כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אהלן השאלה בכותרת אני מוציא עם ה6800NU שלי אחרי פתיחת צינורות ומהירות סטוק 3711 ב3DMARK05 והכרטיס עולה רק 1600 שקל ה6600GT עולה 1300+- ומוציא 3000 בערך במהירות סטוק ב3DMARK05..... לא שוווה להוסיף 300 שקל בשביל עוד 700 נקודות?
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה של התחממות (כנראה) כרטיס המסך, ואני שוקל להחליף אותו. המחשב שלי: p4 2.4 256 ddr - 266 hz geforce 4 mx 440 128 ddr winxp pro AGP X 4 לינק לבעיה שלי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108237.0 עכשיו, רציתי לדעת, במקרה שהדרך לפתור את הבעיה היא כרטיס חדש ושום דרך אחרת - אני חושב שהכי ישתלם לי לקנות כרטיס זול (300-400 שח), ובעתיד - עוד כחצי שנה עד שנה לקנות מחשב חדש לגמרי. הכרטיס הוא לצורך משחק בלבד, ולא תוכנות גרפיות. לא מאד חשובה לי איכות הגרפיקה, אבל שיריץ משחקים חדשים (בעיקר HL2) בצורה חלקה על הגדרות סבירות. איזה כרטיס הכי ישתלם לי? עדיפות למרדנית מכיוון שמהם קניתי את המחשב תודה לעוזרים.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום!!! אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות ה -1900 שקל שני המסכים שהבנתי כי הם הבולטים בשוק ותחת תקציבי הם הסמסונג 710N וה LG 1720B רציתי לדעת מי עדיף ואם יש עוד מסכים שמשתווים לאלו באיכות ובמחיר... תודה!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מדוע לא מייצרים את 6600gt בגרסת 256mb אלא רק 128mb השמח לקבל תשובה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני לא מוצא בRIVA TUNER 2 איפה אני פותח צינורות עיבוד (יש לי 6800NU)
-
- 12 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש אני לא יודע איזה דגם לבחור 6600GT או 6800. האם אני בכלל ארגיש בהבדל בינהם על המערכת שלי AMD 2500 + EPOX 8RDA3 512MB תודה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Leadtek WinFast A400 TDH (GeForce 6800) leadtek מוסיפים קירור רציני לכרטיס מסך הנה התמונה http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/LeadtekA400/a4card2%20(Medium).JPG יש לו גוש של נחושת + מאוור עם מסנן והטמפרטורה שלי בערך שאני לא משחק או עושה דברים מיוחדים היא 55-60 במשחקים היא בערך 70-80 אני משער! וכתוב לי שה Degress היא 127 מעלות זה נראה מוזר? אולי הוא לא מקבל מספיק חשמל מהספק אני לא ממש מכיר את הטמפרטורה שהוא אמור לעבוד אז מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך PowerColor Radeon 9800 PRO. רציתי לברר איזו ליבה יש לכרטיס שלי אז פירקתי את הקירור סטוק ובדקתי (מסתבר שיש לי R360). כאשר הרכבתי את הקירור חזרה, הכרטיס התחיל לעבוד עם אקטיפקטים מעצבנים (פסים ורודים כאלה לאורך המסך וגם קוביות עם צבעים שלא אמורים להיות שם לפעמים). יש לציין שהאטיפקטים מופיעים ישר כאשר מדליקים את המחשב ולא כתוצאה ממאמץ של משחק או משהו. מה ניתן לעשות? אולי לא שמתי מספיק משחה טרמית? יש מצב שהכרטיס נדפק לגמרי ולא ניתן לסדר את זה?
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות מחשב חדש שישמש אותי לתקופה ארוכה, יש ברשותי מחשב כבן 4 שנים זקן ועייף. ברגע שהגעתי לקטגוריה של כרטיסי מסך התחלתי להתבלבל, יש כל כך הרבה מוצרים איכותיים בחוץ שקשה לבחור מה הטוב ביותר. הגעתי למסקנה לאחר סקרים רבים והיא: Asus X800XT PE 2DT or PowerColor X850XT PE אשמח לקבל תגובות ענייניות עם הסברים חיוביים או שליליים בנושא והמלצות שכן כרטיסים אלו עולים כסף רב ובכדי לעשות את ההחלטה המתאימה ולבחור את הכרטיס הטוב מבניהם, פניתי אליכם לסיוע. לינקים: Asus - http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2341&catcode=76 PowerColor - http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2763&catcode=79 תודה מראש, HyBr33D
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום ! אני חדש בקהילה . ואני רואה שיש פה ילדים ומבוגרים שממש מבינים בכרטיסי מסך ומחשבים. אז רציתי לישאול פה . איזה כטיסי מסך יעבדו על P4 1.6GH ??? (האם R9800PRO יעבוד כמו שצריך ?) תודה לכולם ויום טוב .
-
- 14 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מנסה להזמין את המסך הזה וכבר 3 פעמים קיבלתי את הדגם הישן. פתחתי את התרד הזה כדי שכל מי שמעוניין להזמין אותו ידע רוב הסיכויים שהוא יקבל את הדגם הישן ולא החדש, ואם בכל זאת מעוניין להזמין שידע שקיימים שני דגמים (ה VP171-1 שהוא הישן, וה VP171-2 שהוא החדש) ויוודא שהוא מקבל את החדש. כדי לא להאריך אני רק אציין שלמרות שמצויין בכל האתרים שאנחנו בונים בהם את המפרטים שהמסך הוא 8MS אני ממליץ לכל מי שמעוניין להזמין את המסך להתעקש ולוודא שהם מקבלים באמת אותו ולא את הישן עם ה16MS. כל המקומות שמהם אנחנו מזמינים, לא מיביאם את המסך אלא קונים מיבואן. היבואן הכי גדול בארץ למסכי ViewSonic זה אומניטק ולהם לא היה מושג בכלל שקיימים שני דגמים של המסך כשאני התקשרתי להודיע להם …
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
hi im buying a pc and i need to choose between 2 video cards: FORSA geforce 6600 128mb or HIS radeon x600pro 256mb wich one is beter and by how much thank you
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני צריך לדעת איזה כרטיס יש יותר ביצועים יותר טובים או איזה השווה.... הכרטיסים הם: Geforce 6800GT AGP 256Mb 256bit DVI Video Card Vs. Radeon X800PRO 256Mb 256bit TV/DVI Video Card תודה.
-
אני יכוול להחליף את ה R9000 PRO שלי ב כרטיס quadro 4 64 MB האם הכרטיס טוב יותר ?......אני יודע שאילו כרטיסים מקצועיים של NVIDIA השאלה אם הוא מהיר יותר למשחקים כי עדיין יש לו רק 64 מגה ...כמו לכרטיס הנוכחי שלי R9000 PRO ? אם אפשר תשובה מהירה לעוד היום ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, אולי השאלה שלי טיפשית, אבל אני רק רוצה לדעת מזה ה VIVO הזה בבקשה. תודה. LaZy-©BoY*
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום . רציתי לדעת מה יותר טוב מבין כרטיסי המסך הבאים : 1 . http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1088&osCsid=fcaa6ac0e3b65862c50b2e079fd60384 2 . http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1189&osCsid=fcaa6ac0e3b65862c50b2e079fd60384 תודה רבה .
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן שוטטתי לי באתר של XFX וראיתי שהדגם היחידי של 6800 רגיל AGP הוא GAMER EXTREM EDITION אבל זה לא היה מוזכר על הקופסא.... אז שלי זה GAMER EXTREM EDITION? ומה זה אומר בתכלס?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היום אני יקבל את המסך. במסך שיש לי כרגע , אני חייב להפעיל Vsync on ואז ה Fps ננעל לי על 85 , כמו ההרצים. אחרת סתם דוגמא ב cs , כשאני רץ מול קיר יש כל מיני חתכים בקיר , התמונה לא שלמה. זה כאילו שיש יותר מידי fps , והמסך לא יכול להתסדר עם זה.. בכל מקרה , זה בכל המסכים ככה? חובה לעשות את ה vsync כדי להפתר מהבעיה הזאת או שבמסך הנ"ל , אני יוכל להשאר עם ה vsync off לקבל יותר fps ולא לראות חתכים בתמונה..? וגם היתי רוצה שתמליצו לי על תוכנה פשוטה וטובה שנועלת את ההרצים במשחקים. כדי שלא ירדו לי ל60hz שאני מפעיל משחק מסויים. אני משתמש עכשיו ב refresh rate , אבל משום מה שאני מנסה להפעיל אותה , לא קורה כלום! אני חייב להפעיל את קובץ ה exe מתוך הקובץ rar של התוכנה , כאילו להפעיל את התוכ…
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מדגיש. AGP. לא PCIE
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
מי מהמסכים האלה יותר טוב אני יועד שה30S הוא יותר חדש אבל בלי DVI אבל אין לי בכרטיס מסך יציאת DVI - האם יש הבדל בתמונה עם DVI? בקיצור תעזרו לי בבקשה לבחור תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הבעייה היא כזו: כאשר אני מדליק את המחשב לא קורה כלום למסך, כלומר אין כל תצוגה, והנורה אמורה להיות כעת בצבע ירוק נשארת כתומה.. מה יכולה להיות הבעייה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסגנון RADEON V9600 או GFORCE מקביל בטווח מחירים דומה (מחיר בינוני, לא מהחדשים יותר). אמרו לי בחנות לבדוק את המתח של לוח האם. האם יש בזה אמת ויש קשר לתפקוד הכרטיס? אם כן, איך אני יכול לבדוק את המתח בעצמי. תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אני משתמש ב ATI RADEON 9200 VIVO ואני מנסה להקליט תוכניות מהטלויזיה אתו. הרעיון המקורי היה ליצור לי TIVO משלי בלי לשלם 2500 ש"ח לYES. מאחר והכרטיס כבר היה, כל מה שהיתי צריך זה לחבר אותו לטלויזיה. כל זה נעשה, ואני רואה טלויזיה מצוין דרך המחשב. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להקליט (ללכוד). האיכות של הלכידה יוצאת ממש גרועה, גם מבחינת תמונה וגם מבחינת סאונד. התמונה ברזולוציה מאד נמוכה יחסית והסאונד נשמע רועש ומתכתי. אני משתמש ב ULEAD Video Studio ללכידה ועריכה. האם יש המלצות איך לשפר את האיכות? תודה גלעד
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך דק 17 אינצ' , איזה הכי מומלץ? איזה דגם? איזה חברה? אני מעוניין להשקיע בסביבות ה- 1800 שקל. והאם שווה לקנות במחיר הזה כבר 19 אינצ' ? תודה. ודרך אגב אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אני אשאל בכל זאת: האם אפשר לחבר את המסך מחשב ישירות למכשיר dvd (לא במחשב) ואם כן איזה כבלים צריך?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-