עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח
    Started by אורח,

מישהו שמע על דריברים חדשים של NVIDIA שצריכים לצאת שישפרו משמעותית את סדרת ה FX

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by liordavid,

:s05: :s05: :s05: מה יהיה כרטיס המסך שינצל את המחשב שלי (פלוס קצת) - אין הגבלה תקציבית (PCIE) ??? מפרט המחשב: לוח אם- ASUS P4GPL-X - תומך בדואל צ'אנל, 800 אפ.אס.בי זכרון- DUAL CAHNNEL GEIL 2 GB מעבד- P4 (SOCKET 478( 2.6 - ניתן להאצה - ביג טייפון הארדיסק - WD 160 GB 8MB BUFFER SATA ספק ENERMAX LIBERTY 500W POWER STREAM :yelclap:

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  3. שלום, אשמח אם תמליצו לי על דרייברים טובים לכרטיס מסוג Palit 9800GT 1024MB Sonic. אני משחק הרבה משחקים שחלקם גם כבדים (Counter strike 1.6, Crysis, Farcry2, Fifa09, COD4, NFS) ואני רוצה לנצל את המחשב במאה אחוזים. תודה רבה.

4. אז ככה, אני מתכנן למכור את כל המחשב, רק שאני לא יודע כמה לדרוש עליו.... אז החלטתי ללכת שלב שלב, ולמכור קודם תרכיבים הבעייתיים... קשה למכור מחשב עם 7800GS מכיוון שזה מייקר את העניין, כמה לדעתכם כשדאי לי לדרוש על 7800GS של XFX משומש??.... תודה. ובכלל על המחשב (המפרט בצד)

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by starnet,

האם משנה שמה של החברה של הכרטיס , או שיש עדיפות לחברה מסויימת ישנם חברות שראיתי בסוג כרטיס זה - Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Gigabyte BFG Leadtek Sparkle שאלה נוספת איך הכרטיס משתלב עם המסך DELL 2007WFP אודה על חוות דעתכם

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by shemaviv,

hd3650 vs. hd2600 pro איזה כרטיס יותר טוב.. יש בניהם הפרש גדול? אני רוצה להריץ משחקים כמו pro street/grid/cod 4/crysis שיהיה על הגדרות טובות... מפרט: intel P4 3 ghz 160 gb 1gb ram לוח אם חיבור AGP צורב.. עוד שאלה... יש לי ספק של חברת fsp group 300W דגם: f350-a אני רוצה לדעת אם תהיה לי בעיה כלשהי אם אני אקח את הכרטיס hd3650 זה דחוף לי, תודה ערוך/הסר הודעה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  7. תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב 300 שקל ועם יהיה צורך אז על זכרון ראם נחמד (אני חייב לציין שהכרטיס הוא רק ביגלל שאני מת לשחק קאונטר סטרייק סורס) אגב הכרטיס מסך הוא בישביל קאונטר סטריק סורס כי הככרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא לא טוב למשחק אז תמליצו הנה המפרט שלי : מעבד: אינטל פנטיום 4 1.8 זכרון פנימי: 256ram כרטיס מסך: geforce 4 mx 440 128mb דיסק קשיח : 60 ג'יגה עכשיו אני צריך שתגידו לי מה אני צריך להחליף בישביל שסורס יפעל נורמלי על גרפיקה טובה וFPS 40 בערך או 30 כמה שאפשר ושלא יהיה קטוע המשחק כמה שאפשר בקיצור שהמשחק יפעל נורמלי וכמו שצריך עם גרפיקה טובה ... כי בג'יפורס שלי הגרפיקה חרא וקטוע מאוד מאוד וחרא fps 10-15 על הגדרות הכי נמוכות שיש. אגב אני צריך שתגידו לי איך אני בודק…

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  8. דור ליבות ה-FinFET הראשון של מפתחת השבבים מכוון לקפיצה גדולה ברמת הביצועים המתקבלת לכל וואט של אנרגיה מושקעת לכתבה: http://hwzone.co.il/דיווחים-דור-כרטיסי-המסך-החדש-של-amd-מתרכז/

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. Started by FireTrooper,

אז ככה, אחרי שחיברתי את הכבל HDMI דרך המתאם DVI לHDMI בכרטיס (HD4870), רואים והכל טוב ויפה, אבל הסאונד הוא הבעיה. קראתי באינטרנט וראיתי שצריך את הדרייבר של Catalyst- לכן הורדתי אותו. לאחר ההורדה והריסט אין לי סאונד ביוטיוב (גם בטלוויזיה לא שומעים וגם במחשב) ואני לא מצליח להשמיע שירים מהאייטונס בטלוויזיה, אבל במדיה פלייר כן. מישהו יודע את הפתרון לבעיה? יש לי XP.[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 14:17:56 והצלחתי לתקן את הבעיה עם יוטיוב, עכשיו איך מסדרים את הבעיה עם אייטונס. סתם בשביל הפרוטוקול אחרי שהתקנתי את הדרייבר (לפני שעשיתי ריסט למחשב), הצלחתי לשמוע שירים דרך האייטונס בטלוויזיה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  10. שלום היום קניתי את האלברטון 6800 הרגיל לא הגירסה המקוצרת הינה לינק http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1652&catcode=153 ככה כמה שאלות.. 1. קודם כול איך הכרטיס טוב? 2.העם אפשר למצוא אותו בפחות כסף? 3.העם אפשר לפתוח לו את הצינורות כמו שאפשר לפתוח לגירסה היותר נמוכה ה- le?? ועם כן אז העם בגירסה הזאת הפתיחת צינורות תעבוד בטוח או לא?? כי בגירסה היותר נמוכה זה אחד ל-5... 4. יש לי קירור מיים מטורף (מעבד 15 מעלות) וכמובן רכשתי גם בלוק קרור לכרטיס מסך של dd לאיזו רמה נאי יוכל להגיע? העם אני יוכל להגיע לאולטרה?? 5. עם מישהו יכול לתת לי עוד כמה דברים לידע על הכרטיס?? 6.וכמובן העם יש כרטיס יותר טוב מזה בתווך מחירים האלה?? תודהה נ.ב וכמובן העם כדי לי להישאר עם זה או לחכות (…

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  11. שלום, קניתי LCD ואני רוצה לחבר אליה את המחשב. יש לי בכרטיס מסך גיפורס 9600 , יציאה אחת פנוייהחוץ מזאת שהמסך מחובר אליה) http://up27.siz.co.il/up2/zjy1zn1gzumn.jpg מישהו יודע איזה יציאה זאת? אני פשוט רוצה לקנות כאבל מהיציאה הזאת לRGB. תודה!

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by devil2052,

שלום אז ככה אני צריך עזרה בבחירת מסך בגודל 17 שיהיה רגיל, לא lcd בתקציב של עד 750 שקל... תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  13. שלום לכולם בגלל הבאג האחרון של NVIDIA על ההתחממות של הכרטיסים למישהו ידוע על דרייבר מתקן שיש להם באתר??אני לא מצאתי אז יכול להיות שמישהו נתקל בדרייבר חדש או עדכונים לכרטיס GTS8800?? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  14. Started by Radeon38,

בדיון שיש פה על תוכנת SOLIDWORKS 2009 צויין שאפשר לעשות מוד (שינוי בתוכנה ) לכרטיס HD2600 למעין FIERGL בסיסי.שאלתי היא האם שינוי זה ניתן באופן גורף לכל כרטיסי ATI או רק ל"יחידי סגולה" ???. תודה רבה

15. Started by PCguy,

אני מתלבט בין לוח שתומך PCI-E לבין לוח שתומך AGP עיקר ההתלבטות הוא על כרטיס המסך מה כדאי יותר למשחקים? SEPPHIR 9800 AGP או GEFORCE 6600 PCI-E תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  16. מה אתם אומרים על 8800GTS 320MB Extreme Overclocked של point of view הוא ניראה יותר חזק והוא עולה ממש זול יחסית (ש"ח1665) ??

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  17. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ל AGP מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? RADEON X1950PRO, 256MB GDDR 3, AGP 8X, HDCP Edition GC-HV195PGA3-D3 (RoHS) VPU RV570 (80nm) Memory 256MB GDDR3 Bus support AGP 8X HDTV Support HDCP compliant High-bandwidth Digital Content Protection Enabled The images is for reference only; actual spec.and PCB color are based on the real product Product Description The Radeon® X1950Pro series is designed to deliver outstanding digital entertainment and 3D graphics through its unique ultra-threaded architecture and Avivo video and display technology. Designed with cost effective native HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) implemen…

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by masterx2,

הי מה יותר חזק מבין שניהם ה330 gt 256mb או HD 4670 1GB הגרסאות הניידות? וגם האם ה320gt יותר חזק מה 9600GT שניהם ניידים ו256 MB ? תודה מראש חשוב לי מאוד

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by Lion,

פעם הבאה אני ישתמש בחיפוש...סורי P:

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  20. למפרט חדש...בעיקר למשח'ים כמובן. תודה

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  21. מהאתרים: http://www.newegg.com http--www.compusa.com הכרטיס נקנה בארה"ב אני צריך שתמליצו לי כל כרטיס חזק שיחזיק לי גם לשנים הבאות אני רוצה שהוא יריץ לי משחקים כבדים ושהיה בו 1GB זיכרון + DDR3 אני רוצה כרטיס שמשתלם להוציא עליו תסכום הזה והכי חשוב שהכרטיס לא יתחמם יותר מדי מפרט המחשב אליו מיועד הכרטיס : מעבד - intel core to duo e 8500 לוח אם - asus p5n-d הרד דיסק - 2 של 320 GB זיכרון - 6 GB ספק כוח - 500W במידה ויצטרך אני יקנה חדש

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  22. תשמעו מחר בעזרת השם אני הולך להביא את ה8800GT שלי. הוא הגיע לחנות בינתם רק חברת ASUS האם היא טובה יותר או פחות טובה מgigabyte/ledtek ? תודה לעזורים !

23. אוקיי זה המפרט שלי, amd 64 X2 Dualcore 5000+ 2gb ram 1950pro 512mb readon shapphire מסך syncmaster 931bf של סמסונג 19 אינץ' אם תצטרכו עוד פרטים,בכיף ;]. כל מקרה הבעיה היא כזאת,לא יצא לי אולי שנתיים באמת להשתמש במחשב לאחר שקניתי אותו .. עכשיו שיצא לי פה ושם לשחק בכמה משחקים אחרונים אני מקבל מסך שחור אחרי כמה שניות בכל משחק,עכשיו אני לא סובל בעיות חום לכן דאגתי למעבד ולמארז לפני שקניתי , בדקתי ת'חום של הלוח אם הוא עומד על 30-40 בכיף בפאנן אנטרטיקה . אבל המסך עכשיו אני רואה,בלי שאני מפעיל שום משחק עומד על 74 מעלות חום.. נראה לי גבוה מדי לא?.. כמו כן יש לי אחריות אצל סקיי פי סי,אבל סרט עכשיו לשלוח וזה באלגנים. [כמובן שאם זה הפתרון היחיד אז ... ] תודה רבה. בן

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by Dano,

קניתי מסך LCD חדש-ViewSonic VE710s, עכשיו אני בעיקר משחק במחשב..קצת אינטרנט קניתי את המסך הנ"ל במחיר של 2220 ש"ח.. בעוד שבBUG למשל ניתן להשיג את המסכים הנ"ל שניראה לי שהם יותר טובים בפחות כסף. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1289&scat=220&tcat=24 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 הא יצאתי פראייר במידת מה?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים