עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Roeebenj,

אני מעוניין לדעת איזה כרטיס יותר טוב : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2356 http://tms.co.il/product/9127 לצורך גיימינג. רזולוציית מסך : 1680X1050 תודה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by lipa,

http://techreport.com/reviews/2004q3/geforce-6600gt/index.x?pg=1

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by K0sTa,

תגידו ה VPU מציג הודעה דפוקה בגלל שהכרטיס התחמם יותר מידי?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  4. Started by OC,

איזה מישחק היום צורך בהכי הרבה MB? וכמה MB הוא צורך? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  5. שלום רציתי לדעת מה ייתן ביצועים טובים ויתר SLI של 8800 640 או GTX ULTRA לא מתכוון לקנות כמובן אלה שאלה מתוך סקרנות

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  6. יש לי מסך 17", אולי בעתיד אני אשדרג ל 19". משום מה קראתי כמה הודעות של אנשים שאומרים שלגודל מסך כזה יותר טוב כרטיס כמו 9600GT במקום 8800GT וכל זאת למרות שה 8800GT יותר טוב מה 9600GT. מישהו יכול להסביר לי איך הכרטיס מסך וחוזקו מתקשרים לגודל המסך? עוד שאלה, אני משחק על רזולוציה 1024 על 768 ומקסימום 1280 על 1024. הרבה אומרים שלרזולוציות נמוכות עדיף 9600GT וגם פה למרות שה 8800GT יותר חזק. למה זה? ד"א, אני כבר קניתי את הכרטיס שלי ואני שואל ליידע כללי. אני לא כזה גיימר אלא מדי פעם משחק איזה משחק שניים... זה הכרטיס שלי. http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2785 רציתי קירור פסיבי והוא היה היחיד (חוץ מ sparkle שלא כל כך רציתי) לכן לא היו לי הרבה…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by gal_sh1,

שלום ברצוני לרכוש כ.מסך 9600gt (כרגע לא משנה של איזו חברה) האם הוא ירוץ טוב מסך של LGW2242T ? אם לא איזה ככרטיס מסך או מסך עלי לשנות?

8. Started by kotvana,

אני לא יודע אם מדובר בפריט קלוקל או שככזה, אבל תוכנת GPU-Z מראה לי במשחקים תובעניים, כגון CALL OF DUTY 5, טמפרטורה של למעלה מ-100 מעלות! לדעתי זה מוגזם, אבל אני יכול להסביר את זה במאוורר של ARCTIC COOLER שהוא אמנם בלתי-נשמע אבל כנראה גם לא ממש אפקטיבי... כנראה שזה המחיר שצריך לשלם על שקט במארז, השאלה אם זה לא מסוכן לכרטיס, אולי צריך להחליף?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by kipi25,

שלום, האם יש חשיבות לכרטיס מסך לצורך קידוד סרטים? כרטיס מסך טוב יותר ישפיע על איכות/מהירות הקידוד? תודה מראש... 8)

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  10. אהלן חבר'ה..! ברשותי NVIDIA 8800GTS 320m ואני מחפש עוד אחד כזה כדי לבנות SLI עם שניהם. מישהו יודע איפה עוד מוכרים כרטיסים כאלה.....? אם בכלל...? תודה!

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  11. שלום לכולם אז ככה יש לי מחשב בן שנה וחצי, ואני חושב שהגיע הזמן לשדרג אותו.. יש לי כרטיס מסך די ישן GEFORCE 7600 GS, בשנה האחרונה אני משחק כל המשחקים על ההגדרות הכי נמוכות ורזלוציה נמוכה קיצר אני לא נהנה עוד שבוע אני מקבל משכורת, אמרתי לעצמי יאלה אני חייב לשדרג את המחשב, אני רוצה להשקיע 1200 שקל על שיפוצים ושידרוגים למחשב אז ככה חשבתי על כרטיס מסך וזיכרון חדשים, כי מה שיש לי כרגע לא מספיקים העתקתי את המפרט מEVEREST : Dual DDR2 SDRAM Real Clock 666 MHz לוח אם Gigabyte GA-945P-S3 v1 160 כונן קשיח... לא צריך יותר מארז ג'נרי : http://www.zix.co.il/viewer.php?id=927077758.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=597417113.jpg וספק כוח נראה לי גם ג'נרי... אנ…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  12. רוצה לקנות כרטיס לעריכת וידיאו צריך את העזרה שלכם...אני לא יודע אך הכרטיס הזה נקרא בעיקרון אני רוצה לחבר מצלמת וידיאו פשוטה לא דיגיטלית עם חיבור של פינים אחד צהוב (וידיאו) ולבן (קול) ומחשב ואז להמיר את הקלטת לקובץ דיגיטלי אך הכטיס הזה נקרא וכמה הוא עולה ואיפה ניתן לקנות אותו

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by NEUROMA,

לאיזה כרטיס מסך אתם משווים את : INTEL 4500 ?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by avinos,

אני רוצה לחבר טלויזיה למחשב ורציתי לדעת אם אני צריך תוכנה מסוימת בשביל לגרום לזה לעבוד וגם רציתי לדעת איך אני עובד עם זה.... תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  15. Started by the godfather,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין hd לblu-ray??? ומה יותר טוב???

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by bv500,

ראיתי ג'יקיוב 1150 ספיר 1200 אסוס 1250 יש הבדלים בכלל ביניהם? על מה ללכת?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  17. החלטתי ללכת על כרטיס 7600GS בסביבות 600-700 שקל, רציתי לדעת עד כמה 7600GT יותר טוב וכמה צריך להשקיע בשביל כרטיס כזה ? תודה.

18. Started by uzibu,

לפני המערכת הזאת, הייתה לי מערכת דומה וכל פעם שרציתי ללכוד וידאו (דרך כרטיס טלויזיה) המחשב היה מבצע רסטרט, בגלל שידעתי שאני כבר מחליף מערכת לא ממש "ישבתי על זה" היום עם המערכת שלי כשאני בא לבצע לכידת וידאו המחשב שוב מצבע רסטרט, המחשב מבצע גם דרך כרטיס טלויזיה וגם דרך הכרטיס מסך.. דברים שבוצעו: הוחלפו דרייברים, הותקנה מערכת חדשה (הוחלפה מערכת, לא במיוחד.) נסיון ללכידה דרך אין ספור תוכנות... לפני שאני מפרק כרטיס (כי ממש לא נראה לי הגיוני - למרות שבשני המערכות היה לי SLI), רציתי לשמוע את דעתכם.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. לא חייב DVI איכות תמונה הכי חשובה. התקציב מקסימום עד 2500 ש"ח

20. Started by omri_ro,

שלום יש לי בסלון מחשב שמיועד להצגת סרטים עם כ.מסך 9250 (אני חושב של GIGABYTE) שמחובר עם כבל SVIDEO לטלוויזיה 32" (100hz) משום מה אני רואה מאין פסים שנעים לרוחב המסך מלמעלה למטה ונראים רק בתמונה כהה (משהו דומה לפסים שרואים כשמצלמים מסך מחשב במצלמת ווידאו ביתית והפסים מופיעים בתדירות הרבה יותר נמוכה ונעים באיטיות) ניסיתי לשחק ולשנות מלא הגדרות בדרייבר וגם בזמנו עידכנתי את הדרייבר וגם ניסיתי להחליף את הכבל וכלום לא עזר. אם יש עוד משהו שניתן לנסות אשמח לשמוע התחלתי לחשוב שאולי פשוט איכות יציאת הTV מחורבנת, אם כן אשמח לשמוע המלצות(האילוץ היחיד הוא שהכרטיס חייב להיות AGP)

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  21. כרגע אני עם דרייברים של נוידיה 56.72 האם שווה לי להחליף ל:Nvidia Omega Drivers v1.5303 יש לי ASUS GEFROCE4 TI4400... ואם לא כדאי אז מה הדרייברים הכי טובי לכרטיס הזה??

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by ofir_19,

היום קבלתי אותו והתקנתי אותו עם דריבר 7.12 ובמשחקים הוא ממש מעולה הבעיה שרציתי לבדוק אותו ב3dmark05\06 ובטעינה של התוכנה הוא ניתקע ולא עולה ורושם לא מגיב והתקנתי מחדש את התוכנה ועדיין לא עובד ובכרטיס הקודם לא היה שום בעיה בתוכנה יש רעיונות למישהוא?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  23. שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך זול שתומך בלוח אם עם כניסת AGPX4, למטרת מחשב משרדי ישן ( P4 2.6GHz) ואם יהיה ניתן להריץ HD זה יהיה מצויין. תודה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by shkup,

יש לי 8800GTS של EVGA ומערכת הפעלה ויסטה. הוא מוציא לי אך ורק שחור לבן לא משנה כמה אני מעביר בין ה-COMPOSITE ל-S-VIDEO או מחליף שיטות שידור. ב-XP לא הייתה בעיה אחרי שהייתי מעביר ל-COMPOSITE. למישהו יש רעיון? יש אולי תוכנה שמסוגלת להחליף את הדרייבר בהוצאת אות וידאו לטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים