עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.nvidia.com/page/wtb_6800.html תבדקו את הכתובת הזאת ותאמרו לי איזה חברה אתם ממליצים לי לקחת מתוך שלוש החברות של הכרטיס geforce 6800 ultra עצות ודעות בבקשה!!!!!!11

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  2. דבר ראשון תודה למי שעוזר.. הקצב רענון של המחשב שלי הוא 85הרץ ורוב המשחקים עובדים ככה אבל יש כמה משחקים כמו וארקפת3,האלו,ועוד כמה שבלי ששיניתי את ההגדרות הקצב רענון במשחק יורד ואין שום אפשרות בהגדרות של המשחק לשנות את זה.עכשיו בעיקרון לא רשום לי בשום מקום שהקצב יורד אבל אני פשוט מרגיש את זה כי אחרי קצת זמן העניים שלי מתעיפות רצח ונהיות אדום מאוד...בדיוק מה שקורה אם משתמשים עם מחשב בקצב רענון נמוך. אז אם אפשר עזרה בבקשה?כי אני מת לשחק כבר אבל זה פשוט הורג אותי הדבר הזה ואני לא יכול לשחק יותר מ10 ד'ק ברצף..וזה בטח גם לא בריא.. אז פלייז עזרה!?!?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by TARON,

מה אתם אומרים על ה ציון הזה ב 3DMARK05 1697 טוב או לא ??? http://img492.imageshack.us/img492/810/19cw1.jpg תגידו איך בלי שום אובר קלוק וב ATI TOOLS הוא על 61 FPS איך ?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by lion03,

איך הכרטיסים של CLUB3D?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by skp333,

איך הכרטיס הזה נותן תמורה לכסף? ATI RADEON 3850 512 mb DDR3 Retail אם יש המלצות אחרות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  6. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המקסימום שאני מוכן להשקיע בזה הוא 1000 ש"ח. אני צריך את הכרטיס הזה בעיקר לעבודות גרפיקה כבדות וחשוב גם שיהיה HD בשביל הטלוויזיה. זהו פחות או יותר. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  7. להלן רשימת כרטיסי GF6800LE\NU שנפתחים אם אתם מתכננים לקנות כזה כרטיס לפחות תדעו איזה כרטיס לקחת ואת אחוזי ההצלחה לצערי האתר ברוסית אך הרשימה באנגלית http://81.176.67.68/post.cgi?id=print:10:48721

8. Started by Monstalicious,

בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש, התקציב בין 300- 350($) המפרט: Amd 64bit 3200 Epox 8kda3j Agp 1024 Ddr 3400 - 440Mhz חשבתי או על Geforce 6800Gt, Or Radeon x800XL מה מבינהם עדיף? מבחינת אוברקלוק, ביצועים יחסית למחיר וכו.. בבנצ'ים הם די שווים, אבל בכל זאת אני צריך המלצות ממישהו תודה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  9. אני מעונין לקנות כרטיס מסך ati x1950 pro אבל הלוח שלי הוא asus a8n sli deluxe מה שאומר שיש לו chipset של nvidia אז חשבתי שאולי כבר עדיף כרטיס של nvida כנראה את ה-7900gs מה אתם אומרים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  10. Started by Amit_Gaming,

ישלי את המעבד : AMD Athlon XP 2400 + 1.99\2.00 GHz ויש לי ספק כוח בעוצמה 500W אני לא זוכר את החברה שלו כרגע . ואני רוצה להחליף לכרטיס המסך : Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP ורציתי לשאול אם יהיה לי צוואר בקבוק ?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. טוב אז כרטיס ה 9800GX2 יצא כבר לפני חודש פלוס. וכנל לגבי לוחות אם של NVIDIA שתומכים בSLI כזה. ומה דעתכם? יש הרבה שאלות שרציתי לשאול, ולקבל כמו "סיכום" עד כה של המצב. מספר שאלות שעלו לי בראש: 1) כדאיות - יחס מחיר תועלת. 2)ביצועים - כמה שיפור יש והאם יש 3)רזולציות גבוהות, כמובן שברור במפלצת, אז בהתייחס לרזולציות גבוהות של 1900 על 1200 ומעלה מה דעתכם 4)כוח עיבור של CPU - כמה הוא מגביל את הביצועים ומהווה צואר בקבוק, או לא. 5)צריכת חשמל ופליטת חום 6)כדאיות שמסתכלים קדימה חצי שנה עד שנה (כלומר לחסוך היום 3+ ולהשקיע אותם בכרטיס חדש עוד זמן מה) 7)הרמה עצמה של כרטיס מסך יחידי 9800GX2 8)כול דבר אחר שתרצו להגיד. פשוט קראתי כול כך הרבה ביקורות, כול כך הרבה חוות דעת, ונוצ…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  12. שמעתי רבות על הויוסוניק vp930b בזמן האחרון שמעתי מאנשים שיש לו מריחות במשחקים האם זה ממש מורגש ז"א גם במשחקים החדשים שיצאו בעתיד כמו crysis האם יהיו מריחות אם כן אני מחפש אלטרנטיבה למסך עם איכות תמונה טובה בלי מריחות למשחקים וסרטים וגרפיקה תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  13. יש את הדגם הזה >>>> ATI RADEON X1300 TV/DVI PCI-E Professional Gamer Edition - AVIVO - Fancooler -512 MB 256bit DDR2- GC-RX1300(PRO)G2-E3 המחיר שלו 706 כאן יש 256 ביט! אך המעבד שלו 1300 ויש את זה>>>> ATI RADEON X1600PRO GAMER EDITION TV/DVI PCI-E - AVIVO - Fan Cooler - 512 MB 128bit המחיר שלו 928 וכאן יש 128 ביט אך המעבד שלו חזק יותר 1600 אשמח אם תענו לי בהקדם ותסבירו לי גם למה כדאי לי לבחור בו! תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by PzD,

אוקיי יש לי כרטיס מסך X800xl 512mb ושאני ניכנס למשחקים לפעמים זה עושה לי מלא צבעים כאלה פתאום ואז מסך כחול כזה ואז ריסט .. אין לי חיישן על הכרטיס אז אני לא יכול להגיד לכם מה הטמפ'. אבל עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL ל-10 דק' ולא מצא כלום .. אז... זה יכול להיות אולי משו אחר במחשב ? תעזרו לי אני כבר נואש ולא יודע מה לעשות

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by OC,

איזה מישחק היום צורך בהכי הרבה MB? וכמה MB הוא צורך? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by Idan-h,

תראו יש לי את הכרטיס של ג'יגהבייט, והגעתי איתו למהירויות דיי טובות של 398 לליבה מ250, ו270 לזיכרון יציב, אפילו 280. סידרתי קומבינה וחיברתי מאורר מתחת לכרטיס שמעיף את האוויר החם מהזכרונות והליבה למטה. הכרטיס לא חם. אני מקבל 3300 ב3DMARK2003, מ2200 בסטוק. כשניסיתי 425 לליבה היו אקריפטים, "חתכים" בתמונה, אבל קיבלתי 3510. הסיילנסר יכול לעזור במשהו או שזה הגבול של הליבה והזכרונות?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. צריך המלצה לכרטיס מסך ללוח agp בתקציב של 1000 ש"ח + מוכן לעלות עוד קצת בתקציב משהו כמו 200 יותר גג.. תודה מראש לכל העוזרים.. אגב המחשב שלי: k8v-se deluxe 512mb twinmos cl 2.5 3000+ s754 מחשב נחמד רק צריך כרטיס טוב.. (הכרטיס בשימוש כרגע הוא ג'יפה FX 5200 כרטיס מסרח)

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  18. זה כבר כמה שנים אנו רגילים ש-ATi יוצאת עם גרסה חדשה לדריברים שלה מדי חודש. דריברים אלו המתקנים באגים בגרסאות קודמות ומוסיפים תכונות חשובות, ומשפרים את חווית המחשוב ומשחק. גרסה זו (5.3) כוללת מלבד אינספור תיקוני באגים במשחקים ובתפעול רגיל, גם כמה תכונות חדשות. בראש ובראשונה תכונת ה - OverDrive 4, כידוע תכונה זו מאפשרת OverClock אוטומטי של כרטיס המסך מתוך הדריברים של ATi, הפעם טוענת החברה כי יצרה את הגרסה היציבה ביותר המאפשרת חווית OverClocking מושלמת. תכונה חדשה שנוספה בדריבר הנוכחי היא ה-eRecord התכונה הנ"ל מאפשרת מעקב רציף אחר האירועים העוברים על כרטיס המסך - כמו Event Log. בדריבר הנ"ל נוספה תמיכה ב OpenGL 2.0, הדבר אומר כי הכרטיסים של ATi יוכלו להפעיל משחקים המתוכננים …

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by ShDorLq,

הכרטיס מסך GTX260 יותר טוב מהכרטיס מסך HD4870 1GB? תודה מעוזרים

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by the godfather,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין hd לblu-ray??? ומה יותר טוב???

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by AVI.S.T,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך כדי לקנות את זה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6329

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by doreiny,

שלום לכולם היום הבאתי את הכרטיס החדש שלי giga byte nvidia 5900xt 128mb 256bit עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה הוא רושם לי מחוון מתח: מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי. (ככה זה רשום) ואז רשום: כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה. wtf is that?!

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by Belegon,

הכרטיס הנוכחי שלי הוא 9550pro 256mb ואני מרגיש שהגיע הזמן להחליפו. בתקציב עד 1000 ש"ח חשבתי על x850xt 256mb האם הכרטיס הזה עדיין רלוונטי למשחקי מחשב הנוכחיים ותוכנות גרפיות כמו טרי די מרק. האם יש תחלופה אחרת באותו התקציב? המפרט המדוייק של הכרטיס נמצא באתר היצרן http://www.xpertvision.com/en/products/ati_agp_X850XT.html והחנות ממנה רציתי לקנות-גולדטופ (900 ש"ח) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15896

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  24. אהלןן לכולם, למישהו יש פיסת אינפורמציה לחלוק מתי ייכנסו לשוק התקנים אשר יאפשרו הפעלת מחשבים ניידים עם כרטיס מסך חיצוני (כדוגמת ה- Lasso) וכמה יעלה התענוג הזה? חוצמזה האם מישהו חוץ ממני הולך לקנות את הדבר הזה כשהוא ייצא, מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים