כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום!! אני מתחיל קורס לאנימציה ותלת מימד כולל עבודה עם תוכנות : PREMIER ,PHOTOSHOP ,3D STUDIO MAX, FLASH, AFTER EFFECTS אני רוצה לקנות מחשב לצרכי עבודה ומתלבט :s05:... אני כנראה הולך על שילוב של מעבד INTEL CORE 2 QUAD Q6600 עם לוח אם GIGABYTE GA P3;-S3L זכרון : 2GB או 4GB? והאם 667 מגהרץ או 800 ? כרטיס מסך עד 1000 ש"ח: קבלתי המלצות על הבאים: PALIT PCI-EX GE FORCE 8600GT SUPER 512MB DDR3 או: GECUBE 2600 256 MB DDR2 או: ASUS ATI READON 2600XT 256MB האם יש הצדקה לשמות כמו ASUS בכרטיסים או שאפשר ללכת על תחליף זול יותר.. אשמח להערות הארות והצעות. לילה טוב ותודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום והתרשמתי מאוד מהרמה פה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כרגע יש לי כרטיס מסך nVIDIA GeForce FX5200 (MSI) והוא די ישן, למרות שמתי שקניתי אותו (לפני שנתיים-שלוש הוא היה בין החדשים והטובים). נמאס לי ממנו כבר הרבה משחקים שאני מנסה להריץ במחשב נתקעים לי כזה, וגם הגרפיקה לא משהו, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש. הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה שהכרטיס מסך יוכל להעלות לי משחקים (לא ברמה הכי גבוהה) נורמלים (סתם לדוגמא WarRock, Drift City) על גרפיקה בינונית (ואולי גם גבוהה). התקציב שלי הוא 500 שקל -+ ועוד שאלה אם כבר אני פותח נושא, יש לי במחשב 512RAM כדאי לקנות עוד ג'יגה אחד של זיכרון? כמה זה אמור לעלות לי בערך? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
יש לי 8800GTS של EVGA ומערכת הפעלה ויסטה. הוא מוציא לי אך ורק שחור לבן לא משנה כמה אני מעביר בין ה-COMPOSITE ל-S-VIDEO או מחליף שיטות שידור. ב-XP לא הייתה בעיה אחרי שהייתי מעביר ל-COMPOSITE. למישהו יש רעיון? יש אולי תוכנה שמסוגלת להחליף את הדרייבר בהוצאת אות וידאו לטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי AMD ATHLON 64 3000+ עם 1 ג'יגה זכרון ו- RADEON 9800 PRO ,הלוח הוא AGP. הכרטיס מסך בשלבי גסיסה (כל משחק כבר עובד על רזולוציה וגרפיקה מינימלית) וההתלבטות שלי היא כזו: - לקנות ATI RADEON 1950 PRO ל- AGP במחיר של 1000 ש"ח בערך. - לקנות לוח אם חדש PCIX + מעבד AMD 3800 DUAL CORE במחיר בסביבות 700 ש"ח ואותו כרטיס מסך רק ל-PCIXPRESS ב- 800 ש"ח סה"כ: 1500. האם כדאי להשקיע עוד 500 ש"ח במעבד והלוח ? ושאלה לא קשורה: יש לי במגירה GEFORCE 6600GT תקין לחלוטין, כמה אפשר למכור אותו? וגם את ה-RADEON9800 PRO כשיוחלף? תודה!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם , קראתי ב-FAQ על שני המונחים האלה ולא כל כך הבנתי מה הם אומרים? אלה שמות של רכיבים חומרתיים או תוכנתיים שמוגדרים על הכרטיסים? איפה נכנס הנושא של ה-DIRECTX לתמונה? אני למשל יודע שמתקינים את ה-DIRECT9 במחשב (כאשר מער' ההפעלה מבקשת),אבל אף פעם לא נתקלתי בדרישה להתקין איזה תוכנה שקשורה ל- OPENGL (במידה וזה רכיב חומרתי) או שזה בכלל לא מצריך תוכנה. לא כל כך מסתדר על המושגים האלה. מישהו יכול בבקשה לעזור באיזה הסבר אפילו קצר ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס חמוד ATI Radeon HD 3870 X2 עם 1GB זיכרון יושב מובטל (נקנה לצורך פרוייקט בעבודה) מישהו יכול להמליץ על איזה DEMO או משחק חינמי שידגדג את היכולות שלו ? משהו לשטוף את העיניים ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי מסך של 9800GT שמחוברים בSLI ואני לא מצליח לראות את הטמפ בשום תוכנה היצרן הוא של INN3D והאם שווה להביא במקום 260GTX או שיש המלצה אחרת עד 1600
-
- 9 תגובות
- 606 צפיות
-
-
נגיד אני קונה GF7600GT PCI-Express X 16 הוא יכול לסחוב BF2 ,f.e.a.r וfar cry ועוד כמה עם גרפיקה טובה על הגדרות גבוהות ורזולציה 1024 על 768 ? ועוד שני שאלות ;D: כמה נקודות הוא משיג ב3DMARK06? והוא יריץ משחקים שעומדים לצאת בקרוב אנלי 3 ועוד כמה?
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אוקי התכנון הראשוני היה לקנות 8800 GTX עכשיו לאחר יציאת ה 2900pro אני יותר מתלבט , עכשיו לפני שאתם צולבים אותי על זה שאני קונה GTX : 1. המחיר זול ב 1000 ש"ח מאשר בארץ. 2. המטרה שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן. (לפחות שנתיים-שלוש). 3. ניתן להשיג את ה 2900pro באזור ה 1000 ש"ח. (השאלה כמה זמן הוא יחזיק, כביכול הנתונים שלו די מרשימים בשביל מחיר כזה). תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם סמתי לב שהדרייברים באתר של אומגה לא מעודכנים... הגירסה של הדרייבר היא 57 משהו ובאתר של NVIDIA זה 60 ומשהו לא זוכר בדיוק... עכשיו השאלה שלי אם מישהו ניסה לבדק איזה עדיפים...?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב 300 שקל ועם יהיה צורך אז על זכרון ראם נחמד (אני חייב לציין שהכרטיס הוא רק ביגלל שאני מת לשחק קאונטר סטרייק סורס) אגב הכרטיס מסך הוא בישביל קאונטר סטריק סורס כי הככרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא לא טוב למשחק אז תמליצו הנה המפרט שלי : מעבד: אינטל פנטיום 4 1.8 זכרון פנימי: 256ram כרטיס מסך: geforce 4 mx 440 128mb דיסק קשיח : 60 ג'יגה עכשיו אני צריך שתגידו לי מה אני צריך להחליף בישביל שסורס יפעל נורמלי על גרפיקה טובה וFPS 40 בערך או 30 כמה שאפשר ושלא יהיה קטוע המשחק כמה שאפשר בקיצור שהמשחק יפעל נורמלי וכמו שצריך עם גרפיקה טובה ... כי בג'יפורס שלי הגרפיקה חרא וקטוע מאוד מאוד וחרא fps 10-15 על הגדרות הכי נמוכות שיש. אגב אני צריך שתגידו לי איך אני בודק…
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
יש לי מסך שהרזולוצייה הטבעית שלו היא 1920x1080, כרגע הוא מחובר דרך הVGA ואני יכול לעלות את הרזולוצייה עד ל1600x1200, שגם לא רואים משהו בה.. כרגע אני על 1440x900 שהכל מטושטש ומגעיל.. ובמקרה ואני שם דרך המאפיינים על רזולוצייה המקסימלית אני לא רואה את כל המסך.. ואם אני עושה דרך הלוח בקרה של הכרטיס Force ואז בוחר ב1920x1080 קצת הריענון יורד ל30.. מה אני יכול לעשות? כרטיס מסך - HD4850..
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
דרוש כרטיס מסך עצבני, שיחזיק משחקים לתקופה ארוכה עד 1300 שקל(רצוי מזיגזג)
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
תגידו איזה מבין הכרטיסים האלה הוא הכי טוב... או שתציעו לי משהו יותר טוב שלא יעבור את ה-1600 לAGP http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=10548 או זה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDLTKA682&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 חברה תעזרו לי תודה
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ראיתי שיש לכרטיס מסך 8800 כמה גירסאות כמו: GTX ,GTS וכו'... אפשר הסבר קטן על כל גירסה וההבדלים בניהן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני צריך עזרה בבחירת מסך בגודל 17 שיהיה רגיל, לא lcd בתקציב של עד 750 שקל... תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 ומסך Samsung SyncMaster 22". חלק מהסרטים מוצגים ברזולוציה גבוהה, אך חלק מוצגים ב-16 צבעים. לדוגמא, כאן http://survivor.nana10.co.il/. מה ניסיתי: 1. להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר של כרטיס המסך. 2. להחליף את ה-Codec Pack מ-K-Lite ל-All in One. 3. להוריד את הרזולוציה ואת ה-color quality בקמבינציות שונות. 4. להסיר ולהתקין את ה-flash player (באתר הנ"ל מדובר בסרט שמוצג ע"י flash - אך זה קרה גם בסרט אחר שלא קשור). נגמרו לי הרעיונות, עכשיו תורכם... :s05:
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88830 הכרטיסים האלה פשוט מדהימים.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב באזור ה-700 שח. חשבתי על gigabyte gtx 550 ti 1GB או asus gtx 550 ti 1 gb. תודה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כרגע אני משחק רק Battlefield 2142 ולא יודע אם זה יקרה במשחקים אחרים. אבל לא תמיד זה קורה. אבל למה יש את ההודעה הזאת? זה התחיל לפני שבועיים משהו כזה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם יתכנו ירידות מחירים ל7800GT ב30 יום הקרובים? (בישראל )
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-