עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי מה המצב רציתי לדעת אם אפשר עוד להשיג מאיפהשהוא כרטיס מסך geforce 4 4600 ti חדש ?? אני יודע שזה כרטיס ישן אבל היה לי אחד כזה פעם והיה לא יכולות אובר קלוק מדהימות ואני מחפש עוד כרטיס כזה כי אני יכול להשיג מערכת קירור מים רק לכרטיס הזה ובגלל זה אני מחפש כרטיס כזה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by AC/DC,

אני הולך ליקנות כרטיס זמני לשנה שנה וחצי עד ליציאת DX10 עכשיו השאלה ששלי היא האם הלוח שאני קונה יתמוך בכרטיס החדש או שזה תלוי רק בכרטיס ? כרטיס 7600GT 256 MB 128BIT GB לוח GB DS4 האם הלוח תומך בכרטיסים העתידים והאם זה קשור גם בכרטיס ? כלומר האם אני יכל להתקין DX10 על ה 76GT או שרק בעתיד יהיה כרטיסים שתומכים ?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  3. שלום, אני זוכר באחד הפורומים שבנאדם אחד שאל על זה והביאו לו סרטון שזה עובד ומריץ משחקים והכול.. כאילו מחברים לכרטיס מסך ספק של מחשב רגיל ומחברים את הכרטיס מסך למחשב הנייד לא יודע דרך איזה חיבור נראה לי דרך VGA / HDMI רציתי לשאול, אפשרי?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. Started by cold fire,

אני רוצה לקנות רטיס מסך ati x1800 או ati x1900 הבעיה היא (ורק עכשיו שמתי לב אליה) שאין לאף אחד מהכטיסים הללו יציאת vga (יש לי מסך crt( האם יש מתאם מdvi לvga ןאם אין אז אני אצתרך לקנות מסך LCD?? זה די דחוף אז תגובות בבקשה

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by fish123,

הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עוש…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by Asafalfa,

או שהוא עדיין כרטיס שמסוגל להחזיק את שנה שנתיים הקרובות בלי בעיה .? בנוסף האם כדי להקיע ולנות שני כרטיסים של 6800GT או אחד של UL...

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by ronbubl,

להלן: http://www1.sapphiretech.com/th/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 בבעלותי כרטיס זה. הטמפרטורה שלו במנוחה סביב ה- 60 מעלות (נורמלי)? ניקיתי את המאוורר (מאוד קל לפרק) אך רציתי אולי אף להחליף את המשחה התרמית. הבעייה היא שאיני רואה כיצד אפשר לפרק את הכיסוי שיושב על הכרטיס. למישהו יש ניסיון עם זה? כמו כן במידה ואצליח להוריד את הטמפ' עם איזו תוכנה עדיף לעשות OC? ATI TOOL /RIVATUNER /CCC תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by yonni,

האם כרטיס מסך שלא תומך בDIRECT X 9 כמו TI 4200 לא יוכל להריץ משחקים חדשים<?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by eh50,

איזה עדיף ולמה???? 1. http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=134 או 2. http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=168

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by jorgito,

שלום! עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה להתקין דרייברים אבל לפני כמה ימים כשהתקנתי את ה 7.2 זה עשה לי ZERO DISPLAY DEVICE ERROR ויצא מההתקנה ולא נותן להתקין מחדש... הורדתי את הדרייבר מהמערכת לגמרי וננתי לWINDOWS להתקין משלו ושוב ניסיתי את ה CATALYST החדש אבל זה שוב עשה לי את אותה בעיה... יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? מאז המחשב שלי גם עושה לי בעיות (פעם ראשונה מאז שיש לי אותו מסך כחול)

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by abarbotel,

מה ההבדל בין כרטיס מסך נבידיה 9600gso לבין 9600gt לפי הסטיקי נראה שהgso מכיל תכונות טובות יותר למרות שהוא נחשב שם כרטיס למתחילים וgt מקוטלג כמשתמשים כבדים יותר

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. Started by UFO,

אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור את ה-Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail או את ה- gigacube radeon 9600 pro 128mb game buster אבדלי מחירים: gigabyte-1120 gigacube-1038 מה לקחת מי שבאמת מבין בזה שיכתבו לי ואני מבקש אל תכתבו סתם כי זה בחירה לא קלה וכל דעה פה משפיע בבחירה הסופית. ומי שחושב שזה יעזור יש לי ביקורות על שני הכרטיסים: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/video/GigaCube_9600Pro_1.html http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/gigabyte_r96p/index.html

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by ZigZagEr,

שלום קניתי מסך LCD חדש של LG מדגם L1950B. אני עדיין בודק אותו האם אין בו בעיות פיקסלים שרופים ואני שמח שעדיין לא מצאתי אבל מה שכן - כאשר המסך מציג משהו כהה, למשל מסך שחור, יש מן "זוהר" כזה בחלק העליון-אמצע של המסך שבקושי שמים לב אליו. זה לא משהו שאני לא יכול לחיות איתו, אבל בכל זאת - ככה זה אמור להיות? אני אנסה להסביר שוב מה רואים: בחלק העליון של המסך, הצבע השחור הוא טיפה יותר בהיר כאילו הוא זוהר כזה מרוב תאורה... ככה זה נמשך עד כחצי ס"מ. חוץ מזה המסך מצויין ;D

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. Started by lago,

אחד במחיר 600-750ש"ח שני במחיר סביב 1000-1100 ש"ח (התלבטות על איזו רמה ללכת) למעבד 3700SD ולוח ABIT AN8 ULTRA תודה תודה

15. אפתח בעובדה שאין לי מושג לאן הנושא הזה שייך, אם אתם יודעים על פורום אחר, אני אשמח אם הודעתי תועבר למקום הנכון. תמצית הבעיה : סרטים (גדולים) מתנגנים איטי, והסאונד לא מסונכרן עם הוידאו. זה קורה כמעט בכל הנגני וידאו שלי התופעה כמעט לא מורגשת אם אני מנגן את הסרט דרך הנגן וידאו של WINAMP (נראה לי שהוא הכי יציב וקל משאבים פשוט, אז אולי בגלל זה) בכל מקרה, התופעה לא הייתה קיימת בעבר, כשהמחשב היה יחסית חדש. פירמטתי את המחשב, כי חשבתי שזה מעומס תוכנות ועניינים (היה 3 שנים ללא פירמוט) התקנתי מערכת הפעלה חדשה על הרדיסק חדש, והבעיה נמשכת כרגע המערכת שלי די בתולה, התקנתי את חבילת הקודקים הזו : http://www.codecguide.com/features_mega.htm אימיול (בלי מוד, פשוט אימיול רגיל מהאתר הרשמי) וז…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by hardware maniac,

שלום, קודם כל מפרט בצד. דבר שני יש לי מסך מהדגם הבא: LG FLATRON L1710M (מסך LCD - 17 אינץ') אוקיי אז ככה:יש לי בעיה מוזרה עם הרזולוציות שלי:למשל ב FEAR אני מגיע אך ורק עד 1280x960x32 וב FIFA או FARCRY אני מגיע עד 1280x1024x32. השאלה שלי היא מדוע ישנם משחקים שאיני יכול להגיע איתם ל 1280x1024x32? אני חושב שזה לא המסך ולא הכ.מ מכיוון שישנם משחקים שאני אכן יכול להריץ על הרזולוציה הזאת.(1280x1024x32). אז..מה הבעיה?(ד"א כמובן שהרזולוציה קיימת במשחק-למשל ב FEAR יש עליו מלא בנצ'מארקים באינטרנט שמראים פריימים פר שניה על הרזולוציה הזאת). תודה מראש. ד"א אם זה לא הפורום הנכון אנא העבירו.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by jorylit,

שלום, ה6600GT שלי משמיע רעשים בצורה בלתי נסבלת לכן החלטתי לקנות אחד חדש, בהתחלה חשבתי לקנות את אותו הסוג, אבל אחרי שלא מצאתי, וראיתי שיש כרטיסים עם קירור פסיבי באותו מחיר עם ביצועים יותר טובים החלטתי ללכת על ה7600GT, האם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס ברמה של ה7600GT, טווח מחירים 700-850 . יש לי חנות שם קניתי את המחשב שלי שממנה אני רוצה לקנות את הכרטיס, אני אשמח אם תוכלו להביא לי לינק לכרטיס שאתם ממליצים לי. האתר הוא http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00037. אם שאתם מכירים חנות יותר טובה אשמח לשמוע. תודה. *שכחתי לציין הכרטיס הוא למשחקים.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by ORANGEJUICED,

יש לי 6800 GT של LEADTEK ובזמן האחרון אני צריך לפתוח את המארז בערך כול איזה שבועיים וחצי בשביל לנקות תאבק מהמאורר של הכרטיס בגלל שהטמפ' מתחילות לעלות לי דרסטית אחרי שמצטבר כמות אבק נכבדת על המאורר של הכרטיס... מישהו נתקל בבעיה הזאתי?!? יש משהו לעשות?!?! ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by avinos,

אני רוצה לחבר טלויזיה למחשב ורציתי לדעת אם אני צריך תוכנה מסוימת בשביל לגרום לזה לעבוד וגם רציתי לדעת איך אני עובד עם זה.... תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. Started by Salwaby,

http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 זה נכון ? אם כן למה רשום בהתחלה 256MB GDDR3 ואז בהמשך 256-bit 8-channel GDDR4 DDR3/4 שיחליטו .. אם זה נכון זה נראה כרטיס מאוד נחמד , תלוי כמה עולה...

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  21. Started by Herccory,

אני רוצה לקנות מחשב שהכרטיס מסך שלו זה AMD Radeon HD 6630M ואני לא בטוח אם זה כרטיס מסך טוב...(גימינג BF3 או League Of Legends) אם זה יעזור לכם זה המפרט... של המחשב [TABLE=class: cms_table, width: 884] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Screen Size[/TD] [TD=class: cms_table_value]14.5 inches[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Processor[/TD] [TD=class: cms_table_value]2.4 GHz Core i5-2430M[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]RAM[/TD] [TD=class: cms_table_value]6 GB DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Hard Drive[/TD] [TD=class: cms_table_value]750 GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class…

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  22. שלום, ראיתי במבצע את המסך הנ"ל במחיר של כ-1850 ש"ח, ממה שאני רואה המחירים בארץ למסכים כאלה לא יורדים מ-2100 ש"ח. ראיתי את המסך בעיניים והוא נראה לי דיי טוב הוא מתקרב ל-SAMSUNG 710N שהיה שם.......מתקרב מאוד! ה-Lite-on שחשבתי לקנות אחז בנתונים של 8ms ויחס קונטרסט של 1:700 אבל התמונה בו הייתה מטושטשת וכהה.... התלהבתי מאוד מהמסך של פיליפס ובמיוחד לאור המבצע, רציתי לדעת מה אתם אומרים ואם יש דברים מסוימים שאני לא יודע...... תודה!

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by Holography,

אני מחפש למחשב של אחותי כרטיס price\oc בתקן AGP ראיתי תוצאות אוברקלוק יפות מאוד לGeForce 6200 AGP @ 6600 GT http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52765 ורציתי לדעת מאיכן ניתן להזמין אחד תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by dude_o,

אני מפרסם הודעה בשביל חבר: שלום , יש לי כרטיס מסך 9800 pro 128 באמצע הרצה של סרידימקס 5 נתקעה לי התוכנה עם הודעה שאין מספיק זכרון לכרטיס מסך או משהו כזה ...... יש איזשהם פילטרים שאני צריך להוריד על מנת שזה יעבוד לי חלק ?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by zobb,

אני רוצה לקנות אותו. עכשיו אני יודע שאתם פה מקצועיים אז תגידו לי האם המסך הזה טוב. אם יש לכם הצעה יותר טובה ב 2000 ש"ח תאמרו לי תודה. רק אל תיתנו לי הצעה של מסך CRT תודה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים