כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אומרים פה שאין לי יציאת DVI במסך שלי אבל לא מבין קיבלתי עם הכרטיס מסך שלי יצאת DVI אז אני יכול לחבר את היציאה של המסך שלי ליצאה של ה DVI נכון? ויש פה מישהו שחושב ש DVI משפר את האיכות של המסך?
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני צריך כריטיס מסך די טוב שיריץ משחקים יחסית חזקים enter the matrix וכאלה אבל אני מוגבל ב550 ש"ח... אתם יכולים לעזור לי? בבקשה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
עדכנתי את הדרייבירים ואני צריך את ההגדרות לביצועים אופטימליים לRADEON 8500 BBA תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אני רגיל לעבוד שעות רבות כל יום מול מחשב (9 שעות נטו בערך), ורציתי לדעת מול איזה סוג צג עדיף לי לעבוד ? יש לי אפשרות לבחור בין שני הסוגים, ועל איזה רזולוציה מומלץ לי להפעיל את צג הlcd בגודל 17'. כרגע אני מריץ אותו על 1024*768*75hz .
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ולאחר התלבטויות קשות המליץ לי חבר על מסך של EIZO FLEX SCAN L557 , את האמת אני לא שמעתי אף פעם על החברה הזו ואם ההתמחות שלה היא באמת במסכים בקשתי היא לפני שאני קונה סוף סוף את המסך הזה , מידע על החברה, אמינות,וכמה הכדאיות הקניה . החברה נותנת 5 שנות אחרות והמחיר כ- 3200 ש"ח , ואם יש בכלל במחיר הזה מסכים יותר טובים ? ציינו לי כמה מהם אם אפשר. אני מודה לבם מאוד מאוד
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הצעות בבקשה רצוי לשלוח לי גם לינק לאימיל לאתר בו אפשר לקנות את הכרטיס... kiril2004 AT hotmail.com תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לא מצאתי אותם חיפשתי בכל המקומות ... אני צריך את כל הדרייברים תצוגה CATALYST .. בקיצור חבילה שלהם . תודה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה מהכרטיסים נחשב טוב יותר ומה עדיך לי לקנות מהם, אגב שניהם של LEADTEK ושניהם עולים אותו מחיר (כ-500 ש"ח). מי שיכול לעזור אז בכבוד. תודה!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כתבתי את ההודעה הזו גם בפורום תמיכה טכנית אבל אולי פה יוכלו יותר לעזור לי: קניתי כרטיס מסך משומש 9800 AGP ולאחר שחיברתי אותו והפעלתי את המחשב, המסך לא עבד, והלוח אם השמיע במקום צפצוף אחד קצר שהוא בדר"כ משמיע, צפצוף ארוך ומיד אחריו עוד צפצוף קצר. הלוח אם שלי זה ABIT VT7 שאמור לתמוך בAGPx8. האם אני צריך לקנפג משהו קודם בביוס כדי שזה יעבוד? מה עושים? עזרו לי בבקשה כי אחרת אני אחזיר את הכרטיס לבעליו הקודמים וחבל...
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב יחסית הכרטיס מסך הנפוץ שראיתי זה ה X1400 שחברת DELL מוכרת בניידים שלה ראיתי שחברת ASUS מוכרת עכשיו ניידים עם דגם X2300 חדש. קיימת איזשהי השוואה איזה כרטיס מסך יותר טוב??? אשמח לקבל לינק להשוואה כלשהי אם קיימת כזאת ואשמח לשמוע את דעתם מה יותר טוב ה1400 או 2300 מחכה לתשובות... המון תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הסתכלתי בתוכנה מסויימת ובדקתי את טמפ' הכרטיס מסך שלי ( GeForce 8800 GTS) הטמפ' בזמן "מנוחה" כלומר בשולחן עבודה וכו' היא 63-65 מעלות. כשנכנסתי ל F.E.A.R לבדוק אותה בשעת מאמץ הטמפ' עלתה ל 72. האם זה נורמלי וניתן לסדר זאת או שיש תקלה באורור הכרטיס?? :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, הרגע הורדתי את האומגה דרייבר, ואני ומעוניין לשפר את הביצועים של כרטיס המסך שלי, כשהתחלתי להריץ ביקשו ממני לבחור בין fastwright on ל fastwright off ובין normal driver ל soft modded9800SE מה ההבדלים בינהם ואיך זה ישפיע על הביצועים, ומה מהן זו הפתיחה של צינורות העיבוד בפועל? איזה פוטנציאל אובר קלוק יש לכרטיס אם בכלל? תודה רבה ד"א אני כותב לאחר 3 שעות של חיפוש בפורום אין מדריך לפתיחת צינורות עיבוד?
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשחק במשחק PES 2008 דרישות החומרה שלו הן : * Windows XP * Pentium 4 3.0GHz /AMD Athlon 64 or better * 1GB RAM * 6.5GB free memory * 8x DVD-ROM drive * DirectX 9.0c video card * 256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 / NVidia 6800 GT/GS or better) * DirectX 9.0c Soundcard * DirectX 9.0c or higher * Windows USB Gamepad * 1280 x 720 resolution * Supported Chipsets: NVIDIA - GeForce 6600, 6800, 7300, 7600, 7800, 7900, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3 לי יש P4 2.4 Ghz כרטיס מסך Radeon 9600 pro 256 - 128 bit לוח intel עם ציפסט 845 1GB RAM לאיזה כרטיס מסך אני צריך \ יכול לשדרג בכדי להתאים לדרישות…
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לשנות את מהירות המאוור ב-ASUS 8800GTS ע"י RivaTuner v2.06 מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות את זה? (משום מה חיפשתי ולא הסתדרתי עם זה)
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
קיצר חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך במקום ה 1900XT 256 שיש לו כרטיס מסך שתומך ב HD . הוא אומר שעם ה 1900XT הוא לא יכול להריץ הכל על מקסימום לא יודע מה זה אומר ,ויש עומס גדול על המעבד . קיצר המלצתי לו על ה HD3850 256 MB שהוא כרטיס מאוד משתלם ,או על ה 2600XT 512 שעולה פחות וגם כן תומך ב HD . מה יותר מומלץ מביניהם ל HD +שיריץ משחקים נורמלי ,המחשב הוא P4-2.6 חדליבה ,2 G זיכרון ,PCEI כמובן ,אולי יש איזה כרטיס אחר שעדיף ???
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
נאבד לי הכבל מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה וכמה הוא עולה?! תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס 8600 GT ואני נתקל בנוסף לGT בכל מיני סיומות נוספות.. SP II, TDH, HTD, 2DHT, HTDP וכו' מישהו יכול אחת ולתמיד להסביר לי מה הן אומרות :s05: תודה.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ברשותי מפרט למחשב חדש: AMD Athlon 64 X2 4000 + Socket AM2 Box ASUS M2N -E WD1600JS PQI DDR2 1024MB 667MHZ CL5 HEC 6A19B 400W עכשיו... הכרטיס מסך הינו: Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe שאלתי היא... האם בכרטיס כזה שמחירו בשוק נע באיזור ה- 850 ש"ח, ניתן לחסוך למחשב למטרת משחקים בעיקר לילד בגיל 6 שיצטרך תמיכת משחקים ברמה טובה מאוד+ למשך ה-4 שנים הבאות, למחשב Low Cost אשר מחירו גם כך לא אמור לעבור את ה-3000 לא כולל מסך ? הכוונה היא אם אינני מספיק ברור לחסוך בכרטיס המסך עקב ביצועים שלא ינוצלו כנראה, ולבחור כרטיס זול יותר. תודה !
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי את המחשב הנ"ל לפי המלצתכם (המלצת הפורום) כיום אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך שלי בכדי לשחק ברזולוציות גבוהות יותר (לדוגמא במשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 אני משחק ברזולוציה בינונית ואני רוצה לשחק ברזולוציה הגבוהה ביותר). מפרט המחשב שלי הינו: מעבד: intel pentium D 805 dual core 2.66GHZ 533MHZ 2X1MB LGA775 לוח אם: ASROCK ConeRoeXFire-eSATA2 (775, 945P, DDR2 667, 2XPCI-E CROSSFIRE, HDAudio SATA2,1394, GBL) זכרון: TWINMOS DDR2 533 MHZ 512 MB X2 כרטיס מסך: Asus EN7600GT 256MB HDTV DVI PCI-E retail והשאר - זה השאר. בכל אופן כרטיס המסך עלה בזמנו 1030 ש"ח (בKSP), ואני מחפש משהו טוב בהרבה בתקציב דומה (אם אפשר בפחות אז מה טוב), אני מחפש משהו שאי…
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הכרטיס מסך או המסך...אבל ברגע שאני מפעיל משחק כלשהוא בייו אם זה פיפא או העטמו למשל שפעל אצלי מצויין לפני כשנה....המסך מתחיל להראות את הדברים האלו: http://img223.imageshack.us/img223/4958/hitmanju5.jpg מה זה יכול להיות וכיצד אני מטפל בזה... תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7900 מסוג GT של ניבידיה, ויש לו שתי יציאות דיגיטליות (לבנות). אחת מהן בשימוש והיא מחוברת למסך. בנוסף, יש לי יציאה אנלוגית (כחולה) מלוח האם, אני רוצה לחבר את היציאה האנלוגית הכחולה לטלוויזיה, חיברתי בעזרת כבל מתאים את לוח האם לטלוויזיה בנוסף לחיבור הדיגיטלי הקיים בין כרטיס המסך למסך. בטלוויזיקה הוא מזהה SOURCE בשם PC אך אני לא יודע איך להגדיר למשחב להוציא לשם מידע. ניסיתי דרך הדרייבר של ניבידה, אך הוא מזהה רק מסך אחד כי רק אחד מחובר לכרטיס המסך. איך אני מייצא מידע מלוח אם לטלוויזיה? איך מגדירים? בתודה רבה מראש, גל.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Inno3D NVidia 6200 FX ואני מעוניין לקנות מסך LCD 22 עם רזולוציה טבעית של 1680x1050. השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם כרטיס המסך יתמוך ברזולוציה הזו ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת למה כאשר אני מזיז את העכבר לעבר האייקון של הפאנל של ATI זה מראה לי את הטמפ' של הכטיס מסך 0C צלסיוס ולא איזה 59C לדוגמא, מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים בערך כרטיס מסך x1950Pro הכל סוס במשחקים אבל דבר אחד לא טוב, כל הסירטונים שאני רואה באינטרנט בצבעים מוזרים חבל על הזמן .. אני לא יכול לראות סירטונים באינטרנט.. כל הסירטונים שאני רואה זה בצבעים מוזים מעורבבים עם סגול, צהוב, אדום. זה קורה לי גם בדריבר שקיבלתי עם הכרטיס מסך וגם עם הדריבר שהורדתי מהאתר של ATI הגירסא האחורנה של שיש באתר. אהה שאני מסיר את הדריבר הכל טוב כל הסירטונים באינטרנט עובדים חלק אז מה הבעיה יכול להיות? יכול להיות מקודדים אולי? בבקשה תעזרו לי...!
-
- 9 תגובות
- 589 צפיות
-