עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hazi_s,

שלום לכולן, האם ניתן ואיך להשתמש בגוסטיק של סוני פליסטיישן בחיבור usb של המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by niv212,

שלום, לאחרונה רכשתי טלויזיה 22" חדשה בעלת חיבור HDMI, וחשבתי שזאת הזדמנות לחבר אותה למחשב(ראו מפרט). אז באמצעות מתאם dvi-hdmi שקיבלתי עם כרטיס המסך (ati hd4850) ושמתי לב שכאשר הטלוויזיה מחוברת לכרטיס המסך (בנוסף למסך 17" הראשי) המחשב נוטה לקרוס לעיתים קרובות אם בכלל עולה. ורק כשהכבל מנותק פיזית מהמחשב הבעיה נפסקת. ניסיתי לעדכן את הדרייברים מספר פעמים אך ללא תועלת. למישהו יש רעיון מה יכול להיות גורם הבעיה?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  3. קניתי כרטיס מסך של GIGABYTE RADEON X1300 מודל GV-RX13128D-RH. לא פתחתי עדיין ולא יודע אם כדאי למכור אותו ולהוסיף עוד 200-250 ש"ח לכרטיס טוב יותר. אני רואה הרבה סרטים ולא GAMER רציני. מידי פעם משחק, האם כדאי להישאר עם הכרטיס או למכור ולשדרג??? ואם כן לאיזה כרטיס??? תודה רבה!!!!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  4. יש לי כרגע כרטיס מסך 6600GT חח כבר מציתי אותו אני רוצה להחליף ויש לי תקציב משו כמו 900 שקל בעיקרון אין לי צרכים מטורפים עם הכרטיס מסך אנלא משחק בקרייסיס ובכל המשחקים הכבדים .. אני משחק בפיפ"א וכאלה ואני רוצה שזה ירוץ לי חלקק ברזולוציה הכי גבוהה (פיפ"א 2009 דיי כבד הייתי אומר) אה כן ויש לי מסך 19" 2MS של AOC אז תעזרו לי חברים תודה מראש

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by Red_Baron,

יש לי את הכרטיס מסך 6870 ATI הוא כולל 1GB אבל בכל מכום שאני בודק במחשב שלי ובאתרים שוניים הוא אומר לי שיש לי 2.8 GB (Approximation) מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  6. Started by RE5,

השאלה שלי היא, הוא אמור להוציא יותר ? כי יכול להיות המערכת שלי סתם עמוסה... אני יודע שהכרטיס זבל בריבוע אבל כמה FX5200 אמור להוציא ?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by shsh1,

שלום רציתי לדעת אילו חברות מאפשרות להפוך 6800GT לאולטרה, ואיזו נחשבת הכי טובה? תודה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by BenK,

שלום לכולם אני מבקש המלצה לכ.מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 500 שקלים (מגבלה של ישראכרד :-\ ) אשמח גם לקישור לחנות המספקת את המוצר במחיר זה הכרטיס הוא agp תודה רבה

9. שלום לאחרונה הוחלף לי כרטיס המסך במחשב, ונאמר לי כי את הכרטיס מסך שלי הפסיקו לייצר ולכן נתנו לי אחד אחר על המחשב שלי היה Nvidia 6600NX עם 256MB ועכשיו הם הכניסו לי למחשב כרטיס מסך אחר Nvidia 6600GF 256MB! איזה מהם הוא יותר טוב, או שהם באמת דומים כמו שהחנות טוענת??? תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by THE FOX,

יש הפרעות הנראות בזמן הצפייה הנה דוגמא: בזמן צפיה הן פחות מורגשות וכמעט שלא: ממה הם נובעות?... שמעתי הפרעות מגנטיות EMI עם חיבור אנטנה זה הופך ליותר גרוע בהרבה...אז כרגע ב RCA האם הכרטיס פגום? אני חושב שכן... :-\

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by MOFRA,

האם הוא שווה משהוא ? באיזה רמה הוא יהיה בערך

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by morgoth,

הציעו למשפחה שלי מהעבודה של אבא שלי לקנות את המסך HP - L1706 8ms מפרט טכני: Size: 17 LCD TFT Resolution: 1280 x 1024 Pixel: 0.264mm Contrast: 500:1 Brightness: 300cd/m2 Viewing Angle: 140o/130o Design Color: Silver TCO-03 אחריות: 3 שנים ב 1,160 ש"ח עכשיו אני לא מכיר את הדגם הזה. תגידו בבקשה אם משתלם לקנות גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הביצועים. אני משחק הרבה משחקים כבדים אבל בבקשה לא להגיד שהמסך הזה לא שווה כי יש כאלה ב2ms שמתאימים יותר למשחקים. הכוונה אם הוא מציג את התנועה במשחקים טוב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. Started by amit71,

שלום לכולם אני רוכש מחשב שישמש גם כHTPC עם כרטיס מסך HD3850 .נכון לשנה הקרובה לא יהיה לי מסך LCD ואני משתמש בטלויזיה סוני טרינטרון . 1. האם בחיבור דרך SVIDEO אני יכול לראות ולהשתמש ביכולות של המדיה סנטר (VISTA) עם הטלויזיה הנוכחית כמובן באיכות פחותה 2.האם ניתן לחבר שני מסכי מחשב (לטובת עריכה)במקביל לחיבור SVIDEO לטלויזיה או שאחד מבטל את השני

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by dor962,

אני חושב לקנות את ה5850 ATI. ואני לא בטוח שזה יתאים למחשב שלי. מפרט: Q6600 P5n-e sli 520W crosair 2GB 667HZ יש לי מסך של 19 אינץ'... Flatron L1932TQ

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  15. Started by מא*ר לו*,

נירא לי שהוא חדש.. זה 8800GT עם OC כמו של אסוס 700/2000 עם קירור חדש טוב מאוד.. ומחיר זול יחסית. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 מידע באתר היצרן http://inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_arcticcooling/i8800gt_ac_accelero_x1.htm מה אומרים? החברה הזאת טובה?( inno3d)

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by artyom,

אני מתלבט בין 4850 לGF9800GTX+XT של XFX http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1135 איזה מבין השניים עדיף מבחינת ביצועים? (אין לי בעיה להוסיף את ה100 שקל הנוספים) המפרט שלי בצד מתוכנן OC למעבד והספק יהיה 500W של סיסוניק

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  17. חלק נעילה OFF, נסיתי לפעול הכל ,שוב חוזר OFF מה בעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  18. מישהו בבקשה יכול לתת לי המלצה לכרטיס מסך שיריץ חלק את המשחקים החדשים כמו באלפיד 2 ,היטמן,אקס מן גי טי אי שעומד לצאת ובאטלפילד שעומד לצאת תודה רבה

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by ar2r,

קניתי 1GB sapphire hd4870 הקירור עובד אבל למעלה שנוגעים זה ממש חם האם גם לכם הכרטיס הזה מתחמם ככה? אני מודאג מההתחממות הזאת אני לא יודע עם זה בסדר או לא

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  20. Started by muki1234,

היי לכולם אני רוצה לקנות מסך LCD בשבוע הבא ואשמח לשמוע המלצות על מסך 17" או 15" מומלצים במחיר של 2000 ש"ח. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. טוב אז כרטיס ה 9800GX2 יצא כבר לפני חודש פלוס. וכנל לגבי לוחות אם של NVIDIA שתומכים בSLI כזה. ומה דעתכם? יש הרבה שאלות שרציתי לשאול, ולקבל כמו "סיכום" עד כה של המצב. מספר שאלות שעלו לי בראש: 1) כדאיות - יחס מחיר תועלת. 2)ביצועים - כמה שיפור יש והאם יש 3)רזולציות גבוהות, כמובן שברור במפלצת, אז בהתייחס לרזולציות גבוהות של 1900 על 1200 ומעלה מה דעתכם 4)כוח עיבור של CPU - כמה הוא מגביל את הביצועים ומהווה צואר בקבוק, או לא. 5)צריכת חשמל ופליטת חום 6)כדאיות שמסתכלים קדימה חצי שנה עד שנה (כלומר לחסוך היום 3+ ולהשקיע אותם בכרטיס חדש עוד זמן מה) 7)הרמה עצמה של כרטיס מסך יחידי 9800GX2 8)כול דבר אחר שתרצו להגיד. פשוט קראתי כול כך הרבה ביקורות, כול כך הרבה חוות דעת, ונוצ…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. שלום, אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך יד שניה: HD 4870 וHD5770. קודם רציתי לשאול אם הם יתאימו לספק שלי: EZCOOL 450 W (בן שנתיים-שלוש) ורציתי לדעת איזה מהכרטיסים יותר טוב? וועד כמה זה משמעותי שה5770 עם 128 bit וה4870 עם 256 bit? האם חשוב גם הDX11? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  23. אני יכול להוסיף כרטיס מסך חזק למחשב הנייד שלי של HP?,קניתי אותו לפני חודש עם מעבד Centrino 2 ו4 GB זכרון קיצור מחשב בין החדשים שיש

24. קניתי את הכרטיס הזה http://hwzone.co.il/news/1165195484/23415/ והתקנתי אותו והכל עובד כשאני מפעיל את המחשב אבל כשאני מריץ משחק המסך נכבה לי וכתוב NO SIGNAL INPUT לשניה ואז חושך, חיברתי את המסך לספק הכוח (6 פינים) ויש לי ספק די חזק 480W של חברת TAGAN אז אני לא חושב שפה הבעיה, בכתבה על הכרטיס בלינק שנתתי כתוב: "חשוב לציין כי הכרטיס ידרוש שני חיבורי מולקס רגילים מספק הכוח שלכם (במקום חיבור שישה פינים אחד)" לא ממש הבנתי את זה? חיברתי את הכרטיס לספק, האם אני צריך לחבר עוד כבל שישה פינים מהספק לכרטיס ואם כן איך אני עושה את זה, מישהו יכול להסביר לי בבקשה. תודה. דרך אגב המפרט שלי הוא: לוח אם MSI NEO2 AMD 64 3500 ג'יגה זיכרון והכרטיס החדש.

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  25. אם יש ברשותי ספק כוח 420W של HEC האם הוא "יסחוב" את הכרטיס הזה??

• 1 תגובה
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים