עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lion03,

איך הכרטיסים של CLUB3D?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לאחד שאוכל להריץ איתו משחקים בסגנון Call of Dudy: world at war, GTA-IV, Far cry 2. המפרט של המחשב שלי הוא: Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz GIGABYTE GA-G31M-S2L Kingstone 2GB DDR2 ATI Radeon X550 256MB W.D. 160GB (SATA II, 7200, 8MB) +80GB (IDE) LG DVD-RAM GSA-4081B SAMSUNG DVD-RAM SH203D (SATA) (נדמה לי שהספק הוא 450W) אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך בסביבות מחיר של 400 ש"ח (כמובן שאם אפשר - אז פחות...) בתודה מראש, רון.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. להלן רשימת כרטיסי GF6800LE\NU שנפתחים אם אתם מתכננים לקנות כזה כרטיס לפחות תדעו איזה כרטיס לקחת ואת אחוזי ההצלחה לצערי האתר ברוסית אך הרשימה באנגלית http://81.176.67.68/post.cgi?id=print:10:48721

4. הרבה פעמים יצא לי לקרוא שקניית 8800 למערכות מיושנות זה בזבוז כסף. האם כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל למפרט הבא: מעבד: Intel Pentium 4 630 3Ghz זכרון: 2X512Mb DDR2 533Mhz לוח אם: Gigabyte GA-8I945P-G תודה מראש

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  5. היתה חנות בשם "מותג" בת"א אך היא נסגרה. אם למישהו יש מידע כמה קופסא כזאת צריכה לעלות ואיפה ניתן להשיג אותה -אשמח. תודה. נ.ב זה לא חייב להיות דווקא הדגם הזה או המותג הזה , אם אתם מכירים עוד קופסאות שממירות מ VHS לפורמט דיגיטלי זה גם יעזור.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  6. נשרף לי הכרטיס מסך עקב נפילת מתח של חברת החשמל. האם יש למישהו מושג איזה מתחים מקבל כרטיס מסך בחיבור AGPX8 ? האם מישהו יכול בבקשה להביא לי פירוט של הפינים השונים? האם שורה עליונה זה A ? ושורה תחתונה זה B ? ואיך הולך המספור (האי זוגיים בצד ה CS ? והזוגיים בצד ה PS ?) תודה מראש לכל העוזרים. פשוט אני כבר מיואש, ביצעתי חיפוש בפורום אבל ללא כל הצלחה, ביצעתי חיפוש בגוגל אבל לא הצלחתי לקבל משהו עם פירוט מספק [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by tiger18,

איך הביצועים שלו? האם הוא שווה תכסף? מה שונה בינו לבין שאר כרטיסי 512 MB שהמחיר שלו כולכך יקר? האם הוא מתחמם הרבה? וכמה ספק כוח צריך לקנות לו? הלוח של ASUS P5N-D יעבוד איתו? ומזה ה OCX?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  8. שלום וערב טוב! בעוד שבועיים אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי התקציב שלי הוא בסביבות ה-800 ש"ח המפרט שלי: כיום כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 3.3REV מעבד של אינטל כפול 6420 ספק כוח אנרמקס ליברטי 400 אני משחק במשחקים לא ברזולוציות גבוהות-יש לי מסך 19 אינץ תודה רבה ושבוע טוב ליאור

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

יש לי VIVO, אבל אני רוצה לדעת אם יש את האופצייה הזאת להקליט בשעות מסויימות שאני בוחר, כי לפעמים אני יוצא מהבית נגיד בשעה 21:00 ואני רוצה שזה ייקליט בשעה 22:00 עד 23:00, אני אודה מאוד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by fish123,

הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עוש…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. שלום אז אחריי ההמלצות כאן קניתי nVidia 6600 GT 128MB AGPx8 עכשיו אני רוצה הגדרות בשבילו מהצד הטוב ביותר. ההגדרות משמשות אותי בעיקר לקאנטר סטרייק שיהיה FPS גבוה במיוחד, עשיתי שלא תהיה הגבלה אני מגיע בקלות ל-250 שוב אבל לא ביציבות המוחלטת. חבר שלי קנה את אותו כרטיס מאותו יצרן ויש לו חבר ששינה לו כל מיני הגדרות שאין לו ולי מושג מה הם והוא הוציא לו 850 אפיאס יציב !!!!!!!! לאותו בנאדם יש ge force 5200 והוא הוציא מימנו 600 אפפיאס הכל מתועד בתמונות שכרגע לא אצלי.. אז רציתי לדעת קודם אם מישהו מכיר את ה"סודות" האלו ובכלל איזה הגדרות אתם ממליצים לי להגדיר בשביל משיקח ברמה הטובה ביותר וביעקר אפפיאס. (הדרייבר אצלי בעברית וזה דרייבר הכי מעודכן בשוק). תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by OC,

איזה מישחק היום צורך בהכי הרבה MB? וכמה MB הוא צורך? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by general328,

"זיגזג מחשבים 2000" וזאת לאחר שהזמנתי מנעה ומרחו אותי ושיקרו עליי לגבי ההגעה של הכרטיס 1380 ש"ח (צריך להוסיף שליח 55) ומIQPC שאין תשובה עד עכשיו.1438 (להוסיף שליח 60) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11456

14. שלום. בכרטיס המסך 8400GS מבית ZOTAC, כאשר כבל ה HDMI מחובר, אני לא מקבל סאונד. למיטב הבנתי - מאתר החברה - יש צורך בכבל שנקרא SPDIF. האמנם? במידה וכן, האם עלי לרכוש אחד עם שני פינים או שלושה פינים? והאם כבל זה אמור להיות מחובר לכרטיס המסך או ללוח האם :s05: תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  15. flytv prime 34... מחובר ליס.. מה אני עושה??

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by rony1880,

היי הכרטיס נימכר כבר ברוב החניות , גם בKSP , יש כבר תגובות לביצועים של הכרטיס? רוני

17. Started by avinos,

אני רוצה לחבר טלויזיה למחשב ורציתי לדעת אם אני צריך תוכנה מסוימת בשביל לגרום לזה לעבוד וגם רציתי לדעת איך אני עובד עם זה.... תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. Started by dudu26,

הי! בדיסק שקיבלתי עם ה- HD3850 Gecube 256MB יש גירסה: ATI 8.43 האם יש משהו חדש יותר? הבנתי שיש בעיות עם הדרייברים מסדרה 8, זה נכון? תודה!

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  19. ככה זה צריך להיות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by DS,

טוב אז אחרי דיון עתיק שאני לא יודע אם אתם זוכרים קניתי את ה 9550 שלי שדווקא עובד די טוב. עכשיו אני רוצה לשאול אתכם: איזה כרטיס מסך הכי טוב לביצועים? כשאני אומר אני מתכוון עד 2500 שקלים תקציב רק לחריץ AGP מכונת משחקים יחזיק לפחות לשנתיים אני מוכן לחרוג עד 3000

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  21. ממ אז ככה, רכשתי את המוצר התקנתי והכל טוב ויפה אבל שאני מחבר את הרסיבר של השלט של המדיה סנטר הוא פשוט לא מתקין לי אותו.. לא הגיע איזה דיסק התקנה כלשהו והוא לא מתקין אותו אוטומטית.. הוא רשום בתור : eHome Ifrared Transceiver בDevice Manager ואני פשוט לא מצליח להתקין אותו.. מישהו נתקל בזה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by doreiny,

שלום לכולם היום הבאתי את הכרטיס החדש שלי giga byte nvidia 5900xt 128mb 256bit עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה הוא רושם לי מחוון מתח: מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי. (ככה זה רשום) ואז רשום: כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה. wtf is that?!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by bendale,

שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. Started by iyehuda,

אין לי צורך במשחקים אני פשוט רוצה לראות סרטים FHD בטלויזיה והבנתי שהכבל HDMI מעביר גם קול אשמח לקבל המלצה אגב המעבד שלי הוא E8400 הלוח שלי הוא של גיגבייט מדגם G31M-ES2L

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים