כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע 1950 Pro ואני רוצה לשדרג אותו אני משתמש במסך 19" המעבד הוא E6300 יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מצאתי לינק שעושה השוואות מול כרטיסי nVIDIA אל מול כרטיסי ATi וכולל באנצ'ים הכרטיסים המדוברים הם מסידרה 6\7 של nVidia אל מול כרטיסי הx5\6\7\8 וכרטיסי הx13\6\8\9 http://www23.tomshardware.com/graphics.html
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
האם ASUS P5N-D מתאים לכרטיס? אם לא איזה לוח הכי טוב לכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD חדש-ViewSonic VE710s, עכשיו אני בעיקר משחק במחשב..קצת אינטרנט קניתי את המסך הנ"ל במחיר של 2220 ש"ח.. בעוד שבBUG למשל ניתן להשיג את המסכים הנ"ל שניראה לי שהם יותר טובים בפחות כסף. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1289&scat=220&tcat=24 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 הא יצאתי פראייר במידת מה?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שאני משחק נגיד בהאלף לייף הכרטיס פתאום משלים לי פרטים , מה שלא ממש צריך להיות בכרטיס רגיל , ולפעמים גם דברים נמתחים כמו מין באג כזה. השאלה ככה זה צריך להיות? והאם שאני נוגע במארז הוא צריך להיות חם? כי כשאני נוגע בו הוא ממש חם !!!
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבועיים הקרובים אני הולך לקנות מחשב חדש לגמרי, כולל ציוד היקפי. המסך שעליו אני בטוח הולך הוא L1970HR של LG שהבנתי שהוא בין הטובים ביותר בקטגורית 19 אינץ'. עכשיו אני צריך גם כרטיס מסך. חשוב לי לציין כי מטרת המחשב היא תיכנות ובין היתר גם משחקים. המחשב לא הולך להיות מכונת משחקים אבל אני כן רוצה שהכרטיס יוכל להריץ משחקים כדי שאני אוכל להינות מהם. כרגע לדוגמא אני משחק ב PES 5 ו WOW, והייתי ויש לי RADEON 9800 PRO. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ משחקים שיצאו בצורה נורמאלית אני לא גיימר מטורף ואני לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך המון. אם כן התקציב שלי לכרטיס מסך הוא לא יותר מ 900 שקלים עם חריגה קטנה אבל עדיף שלא. כמובן שהכרטיס מסך יתמוך במסך החדש ואם תוכלו להסביר לי איך יכ…
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
9800GTX 1GB/512MB+ HD4870 1GB/512MB HD4850 1GB/512MB ושל איזה חברה כדאי עם הקירור הכי טוב שיש לא משנה על המחיר רק שלא יתחמם ויהיה הכי טוב מבניהם למשחקים??? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי מחשב בין 3 שנים פנטיום 4 2600 מגה הרץ נשרף לי הכרטיס מסך מחפש משהו נורמלי בסביבות ה500 אולי טיפה יותר או טיפה פחות לא בשביל משחקים או גרפיקה...משהו חמוד כזה..
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כל הכרטיסים האלו שיש להם חיבור מולוקס לחשמל,האם אני חייב לחבר לחשמל? אם לא מה בעיקרון קורה שהוא לא מחובר לחשמל?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב GFORCE FX5200 AGP*8(מה שיש לי) או GFORCE FX5950 כמו כן מה ההבדל בינהם הסבר מפורט אני לא כל כך מתמצה בתחום כמו כן יש לי מסך MAG 1600*1200 וזכרון 256 RAM ומעבד אינטל 2.4 והכרטיס מסך לא ממצה את היכולות שלו למה זה קשור? מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
XFX GeForce 6800 XTreme 256MB DDR3 XXX edition האם שווה לקנות את הכטיס הנל ב 1088שח האם הקרור סטוק יספיק לאובקלוק או שכדי להשקיע ב זלמן VF900CU LED? והאם הזלמן יצדיק את המחיר שלו? תודה :yelclap: ---EDIT--- והאם הכרטיס יספק את המשחק STARSHIP TROOPERS ?
-
- 11 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני רגיל לעבוד שעות רבות כל יום מול מחשב (9 שעות נטו בערך), ורציתי לדעת מול איזה סוג צג עדיף לי לעבוד ? יש לי אפשרות לבחור בין שני הסוגים, ועל איזה רזולוציה מומלץ לי להפעיל את צג הlcd בגודל 17'. כרגע אני מריץ אותו על 1024*768*75hz .
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי 9500np והתקנתי softmod ויש לי ארטיפקטס... והכרטיס הוא הכרטיס הטוב power color 9500np 256bit והוא פותח הכל טוב אין ב 2d שום דבר הכל פועל טוב אבל במשחקים יש ... הנה תמונה רציתי לדעת אולי יש איזה משהו שיכול לסדר את זה...או שזה אבוד? יש הרבה מאוד גם ב 3dmark 2003 במיוחד ב nature דווקה ב 2001 לא היו וזה מאוד מוזר... זה מ sof 2
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי שחקתי עם המשחק קרייסיס 2 על הגדרות GAMER בלבד ללא העדכון DX11 וללא עידכון רמת טקסטורות גבוהה וראיתי עם הכרטיס מסך 7950 שלי שיש לפעמים ארטיפקטים צהובים במשחק, האם יש בעיה עם הכרטיס, או שזו בעיה במשחק, בכרטיס 6850 הקודם שלי לא ראיתי זאת. מה דעתכם? לשלוח את הכרטיס לבדיקה ? מצורף קובץ בדיקה:
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך 6600GT חח כבר מציתי אותו אני רוצה להחליף ויש לי תקציב משו כמו 900 שקל בעיקרון אין לי צרכים מטורפים עם הכרטיס מסך אנלא משחק בקרייסיס ובכל המשחקים הכבדים .. אני משחק בפיפ"א וכאלה ואני רוצה שזה ירוץ לי חלקק ברזולוציה הכי גבוהה (פיפ"א 2009 דיי כבד הייתי אומר) אה כן ויש לי מסך 19" 2MS של AOC אז תעזרו לי חברים תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם אני מדמיין או לא. היה לי 8400 שיניתי ל-9600 ואני משחק ברשת ב-COD4 ופתאום קל לי להרוג אנשים.פשוט שיפור מדהים. אני מעלה את הסקור בכפול ממה שהיה לי עד היום. אבל האם יתכן שאניח מרגיש נכון? האם באמת יש הבדל בין כרטיסי המסך?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי geforce 5200FX שעושה בעיות... אני רוצה להחליף אותו.. קצת פרטים.. יש לי מעבד intel celeron D 2.8GHz זכרון פנימי 2 ג'יגה DDR1 אם זה יכול לעזור אז זה הלוח אם שלי http://www.biostar-usa.com/app/en-us/mb/content.php?S_ID=93 בכל אופן אני רוצה כרטיס מסך שתהיה לו יציאה לטלויזיה אנלוגית (עדיפות ל- RCA) זה מאוד חשוב לי. (אם תוכלו לפרט בעניין זה יכול לעזור לי..) עריכה: וגם חיבור VGA מבחינת מחיר נראה לי שסביבות ה200-300 (אם יש כרטיס מסך שאני ארצה וישפר משמעותית את הביצועים אז אני אוכל להתגמש) אני אשמח גם אם המיקום של החנות והכרטיס יהיו בירושלים.. זה יכול להקל עליי.. תודה רבה בכל אופן
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס X800XL כמו שאפשר לראות במפרט שלי. הוא לא מזהה את הטלויזיה שלי בשום אופן, כאשר בעבר לא היו בעיות לזהות אותה. אני אתן כל פרט חשוב שאני יכול לחשוב עליו : הבעיה החלה , כששידרגתי את הדרייבר (CCC) מגרסה 5.7 לגרסה 5.11 השידרוג נעשה בצורה הרגילה, כלומר הסרה של הדרייבר באמצעות cat-uninstaller.exe , לאחר מכן RESTART, התקנה של הדרייבר החדש ושוב RESTART. כמה ימים לפני ששידרגתי את הדרייבר - החלפתי את הכבל שמחבר את המפצל VIVO לטלויזיה היה לי כבל מהסוג הזה : דק, ארוך (כ-3 מטרים) ולא הכי איכותי בעולם היה מחובר ל COMP OUT של המפצל, ולטלוויזיה. הוא עשה קצת בעיות, אז החלטתי להחליף אותו, ואכן החלפתי, בכבל יותר איכותי ועבה - שמתחבר ל SVIDEO OUT שיוצא מהמפצל…
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה יותר טוב ?X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E? או Leadtek WinFast PX7600GS EXTREM או שכדיי בכלל את ?X1600XT 256MB, TV, DVI, PCI-E? הוא טוב מ 7600GS ? ומה X1600PRO ?
-
- 10 תגובות
- 623 צפיות
-
-
עפ"י האתר pc-spot המשחק הזה ידרוש דרישות לא חזקות במיוחד , לא כמו שציפינו לפחות. הנה קישור לידיעה: http://www.pc-spot.co.il/index.php#newsitemEplAZElplpKruWhlCl עוד קישור למקור: http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56017 תרדו קצת למטה ושם נמצאת הידיעה.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אומרים פה שאין לי יציאת DVI במסך שלי אבל לא מבין קיבלתי עם הכרטיס מסך שלי יצאת DVI אז אני יכול לחבר את היציאה של המסך שלי ליצאה של ה DVI נכון? ויש פה מישהו שחושב ש DVI משפר את האיכות של המסך?
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס 5750 ופעם ראשונה עכשיו המסך האפור הזה מה שדיברו כאן קרה לי ראיתי שבעדכון שלהם הם רשמו במפורט שזה רק לכרטיסי 5800 מה אני צריך לעשות. לחכות שיוציאו עדכון גם לכרטיסים אחרים או להתקין את זה ככה. בנתיים המסך האפור לא חוזר ככה שאני מתלבט אם בכלל לעדכן.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-