כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני החלטתי לקנות מחשב מKSP ובחרתי למפרט שלי את כרטיס ההמסך 7600GS אבל אני לא יודע מאיזה חברה כדאי לי לקנות את הכרטיס מevga או gigabyte אני בכלל לא מבין מה שונה בין שני הכרטיסים אז אם מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין הכרטיסים. ואיזה חברה הכי טובה והכי אמינה ובקיצור מאיזה חברה כדאי לי לקנות את הכרטיס אני ממש יודה לו !
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ולאחר התלבטויות קשות המליץ לי חבר על מסך של EIZO FLEX SCAN L557 , את האמת אני לא שמעתי אף פעם על החברה הזו ואם ההתמחות שלה היא באמת במסכים בקשתי היא לפני שאני קונה סוף סוף את המסך הזה , מידע על החברה, אמינות,וכמה הכדאיות הקניה . החברה נותנת 5 שנות אחרות והמחיר כ- 3200 ש"ח , ואם יש בכלל במחיר הזה מסכים יותר טובים ? ציינו לי כמה מהם אם אפשר. אני מודה לבם מאוד מאוד
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך 6800GT של חברת Leadtek , בתקופה האחרונה שמתי לב לכל מיני בעיות כגון ארטיפקטים ,המסך נכבה ונדלק , מסכים כחולים , תקיעות , איטיות , ארטיפקטים בווינדוס ובסרטים ולא רק במשחקים כבדים הבעיה היא שכל התופעות האלה באות והולכות ולפעמים נעלמות לזמן מה לאחר אתחול של המחשב ככה שזה דיי בעיתי להוכיח את התקלה אם היא קורה לעיתים ולא על בסיס קבוע, ניסתי לבדוק בתוכנה ATI-Tool ארטיפקטים אך גם היא גילתה אותם רק לפעמים ולא תמיד בבדיקות של כ10 דקות + - הארטיפקטים הופיעו במספר גרסאות דריוורים שונות, כולל האחרון שבהם. ולפעמים רק אחרי שעות משחק רבות במשחקים כבדים הטמפרטורה של הכרטיס ב idle היא 51c ובמאמץ כ 65c ~ האם לדעתכם הכרטיס פגום בודאות ועלי לממש את האחריות ? האם י…
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9800 כשאני מריץ dungeonsiege יש אפשרות במשחק לבדוק את FPS וזה עומד על בין 60 ל 80 fps נראה לי ממש קצת מישהו יכול לשפוך אור על הבעיה תודה ??? 8)
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לקנות את ה1900XT מKSP ב2170 ולקנות קירור בנפרד (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920) שזה יוצא ביחד 2300. או לקנות את ה1900XT מנועה עם קירור האקסלרו ב2400. כי נגיד אם אני מרכיב את המאוורר שקניתי בנפרד וקורה לאחר מכן משהו לא יעשו לי בעיות בביטוח של הכרטיס? האם עדיף להוסיף עוד 100 שקל ולהיות עם ראש שקט? מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים: Processor :: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX MotherBoard :: ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : Gigacube Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Memory : Samsung DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200PC Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card ויש לי בעיה עם הכרטיס מסך. במשחקים ה-FPS שלי ממש נמוך יחסית למה שצריך להיות לי, יש לי חברים עם מחשב פחות טוב משלי ומקבלים ביצועים יותר…
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד בעיקר לצפייה בסרטים באיכות HD (720p) כרגע, אך מעדיף אם יעמוד גם בסרטים באיכות גבוהה יותר למקרה של שידרוג טלוויזיה עתידי. בשנים האחרונות בשל החולשה של כרטיס המסך הקודם לא הרבתי לשחק אבל אני יותר מאשמח אם יתאפשר לי לשחק משחקים חדשים אחרי השדרוג (אני לא מפונק במיוחד במחינת FPS רזולוציה ואיכות, בסה"כ דרישת סבירות. כמובן שני מקווה שמשחקים ירוצו ולא תצוץ הודעת שגיאה כגון "הכרטיס מסך לא כולל פיקסל שיידר מספק" כמו שקיבלתי עד היום או לא תומך בDirectx חדש או כל הודעה שהיא. יתרת החומרה: לוח אם - ASUS A8N-E מעבד - AMD Athlon 64 3000+ זיכרון 1.5 ג'יגה (שוקל שידרוג גם בתחום הזה אם ידרש על מנת להפעיל משחקים בצורה סבירה) מסך - viewsonic VP930 (לצורכי רזולוציה על פי חוק…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי ריציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם קניית כרטיס מסך בארה"ב. (לא הזמנה מהאינטרנט לישראל - אלה קנייה ממשית שם) אני יודע שיש את החיסרון של האחריות אבל השאלה עד כמה זה קריטי....אני לא מתכנן אוברקלוקינג... כמובן שלא צריך להזכיר את המחיר הנמוך לעומת הארץ... רציתי לשמוע דעות בעיקר מאנשים בעלי נ יסיון שעשו זאת. תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי 3850HD AGP שעבד מעולה עד עכשיו. לאחר שבועיים שלא שיחקתי באף משחק ובינתיים התקנתי עדכונים ופעולה שוטפת של הWINDOWS, החלפתי קחרור לכרטיס (המאוורר הקודם היה רועש בצורה לא נורמלית). התקנתי את הACCELRO S1 REV2 (אגב אולי אחד הקירורים הכי פחות נוחים שיצא לי להתקין), הטמפרטורה טובה, הכל טוב ויפה. הפעלתי את MASS EFFECT וראיתי שכל דבר שקשור לצללים "רוקד". בעיקר כאשר הדמויות במצב סיחה ממש רואים את הצל שהאף והאזניים עושים מתחלף כל הזמן וזה ממש מציק. חשבתי שהכעיה במשחק הזה אך פתחתי משחקים ישנים וגם בהם פתאום הופיעה הבעיה. ניסיתי: להוריד אוברקלוק מהמחשב ומהכרטיס, לעדכן דרייברים, לחזור לדרייברים הקודמים, שוב דבר לא עזר. רציתי להעלות תמונה של הבעיה אך ראיתי שלא ניתן לראות את הבעיה …
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הרבה אבל בכל זאת אני מחפש לPCI E אם זה חשוב אז: מעבד pentium 4 2.800 mhz לוח אם intel eatonville d915gev זיכרון 512 mb ספק 500 w אם זה משנה כרטיס מסך עכשווי Geforce 7300GS אני מחפש כרטיס מסך שיוכל לסחוב המשחקים של היום כמו ביושוק וneed for speed pro street שהולך לצאת... אני חוץ מזה הולך לשפר את הזיכרון בעוד ג'יגה ראיתי את הכרטיס הזה: GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8500GT 512MB PCIE בלמיר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12620 בנועה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8179 איך הכרטיס? תנו הצאות לאחרים.. אני צריך אתכם
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PDVIDEOHOMEGRABEEX אני מעוניין לקנות השאלה אם האיכות שתצא תיהיה פחות טובה מהוידאו עצמו? אם כן האם זה יהיה ממש מורגש?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך S3 16 MEG ועם יציאת S VIDEO עכשיו חיברתי את זה לטלויזיה ואני רואה טוב הבעיה היא ששולחן העבודה שלי יותר מידי גדול לטלויזיה איך ניתן לסדר את זה ששולחן העבודה יתאים לטלויזיה עוד שאלה זה שבעזרת ה S VIDEO עובר רק וידאו וצריך לשמוע את הסאונד מהמחשב הנייד יש דרך שסאונד יתקבל מהטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
תאור הבעיה: מסך ראשי של WINDOWS בצבע כחול. כאשר אני פותח חלון (נניח MY COMPUTER) ומגדיל ומקטין אותו, גודל הרקע (גבולות המסך) משתה עד כדי מילימטר או שניים. ככל שהחלון הלבן במרכז גדול יותר, הרקע "מתכווץ" וגם הבהירות משתנה קצת. הבעיה קיימת בלי תלות ברזולוציה או קצב עידכון. כרטיס TI4200. אני מתלבט אם להחליף לאותו דגם (אולי הבעיה כללית?) או לעלות כתה ל- F700P. האם מישהו נתקל בבעיה ? האם זה יכול לבוא מהכרטיס ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או מקום כלשהו שאני יכול לדעת דרכו מה הם הליבות של כל מיני כרטיסי מסך (בעיקר חדשים)?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אחרי מסך שידהים אותי, כמו הMitsubishi 19 Pro 930 SB המפורסם. הבעיה שלפי מה שאני ראיתי, אין אפשרות לקנות אותו יותר בארץ. אני לא רוצה מסך LCD מכיוון שאני פשוט לא יכול להסתכל עליהם ביחס לCRT יוקרתי. הטווח מחירים לא משנה לי, אני רק רוצה מסך 19" יוקרתי מאוד שאוכל להנות ממנו כמו ה Mitsubishi 19 Pro 930 SB R.I.P שלי. עדיף שהמסך עצמו יהיה שחור. תודה מראש. עריכה: עכשיו ראיתי מסך בשם PHILIPS 109P40 שעולה בסביבות ה2000 ש"ח, מישהו יכול להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ועד עכשיו נראה לי הכי משתלם וכדאי לחכות כמה שבועות ל 6800gs ..אבל עם ה x800gto2 (שאפשר עם פתיחת צינורות להפוך אותו ליותר טוב מה gs) הוא אפשרות מבחינתי אבל לא מצאתי אותו ל AGP מישהו יודע האם הוא יצא או מתוכנן לצאת בזמן הקרוב ל AGP?? :s05:
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עלי לקנות שיהיה מספיק טוב לתוכנות אנימציה (מאיה) וקומפוזיט (אפשטר אפקט),שיהיה יעיל ולא יקר מדי. תודה, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעיה מוזרה קפצה על המחשב שלי. מאז שהחלפתי את כרטיס המסך שלי מ gforce ל- radeon 9550 , חלק מסרטי ה- AVI לא מוצגים כראוי. התקנתי מחדש קודקים - לא עזר, ניסיתי לצפות בהם דרך תוכנה אחרת ממדיה פלייר - לא עזר. מישהו ראה כבר את התופעה הזו ? מישהו מכיר פתרון ?( או לפחות הסבר לגבי הסיבה לתופעה ?). מיותר לציין שעם כרטיס אחר הכל עובד יופי יופי. אודה על כל סוג של עזרה.
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים כמו HL2 וDOOM 3 בצורה חלקה ברזולוציה קצת יותר גבוה מ640*480 כמו 1024*768 או 800*600 ושאר ההגדרות בינוניות או גבוהות. אני לא מאלה שמיתלהב מכרטיסי מסך וגם לא איזה ילד משועמם שמודד את מספר ה-fps...אני רק לא רוצה שהמשחק יעבוד לאט, שכרטיס יהיה כמה שיותר זול וכמ ובן יענה על הדרישות שלי.אני צריך כרטיס לשנה-שנתיים מקסימום. אפשר גם משומש אבל תביאו לי לינק למשומש. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני גר ברחובות ואני רוצה לקנות ראדון 9500 לא פרו(!) אין לי בעיה להגיע לנס ציונה או לראשון אבל המחיר צריך להיות בערך 950 שקל...
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף למחשב משחקים בתקציב 4K אפשרות א כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe ¤1127 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28604 אפשרות ב כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT GTB 512MB PCIe ¤1176 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV389 ותגידו גם למה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט את הכרטיס מסך הזה ATI Radeon 9550 256MB DDR + TVOUT+DVI http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/163.4.html אז נכנסתי לאתר של היצרן ושמה יש את המפרט המלא שלו http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955256D.htm עכשיו המחיר שלו בהרבה יותר נמוך מהשאר ואני להגיד תאמת לא ממש מבין בכרטיסי מסך וכל המפרטים... אז מישהו יכול להעיף מבט ככה במפרט שלו ולהגיד לי שהכל בסדר ואין בוא איזה פאק שלא רואים 'מבחוץ'... ועוד שאלה קטנה, מה זה DVI ומה אני יכול לעשות איתו... תודה .
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איפה אני מוריד עידכונים לדריבר של HD 6970 SAPPHIRE ?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם יש עדיפות משמעותית לכרטיס 7600GT על 6800GS ? תודה
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הכרטיס מסך או המסך...אבל ברגע שאני מפעיל משחק כלשהוא בייו אם זה פיפא או העטמו למשל שפעל אצלי מצויין לפני כשנה....המסך מתחיל להראות את הדברים האלו: http://img223.imageshack.us/img223/4958/hitmanju5.jpg מה זה יכול להיות וכיצד אני מטפל בזה... תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-