עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cow king,

יש ברשותי ספק Enermax FMA II EG565P-VE 535W האם הוא יכול להפעיל TwinTech 9800GTX 512MB DDR3 Retail או שאני צריך חדש והאם הכרטיס הזה נחשב לטוב?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by Baba_Haze,

טוב אז יש לי Gforce 4 mx440 והוא גורם למספר רב של בעייות רציתי לדעת אם משהו מכיר את הבעיות האלה, אם אפשר לסדר את זה או שהכרטיס הרוס. הבעיות הם: 1. המחשב לפעמים נתקע ללא כל הודעה מראש. בלי שהפעלתי תוכנה מסויימת או משחק 2. ברגע שאני מפעיל משחק שדורש קצת מאמץ למחשב הוא נתקע תוך 10-30 דקות. 3. האייקונים במחשב, של העכבר וכל התצוגה מתחרפנת לגמרי - מופיעים צבעים, פסים צבעוניים וכו' ברגע שהוצאתי אותו ושמתי את הRIVA TNT של המחשב הישן שלי הכל הסתדר, אבל זה כרטיס ישן ובעל ביצויים נמוכים אז הוא מתקשה להריץ את המשחקים בצורה חלקה ובגרפיקה סבירה. אם למשהו יש מושג מה לעשות אני יודה לו מאוד

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by snoamsai,

nvidia 560ti או radeon 6950 שניהם מיועדים למחשב amd עם מעבד 6 ליבות phenom . 4 g זכרון 1333 ghz . יש לי אפשרות לחכות לדור הבא של כרטיסי מסך האם כדאי ? תקציב 1400 .

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  4. Started by X-Gamer,

??

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by NIR-T,

האם זה משנה לאיזו חברה שייך הכרטיס מסך? ואם כן איזה חברה כדאי לקנות? בכלל איזה כרטיס מסך הכי משתלם כיום לקנות?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  6. היי כולם! הורדתי את הדמו של Coh:Opposing Fronts (לפני כן עדכנתי לדרייברים הכי אחרונים של הכרטיס מסך). שמתי את ההגדרות על אבחנה של 1280x1024 -ה-AA כבוי וכל שאר ההגדרות על High והמשחק די קירטע לי בקטעי האקשן.. לאחר מכן הורדתי את האבחנה ל-1024x768 ו-AA כבוי וחלק מההגדרות על Med והוא עדיין קירטע לי (אבל פחות). ממה שקראתי בסיקורים המעבד לא מהווה צוואר בקבוק אלא כרטיס המסך הוא הקובע דרישות המינימום למשחק זה כרטיס בעל 64MB זיכרון תומך DX9 והמומלצות הן כרטיס מסדרת 6800 (כמו שלי) ומעלה עם 256MB.. כמו כן יש לי מעבד כפול ליבה של AMD ו-2GB זיכרון פנימי. המפרט המלא שלי בצד גם אני עוד רוצה לשחק Crysis מתישהו (למרות שלפי מה שקראתי בת'רד הענקי על ה-8800GT, עשו מהמשחק הזה "אלוהים…

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by Rincewind,

כיום אני עם לוח אם Asus M2N-E מעבד Athlon 64 X2 4200+ ו-2 ג'יגה RAM זיכרון של קורסייר. אני מתכוון לשדרג את המחשב. משדרג מעבד (AMD Athlon II X4 635) ורוצה גם לשדרג קצת את כרטיס המסך מה-Geforce 7600GS למשהו טוב יותר. אני מוכן להשקיע בסביבות ה-450 ש"ח. כמה שפחות יותר טוב. המטרה היא להריץ פה ושם משחקים, ממש לא מצפה שהם ירוצו ב-HIGH. בגלל שאני עובד עם שני מסכים חובה שתהיינה שתי יציאות DVI. אני מצאתי שני כרטיסי מסך מעניינים (אני חושב): http://www.skypc.co.il/pl_product~X96T512D3~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~XFXHD4650~8~0.htm מה אתם אומרים? שווים משהו? אם יש לכם הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  8. Started by ron1980,

תודה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by Headspin,

אני צריך לקנות כבל מה TV OUT של MSI זה חיבור S-V רגיל.. ???

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by RDS,

אוקי... אז בזמן האחרון יש תקיעות נוראיות במחשב... לפעמים זה תקיעות קצרות, והמחשב חוזר לעצמו, ולפעמים מצבים שמצריכים ריסטרט... עכשיו אני חושד בכרטיס מסך, מפני שסוג התקיעות מוכר לי מתקיעות אחרות שהיו לי בעבר במהלך משחקים שהגורם להם היה כרטיס המסך. בפעם ההיא, הבעיה הייתה ניקוי הכרטיס, אז ניקיתי אותו, והמצב לא השתפר. לפעמים מופיעות לי הודעות של VPU RECOVER, סתם בפעילות שוטפת של המחשב (לא משחקים). הטמפ' במנוחה היא 50 מעלות... (כרטיס כמו שצייניתי 1950PRO של SAPPHIRE)... בקיצור, מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by MG2004,

במחשב שקניתי לפני שנה בערך יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9200 128MG ובהצעה אחרת שקיבלתי לא מזמן קיבלתי כרטיס מסך ATI RADEON X300 128MG הכרטיס במסך החדש אמור לשמש למשחקים כמו GTA ולגרפיקה- פוטושופ וכו' עכשיו מה שלא ברור זה האם הכרטיס מספיק האם הישן שלי הוא יותר טוב ממה שהציעו לי עכשיו :s05:

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by little_big,

אני מעוניין לקבל המלצות עבור מסך CRT 17 בסביבות ה 1000 ש"ח וגם עבור Web Cam בסביבות 200 ש"ח. לגבי המסך חשבתי על ה Samsung 763MB האם זה מסך איכותי ? הוא עולה בסביבות ה 900 ש"ח אך אני לא ממש מכיר אותו, אשמח לקבל המלצות.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by liranss,

יש ברשותי 400 500 שקל לקניית כרטיס מסך כעת אני עובד עם geforce FX 5200 עם 128 ram האם הכרטיס מספיק טוב או לשדרג אותו לחדש?

14. Started by Harel007,

שלום לכולם - רציתי לדעת מבין שניי עלה איזה כרטיס יותר חזק - ועדיף ATI SAPPHIRE PCI-E X800GTO 256MB DVI TV 256Bit או ATI SAPPHIRE PCI-E X1600 PRO 256MB GDDR2+DVI ...... תודה לעונים (:

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  15. חברי הפורום היקרים ברשותי מחשב בן שבע שנים, ולאור רצוני לרכוש מסך LCD , חשבתי לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 300 ש"ח עם יציאת ב DVI. האם מישהו מכיר כרטיסי מסך שתומכים בתקן AGP הישן AGP 2.0 במהירות של X4 עם מתח של 3.3V או 1.5V. תודה מראש למגיבים בדקתי בזאפ כרטיסים שונים, עיינתי בחוברות ההדרכה של היצרנים השונים : spaekle. asus. gainward, ולא מצאתי כרטיסי מסך עם צ'יפ של חברץ NVIDIA מסוג fx6200, fx5700 או fx5500 התומכים בתקן הישן , אלא רק בתקן AGP 3.0

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  16. http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=586&pageid=1 תקראו את הביקורת מן ההתחלה ועד הסוף. נכון ששני הכרטיסים פה הם בעלי OC לא קטן בכלל! אבל אם תשימו לב, ברוב המשחקים אכן CF פועל מעולה, הבעיה שמבחינת FPS מינמלי, או ממוצע לא תמיד מקבל יותר מ280GTX אחד. אבל בהכי MAX כן מצליח. מה אומרים? לפי הביקורת הזאתי כבר לא כול כך ברור מה יותר טוב ממה ???

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by liordavid,

:s05: :s05: :s05: מה יהיה כרטיס המסך שינצל את המחשב שלי (פלוס קצת) - אין הגבלה תקציבית (PCIE) ??? מפרט המחשב: לוח אם- ASUS P4GPL-X - תומך בדואל צ'אנל, 800 אפ.אס.בי זכרון- DUAL CAHNNEL GEIL 2 GB מעבד- P4 (SOCKET 478( 2.6 - ניתן להאצה - ביג טייפון הארדיסק - WD 160 GB 8MB BUFFER SATA ספק ENERMAX LIBERTY 500W POWER STREAM :yelclap:

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by talkz3333,

היי, לא ממזמן שיקחתי בRAINBOW SIX VEGAS וחשבתי שאני גבר P: כי קניתי כרטיס מסך מעולה! לפני שנה! אח.. פתחתי את הריינבו, ובום! איכס! אני משחק ב800X600, איטי ומסריח.. למישהו יש המלצה טובה לכרטיס מסך חדש עד 1,000 שח? שמעתי שגם יוצא טכנולוגיה חדשה, ואולי שווה לחכות עם הכרטיס ואז אוכל לקנות את הכרטיסים עכשיו בחצי מחיר?? ועוד משהו,יש לי ג'יגה זיכרון, האם יכול להיות שמשחק תופס חצי ג'יגה זיכרון?! שווה לקנות עוד ג'יגה?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  19. שלום האם משהו יודע מתי יהיה בעולם אפשרות לקנות כרטיס HD 2600 ? האם יהיה ויש כרטיס HD2600 AGP ? איפה ניתן לקנות בעולם כרטיס זה ?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  20. ATi Radeon X1900XT http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=132 חיפשתי סיקורים פה באתר , לא מצאתי. אז רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים, והאם הוא משמעותית יותר חזק מ 7900gt? ועוד דבר אחרון, הספק הזה יחזיק אותו Enermax Noisetaker 420W ?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by Grim Reaper,

כשאמרתי מילה לפני כחודש על כך שה 9800 יעבור את ה 5900 (PRO ו ULTRA כמובן) כמעט לא אכלו אותי ואמרו שאין סיכוי שה 5900 יאכזב כמו ה 5800 (U) והנה מתפרסמות השוואות שקרובות יותר לתאריך ההשקה שאומרות בדיוק ההפך: ה 5900 (U) אפילו לא עובר את ה 9700 (PRO) בחלק המבחנים! האם ATI מנצחת שוב? אני לא ממש מבין למה פתאום ההשוואות שונות? מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by havivt,

לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by balash-,

לחבר שלי יש 6800GT בSLI כבר שנתיים אולי, רציתי לשאול אם הכרטיס הHIGEND לשעבר הזה עדיין מחזיק את המשחקים הכי חדשים על הרזולוציות הפילטרים הכי הכי וכו' עם מסך של 19" ?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by STRENGTH,

שאני משחק במשחקי GBA יש אפשרות לשים DDRAW ואני לא מבין מה זה עושה מישהו יודע? ???

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  25. אני מדגיש. AGP. לא PCIE

• 3 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים