עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TULTAL4,

שלום!!! יש לי כרטיס מסך: geforce_6600, ולחבר שלי יש את הכרטיס מסך: geforce7300, ורציתי לדעת למי יש כרטיס מסך יותר טוב סתם בשביל לדעת אם המשחקים שפועלים אצלי יפעלו אצלו תודה לכל העונים :-\

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by arielman22,

לאחר התייעצות בפורום מפרטים, רציתי להעלות גם כאן שאלה. אני הולך לקראת לימודים שכוללים את התוכנות פוטושופ, פרימייר, Freehand MX, Illustrator, InDesign, after affect, 3dmax לאחר בחינה של הרבה מאוד ניידים (והוספה ל2 ג'יגה לכולם), אני עדיין בהתלבטות לגבי הכרטיס מסך, שנותן לכל לפטופ שראיתי תג מחיר אחר. השאלה מה מהם מספיק לי? 1) 256mb deticated geforce 8600 gt (הכי זול 7500 של דל) 2) NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory (הכי זול 6500 של דל) 3) hd2600 256 mb up to 1024 (הכי זול 7300 של טושיבה) 4) radeon X 1400 256 mb deticated (הכי זול 7200 של דל) 5) geforce 7300 256 mb up to 512 mb (הכי זול 6300 של טושיבה) 6)NVIDIA GeForce Go 8400M (128MB) (הכי…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  3. אהלן! יש לי מחשב נייד עם GF6150 מובנה עליו. עכשיו, הדרייבר שאני משתמש בו הוא מהאתר של HP, והוא די ישן. אני הלכתי לאתר של נבידיה, בדקתי ברשימת תאימות לכרטיסים של הדרייבר האחרון, ואכן, ה6150 מופיע ככרטיס נתמך. אבל כשאני מנסה להתקין, הודעת שגיאה! setup could not find a driver compatible with your hardware אה? למה? הכרטיס מזוהה בכל מקום בסדר גמור וגם מריץ משחקים...למה אני לא יכול להתקין? מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by ariel-ro,

שלום יש לי כרטיס מסך Leadtek 6800 gs ומסך view sonic . לשניהם יש חיבורי דיגיטל(לבן) ואנלוג(כחול) רציתי לשאול מה ההבדל בין שני החיבורים האלה? האם זה משנה את איכות התמונה במסך? ואם מחברים את הדיגיטל ביחד אם האנלוג או בנפרד? ושאלה שלא קשורה לנושא האם ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה עם הכרטיס מסך הנ"ל? תודה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by Jesper,

יש לי אפשרות לקנות בארה"ב מס' רכיבים בשביל המחשב החדש שלי. אני רוצה לקנות כרטיס מסך 8800 GTS. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה: http://computers.merchanthound.com/items/43232740/GeForce-8800GTS-Video-Card האם זה כרטיס GTS8800 מומלץ? הוא של חברה טובה?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by justblack,

שלום! לאחרונה כרטיס הטלויזיה שלי הפך לבעייתי... כניסת הקומפוזיט לא נותנת תמונה כלל ואילו כניסת ה SVIDEO נותנת תמונה בשחור לבן + טשטוש... למישהו יש רעיון למה זה קרה? גם המדיה סנטר בויסטה מתנהג מוזר... חלק מהפונטים בעיברית הפכו לריבועים... אודה לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  7. שלום אנשים, ברשותי 7950gt מתוצרת inno3D. במצב רגיל טמפרטורת הכרטיס לפי everest היא 48 מעלות ובמצב של מאמץ - לדוגמא: משחק far cry , הטמפרטורה נושקת ל- 75 מעלות. ברצוני לדעת האם אלו נתונים נורמטיביים לכרטיס מסך זה. ד"א, הכרטיס עצמו עושה רעש די חזק. כיצד ניתן לפתור בעיה זו??? לתשובתם אודה.

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  8. 10x

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  9. הייתי אמור לקנות 7600 מומהר כי הייתי צריך את הכרטיס של ה8800GT ובסוף הסתדר ואני קונה 8800GT רק צריך עזרה.. שלושת הכרטיסים הם ! ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe במה אני מתלבט ! 1.איזה משחק מקבלים ב8800GT של Leadtek בASUS מקבלים COH:OF 2.באיזה מהכרטיסים הבאים המאורר גדול יותר ? 3.מה אתם ממליצים ! והאם כדי בכלל להוסיף עוד קצת כסף ולקחת את הASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe למרות שזה עם אותו קירור של ה8800GT בלי הOC ?? והשאלה הבאה האם כדי לחכות לכרטיס החדש שיושק בקרוב של חברת ATI ? מה מחירו יהיה בארץ והאם הוא יהיה טוב יותר מה8800GT ?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  10. שלום ה-2600XT SUPER הוא בעל זיכרון 512MB כמו שאתם בטח יודעים אבל עכשיו שמתי לב שבאתר שבודק אם משחק יכול לעלות על המחשב שהוא מזהה לי 1G זיכרון בכרטיס מסך(זה היה בעוד כמה אתרים כולל בדרייבים) ואז שמתי לב שעל הקופסה רשום UP TO 1G עכשיו לי מה שאני יודע זה אומר שהוא לוקח לי מהRAM 512MB לזיכרון של הכרטיס מסך במידה והוא צריך. עכשיו השאלה אך אני מבטל את זה כי גם ככה יש לי 1G ולהיות במשחק עם 512MB זה ניראה לי קצת מדי או שזה לא משנה כי זה מתחלק עם הכרטיס מסך? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by angelos21,

קניתי לא מזמן את הGTS ואני לא מצליח להפעיל את הטלוויזיה דרך הNVIEW. גם כשאני עושה FORCE TV DETECTION זה עדיין לא מזהה את הטלויזיה, יכול להיות שיש בעיה עם הויסטה?? אני משתמש ביציאת הS-VIDEO שמתחברת לSCART בטלויזיה. יש למישהו את אותה הבעיה??

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. שלום , ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 6600 PCI 256MB וקרה לי לפני כמה זמן שהמשחקים אחרי 5 דקות נתקעים ואין מה לעשות חוץ מריסטרט , פירמטתי את המחשב והבעיה לא נפתרה , אז הוצאתי את הכרטיס מסך ניקיתי את המאורר ואבק , אבל לצערי שום דבר לא עזר אז כנראה שהלך לי הכרטיס מסך ? או אם יש איזה פתרון בבקשה זה דחוף ... בתודה , אור

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by RoNeR,

צריך המלצה לכרטיס מסך + ספק עד 1000 שקל משו שיהיה טוב למשחקים.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by Burned,

יש לי כרגע 6600GT Pentium 4 3Ghz 1GB זיכרון איזה כרטיס אני יכול לקנות בסביבות 500 שקל שהמעבד לא יהווה לו צוואר בקבוק, ושהכרטיס יהיה טוב (פיפ"א, סימס, משחקים כאלו). עדיפות לכרטיס שגם טוב עם HD(ואולי גם עם יציאת HDMI)

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by גדי,

בוקר טוב. לא קיבלתי תשובות לשאלה שלי וההודעה כבר נדחקה אי-שם להיסטוריה, אז אני אנסה לחדד אותה. מחפש כרטיס מסך ללוח Gigabyte GA-945 GZM-S2 עם זיכרון של ג'יגה. הכי חשוב שאני אוכל לחבר אותו לטלוויזיה ולצפות באיכות סבירה. רצוי שגם יתאים למשחקים. מה אתם אומרים על 7300GS? יש משהו יותר מתאים באותו איזור מחיר?

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  16. תגובות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by ohadaridan13,

המחשב שלי דיי ישן (חוגג ארבע שנים בדיוק) והלך הכרטיס מסך ati radeon 1950x pro אני צריך כרטיס מסך עד 400 שקל מ-ksp , תודה !

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. דור ליבות ה-FinFET הראשון של מפתחת השבבים מכוון לקפיצה גדולה ברמת הביצועים המתקבלת לכל וואט של אנרגיה מושקעת לכתבה: http://hwzone.co.il/דיווחים-דור-כרטיסי-המסך-החדש-של-amd-מתרכז/

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. העובדה שקשה מאוד עד בלתי אפשרי להשיג כרטיסי מסך שולחניים מדור ה-Ampere בחנויות מדאיגה את NVIDIA - אבל לא מספיק בכדי לשבש את התוכניות להשקת הדור החדש גם בשוק הנייד, כך נראהלכתבה

20. אחת מהגירסאות האחרונות אי פעם של דרייבר ה-Catalyst הושקה בגירסת בטא, עם מטרה לשפר את הביצועים של כותרים מרכזיים חדשים כגון Fallout 4 ו-Star Wars Battlefront לכתבה: http://hwzone.co.il/מנהל-התקנים-חדש-לכרטיסי-amd-הושק-עם-הבטחה/

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. Started by TRYS22,

יש לי HD5770 ואני שוקל להוסיף עו אחד למערך CF השאלה שלי היא האים אני יקבל שיפור מספיק יחסית להשקעה או שעדיף לשדרג לכרטיס יחיד חזק יותר הלאה בסדרת 5XXX , אני עובד על לוח אם P6T SE ומעבד I7 920 אז בהתחשב בלוח אם מה יהיה יותר עדיף? ועוד שאלה בננושא במידה ואני מוסיף עוד HD5770 אני יודע שרק כרטיס זהה ייתמך אך האם הגרסא שלו חייבת להיות זהה למשל לי יש של SAPHIRE HEATPIPE FAN אני יכול להביא 5770 של אסוס HIS או כל גרסא אחרת?

22. Started by YoTaMi,

עזרה דחופה ...קניתי כרטיס מסך קניתי כרטיס מסך 9600 ממישהו פה בשכונה .. והוא לא מוצא את הכבל עם ה-6 פינים שמגיע מהכרטיס מסך לספק.. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כזה ?? דחוףף

23. Started by masterx2,

הי מה יותר חזק מבין שניהם ה330 gt 256mb או HD 4670 1GB הגרסאות הניידות? וגם האם ה320gt יותר חזק מה 9600GT שניהם ניידים ו256 MB ? תודה מראש חשוב לי מאוד

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by XCG120,

איזה גודל מסך מקסימלי תומך GTX 590 ? איזה מסך+טלויזה אתם ממליצים למשחקים כללי +צפייה בסרטים שמתאים לGTX 590? ואיזה חיבור אמור להיות למסך כזה כדי להתחבר למחשב?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  25. Started by ag80,

שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: מעבד :AMD ATHLON 64 X2 6400+ AM2 קירור למעבד: Thermalright TRUE Black 120 CPU Cooler לוח:Asus M4N82 Deluxe זכרון: 2GB 800 CL4 *4 GEIL הרדיסק:500 GB HITACHI ספק: CORSAIR 550W כרטיס מסך: 2*GTS250 512 SLI מארז:nzxt Tempest האם הפעלה של אופציית ה HYBRID SLI בלוח האם (בביוס) תומך רק מערכת הפעלה ויסטה(מאפשר להגדיר עד 512 MB מהזכרון ה RAM לטובת העניין),עדיפה מבחינת ביצועי מערכת במשחקים- למערכת זו קיים כבר מערך SLI של שני כרטיסים GTS250 או שמבחינת ביצועיים אין משמעות אלא רק חסכון באנרגייה . אשמח לשמוע מישהו שמכיר את הטכנולוגייה .

• 3 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים