עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shaharezra,

צריך המלצה לכרטיס מסך עם צ'יפסט של ATI עד 1500 שקל המחשב עליו יורכב הכרטיס: Intel D920 ASUS P5WD2-E Premium 975X PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL הכרטיס פחות מיועד למשחקים אלא יותר לעבודה שוטפת תודה שחר

• 10 תגובות
    • 632 צפיות
  2. פשוט ראיתי באחד הפורומים כאן שמשהו רצה לקנות את ה-Dell UltraSharp ואמרו לו שהוא מסך לא טוב ושיקנה את ה-Dell 2007WFP. מה ההבדלים? @@@עריכה@@@ אופס, עכשיו ראיתי שפירסמתי את השאלה ב"תצוגה וגרפיקה" ולא ב"מסכי LCD". אין לי מושג איך מעבירים ממקום למקום. כנראה שאני צריך ללכת לישון.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  3. יש לי כרגע 7600GT ומשחקים כמו SUPREME COMMANDER זזים לאט עליו... האם כדאי לקחת HD3850??

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  4. כרגע אני משחק רק Battlefield 2142 ולא יודע אם זה יקרה במשחקים אחרים. אבל לא תמיד זה קורה. אבל למה יש את ההודעה הזאת? זה התחיל לפני שבועיים משהו כזה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by Fertilizer,

אני מחפש מסך LCD שמתחבר למחשב, להלן הדרשיות שאני צריך לפי סדר החשיבות: עלות זולה. לא ציבועני עדיף שחור-לבן או מונוכורמטי גודל 14' ומטה. אופצינאלי יחידת עיבוד. WI-FI כל הצעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  6. שלום לכולם... אני צריך לדעת מה הכרטיס מסך הכי טוב בשוק לAGP בלבד... תודה...

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  7. תודה רבה לעוזרים.. ואם אפשר לינק להורדה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה R9550 GIGAB את הכרטיס אני שם במחשב שהרכבתי P4 512M-DDR 3GH CHIP865PE אני לא רוצה מכונת משחקים אלה שיסחוב משחקים ברזולוציות של 1024 בלי לגמגם האם הכרטיס מתאים?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by shloosh,

אל תגידו לי להתחיל לעשות כל מיני מודים כי אני לא בקטע של זה... רציתי לדעת כמה ירדו מהביצועים אם אני אוסיך 7800gt ללוח שכאמור לא תומך ב-SLI. בסה"כ כרגע הכרטיס שלי על x8 ולא יורד בכלל הביצועים,אז אם אני אוסיף עוד כרטיס הוא יפעל ב-8 או 16? בכל אופן גם אם הוא יפעל ב-8 זה לא יוריד בכלל מהביצועים,כי גם עכשיו לא יורד כלום. או שהתמיכה ב-sli לא קשורה בכלל לאפיק שבו הכרטיסים עובדים? *עריכה* הבנתי שבכלל אני לא יכול להוסיף כרטיס בלי שאני עושה את המוד... בשביל מה dfi שמו אופציה של SLI בלוח שאי אפשר לחבר 2 כרטיסים... מה הם עושים צחוק??

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by tom57,

הלוח אם הוא GA-MA78GM-US2H ויש לי HD4870 אפשרי? יהיה שווה משהו בכלל? או שיש CF אוטומטית?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  11. מצאתי לינק שעושה השוואות מול כרטיסי nVIDIA אל מול כרטיסי ATi וכולל באנצ'ים הכרטיסים המדוברים הם מסידרה 6\7 של nVidia אל מול כרטיסי הx5\6\7\8 וכרטיסי הx13\6\8\9 http://www23.tomshardware.com/graphics.html

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. האם בעיית הצריבה לביוס של Sahppire HD4870 1G קיימת גם בדגם ה- CF ??

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  13. שלום! בגלל שאני מתכנן לקנות מפרט חדש לסימולטור טיסה שלי, אשר יכלול כרטיס מסך, עלתה בי שאלה- באופן טבעי הייתי מעדיף כרטיס מסך חדש וחזק, מהטובים של התקופה, אבל מצד שני ישנן הרבה סתירות באינטרנט לגביי חשיבות הכרטיס במשחק הספציפי הזה. כמובן שאני חושב שכרטיס מסך יותר טוב יתרום אבל השאלה היא האם הביצועים שייכים למעבד או לכרטיס מסך בעיקר. בקיצור, אני מתלבט אם לקנות כרטיס יקר או כרטיס זול, וחשבתי- האם ניתן להזמין כרטיס מסך לניסיון של שבוע או משהו כזה? האם ישנן חנויות בהן אפשר להתנסות בכרטיסי מסך שונים? בקיצור, האם ישנה דרך לקבל רושם על כרטיס מסך לפני שאתה לא יכול לחזור אחורה? תודה רבה ויום טוב

14. שלום לכולם, אני קניתי לפני כחצי שנה מחשב חדש: core i7 920 2.67GHz ATI Radeon hd 4850 512 MB asus p6t motherboard 500gb WD hard drive samsung syncmaster 226bw בכל מקרה, מאז שקניתי אותו לכל המשחקים שלי יש בעיה אחת... כאשר אני מסתובב עם הדמות במשחק במהירות ימינה שמאלה או סתם סיבובים, המסך נקטע בחלק העליון, ואחרי שניה הוא מתאזן שוב. זה נראה כאילו המסך יוצא מסינכרון ואז חוזר. זה כאילו הכרטיס גרפי לא עומד בקצב של המחשק או מחשב. חשבתי שזה הכרטיס מסך, אז שלחתי אותו לתיקון, והחדש עושה בדיוק את אותו הדבר. זה עדיין יכול להיות בעיה בגרפיקה, או שאולי משהו אחר גורם לזה??? אגב, אני מריץ את כל המשחקים עם רזולוציה 1680X1050... תודה על העזרה....

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  15. שלום עוד כמה זמן צריך להיות לי מחשב משודרג שיהיה מחובר לטלוויזיה,המעבד הוא AMD פינום 3,טריפל קור כמו שאתם מבינים,זיכרון כמובן 2 ג'יגה,וויסטא הום פרימיום 32 ביט,לוח אם זה לא משנה,כרטיס מסך 8800GT המחשב יהיה מחובר לטלוויזית LCD FHD 37 של LG רציתי לדעת:עם כל המפרט הזה והטלוויזית LCD,איך ירוצו משחקים על המסך הזה מבחינה גראפית וגם מבחינת ביצועים?זאת אומרת האם המחשב יקרטע כשמשחקים ירוצו? תודה

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by bennnn,

מישהו יודע איפה מוכרים כרטיס מסוג 6800 gt או 6800 ultra במחיר זול ? לאי גי פה משהו 600-700 ש פשוט באיביי גם בארהב וגם בלונדון אין ...... מישהו מכיר חנות ממש זולה שעושה משלוחים גם באינטנט גם יכולה להיות חנות מלונדון או מארהב מצאתי חנות אחת רק שמוכרת ב 129 דולר 6800 אולטרה אבל אין במלאי ואין משלוחים תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by hag911,

נאבד לי הכבל מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה וכמה הוא עולה?! תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  18. שלום לכולם וחג שמח , בעיקרון הבקשה שלי בכותרת. שאלה נוספת , לדעתכם זה נתון אמיתי שהוא 4MS בלבד ? ואיך באופן כללי המסך למשחקים וסרטים והאם הוא מצדיק את המחיר שלו ? לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10311 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  19. Started by omri44,

שני הכרטיסים טובים ומתאימים לי במחיר השאלה מה עדיף...ואם בכלל כדאי לשדרג כי הכרטיס שלי כעת הוא 9600GT ? אה ויש לי ספק די חלש של EZCOOL 400W הוא יחזיק בכלל? אגב המעבד שלי הוא E6300 אם זה משנה משהו

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by yan_ymar,

אוקי ככה יש לי 7800 gt של gigabyte וכשאני מחשק, בדרך כלל NFS MOST WANTED הכרטיס מגיע לבין 65-70 מעלות ב 5-10 דקות משחק הראשונות אם מישהוא מבין בו אז שיגיד לי אם זה בסדר?? כי אני לא יודע אם ככה זה צריך להיות כי 65-70 זה דיי מטורף לא? תודה.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום תשמעו שלחתי לתיקון את הכרטיס שלי 2600XT(הייתה בעיה במאוורר שלו) היום אמרו לי שהחליפו לי את הכרטיס בחדש ונתנו לי את הHD4650 עכשיו ראיתי שתדר העבודה שלו נמוכים יותר מ2600XT 2600XT היה מהירות מעבד 800MHZ וזיכרון 700MHZ הHD4850 מהירות המעבד היא 600MHZ והזיכרון 400MHZ בגדול רציתי לדעת אם לא הביאו לי מוצר פחות טוב ממה שהיה לי... תודה מראש נ.ב חיפשתי השוואה ביניהם אבל מצאתי רק עם 4670 :\

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by Ac-Boy,

צריךדרייבר לכרטיס מסך: RADEON 9250 128 MB תודה =]

23. Started by shimon956,

שלום לכולם הורדתי לפני כמה ימים את הדמו של SILENT HILL 3 והתקנתי אותו למחשב ואיך שאני מעלה אותו מופיע לי המסך שיש במשחק קטעים קשים לצפייה ואז המשחק נתקע הוא מוכן לעלות ולא מוכן לצאת איפלו לוינדוס אז אני חייב לעשות ריסט אם תצתרכו אז המפרט שלי מופיע בצד

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  24. פשוט כדי להריץ DESKTOP על שתי מסכים, לא מעבר לזה, ושהיה בתקן PCIEX רב תודות

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים