עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ro-K,

איזה כרטיס עריכה אתם מציעים עד 150 שח צריך שיהיה גם כבל DV, ושיתאים למצלמת וידאו דיגיטלית פנסוניק תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  2. נכנסתי להפעלה -->DXDIAG ואז לכלי אבחון directx עכשיו למטה כתוב לי (אחרי כל רשימת הקבצים שלו) ??הקובץ directx.cpl הוא מגרסה ישנה, דבר שעלול לגרום לבעיות. ??מספר קבצים הם (d3dx8d.dll, d3dx9d.dll, d3d9d.dll) גרסאות לאיתור באגים, והם יפעלו לאט יותר מהגרסה המסחרית. ??עליך להתקין מחדש את DirectX כדי לקבל את הגרסה העדכנית ביותר. עכשיו יש לי DIRECTX 9.0C והוא כותב שיש לי גרסה ישנה לפי מה שהוא כותב למעלה.... מוזר... בכל מקרה איפה אפשר להוריד ולהתקין את הדירקט החדש או לפחות מה שיעזור לי? גם התקנתי את Microsoft DirectX 9.0 SDK Update (Summer 2004) זה עוזר ? יכול להיות שזה קשור במשהו או אולי צריך להסיר אותו? בקיצור מה להוריד לדירקט והאם להסיר את החבילה הזאת?Microsoft DirectX 9.0 …

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  3. Started by tk_mc,

מה זה בקר לכרטיס טלויזיה?? מה הבקר עושה?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by Electric Boom,

היי, דחיתי את ההחלטה המחודשת שלי כבר קרוב לחודשיים ועכשיו אני כבר צריך ליהיות שלם עם עצמי... הזמנתי X800 XTPE, כל ההכנות נעשו כבר בשביל התינוק החמודי המיוחל,קניתי ספק חדש ,OC חזק(2.4@3.6)הוספתי זכרון שיפרתי זרימה,טוב אתם יודעים איך זה עם תינוק חדש ;D... בקיצור,כשהוא כבר הגיע לארץ ,טוב, תקין הוא לא היה...(בין היתר קירור שבור,טרנזיסטור מוזר הסתובב לו בשקית והיה אפילו איזה משהו קרמי רופף)בכאב רב שלחתי אותו חזרה,ולא מזמן(האמת שכן מזמן חח) ATI החזירו תשובה (אם תרצו אני אעלה לכאן ת'מייל):הX800 PE זמין רק בCOMP4U ובbest buy משהו כזה והם כבר לא מוכרים אותו מהחנות הוירטואלית,ונחשו מה -לחנויות האלו גם נגמר הסטוק שלו...(למרות שאני לא יודע מה המצב נכון לעכשיו,אבל לא סביר מדי שיש לה…

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  5. שלום. חבר שלי שעושה כרגע שיעורי טיסה מעוניין בכרטיס גרפי לסימולטור די כבד ( שוקל 20 ג'יגה בערך ). המפרט שלו : AMD 2400XP 1GB DDRAM לוח אם של ג'יגה בייט. הוא מעוניין אך ורק בכרטיס של נבידיה שבתקציב של 1200-1300 שקל. איזה כרטיס יכול להתאים לו, או הכרטיז שאיתו הוא יפיק את המיטב בהתאם למפרט שלו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by MapeX_MaN,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של 1500 ש"ח גג. מה אתם ממליצים?, אני צריך שיתמוך ב AGP ולא ב PCI אני חשבתי על :radeon 9800 pro/xt 128 mb או 6600gt 256B ? ואם לא אחד מהם מה אתם ממליצים לקנות? אני מעדיף 256 זיכרון. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  7. בהרצת משחקים, כמה מהעבודה באמת עושה ה GPU וכמה עושה המעבד המרכזי ? האם בזמן הרצת משחק המעבד המרכזי כמעט נח כי הכל נעשה בכרטיס מסך או שה CPU הוא שותף מלא בעומס ? אם אני לוקח מעבד ממוצע ומטה ומשדך אלי כרטיס מסך פצצה הוא יריץ משחקים חדשים בצורה טובה ? אם הכרטיס הגראפי עושה את כל העבודה אז בשביל מה צריך הרחבות כמו 3dnow! ?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  8. Started by __MIKO__,

אני יודע שזו לא השוואה הוגנת כ"כ אבל בשביל המשתמש הלא כ"כ מקצועי, איזה הבדל יהיה בין שני הכרטיסים בהפעלה של משחק כמו דום3 למשל?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Idan-h,

אני משתמש בדרייבר של אומגה 2.5.9.7. תודה.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  10. גירסת בטה של הדריברים של nvidia 75.90 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=999

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by RayZ,

היי. יש לי כיום מחשב חדש,אבל לפני היה לי מחשב Celeron D 2.8Ghz עם 256MB זיכרון, והחלק העיקרי כרטיס מסך Geforce 4mx 400 128mb עכשיו,היום חיברתי את המחשב (בתענה שיהיה לי שתי מחשבים) הוספתי עוד 64MB זיכרון. (סטיק שהיה לי). העלתי על המחשב הזה משחק. עכשיו,בחרתי על רזולצייה גבוהה (630X480) עכשיו.. הוא מפעיל את המשחק די מהר. (כמעט,לפעמים זה מאט.. טוב,זה סלרון. סלרון לא מתאים למשחקים..) אבל מה,האיכות של התמונה גרועה וממש לא כיף לשחק. ברזולציות קטנות יותר יש איכות תמונה מעולה. אבל מה,זה לא מהר כמו ברזולציה הקודמת. שמעתי שזה קשור לכרטיסי מסך, אני לא מבין בזה כל כך.. אז באתי להתייעץ!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  12. בעיקרון התחיל להיות לי לא נוח לעבוד על ה-710TM בגלל שאני רגיל למסכים גדולים מידי וזה פשוט לא נוח לי. השאלה מה עדיף מסך 19 יחיד שיפעל על אותה רזולוציה (1280X1024) אבל לפחות הכל לא יהיה כזה קטן. או 2 מסכי 17 זהים ועבודה ב-dual. השימוש של המס/ים הוא פעם בשנה איזה משחק, אף פעם לא סרטים (יש טלויזיה) ובעיקר עבודה בוינדוס ותכנות. מה נראה לכן עדיף? למישהו יש מושג אם אפשר להשיג מתקן ל-2 מסכים בארץ?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אוקיי - עומד לקבל מסך שני ואני תוהה אם מישהו ניסה או יודע אם אפשר לבצע סיבוב של 90 מעלות על מסך אחד מתוך שניים כאשר השני נשאר רגיל. דרך אגב אני מדבר על CRT (כן). אני חושב לשים אחד של 22 אינטש במצב רגיל ולידו 17 אינטש מונח על הצד במצב של 90 DEG FLIP . אני עובד על ATI כרגע.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  14. יש לי 6800 ואני רוצה להכוון את הדריברים למצב תמונה הכי טוב שיש ושלא יכביד בצורה משמעותית תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by mrsph666,

שלום, יש לי מספר שאלות: - האם מהירות הליבה בכרטיס מסך קובעת הרבה? למה למשל ב-R9600XT מהירות הליבה היא MHz500, כשב-R9800XT הליבה היא 'רק' על 412MHz? האם זה משפיע הרבה? - האם מהירות הזכרון משפיעה הרבה? למשל אם ב-R9600XT יש 600MHz, ואם אני עושה OC ב-50MHz, כך שיוצא 650MHz, האם ארגיש בהבדל? - מזה RAMDAC ? לרב הכרטיסים של היום יש 400MHz RAMDAC, מזה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by krelian,

שלום לכולם ראיתי שהכרטיס הזה מומלץ בתור entry level, בגרסת 128BIT . בנוסף בדף המפרטים רשום שמחירו (דגם של gigabyte) הוא 380 ש"ח. אני אישית לא הצלחתי למצוא באף מקום, לא באינטרנט ולא בעולם האמיתי את דגם ה128BIT בפחות מ420 ש"ח (לא כולל משלוח כמובן) מאחר שהמפרט נכתב לפני חודשיים חשבתי שתהיה אפילו ירידה במחיר ומתברר שגם היום אין איפה להשיג במחיר הזה. הדבר היחיד שמצאתי במקום מגורי הוא 9550 של אוקטק 64BIT. יש למישהו נסיון עם הכרטיס הזה ? האם ההבדל לעומת הgygabyte 128BIT יהיה גדול ? יש לציין שהמחיר הוא 420 ש"ח ואין צורך במשלוח. בכל מקרה אשמח עם מישהו מאיזור הצפון שמכיר חנות שמוכרת את הכרטיס הנ"ל במחיר זול יזכיר אותה. תודה מראש אורן

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by nim901,

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=84357 מדהים לאן הגענו

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by levimadman,

שלום לכולם, לפני ארבעה ימים קניתי את ה Gigabyte FX6800 עם הקירור הפסיבי. עכשיו, כשהכרטיס מסך במצב מנוחה הוא על 63-64c אחרי שהרצתי rthdribl בערך חצי שעה הטפ' קפצה ל76c. בכלל הטפרטורות נשמעות לי גבוהות, אני עם קירור סטוק. מה שאני שואל פה זה אם הטמפרטורות האלה הגיוניות בכלל....? אני רואה כרטיסים שבמצב מנוחה הם על 40 ושלי על 64.. זה קצת מטריד.. :-\ בבקשה, אם אפשר חוות דעת שלכם, אם משהו פה לא בסדר, אם אני צריך לפנות לאחריות.... תודה לכל המגיבים.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  19. טוב אז כמו שהבנתם מהכותרת עכשיו חיברתי את המחשב לטלויזיה ואני מחפש תוכנה טובה שתתאים לכרטיס שלי (GF6800GT) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by nick988,

שלום התקנתי כרטיס טלוויזיה במחשב הבעיה בהתקנה הייתה בקול כי מכרטיס טלוויזיה יוצא כבל שאמור להתחבר ללוח אם(שיעביר כל) אבל בלוח אם לא מצאתי חיובר אז התקנתי כרטיס קול עכשיו חיברתי עליו והכל עובד יפה אני ראוה טלוויזיה אם קול אבל כאן מתחילות הבעיות אני לא יכול לשמועה סרטים מהמחשב בשביל זה אני צריך להעביר את הרמקולים מחיבור לכרטיס קול לחיבור של לוח אם ואז אני ייכול לשמועה מוזיקה מהמחשב אבל לא יכולך לראות טלוויזה אם קול הבעיה השניה שזה גם מקליט לי מטלוויזיה בלי כל מה לעשות? עריכה|: אני גם לא יכול לכוון את הקול(להגביר להנמיך) דרך התוכנה (חייב לעשות זאת ידנית)

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  21. היי.. תשמעו אני מעוניין לעבוד עם הרזולוציה הכי גבוהה בה תומך המסך שלי על מנת שאוכל להנות יותר ובנוסף ידוע שברזולוציות נמוכות יותר מסכי הLCD נופלים. הבעיה שברזולוציה הזאת הכל נראה הרבה יותר קטן ואני רוצה להשאיר את המסך רחוק ממני שיהיה לי מקום על השולחן ולנצל את זה שהוא דק. לכן הגדלתי את גודל הDPI בהגדרות מאפייני תצוגה מה שפותר את הבעיה באופן חלקי מכיוון שבאינטרנט אקספלורר שום דבר לא משתנה, ובעיקר בפורטלים ראשיים וכתבות רואים ממש קטן הכל וזה לא כיף ככה בכלל אז מה אפשר לעשות כדי שגם התצוגה בדפדפן תיראה יותר בגדול? (חוץ מהגדלת גופן שלא עוזרת) בדף הראשי והכתבות של HWZONE למשל אני רואה מאוד קטן אבל בפורום פה אני רואה גדול הכל

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך Radeon 9700pro הטלויזיה רחוקה מהמחשב ויושבת על זרועה ,אין טעם להעביר כבל ... הבנתי שיש מערכות של משדר מקלט כזה אלחוטי. האם זה שווה משהו ????? איך האיכות ביחס לכבל ? מה החסרונות בשיטה זו ? כמה אמור לעלות כזה דבר ? ואיפה ניתן ליקנות ???????????? בתודה, עמית

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by __MIKO__,

המחשב : P4 2.4 HT ( dual memory או משהו כזה) לוח p4p800 זכרון 2X256 כרטיס מסך כרגע : גיפרוס 4 MX440 מחפש כרטיס מסך למשחקים בעיקר ( doom3 במקסימום סטינגס למשל) אבל שיהיה לו יציאה לTV . האם ישנו כרטיס מסך כזה שגם יכול לקבל סיגנל וידאו, אם לא אז לא קריטי ?( כדי להעביר לדיגיטלי מדיות סרטים אנלוגיות ) תקציב אלפייה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Elad87,

אוקיי, קודם כל שלום! אני לקראת קניית מסך חדש. עכשיו יש לי התלבטיות האם כדי לקחת CRT שהוא הרבה יותר למשחקים? או לקחת LCD שהוא יותר נוח מעוצב יפה ולדעתי גם רואים יותר יפה בשולחן העבודה. עכשיו מה אני קצת מהכל.. כלומר אני גם משחק במחשב עם זה HL2 DOOM3 אבל לא בכמות גדולה.. ממוצע של שעתים-שלוש בשבוע.. רוב הזמן אני עם שירים ועם איסיקיו.. אז השאלה שלי אם כדי לי לקחת CRT או LCD? בקשר ל LCD יש שני מסכים שחשבתי עליהם תגידו לי מה כדי Benq LCD 17 FP737S http://www.benq.us/Products/LCD/index.cfm?product=498&page=specifications MAG LCD 17 MS776D http://www.mag.com.tw/product/products-lcd-ms-776.htm#spec ואם בכל זאת כדי CRT תמליצאו לי על דגמים. כמו כן אני רוצה לדעת מה תוחלת החיים ש…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by gumi,

אז ככה חברים לפני כמה ימים שאלתי אתכם שאלה דומה.... אתמול התכנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך, הכרטיס שלי הוא 6800GT הגירסה שהתכנתי היא 75.90.... עכשיו אחרי ההתכנה והפעלת הווינדוס מחדש הטמפרטורה במנוחה עומדת על 71-73.... אז רציתי לשאול אם זה בגלל הדרייברים? או בגלל משהו אחר? בבקשה תעזרו לי....

• 2 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים