כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח אם תמליצו לי על דרייברים טובים לכרטיס מסוג Palit 9800GT 1024MB Sonic. אני משחק הרבה משחקים שחלקם גם כבדים (Counter strike 1.6, Crysis, Farcry2, Fifa09, COD4, NFS) ואני רוצה לנצל את המחשב במאה אחוזים. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
האם משנה שמה של החברה של הכרטיס , או שיש עדיפות לחברה מסויימת ישנם חברות שראיתי בסוג כרטיס זה - Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Gigabyte BFG Leadtek Sparkle שאלה נוספת איך הכרטיס משתלב עם המסך DELL 2007WFP אודה על חוות דעתכם
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בעזרת ה' אני הולך לקנות בקרוב את המפרט הבא: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE ASUS M2A-VM HDMI OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO כמו שאפשר לראות אין ספק ומארז במפרט, מכיוון שאני הולך להשתמש בספק והמארז הנוכחיים שלי. גם הספק וגם המארז ג'נריים... לקחתי בכוונה כרטיס מסך מובנה מכיוון שאין לי כסף לכרטיס מסך נורמלי... השאיפה בעתיד הקרוב להשקיע בכרטיס מסך חזק וביחד איתו גם ספק.... השאלה שלי האם המפרט יהיה צוואר בקבוק? לדוג' אקנה כרטיס מסך ממש חזק ובמשחק מסוים הוא יקרטע לי בהגדרות גבוהות לא בגלל הכרטיס אלא בגלל המעבד לדוג'... חחח השאיפה שלי אחרי קניית הכר…
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אז ככה אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי בשום משחק נימעס לי ואני מחפש כרטיס בתווך המחירים שציינתי קודם כל אני אוהב לשחק על גרפיקה בינונית עד גבוה ועם 30FPS לפחות. עם פילטרים בלי זה ממש לא משנה לי. מה שאני מצפה מי הכרטיס שיהיה בעל קירור פאסיבי עדיף עם אין אז אקטיבי ושכמובן הכרטיס יוכל להריץ תמשחקים הבאים COD4 - GRID - GTA4 קריסיס לא נכלל פו ביגלל שזה סתם משחק מעפן ועוד דבר שאני לא מבין זה כמות הזיכרון כמובן שהכרטיס צריך להיות מצוייד ב256MB זיכרון של GDDR3 לפחות ועד 512MB של GDDR3 ופו הבעיה יש לי מסך 19 LCD והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280X1024 וביגלל זה אני לא יודע עם256MB יספיקו לי או שכדי לקחת 512MB למסך כזה ? עכשיו אינה המערכת שלי למטה מבקש עזרה רק מי האנשים שבאמת מבינים בתחום …
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כמה בערך הם יעלו? ומתי יהיה אותם בארץ. תודה!
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי Geforce Ti 4200 128 ודרייבר 56.72. הבעיה שלי היא שבחלק מהמשחקים המסך לא פועל ברזולוציה של 1280X1024 בקצב רענון של 85 Hz (המסך שלי יכול לתמוך בהגדרות האלה), אז ניסיתי לעשות Overide לקצב הרענון דרך הדריברים של Nvidia, אבל כל פעם שאני מאשר את קצבי הרענון שאני רוצה להשתמש הוא מאתחל את ההגדרות של קצב הרענון. (פשוט מבטל את מה שעשיתי) ד"א: בדרייברים הישנים לפני כחציב שנה כן הצלחתי לעשות Overide. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_78.01.html אתם מוזמנים לעלות תוצאות בנטשמרקים... עריכה: ForceWare 78.01 adds support for GeForce 6500 only. There are no additional driver updates in 78.01 since 77.77. :'(
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ATI Radeon X9600 XT ATI Radeon 9800 GeForce FX 6600 (ואל תציעו לי להוסיף לג'י פורס 6600 GT כי אין לי תקציב...)
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני נמצא בטיוואן ויש לי הזדמנות לקנות פה דברים בזול אחד הדברים שאני רוצה זה כרטיס מסך על מה אתם ממליצים מבין השניים: GeForce 7900 GTX OC 512MB GDDR3 PCI Express או ATI RADEON X1900 XTX 512MB PCI Express מה דעתכם על ה-QUADRO FX ?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
למחשב של לקוח יש 9500GT הוא רוצה לחבר לטלביזיה על DUAL יש לו מסך 22 SAMSUNG מחובר DVI טלביזיה CRT 21 אז שאני מחבר ומגדיר רואים שחור לבן
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אהלן :] מפרט המחשב הוא amd 3000 1 gig ram DFI infinity nf4u hec 300w 6600gt. ה66gt כנראה נדפק כי יש לו ארטיפקטים בטמפטורות יחסית נמוכות ואין כבר אחריות, ורציתי לקנות משהו סולידי+ שיהיה אפשר לשחק במשחקים הטובים שיוצאים כמו לחמניות בחודש הזה על רזולוציה 1280x1024. שמתי עין על הכרטיס המדובר, משתלם מאוד לדעתי.. העניין הוא הצוואר בקבוק..אם אני מוסיף עוד ג'יגה (שזה כזה לא משתלם לגבי ddr1 :\..לא יאומן.. 170 ש"ח לסטיק ), יהיה ניצול מספק של הכרטיס? והאם הספק כוח יספיק? תודה רבה =]
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הרצון של AMD להנגיש למשתמשים כרטיס מסך לגיימינג במחיר נמוך יותר וזיכרון גרפי של 16GB מקבל צורה - RX 9060 XT סוף כל סוף מגיע לשוק. בדקנו את ביצועיולכתבה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שמתי לב, שאפילו במנוחה הכרטיס מסך מגיע ל48 מעלות, אבל זה לא בגלל שהוא "פתאום" מתחמם אלא בגלל שהוא לפעמים פשוט לא נח. כשאני נכנס לGPU-Z אני רואה שכל הCORE CLOACK MEMORY CLOACK SHADER CLOCK נמצאים על המקסימום במקום להיות על נמוך ולתת לכרטיס לנוח ובגלל זה הוא מגיע ל48-49 מעלות. ולא, אני לא במשחק, אני פשוט באינטרנט, ידוע לכם למה? העיניין הוא, שאני יודע שזה לא כלכך מסוכן 48 מעלות וזה כלום בתכלס (בעיקר אם זה "במאמץ" כפי שהוא רושם לי בGPU-Z אפילו אם אני במנוחה), העיניין הוא שאני מפחד שהוא ישאר כך הרבה זמן ואז עלול לקרות משהו לא יודע אם זה קשור אבל עשיתי OC דרך התוכנה MSI AFTERBURNING, אולי הייתי צריך לבטל איזו אופציה בכדי שלא יתאמץ תמיד?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול שאלה האם זה בסדר שאני רואה ב-OVERDRIVE ב-CCC שה-CURRENT CLOCK של ה-GPU הוא 500MHZ ? למיטב ידיעתי זה אמור להיות 750 לא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
http://www.scan.co.uk/Products/ProductInfo.asp?WebProductID=370089&source=froogle מקור: http://www.theinquirer.net/?article=30789 יאללה כל התחונים להסתער/אוברקלוקרים
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
עד עתה העברתי למכשיר ווידאו מצ"ב תצלום של הכבל שמצורף למצלמת ווידאו האנלוגית שאלתי היא איזה כרטיס אני צריך למחשב ואשר יתאים לכבל שברשותי (זאת משןם שראיתי שהכניסות של כרטיס הFIREWIRE אינן דומות) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
תשמעו מחר בעזרת השם אני הולך להביא את ה8800GT שלי. הוא הגיע לחנות בינתם רק חברת ASUS האם היא טובה יותר או פחות טובה מgigabyte/ledtek ? תודה לעזורים !
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני משחק ב-half life 2 ב-1280X1024 ואתמול שמתי פילטרים :antialiasin mode X6 ו filtering mode X16 לא הרגשתי שום הבדל בתמונה וגם המשחק רץ באותה מהירות, האם זה הגיוני ? חשבתי שזה יאט את המשחק.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום עוד כמה זמן צריך להיות לי מחשב משודרג שיהיה מחובר לטלוויזיה,המעבד הוא AMD פינום 3,טריפל קור כמו שאתם מבינים,זיכרון כמובן 2 ג'יגה,וויסטא הום פרימיום 32 ביט,לוח אם זה לא משנה,כרטיס מסך 8800GT המחשב יהיה מחובר לטלוויזית LCD FHD 37 של LG רציתי לדעת:עם כל המפרט הזה והטלוויזית LCD,איך ירוצו משחקים על המסך הזה מבחינה גראפית וגם מבחינת ביצועים?זאת אומרת האם המחשב יקרטע כשמשחקים ירוצו? תודה
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
במידה והתקציב שלי הינו 6,000- 7,000 האם כדאי לי לקנות רק מפרט בכסף הזה ולהשתמש במסך CRT ממש ישן (משהו כמו 7 שנים) שאצלי? ורק לאחר מכן לקנות מסך?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הציעו לי GECUBE ב- 940 או GIGABYTE ב- 1020 איזה מהם כדאי והאם יש הבדל מבחינת אמינות המוצר ואיכותו והאם ניתן לסמוך על GECUBE בכלל ... איזה באנדל באה בכל אחד ????.......
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם. בחיפושי אחרי המפרט המושלם לדרישות שלי חשבתי על 8600GT מקורר פאסיבית כדי לקבל מחשב שקט יותר. עכשיו בניגוד ל7600GT של זמנו, רק לGYGABITE יש כרטיס כזה היום. אז השאלה שלי היא האם זה טוב לכרטיס כזה להיות עם קירור פאסיבי, או שקירור אקטיבי יהיה טוב יותר. כמובן שהמארז (AURORA ככל הנראה לפי כל ההמלצות בכל העולם) יהיה מאוורר מספיק, אז השאלה היא פשוט השוואתית אחד מול אחד - פאסיבי מול האקטיבי - מי עדיף? מצאתי את ה8600GT הזה של GB באתר של חנות בשם WELLCOM. ראיתי אותם בדרך לעבודה ונכנסתי לאתר שלהם ומצאתי. אז מישהו יודע עלייהם משהו? טובים? לא טובים? מומלצים או לא? המון המון תודה.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה מוכרים כרטיס מסוג 6800 gt או 6800 ultra במחיר זול ? לאי גי פה משהו 600-700 ש פשוט באיביי גם בארהב וגם בלונדון אין ...... מישהו מכיר חנות ממש זולה שעושה משלוחים גם באינטנט גם יכולה להיות חנות מלונדון או מארהב מצאתי חנות אחת רק שמוכרת ב 129 דולר 6800 אולטרה אבל אין במלאי ואין משלוחים תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-