כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע 7950GX2 והוא בן זונה של כרטיס אבל אני רוצה להכין את עצמי לעתיד בעזרת כרטיס מסך חדש לCRYSIS למשל
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. לפני בערך שנה קניתי מחשב יחסית טוב בזמנו (חודש לאחר הקניה יצא s939 ) amd a64 3000+ s754 asus k8v se-delxe (לוח אם בין החזקים ביותר ל754) 512mb twinmos והכרטיס מסך הועבר ממחשב ישן שהיה לי fx5200 וככה אני כבר שנה משחק או יותר נכון מנסה לשחק עם הכרטיס הזה עד לא מזמן הכרטיס היה בגדר "עובד" (לאחר הרבה אוברקלוקים וניסויים לא ציפיתי שהוא יעבוד אבל הוא שרד) אבל עכשיו המצב ניהיה קשה יותר .. המאוורר של הכרטיס כנראה נסתם מהאבק שמצטבר לי במארז והוא מרעיש בצורה מחרידה אבל זאת לא הבעיה שלי, הבעיה היא שלא חשבתי שמאוורר כזה קטן לכרטיס כלכך פשוט ישפיע כלכך בקירור שלו אבל טעיתי והכרטיס פשוט התחיל לגסוס וברגעים אלו הוא נאבק על חייו :'( חחחחח אז חשבתי למה לא לעשו…
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות לי radeon 9800 ורבים אמרו לי שאני לא יהנה מספיק מהכרטיס (צריך להוסיף דברים) דברים שיש לי: מעבד: אינטל1.7 פנטיום 4 זכרון: 512 ddr לוח אם :ddr אינטל * מה אני צריך לעשות בישביל שהמחשב ינצל את הכרטיס המסך ואני יוכל להנות ממנו עד הסוף? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי מחשב חדש וביניהם ATI HD 4870 הייתי רוצה לדעת איך אני מגדיר את החיבור של המסך לDVI . תודה לעוזרים, טל.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום אני רוצה כרטיס מסך שיתן לי את האפשרות לשחק MW2 בצורה טובה. הוא חייב להיות עם HDMI, והתקציב לא מוגבל. המפרט שלי זה מעבד : AMD Athlon 64 X2 4850e לוח : GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון : G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ספק : Hiper HPU-4S425-PU 425W מה הכרטיס מסך הכי משתלם לי לקנות למחשב זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה המקום לשאול. מאז שהחלפתי את מערכת ההפעלה לויסטה יש לי בעייה במשחק AMERICA ARMY אני מקבל מסך שחור במשחק ואחרי כמה שניות זה משתחרר.כרטיס מסך 8800 של לידטק עם הדרייבר האחרון של NVIDIA.למישהוא יש איזה רעיון?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ATI הודיעה אתמול על הורדת מחירים של כרטיסי המסך שלה. מישהו יודע / יכול להעריך מתי הורדת המחירים תגיע לארץ? אני מתכנן לקנות מחשב חדש השבוע אבל אם הורדת המחירים זה עניין של שבוע-שבועיים אז נראה לי שאני אחכה...
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
I need crt monitor that costs not more than 130$ from www.newegg.con the monitor should be good for the money and it should show very quilty picture.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ברצוני לחבר את כרטיס הג'יפה שלי לטלויזיה. יש ברשותי קבל s-video עם 4 פינים זכר משני הקצוות. כאשר בדקתי את יציאת ה- s-vidoe בכרטיס נוכחתי לגלות כי ישנם 7 מקומות לפינים! האם ניתן בכל זאת להשתמש בכבל זה (רק לתמונה)? אפילו אם מוותרים על פונקציות אחרות כי את הסאונד אני מוציא מהכרטיס קול. תודה חברה !
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שאלה דחופה! מתלבט בין 2 כרטיסים למחשב נשרדע בעיקרון אבל עם אפשרוטת גם לשחק. מה עדיף תתקציב של 500 שקל powercolor X1650 Pro 256MB או point of view 8500GT 512MB GDDRII תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עם המחשב החדש שלי את הכרטיס הזה XFX GeForce 7800GT Special Edition http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=2877&s=1 האם יש אותו בארץ?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם זה הגייוני המחשב חדשש מחובר לשקע שעתיים בלבד. ??
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני לא ממש משחק וזה לא כל כך התחום שלי, פעם האחרונה שבדקתי בשביל חבר המליצו לי על RADEON 1950PRO משהו כזה, האם זהו עדיין הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב הזה? ואם לא אז איזה כן? אשמח לקבל המלצות תודה עריכה: בנוסף אני רוצה שיהיה בכרטיס יציאת HDMI, לצורך סרטים וחיבור אל LCD, האם זה קיים בכרטיסים החזקים למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי בעיה הכרטיס מסך שלי 7300 GT עובד רגיל אבל ברגע שאני מתקין DIRECTX אני מתחיל לראות בסרטים (הבעיה לא בתוכנה) כמו דרך שקופית אפורה לפני שהפורמט זה היה כמו שקופית אדומה איך אני יכול לסדר את זה ? (כבר החלפתי את הכרטיס בחנות)
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6766 או שכדי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5380 אני רוצה להחליף כי אני יקבל תוספת ביצועים גדולה ואם אני ידבר אם ני יעשה הזמנה טלפונית אני יבקש שיבדקו שהליבה של הכרטיס היא R360 מה שיתן לי אפשרות לעשות אוברקלוק גדול יותר ולהחליף את הביוס של הכרטיס ;D ;D ;D לביוס של 9800XT כמה למכור את הכרטיס שלי אני חושב משהו כמו 1100ש"ח... מישתלם?? אני חושב אל הכרטיס של MSI כי הוא גם יותר זול והקירור שלו מסיבי יותר...
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב צצה לי ההודעה הבאה: http://pics.sendit.co.il/0706/ea7b8f4525.jpg לא ממש הבנתי מה זה אומר, ומה אני צריך לעשות על מנת שהיא לא תופיע כל הזמן? יש לי כרטיס 6600GT עם הדרייברים הכי מעודכנים (91.31).
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי כרגע אני על 825 ו1100 בהתאמה לGPU וזכרונות כמה אפשרי לשים מבלי שיפלוט חום עצום מידי ומבלי לעלות מתחים? אני חייב לציין שכרגע זה יציב בטירוף! פלוס לא חם בכלל. אז כמה מפה אפשר לעלות?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
החלטתי להשמיש מחשב ישן זרוק בארון ולהפוך אותו ל-HTPC. מדובר במעבד Athlon XP Mobile שיעבור OC אגרסיבי, כרטיס מסך 1650PRO ו-1GB זיכרון DDR1 400MHZ. המחשב יתמודד ב-100% עם 720P, אבל מה עם 1080P? יצליח או לא?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי את הרעיון לחבר למחשב טלוויזיה כמסך שני, קודם כל, רציתי לדעת אם הדבר מתאפשר בכרטיס מסך זה: יש לי 3 יציאות, אחת למסכי CRT, אחת באמצע, שבעזרת מתאם, חיברתי לכבל של הטלוויזיה, ועוד אחת שאני משער שהיא למסכי LCD וכו'. השאלה היא עכשיו איך אני מגדיר את הכל? בדרייברים של ATI עשיתי force detection of my tv screen, ומאז ומתמיד הופיעו לי 2 מסכים ב display properties. ניסיתי עכשיו לעשות extend my desktop, וזה לא עובד. מה אני עושה לא נכון? תודה רבה מראש! נ.ב שמתי לב שבחיפוש לבעיות עם חיבור טלוויזיה לא מצאתי אף לא נושא אחד שקיבל תגובה! אני ממש אודה למי שיוכל לתת את המידע אפילו הכי קטן.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך עד 300 שקל, יש לו פנטיום 4 2.55 GHZ. בבקשה תביאו מחברה אמינה וטובה, ואת הכרטיס הכי טוב שאפשר להוציא במחיר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ראשית עלי לציין כי הבעיה לא הייתה קיימת לפני הפירמוט,והבעיה: אינני מצליח להגדיר 1440x900/32.צריך להוריד ל16 סיביות או את הרזולוציה-אחד משניהם ניסיתי את 2 סוגי הדרייבר של ati:רגיל ו catalyst מסך 19 רחב מחובר dvi לכרטיס 9550 אודה על עזרתכם נ.ב - לא נגעתי בכפתורי המסך לפני או אחרי הפירמוט תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כבר כמעט 4 שנין יש לי מסך MAG786FD שתיפקד טוב עד לא מזמן, לאחרונה אני רואה טיפה חשוך. אז חשבתי לעבור למסך LCD. וכרגע ראיתי אחד בוואלה מכירה פומבית או משהוא הינה לינק: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2216102 כדי לתת עליו הצעה? ואו שיש לכם מסכים אחרים להציעה עד 1500 שקל?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשמוע הצעות שלכם לתקציב זה... אפשרויות אופציות ... תודה מראש NmAn
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי אתמול מחשב חדש. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI. אבל המסך לא הצליח לקבל אותות בחיבור זה. אבל בחיבור האנלוגי הוא קיבל אותות ועובד בלי בעייה. כרטיס מסך: Saphirre ATI RADEON X700 SE 512Mb מסך: Samsung SyncMaster 930B אם תוכלו, אז בבקשה תעזרו לי לנטר את הבעייה. תודה, יוסי.
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה המסך הכי מומלץ עד 1300 ש"ח ? לי יש היום MAG796FD ואני מרוצה ממנו אבל צריך לקנות מסך נוסף .
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-