עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by esxadmin,

התחלתי לחסוך כסף ל - Nvidia GTX 790.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Mantis,

האם הכרטיס הבא משתלם ביחס למחיר שלו?? ASUS EN7950GT HTDP 512M ב- ¤1,712.00 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1999 האם הוא פחות רועש וצורך פחות חשמל מ X1950 PRO 512? תודה.

3. אני עומד לקנות מחשב לשימוש משרדי ואין לי מושג איזה כרטיס מסך אצטרך. אני מתכוון להשתמש שימוש יומיומי בתוכנות autodesk inventor ו- autocad. מלבד אילו המחשב אינו מיועד לשימושים גרפיים כבדים וכמובן לא למשחקים. אשמח להמלצות על כרטיסי מסך מתאימים במחירים לא מופקעים. בנוסף אם יש צורך לפתרון קירור לכ. מסך, אז אשמח להצעות גם בנושא זה

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  4. מישהו יכול לשער כמה הם יעלו בארץ?

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by adam_kfir,

שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי כרטיסי מסך: האם יש אפשרות לחבר ממיר לכרטיס הזה Geforce GTX260 Series - SXX260896D3S-VM ? או לכרטיס מסך אחר? איזה? או שאני חייב כרטיס טלויזיה בשביל זה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by Rockstatement10,

אני קונה מחשב חדש, האם שווה להוסיף 150 שקל בשביל 1060? בתכלס ה-570 גם ככה חזק וההבדל ביניהם לא דרמטי אז... אני די קצר בכסף האמת ובשביל 1060 אצטרך להתפשר על ספק הכוח וגם על המארז, האם ספק של FSP HEXA+ 450 יחזיק את 1060?

7. Started by The TrCkeR,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס מסך הנ"ל, ולהפוך אותו בעזרת מוד לביוס לרדיון 9600PRO, איזה כרטיס יהיה בעלת יכולת OC גבוהה יותר לזכרונות? גירסת ה-128MB או ה-256MB? (ההבדל במחיר הוא אפסי כך שאין צורך להתייחס אליו...) תודה!

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  8. שלום, בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב 400 שקל. לא משנה לי מאיפה רק שיהיה כרטיס מסך הכי טוב לתקציב שלי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2752 GECUBE 2600XT- 256MB,256BIT-RETAIL תכונות: RADEON HD2600XT/ 256MB/ Dual DVI (2 x Dual Link , HDCP) / TVOUT/ FANSINK/ PCI-E,HDMI with 5.1 surround sound audio,GDDR3,Core Frequency 800Mhz ,HDMI dongle (Optional- not included],RAMDAC 2 x 400Mhz DirectX® 10 ,vista כתוב שהוא DDR3 והזכרונות שלי הם DDR2 אני אצטרך לקנות זכרונות DDR3? יקר לאאלה... תודה למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by Yaakov Ovadia,

א/ג נכבדים ברשותי כרטיס מסךEVGA//FTW//GEFORCE GTX660 שפורק ממחשב נייח שלי בן שנה פורק בגגל בעיות שגרם האם ניתן וכדאי לתקן ??? בכבוד רב ובתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. האם הוא מספק HD מלא? איזה חיבור אני צריך לחפש במאפיינים שלו כדי לחבר לטלויזיה? חיבור HDTV ?

12. שלום לכולם! יש לי Geforce Ti 4200 128 ודרייבר 56.72. הבעיה שלי היא שבחלק מהמשחקים המסך לא פועל ברזולוציה של 1280X1024 בקצב רענון של 85 Hz (המסך שלי יכול לתמוך בהגדרות האלה), אז ניסיתי לעשות Overide לקצב הרענון דרך הדריברים של Nvidia, אבל כל פעם שאני מאשר את קצבי הרענון שאני רוצה להשתמש הוא מאתחל את ההגדרות של קצב הרענון. (פשוט מבטל את מה שעשיתי) ד"א: בדרייברים הישנים לפני כחציב שנה כן הצלחתי לעשות Overide. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  13. אחרי ימים של התלבטות, כאבי ראש ונדודי שינה, הסכמתי לתת לנווידיה הזדמנות נוספת. חסר להם שהם יפשלו פעם נוספת. החלטתי לקנות 6800 רגיל, אבל אני לא יודע איזה. יש הרבה מאד דגמים וחברות. אני לא רוצה כרטיס מסך עם קירור "סטוק" של נווידיה ואיזשהו באנדל זול. אני רוצה חברה שהשקיעה יותר מעשר דקות בעיצוב קירור ובהכנת באנדל. לא אכפת לי לשלם קצת יותר. יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by avivlevy,

תגידו מה זה OC ? (לא חייב לענות) ועוד משהו אני לוקח מחשב חזק . איזה כרטיס מסך לקחת? eVGA 7800GTX KO 256MB או CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV או Club3D Radeon X1800XT 512MB או שכדאי לחקות ל 512 7800GTX אז מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  15. (ד"א אם זה לא הפורום המתאים, מצטער מראש) אז לאחרונה הרצתי סרט FULL HD, שקרטע בקטעים מסויימים מאוד, למשל כשהיו סצנות של חלקיקים, כמו גשם או חול שעף וכו'. אלו היו סצנות מסוימות מאוד מסרט באורך מלא, אבל זה עדיין הציק לי קצת. אני עם Q6600 STOCK, זה בכלל אמור לקרות? המעבד על 20% LOAD כשאני מריץ את הסרט. השאלה שלי היא כזו - איך בדיוק אני מריץ את הסרט חומרתית דרך כרטיס המסך? (4870 1GB) הבנתי שזה אפשרי ונעשה אוטומטי אם יש לי כונן BR, אבל אם זה קובץ H.264, יש צורך בקינפוג מסוים של ההגדרות במערכת. אמרו לי AVCCORE, אבל האם צריך לשנות שם משהו? והאם אני צריך לשנות משהו ספציפי בתוכנה, של MEDIA PLAYER CLASSIC למשל? כל הדרייברים והקודקים מעודכנים. (CATALYST 9.9) בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי שאלה, לוח אם בעל צ'יפסט של CrossFire ATI יוכל לעבוד עם כרטיס המסך שיש לי של חברת NVIDIA? אני מעוניין לשדרוג לוח והלוח הבא שלי יהיה עם הציפסט של ATI/AMD ואני לא רוצה להחליף כרטיס מסך. אני ישמח לתגובות, בתקווה שאין צורך להחליף כרטיס. תודה לכולם!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Lanzar,

יש ברשותי לוח P45 וHD4870, במידה ואני מעוניין להוסיף HD4850, זה אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by bears811,

http://www.tms.co.il/product/11555 - Gigabyte 7950 Winforce OC 3GB, GDDR5 http://www.tms.co.il/product/12311 - Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail מה יותר עדיף? ועוד משהו את ה Gigabyte 7950 Winforce OC 3GB, GDDR5 אני יכול להשיג ב Amazon בפחות כסף כולל משלוח מי Buy2usa שזה יוצא 1301

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  19. 1. לא מבין בזה כלום אז לא כועסת. 2. ברשותי הכרטיס הבא: Inno3D Tornado FX 5700LE 256MB 3. יציאות DVI, S-video and VGA outputs ראה תמונה 4. ה"חוטים" שקבלתי עם הכרטיס: S-Video to composite converter as well as a DVI to VGA converter ולשאלות- 1. מה הדרך היעילה ביותר לחבר הכרטיס ל TV טושיבה שנמצאת כ- 10 מטרים ~ מהמחשב? 2. האם חיבור בכזה מרחק לא פוגם/מעוות/בלתי אפשרי באיכות התמונה? 3. איזה "כבל מאריך" בדיוק לקנות שיתחבר לכניסות rca ב TV (או איך שלא קוראים ל-3 הכניסות אדום צהוב לבן)? 4. האם החיבור הנ"ל יעביר גם קול ? 5. מצטער על הבורות ותודה לכל העונים... בתקוה שיהיו כאלה... יש סרטים במחשב רוצה רואה בטלויזיה כמו בן אדם תרבותי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by RobiNooB,

אני בדילמה ! ככה שזה שמנסים לשכנע מישהו שלא מבין במחשבים (דוד שלי) לשלם עוד 250 שקל לספק איכותי והוא בתגובה : "מה פתאום אני לא משלם עוד 250 שקל הרי פה מגיע לי ספק כבר עם המארז" בקיצור ! מארז FOXON 400 ב230 שקל...(ספק ג'נרי מן הסתם) יחזיק קונרו עם כרטיס מסך 7900GS ? ואם לא בעצם מה אמור לקרות ? יפול כאשר הוא יעלה משחק ? ריסטים כל כמה זמן ?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by idani1983,

איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי מקבל מספיק מתח? תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  22. לקראת רכישה של GTX 770. מה לא בסדר בכרטיס הזה למה הוא זול? קנייה בלי מחשב חדש רק כרטיס. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=20663

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Da-Funk,

RADEON 9500 PRO ב 820 מנעה.. הוא אמור להפתח ל 9700pro בקלות... יש אנשים שמוכרים אותו פה ביד שניה במחירים מוגזמים של 800... יש למשהו הסבר לזה?

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by iyehuda,

האם כרטיס מסך GS 7600 AGP X8 יעבוד על AGPX4 ?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  25. יש לי כרטיס וידיאו עובד מצוין.. עכשיו אני מחפש תוכנה להקלטה בפורמט dvix תודה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.