עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by weamir,

???

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  2. מי שיוכל לעזור נא להביא לי לינק.. תודה...

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  3. הכרטיס כולל קירור סטוק ובלי שום וולט מודים במהירות 460/1270... מעבד במהירות סטוק יותר מאוחר אני יפרק את הפלסטיק שמעל הקירור המקורי של ה LEADTEK ויכוון לכרטיס מאוורר מלמטה, אני חושב שאני יכול לגרד עוד קצת... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. השאלה מופנעת לכל מי שיש לו כרטיס ati ..... על כמה באמת דרייבר משפיע ? השאלה שלי אם מה מותקן אצלכם ? הדרייבר הרגיל שמוצאים אותו בה www.ati.com או משהו אחר כמו אומגה ...? על כמה באמת זה יכל להשפיע על המשחקים הרי הכל תלוי בכרטיס מסך עצמו .

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by masterb,

ראיתי פרסום זה בפלונטר- http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-N55256D&affiliate=zap נראה לכם הגיוני, וגם אם לא (טעות) אני מתכוון לתפוס אותם במילה GV-N55256D : wtf ???

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by at,

אני רוצה להעיף את טלויזיה מחדר (''14) אז אני מחפש כרטיס TV למחשב: קיבלתי העצה מחבר לקנות כרטיס st-lab PCI-TV878 הינה לינק לפרטים: http://www.sunsway.com.hk/products/tv_capture.html מה אתם אומרים? העצות אחרות יש? מה כדאי לבדוק איך יודעים מה טוב? (רוצה להשקיע עד 200 ש"ח, האם זה מספיק למשהו סביר או לרדת מזה?) {הכרטיס שרשמתי הוא של חבר טוב שלי שקנה אותו לפני חודש ב 300 ועכשיו עובר למחשב נייד אז הוא ימכור לי ב 200 או פחות} יש כרטיסים / מכשירים שמסך פועל גם בלי המחשב? מה רמת המחירים? והאם הם פועלים גם ככרטיס רגיל שניתן לעשות לכידה? תודה על התגובות, טל {עריכה} תוספת: שכחתי כמעט, האם הכרטיס הוצע לי יעבוד עם תוכנות של שליטה בעזרת שלט ל media player , כעכבר וכד' ?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by ea666,

שלום. יש לי מחשב לא כל כך חדש ואני רוצה לשדרג אותו... לפני שנה ו4 חודשים קניתי כרטיס מסך ATI 9800XT 256MB אין לי כסף לכרטיס חדש ואני לא רוצה להשקיע עדיין בכרטיס. אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות. עכשיו יש לי p4 1800 intel 850GB 512 RDRAM כמו שאתם רואים המעבד הוא צוואר בקבוק מאוד גדול ואני לא יכול לנצל את הכרטיס מסך שלי... (שאגב יש לו silencer 3) הדילמה היא האם כדאי לשדרג את המחשב והכי הרבה מתי שאני ארצה לקנות כרטיס מסך חדש אני אחליף גם לוח אם כדי שיהיה לי PCI E? כי אני לא אצליח להשיג כסף כדי לקנות גם כרטיס וגם לוח מעבד וזכרונות... והכרטיס מסך שלי הוא עוד איכשהו יכול לסחוב טוב... אז... מה אתם אומרים? :s05:

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by shimon1,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב על ה6600gt כי הוא הכי חזק שאני יכול להרשות לעצמי מבחינת תקציב. אם אפשר אז תבדקו את הכרטיס בקישור http://www.pc-spot.co.il/guides/reobusguide1.php והאם זה הגיוני שבagp תהיה מהירות מעבד כזו והאם הוא יתן ביצועים טובים בdoom 3 בגרפיקה גבוהה ברזולוציה 1024*768 וב1280*1024 תודה רבה מראש שמעון

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  9. תגידו יכול להיות שהכרטיס מסך שלי משתווה לFX5900? כי : מהירות ליבה (ללא אובר קלוק!!):310MHZ מהירות זיכרון (ללא אובר קלוק):425MHZ כמה שאמרו שST LAB חברה לא מוכרת מסתבר אחרת......!!!!

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  10. מה המהירויות שעון של GE FORCE FX 5500 הרגילות יענו בכללי לא משנה איזה חברה .....זה דחוף כי אני חושב שחבר שלי עומד לשרוף לעצמו את הכרטיס מסך.....

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  11. אני צריך מסך שישרת אותי נאמנות למשחקים בעיקר... תגידו איך המסך הזה של פרויו DX-997M ? יש למשהו פה.. אני רוצה לדעת איך הוא...

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by GAL_FX,

אני לא יודע אם זה קשור לפה ...... שמעו יש לי מסך mag 786pf וכרטיס ti 4200 ואני משתמש ברזוליצה של 1152/864 עזרה ? ? ?????

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  13. היי. אני מעוניין לקנות 9550 (חוסר תקציב :\ ) השאלה היא לאיזה כרטיס יש את פוטנציאל ה OC הטוב ביותר (עם איזה זכרונות הוא בא וכו').......... האפשרויות בכלליות הן: * Gygabyte 9550 ב KSP. עולה כ 370 שח. השאלה היא אם הוא עם ממשק זיכרון של 128ביט....... היתרון: זול * TUL 9550 ב למיר. עולה כ 460 שח. התירונות: למיר קרובים אלי ואמינים ואני חושב שהכרטיס בא עם קירור אקטיבי. אבל לא זול. * ASUS בלמיר. עולה כ 500 שח. יקר למדי.......... * PALIT. דיי זול: 380 שח. הבעיה היא שהוא נמכר ב "גולדטופ" שזו חנות שאף פעם לא שמעתי עליה. בעיקרון ראיתי בפורומים שונים שיש אנשים שקיבלו כרטיסים שלהם עם זיכרונות של 3.6NS וכו' שזה דיי נחמד. אם יש עוד אפשרויות טובות תגידו בבקשה. בקיצר.... אז איזה כרטיס הכי …

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by udir,

שלום, אני עומד בפני קניית מחשב חדש.בפורום "מפרטים" המליצו לי על מפרט מבוסס על AMD . כיוון שאני עומד לקנות ב KSP ,ולהם אין כרטיסי מסך איכותיים ברמות מחיר של 350-400 שקל, המליצו לי לקנות בפורום בחנות LOGICPC כרטיס מסך של GYGABYTE סוג gygabyte radeon 9550. בחנות שם יש שני דגמים , D ו T . באיזה לבחור? כדי לחסוך את הריצה, האם אתם תוכלו כן להמליץ לי על כרטיס מסך טוב ברמות מחיר הנ"ל ב KSP ? אחת הסיבות שהפנו אותי ל LOGIC PC היתה שלהם יש 128 ביט ול KSP יש 64 ביט בלבד. המפרט שאני בונה: "אני רוצה מחשב בעיקר להורדות וקצת משחקים. המפרט שהצלחתי להרכיב עד בערך 3200 הוא הבא: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 512MB A…

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  15. כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה אני רואה שחור לבן והמסך מרצד למה? ניסיתי להוריד דרייברים אחרים אבל עדיין זה שחור לבן והטלויזיה שלי צבעונית...... יש לי כרטיס מסך ST LAB FX 5600

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  16. שלום, רציתי לדעת בערך כמה נקודות אוכל לדעתכם לקבל עם המפרט שלי (רשום באיזור החתימה) ? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by GZA3,

לצורך הרכבה ברכב. למישהו יש מחירים לזה ו/או יכול להגיד לי מאיפה קונים ומבררים על זה קצת דברים ?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by Ido.G,

אוקיי....... ברור שלהגיד הרבה יותר קל מלעשות. אבל בכל זאת.... למה בעצם אין גם מאגר המהרה לכרטיסי מסך? לדעתי יהיה נחמד אם תהיה איזה טבלה לזה. גם אם לא להמהרה.... פשוט שכל אחד יכתוב שם פרטים על הכרטיס שלו כגון אם איזה זכרונות הוא בא וכו'.......... ככה כל אחד שירצה לקנות כרטיס ידע פרטים לגבי הכרטיסים שנמכרים.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  19. Started by Ido.G,

היי, יש לי כרטיס GF4 Ti4400 של MSI. בשלב מסויים נהיו ארטיפקטים......... הנמכתי את המהירות של הליבה והזיכרונות בביוס ל 200/200......... עדיין יש ארטיפקטים. מה יכולה להיות הבעיה? עריכה: הקירור יושב טוב וגם יש לציין כי ברגע שהמסך של חלונות עולה המסך נכבה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  20. אני מתלבט בין 3 כרטיסים שלא נחשבים מעולים אבל הם מעל לממוצע אני גם רוצה לציין שאני לא גיימר כבד אלה חובב משחקים ברשותי מחשב עםAMD64 3000 MSI NEO2PLATINUM 1GB DDR RAM הכרטיסים לבחירה הם: REDAON 9600SE FX5500 FX5700LE איזה כרטיס עדיף למשחקים כגון: FIFA2005---BATTELFIELD1942-------PRINCE OF PERCIA

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  21. לפני כחצי שנה קניתי את המסך LG Flatron F700P, אני מאוד מרוצה ממנו (תצוגה\אפשרויות כיוון\יציאות USB...) לפני כחודש הוא התחיל לעשות לי רעש מוזר שכזה, מין צליל דקיק דקיק ומאוד מעצבן, זה לא קורה לי כל הזמן אלא לפחות פעם ביום למשך כחצי שעה. חשבתי בהתחלה שזה אולי בגלל שחיברתי אל יציאות הUSB, אבל לאחר ניתוק שלהם הרעש עדיין המשיך. מה אני יכול לעשות עוד?!?!, או האם זה מצריך תיקון מסובך?...

22. Started by dtechno,

מהי טמפרטורה סבירה ל6800 gt? לאחר משחק כבד \הרצת בנצ'מרק...

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by cool_boy-PP,

אם מישהו מכיר דגמים טובים שיגיד עד 1000 ש"ח חשבתי על הSyncMaster 793DF עם שפורפרת שלDaynaFlat המליצו לי עליו הרבה ....איך הוא?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  24. Started by tibia,

כרטיס מסך ראשון http://wex.co.il/product_info.php?products_id=1278 כרטיס מסך שני http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6729 כרטיס שלישי http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_4_41_104&products_id=2089 כרטיס רביעי http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_4_41_101&products_id=2794 זה הכל למי שיש הצאות שיגיד כל הכרטיסים זה בשביל משחקים כמו counter strike ואל תגידו שזה לא יחזיק כי אני רואה אנשים עם 2.4 intel geforce 4 ו100 fps ולי יש AMD 3000

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by cool_boy-PP,

מישהו מכיר את החברה ST LAB של כרטיסי מסך.........היא טובה איך הביצועים לעומת חברות אחרות......תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים