עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי כרטיס מסך Sparkle 8800GT עם הקרור שהוא מגיע איתו. הטמפרטורות לפי דעתי קצת גבוהות אני מקבל 66 במנוחה ועד 80-85 במאמץ מה דעתכם? נסיתי לשנות את הטמפרטורה של הכרטיס בעזרת Riva tune ו nTune בשניהם המאוורר מוגדר לעבוד על אוטומטי וב- 30% במצב זה המאורר מסתובב כ- 1450RPM ניסתי לשנות את ההגדרות בעזרת שתי התוכנות ידנית אבל המהירות של המאוור נשארת על 1400-1500Rpm למישהו יש מושג איך לגרום למאוורר לעבוד יותר מהר? תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  2. לא יודע למה אני לא מאמין שזה צריך להיות אבל יש לי ארטיפקטים שאני מריץ את המשחק על high מישהו יכול לעזור להבין מה יכול לגרום לבעיה?? תומנה http://img697.imageshack.us/img697/1781/bfbc2game20100310165434.png ותחשבו שבמשחק ב 50 fps רואים מלאא כאלה בכל המסך בבקשה עזרה בתודה עמית

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by -neo-,

תגידו, קיים סיכוי להשיג מתאם A/V כמו של קונסולות משחק שמתחבר למסך מחשב? (אני רוצה לשחק בקיוב שלי בחדר על מסך המחשב..........)

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  4. שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by bennnn,

במפרט של הכרטיס כתוב שהוא תומך ב hd זה אומר שאם אני אריץ סרט בעל hd תהייה תמיכה מלאה?? ונגיד ב 6800 גי טי שאין תמיכה הוא לא יריץ את זה? יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ עם 2 גיגה זיכרון אני אוכל לראות סרטים של 1080?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by artyom,

אני מתלבט בין 4850 לGF9800GTX+XT של XFX http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1135 איזה מבין השניים עדיף מבחינת ביצועים? (אין לי בעיה להוסיף את ה100 שקל הנוספים) המפרט שלי בצד מתוכנן OC למעבד והספק יהיה 500W של סיסוניק

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  7. שלום, חיברתי את הכרטיס מסך ביחד עם ספק חדש והכל כמו שצריך, המחשב עולה אבל אני לא רואה. אני מחבר דרך כבל DVI לבן כזה וככה עד היום חיברתי לכרטיס מסך קודם ועבד פיקס. ניסיתי לחבר VGA וגם לא נשלחו אותות למסך. מה הבעיה ? הכרטיס מסך עובד, נגעתי בו והמאוורר מסתובב לו והכרטיס מורגש כעובד. ניסיתי לחפש את הכרטיס מסך המובנה בלוח אם (ASUS P5WDH) אבל זה חיבור ממש מוזר שאין לי אותו בכלל. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. שלום . אני רציתי לדעת על איזה כרטיס מדברים בדיוק שהוא aero זה לא שמו .. פרטים עליו ואם הוא בא ביחד עם המחשב?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. שבת שלום. המפרט בצד , כבר כמעט קניתי מחשב מארה"ב ובסוף ביטלתי כי ראיתי כמה הכרטיסים הנוכחיים חלשים בביצועי ה DX10 והבנתי שעוד שנה הם לא יהיהו שווים הרבה . בכל מקרה רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שלא יווצר צבר בקבוק ושמערכת שלי תוכל לנצל אותו בצורה סבירה . חשבתי על 7600\7300 GT אבל ראיתי שעומדים לצאת ה HD2400 והHD2600 במחיר של 199 דולר אז אולי בכלל להביא אותו מחו"ל? אני רוצה להריץ את כל המשחקים היום לפחות על MED אם זה אפשרי. אשמח לשמוע עצות שלכם .

10. שבת שלום לכולם! יש לי מחשב ATHLON 64 3000 מחשב ישן אבל טוב מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את המחשב לטלויזיה 32 שיש לי אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך עם חיבור HD הבעיה שהחיבור הוא ישן AGPX8 אשמח אם תמליצו לי זה יותר לסרטים ואינטרנט עד 400 שח.[br]פורסם בתאריך: 4.07.2009 בשעה 15:32:29 עזרה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  11. חלק נעילה OFF, נסיתי לפעול הכל ,שוב חוזר OFF מה בעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לאחד שאוכל להריץ איתו משחקים בסגנון Call of Dudy: world at war, GTA-IV, Far cry 2. המפרט של המחשב שלי הוא: Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz GIGABYTE GA-G31M-S2L Kingstone 2GB DDR2 ATI Radeon X550 256MB W.D. 160GB (SATA II, 7200, 8MB) +80GB (IDE) LG DVD-RAM GSA-4081B SAMSUNG DVD-RAM SH203D (SATA) (נדמה לי שהספק הוא 450W) אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך בסביבות מחיר של 400 ש"ח (כמובן שאם אפשר - אז פחות...) בתודה מראש, רון.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  13. טוב, אז ככה -המחשב שלי (שאת המפרט המלא אתם יכולים לראות בצד ימין - המחשב מחדש) משום מה נותן תוצאה נמוכה להפליא ... מותקן הדריבר החדש שיצא (אם יש המלצא לאחד אחר אשמח לשמוע) מותקן גם DIRECTX 9.0a שאולי הוא עושה את הבעיות ??? PLEASE HELP :( geforce3 ti 200 & amd AXP 1942MHz only 3100 in 3dmark2001

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  14. אני עובד עם כבל HDMI שמתחבר לLCD בחדר של אח שלי. בדרך כלל לפני כל הפעלה דרכו צריך להגדיר אותו מחדש דרך ה AT Catalyst (אני עובד עם Readon HD 2600 xt) תמול אחרי שאח שלי סיים לראות סרט הוא ניתק את הכבל וכיבה את המחשב ושהיום הפעלתי אותו הוא רושם לי: Not optimum mode Recommended Mode: 1680:1240 60HZ וההגדרות שאנחנו שמים שאנחנו רואים סרטים הם 1920:1024 60HZ ועכשיו אני לא רואה כלום במסך שלי או במסך של אח שלי. יש איזה שהיא דרך לאפס את ההגדרות של הכרטיס מסך?

15. בבקשה אם תוכלו לענות לי זה יהיה מצויין, בתודה מראש peshtol רוצים להרוויח כסף מהמכשיר הסלולארי?! כנסו לאתר www/2060/smser/co/il ותוכלו להרוויח אלפי שקלים בחודש כל מה שצריך לעשות זה להירשם בעלות חד פעמית של שקל אחד, שגם הוא עובר כתרומה לעמותת וראייטי ישראל! אפילו פורסמה על השירות כתבה גדולה בעיתון "the marker" מבית "הארץ"

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. הרבה פעמים יצא לי לקרוא שקניית 8800 למערכות מיושנות זה בזבוז כסף. האם כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל למפרט הבא: מעבד: Intel Pentium 4 630 3Ghz זכרון: 2X512Mb DDR2 533Mhz לוח אם: Gigabyte GA-8I945P-G תודה מראש

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by DimaX,

היי! נגיד ולמישהו יש geforce 6150 מובנה עם TVOUT, הוא מחבר לטלויזיה ורואה את הסרטים כמו שהוא רוצה והכל טוב חוץ מדבר אחד - הכתוביות בסרטים(אם הכתוביות מובנות וגם אם הן לא מובנות בסרט אלא באות בקובץ נפרד) לא נראות. במקום שאמורות להיות כתוביות יש פס שחור שמסתיר אותן! :s05: WTF? יש לכם הצעות לפיתרון הבעיה? תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by ar2r,

קניתי 1GB sapphire hd4870 הקירור עובד אבל למעלה שנוגעים זה ממש חם האם גם לכם הכרטיס הזה מתחמם ככה? אני מודאג מההתחממות הזאת אני לא יודע עם זה בסדר או לא

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. אהלן amigos עקב צורך בשידרוג כרטיס מסך ניכנסתי למספר אתרי חומרה על מנת להתעדכן ולהגיע להחלטה הנכונה. אני היתמקדתי ב -farcry היות ולמיטב ידעתי זהו המשחק הכבד ביותר ההמיתקדם ביותר שלא בוצעה בו אופטימיזציה לטובת כרטיס זה או אחר נידהמתי לגלות שתוצאות ה- benchmarks לא רק שהן שונות בין האתרים אלא שלעיתים הן מנוגדות בתכלית ובפערים משמעותיים למרות שמדובר באותם כרטיסי מסך ,אותה גירסת משחק אותה רזולוציה ,אותם פילטרים ,אותה גירסת דריברים ואותה חומרה פחות או יותר בימקום להגיע ביתר קלות להחלטה נעשיתי עוד יותר מבולבל ויש לי תחושה חזקה שחלק ניכר מהאתרים או האנשים שמבצעים את ההשוואות האלה הם לא אוביקטיבים ושרוב ההשוואות הן בעצם פירסומות זולות במסווה של תחקירים רציניים לסיכום אני באמת צר…

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by termister2000,

יש לי בעיה, ואין לי מושג ממה היא נובעת. אתמול התקנתי את הדמו של גריד. המשחק רץ חלק כאשר כל ההגדרות על HIGH 1280*1024. לאחר 5 דקות בערך אני מקבל מסך כחול שבו כתוב משהו על INFINITE LOOP ד"א הדרייבר שמותכן כעט הוא זה שהגיע עם הכרטיס מישהו יכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  21. Started by kokoman,

אוריפ, אני מצטער אבל אני ממש לא מבין למה אי אפשר לשאול שאלה על מסך LCD בלי שאתה תנעל את הדיון ותפנה את כולם ללינק של הדיון על מסכי LCD מומלצים? זה פשוט לא נראה לי הגיוני, לא ברור לי למה כל שאלה לגבי LCD צריכה להתנהל בת'רד אחד בלבד? הגודל שלו כבר יצא מכל פרופורציה ואם מישהו מתעניין ליגבי דגם ספציפי אין מצב שהוא יקבל שם תשובה כי אף אחד הרי לא יטרח לעבור על 20 דפים על נושא ערטילאי שכזה ואז במקרה יגיב על השאלה שנשאלה שם. אולי תפתח גם ת'רד אחד בלבד לשאלות על כרטיסי מסך? או שבמקום פורום על מפרטי מחשב ניצור גם לנושא הזה רק ת'רד אחד? מקווה שתקבל את זה בהבנה (מעניין אם ש עוד אנשים שחושבים כמוני או שאני היחידי??)

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  22. נשרף לי הכרטיס מסך עקב נפילת מתח של חברת החשמל. האם יש למישהו מושג איזה מתחים מקבל כרטיס מסך בחיבור AGPX8 ? האם מישהו יכול בבקשה להביא לי פירוט של הפינים השונים? האם שורה עליונה זה A ? ושורה תחתונה זה B ? ואיך הולך המספור (האי זוגיים בצד ה CS ? והזוגיים בצד ה PS ?) תודה מראש לכל העוזרים. פשוט אני כבר מיואש, ביצעתי חיפוש בפורום אבל ללא כל הצלחה, ביצעתי חיפוש בגוגל אבל לא הצלחתי לקבל משהו עם פירוט מספק [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by Nemesis,

הי, אני עומד לשדרג את המערכת הנוכחית שלי, ובודק אופציות קנייה לכרטיס מסך. האם יש אופציה טובה יותר באזור ה 1400 ש"ח לכרטיס מסך מה Gigabyte X800 128MB? תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by junkkiller,

שלום יש לי את הX1900XT ורציתי לשאול האם הוא בכלל לא יתמוך ב DX10 ומה תהיה ההשלכה של אי התמיכה?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by oded900,

למי שיש ניסיון אם כרטיסים של פליט או גיקיוב אשמח לקבל חוות דעת על הכרטיס מבחינת אורך חיים,רעש ובכלל...

• 6 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים