כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס מסך חדש PowerColor HD4870 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו מסך CRT... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי הכרטיס נימכר כבר ברוב החניות , גם בKSP , יש כבר תגובות לביצועים של הכרטיס? רוני
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש בידי קובץ ווידאו שאני לא מצליח לפתוח. הקובץ...HD.DVDRip.1080p.x264.AC3-5.1-iLL.mkv. עוד לא נתקלתי בסיומת של קובץ כזה. מישהו יכול לעזור???...
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן! כבר כמה זמן שהתמונה במסך עצמה פשוט מטיילת, רואים את התמונה עולה ויורדת וכל פעם רואים שיש שינוי במיקום שלה. מה אפשר לעשות במקרה כזה? המסך הוא של LG 7955FT
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
א.מה יותר טוב FX5500 או Radeon 9550 ב. מה יותר טוב fx5900 או ה-6600 הרגיל ואם לא הרגיל אז האם ה-gt יותר טוב ואם כן אז למה הם עולים פחות... ג. האם מחירי סרת ה-6xxx של נוידה הולכים לרדת ושווה לחכות בגלל ההכרזה על סדרת ה-7xxx
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכם: אני יכול לקנות מחבר את כרטיס המסך שציינתי תמורת 200 ש"ח, אך יש לי מספר שאלות: 1. האם ההשקעה שווה (כלומר אולי כדאי להוסיף קצת כסף ולקבל כרטיס יותר חזק) 2. אני משתמש בספק כוח 300 וואט של Hec שמגיע עם המארז של compucase המפרט שלי כולל: מעבד amd 3800 x 2, לוח אם אסוס, כסיק קשיח ו- DVD האם הספק יחזיק את כרטיס המסך? או שצריך להחליף גם ספק כוח... הערה כללית: כיום אני משתמש בכרטיס מסך onboard מבוסס nvidia 6100 המטרה בכרטיס היא להפעיל את ריימן 4 (קניתי את המשחק עבור הילדה ואני רואה בערך 2 פריימים בשניה).
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלויזה למחשב הציעו לי את הכרטיס הזה: Leadtek Winfast TV2000XP Retail TV Card ב-190 ש"ח. השאלה היא האם בסכום הזה יש כרטיס טלויזיה יותר טוב או שזה הכרטיס הטלויזיה הטוב ביותר בסכום הזה?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אתמול קניתי 4850 ואני רואה בתוכנה GPU Z שהוא עובד על 60 אחוז ( הטמפרטורה נעה בין 40 - 42) איך מורידים את המהירות?יש מדריך מפורט?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
1. לפני 4 שנים כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי העדפתי RADEON על פני GEFORCE הרבה בגלל בעיות של האחרון עם TV-OUT. עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם כ. מסך 7600GS כי הוא עדיף בביצועים מה X1600PRO. שאלתי היא האם בעיות TV-OUT כבר נפתרו ב-GEFORCE או שעליי לשקול שוב את בחירתי? 2. בממשק של דרייברים של ATI ניתן להגדיר ערכות שונות, לדוגמא למסך יחיד, למסך + TV עם OVERLAY וכו' ולעבור ביניהם בעזרת "מקשים חמים" או ע"י קליק ימני על הסימן ב-TRAY ובחירה של הערכה. האם יש משהו דומה ב-NVIDIA או שצריך לצלול ל-Properties-->Settings וכו'? תודה
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי הפעלתי את המשחק על רזולוציה 1600 על 1200 על כל ההגדרות על VERY HITH (רק את הSAHDER שמתי על מדיום, כי כך רואים יותר טוב מאשר על גבוה) והמשחק רץ חלק , וכל זאת עם מחשב AMD3800 ליבה כפולה וזיכרון DDR1 , לפי הבדיקה שלי , המשחק רץ יותר טוב על רזולוציות גבוהות יותר מ1024 על 768 . רוני
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה. אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה.. היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ? או שאולי צריך כבל אחד ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך. אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת.. אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי.. תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות! אז שוב תודה רבה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך כדי לשחק במשחקים החדשים ברזולוציה גבוהה. התקציב שלי הוא כ350 שקל , חריגה ל-400. יש לי כבר 2 אופציות ואשמח לדעת מה דעתכם.. מצאתי את הכרטיס radeon 4850 ב-90 דולר (342 שקל) מ EBAY ואת הכרטיס radeon 4650 ב288 שקלים איזה מהם יותר טוב ומה יותר משתלם,ואם יש אופציות נוספות שעדיף לקנות בטווח הזה?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
Viewsonic VX912 19 inch. 1280 x 1024 resolution, 12 ms response time, 500:1 contrast ratio, DVI and VGA בשעה טובה רכשתי את המסך ואני משתמש בו כבר מעל שבוע , מאוד מרוצה וזו התרשמות ראשונה שלי . עריכה יש לי בעיה עם התמונות הן חתוכות כנראה הרזולוציה גדולה מדי אני יעלה מאוחר יותר תמונות תקינות יתרונות: מסך מוצלח ביותר מבית טוב צבעים עשירים אם כי עדיין לא אמיתיים כמו CRT השחור והלבן מוצגים יפה מאוד, תמונה אחידה ללא הבדלי בהירות מורגשים על כל שטח המסך. מהיר מאוד במשחקים ללא מריחות בכלל. לעבודה משרדית(גלישה ,תכנות , DESKTOP י) המסך מעולה טקסט חד וברור העיניים לא מתעייפות גם אחרי מספר שעות בהירות גבוהה מקל ומשפר מאוד את התצוגה. איכות בניה מעולה וניתן להסתיר כבלים בבסיס המסך. …
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אז ככה, יש לי מעבד 2.8 AMD , 1024 RAM ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שהוא יותר טוב מ-9550 PRO ראדיון עד 250 ש"ח.. AGP תודה
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
פרטי המחשב: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz RAM:1022 MB (אני מגדיל בעוד 2 גיגה) NVIDIA GeForce 7600 GT Motherboard:abit ib9 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים למחשב שלי ויתמוך הכי טוב במגבלת התקציב (ניתן להגדיל טיפה) בהרצת משחקים חדשים.. כמו: GTA IV COD 5 חשבתי על הכרטיס מסך הזה אולי: http://www.skypc.co.il/pl_product~44428~8~0.htm תודה על העזרה..
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי לכולם האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את המסך הבא: http://www.sony.co.uk/PageView.do?section=en_GB_Products&productcategory=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays&productmodel=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays%2FMFM-HT95&productsku=MFMHT95S&site=odw_en_GB&page=ProductHome בישפאר אין להן מושג, לא ולא יודעים אם בכלל יגיע מתישהו גם בלייף לא מביאים אותו. תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי בעיה....אני לא ידוע לא ידוע אם לחכות לכרטיסי המסך שיתמכו ב DX10 או לקנות עכשיו כרטיס מסך...אני טס עוד שבועיים לניו יורק וכמו שהבנתי המחירים שם זולים ב 40%. ואני מתכנן לקנות שם כרטיס מסך חזק ביותר. עכשיו השאלה...האם כדאי לחכות עד שיצא DX10 ואז לקנות כרטיס או שלקנות כרטיס מסך עכשיו שאני יהיה בניו יורק? איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? ואני מדבר על מחירים שהם עד 3500 ש"ח בארץ. והאם המחירים בניו יורק באמת זולים כל כך? ואפשר בבק/שה אתר להשוואות מחירים טוב...בארה"ב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
חשבתי לקנות כרטיס מסך למחשב עד 1000 ש"ח ללוח אם שלי יש רק כניסת AGP ולכן אני דיי מוגבל.. הכרטיסים הם: nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379420 Radeon X1600PRO 256MB AGP Sapphire - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424375 Radeon X1600PRO 512MB AGP GeCube -http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424541 אני רוצה לדעת איזה מהכרטיסים הכי משתלמם בין ביצועים למחיר ואם משהו מכיר הוא ממליץ על כרטיס אחר עד 1000 ש"ח תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אם אפשר תשובה דיי מהירה ...אני אצל חבר מנסה לחבר לו פה את המחשב לטלויזיה (TV OUT) עכשיו הבעיה פה שרואים רק בטלויזיה שאני מעביר ....לא רואה פה שום אפשרות שאני אראה גם במסך וגם בטלויזיה ....וזה יוצר בעיה כי הטלויזיה בחדר השני הכרטיס הוא MX440 ...(אצלי בבית יש ATI ואין שום בעיה התמונה מוצגת גם במסך וגם בטלויזיה ושסרט מוקרן רואים רק בטלויזיה כמו שצריך) איך אני מתגבר על הבעיה הזו , זה א. ב. יש איזה תוכנה חלופית ל TV OUT קלה במיוחד שנותנת לי אפשרות בלחיצת כפתור אחת (או דרך לא מסובכת) להעביר ל TV OUT ? (חיבור S VIDEO) כי פה לא ממש מבינים במחשבים , צריך משהו שיעשה את העבודה בפשטות תודה רבה מחכה לתגובה מהירה :
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יתאים יותר (או טוב יותר) עבור משחקי מחשב Fifa 09 , call of dute .... כרטיס מסך SAPPHIRE HD4550 512MB DDR3 או כרטיס מסך SAPPHIRE HD3850 1GB DDR2 או Twintech3D 9800GT XT OC 512MB תודה\
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
גיליתי שאין לי תקציב ל-7600gt. אני יודע שיש פה סיכום של אחראי הפורום אבל אני רוצה לשמוע דעות מעודכנות יותר של אנשים אחרים. מ-ksp או נועה בלבד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
השאלה היא בעצם משולבת על ספק וקירור, אבל כתבתי פה כי זה הפורום המתאים לרכיב שעליו אני שואל - כרטיס המסך. המערכת הזו (קירור אוויר) תחזיק את הכרטיס Leadtek PX8800 Ultra יציב ובטמפ' סבירות? צריך לקנות בשבילו קירור מים? או שהוא כבר בא עם קירור מים? והעיקר, הספק Corsair HX 620W יחזיק כמו שצריך ובטוח לא יקרוס? המערכת: * ספק corsair HX 620W * מארז coolermaster stacker 830 ssn2 (בלי קירור נוסף למארז) מעבד e6700 לוח אם gigabyte 965p dq6 זיכרון gskill 2048 ddr2 800 מסך dell 2407wfp x-fi music, altec-lansing fx6021, WD 320GB 16MB x2, טוניק טאוור וכו'.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום. איך אני מגדיל את הזכרון אשר המחשב מקצה לכרטיס מסך לקחת מהזכרון הראשי ? בתודה לעונים מהר ;D
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
העברתי אותו מבחן רגיל בvantage וקיבלתי 12720(המפרט בצד)זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם... המפרט הבא מיועד לילדות בנות 10-12: מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים SEAGATE 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-6A21 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים Samsung 793DF הרכבה מחיר 3802 ¤ כמו שאתם רואים במפרט הזה חסר כרטיס מסך.. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה טוב למשחקים קלים - בינו…
-
- 11 תגובות
- 657 צפיות
-