כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי radeon 9700 של חברת sapphire והוא נותן לי בעיה במסך.. הוא רושם לי את השורות הבאות ? ואני לא יודע מה לעשות ? you have not connected the cable to your radeon 9700 video card please refer to the "getting started guide" for proper hardware installation תעזרווו לי ..
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היום קבלתי אותו והתקנתי אותו עם דריבר 7.12 ובמשחקים הוא ממש מעולה הבעיה שרציתי לבדוק אותו ב3dmark05\06 ובטעינה של התוכנה הוא ניתקע ולא עולה ורושם לא מגיב והתקנתי מחדש את התוכנה ועדיין לא עובד ובכרטיס הקודם לא היה שום בעיה בתוכנה יש רעיונות למישהוא?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה סוף סוף לקנות מחשב אבל יש לי בעיה בכרטיס מסך. אני עוד מעט 5 שנים עם הכרטיס MX אז אתם מבינים באיזה משחקים אני משחק עד עכשיו. עכשיו אני לא יודע מה כדאי: לקנות עכשיו 8800GTS 320MB/640MB? או לחכות לנובמבר (מה שיהיה קשה מאוד) לכרטיסים החדשים? אם ה-MX שלי החזיק (או שלא) עוד מעט 5 שנים אז אני מעדיף לקנות את הכרטיס שיהיה ל-5 השנים הבאות
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את LG L1720P, נראה לי מסך מצויין המחיר טוב. כמה שאלות: האם יש הבדל בין 16ms ו-12ms בסרטים\משחקים וכו (קראתי מלא בנושא, לא קיבלתי תשובה חד משמעית) (אני עדיין חי עם הסיוט הזה ממסכים צבאיים שטקסט היה נמרח כשמדפדפים עם גלגלת ) DVI או 15פין - לקחת DVI רק בגלל יש לי יציאה כזאת בכרטיס מסך?? תוספת ביצועים (איזה ביצועים, קיבנימט)? מה, מה זה נותן חוץ מתוספת במחיר?? שמישהו יגיד לי! refreshment rate - אני הולך לשבור ת'עיניים ב-60Hz או לא? כי ראיתי שרוב המסכים לא מגיעים בכלל ל85! שורה תחתונה - רואים טוב או שאני אשאר עם ה-F700B שלי ואמשיך לקבל קרינה לעיניים?? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
סופית מה לקנות למחשב 9800GTX או 8800SLI או שביכלל לקחת 9600GSO ולעשות SLI
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!! אני צריך עזרה בנוגע לכרטיס מסך. קניתי מחשב לפני 3 שבועות,ונפלתי עם הכרטיס מסך שקיבלתי סתם משהוא לא רציני ואני מחפש משהו ב1200 ש"ח. אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי ותכוונו אותי לכרטיסים טובים. תודה נתי!!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב אז כך,המשקפיים מגעים עם מתאם מיוחד שמתחבר דרך כבל vga in לכרטיס מסך,ואז המסך מתחבר לvga out של המתאם,הורדתי דריוורים חדשים דרך האתר של nvidia והפעלית כמה משחקים להתרשמות ראשונית: בכמה משחקים\סרטים\תוכנות שבנויות עבור המשקפיים,יש הרגשה שאפשר לגעת בחפצים,רואים את כול המשחק ב3d פשוט אין מילים,כמובן שיש משחקים שלא כול כך מתאמים לזה אבל יש הגדרות בדריוור שמאפשרות להתאים את המשקפיים לכול משחק. אני יעלה תמונות בהמשך היום!!!!! לצערי בגלל מעבר למסך lcd אני שוקל אולי למכור את המשקפיים
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא כרטיס מסך, ואני רוצה להיות בטוח שאני קונה את הדבר הנכון. אוקיי, תגידו רק אם אתם בטוחים! מה לקחת: Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card אני רוצה שתגידו לי אם אתם בטוחים במאה אחוז מה יותר טוב :> ורציתי לדעת מה יותר טוב GeForce FX5900SE או GeForce FX5900XT? זה מאוד חשוב לי. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אנשים קניתי את הכרטיס הזה לפני חודש ואני לא מצליח לראות צבע בטלוויזיה הכל מחובר כמו שצריך אבל אין הפכתי עולמות לא מצליח לראות צבע אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
ניסיתי לחפש ולא מצאתי.יש ביצועים של הכרטיס באתר או במקום אחר?ראיתי שיש ביקורת לגבי ה HD4850 תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1900XTX512 קניתי אותו שיצא טעות שלא חיכיתי אבל אין מה לעשות איך אני יכול להקליט מהטלויזה למחשב תוכניות וכל מיני שטויות?
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בעזרת ה' אני הולך לקנות בקרוב את המפרט הבא: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE ASUS M2A-VM HDMI OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO כמו שאפשר לראות אין ספק ומארז במפרט, מכיוון שאני הולך להשתמש בספק והמארז הנוכחיים שלי. גם הספק וגם המארז ג'נריים... לקחתי בכוונה כרטיס מסך מובנה מכיוון שאין לי כסף לכרטיס מסך נורמלי... השאיפה בעתיד הקרוב להשקיע בכרטיס מסך חזק וביחד איתו גם ספק.... השאלה שלי האם המפרט יהיה צוואר בקבוק? לדוג' אקנה כרטיס מסך ממש חזק ובמשחק מסוים הוא יקרטע לי בהגדרות גבוהות לא בגלל הכרטיס אלא בגלל המעבד לדוג'... חחח השאיפה שלי אחרי קניית הכר…
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
תוכנית הטלוויזיה ראש בקיר בהנחיית שי ודרור, המשודרת בערוץ 10, חוזרת בעונה נוספת. אנו מנסים לאתר קבוצה של שלושה גיימרים או האקרים (מעל גיל 18) אשר מעוניינים להשתתף בתוכנית להבדיל מתוכניות טלוויזיה אחרות, בתוכנית זו תהליך המיון קצר ומהיר. מתמודדים, אשר יבחרו להשתתף בתוכנית, יצטרכו להגיע לפגישה בת עד כחצי שעה במשרדינו בר"ג. התוכנית תצולם במהלך חודש ספטמבר, צילום התוכנית אורך כ4 שעות. על מנת לצפות בקטעים מהתוכנית, בקרו באתר: http://j.nana10.co.il/Article/?ArticleID=562044&TypeID=1&sid=128&pid=48 בכל שאלה נוספת ניתן לפנות: לפרי - תחקירן ראש בקיר סלולר : 054-3010991 או במייל : perryt@jasmine.tv
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אז ככה אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי בשום משחק נימעס לי ואני מחפש כרטיס בתווך המחירים שציינתי קודם כל אני אוהב לשחק על גרפיקה בינונית עד גבוה ועם 30FPS לפחות. עם פילטרים בלי זה ממש לא משנה לי. מה שאני מצפה מי הכרטיס שיהיה בעל קירור פאסיבי עדיף עם אין אז אקטיבי ושכמובן הכרטיס יוכל להריץ תמשחקים הבאים COD4 - GRID - GTA4 קריסיס לא נכלל פו ביגלל שזה סתם משחק מעפן ועוד דבר שאני לא מבין זה כמות הזיכרון כמובן שהכרטיס צריך להיות מצוייד ב256MB זיכרון של GDDR3 לפחות ועד 512MB של GDDR3 ופו הבעיה יש לי מסך 19 LCD והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280X1024 וביגלל זה אני לא יודע עם256MB יספיקו לי או שכדי לקחת 512MB למסך כזה ? עכשיו אינה המערכת שלי למטה מבקש עזרה רק מי האנשים שבאמת מבינים בתחום …
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהיגיעו כרטיסי ATI החדשים מסדרת AIW. לי יש את אותו הכרטיס אבל שנקנה מארה"ב ולכן הוא בשיטת NTSC ולכן אין לי יכולת לצפות בטלוויזיה בו. אודה לאחד מכם שקונה את הכרטיס הזה מכאן אם יוכל לשלוח אלי את הביוס של הכרטיס שלו כדי שאוכל לצרוב אותו על הכרטיס שלי ולקוות שזה יעבוד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אינני מתמצא במסכים אולם לפני כמעט 3 שנים,קניתי מסך של SAMSUNG בשם SyncMaster 753DF 3 שנים שאני משתמש בו,ו-3 שנים שאני ממש ממש מרוצה ממנו,קל לכיוונון,צבעים חדים ויפים,ברורים,ומאוד נוח. המסך עצמו הוא 17אינצ' בגודל. בעוד שאין לי מושג במסכים,תמיד תהיתי איך המסך הזה ביחס לאחרים מישהו מכיר את המסך,ויש לו דעה לגביו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
למפרט הזה מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם - ABIT IL9 Pro זכרון - G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5
-
- 11 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום היום קניתי את האלברטון 6800 הרגיל לא הגירסה המקוצרת הינה לינק http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1652&catcode=153 ככה כמה שאלות.. 1. קודם כול איך הכרטיס טוב? 2.העם אפשר למצוא אותו בפחות כסף? 3.העם אפשר לפתוח לו את הצינורות כמו שאפשר לפתוח לגירסה היותר נמוכה ה- le?? ועם כן אז העם בגירסה הזאת הפתיחת צינורות תעבוד בטוח או לא?? כי בגירסה היותר נמוכה זה אחד ל-5... 4. יש לי קירור מיים מטורף (מעבד 15 מעלות) וכמובן רכשתי גם בלוק קרור לכרטיס מסך של dd לאיזו רמה נאי יוכל להגיע? העם אני יוכל להגיע לאולטרה?? 5. עם מישהו יכול לתת לי עוד כמה דברים לידע על הכרטיס?? 6.וכמובן העם יש כרטיס יותר טוב מזה בתווך מחירים האלה?? תודהה נ.ב וכמובן העם כדי לי להישאר עם זה או לחכות (…
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Leadtek 7950 GX2 1GB מה אתם אומרים עליו,יצליח להריץ את כל המשחקים שיוצאים עכשיו על גרפיקה גבוהה??? כדאי לי להשאר עם הכרטיס הזה או לשדרג
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב אז מכיוון שאני מתחיל להתייאש מהחיפוש אחרי CRT 19" איכותי נראה לי שאני ישנה כיוון ל-LCD 17. חשוב לי שיהיה נוח למשחקים בנוסף לאיכות התמונה חדות וצבעים. מבחינת מחיר נראה לי סדר גודל של +/-3000ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם בגלל הבאג האחרון של NVIDIA על ההתחממות של הכרטיסים למישהו ידוע על דרייבר מתקן שיש להם באתר??אני לא מצאתי אז יכול להיות שמישהו נתקל בדרייבר חדש או עדכונים לכרטיס GTS8800?? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
ATI Radeon X9600 XT ATI Radeon 9800 GeForce FX 6600 (ואל תציעו לי להוסיף לג'י פורס 6600 GT כי אין לי תקציב...)
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני נמצא בטיוואן ויש לי הזדמנות לקנות פה דברים בזול אחד הדברים שאני רוצה זה כרטיס מסך על מה אתם ממליצים מבין השניים: GeForce 7900 GTX OC 512MB GDDR3 PCI Express או ATI RADEON X1900 XTX 512MB PCI Express מה דעתכם על ה-QUADRO FX ?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
זה לא פרו שימו לב..מה ההבדל? לא מצאתי באתר של ג'יגה קיוב
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-