עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אם אפשר תמונה של הכרטיס מקדימה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  2. Started by Oprapc,

אז ככה הנה הדרישות שלי מהמסך: 1200*1600 רזולוציה מקסימלית ושתפעל ב-85HZ לפחות 160HZ מקסימלי לא כל כך חשוב לי אבל שיהיה פחות מ-0.25 DOT INCH אני מצאתי שאחד ממסכי הPROVIEW 17" שתומך שתומך בנ"ל עול 720 ש"ח אבל הוא לא משהו.

3. Started by zohare62,

קניתי כרטיס מסך גי פורס fx יש לי בעיה אני לא רואה בכבל s.vedio איך אני מגדיר במאפיני כרטיס מסך שאני יוכל לראות?(פנטיום 4 XP PRO ) בכבל פשוט של rca אני רואה אבל לא ברור במיוחד.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by shimon23,

יש לי דריברים של nvidia 40.72 , והתקנתי את המשחק מטריקס והוא רושם לי device error 2 מהאתר הרשמי התברר לי שהודעת שגיאה זו נגרמת גתוצאה משימוש ב nvidia refresh tool(מה שהתברר כנכון לאחר הסרתה של תוכנה זו) איך אני יוכל להפעיל את המשחק - אך עדיין לעבוד עם 85 hz?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  5. אפשר בבקשה את הדרייברים הכי טובים לרדאון 9000 פרו 2

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. איך משחקים רצים לכם עם הדרייבר החדש? קצב פריימים טוב? למישהו יצא להשוות לדרייבר קודם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי Geforce Ti 4200 128 ודרייבר 56.72. הבעיה שלי היא שבחלק מהמשחקים המסך לא פועל ברזולוציה של 1280X1024 בקצב רענון של 85 Hz (המסך שלי יכול לתמוך בהגדרות האלה), אז ניסיתי לעשות Overide לקצב הרענון דרך הדריברים של Nvidia, אבל כל פעם שאני מאשר את קצבי הרענון שאני רוצה להשתמש הוא מאתחל את ההגדרות של קצב הרענון. (פשוט מבטל את מה שעשיתי) ד"א: בדרייברים הישנים לפני כחציב שנה כן הצלחתי לעשות Overide. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  8. אורח voodooman

http://rivatv.sourceforge.net/status.html מידע שימושי מאוד

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by RedLion,

תמיד ידעתי שיש קשר בין בריאות העיינים וקצב הריענון, אך אני צריך שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד: 1. מה קצב הריענון האידיאלי? אני משתמש ב85, זה בסדר? 2. מה היתרונות של קצב ריענון נמוך ומה היתרונות של קצב ריענון גבוה? 3. הכי חשוב, מה קצב הריענון שהורס כמה שפחות את העיינים? ובכלל איך אפשר לעבוד עם המחשב הרבה ולהמנע כמה שניתן מ"דפיקת העיינים שלך"? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by diablo4u,

חשבתי לקנות מסך דק. אך אנשים אמרו לי שהם לא טובים למשחקים משום שאין להם קצב רענון גבוה וזה לא טוב. מניסיון אני יודע. במשחקים כמו אנריל כאשר זזים מהר מידי המסך עושה מין אפקט של blur. השאלה שלי האם יש מסכים דקים של קצב רענון של יותר מ75 ואם כן יש אז האם תוכלו להביא לי לינק... וגם תגידו מה ההבדל בין מסך lcd לפלזמה? (יש בכלל מסך פלזמה למחשב - באופן סטנדרטי אני מתכוון לא משהו מיוחד) בהנחה שאני לא קונה מסך דק אבל עדיין רוצה מסך אם תוכלו להביא לי לינק למסך 17 רגיל וטוב במחיר סביר סביבות ה1000 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך של ABIT מבוסס רדאון ATI 9550 128MB DDR הוא נחמד והכל... אבל כשאני מחבר אותו עם S-VIDEO וממתאם כזה לחיבור ה RCA בטלויזיה, והולך לדרייבר של הכרטיס, ועושה ENABLE לטלויזיה הוא נותן לי לראות אך ורק בטלויזיה או אך ורק במחשב, אני רוצה לראות את שניהם ביחד. כשאני מנסה לעשות מסך מורחב זה גם לא הולך, אני עושה APPLY והמסך השני חוזר להיות אפור... יש למישהו הצעות? תודה מראש, עידו.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by zman188,

??? יש לי מסך CTX PR705F ופתאום הוא הפסיק לעבוד. המסך עצמו מעולה וחבל לי לוותר עליו (גם לא מוכרים אותו יותר). מישהו יודע איפה קיימת מעבדה שמתקנת מסכים (ולא רק שולחת אותן למעבדה אחרת?) זה קצת דחוף , ואני מאוד מקווה שמישהו מכיר מקום כזה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by gal1,

השאלה בכותרת.... לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אבל זה נראה לי הכי מתאים תודה

14. ממצב? אתמול חיברתי ת'טלוויזיה שלי בחדר לכרטיס מסך שלי (R9800P) הכל היה בסדר עכשיו השאלה היא איך לשנות ת'איכות שיראו טוב בטלוויזיה ולא מכוער ממש כמו שרואים עכשיו שיניתי כל מיני דברים שם כמו רזולוציות אבל זה לא עזר... אני מקווה שאתם תדעו איך לעזור לי ! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by Tommy,

RV350 של GeCube יש לו פוטנציאל אוברקלוק טוב? עד כמה כדאי לי לנסות ... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by AVI.S.T,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך כדי לקנות את זה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6329

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

אני מעוניין לקנות עם המחשב החדש שלי את הכרטיס הזה XFX GeForce 7800GT Special Edition http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=2877&s=1 האם יש אותו בארץ?

18. Started by urich,

אני חשבתי על שתי מסכים של lg שראיתי בtradezone יש אחד ב450 שקל שנשמע לי סביר תבינו אני חייב מסך חדש בגלל שיש לי מחשב נורמלי אבל המסך 15 אינץ ולא lcd כך שאני חייב 800 על 600 שזה ממש לא שימושי במלא תוכנות גלישה ומשחק מה אתם מציעים

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  19. אני משחק ב-half life 2 ב-1280X1024 ואתמול שמתי פילטרים :antialiasin mode X6 ו filtering mode X16 לא הרגשתי שום הבדל בתמונה וגם המשחק רץ באותה מהירות, האם זה הגיוני ? חשבתי שזה יאט את המשחק.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  20. אולי תוכלו לעזור לי לגבי מחשב לפוסט פרוקשיין(עבודה עם maya ,3dmax וכו') וכבר הישתגעתי אני צריך עזרה עם הכרטיס מסך אני רוצה להשקיע עד 3000 ש"ח בכרטיס הגרפי אני מיתלבט בין ati לnavidia אבל אני לא יודע איזה כרטיס ודגם יכולים להתאים המיפרט הטכני של המחשב הוא: p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata בבקשה אם תוכל לעזור לי אודה היתי בחניות מחשבים והם לא בדיוק "עזרו" לגבי הכרטיס הגרפי ???

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  21. למשל ה SAMSUNG 930B , עם 8MS ו DVI - הוא קיים בארץ ?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150073 תגידו כמה עולה משלוח לארץ, איך אני משלם והכל לא הבנתי שם כלום, בבקשה הסבירו את שלבי הקניה תודה מראש אם אפשר ענו מהר, תודה אלי.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  23. דבר ראשון תודה למי שעוזר.. הקצב רענון של המחשב שלי הוא 85הרץ ורוב המשחקים עובדים ככה אבל יש כמה משחקים כמו וארקפת3,האלו,ועוד כמה שבלי ששיניתי את ההגדרות הקצב רענון במשחק יורד ואין שום אפשרות בהגדרות של המשחק לשנות את זה.עכשיו בעיקרון לא רשום לי בשום מקום שהקצב יורד אבל אני פשוט מרגיש את זה כי אחרי קצת זמן העניים שלי מתעיפות רצח ונהיות אדום מאוד...בדיוק מה שקורה אם משתמשים עם מחשב בקצב רענון נמוך. אז אם אפשר עזרה בבקשה?כי אני מת לשחק כבר אבל זה פשוט הורג אותי הדבר הזה ואני לא יכול לשחק יותר מ10 ד'ק ברצף..וזה בטח גם לא בריא.. אז פלייז עזרה!?!?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by tombcatz,

לנעול,כבר לא רלוונטי,קיבלתי מידע,תודה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים