כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
האם שמתם לב שבתמונות שצורפו לכתבה על הריאלטו של ATI מופיע על האריזה של 2 הכרטיסים שהם תומכים בDX9C! זה לא הגיוני... או שכן?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מביאים לי היום מסך 21 אינ'צ של חברת דל רציתי לדעת אם בכלל יש טעם להשאיר אותו במקום ה17 אינ'צ שלי האם מסך 21 מסוכן יותר מבחינת קרינה ונזק לעיניים ? (אני עובד עם המחשב יותר מ 4 שעות ביום) אז בשבילי זה חשוב ???
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לפני הכל אנה מכם תענו לי על השאלה בלי למה כמה ואיך פשוט תתיחסו לשאלה אז ככה: יש לי אפשרות בחירה רק ביו 4 כרטיסי המסך הללו: RADEON9600SE RADEON 9550 FX5500 FX5700LE כולם עם -64bit אני יודע שהם לא ה"טופ" אבל זה מה יש!!! אז איזה מבניהם יהיה התואם ביותר למשחקים כגון battlefield 1942 prince of percia fifa2005 unreal2004 אלו המשחקים שאני משחק בדרך כלל אז מה אתם מציעים???
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=8512 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=8511 וכמה יהיה הבדל אם יהיה ? תודה חברה
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש כרטיס יותר טוב מה 9600PRO 256MB במחיר של 800-850 שקל?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מישה יכול לומר לי מה זה הכרטיס סמור הזה ?? חח אני לא מבין מה זה כרטיס מסך או קול ?? http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=50 יש מצב זה סתם חרטה, בלוף, שקר.. בקיצור אם מישהו יודע שיגיד oO. ונ.ב תגובה ראשונה שלי לאחר 18 שעות במערכת :<. ו... תודה לכולם! תמונה: http://www.creativex.co.il/terminal/creative/images/RX9800_400_400.jpg
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי ראה ? מי שמע ? הכרטיס יצא כבר לפני כמה חודשים. :s05:
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התקנתי אתמול FarCry ונתתי לו לעשות Auto Detect ל Video Options. ב machine spec הוא מילא very high אבל את כל האפשרויות הוא שם על low. כששיניתי ידנית ל very high אז אני רואה חלקים גדולים במסך שבכלל לא מרונדרים והם שחוריים לגמרי, הטמפ' של בכרטיס הגיעה ל 70 מעלות. המפרט שלי: +AMD64 3000 512 MB DDR400 6800GT
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בחתימה. משום מה הFPS שלי הוא כ60 בממוצע,למרות שאני שובר את הראש,ולא מצליח להעלות אותו האם מישהו יודע אם הבעייה בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך? אלו הגדרות הן קריטיות לנושא הFPS? נ.ב אני עם דרייבר FORCEWARE 75.80
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה להלן: יש ברשותי כרטיס ATI X 600 וב USER'S MANUAL רשום שיש אופציה ללכידת וידאו אם יש למשהו מושג איך אני מוריד אפליקצה כזו אודה לכם
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הורדתי Driver של NVIDIA וזה לא פתר את הבעיה אולי צריך לשנות את ההגדרות. משחקים חדשים עובדים לי חלק ה-iron storm הוא מ-2002 וכתוב על העטיפה minimum cnfiguration p3 600 ram 128 mb hard drive space 1.2 gb /me/2000/xp geforce 2 direct x 8.1 יש לי יותר מהדרישות האלה והמשחק לא עובד והוא בדיסק מקורי אני לא יודע מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש למחשב שלי עד 2500 ש"ח. המסך נועד למשחקים אז אני מעוניין במסך המתאים ביותר. (מבחינת קצב ריענון כמובן) תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
טוב לאחר טירוף של כמה ימים שרציתי קירור מים וכל מיני שטויות,חשבתי לעצמי שאני בכלל בקושי משחק וכדאי להשקיע במשהו יותר נורמלי. אני קונה זיכרון טוב שיאפשר לי לעשות אוברקלוק. ומסך דק! אז ככה אני צריך מסך טוב כדאי מאוד מאוד 12ms כי אני בכל זאת משחק ורואה סרטים. תקציב 1700 שקל בערך. אני מנסה להשיג בפומביות בזול... חשבתי על הסאמסונג 710N או על איזה benq... אני לא כ"כ מת על LG.... ומה עם mag עדיין חיים?
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. בפורים אני מתכנן לקנות מחשב חדש ובניתי כמה מפרטים, ורציתי לדעת מה הכי משלם מבחינת כרטיס המסך, משום שחשבוים לי הביצועים (כמובן להתחבש באפשרות שידרוג בעתיד). A64 +3200 סוקט 939 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 512 g.skill RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E A64 +3500 סוקט 939 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 6600GT 1GB G.skill A64 + 3000 סוקט 754 DFI lanparty 6800GT 512 G.skill
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן... כשקניתי את הכרטיס מסך שלי ( RADEON 9600XT TV,DVI 128MB ) וכשקניתי אותו היו לו 3 יציאות מאחורה : למסך , TV ועוד משהו.. הנה תמונה להמחשה - http://img181.exs.cx/my.php?loc=img181ℑ=aut08672ve.jpg אתם בטוח מזהים את הכרטיס מסך שנמצא מעל הכרטיס של המודם 56K ( ההוא עם ה2 חוטי טלפון שמחוברים אחד אפור ואחד אדום ) אז היציאה הימנית היא כמובן המסך , אבל לא הבנתי - מה זה היציאה השחורה ומה זה היציאה הלבנה ? http://img35.exs.cx/my.php?loc=img35ℑ=aut08661xr.jpg ואם אני רוצה שיראו את מה שיש לי במחשב בטלויוזיה - מה אני עושה?! צריך גם לחבר את זה לכרטיס קול? תודה רבה לעונים
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע שהסיכוי נמוך אבל אני ינסה בכל זאת. אני צריך להחזיר את הכרטיס Radeon 9800 PRO שלי על מנת לממש את האחריות, הוא דפוק... הבעיה שאני לא יכול לנטרל את המחשב - אבא שלי צריך אותו. אין לי שום כרטיס חילופי... בדקתי כבר אצל חברים, אחים וכו'... לכן אני צריך להשאיל ממישהו כרטיס ישן... אם שידרגתם כרטיס מסך ויש לכם עדיין את הישן (או לחילופין יש לכם כרטיס מסך PCI) שאתם לא צריכים כמובן, אז אשמח להשאיל אותו ממכם (תקופה קצרה). אני כמובן יגיע עד אליכם ויאסוף אותו, ואחר כך יחזיר אותו. לא ממש משנה לי איזה כרטיס, יכול להיות הכי מעפן בעולם, אני יחיה בלי משחקים או משהו, רק צריך את המחשב לאבא שלי... דרך אגב - אין לי מושג אם זה המקום לפרסם את ההודעה, תריגשו חופשי להעביר אותה למקום …
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
אוקיי אז קניתי את הכרטיס הנ"ל עדכנתי דרייברים ושיחקתי קצת בדום 3 . באיזה סטינגס המשחק אמור לרוץ בצורה חלקה ואופטימלית ומתי אני אמור לקבל קטיעות? המחשב אגב הוא 2.4 512 דואל ממורי מה ההבדל בין האולטרה סטינגס להיי סטינגס במשחק ?( בשניהם אני יכול להגיע לרזולוציה דומה או שבעצם אין הבדל ...) (ניסיתי ב1280-1024 והמשחק נתקע מדי פעם. ) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את ה6800 של אמ אס איי ואני צריך את הדרייבר הכי טוב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הצנורות הרדומים פגומים?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את ה6800 הרגיל של אמ אס איי ואני צריך את הדרייבר הכי טוב שלו.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
כרגע יש לי 71.25 ואני לא יודע אם זה הדרייבר אבל הכרטיס די איטי כרגע. ועוד שאלה: האם אותו דרייבר מתאים גם לכרטיסים ישנים יותר כמו gf mx440 ?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש כרטיס טלויזיה שמסוגל להקליט ערוץ אחד בזמן שרואים בממיר של הכבלים או הלווין ערוץ אחר? משהו כמו מה שה yesmax מסוגל לעשות
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני קונה מKSP את האסוס X300 ורציתי לדעת אם הוא משתווה GE FORCE 5700? אם לא אז לאיזה ביצועים הוא נשתווה בגיפורס?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הבדלים בין סוגי המסכים השונים: XGA , SXGA , WXGA. אני מבין שמדובר במשהו שקשור ברזולוציה, והבנתי שלא ניתן לשנות אותה? הבנתי גם ש WXGA זה מסך יותר רחב בכמה זה מתבטא? האם זה שווה לשלם על זה ? (מישהו אולי קנה ומכיר את זה מקרוב?) בנוסף מה בקשר לכרטיס מסך בניידים, רציתי לדעת מה כדאי שיהיה המינימום ככרטיס מסך? הנייד לא שימש למשחקים אלא לאופיס, גלישה , צפייה ב divx , קטעי וידיאו ותמונות מדיגיטלית. מה הבדלים בין כרטיסי ה share ל dedicated ? (אני יודע שראשון משתתף בזיכרון הרגיל והשני עצמי אבל מעבר לכך) מה עדיף 32MB dedicated או Up to 64MB shared ? האם כאשר יהיה חסר לראשון זכרון הוא גם יפנה לזכרון הרגיל וישלים ל 64? האם ניתן להסתפק לצרכי ב ATI Mobilty Radeon 9200 או שצ…
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-