כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
קניתי את כרטיס מסך GEFORCE 7600GS SONIC 256MB PALIT, וכרטיס הורכב ע"י טכנאי בזמן שבנה את מחשב החדש שלי. ורציתי לבדוק את מצב כרטיס מסך בהגדרות וראיתי כתוב הודעה ש"תנאי קירור אינם אידיאלים" המחשב נמצא ללא משחקים ותוכנה ויזואלית שדורשת את כרטיס חזק. כששחקתי את משחק שנתן לי מתנה ע"י NVIDIA שקניתי עם כרטיס מסך, לא היה משהו חריג בזמן משחק, משחק היה חלק. מה עליי לעשות כדי לטפל בבעיה או שזה בסדר? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
עדיף מlogic אבל אם אין שם משהו טוב אז זיגזג... יש בכלל LCD (סביר) במחיר כזה?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי לאחי יש P4 2.8 עם 512M ו RADEON 9200SE עם המפרט הזה הוא מפעיל יפה מאוד את המשחק NAM67 SHELLSHOCK וגם רואה את המחשב בטלווזיה ( TV OUT) לאחרונה קניתי מחשב ATHLON3000 512M ו 6600GT - אני לא מצליח לראות את המחשב בטלווזיה ולגבי המשחק , אז רק הסרטונים של המשחק והתפריטים עובדים מצויין אבל ברגע שמתחילים לשחק כל המסך נמרח, ניסיתי לשנות רזולוציות והכל, כלום לא עוזר, בבקשה עזרתכם אגב הכרטיס מסך של GIGABYTE
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה R9550 GIGAB את הכרטיס אני שם במחשב שהרכבתי P4 512M-DDR 3GH CHIP865PE אני לא רוצה מכונת משחקים אלה שיסחוב משחקים ברזולוציות של 1024 בלי לגמגם האם הכרטיס מתאים?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה חשוב לדעת בפרטי הכרטיס מסך כדיי לדעת מהי איכותו ורמת ביצועיו לעתיד.... האם זה השעון ליבה או בעצם הזיכרון או מספר הצינורות... אני מבין שהשילוב שלהם בייחד הוא זה שבסופו של דבר קובע ,אבל האם יש נתון מסויים שהוא חשוב מביינהם?. אני חושב שאין כאן באתר מספיק כלים בשביל שכל אחד יוכל לאמוד על טיבו של כרטיס מסך לפי נתוניו היבשים. אם משהו יוכל לומר אייך בעצם אפשר לבחון כרטיס מסך לפי נתוניו זה יהיה מעולה ... כך אנשים כמוני שלא הכי מבינים בנתוני הכרטיסים יוכלו להבין ולבחור כרטיס לפי נתוניו ולא ללכת כמו כבשה אחרי העדר ... כשאני החלטתי לבחור כרטיס מסך בשביל צרכיי קיבלתי רושם כללי מהפורום איזה כרטיס אני צריך אבל כשרציתי לבחור דגם ספציפי מאותו סוג נתגלה לי שיש מספר חברות לאותו דגם וכן …
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היי היום קניתי את הכרטיס הנ"ל ,והציון שקיבלתי הוא רק 7600 נקודות בתוכנת 3DMARK06 אני לא מבין למה, יש לי לוח אם DDR1 של חברת זיגבייט עם מעבד ליבה כפולה של AMD 3800 2 גיגה זיכרון , יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק, הכרטיס הוא בגירסת אובר קלוקינג . תודה רוני
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי את הדרייבר האחרון 4.9 ותמיד שאני שם נגיד את הגמא בתלת מימד 1.75 המשחק בהיר וכאילו זה לפעמים זה לא נשמר ואני צריך לשנות את זה שוב מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ברצוני לבדוק דרך המחשב שהכרטיס מותקן עליו כמה BIT יש לכרטיס.. והאם הדרייברים של אומגה הצליחו לפתוח 4 צינורות... בבקשה בלי תשובות של: תשווה נקודות בMARK כי אני רוצה דרך אחרת
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, זאת אני מברר בשביל חבר - איזה כרטיס מסף כדאי לקנות במחיר שציינתי למעלה? אל תגידו לי 6600GT מ KSP, כי אני גר במרכז, משהו סוס עם אחריות יותר משנה (מומלף) - איזה שבב, יצרן וכדאי חנות ברמת-גן! כרטיס מסך ל- AGP. מפרט: P-4 2.8 HT PC3200 256MB x 2 תודה!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בראיון שאלו את גים סווני המיסד של epic היוצרים של unreal מה יותר טוב In a video interview, a chap asked Tim "I have to ask you: R520 or G70?" Tim smiled and said, "Oh, G70 for sure." בקישור יש גם קישור לראיון http://www.theinquirer.net/?article=23471
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן, ה-7600GT שלי, כמו גם של כולם עושה רעש של מנוע סילון כשהוא מתחיל קצת להתאמץ. אני יכול לקבל את זה שזה קורה במשחקי תלת מימד, אז גם ככה כל הסביבה כבר לא כל כך שקטה (מוסיקה, פיצוצים וכו'). מה שיותר מפריע לי, זה שכשאני עושה פעולות יחסית "פשוטות", למשל אם יש לי איזה תוכנה בחלון command שמריצה הרבה מאוד טקסט, או אפילו כשאני עושה scroll רציף (לחיצה על כפתור ה-scroll והזזה של העכבר למעלה/למטה) הכרטיס מתחיל להשתולל. מעניין שכשאני בודק את הטמפ' שלו, היא בכלל לא גבוהה. ז"א הוא לא מפעיל את המאורר בגלל שהוא מתחמם, אלא לפי כמה פעילות הוא צריך לעשות או משהו כזה. יש למישהו מושג איך אפשר להשתיק אותו? הייתי קונה לו קירור נורמאלי, אבל אני קצת מפחד מהקטע של להתעלל ברכיבים שעלו לי בכל …
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
יש לי הרגשת דז'ה ווה קלה יש לי כרטיס מסך שקיבלתי מחבר הוא אומר שזה inno3d tornado FX יש כמה כאלה בסדרה ואני לא ממש מצליח להבין מה בעצם יש לי . הכרטיס לא ממש ניראה כמו מה שיש לINNO3D אז אני מצרף תמונות של הכרטיס שעושה לי כל כך הרבה כאבי רש בתקווה שמישהו יוכל לזהות אותו (: תודה ד"א אם יש דרכים אחרות לגלות מה הוא פליזזזז לט מי קנו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בהשקעה מינימלית (נניח 200-250 ש"ח), שייתן תנופת ביצועים למחשב מבוסס AMD 939 בן שלוש (3600X2 CPU) שעובד כרגע עם כרטיס מסך OB. שימושים עיקריים: Flash CS4 / Illustrator CS4 / Photoshop CS4 האם יש מודל כזה (סלוט PCI Express X16) ? תודה,
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
נגיד יש לי מחשב עם RADEON 9800PRO ואני מחבר אותו לטלויזיה 50Hz עם כבל S-VIDEO ומפעיל סרט מהכונן DVD שיש לי במחשב, האם האיכות תהיה זהה לאיכות של נגן DVD רגיל שמתחבר לטלויזיה? אם יש ירידת איכות, עד כמה היא משמעותית?
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז אחרי שהסוני שלי התפגר סופית, אני חייב מסך חדש ודחוף. רוב העיסוק שלי הוא גלישה באינטרנט וקריאת מאמרים שונים, לכן החלטתי שעדיף LCD(כי אין ריצוד). העיסוק השני של המחשב הוא צפייה בתמונות מהדיגיטלית שלי.... ולבסוף מדי פעם גם איזה משחק, אבל זה בעדיפות נמוכה יותר. התקציב לא מוגבל, אך אני מחפש תמורה טובה למחיר. אל תתנו לי מסכים ב 5000 שקל שיתנו(מבחינתי) אותם ביצועים כמו מסכים ב 2600-2700... אחרי שקראתי כמה וכמה תרדים בנושא, הגעתי למסקנה שאלו ה"אליטה" של המסכים(תקנו אותי אם אני טועה, או אם אני יכול להסתפק בפחות): 1. VIEWSONIC VP171 2. IIYAMA E431 3. SAMSUNG 172T הלכתי היום למספר חנויות, אבל לאף אחת מהם לא היה את אחד מהנ"ל, רק מסכים זולים יותר. אז קודם כל רציתי חוות דעת על המסכי…
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb איך אפשר לדעת עם הכרטיס מסך שלי עובד על x16 ??? בתודה מראש אופיר
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
פשוט כדי להריץ DESKTOP על שתי מסכים, לא מעבר לזה, ושהיה בתקן PCIEX רב תודות
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150073 תגידו כמה עולה משלוח לארץ, איך אני משלם והכל לא הבנתי שם כלום, בבקשה הסבירו את שלבי הקניה תודה מראש אם אפשר ענו מהר, תודה אלי.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, מה ההבדל בין http://www.amazon.com/gp/product/B007Z3HZIA ל http://www.amazon.com/gp/product/B0083Y6MV6 ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אז ככה בתחילה היה לי רדאון 9500PRO שלחתי אותו בחזרה לחברה בתענה שהוא מקולקל ושיש גלים על המסך הם החליפו לי אותו ברדאון 9700PRO כי לא היה להם במלאי החלפתי גם לספק חזק יותר של 400 W מפרט מחשב שלי לוח אינטל סילבר 533 מעבד 2.4 512 MB זיכרון קינגסטון 8M HD 120G SB LIVE 5.1 יש לציין כאשר אני נמצא ברזולוציה של 768 *1024 בתדר ריענון של 85 אני נתקל בבעיה כאשר אני מוריד את קצב הריענון ל 75 ברזולוציה הנוכחית אז אין לי את הגלים הללו אים למישהו עוד הצעות לפתרון הביעה נא לשולח לי
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה שווה ערך לכרטיס הזה בניוידיה בביצועים? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=519682 אני מתכוום סתם לדוגמה ש- gf fx5200 נגיד הוא נותן אותם ביצועים כמו x300 ועוד שאלה האם הכרטיס הזה יוכל לעבוד טוב במחשב שלי (מפרט בצד)
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש המלצה לכ.מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 500 שקלים (מגבלה של ישראכרד :-\ ) אשמח גם לקישור לחנות המספקת את המוצר במחיר זה הכרטיס הוא agp תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU) השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר? והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל? אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-