כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
הינא ה התוצאה: http://img99.exs.cx/my.php?loc=img99ℑ=score4mz.jpg תזכרו זה רק R9550.
-
היי, יש לי כרטיס מסך nVIDIA Geforce 6600 (לא GT) ,יצרן GIGABYTE ,256MB זיכרון ו 128BIT. בקיצור,יש שתי בעיות. בעית נקודות יש דברים,שאמורים ליהיות חלקים . כמו שיכבות.. (בעיקר במשחקים) שאני רואה עליהם סימני נקודות. ממש כמו ששומרים תמונה בצייר,בפורמט GIF. בעית הפרעות ישנם הפרעות במהירות באמצע המשחק. פעם איטי,פעם מהיר. על המפרט מחשב יש להסתכל בחתימה, פרטים אחרים: ספק: ג'נרי. (לצערי,אין ממש כסף לספק חדש) גופי קירור במחשב: רק על המעבד.
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1) יש בעיות ידועות עם הכרטיסים האלו? 2) באילו מהירויות הוא מגיע בברירת מחדל ולכמה בממוצע אנשים בארץ מגיעים איתו אחרי אובר? 3) הבנתי שניתן לצרוב ביוסים לכרטיסים האלו עם מתח גבוה יותר - עד כמה אפשר? 4) אילו זכרונות מגיעים עם הכרטיס הזה? 5) האם איכות התמונה שלו טובה יותר מ9800XT וזהה לכל סדרת ה6xxx ? ואיך האיכות תמונה שלו לעומת סדרת הX800 של ATI ? מדובר על גרסת הAGP לשים לב.. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לפני כמה זמן היית באתר כתבה על איך לבנות מחשב זול שיריץ את HL2 טוב. בין השאר הם דיברו שם על איזה כרטיסים הכי זולים של ATI ו NVIDIA שמסוגלים להריץ DX9. אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש כמה שיותר בזול, אבל שיהיה מסוגל להריץ את DX9 ולא הצלחתי למצוא את הכתבה. אז אם אתם יודעים על איזה כרטיסים מדובר אני השמח.
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1013 כמו תמיד guru3d הוא הראשון שמביא אותם...
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ראיתי ב CCC 5.3 שיש שם איזה קטע על OC לכרטיס טוב אז חיפשתי ולא מצאתי כלום! האם זה נעשה אוטומטית או שיש על זה שליטה?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום ! המוכר בחנות מחשבים הציע לי את הכרטיס ב1300 שקל . אני מעוניין לדעת מספר דברים: קודם כל למה הכרטיס של גיגה בייט זול יחסית לאותו כרטיס של חברות אחרות? (יש 3 שנות אחריות). האם זה רק עניין של באנדל ? איך הקירורים שבאים איתו? ומזה הVIVO שיש לו ? בכמה הוא מיקר את העסק ? תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon 9800 pro, אבל זאת לא הנקודה החשובה. קוראת לי תקרית מוזרה, ובדקתי מספר פעמים עם כל מיני אפשרות גראפיות, גם אם אני משחק על Ultra high עם כל הדברים שאפשר להוסיף וaax4, וגם אם אני משחק על ההגדרות הכי נמוכות, בלי כלום, רזולוציה הכי נמוכה, זה רץ לי על אותו fps בדיוק! ניסיתי אפילו באותן העמדות, לא משנה איזו גראפיקה אני שם, זה רץ על אותו הfps. עכשיו זה מוזר, על הגדרות נמוכות יותר הfps אמור להעלות, ובהרבה. אבל זה לא קורה אצלי (זה רק במשחק הזה, שאר המשחקים בסדר). מישהו יודע אולי מה הסיבה לכך?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הדרייברים האלו הם בישביל משקפי תלת מימד הם חייבים להיות באותו גרסה עם הדרייברים של הכרטיס מסך היה בדרייברים הישנים אבל היו כמה משחקים שזה לא עבד טוב כמו דום ועוד כמה מישהו יודע אם אמור לצאת ומתי או לפחות איך אני יכול לברר את זה...
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600 ותמיד אני מעדכן את הדרייברים , אך ללא ה CCC . רציתי לדעת מה זה בעצם משנה? מה ה-CCC מאפשר לי לעשות שהדרייברים הרגילים בלעדיו לא נותנים לי? והאם התקנתו משפרת את הביצועים של הכרטיס יותר מאשר הדרייברים בלעדיו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
GEFORCE 6 6200 256MB PCI EXPRESS??? שווה לשים אותו במחשב וחשוב להדגיש שאני לא גיימר שזקוק לכרטיס חזקקק אלה משהו חמוד כזה
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אותו במחיר 1625 כולל דמי משלוח, ולא איכפת לי מיציאת DVI (שאין בו). יש לו אחריות 3 שנים ל-7 פיקסלים. כדאי לי לקנות? אני צריך אותו בעיקר לאינטרנט ואופיס, אבל גם למשחקים ברגע שאקנה מחשב חדש.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
לא מוצא Review בגוגל או פה על 6600 רגיל עם DDRIII בקיצור איפה הוא עומד לעומת 5900? :s05: :s05:
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את הx800pro vivo שלי פתחתי אותו מיד לx800xt pe(עובד מצויין כצפוי) אבל זו לא הנקודה כאן- מבקש לדעת באיזו תוכנה של ATI או אולי של חברה אחרת להשתמש בשביל לנצל את אופצית הVIVO, בעיקר את אופצית הvideo-in... תודה, נדב
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
מבקש המלצות לכרטיס לכידת וידאו ממכשירים אנלוגיים כגון וידאו או מצלמת וידאו אנלוגית. מחיר - בסביבות 300 שקל. עדיף כרטיס יעודי ללכידת וידאו, כלומר ללא טיונר לטלויזיה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע ספציפי.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , בעוד ATI ממשיכה במסורת של עידכון דרייוורים כל חודש , NVIDIA ממשיכה להירדם עם העידכונים שלה. מה הסיבה לכך שכבר יותר מארבעה חודשים הם לא מעדכנים דרייוורים ? גם ככה לפי בדיקות שלי ושל המון אחרים בפורומים של GURU3D וכו' הגירסה 66.93 האחרונה שלהם כרגע היא גירסה גרועה מאוד עם לא מעט באגים בחלק מהמשחקים. לכן אני משתמש כרגע בדרייוורים שהשד יודע מאיפה הם באים ומי באמת מוציא אותם. הגירסה היא 75.90 מהאתר GURU3D . עד עכשיו אין לי בעיות מיוחדות איתם אבל לא מובן לי העניין הזה עם NVIDIA והדרייוורים שלה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי מחפש כרטיס טלויזיה... שנינו לא הכי מבינים בזה...על מה אתם ממליצים? גם מבחינת איכות ומחיר נורמלי ולא מופרז. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הבנתי שיש משטח סיליקון כזה שמצמידים למסך של מחב נישא והוא אומר עליו אבל כשחיפשתי לא מצאתי באף מקום באינטרנט. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך SAMSUNG SYNCMASTER 753DF והבעיה שיש עליו שריטות קטנות בכמה מקומות. האם יש דרך להעלים את השריטות האלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואם ניתן אז תפרטו טמפ' ומהירות OC אם קיים תודה מראש .....הגולש .....
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי בעיה כזאת: 1.חיברתי את ה כרטיס מסך(GIGABYTE 6600GT) לטלויזיה,כיוונתי הגדרות ואני רואה הכל אבל בשחור לבן... 2.וגם ברזולוציה שלי 854*1152 במחשב, בטלויזיה אני רואה שלא רואים את כל התמונה וכשמזיזים שמאלה או ימינה או למטה או למעלה אז יש המשך תמונה... כשמורידים רזולוציה במחשב זה מסתדר,אך אני לא מעוניין להורידה... אבל נחזור לבעיה מס' אחת,ניסיתי לשנות מ PAL לשיטות אחרות זה לא משנה כלום(הטלויזיה מראה תמונה בכולם)... כשאני שם לצורת S-VIDEO OUT ישנה תמונה שחור לבן, כששם ל COMPOSITE VIDEO OUT התמונה נעלמת(למרות שלפני ההעלמות מספיקים לשיםפ לב שהתמונה קיבלה צבע)... ------------------------------------------ לכן אני שואל איך להגדיר ולכוון את העניין הזה של הצבע.... תודה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם נקודה למחשב היום כששתי החברות הגדולות מתחרות ביניהן על פתרון גרפי אולטימטיבי אנוידיה עם SLI ו ATI עם הפתרון שלה כדאי לכם להיזכר בכרטיס ישן של ATI - RAGE FURY MAXX אשר כלל שתי ליבות של rage fury pro ולכל ליבה הוקצב 32MB של זיכרון ובמצב תלת מימד שתי הליבות פעלו להפקת ביצועים מקסימליים ובמצב דו מימד רק ליבה אחת פעלה. פתרון זה בא גם כמתחרה ל SLI המקורי של 3dfx שאותו נוידיה העתיקה ומשתמשת בו כיום, ישנו גם הכרטיס של גיגהבייט אשר גם משתמש בשתי ליבות ובעצם מעין מעתיק את השיטה של ATI הכרטיס של שתי ליבות יצא עוד בשנת 99 .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה להעלות מהירויות לכרטיס מעל 400\1100 אז הכרטיס מתחיל לקרטע, והתוצאה בAquamark3 יורדת ל 50אלף, ולפני האוברקלוק 62,000 , הטמפ' במנוחה עם האוברקלוק 52מעלות במנוחה ובמאמץ בערך 60מעלות, ובלי 48מעלות במנוחה ו55 במאמץ. מה יכולה להיות הסיבה לקירטועים ובירידה בFPS? יכול להיות שהלוח-אם לא מספיק טוב לOC ? (המפרט החתימה) . תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-