עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב אני מקבל איכות תמונה גרועה. משחקים (doom3 לדוגמא) וסרטים (avi וגם dvd) אני מצליח לראות טוב אבל בכל מה שקשור להצגה של fonts - על הפנים. אי אפשר לגלוש באינטרנט כי אי אפשר לקרוא טקסט. גם לראות קבצים ותיקיות ב-explorer בלתי אפשרי. טלוויזה: Toshiba כרטיס מסך: ati radeon 9800 pro 256. חיבור: s-video בצד המחשב, video-in בצד הרסיוור. ניסיתי לחבר גם laptop לטלוויזיה וגם איתו היתה אותה בעיה למרות שכאשר מחברים אותו למקרן (בעבודה) רואים יופי. ציפיתי שכרטיס מסך במחיר של 1100 ש"ח יאפשר לי לעבוד דרך הטלוויזיה. האם טעיתי??? מה עושים???

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  2. הנה המסך + הנתונים שלו: נתונים: תגובה: 16 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 250 cd/m² קונטרסט 1: 400 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 30~80 KHz תדר רענון אנכי: 50~75 Hz כניסות יציאות : VGA: כניסה AUDIO: כניסה גודל מסך: 17 אינץ' סוג מסך: LCD צבע: שחור כסוף מחיר שלו: 1300 שח'! מה אתם אומרים...? יש משהו יותר טוב באותו המחיר...או עד 1500 שח' גג!!!!!....?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. קניתי לא מזמן מחשב ולאט לאט מתברר לי שהוא יותר חלש ממה שחשבתי.... עד עכשיו שיחקתי רק דיאבלו 2 ואמריקס ארמי (שגם את זה הוא בקושי סחב...) ואני מאוד רוצה לשחק בדברים קצת יותר עדכניים... אבל לפני שאני מוציא כסף על משחקים אני רוצה להיות בטוח שאני יכול לשחק בהם... הדילמה - הכרטיס חלש... בדיאבלו 2 שעוד נחשב "קל" אני מקבל פריימים עצבניים במקומות כבדים....השגתי את ג'י טי אי וייס וממש אי אפשר לשחק בו...אני מפחד לחשוב מה יהיה אם אני יעלה עליו את האלף לייף 2 או פאר קריי... הכרטיס הוא sis 661fx און בורד (טעות...) יש לו 64מ"ב כביכול... אני עובד איתו על מצב 32מ"ב כי אני פשוט לא רואה הבדל כשאני מעביר אותו ל64 :s05: אני מתלבט בין לקנות כרטיס חדש לבין הוספת ראם - יש לי 256 והכרטיס מ…

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by SpidiMan,

אני מתכנן לקנות בקרוב את הכרטיס מסך ATI 9550 128MB (כמובן לא הSE) וסוף סוף להחליף את הMSI FX5200 128MB שלי...(המשחקים פועלים, אבל בצורה מחרידה...אפילו פיפא). השאלה שלי היא: על איזו חברה לכרטיס מסך כדי לי ללכת ? אישית חשבתי ללכת על הMSI (למרות שעדיין לא מצאתי 9550 שלה בארץ) הציעו לי גם PowerColor (איך היא ?) וכמובן Gigabyte. אם זה משנה, יש לי לוח אם של MSI K7N2. תודה !

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by Aviram,

אני מתכנן לקנות מסך LCD בצבע שחור, וראיתי ש-viewsonic מומלצים. רציתי לדעת איזה מסך 17 או 19 אינץ' של viewsonic מומלץ כיום למשחקים בעיקר. ראיתי את ה-VP171b עם ה-8ms (ובכל מיני אתרים שונים היה כתוב שיש לו 16ms ??? ) אבל בכל אופן הוא מאוד יקר.. אודה לכם אם תביאו לי מספר מסכים טובים למשחקים ואני כבר אחליט מה לא בא בשום פנים ואופן ומה כן.. תודה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by DarkNess,

יש לי geforce fx 5200 חיברתי הכל לטלוויזיה וזה עכשיו אני לא רואה nview אחרי שאני לוחץ מאפיינים ומתקדם אבל בסרגל של ההתחל יש למטה מקום שאפשר לבחור בו: nview desktop managar ואם אני מוריד את tvtool זה כותב שהוא לא מזהה tv chip מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. אפשר יותר ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 70 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by itaysp,

שלום.. בשבת שעברה נהרס לי המסך אחרי 4 שנים.. לא הייתי מרוצה ממנו.. CRT 770PF של MAG.. בערך כל כמה חודשים הייתי שולח אותו לתיקון כשהוא היה במסגרת האחריות. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי הרבה בעיות וכבר לא הייתה לי אחריות עליו עד שיום אחד אחרי 20 דקות הוא נכבה ל STAND BY ו... הוא לא נדלק יותר מאז :'( R.I.P אז עכשיו אני מחפש מסך חדש.. להביא מחו"ל.. יש הפרש דיי גדול בין הארץ לחו"ל, גם אם אני מביא את המסך דרך MUSTOP. אז חשבתי לי על מסך 17" ואז ראיתי שבחו"ל מסכי ה 19" לא כאלה יקרים... אז אני צריך משחק בשביל משחקים ולפי מה שהבנתי הוא צריך להיות עד 16ms. המחיר שלו צריך להיות בסביבות 300-350$ לא כולל המשלוח לארץ דרך MUSTOP.. רק המסך.. אבל אם צריך להוסיף עוד קצת והמסך באמ…

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  9. עד עכשיו זה מה שמשך את עניי IIyama 17 E-431S בסביבות ה1800 BENQ FP71G 8ms גם בסביבות ה1800 LG LCD 17 1730S בסביבות ה1700 (יש לו DVI אבל?) Samsung 17 LCD SyncMaster 710N בסביבות ה1900 (יש DVI?) SONY LCD 17 SDM-HS75 בסביבות ה2000 למרות שזה כבר דיי חורג (יש DVI וכמה MS הוא?) על מה אתם אומרים כדי לי ללכת מכל המסכים שנתתי פה או שיש מסך אחר שעדיף באיזור ה1800 שקל? ועוד שאלה, כדי לי להתאמץ ולנסות לקנות את הviewsonic VP171B? הוא באמת שווה עוד 600 שקל?

10. Started by Lanzar,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.84.html למי שיש כוח שיבדוק אך הוא לאומת 75.90...

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  11. היי האם מישהו ניתקל בבעיית תצוגה במשחק הנ"ל עם כרטיס כמו שלי ? הכל נראה כאילו הכרטיס חלש מדי כל המעברים עם ריבועים (התנועה תקינה) אצל חבר שלי עם כרטיס 6600GT במחשב P4 2.4 (חלש יותר משלי אבל כרטיס טוב יותר אין את הבעיה הנ") יכול להיות שהמשחק הזה כל כך כבד שהכרטיס שלי כבר ישן ? אגב, חשבתי שאולי התקנת הדריבר החדש של ATI 5.3 תפתור הת הבעיה אך ממש לא עדיין אותו דבר. תודה

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by Stanly,

טוב אז כמו שכתוב אני מחפש כרטיס טלויזיה ואני רוצה אותה באייכות גבוהה. לרוב אני קונה מכשירים לאחר המלצות (ATP3, AMD) ועוד אז תעזרו לי לבחור כרטיס, עד 600 ש"ח גג!! גג!!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  13. ואם חיבור דיגיטלי הוא כזה קריטי? כמו תמיד, תודה.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  14. יש לי פליסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך של מחשב (שאני אקנה). אני צריך לבנות\לקנות מתאם מחיבור מסך של מחשב לכזה של טלויזיה. מישהו יכול להגיד לי או לתת לי מדריך איך לעשות את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by R0ck,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.84.html

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  16. דרייברים חדשים ....71.60 "משופצים" על OC מכובד ביותר עם קירור NV SILENCER6 ...... פשוט יופי של כרטיס ..... הגולש ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום ,עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ,וקיבלתי ב 3DMARK ציון 800 , לפני ה oc ,הייה לי ציון של 1662, שזה ירידה משמעותית. איך זה יתכן? אגב עם זה חשוב , התקנתי בדיוק דריוור החדש .5.3

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by tibia,

אני לא מבין בזה אז אם אתם יכולים לתת לי לינק לתוכנה ולהסביר לי מהתחלה עד הסוף ... תודה לכולם !!!!!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by J0HNiE,

יש לי כ.מסך Leadtek 6800NU 128MB והנה תמונה של הכבלים שקיבלתי ואני לא בדיוק יודע איך לחבר TV-OUT קראתי חוברת הדרכה ולא ממש הבנתי אם תוכלו לעזור לי לחבר אני אשמח http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/LeadtekA400/a4bundle2%20(Medium).JPG בנתיים אני עשיתי ככה חיברתי את הצהובים לכבל שיש בו צד אחד שחור וצד אחד צהוב ונראה לי שאני אמור לחבר את זה לS-Video יש כאן מידע על הכרטיס http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID=1157&Submit=Go&cID=726

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. Started by J0HNiE,

עשיתי OC לכרטיס שלי Leadtek 6800NU 128MB ועשיתי לו OC של 400 @ 895 ובלי הOC התוצאה הייתה 3440 ועכשיו הפעלתי שוב והתוצאה הייתה 3200 מה פה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by wais ass,

מעבד AMD 3000+ כרטיס מסך 6600 GT של ג'יגבייט אין לי מושג פשוט אם התוצאה הזאת טובה חוות דעת.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. אני יודע שאסור ממש לשאול שאלה כזאת וצריך לחפש...אבל חיפשתי ולא מצאתי כלום וגם בקושי יש אנשים שיש להם את הכרטיס הזה...אז קשה למצוא וגם אין לי גישה לORB..

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. ההשוואות בין lcd ל-crt בפורומים שביקרתי הם מלפני יותר משנה, ככה שקשה להבין מהם מה עדיף היום. המליצו לי על LG flatron f900b שהוא 19". אני אתפשר על "lcd 17 אם האיכות והמחיר כמעט זהים (יש לי לפטופ והעומס על העיניים נמוך בהרבה מב-crt). אשמח לשמוע המלצות.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by BoRiS.K,

יש לי GEFORCE 6800 GT עכשיו הבעייה בדרייברים החדשים 70+ המעלות שלי עומדות במנוחה על 54 ככה וכשאני מתקין את הדרייברים המעלות עולה ב-10 ל-65 ככה במנוחה מישהו יכול להסביר לי מה יכולה להיות הבעייה ואיך מתקנים אותה..

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by tombcatz,

שלום...יש לי PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit כפי שידוע,יש לכרטיס רק 12 צינורות עיבוד פיקסלים פתוחים [מתוך 16] ו5 וורטקס שיידרס מתוך 6.... רציתי לנסות לבצע פתיחה של הצינורות,אבל אין לי מושג איך :\ הבנתי שצריך לבצע את זה דרך Rivatuner,כיצד?מישהו יכול לתת לי לינק למדריך? בנוסף,רק ליתר ביטחון [במקרה והצינורות יהיו פגומים ואני לא אוכל להציג משהו],מהו הכפתור שצריך ללחוץ עליו בעת הפעלת המחשב מחדש על מנת להעלות את הווינדוס בSAFE MODE? תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים