כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מסך LCD חדש של LG מדגם L1950B. אני עדיין בודק אותו האם אין בו בעיות פיקסלים שרופים ואני שמח שעדיין לא מצאתי אבל מה שכן - כאשר המסך מציג משהו כהה, למשל מסך שחור, יש מן "זוהר" כזה בחלק העליון-אמצע של המסך שבקושי שמים לב אליו. זה לא משהו שאני לא יכול לחיות איתו, אבל בכל זאת - ככה זה אמור להיות? אני אנסה להסביר שוב מה רואים: בחלק העליון של המסך, הצבע השחור הוא טיפה יותר בהיר כאילו הוא זוהר כזה מרוב תאורה... ככה זה נמשך עד כחצי ס"מ. חוץ מזה המסך מצויין ;D
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש כ.מסך 9600gt (כרגע לא משנה של איזו חברה) האם הוא ירוץ טוב מסך של LGW2242T ? אם לא איזה ככרטיס מסך או מסך עלי לשנות?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
flytv prime 34... מחובר ליס.. מה אני עושה??
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לא מצאתי אותם חיפשתי בכל המקומות ... אני צריך את כל הדרייברים תצוגה CATALYST .. בקיצור חבילה שלהם . תודה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה דעתכם על viewsonic ואיזה דגם מומלץ ?
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לראות סרט ובאותו זמן לעבוד על תוכנה אחרת . היתי רוצה לדעת איך עושים זאת. תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הכרטיס מסך GTX260 יותר טוב מהכרטיס מסך HD4870 1GB? תודה מעוזרים
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב אז אחרי דיון עתיק שאני לא יודע אם אתם זוכרים קניתי את ה 9550 שלי שדווקא עובד די טוב. עכשיו אני רוצה לשאול אתכם: איזה כרטיס מסך הכי טוב לביצועים? כשאני אומר אני מתכוון עד 2500 שקלים תקציב רק לחריץ AGP מכונת משחקים יחזיק לפחות לשנתיים אני מוכן לחרוג עד 3000
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס מסך ויש שם כבל מוזר חיבור כמו חשמל של מאורר קטן ובקצה השני שני לדים +- מה זה ? לאן זה מתחבר ? כבל שחור דק ...
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הבאתי את הכרטיס החדש שלי giga byte nvidia 5900xt 128mb 256bit עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה הוא רושם לי מחוון מתח: מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי. (ככה זה רשום) ואז רשום: כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה. wtf is that?!
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה.. הכרטיס הישן שלי (Radeon 9800 Pro) די נהרס אפשר להגיד.. אני שוקל על אחד חדש.. יש לי AMD 64 2800 512 DDR ולוח אם: Epox 8KDA3J אני מחפש כרטיס מסך לא יקר ושיפעיל חלק על גבוה (לא מקסימום אבל שיהיה יותר מ-Medium) משחקים כמו BF2, CoD2, HL2 וכו'. שיהיה בוא נגיד בתקציב של סביבות ה-1000.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלןן לכולם, למישהו יש פיסת אינפורמציה לחלוק מתי ייכנסו לשוק התקנים אשר יאפשרו הפעלת מחשבים ניידים עם כרטיס מסך חיצוני (כדוגמת ה- Lasso) וכמה יעלה התענוג הזה? חוצמזה האם מישהו חוץ ממני הולך לקנות את הדבר הזה כשהוא ייצא, מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מסך "LCD 19 חדש. חשבתי בכיוון של ה- 930B. המחיר נראה טוב, והספציפיקציה גם. האם שווה לדעתכם להשקיע עוד כמה שקלים ולקחת 913B? חוץ מהפיווט וכיוון הגובה ישנם עוד הבדלים שלא כתובים בסטיקי? האם הם מציגים בדיוק את אותה התמונה? או שאולי בכלל כדאי להשקיע ב 930BF? האם ההבדל של 4ms באמת מורגש ומשמעותי? האם הוא מצדיק תוספת של כמה מאות שקלים? מעבר לכך אני מעוניין ללכת ולראות את המסך בפעולה בימים הקרובים..האם מישהו יודע היכן ניתן לראותו בתצוגה באזור השרון? בתודה ניר
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איזה חברה טובה ואיכותית שאני ירגיש את הביצועים של הכרטיס מסך (FPS גבוה) במחיר סביר של עד 1900 ש"ח ? אני חשבתי על e-VGA או ASUS אבל הייתי רוצה לשמוע דעות של הפורום. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של NVidia 6800gs ושי לו יציאהל טלוזיה אבל אני יכול לראות רק באחד מהם ולא בשניהם ביחד... משהו יכול להסביר לי איך אני עושה שיראו בשניהם במקביל את אותו הדבר ?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן קניתי אתמול את כרטיס המסך Gigabyte GeForce Gtx 650ti והכנסתי אותו לחריץ המתאים בלוח אם (PCIE 16) הקטע שעכשיו הוא לא עובד בכלל.. הבנתי שצריך לחבר לו גם חשמל אבל אין לי כבל כזה בכלל שיוצא מהספק (500w) עם שש פינים מתאימים לכרטיס הנ״ל. מה אני עושה ??
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם - רציתי לדעת מבין שניי עלה איזה כרטיס יותר חזק - ועדיף ATI SAPPHIRE PCI-E X800GTO 256MB DVI TV 256Bit או ATI SAPPHIRE PCI-E X1600 PRO 256MB GDDR2+DVI ...... תודה לעונים (:
-
- 9 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני עכשיו קונה מחשב חדש,איזה כרטיס מסך יוכל להריץ משחק dx 10 על רזולוצית מסך של 1024*1280 בצורה טובה?
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא ככ מבינה במחשבים ולפני שבוע קניתי את המחשב הראשון שלי קניתי בלי מערכת הפעלה לכן לא עשו לי הגדרות לכל מיני דברים(כגון דרייברים של רמקולים- כ מסך וכו) הבעיה שלי כרגע שכשאני מנסה לקרוא טקסט ולגלול למטה להמשך קריאה-זה נורא נורא איטי ומתבצע במין גלים כאלה רציתי לדעת מה מקור הבעיה? (הגדרות של המסך עצמו או של הכרטיס מסך? {יש לי כרטיס מסך של אינבידיה משהו אם זה חשוב-ומסך 19 רחב של CHIMEI?) ואיך ניתן לפתור אותה כמובן כל תשובה תתקבל בברכה תודה מראש לפונים
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2160 לוחל אמ 945 GCM מסך 22 רחב : איזה כרטיס יהיה הכי טוב למחשב שלי כמה MB במחיר 450 שקל ....אני רוצה אותו למשחקים שיריץ טוב AC לדוגמא ..(לחבר שלי יש 8600)מריץ לו על HIGH MED) איזה כרטיס אתם ממליצים לי 3650 ? 8600 ? 9500 ? תודה רבה לעוזרים זה דחוףףף!!
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכנן למכור את כל המחשב, רק שאני לא יודע כמה לדרוש עליו.... אז החלטתי ללכת שלב שלב, ולמכור קודם תרכיבים הבעייתיים... קשה למכור מחשב עם 7800GS מכיוון שזה מייקר את העניין, כמה לדעתכם כשדאי לי לדרוש על 7800GS של XFX משומש??.... תודה. ובכלל על המחשב (המפרט בצד)
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עכשיו אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך, אבל אני מחפש כרטיס מסך טוב יותר מהנוכחי לי יש לי כרגע READON 9800 PRO ואני רוצה כרטיס חזק יותר.. אבל הלוח אם שלי יחסית ישן ומפעיל רק AGP8 עכשיו שווה לי בכלל להשקיע ולקנות חדש? ואם כן איזה? אני מוכן לקנות עד לסביבות ה500 שקל + ראיתי כרטיס מסך חביב READON HD 2600PRO אבל אני לא מבין בכרטיסי מסך אז הוא יותר טוב מהנוכחי שלי או לא?
-
- 13 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי יצאו דרייברים רשמיים לויסטה?? כיום יש גרסאות בטא שלא תומכות בopengl יש כבר גרסאות עם תמיכה?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
השאלה בכותרת...ואם אפשר להסביר מה ההבדל בכלל ? אני פשוט צריך כרטיס בטווח של 200-250 ש"ח ל-PCIE ולא יודע מה לקחת .. תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא כזה : CPU Type Pentium 4A, 2266 MHz Intel Brownsville D845GBV 512 MB (DDR SDRAM) רציתי לדעת איך הכרטיס הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580 יעבוד על המפרט הנ"ל. עוד שאלה על הדרך , טמפרטורת המעבד שלי היא 56C וטמפרטורת לוח האם היא 48C, נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-