כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
ערב טוב לכולם, אני מחפש מסך LCD 19" בתקציב של עד 3000 ש"ח. לאחר סקירה של דגמים נסגרתי על שלושה; ViewSonic VX912 Samsung 930B LG 1980Q מי לדעתכם עדיף ? ה LG מאוד קורץ לי, בעיקר בגלל הכיונון גובה, מה שחסר באחרים. אני כמובן פתוח להמלצות של דגמים אחרים אך חייב שיהיה אפשרות של חיבור DVI (ורצוי מאוד כונון גובה). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הכתבה עושה סדר בכל הקשור לתוספות של שמות הכרטיסים (SE,XT וכו') וגם מספקת דירוג. http://www.nordichardware.com/article/2003/Names/ אני מקווה שזה יעזור....
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
יש לי את 2 הכרטיסים פשוט יש לי מחשב ישן ואני רוצה לדעת איזה כי כדאי לי להשים בו. (לא מצאתי בנצמרקים של שני הכרטיסים אחד נגד השני)
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח שהוא בסדר לפי דעתי אבל הכרטיס מסך ישן כי אותו לא החלפתי יש לי Raedon X550 256Mb ואני אל מרוצה אני יכול לשחק במשחקים אבל לא באיכות והנאה ברמה גבווה. המחשב שלי לא יכול להריץ Call Of Duty 4 ואת המשחק הזה למל אני מאוד רוצה. אתם יכולים להציע לי משהו טוב עד 700 שקל? ולא לחרוג מהתקציב כי 700 זה גבווה בשביליל יציאה Pci - E
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן בשבילי להחליף מסך.. עדיין לא החלטתי אם ללכת על מסך דק או שטוח רגיל.. כי בכל זאת ההבדל הוא לפחות כפליים במחיר. איזה מסך אתם חושבים שכדאי לי לקנות? מה הכי כדאי מהמסכים הדקים ומה הכי כדאי מהרגילים? אין לי תקציב מוגדר אבל שיהיה הכי זול שאפשר תודה
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי. הלוח שאיתו אנ עובד הוא: gagabyte k8nsc939 nforce 3 ויש ברשותי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X 128MB השאלה שלי היא כזאת : מה יותר איכותי קודם כל (למשחקים בינוניים ומטה --> לא לקפוץ) והאם יש טעם להתקין את הכרטיס החיצוני ? אם כן או אם לא..בוא נגיד, כמה רחוק אני יכול ללכת אם אני רוצה לשחק (FIFA2006, COMMANDOS או VOLFIED) .. תודה רבה ! נ.ב : Amd Athlon 64b 939 3000+ venice core .
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתחיל לאסוף מידע לפני שדרוג המחשב (מתוכנן לחודש-חודשיים הקרובים) ומתלבט לגבי כרטיס המסך. אני מעריך שהתקציב עבור הכרטיס יהיה עד 2,000 ש"ח. אגב, אולי בכלל כדאי ללכת על Nvidia 6800GT ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שאלתי טכנאים , שאלתי אנשים שיש להם במסך חיבור DVI וחיבור 15 פין , כולם אמרו לי שאין הבדל ,שהם לא מרגישים הבדל אז יש הבדל או לא ? או שאנחנו שומעים את המילה "דיגיטלי" , ישר אנחנו חושבים שזה בטח יותר טוב ? (עוד סוג של דעה קדומה)
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לתת לי המלצה לכרטיס מסך שיריץ חלק את המשחקים החדשים כמו באלפיד 2 ,היטמן,אקס מן גי טי אי שעומד לצאת ובאטלפילד שעומד לצאת תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז ככה יש לי דרייברים של הcatakyst גרסה לפני 8.10. עכשיו בשביל להתקין תחדשים אני צריך למחוק קודם כל תקודמים או שישר להתקין תחדשים? פעם שעברה שמחקתי תדרייברים הקודמים המחשב עשה ריסטרטים שהפעלתי תווינדוס והייתי חייב להתקין תדרייברים בsafe mode .. מה אתם אומרים חייב למחוק קודם תדרייברים הקודמים?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב אז כרטיס ה 9800GX2 יצא כבר לפני חודש פלוס. וכנל לגבי לוחות אם של NVIDIA שתומכים בSLI כזה. ומה דעתכם? יש הרבה שאלות שרציתי לשאול, ולקבל כמו "סיכום" עד כה של המצב. מספר שאלות שעלו לי בראש: 1) כדאיות - יחס מחיר תועלת. 2)ביצועים - כמה שיפור יש והאם יש 3)רזולציות גבוהות, כמובן שברור במפלצת, אז בהתייחס לרזולציות גבוהות של 1900 על 1200 ומעלה מה דעתכם 4)כוח עיבור של CPU - כמה הוא מגביל את הביצועים ומהווה צואר בקבוק, או לא. 5)צריכת חשמל ופליטת חום 6)כדאיות שמסתכלים קדימה חצי שנה עד שנה (כלומר לחסוך היום 3+ ולהשקיע אותם בכרטיס חדש עוד זמן מה) 7)הרמה עצמה של כרטיס מסך יחידי 9800GX2 8)כול דבר אחר שתרצו להגיד. פשוט קראתי כול כך הרבה ביקורות, כול כך הרבה חוות דעת, ונוצ…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800 GTS 512 של GIGABYTE אני קונה מחר טלויזייה של סוני FHD שהרזולוציה שלה היא 1920x1080p אני רוצה לחבר את ההטלוויזיה אל כרטיס המסך בכבל HDMI/HDMI האם כרטיס המסך יזהה את הטלוויזיה כמסך של מחשב? וייתן לי את האפשרות בהגדרות התצוגה להעלות או להוריד את הרזולוציה לפי רצוני? ואם הוא כן יזהה,אז אני יצטרך להוריד דרייבר מיוחד כמו למסך מחשב שלי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה הכרטיס הזול ביותר בפורמט PCI E מבוסס על ATI בלבד! שעובר בביצועיו את הרדאון 9800 לסוגיו. נא לא להציע אופציות של אנוידיה מאחר וזה לא רלוונטי בכלל.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הורדתי סרט דיוידי מלא של 4.3 גי'גה, טוקיו דריפט, עם כתוביות בכמה וכמה שפות (כולל עברית) אבל משום מה כאשר פתחתי אותו מהקבצים (הרי מגיע הרבה בוינראר) כן זה מטורנט, פשוט פורמט הסרט משום מה IMG , מה זאת אומרת? שום דבר לא תומך לי בזה... אבל כשאר אני מחליף לו פורמט נגיד למדיה פלייר או משהו זה מתחיל לנגן אבל יש שם אפשרויות של דיוידי, נגיד כתוביות, נגן, אקסרה וכו'... ואני לא יכול לבחור את זה זאת אומרת העכבר לא ללוחץ על האפשרויות האלו, אז השאלה שלי אם אני צורב את זה כדיסק של דיוידי ופשוט מכניס לנגן בדיוידי, הדיוידי עצמו מכיר תפורמט הזה? שם אני יוכל עם השלט לשחק עם האפשרויותץ של כתוביות, נגן אקסטרה וסצנות וכל זה? (יש לי דיוידי די חדש.. של סאמסונג אחד הדגמים הטובים. תודה רבה פשוט פע…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איזה כרטיס טוב יותר? 8800GTS 640M או 8800GTS 512M עריכה: חח עכשיו הוא אומר לי ש260GTX טוב יותר מ4870 בגלל שיש לו שתי ליבות. חח עכשיו באמת יש לו שתי ליבות?(ח אני יודע שאין לו אבל אני רוצה להראות לו)
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי לכרטיס מסך הוא לא יותר מ1300 שקל. עכשיו ראיתי את הכרטיס המסך הבא: http://tms.co.il/product/4884 רציתי לדעת אם הוא טוב, ואם הוא יותר טוב מNvidia GeForce 8800GT ומה ההבדלים. ובנוסף, מה ההבדל בין DDR4 לבין GDDR4? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני חש קצת דה ז'ה וו http://www.hexus.net/content/item.php?item=5850 מזכיר קצת את ה3D1 של GIGABYTE
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי אנשים, חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי לצערי .. את הגודל .. יותר נכון אורך של ה 8800GT. זה מאוד חשוב לי, כי המארז שלי גבולי לכרטיס מסך הזה, ואני רוצה לראות אם זה יכנס, כמה ואיך. תודה לעוזרים, ד"א יש לי Jsp-Tech 550D
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600gt..אפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולנגן סרטי hd ?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הנ"ל ב 770 שקל בKSP, למה הוא כזה זול? והאם הוא עדיף על ה FX5700?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הקיים שלי בחדש בשעה טובה. רציתי לדעת על מה הייתם ממליצים היום בטווח של 800-1500 ש"ח. מיועד כמובן למשחקים חדשים ידוע לי שבמחירים האלה אני לא אשיג את הביצועים הטובים ביותר, אבל הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס ייתן את הביצועים הטובים ביותר ביחס למחירים שציינתי. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם win xp pro וכרטיס מסך fx5200 מהדור החדש יותר עם יציאות vga dvi ו s-video. מסך מחשב של asus שמחובר בdvi לכרטיס מסך. רכשתי מסך lcd וחיברתי אותו ליציאת vga של הכרטיס. לאחר שעות וייסורים רבים של משחק בהגדרות (למה זה תמיד סרט??!!! ) הגעתי למצב שבשניהם רואים טוב במצב של שכפול(תצוגה זהה). בהגדרות המסך של הווינדוס הגדרתי את ה asus כצג ראשי. אבל כאשר מפעילים את מצלמת האינטרנט או אפילו סרטון וידאו שנשלח במייל(למשל youtube או אפילו סרטון mediaplayer) מסך הטלוויזיה(lcd) מחשיך. מסך המחשב ממשיך לעבוד כרגיל, פותח את המצלמה והסרטים ללא כל בעיה. כאשר אני סוגר את האפליקציה מסך הטלוויזיה חוזר להראות את המחשב כרגיל. מה הסיבה? מה הפתרון? תודה רבה ויום טו…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, עברתי על כמה מהמאמרים שקשורים לכרטיסים, אולם אין בהם התייחסות לכרטיסי AGP, מישהו יכול בבקשה להמליץ על אחד? תודה.
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-