עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yonni,

האם כרטיס מסך שלא תומך בDIRECT X 9 כמו TI 4200 לא יוכל להריץ משחקים חדשים<?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Rainbow Six Vegas Colin McRae: DIRT על X3000 של אינטל.. אם אתם שואלים על המפרט אז יש בצד.. תודה! אם זה לא המקום אז תעבירו בבקשה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by Chura,

אז בדקתי טמפ' במנוחה : 50C בדקתי ארטאפקטים עם ATI Tool 0.25 Beta 15 : במשך 6 דק' - No Errors תוצאה ב3DMARK03 : בערך 16450, לא זוכר בע"פ :-) מה עוד צריך לבדוק כדי לדעת שהוא תקין בוודאות ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  4. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לצורך משחקים, ולדעתי מה שמגביל אותי פה זה המערכת, ולא התקציב לכרטיס עצמו.. המפרט המלא שלי בצד, מה שרלוונטי בו זה: CPU: AMD Athlon64 X2 4200+ 2200MHz (200x11 1.35v) DRAM: 3GB 400Mhz DDR400 2.5-3-3-8 M.BOARD: Asus A8V-SE s939 VGA(PCI-E): RADEON X550 PSU: Enermax Liberty 500W Monitor(DVI): LG L1970HR '19 inch LCD -בעתיד יהיה בנוסף 24 אינטץ' של דל 8) מה הכרטיס המקסימלי שמומלץ לשים? אני חשבתי כרגע לכיוון הHD4850 שנראה אופציה מצויינת, אבל השאלה אם בכלל ארגיש הבדל בינו לבין כרטיס יותר חלש ממנו לדוגמא ה3850 או 3650?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. שמעתי שהקירור שלו קצת מרעיש. האם זה עד כדי כך קריטי? אני צריך אותו למשחקים של השנתיים האחרונות. עד 600 ש"ח זה התקציב שלי. תודה רבה ושבוע טוב

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  6. מתי היא משווקת לשוק הרחב . מה צריכת החשמל שלה יחסית לסדרת 8xxx . ומה השיפורים והתכנולוגיות שיוכנסו בה .

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  7. שלום לכולם.. לפני 8 חודשים בערך קניתי מחשב די חזק מחברה מוכרת בישראל.. לאחרונה הכרטיס מסך שלי (Geforce 8800GT) התחיל לעשות לי בעיות, כמו למשל הרבה פסים לבנים כאשר אני מפעיל את המחשב וכו'.. בכל אופן הבאתי את הכרטיס לחברה לתיקון לפני שבועיים והיום הם התקשרו אליי והודיעו לי שהם לא הצליחו לתקן את הכרטיס.. עכשיו, מאחר ולטענתם כבר לא מייצרים כאן את הכרטיס הזה (דבר שנשמע לי קצת מוזר..) הם רוצים לשלוח אותו למעבדות בחו"ל וששם יתקנו לי אותו. תהליך כזה יכול לקחת הרבה זמן ואני לא יודע אם שווה לי לחכות את הזמן הזה או שאולי עדיף לי לקחת במקום ה8800GT את ה9800.. מה אתם אומרים? שווה לי? איזה כרטיס יותר טוב? תזכרו שה8800GT עלה לי בסביבות ה1100-1400 ש"ח.. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by KingAlpaca,

שלום לכולם, הלכתי היום לחנות אלקטרוניקה בשביל לבחור מסך, והמוכר המליץ לי על שני מסכים: 1.IBM L171. האם מישהו מכיר אותו? 2.סאמסונג 730BF. שהבנתי פה שיש איתו בעיות, רק אני לא מבין איזה בדיוק. ואיך שניהם עומדים יחסית לסאמסונג 730B, שמישהו אחר המליץ לי עליו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by snoamsai,

nvidia 560ti או radeon 6950 שניהם מיועדים למחשב amd עם מעבד 6 ליבות phenom . 4 g זכרון 1333 ghz . יש לי אפשרות לחכות לדור הבא של כרטיסי מסך האם כדאי ? תקציב 1400 .

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. אני עובד עם שני מסכים שמחוברים בDVI לכ.מ ואני רוצה לחבר גם את הטלוויזיה ביציאה השלישית שיש לכ.מ האם אפשר את שלושתם ביחד ואיך (על ויסטה 64 BIT) תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  11. כותרת.. לא הבנתי את זה בידיוק.. נגיד יש לי 8800GT 256 BIT כמה MB הוא יכול לנצל? נגיד זה 1024.. כמה הוא מנצל ממנו? רק 512? או שבעת הפעלת פילטרים ורזלוצויה גבוהה הוא ישתמש ביותר? זה לא 2 מגה לביט? איך זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  12. שלום חיפשתי באתר של YNET בגוגל ובאתר שלכם ולא מצאתי את הקישור של הכתבת וידיאו שיצאה לא מזמן על מדריך לניקוי מסכי LCD אם תשיגו לי אשמח תודה 1

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by SEangel,

כדאי לקחת את הAIW (שלמיטב הבנתי, יכול "להפוך" עם דרייברים של אומגה ל9800 פרו (ואולי אפילו יש לו ליבה R360 עכשיו) או לקחת 9800 פרו (שאולי אפשר להפוך אותו לXT) AIW: http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=6&cat3=259 PRO: http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=1&cat3=9

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  14. אני משחק במשחקים NFS CARBON CALL OF JUARES בקרוב... ועוד משחקים חדשים שאני לא זוכר את שמם... יש לי כרגע כרטיס 7600GS חשבתי ללכת על כרטיס DX9 כמו 1950XT אבל זה לא ישתלם לי לטווח הרחוק עם משחקים DX10 מה כדאי לעשות? או שעדיף להישאר עם 7600GS בנתיים עד שהמחירים ירדו וייצאו דברים חדשים.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  15. אהלן, אני מעוניין לקנות מסך "LCD 19 חדש. חשבתי בכיוון של ה- 930B. המחיר נראה טוב, והספציפיקציה גם. האם שווה לדעתכם להשקיע עוד כמה שקלים ולקחת 913B? חוץ מהפיווט וכיוון הגובה ישנם עוד הבדלים שלא כתובים בסטיקי? האם הם מציגים בדיוק את אותה התמונה? או שאולי בכלל כדאי להשקיע ב 930BF? האם ההבדל של 4ms באמת מורגש ומשמעותי? האם הוא מצדיק תוספת של כמה מאות שקלים? מעבר לכך אני מעוניין ללכת ולראות את המסך בפעולה בימים הקרובים..האם מישהו יודע היכן ניתן לראותו בתצוגה באזור השרון? בתודה ניר

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  16. כרגע אני עם דרייברים של נוידיה 56.72 האם שווה לי להחליף ל:Nvidia Omega Drivers v1.5303 יש לי ASUS GEFROCE4 TI4400... ואם לא כדאי אז מה הדרייברים הכי טובי לכרטיס הזה??

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  17. אני קונה שבוע הבא כרטיס מסך, ואני רוצה להיות בטוח שאני קונה את הדבר הנכון. אוקיי, תגידו רק אם אתם בטוחים! מה לקחת: Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card אני רוצה שתגידו לי אם אתם בטוחים במאה אחוז מה יותר טוב :> ורציתי לדעת מה יותר טוב GeForce FX5900SE או GeForce FX5900XT? זה מאוד חשוב לי. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  18. אני צריך מחשב שיעשה את הדברים הבאים: 1. יקליט טלויזיה מהכבלים. 2. הצפיה בטלויזיה תהיה מהקובץ המוקלט כדי לאפשר את הפעולה הבאה: כשמישהו שמסתכל ושם לב שהתוכנית מעניינת, הוא ילך אחורה בקובץ עד לתחילת התוכנית, ויפעיל הקלטה (נוספת) רק של התוכנית. זה דומה קצת ל-YES MAX אבל במחשב. איזה כרטיס טלויזיה ואיזה חוזק של מחשב אני צריך בשביל זה ? (המחשב ישמש רק לזה). אני כמובן רוצה להוציא כמה שפחות כסף...

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by YoTaMi,

יש לי מעבד 2160 לוחל אמ 945 GCM מסך 22 רחב : איזה כרטיס יהיה הכי טוב למחשב שלי כמה MB במחיר 450 שקל ....אני רוצה אותו למשחקים שיריץ טוב AC לדוגמא ..(לחבר שלי יש 8600)מריץ לו על HIGH MED) איזה כרטיס אתם ממליצים לי 3650 ? 8600 ? 9500 ? תודה רבה לעוזרים זה דחוףףף!!

20. Started by eladbu,

אני מנסה להתקין דרייבר ל ATI8500 שלי והוא כל הזמן חוזר עם הודעה על RPC ניסית לנקות את הדרייבר הקודם ב DRIVER CLEANER PRO כח שלא נראה לי שנשאר שריד לקודם! מה עושיפ בעניין?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש המלצה לכ.מסך שייתן איכות TV Out איכותית ככל שניתן ובמחיר זול. תודה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  22. שלום, יש לי לאפטופ R40 של IBM, כרטיס מסך RADEON 7200 ויציאת S-VIDEO 4 פינים. קראתי פה שאני צריך כבל S-VIDEO לRCA לחיבור לטלוויזיה. עכשיו, ראיתי שבטלוויזיה יש לי גם S-VIDEO (חוץ מה RCA) ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו או שהוא יציאה בלבד. ואם אפשר לחבר אליו, מה האיכות שלו? ואיך מוצאים את התחנה בטלוויזיה? תודה על העזרה. אם למישהו יש נסיון עם חיבור מחשב זה או כרטיס מסך זה לטלוויזיה אשמח לשמוע חוות דעת על האיכות. תודה מראש רועי

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by tombcatz,

אינני מתמצא במסכים אולם לפני כמעט 3 שנים,קניתי מסך של SAMSUNG בשם SyncMaster 753DF 3 שנים שאני משתמש בו,ו-3 שנים שאני ממש ממש מרוצה ממנו,קל לכיוונון,צבעים חדים ויפים,ברורים,ומאוד נוח. המסך עצמו הוא 17אינצ' בגודל. בעוד שאין לי מושג במסכים,תמיד תהיתי איך המסך הזה ביחס לאחרים מישהו מכיר את המסך,ויש לו דעה לגביו? תודה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by matanelm,

התקנתי את הדרייברים הכי חדשים ומידי פעם הדרייבר פשוט קורס, איך זה מתבטא? נגיד הרזולוציה של המסך שלי 1680*1050 אז פתאום הוא קופץ לי ל 600*800 ולא נותן לי להחזיר בחזרה לרזולוציה הגדולה? מה עושים?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  25. ובנוסף לכך מה ההבדל הביצועי ביניהם (הפער ביניהם המחיר הוא רק בערך 50-100 שקל אבל פי 2 זיכרון-איך זה יכול להיות?)

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים