עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Born2Kill,

שלום, רציתי לדעת למה כאשר אני מזיז את העכבר לעבר האייקון של הפאנל של ATI זה מראה לי את הטמפ' של הכטיס מסך 0C צלסיוס ולא איזה 59C לדוגמא, מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך RADEON 9250 והדרייבר שלי הוא גירסא 8.231.0.0 ויש גירסא חדשה 8.252.0.0 יש עניין לעדכן? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by anti_fashist,

שלום לפני חצי שנה עשיתי טעות.קניתי מחשב חדש (XP 2500.512 ram )- עם כרטיס מסך redon9000-כי חשבתי שאולי המחירים ירדו -ואז אני אוכל לקנות כרטיס ממש חדש. אבל הזמן עובר,ומשחקים חדשים בקושי רצים אצלי-על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי? אני מעוניין בכרטיס שעולה עד 1500 ש"ח תודה שי

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by LeTz,

שלום. יש ברשותי מחשב פנטיום 4, מעבד 2 ג'יגה, ו-512 זיכרון. כרגע יש ברשותי רדאון 9000 עם 128 מגה זיכרון, והייתי מעוניין להחליפו. אשמח לקבל את המלצותיכם.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  5. עוד מבצע מעניין מאוד לחובבי החומרה ומהירי ההחלטה מגיע אלינו מאמאזון ארצות הברית ואמאזון צרפת לכתבה: http://hwzone.co.il/כרטיסי-מסך-של-nvidia-במחירי-מבצע-כעת-באמאזון/

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by eyal_am,

למכירה ATi Radeon 9800 Pro חדש מקורי, ישירות מהחברה בארה"ב. מחיר מבוקש: 1000 ש"ח לפרטים: איל 053-561553 ICQ 1426440

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by et_gershon,

יש לי כרטיס מסך ATI readon 9250 ויש לו תמיכה בלראות טלוויזיה ואני מחבר את הכבל כמו שצריך מהמחשב וזה לא עושה כלום, עכשיו אני לא יכול לשנות בהגדרות כי מאז שהתקנתי דרייברים חדשים אז אין לי את שאר האפשרויות במתקדם ויש לי ממש קצת.. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איך אני יכול לסדר?

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by frenzy,

אהלן חבר'ה, זה נראה לי המקום הכי נורמלי לת'רד הזה, אז השאלה שלי היא ככה, צילמתי כמה תמונות ברזולוצית 1200x1600 עם הדיגיטלית, רציתי לדעת אם התמונה תצא חדה בהדפסה בגודל 13x18 ? תודה רבה רבה!!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  9. Started by shay820,

שלום לכולם מעוניין בכרטיס מסך שיחובר למסך LCD בגודל 42 אינץ,ובנוסף יחובר למסך מחשב בגודל 19 אינץ המסך מיועד להצגת גרפים אשמח לעזרה תודה רבה שי

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. Started by shloosh,

מבחינת ביצועים ה-8800gt כמעט כפול מה-7800 שלי... אז חשבתי לקנות 880GT חדש.. עם המפרט הנוכחי שלי ,אתם חושבים שכדאי??

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  11. די דחוף! תודה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  12. צריך מסך LCD למשחקים וסרטים בגודל 19 אינץ . חשוב לי גם שיהיה לו מהירות תגובה 8 SEC.... מחכה להמלצות.....

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  13. לפני כשבוע שאלתי איזה כרטיס מסך עדיף X1800GTO או 7600GT.... בפירוש נאמר לי כי X1800GTO טוב הרבה יותר מה7600GT...לא רק זה אלא שגם בביקורת שפירסמתם על הX1800GTO רשמתם ש1800 עדיף על ה7600.... אבל עברו כמה ימים.....והנה ביקורת חדשה פה באתר (אחלה של ביקורת אגב, שבחים לכותב! כן ירבו ביקורות נוספות ;D) שאומרת בדיוק ההפך..שלמרות ש7600GT בעל 128BIT הוא עוקף את הX1800GTO בעל ה256BIT בהרבה יותר..... בדקתי פה בפורום...וגם בפורום רשום שX1800GTO טוב הרבה יותר מה7600GT... אז מה נסגר? למה החוסר תאימות הזאת? מתי תחליטו מה עדיף? נא לעדכן בהתאם את הכרטיסים לחודש יולי...תודה..!

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by bono_71,

האם מישהו משתמש במסך הזה שיכול לתת המלצה. אני רוצה לקנות אותו למטרת משחקים. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by noy165,

שלום רב אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ולאחר התלבטויות קשות המליץ לי חבר על מסך של EIZO FLEX SCAN L557 , את האמת אני לא שמעתי אף פעם על החברה הזו ואם ההתמחות שלה היא באמת במסכים בקשתי היא לפני שאני קונה סוף סוף את המסך הזה , מידע על החברה, אמינות,וכמה הכדאיות הקניה . החברה נותנת 5 שנות אחרות והמחיר כ- 3200 ש"ח , ואם יש בכלל במחיר הזה מסכים יותר טובים ? ציינו לי כמה מהם אם אפשר. אני מודה לבם מאוד מאוד

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by oRizone,

קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים: Processor :: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX MotherBoard :: ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : Gigacube Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Memory : Samsung DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200PC Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card ויש לי בעיה עם הכרטיס מסך. במשחקים ה-FPS שלי ממש נמוך יחסית למה שצריך להיות לי, יש לי חברים עם מחשב פחות טוב משלי ומקבלים ביצועים יותר…

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  17. יש לי כבר דיי הרבה זמן את ה Ti4600 ועד עכשיו לא ידעתי בכלל שיש לי pipes. ראיתי איפהשהוא בדקתי באידה32 ואכן יש לי: 4xPixel Pipelines 2xTMU Per Pipeline 2xVertex Shaders 1xPixel Shader איך אני מפעיל את הצינורות? (מישומה הדרייבר שלי בעברית... אז מישהו יכול להסביר לי בעברית?) וד"א לאיזה שיפור אני יכול לצפות כאשר הצינורות פועלים?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by ofer_shm,

יש אותו בנועה במחיר יחסית זול http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2590 האם מישהו מכיר את החברה הזו ? האם הוא שקט? או שעדיף לקנות כרטיס אחר באותו מחיר כמו זה : http://tms.co.il/product/5235 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by mor873,

מחפש כרטיס טלויזיה טוב כולל רדיו בסיבובות 400-600 ש"ח , יש לי כרטיס חדש יחסית אבל לא קולטים בו טוב ויש רעש למרות שיש לי כרטיס קול טוב של קראטיב פלטניום zx .

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by yl111,

פרטים על תקציב הקונה : תקציב:500 חריגה מקסימלית:100 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: במרכז(\משלוח זול) עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): יש לציין כי במזומן המחיר יהיה נמוך יותר. באשראי\תשלומים\צ 'קים המחיר יהיה גבוה יותר. מפרט של המחשב: מעבד: Athlon X2 6400 לוח אם: Asus M3A78EMH HDMI כרטיס מסך נוכחי: Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 ספק: Recom 450W איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): 22" הערות ובקשות מיוחדות: חשבתי על זה : http://www.zap.co.il/model.aspx?mod…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by dolypooh,

שלום חברים. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך להחליף לו את הכרטיס מסך. כאשר אני מתבלט בין 2 כרטיסים עיקריים: 1. GTX460(במחיר 600 שח) 2. quadro 600(באיזור ה900 שח) (הכרטיס הנוכחי שלי הוא NVIDIA GeForce 250GTS 1G-3 P.O.VIEW) הייעוד של הכרטיס הוא גרפיקה כולל תלת מימד ווידאו.( ADOBE חבילת , 3ds max, zbrush) כאשר יש לי מעבד CORE I5 1156 QUAD 750 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-P55-US3L. 4G זיכרון ראם שלהם אני הולך להוסיף עוד שתי יחידות של 4 (Hyper X KHX1600C9D3/4G). אני מתכוון להתפתח לכיוונים של סצנות אדריכליות, מערכות חלקיקים, אנימציה.reelflow. מה אתם ממליצים/חושבים?...אשמח לכל המלצה, תודה רבה לעונים וסליחה על החפירה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by diablo4u,

חשבתי לקנות מסך דק. אך אנשים אמרו לי שהם לא טובים למשחקים משום שאין להם קצב רענון גבוה וזה לא טוב. מניסיון אני יודע. במשחקים כמו אנריל כאשר זזים מהר מידי המסך עושה מין אפקט של blur. השאלה שלי האם יש מסכים דקים של קצב רענון של יותר מ75 ואם כן יש אז האם תוכלו להביא לי לינק... וגם תגידו מה ההבדל בין מסך lcd לפלזמה? (יש בכלל מסך פלזמה למחשב - באופן סטנדרטי אני מתכוון לא משהו מיוחד) בהנחה שאני לא קונה מסך דק אבל עדיין רוצה מסך אם תוכלו להביא לי לינק למסך 17 רגיל וטוב במחיר סביר סביבות ה1000 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by markyosy,

שלום לכולם, רכשתי אתמול מחשב חדש. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI. אבל המסך לא הצליח לקבל אותות בחיבור זה. אבל בחיבור האנלוגי הוא קיבל אותות ועובד בלי בעייה. כרטיס מסך: Saphirre ATI RADEON X700 SE 512Mb מסך: Samsung SyncMaster 930B אם תוכלו, אז בבקשה תעזרו לי לנטר את הבעייה. תודה, יוסי.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  24. לא יודע למה אני לא מאמין שזה צריך להיות אבל יש לי ארטיפקטים שאני מריץ את המשחק על high מישהו יכול לעזור להבין מה יכול לגרום לבעיה?? תומנה http://img697.imageshack.us/img697/1781/bfbc2game20100310165434.png ותחשבו שבמשחק ב 50 fps רואים מלאא כאלה בכל המסך בבקשה עזרה בתודה עמית

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by TNAfan,

התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם ה- 8800GT ולהפתעתי הרבה הם בעברית... איך אוכל לשנות את שפת הממשק לאנגלית ? בנוסף האם הדרייברים שבאו עם הכרטיס הם העדיפים לכרטיס זה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים