כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
ערכתי חיפוש בגוגל במטרה למצוא benchmarks של x1950pro ב-dx10 ,אבל מצאתי רק הפניות לפורומים וסקירות של ביצועי הכרטיס במשחקים ישנים . להלן מחרוזות החיפוש : http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro#1394-forum http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro-forum#523 אם מישהו מכיר אתר עם benchmarks של x1950pro אנא רשמו את שמו כאן . תודה
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי כרגע 7600GT ומשחקים כמו SUPREME COMMANDER זזים לאט עליו... האם כדאי לקחת HD3850??
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הייי יש לי כרטיס מעפן של S3 והוא PROSAVAGEDDR אז יש סיכוי שיש איזה קובץ,תוכנה משהו שתיקח זיכרון מהדיסק קשיח או מהזיכרון עצמו(DDR 768 MB ) לכל האלו שאומרים לקנות כרטיס חדש אז אני לא יכול ביינתיים לקנות...
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני קונה ביום ראשון מחשב חדש ואני צריך לדעת איזה כרטיס מסך יותר חזק 7600GT או 8500GT או 8600GT מה ייתן לי ביצועים יותר טובים ואני יודע שסדרות ה 8XXX תומכים DX10 אבל זה לא אומר שהביצועים שלו יותר טובים מן הכרטיס של DX9 אז בבקשה צריך את התשובה ממש ברגע זה כי אולי עדיין פתוח היום איפה שאני הולך לקנות ואני לא רוצה לקנות סתם, ועוד שאלה במקרה שהחליט על דגם יותר חזק מה עדיף 7900GT או 8600GTS?
-
- 11 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שבת שלום. המפרט בצד , כבר כמעט קניתי מחשב מארה"ב ובסוף ביטלתי כי ראיתי כמה הכרטיסים הנוכחיים חלשים בביצועי ה DX10 והבנתי שעוד שנה הם לא יהיהו שווים הרבה . בכל מקרה רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שלא יווצר צבר בקבוק ושמערכת שלי תוכל לנצל אותו בצורה סבירה . חשבתי על 7600\7300 GT אבל ראיתי שעומדים לצאת ה HD2400 והHD2600 במחיר של 199 דולר אז אולי בכלל להביא אותו מחו"ל? אני רוצה להריץ את כל המשחקים היום לפחות על MED אם זה אפשרי. אשמח לשמוע עצות שלכם .
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4 שנים. לפני כמה חודשים, נשרף לי הכרטיס מסך... ומאז המסך מחובר לכרטיס הבנוי על הלוח אם. רואים די חרא, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ לי משחקים כמו שצריך. הבעיה שאני די בטוח שאין לי PCI-E, יש AGP. אני רק לא יודע אם זה X4 או X8... איך אני בודק? אגב, המעבד זה פנטיום 4 2.4GHZ וג'יגה זיכרון פנימי. לוח אם אני לא יודע איזה דגם... אז אני צריך לדעת איזה סוג AGP, וגם המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המערכת שלי. תקציב: 600 שח. תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני לא יכל לשחק זה עובד כל כך איטי לא משנה על מה אני עושה אבל אם זה בוא נגיד כל משחק אחר לא משנה איזה ממש לא משנה הכי חדש עובד על הכי גובה אני לא יודע אך קוראים לזה אבל בעברית קוראים לזה סינון סטרופי .. עכשיו אך שאני מפעיל את זה המשחק מגמגם אני מבטל את זה הוא עובד חלק לא משנה איזה רזלוציה לא משנה אמרו שיתקנו את זה בדרבירים החדשים של ati אני מזכיר זה עושה את רק בה ספלינטר סל למה ?! אני לא מבין Antialiasing אני חושב קוראים לזה ככה עכשיו אים אני מפעיל נמשל את ה Antialiasing ב ויס סיטי עובד חלק חבלז על רזלוציה 1600 1200 על כל רזלוציה על ריבן שילד עובד חלק גם שאני מפעיל את ה Antialiasing הכל הכל חוץ מספלינר מפרט 2.53 אניטל ראידון 9700 פרו ספייר Gigabyte G…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מה המסך הכי מומלץ עד 1300 ש"ח ? לי יש היום MAG796FD ואני מרוצה ממנו אבל צריך לקנות מסך נוסף .
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
איזה דרייבר הכי כדי לשים היום לכרטיס מסך מסוג radeon 9800pro?? (תתנו גם לינק אם אפשר??)
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הנ"ל ב 770 שקל בKSP, למה הוא כזה זול? והאם הוא עדיף על ה FX5700?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם אני מתכנן להתחיל לילמוד אנימציה בMAYA האם זה דורש כרטיס גרפי חזק?? בתודה מראש *יש לי READON 9600 PRO
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי את 2 הכרטיסים פשוט יש לי מחשב ישן ואני רוצה לדעת איזה כי כדאי לי להשים בו. (לא מצאתי בנצמרקים של שני הכרטיסים אחד נגד השני)
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
(מקווה שהכותרת מתאימה ושהנושא במקום) אני דיי מבין בפוטושופ.. אבל כשזה בא להגדלות תמונה אין לי משהו ידע =\ אם מישהו יכול ללמד אותי זה יעזור אני רוצה להגדיל תמונה בגודל 124X107 לגודל של דף A4 / שני דפי A4 אבל בלי לאבד רזולוציה התמונה היא בשחור לבן וכוללת רק קווי מתאר ככה שזה פחות בעיה (תמונה של דרקון) אני מבקש לא לגנוב לי את זה בבקשה.. כי אני רוצה שזה יהיה יחודי למארז שלי P= זו התמונה : http://mywebpage.netscape.com/link2the2hylian/CASCAZSW.jpg אם מישהו יכול לעזור לי אנא שלחו הודעה בפרטי או באיסיקיו 8558673 תודה!
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
What do you thing about that one: ? Model e-yama 17NE1-S LCD 17,0 (43 cm) TN Wide Angle Response time 14 msec (rise: 4 ms, fall: 10 ms) not 16ms, not 20ms, not 25ms Sync frequency H:22 - 82 KHz V:56 - 76 Hz Video bandwidth 135 MHz Viewing zone 337,9 x 270,3 mm Displayable colours 16,2 M Max. resolution 1280 x 1024 (75 Hz) Brightness 370 Contrast 350 : 1 Input video signal D-Sub mini 15 pin Dimensions (WxHxD) 387 x 404 x 197 Net weight 3,5 kg 2200NIS Ksp.co.il and is there something better in this price?
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך גי פורס fx יש לי בעיה אני לא רואה בכבל s.vedio איך אני מגדיר במאפיני כרטיס מסך שאני יוכל לראות?(פנטיום 4 XP PRO ) בכבל פשוט של rca אני רואה אבל לא ברור במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, זה נראה לי המקום הכי נורמלי לת'רד הזה, אז השאלה שלי היא ככה, צילמתי כמה תמונות ברזולוצית 1200x1600 עם הדיגיטלית, רציתי לדעת אם התמונה תצא חדה בהדפסה בגודל 13x18 ? תודה רבה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/news.html?97792
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן קניתי אתמול את כרטיס המסך Gigabyte GeForce Gtx 650ti והכנסתי אותו לחריץ המתאים בלוח אם (PCIE 16) הקטע שעכשיו הוא לא עובד בכלל.. הבנתי שצריך לחבר לו גם חשמל אבל אין לי כבל כזה בכלל שיוצא מהספק (500w) עם שש פינים מתאימים לכרטיס הנ״ל. מה אני עושה ??
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הדיווחים אודות הרבעון השלישי בתחום כרטיסי המסך כבר כאן, עם בשורות חיוביות צנועות עבור השחקנית האדומה כפי שקורה מדי שלושה חודשים, גם עכשיו אנחנו מקבלים דיווח כללי צנוע מחברת האנליזה JPR אודות מצבו של עולם כרטיסי המסך הדיסקרטיים – והחדשות הטובות הן ש-AMD מצליחה להחזיר לעצמה קמצוץ מנתח השוק שאיבדה, אך מה שקצת פחות חיובי הוא שאותו שוק הופך ליותר ויותר קטן. לפי הדיווח הנוכחי, ברבעון השלישי של שנת 2015 נמכרו בסך הכל כ-12 מיליון כרטיסי מסך ייעודיים – רובם ככולם מבית NVIDIA ו-AMD. מדובר בעלייה נאה של 27.6 אחוזים לעומת המספר שנמכר ברבעון השני של 2015, וזה טוב – אך באותה נשימה כדאי לציין כי מדובר בכל זאת בירידה של 3.8 אחוזים לעומת המספר שנמכר ברבעון השלישי של 2014, כך שמע…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ישלי שתיים מחוברים בקרוספייר במחשב אם אני מנתק אחד המשחקים רצים אותו דבר בלי שינוי והCROSS FIRE על ENABLED מה יכולה להיות הבעיה? אולי הם לא עובדים ביחד וסתם מחוברים איך אני יכול לדעת בוודאות
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב באזור ה-700 שח. חשבתי על gigabyte gtx 550 ti 1GB או asus gtx 550 ti 1 gb. תודה
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
להלן: http://www1.sapphiretech.com/th/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 בבעלותי כרטיס זה. הטמפרטורה שלו במנוחה סביב ה- 60 מעלות (נורמלי)? ניקיתי את המאוורר (מאוד קל לפרק) אך רציתי אולי אף להחליף את המשחה התרמית. הבעייה היא שאיני רואה כיצד אפשר לפרק את הכיסוי שיושב על הכרטיס. למישהו יש ניסיון עם זה? כמו כן במידה ואצליח להוריד את הטמפ' עם איזו תוכנה עדיף לעשות OC? ATI TOOL /RIVATUNER /CCC תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, ביררתי בפורום לפני כשבוע (בנוגע לכרטיס מסך לשימוש כללי) - וכולכם המלצתם על GT240 DDR5 של sparkle. משום מה, הוא אזל מהמלאי של כל החנויות שהחזיקו בו (rsm, noacomp). כעת ניתן להזמין רק כרטיס של חברות Palit או biostar. מה עוד, יש רק את גרסת ה-DDR3. על איזו חברה הייתם ממליצים? האם כדאי לקנות את גרסת ה-DDR3 1GB? או שבמצב זה יש כרטיס אחר מומלץ באותו מחיר (עבור שימוש כללי, HD, משחקים בינוניים כדוגמת SIMS וכו'). תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני בערך שנתיים רכשתי מKSP מחשב שעד היום אני די מרוצה באופן כללי מהביצועים שלו, סה"כ מערכת מאוד אמינה. Intel core 2 E7400 2800Mhz לוח אם שגם נחשב בזמנו טוב מאוד לאוברקלוק-Gigabyte GA-EP43-UD3L 1066mhz זכרונות 4GB 400MHZ לא זוכר את החברה אבל נחשב מוצר איכותי. ספק כוח- וכאן בעצם השאלה- יש לי טרמלטייק 420W. לא יודע אם זה קשור, אבל היה לי בעבר כ.מסך שקניתי עם המחשב- GT9800, נדמה לי 512 מגה, שיחקתי עליו בעיקר משחקי ספורט-ההכי כבד NBA2K11, ואפשר להגיד שדיי אהבתי לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עד שפשוט יום אחד(בחודשיים שלפני קצת התחילו ארטיפקטים אבל קלילים) הוא החליט שהוא לא יכול יותר והוא נשרף, הסתבר שהכרטיסים האלה חזרו אליהם עוד הרבה פעמים. כרגע יש לי כרטיס נקרא לזה "ח…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-