עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tulicooli,

טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  2. היי,יש לי בעיה די מעצבנת...יש לי כרטיס מסך 7600GS...הגרפיקה עם הדרייברים החדשים פשוט זוועתית...יש המון באגים בגרפיקה כמו חורים באדמה וכל מיני פסים וריבועים מוזרים על המסך(כל זה עם הדרייברים האחרונים של NVIDIA עבור הכרטיס הנ"ל...), לעומת זאת עם דרייברים ישנים(גרסא 93...) הכל עובד מעולה...הגרפיקה מושלמת... הבעיה היא ששידרגתי לWINDOWS 7 והדרייברים הישנים לא עובדים על המערכת הזו...זה לא מזהה אותה כמערכת של WINDOWS כלל...אז נוצר מצב שאני תקוע עם דרייברים חדשים שאיתם הגרפיקה נוראית(וזה קורה בכל משחק). אגב, המשחקים פועלים חלק עם הדרייברים החדשים, הבעיה היא רק בבאגים מטורפים בגרפיקה...למישהו יש מושג למה זה קורה עם הדרייברים החדשים? כמו כן זה לא רק דרייבר חדש ספציפי...זה כל הדר…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by hazi_s,

שלום לכולן, האם ניתן ואיך להשתמש בגוסטיק של סוני פליסטיישן בחיבור usb של המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי כרטיס פשוט fx5500 128mb ואני חושב שהוא מסוגל לתת יותר ואני לא יודע איך להוציא את זה ממנו אז תעזרו לי בבקשה. תודה נתי!!!!

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. יש לי כרגע כרטיס מסך 6600GT חח כבר מציתי אותו אני רוצה להחליף ויש לי תקציב משו כמו 900 שקל בעיקרון אין לי צרכים מטורפים עם הכרטיס מסך אנלא משחק בקרייסיס ובכל המשחקים הכבדים .. אני משחק בפיפ"א וכאלה ואני רוצה שזה ירוץ לי חלקק ברזולוציה הכי גבוהה (פיפ"א 2009 דיי כבד הייתי אומר) אה כן ויש לי מסך 19" 2MS של AOC אז תעזרו לי חברים תודה מראש

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by mc_elad,

אין לי מוסג בנושא... הוא אמור לצאת?? תודה מראש למגיבים..

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by psycho killer,

יש לי בעיה הכרטיס מסך שלי 7300 GT עובד רגיל אבל ברגע שאני מתקין DIRECTX אני מתחיל לראות בסרטים (הבעיה לא בתוכנה) כמו דרך שקופית אפורה לפני שהפורמט זה היה כמו שקופית אדומה איך אני יכול לסדר את זה ? (כבר החלפתי את הכרטיס בחנות)

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by zoloboy,

יש לי ראדון 9800 כשאני מריץ dungeonsiege יש אפשרות במשחק לבדוק את FPS וזה עומד על בין 60 ל 80 fps נראה לי ממש קצת מישהו יכול לשפוך אור על הבעיה תודה ??? 8)

9. טוב אז לאחר חיפושים ומשחקים במסגים שלי חפשתי "קצת" יותר ממה שאני יודע על DUAL VIEW ועוד... ומצאתי באתר של NVIDIA סרטונים להורדה ללימוד בכלל על NVIEW DESKTOP. ממליץ בחום להוריד... בטוח שיחדש לכם דבר או שניים... http://www.nvidia.com/object/nview_tutorials.html

10. Started by switchman,

קניתי את המסך הזה לפני בערך שלוש שנים (אז ב1250 ש"ח) ואני חייב לשדרג ל LCD בגלל העיניים.(ואני גם לא גיימר אז לא אכפת לי) מסך יפה, מסך טוב, מסך סוס - ושמרתי עליו מצויין ועם כל החוברות שבאו איתו[נראה ממש כמו חדש] האם יש למי למכור אותו היום? אני לא מכיר ממש את המפרט הטכני שלו וגם לא מבין בזה ממש הrefresh rate שלו או מה שהגיימרים רוצים, איך הוא מהבחינה הזאת? בכמה אני יכול למכור אותו היום בקיצור? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. הורדתי ת'דרייבר של כל הכרטיס עצמו מהאתר של החברה PowerColor וזה לא מתקין לי רשום לי זוהה חומרה חדשה USB Recciver והוא לא מתקין למישהו יש פיתרון ?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  12. שלום לכולם אני מחפש כרטיס PCI-E בעל יכולות OC מקסימליות בתקציב של 300 שקל חשוב לי מאוד שיהיו לו לפחות 2 יציאות דיגיטליות(DVI או HDMI) ותמיכה חומרתית ב H264 תודה מראש לכל המומחים RA96

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  13. http://www.nvidia.com/page/wtb_6800.html תבדקו את הכתובת הזאת ותאמרו לי איזה חברה אתם ממליצים לי לקחת מתוך שלוש החברות של הכרטיס geforce 6800 ultra עצות ודעות בבקשה!!!!!!11

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by bennnn,

במפרט של הכרטיס כתוב שהוא תומך ב hd זה אומר שאם אני אריץ סרט בעל hd תהייה תמיכה מלאה?? ונגיד ב 6800 גי טי שאין תמיכה הוא לא יריץ את זה? יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ עם 2 גיגה זיכרון אני אוכל לראות סרטים של 1080?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  15. הציעו לחבר שלי יד שניה, את הכרטיס הזה, ב500 שקל. בפלונטר זה עולה 3000 שקל. אני לא יודע אם זה כזה אמין, זה כרטיס חזק? הוא יותר חזק מX1950 PRO? מתי הוא יצא בכלל?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  16. לא למשחקים כבדים .... רק משהו שהכי טוב במחיר הזה... ולא יותר . תודה

• 10 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by skp333,

איך הכרטיס הזה נותן תמורה לכסף? ATI RADEON 3850 512 mb DDR3 Retail אם יש המלצות אחרות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לאחד שאוכל להריץ איתו משחקים בסגנון Call of Dudy: world at war, GTA-IV, Far cry 2. המפרט של המחשב שלי הוא: Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz GIGABYTE GA-G31M-S2L Kingstone 2GB DDR2 ATI Radeon X550 256MB W.D. 160GB (SATA II, 7200, 8MB) +80GB (IDE) LG DVD-RAM GSA-4081B SAMSUNG DVD-RAM SH203D (SATA) (נדמה לי שהספק הוא 450W) אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך בסביבות מחיר של 400 ש"ח (כמובן שאם אפשר - אז פחות...) בתודה מראש, רון.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  19. עם G-FORCE 4 קיימת אצלי בעיה מאוד רצינית אך ורק במשחקים בהצגת טקסטורות ומודלים תלת מימדיים. מבחינת שולחן עבודה ועבודה תחת האקספלורר לא קיימת שום בעיה כלל. אך כאשר אני מפעיל משחק כל שהוא המצב מיד משתנה וניתן לראות במודלים פשוט הפרעות לדוגמה ב NFSU אני רואה משולשים בגלגלים שזזים יחד עם הגלגל. ואם אין את זה אז אני רואה משהו אחר - ריבוע ענק אטום עולה מהמכסה מנוע ואין אפשרות לראות מה יש מאחוריו. כמו כן לפעמים אני יכול לראות באמצע המסלול קיר ענק שחור או בצבע אחר שמסתיק את כל המסלול. במשחקים אחרים לדוגמא אני יכול לראות על טקסטורות של דשא או כביש פתאום ריבועים או מלבנים בצבעי סגול זוהר וירוק זוהר בלי קשר למשחק. להלן כמה דוגמאות מ NFSU: הערה: הבעיה הזאת מתרחשת גם ב HA…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by psxr,

המסך ישמש לישומי אופיס ולצפייה בסרטים בעיקר ולעתים רחוקות למשחקים.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  21. להלן רשימת כרטיסי GF6800LE\NU שנפתחים אם אתם מתכננים לקנות כזה כרטיס לפחות תדעו איזה כרטיס לקחת ואת אחוזי ההצלחה לצערי האתר ברוסית אך הרשימה באנגלית http://81.176.67.68/post.cgi?id=print:10:48721

22. Started by danielhasan,

אני רוצה לדעת איך אני רואה מה הטמפ' של הכרטיס ועל הדרך גם איך אני יוצר פרופילים למהירות של המאוורר שברגע שאני נגיד מתחיל לשחק אני ישים על מהירות גבוהה יותר ככה שהכרטיס יתחמם פחות .. תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  23. יש לי מערכת קצת ישנה בבית - ודי חבל לי שלא להמשיך לעבוד איתה.. ליתר דיוק - אחי הקטן עובד איתה, ומשחק לא מעט משחקים - אך כרטיס המסך קצת מגביל אותו המפרט הוא : AMD 3000 VENICE DFI LP NF4 ULTRA D 1 GB זיכרון כרטיס עכשווי: 6600 "רגיל" המעבד והכרטיס מסך מקוררים בעזרת מים (לבלוק אני לא דואג - הוא אוניברסלי - והוא יתאים מן הסתם גם לכרטיס החדש) תקציב? אני מניח שכרטיס עבור מחשב כזה לא יעלה יותר מידי, ולכן זה די מיותר . אני מחפש את הכרטיס שימצה את המחשב עד תום (חבל לדחוף משהו שיהיה אוברקיל ) , לכן אני נעזר בכם.. תודה.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by Monstalicious,

בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש, התקציב בין 300- 350($) המפרט: Amd 64bit 3200 Epox 8kda3j Agp 1024 Ddr 3400 - 440Mhz חשבתי או על Geforce 6800Gt, Or Radeon x800XL מה מבינהם עדיף? מבחינת אוברקלוק, ביצועים יחסית למחיר וכו.. בבנצ'ים הם די שווים, אבל בכל זאת אני צריך המלצות ממישהו תודה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by DimaX,

היי! נגיד ולמישהו יש geforce 6150 מובנה עם TVOUT, הוא מחבר לטלויזיה ורואה את הסרטים כמו שהוא רוצה והכל טוב חוץ מדבר אחד - הכתוביות בסרטים(אם הכתוביות מובנות וגם אם הן לא מובנות בסרט אלא באות בקובץ נפרד) לא נראות. במקום שאמורות להיות כתוביות יש פס שחור שמסתיר אותן! :s05: WTF? יש לכם הצעות לפיתרון הבעיה? תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.