כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
What do you thing about that one: ? Model e-yama 17NE1-S LCD 17,0 (43 cm) TN Wide Angle Response time 14 msec (rise: 4 ms, fall: 10 ms) not 16ms, not 20ms, not 25ms Sync frequency H:22 - 82 KHz V:56 - 76 Hz Video bandwidth 135 MHz Viewing zone 337,9 x 270,3 mm Displayable colours 16,2 M Max. resolution 1280 x 1024 (75 Hz) Brightness 370 Contrast 350 : 1 Input video signal D-Sub mini 15 pin Dimensions (WxHxD) 387 x 404 x 197 Net weight 3,5 kg 2200NIS Ksp.co.il and is there something better in this price?
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היום קניתי כרטיס HIS R9600XT במבצע 890 שקל המבצע מדבר על כרטיס 256 מגה. על הקופסא שקיבלתי רשום 128 על הכרטיס עצמו יש מדבקה שרשום עליה 128 לא שמתי לב שלקחתי את הכרטיס. אבל בהתקנה בוינדוס מהאינטרנט Catalyst 4.9 הוא מזהה את הכרטיס בתור 256 מגה . האם יש תוכנה שיכולה לאבחן כמה זכרון יש לכרטיס ? תודה
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
9800GTX 1GB/512MB+ HD4870 1GB/512MB HD4850 1GB/512MB ושל איזה חברה כדאי עם הקירור הכי טוב שיש לא משנה על המחיר רק שלא יתחמם ויהיה הכי טוב מבניהם למשחקים??? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היי איך אני מכוון את האיכות של ה TVIN ב 6600GT של GIGABYTE? אני עובד עם VIRTUAL VCR ואין שם את האופציות של כיווני איכות. אולי תמליצו על תכנה שכן שולטת באיכות. התקנתי את כל ה CD שקיבלתי, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב עם מעבד I7 920, זיכרון 6GB ושני כרטיסי מסך HD4890 VAPOR-X בCF. היום רוב המשחקים לא תומכים בשני כרטיסי מסך והוא מתלבט אם כדאי לו למכור את שני הכרטיסי מסך ולקנות GTX480 או GTX470. איך הGTX470 או הGTX480 ביחס לשני HD4890? יש לו מארז HAF932 וספק של CORSAIR 850W.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7600 ג'יטי, ואני משחק (נותן משחק לדוגמא מתוך כמה) פרו אבולושן סוקר 6 - PES6, ברמה HIGH. המשחק עובד חלק בכללי, אבל ברוב חלקי המשחק יש מן "גלים" כאלה, גלים מגנטיים או איך שלא תרצו לקרוא להם. אמרו לי שזה לי בגלל שהכרטיס מסך חלש מדי כי זה אמור לפעול חלק איתו וזה באמת עובד חלק איתו. אמרו לי לנסות לבדוק דרייברים ולעדכן אותם. אז איך אני בודק תדרייברים שיש לי, ואיזה דרייברים אני צריך להתקין? אין לי מושג אם זה נחשב לבעיה בכרטיס מסך אז זה מתאים לפה, או שזה נחשב לבעית תצוגה בווינדווס אז זה שייך לפורום ווינדווס או שזו בעיה טכנית, אז פתחתי פה נראה לי הכי מתאים, מצטער אם טעיתי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי MSI RADEON 9800 PRO, אין לי איתו בעיות או משהו והכל עובד בסדר.. הבעיה היא כזאת: הוא מותקן אצלי בתור 2 כרטיסי מסך, RADEON 9800 PRO ו RADEON 9800 PRO SECONDARY וגם שמתי לב שהתוכנה Microsoft. Net Framework מותקנת אצלי פעמיים (יש לי Enhanced Uninstaller ואני רואה את התוכנה פעמיים ברשימת התוכנות להסרה, הגירסה שלי היא 1.1). אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה, ואם כן אז אני שואל למה זה ככה? אם לא, אז בבקשה תסבירו לי איך מסדרים את זה.. ד"א יש לי את ה CATALYST האחרון.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
זאת הרשימה: PALIT ATI Radeon® X800GTO Club 3d ATI Radeon X800RX 256MB (אם אפשר קצת הסבר על הכרטיס הזה) Sapphire Radeon X850XT 256MB HIS Radeon X1600XT IceQ 256MB PCIe GeCube Radeon X1650XT Pro Gamer Edition 256MB PCIe מי מבינהם הכי טוב למשחקים של היום.... קונה את הכרטיס במיוחד בשביל CRYSISוגם כמו שרשמתי אם אפשר קצת הסבר על הX800RX ובכלל על כולם תודה!! עריכה: מפרט: מעבד פנטיום 4 2.8 זיכרון 512 (מתכוון לשדרג ל 2GB או 1GB תלוי בכמה אני אקנה את הכרטיס) כרטיס מסך GEFORCE 7300GS לוח אם: Intel Eatonville D915GEV אם יש כרטיסים יותר משתלמים במחיר הזה בערך אז תגידו...
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אם יש דרך לסדר את זה אז בבקשה תגידו ותודה רבה
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
על הכרטיס מסך כתוב: ms 4420 ver:1 3d agphantom מערכת ההפעלה במחשב: Win98 תודה מראש למי שיביא קישור לפושע הנמלט yfbr שריף
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר הייתה לי בבניין הפסקת חשמל שלאחריה בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים ללא בעייה. אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. האם יש למישהו רעיון איך ניתן לפתור את זה? האם יש בכלל צורך בחיבור ישיר של כרטיס המסך לספק - או שזה טוב רק כאשר מחברים יותר מכרטיס אחד (קוראים לזה SLI אם אני לא טועה)? תודה מראש, רם
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב לא רע אבל לדעתי הכרטיס מסך יוצר צוואר בקבוק ( HD3600 ) , עיקר השימוש הגרפי במחשב הוא אוטוקד , פוטושופ ותוכנות תלת מימד כמו מאיה ו 3DMAX אני לא בטוח שבא לי להשקיע כמו אלפים , אלא להישאר בתקציב של עד 1000 אולי , עדיף פחות כמובן עכשיו כמה שאלות האם כל הכטיסים הרגילים סידרה 4000 למשל של ATI טובה לדברים האלה , או חובה ללכת על קוואטרו ? והאם כרטיסי הקוואטרו האלה מתאימים גם למשימות פשוטות כמו סרטים ומשחקים בקטנה ... אז מה אתם אומרים ? ניסיתי להביןו לבד ויצאתי כבר משוגע , ללכת על כרטיס מהסדרות הרגילות ואם כן אז איזה או חובה קוואטרו ? מה דעתכם על הכרטיס הזה לדוגמא : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_67/products_id/7365?osCsid=a7d5a9f37d9b1468…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר כדי לקנות בחינת מחיר בצועים הכל ZOTAC GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E מחיר: 880 או Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מחיר: 790
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי שחקתי עם המשחק קרייסיס 2 על הגדרות GAMER בלבד ללא העדכון DX11 וללא עידכון רמת טקסטורות גבוהה וראיתי עם הכרטיס מסך 7950 שלי שיש לפעמים ארטיפקטים צהובים במשחק, האם יש בעיה עם הכרטיס, או שזו בעיה במשחק, בכרטיס 6850 הקודם שלי לא ראיתי זאת. מה דעתכם? לשלוח את הכרטיס לבדיקה ? מצורף קובץ בדיקה:
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
card is 7900 GS - can get dell 19 inch flat for a cheaper price - without DVI - should I consider it
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם HWZONE יש לי מחשב די ישן P4 2.40 GHZ 1G RAM ובחופש הגדול קניתי כרטיס 7600GT AGP של פאליט.. וכבר איזה חודש ככה חודשיים שאני משחק במשחקים (לא בכולם אבל כמעט כולם) יש לי ארטיפקטים שכנראה זה נובע מי הזיכרון שבכרטיס. אמרו לי זה יכול ליגרום מי טמפרטורה אבל הכרטיס הוא מצוין 43-45 מעלות ובכללי המחשב קריר.. והיא אפשר לשחקבכלל עם הארטיפקטים זה משגע לא רואים כלום ניסיתי תדרייבר הכי חדיש ולא עזר. צריך להזכיר שאם אני לא משחק הכרטיס עובד מצוין ככה ככה בגלישה וזה וזה לא בעיה במשחקים.! האם ללכת לחנות שקניתי ולהגיד שיחליפו לי(SKYPC) יש לי עוד אחריות על הכרטיס?עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איזה חברה עדיף מבחינת ביצועים לא OC
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=255 הזמן תגובה שלו מצוין וגם יש לו חיבור DVI השאלה עם במחיר הזה אפשר להשיג אולי מסך יותר טוב .. לדוגמה אולי של VIEWSONIC ???..
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, ברשותי משחק מחשב. המשחק מקרטע למדי על מחשבי. בדקתי ומצאתי שאני עומד בכל הדרישות המומלצות של המשחק- פרט לשני פרמטרים: הזכרון וכרטיס המסך. יש לי תקציב רק לשדרוג של האחד מהם. שאלתי היא- האם הגדלת הזכרון (מ-512mb ל-1gb) תפסיק את הקרטוע, או שמא שדרוג כרטיס המסך (מ-geforce 5700fx ל-geforce 6800le) יעשה את העבודה (ולא רק ישפר את הגרפיקה)? תודה.
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
דבר ראשון קראתי את הנעוץ ולא מצאתי את המקום הזה אם הxml אם זה קשור אז אני בווינדוס ויסטה במצב רגילל בלי כלום הכרטיס על 75-80 מישהו יודע מהלעושת?
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הורדתי אותו זה שוקל 354 , אני פותח אותו וזה לא מתקין לי ,זה לא פותח אותו בכלל, יש לי וינדוס XP PRO , מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
אהלן שוטטתי לי באתר של XFX וראיתי שהדגם היחידי של 6800 רגיל AGP הוא GAMER EXTREM EDITION אבל זה לא היה מוזכר על הקופסא.... אז שלי זה GAMER EXTREM EDITION? ומה זה אומר בתכלס?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם הוא שווה משהוא ? באיזה רמה הוא יהיה בערך
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני לא הבנתי למה בדיוק אבל אחד המנהלים החליט לנהול לי את הדיון הקודם שפתחתי. זה הלינק לדיון הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=381467.0 כמו שכתוב שם, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת שלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-