עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי כרטיס מסך Sparkle 8800GT עם הקרור שהוא מגיע איתו. הטמפרטורות לפי דעתי קצת גבוהות אני מקבל 66 במנוחה ועד 80-85 במאמץ מה דעתכם? נסיתי לשנות את הטמפרטורה של הכרטיס בעזרת Riva tune ו nTune בשניהם המאוורר מוגדר לעבוד על אוטומטי וב- 30% במצב זה המאורר מסתובב כ- 1450RPM ניסתי לשנות את ההגדרות בעזרת שתי התוכנות ידנית אבל המהירות של המאוור נשארת על 1400-1500Rpm למישהו יש מושג איך לגרום למאוורר לעבוד יותר מהר? תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. לא יודע למה אני לא מאמין שזה צריך להיות אבל יש לי ארטיפקטים שאני מריץ את המשחק על high מישהו יכול לעזור להבין מה יכול לגרום לבעיה?? תומנה http://img697.imageshack.us/img697/1781/bfbc2game20100310165434.png ותחשבו שבמשחק ב 50 fps רואים מלאא כאלה בכל המסך בבקשה עזרה בתודה עמית

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by Kubb4,

איך החברה הזו? ואיך הכרטיס הספציפי הזה? GF4 TI4200 AGP 8X 128 DDR 256 BIT ?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  4. http://www.amd-insight.de/main.php?cat=grafik&test=catalyst_comparison&page=1

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  5. Started by -neo-,

תגידו, קיים סיכוי להשיג מתאם A/V כמו של קונסולות משחק שמתחבר למסך מחשב? (אני רוצה לשחק בקיוב שלי בחדר על מסך המחשב..........)

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  6. התקינו לי אותו אבל נשאר בקופסא כבל "E.I.C.E - CALL" שנקרא כמו כבל אודיו כזה שמחברים בין הלוח אם לסי די רום. אולי זאת הסיבה שבגללה אני לא שומע קול בטלויזיה כי פשוט לא חיברו אותו?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שברשותי לכרטיס מסך HD4850 או HD4870 במידת האפשר ללא שינויים אחרים במפרט (ניתן לראות בפרופיל). הכרטיס אמור להריץ את כל המשחקים החדשים למשך שנתיים לפחות. האם HD4850 מספיק או שכדאי ללכת על HD4870? (וזאת כאמור, ללא שינויים במפרט) תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by TARON,

מה אתם אומרים על ה ציון הזה ב 3DMARK05 1697 טוב או לא ??? http://img492.imageshack.us/img492/810/19cw1.jpg תגידו איך בלי שום אובר קלוק וב ATI TOOLS הוא על 61 FPS איך ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  9. שבת שלום. המפרט בצד , כבר כמעט קניתי מחשב מארה"ב ובסוף ביטלתי כי ראיתי כמה הכרטיסים הנוכחיים חלשים בביצועי ה DX10 והבנתי שעוד שנה הם לא יהיהו שווים הרבה . בכל מקרה רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שלא יווצר צבר בקבוק ושמערכת שלי תוכל לנצל אותו בצורה סבירה . חשבתי על 7600\7300 GT אבל ראיתי שעומדים לצאת ה HD2400 והHD2600 במחיר של 199 דולר אז אולי בכלל להביא אותו מחו"ל? אני רוצה להריץ את כל המשחקים היום לפחות על MED אם זה אפשרי. אשמח לשמוע עצות שלכם .

10. חלק נעילה OFF, נסיתי לפעול הכל ,שוב חוזר OFF מה בעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. טוב, אז ככה -המחשב שלי (שאת המפרט המלא אתם יכולים לראות בצד ימין - המחשב מחדש) משום מה נותן תוצאה נמוכה להפליא ... מותקן הדריבר החדש שיצא (אם יש המלצא לאחד אחר אשמח לשמוע) מותקן גם DIRECTX 9.0a שאולי הוא עושה את הבעיות ??? PLEASE HELP :( geforce3 ti 200 & amd AXP 1942MHz only 3100 in 3dmark2001

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  12. יש לי תגרסא האחרונה 8.10 והמשחקים תמיד נופלים שאני משחק על ההגדרות הכי גבוהות, למשל במשחק brothers in arms ועוד משחקים... יש לי מסך 22 אינץ'. אני אומר לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עם הכרטיס והמסך הזה?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. אני בקרוב מאד רוכש ATI 5850. עכשיו הבעיה היא ש.. יש כמה יצרניות שונות שבנו את הכרטיס. חלק אומרים לי תקנה XFX. חלק אומרים POWER COLOR חלק אומרים SHAPPIRE. ASUS? מה???? יש הבדלים של לפעמים 100-200 ש"ח בין כל חברה לחברה וזה מבלבל אותי. אם אני כבר קונה כזה כרטיס יקר אני מעדיף גם לרכוש אותו מיצרנית החומרה הטובה ביותר. ברור לי שההבדלים הם מינורים ביותר אבל בכל זאת... האם יש חברה שיותר מומלצת לגבי הכרטיס שאני רוכש?

14. שלום אני בזמן הקרוב קונה מחשב חדש ומטלבת בין כרטיס מסך עם vivo או כרטיס מסך בנפרד וכרטיס טלויזה יש לי כמה שאלות עם כרטיס מסך עם vivo יכול להקליט מהטלויזה ובאיזה איכות ועם יש לו טימייר להקלטות

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  15. יש לי מערכת קצת ישנה בבית - ודי חבל לי שלא להמשיך לעבוד איתה.. ליתר דיוק - אחי הקטן עובד איתה, ומשחק לא מעט משחקים - אך כרטיס המסך קצת מגביל אותו המפרט הוא : AMD 3000 VENICE DFI LP NF4 ULTRA D 1 GB זיכרון כרטיס עכשווי: 6600 "רגיל" המעבד והכרטיס מסך מקוררים בעזרת מים (לבלוק אני לא דואג - הוא אוניברסלי - והוא יתאים מן הסתם גם לכרטיס החדש) תקציב? אני מניח שכרטיס עבור מחשב כזה לא יעלה יותר מידי, ולכן זה די מיותר . אני מחפש את הכרטיס שימצה את המחשב עד תום (חבל לדחוף משהו שיהיה אוברקיל ) , לכן אני נעזר בכם.. תודה.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  16. מישהו בבקשה יכול לתת לי המלצה לכרטיס מסך שיריץ חלק את המשחקים החדשים כמו באלפיד 2 ,היטמן,אקס מן גי טי אי שעומד לצאת ובאטלפילד שעומד לצאת תודה רבה

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by N.S,

17" CTX FP705 FLATRON Monitor או sony cpd-E220/E220E

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by elad122,

איזה כרטיס מסך עדיף למחשב משחקים בתקציב 4K אפשרות א כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe ¤1127 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28604 אפשרות ב כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT GTB 512MB PCIe ¤1176 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV389 ותגידו גם למה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  19. Started by EagleX,

היי, נשרף לי ה6600GT, ואין עליו אחריות. אני צריך כרטיס חדש עד 1000 שקל לAGP. אל תגידו שזה בזבוז וכו', כי אין לי כסף/כוח/כל דבר אחר כדי לעשות שידרוג כללי. תודה.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by kokoman,

אוריפ, אני מצטער אבל אני ממש לא מבין למה אי אפשר לשאול שאלה על מסך LCD בלי שאתה תנעל את הדיון ותפנה את כולם ללינק של הדיון על מסכי LCD מומלצים? זה פשוט לא נראה לי הגיוני, לא ברור לי למה כל שאלה לגבי LCD צריכה להתנהל בת'רד אחד בלבד? הגודל שלו כבר יצא מכל פרופורציה ואם מישהו מתעניין ליגבי דגם ספציפי אין מצב שהוא יקבל שם תשובה כי אף אחד הרי לא יטרח לעבור על 20 דפים על נושא ערטילאי שכזה ואז במקרה יגיב על השאלה שנשאלה שם. אולי תפתח גם ת'רד אחד בלבד לשאלות על כרטיסי מסך? או שבמקום פורום על מפרטי מחשב ניצור גם לנושא הזה רק ת'רד אחד? מקווה שתקבל את זה בהבנה (מעניין אם ש עוד אנשים שחושבים כמוני או שאני היחידי??)

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by reAseu,

שלום יש לי כרטיס 4850 וקניתי 5850 עכשיו השאלה היא איך אני מתקין אותו ( לא פיזית עם הברגים והכל ) רק שאלה של קודם להתקין את הדרייברים שלו ואז לחבר אותו ? או שיש דרך אחרת תודה עידן

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  22. ויש עוד הרבה כאלה כמו: LE GT TDH TD TC GTX SE XT מה כל אחד מהם מסמל? והאם יש עוד כאלה פרט למה שכתבתי?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by moshiko211,

איך ה6600gt של msi?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  24. יש למישהו הצעות ? המון תודה

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  25. היי, ראיתי את הכרטיס הזה ב KSP ב 490 ש"ח (AGP). שווה משהו? האם זה שדרוג למערכת שלי? (מפרט בצד) תודה, אופיר

דיונים חדשים בפורומים