עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שמעתי שה-HD4890 יכול להגיע לתדר של מעל 1GB, אבל בכל זאת בתוצאה הסופית: איזה כ.מסך יציג ביצועים טובים יותר באוברקלוק כבד?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  2. כמו בכותרת, אתם יכולים להמליץ לי על משהו שעבר Tweak. הייתי מרוצה מהאומגה, אבל הם עושים לי בעיות ה- Windows לא אוהב אותם, ובגלל זה הוא לא נותן לי איתם Refresh Rates מלאים. אני לא מעוניין להתקין את הדרייבר המקורי של Nvidia.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by So@tr43,

משהו טוב שיכול להפעיל את מרבית הדברים.! בבקשה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. שלום לכולם, אני חדש פה בפורום. מקווה לתרום כמה שאני יכול. יש לי שאלה קטנה על הכרטיס הזה, שווה ללכת עליו? ואיך הוא? (אני יכול לרכוש אותו ב600 שקל (אני גר בארה"ב) ..) אני לא גיימר או משו כזה.. אבל רוצה שתהיה לי את האפשרות להריץ כל משחק שאני ירצה (הגדרות בינוניות, לא משו מוגזם, על מסך 1280x1024). תודה רבה, פיטר.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני מחפש דרך טובה לחבר את ה PS2 שלי למחשב בהתחלה חיברתי אותו דרך הכרטיס טלויזיה שלי עם כבל רגיל שמקבלים עם ה PS2 ומשום מה הכל עבד לאט רואים ממש הילוך איטי ניסיתי בעוד מחשב עם אותו כרטיס טלויזיה וזה עבד לאט גם... מה לעשות ? תודה מראש,עידן.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  6. Started by Aternus,

הודלפו לרשת דריברים בגרסת בטא של הקטאליסט החדש, 8.7. יש שיפור ביצועים משמעותי במצב CrossFire וגם שיפור ביצועים קל לכרטיסים החדשים סדרת HD4800. XP 32 and 64bit http://www.toomanydownloads.com/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=135&Itemid=54 Vista 32 and 64bit http://www.toomanydownloads.com/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=136&Itemid=54

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. טוב אז לאור העובדה שלא הצלחתי לפתור את הבעיה באשכול הבאה: (אני עדיין אשמח לפיתרון) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414766.0 אני צריך המלצה לכרטיס מסך רק בשביל לחברו ב-dual view לטלויזיה, כמובן שאני רוצה שהיציאה לטלויזיה ולמסך המחשב תהיה רק HDMI/DVI ולא VGA/S-VIDEO. השימושים המרכזיים שלי במחשב הם שימוש בתוכנות Adobe (פוטושופ, אילוסטרייטור, פירמייר... וקצת 3DMAX) וצפייה בסרטי HD. עד עכשיו ה-GF8600GT עבד באופן מצויין. התקציב לא גבוהה (אני גם לא חושב שיש צורך) עד 300 שקל. דרך אגב, אם אפשר לתת לי השוואה קטנה לכרטיס המומלץ לעומת 8600GT, זה היה מצויין. תודה רבה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by idanus22,

איזה כרטיס חזק יותר? HD 5750 1GB או GTS 450 1GB ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by boom!,

איזה ספק כוח לדעתכם כדאי לקנות עם הכרטיס? הוא זולל אנרגיה לא?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם , קיבלתי מסך חדש samsung syncmater 710n אתמול והוא בא לי עם דיסק יש לי שאלה מה זה הדיסק הזה?מה הוא עושה?תודה לעוזר

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by vince carter,

לפני כ-3 חודשיים רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של אסוס 88GT ...הכרטיס היה מצוין..והריץ את כל המשחקםי בהגרדות הכי גבוהות...לפני כחודש...הכרטיס התחיל להשמיע קולות (המאוורר של הכרטיס) במשחקים כבדים כמו קרייסס וCOD4..רעש מטריד ביותר...למישהו יש הצעה מה לעשות ? לפנות לחנות ?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by kip,

אהלן, ניסיתי למצוא את עצמי פה ולא ממש הבנתי... לאחר חיבור ה 4870 והורדת 10.12 המסך קופא מדי פעם למספר שניות. כותב שהדרייבר הפסיק לפעול ועולה שוב. המחשב חדש לגמרי ועבד מספר ימים עם הכרטיס המובנה...

13. Started by shirNoshe,

מה הכוונה?השאלה בכותרת. וכן רשום לו Memory 128MB 64 bit DDRII 16Mx16 . יש את הכרטיס הדומה לו בנתונים שונים(?) מה ההבדל?DDRII 32Mx16 64. האם הכוונה שהוא משתמש בזיכרון ה-RAM של המחשב?והאם הזכרונות הם תצורתם ב-PCB?

14. Started by Eli100,

שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי HD4850 הוא כבר עשה את שלו ההתלבטות היא בין 480GTX HD6970 570GTX המלצות? 1680X1050 Core i5 750 @ 4.2 GIGABYTE P55A-UD3 4GB 1333mhz Enermax modu82+ 625W מארז FULL TOWER מספיק לגודל של הכרטיסים לשימוש גיימינג כמובן

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by nw,

מישהו במקרה יודע אם צפויים לצאת כרטיסי מסך מסוג AGP שתומכים ב- DX10 בעתיד הקרוב?

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by idanus22,

אני רוצה לקנות את הכרטיס GTS450 אני מצאתי את הדגם הזה: ‎Cooler Active (with fan)‎ ‎ Core Clock 810MHz‎ ‎ Core Processors 192 Stream Processors‎ ‎ Dimensions 4.376in - 111.15mm • 8.25in - 209.55mm‎ ‎ DirectX DirectX 11‎ ‎ Dual-Link DVI Supported Yes‎ ‎ DVI 2 (DVI-I)‎ ‎ GPU GeForce® GTS 450‎ ‎ HDCP Ready Yes‎ ‎ HDMI 1 (1080p w/Dolby® TrueHD™ & DTS-HD™ Master Audio bit streaming ready)‎ ‎ Interface PCI Express 2.0 x16 (Compatible with 1.1)‎ ‎ Max Resolution 2560 x 1600‎ ‎ Memory Clock 3608MHz‎ ‎ Memory Size 1GB‎ ‎ Memory Interface 128-bit‎ ‎ Memory Type GDDR5‎ ‎ Package Contents ZT-40503-10L‎ ‎ Driver Disk‎ ‎ ZOTAC Boost Premium‎ ‎ User Manual‎ ‎ DVI-to-VGA adapter‎ ‎ Mi…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Bessmertniy,

ש לי בעיות גאמא במשחקים שרואים מאוד חשוך.... העם יש איזה fix לזה?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by Las@Vegas,

שלום אני רכשתי לא מזמן מסך 971P של סמסונג. יש לי כרטיס מסך 9600GSO אני רוצה לחבר מסך משהו בסדר גודל של 25 אינצ' עד 28 אינצ' רק לצפייה בסרטים, הטלוויזיה תיהיה אצלי חבר על הקיר. האם יש אפשרות לחבר שני מסכים שבאחד יהיה בגודל מלא סרט ובשני לעבוד? האם כדאי לי לקחת מסך מחשב ולחבר או לקנות טלוויזיה? יבגני

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  19. שלום חברים אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי למשהו יותר חדש אני ממתין לסדרה 8 של readon שתצא בקרוב כבר יש לי את המחשב קרוב ל4 שנים והכרטיס מסך הנוכחי כבר עושה בעיות... רציתי להתייעץ האם שדרוג של הכרטיס מסך יחייב אותי גם בשדרוג של רכיבים אחרים במפרט שלי .המטרה כמובן לנצל כמה שיותר את כרטיס המסך החדש לביצועים גבוהים למשחקים מעבד: Intel quad core Q9300 לוח-אם: Gigabyte EP45-UD3L זכרונות: OCZ reaper ddr2-800mhz 4096mb 2gb*2 כרטיס מסך: nvidia gf gtx 460 gigabyte הארד דיסק:750gb WD קרור למעבד: OCZ VENTEDA 2 ספק: EZCOOL 1050w מארז: EZCOOL צורב:lg dvdx22 אודה לכם על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by Ran B,

היי חברים, בספט' האחרון (2010) רכשתי מערכת מחשב חדשה, שלמה עם מפרט טכני מאוד מדוקדק לצרכים שלי והרבה יותר. חלק מהמפרט הוא מעבד I7, זיכרון 8GB, לוח-אם P55M-UD2 וכרטיס מסך 460GTX עם 1GB זיכרון, ספק ENERMAX 525W. אני עובד על WIN7 ULTIMATE ששודרג ע"י ANY TIME UPDATE כשהיה בגרסאת ההום-פריום לפני. (64BIT שתי הגרסאות..) וכן על גרסאת דריברים עדכנית של NVIDIA, שהשתחררה בינואר האחרון - 266.99 האמת שעוד בערכת דריברים 258(נקודה משהו..) נתקלתי בבעיות רציניות של CRASHים וRECOVER של הKERNEL. מידי פעם, בעת קצת מאמץ גרפי (ואפילו בכניסה לסרטי YOUTUBE) המסך נכבה לכמה שניות וחזר והווינדוס טען שהוא שיחזר את הKERNEL שקרס לNVIDIA... זה היה קורה לא מעט פעמים ומתישהו הפסיק עם המעבר לדריבר 260.99.…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by nuctornal wisdom,

ה8800 GTX שלי עושה בעיות וכניראה עומד לסיים את תפקידו (בעיקר בגלל הארטיפקים שיש כבר בביוס), ואני בהתלבטות מה לעשות אני לא כ"כ מעודכן מה כדאי בכרטיסי מסך, התקציב הוא סביבות ה1.5K כשמטרה היא לא לבזבז את הכול, שמתי עין על 470 GTX הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7722 ויש שתי בעיות, כמה צוואר בקבוק המעבד יהיה? (מפרט בצד) נגיד ולא כזה משמעותי, הספק יכול להחזיק כרטיס חדש ביחד עם המערכת הנוחכית? או שאולי עדיף בכלל לקנות מחשב חדש? עריכה: הרזלוציה היא 1200*1600

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי אני צריך המלצה על כרטיס מסך לעריכת ווידאו מיקצועית עד 2500 שקל אני עושה גם רינדור לקבצי 3d בגודל של עד 500 mb תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. Started by Eden 6600,

יש לי 2 שאלות בקשר לקירור כרטיס 7300GT - הכרטיס מגיע עם מערכת קירור מובנית? אם אני יוסיף לו קירור רציני, הביצועים יעלו בצורה נכרת? שאני אומר קירור רציני אני מתכוון לקניית מערכת קירור בסביבות ה-100 ש"ח או בנייה של 2 מאווררים מתחת לכרטיס (שמעתי שיש קומבינה למקם 2 מאוורירים מתחת לכרטיס ע"י שימוש בחריץ PCI). תודה

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  24. קניתי אתמול את הכרטיס, ובחיבור שני מסכים כל פעם שאני עובר ממסך למסך יש לי ריצודים שחורים על שני המסכים. לפני זה הם עבדו עם ה 8800GTS לא שיניתי חיבורים לא כלום. מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קניתי לפני חודשיים את הכרטיס של Gigabyte 5900xt , לאחר ששיחקתי כמה מישחקים שמתי לב שכאשר אני מגזים עם ה AA מתחילים להיות כל מיני פיקסלים לא קשורים על מסך המשחק. התקשרתי לחנות והם החליפו לי את הכרטיס. בכרטיס השני היתה את אותה בעיה, לאחר שהחליפו לי גם אותו, בחנות טענו שזה לא בעיה בכרטיס , והסיכוי ששלוש כרטיסים יהיו תקולים ברצף הוא קלוש. לאחר בחינות מקיפות על הכרטיס הגעתי לכמה מסקנות : 1. הארטיפקטים נוצרים אך ורק על AAx4 כשה Vertical Sync הוא על Off. אם ה Vertical Sync על ON אז הם נעלמים. ניסיתי הרבה שילובים של הגדרות גם שה AAx8 אבל אין ארטיפקטים. 2. דווקא ב AAx4 אני הכי נהנה לשחק, מבחינת גרפיקה וביצועים של הכרטיס, ולפעמים ה Vertical Sync הורס את הביצועים אבל צריך להסתדר א…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.