כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עבודה במחשבים לעשות אתר פשוט בHTML. ואני בחרתי לעשות על חומרה , עכשיו אני רוצה לשים שם מעין 'סקירת שוק' קטנטנה של שני הנושאים הבאים: מעבדים: AMD Vs. Intel *על הנושא הנ"ל נפתח דיון בפורום מעבדים* כרטיסי מסך: ATI Vs. nVIDIA אז אני מבקש ממכם בבקשה להביא לי את הדברים הבאים: רווחים ATI וnVIDIA כאשר סדרת הTi שלטה בשוק - כלומר: טרם יציאת הR3xx ועד הבא רווחים ATI וnVIDIA כאשר הR3xx(9700Pro) נכנס לשוק ועד הבא רווחים ATI וnVIDIA כאשר הGeForce 6xxx נכנס לשוק ועד היום הזה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
לחבר שלי יש Radeon x600PRO 128mb ולי יש Radeon 9800Pro 128mb ואני מקבל ב3Dmark2005 2412 נקודות, והוא 1717. איך זה הגיוני?? וזה מפרט שלו: Intel P4 3.0ghz 64bit 256x2 geil cooled ddr
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קניתי מחשב64 ביט שיש לו כרטיס מסך gygabyte 9250 128MB , במחשב הקודם (32 bit ) יש לי כרטיס radeon 9600 pro 128MB כדאי לי לשים אותו ב64? זה ישפיע על הביצועים?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה...שאני משאיר את המחשב הרבה זמן דולק...אז המסך נכבה אחרי 20 דקות.... שאני לדוגמא הולך לישון הוא נכבה אחרי 20 דקות...ואז בבוקר אני בא לבדוק משהו במחשב...אז אני מזיז את העכבר ולוחץ על כל הכפתורים...והמסך עדיין נשאר כבוי... אחרי ריסט הכל חוזר לתפקד רגיל.... מאיפה הבעיה?.. ואיך לפתור אותה??
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מחליף את הכרטיס מסך שלי(gforce fx5200) ל-9800 pro,השאלה אם הספק הג'נרי יספיק לו (400w) ?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל. רציתי לדעת אם יש איזושהיא חברה שהכרטיס שלה יותר טוב (מהמחבר בארץ, אני בכל זאת רוצה לקנות ולא רק לברר ;D)
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לראות סרט ובאותו זמן לעבוד על תוכנה אחרת . היתי רוצה לדעת איך עושים זאת. תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני צריך את העתק של הBIOS שלו אני כרגע מפעיל את הכרטיס עם bios של ati אורגינל אבל יש מלא קירטועים במשחקים איתו
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם בין שתי מסכי הLCD האלה יש הבדל משמעתי שאני ירגיש בו(מיועדים למשחקים) ?TFT 17'' 710N? ?TFT 17'' 710T? האם יש הבדל גדול ומורגש בין השתיים
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איזה דרייברים כדי כרגע אני עם אומגה 4.12 והכרטיס שברשותי הוא ראידון 9700 פרו ספייר .... , ועשיתי סוף מוד לה 9800 רציתי לדעת עם זה משפיע או שכדי להבטל הכל . ולהתקין את הרגילים ואני יקבל אותם ביצועים .. זה באמת מטריד אותי בגלל זה אני שואל .
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי כבר דיי הרבה זמן את ה Ti4600 ועד עכשיו לא ידעתי בכלל שיש לי pipes. ראיתי איפהשהוא בדקתי באידה32 ואכן יש לי: 4xPixel Pipelines 2xTMU Per Pipeline 2xVertex Shaders 1xPixel Shader איך אני מפעיל את הצינורות? (מישומה הדרייבר שלי בעברית... אז מישהו יכול להסביר לי בעברית?) וד"א לאיזה שיפור אני יכול לצפות כאשר הצינורות פועלים?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
Step 1 Unzip mag.zip file and stored to a folder where you are going to install the driver. Step 2 Open the Display Properties window. Do this by selecting the Display icon in Control Panel, or by right-clicking anywhere on the Windows desktop (away from any icons). A small menu will open, left-click once on the last option, Properties. This opens the Display Properties window. Step 3 Click on the "Setting" tab at the top of the window and then click on the "Advanced Properties" button. Step 4 Click on the "Monitor" tab then click "Change" button. This will open the Select Device window. Click "Next". Step 5 Select "Display a list of all the drivers in a location?…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
הנתונים היבשים על הנייר נראים טוב - 12MS זמני תגובה, 1:500 יחסי ניגודיות, חיבור DVI , רזולוציה טיבעית 1280x1024. ובנוסף והכי חשוב - הוא ניתן לתליה על קיר, מה שחוסך לא מעט מקום ולא פחות מגניב D: והנה ריכוז השאלות: 1.המחיר שאני יכול להשיג אותו הוא 2125 שקלים. האם זהו מחיר הוגן? 2.האם המסך כדאי? יש אותו למישהו שהמוכן לתת לי חוות דעת עליו? 3.מיהו היבואן, ומהי מדיניותו לגבי פיקסלים מתים (שמעתי שבסמסונג זה קטסטרופה)? אודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום שוב, אני ממשיך עם החיפושים אחר מסך 19" טוב. אז ה DImaond Pro 930 חוזר מחר למוכר לאחר שהיבואן לא מצליח לתת לי תשובות ברורות - בעיות גאומטריה - פשוט אין בו קו ישר אופקי, יש קו קעור הציעו לי את ה- PHILIPS 109P40 , האם מישהו מכיר מנסיון אישי? אני מחפש מסך שיתן קו אופקי ישר !!! מאחר ופליפס יש "תחת" קטן יחסית, אני שוקל גם את ה- 202P40 , האם מישהו יכול לתת לי מידע גם עליו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלויזיה טוב כולל רדיו בסיבובות 400-600 ש"ח , יש לי כרטיס חדש יחסית אבל לא קולטים בו טוב ויש רעש למרות שיש לי כרטיס קול טוב של קראטיב פלטניום zx .
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של NVidia 6800gs ושי לו יציאהל טלוזיה אבל אני יכול לראות רק באחד מהם ולא בשניהם ביחד... משהו יכול להסביר לי איך אני עושה שיראו בשניהם במקביל את אותו הדבר ?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
באילו משחקים אני יכול לשחק עם 3 מסכים VP191b ? האם שווה להשקיע בקנייה של 2 כרטיסי X1950PRO בשביל לשחק במשחקים האלו? (בהנחה שיש לי כבר 3 מסכים כאלו). תודה
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שמעתי שהקירור שלו קצת מרעיש. האם זה עד כדי כך קריטי? אני צריך אותו למשחקים של השנתיים האחרונות. עד 600 ש"ח זה התקציב שלי. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
צריךדרייבר לכרטיס מסך: RADEON 9250 128 MB תודה =]
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש המלצה לכ.מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 500 שקלים (מגבלה של ישראכרד :-\ ) אשמח גם לקישור לחנות המספקת את המוצר במחיר זה הכרטיס הוא agp תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בדריבר של NV 77.77 ל6600GT שלי שמעתי שהדריברים של ngohq טובים יותר האם זה נכון? [יש לי בעיה עם תקיעות במשחקים וכו' במצב הנוכחי..]
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כותרת, תודה מראש ה L1970HR LG http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MON&DRID=9205417
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מתכוון לרכוש מחשב חדש שישמש גם למשחקים, ומתלבט כמה כסף להוציא על כרטיס מסך - רציתי לדעת מה ההבדל בין X800GT לבין ה X800GTO והאם הם שווים הבדל של מאה שח חוץ מזה, מה ביניהם לבין ה 6600GT והאם לא ניתן להשקיע פחות, ואותה שאלה גם מהכיוון השני מה בינהם ובין ה6600GS כלומר התחום הוא בין מחירים של 900 שח ל1500 ש" בערך והשאלה העיקרית היא מה יהיה ההבדל בשעת השימוש במחשב מה יראה יותר טוב, מה יראה שונה, האם המשחקים יתקעו פחות? הצבעים יהיהו טובים יותר? החדות? אני יודע שיש מבחנים של פריימים וכאלו, אבל הנתונים הטכניים אינם תמיד משתקפים בשעת השימוש האם ה 6600GT (הזול יחסית) צפוי להתקע במשחקים? הרי עד לפני חודשיים שלוש הוא היה מוביל?
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם מישהו משתמש במסך הזה שיכול לתת המלצה. אני רוצה לקנות אותו למטרת משחקים. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-