עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לאחרונה קניתי מארה"ב את כרטיס המסך: Geforce6800NU 128MB של PNY. [מפרט מלא של מחשב-בחתימה] לפי מה שהבנתי,הכרטיס כולל 12 צינורות עיבוד פיקסלים,אולם יש לו עוד צינורות חסומים. רציתי להבין,כיצד,והאם אפשר לפתוח את הצינורות האחרים? והאם הדבר כדאי?והאם יש בו סיכון מסויים? תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by or550,

תסדרו לי את הכרטיסים האלה מי הכי טוב ומי הכי פחות טוב ותגיד לי מה עדיף לקנות: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=479135 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=379230 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=470479 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=479689

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by gshhar,

17 אינטש שטוח. על איזה דגמים אתם ממלצים.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by aviad_el,

אני מתלבט בין שלושה - Gygabyte ?6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL)? Sapphir ATI ?Radeon X1300 256MB, PCI-E? GIL ?Forsa 6600 256MB TV, DVI, PCI-E (BULK)? איזה מהכרטיסים יתן ביצועים יותר טובים? התקציב שלי הוא באזור ה-600-650 ש"ח..

5. מה קורה ? יש לי כמה בעיות אני אז אאחד את כולם פה במקום לפתוח עשרה דיונים בפורומים שונים. 1 קניתי כבר את הכרטיס 7600GT.. שהמלצתם לי עליו וחיברתי אותו והכל עובד טוב (התקנתי דרייברים ) אבל למה עוד בשנייה שהמחשב עולה יש לי קווים כאלה על המחשב ונקודות צבעוניות? אין בעיות חום כי שהמחשב עולה הכרטיס על 45 וזה נורמלי לא? וגם בתוך משחק הכרטיס על 55 ויש קווים.. ראיתי אנשים שיש להם 80 מעלות אז למה דווקא לי יש קווים? 2. אני צריך ספק חדש למחשב כי יש לי ג'נרי 230W. אז אני רוצה המלצה לספק טוב לא יד שנייה אלא חדש מהחנות עד 150 שקל בערך. שיהיה חזק ויריץ לי את המפרט הבא: AMD ATHLON 2800 XP+ GIGABYTE 7vmrz-400 Leadtek 7600GT 256MB..... 512MB DDR RAM 80GB.. תודה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by tovtov,

שלום, יש לי מסך LCD של NU , היום בערב שהדלקתי את המחשב "השתגע" לי המסך. כל הצבעים נהיו בגוון כחול. כאשר אני מפעיל את כפתור ה AUTO CONFIG הצבעים מסתדרים לשנייה ואז שוב חוזר הגוון הכחול להשתלט לי על המסך. מה עושים? דרך אגב - בדקתי את המסך על מחשב אחר - הבעייה נשארה. תודה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by spirit,

core i5 mbga-/h55 zalman zm500 win7 64 bit תודה אפשר חריגה קטנה בתקציב הכיוון הכללי הואnvidia ram 4 giga ddr3

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  8. Started by סקיווקר,

האם להוריד דרייבר חדש מאתר Nvidia או להסתפק בדיסק המצורף? (הכרטיס של גי'גה בייט אגב).

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by STRENGTH,

כמה CONTARAST יש למסך CRT? כי אני יודע שיש לרוב מסכי-LCD 500:1 . ועוד שאלה מה זה בדיוק GAMMA? אני לפעמים רואה את זה במשחקים זה כמו בהירות? ???

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by avi2014,

יש למישהו מושג מתי יצאו דרייברים רשמיים לויסטה?? כיום יש גרסאות בטא שלא תומכות בopengl יש כבר גרסאות עם תמיכה?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. Started by finish,

אני לא יודע מה לקחת 128MB DDR +TV +DVI FX5200 GFORCE או GIGABYTE ATI RADEON 9200SE 128MB DDR שניהם זולים ומתאימים לי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by dragon772,

אני עומד לרכוש כרטיס מסך x850pro של connect3d אבל אני לא מכיר את החברה הזאת ממש אני יודע שהיא לא טובה כמו ספייר אסוס ו msi בגלל אני התלבטות אם לקנות את הכרטיס או לא, מה גם שלא מצאתי תמונות של הכרטיס הנ"ל וביקורות מישהו יכול להגיד לי האם החברה הזאת טובה ואיפה היא עומדת ביחד לחברות האחרות?

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  13. יש לי מסך כבר די מיושן של LG...דגם 1730S..בכל מקרה,לפני שהתקנתי את הדרייברים לא היתה אפשרות לכוון את המסך לרזולוציה הנוכחית שלי 1152X864 אחרי שהתקנתי את הדרייברים התווספה האפשרות לרזולוציה הזו ולעוד המון רזולוציות אחרות... השאלה שלי היא כזו.. האם כאשר המסך נמצא ברזולוציה הזו (שאני מבין שהיא לא "טבעית" ..אני צודק?) הכ.מסך נמצא בעצם ב"פעולה" ולא במצב מנוחה.. (אני שואל בגלל טמפ' גבוהות כ-66) שהם יותר הגיוניות אם הכרטיס בפעולה תמידית...

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  14. שלום לכולם! יש לי Geforce Ti 4200 128 ודרייבר 56.72. הבעיה שלי היא שבחלק מהמשחקים המסך לא פועל ברזולוציה של 1280X1024 בקצב רענון של 85 Hz (המסך שלי יכול לתמוך בהגדרות האלה), אז ניסיתי לעשות Overide לקצב הרענון דרך הדריברים של Nvidia, אבל כל פעם שאני מאשר את קצבי הרענון שאני רוצה להשתמש הוא מאתחל את ההגדרות של קצב הרענון. (פשוט מבטל את מה שעשיתי) ד"א: בדרייברים הישנים לפני כחציב שנה כן הצלחתי לעשות Overide. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. הסתכלתי בתוכנה מסויימת ובדקתי את טמפ' הכרטיס מסך שלי ( GeForce 8800 GTS) הטמפ' בזמן "מנוחה" כלומר בשולחן עבודה וכו' היא 63-65 מעלות. כשנכנסתי ל F.E.A.R לבדוק אותה בשעת מאמץ הטמפ' עלתה ל 72. האם זה נורמלי וניתן לסדר זאת או שיש תקלה באורור הכרטיס?? :nixweiss:

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by Micahell bet.,

יש לי 9800 פרו+3.10 , ברירת המחדל אצלי במחשב היא על 85. בכל מקרה, כשאני מריץ משחקים כמו, הנסיך הפרסי, UT2003 ,ET וכו' האם התדר נשאר על 85 או שהוא מה? אודה לכם אם תחזירו אותי לענינים.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by dsane,

ספק 400W fsp הארד דיסק 500GB מעבד 3 GHZ הכרטיס עובד בהתחלה ובמסך ה boot אבל בשניה שבה הוא מתחיל להעלות את הווינדוס המסך נכבה וטוען כי לא מתקבל כל סיגנל. וכן חיברתי את המתח הנוסף לכרטיס המסך. מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by OR007,

לאחרונה אני משתמש בדואל סקרין (Mag 786FD X2), ויש 2 דברים שמטרידים אותי - 1.איך אני פורש Wallpaper אחד על 2 המסכים ? 2.שאלה שנייה, שבאה בעקבות הראשונה - כיצד נקבעת הרזולציה של 2 המסכים ביחד (כלומר אם היו משמשים כמסך אחד, מה הייתה סה"כ הרזולוציה שלו) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by qpalzm,

החברה הקטנה, שאחראית על סדרת כרטיסי Volari (למי שזוכר) נרכשה לאחרונה תמורת 8-12 מליון דולר. העסקה משתלמת מאוד לATI, מכיוון שבכך השיגה בעלות על מפעל XGI בסין שמנהל קשרים ענפים עם הממשלה המקומית - או במלים אחרות, שופע כוח אדם זול שמצמצם את עלות הייצור. יתרון נוסף, הוא שXGI מעסיקה חטיבת תכנתי דרייברים שמתמקדת בעבודה תחת לינוקס (מה שיועיל מאוד לATI במלחמה על פלח השוק הקטן). למקור: http://www.hexus.net/content/item.php?item=4828

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  20. שמעתי מחבר שיצאו עכשיו ל-2900XT דרייברים חדשים, שבעזרתם הוא עוקף את ה-8800GTS OC2 של BFG. מישהו יכול לאמת?

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by lior46,

יש לי כרטיס 7300gt עם יציאת tv-out,עכשיו כאשר יש תמונה בטלויזיה יש מן פס לבן עבה כזה שנע מלמעלה למטה...מה גם שכאשר אני מנסה לשחר במשחקים המסך מרצד. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לפתור אותה יש לציין שהטלויזה שאליה המחשב מחובר היא טלויזיה ישנה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. Started by NATI1000,

הכרטיס מסך של החברה MSI שהוא AGP GeForce 6600GT או הכרטיס הזה Palit Radeon X1300PRO 256MB PCIe יספיקו על מנת שהמשחק ספיידרמן3 ירוץ על הגדרות נמוכות בצורה נורמלית

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  23. אני אולי יקנה את הכרטיס הנ"ל אבל קראתי שהמידה שלו היא 26 ס"מ ואחרי מדידה קטנה הוא אמור להיכנס ונשאר 1-2 ס"מ רווח אני רוצה לראות תמונה ולהיות בטוח לפני שאני מוכר את הכרטיס שלו ומביא אותו אני לא מוכן לקחת את הסיכון הזה אם למשהו יש ניסיון עם השילוב הנ"ל או ראה אני ישמח לדעת?! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  24. קראתי על הבעיה בxp ו2k שלאחר שמשחקים במשחקים הrefresh rate יורד ל60 , ואני יודע שקיימת תוכנה שמתקנת את זה או שמפקחת על הrefresh rate בנפרד . אפשר את השם שלה או לינק ? תודה .

• 1 תגובה
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים