כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום אז ככה, יש לי מעבד 2.8 AMD , 1024 RAM ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שהוא יותר טוב מ-9550 PRO ראדיון עד 250 ש"ח.. AGP תודה
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני בתהליכי שידרוג למחשב שיחזיק עוד כמה חודשים טובים אני צריך כרטיס מסך שיחזיק מעמד למשחקים (אני גיימר כבד בלי תקציב כמעט) 500 שקל זה כל מה שיש לי כרגע זה מיועד במיוחד למשחקworld of warcraft שאין לו דרישות מי יודע מה
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שנופלת בין הכיסאות של פורומים מסכי LCD וכרטיסי מסך... אני שנייה לפני הזמנה של מסך DELL 24" ,נאמר לי שכדאי לי לבדוק שהכרטיס שלי יוכל "לסחוב" רזולוציות טובות במשחקים(בעיקר world of warcraft) תוך כדי שמירה על FPS סביר. האם הכרטיס מסך שלי יוכל לעמוד בזה? או שמוטב שאשדרג גם אותו? אני אשמח לשמוע המלצות מבעלי מסכים דומים. תודה !
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים ועכשיו אפילו שאני מפעיל את הפילטרים , במשחקים אין שום שינוי. הכרטיס הוא 9700 לא פרו. ועודמשהו איך אפשר לשנות את השפה של ההגדרות של הדרייברים לאנגלית? מעצבן אותי העברית.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? 1.GeForce 7300 GS 2.GeForce 7600 GT תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני קונה: X800 XT PLATINUM EDITION ו ARCTIC COOLING ATI 4 מה החברה הכי מומלצת? מתלבט בין ספיר ,קלאב3די, פאוור כולור,גיגהביט .. מה הכי מומלץ? תודה.. (ואם אני שם מאוורר במרחק 5 ס"מ מההיטסינק.. בנוסף למקרר ארטיקים זה יתן הבדלים או לא שווה?) תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
קניתי מחשב נוסף יד שניה בהזדמנות לשימושים פשוטים - סלרון 2.53, 750 DDR1 MB לוח אסוס P4S8X-MX צ'יפסט SiS 661GX SiS 964 עם כרטיס מסך מובנה AGP ,SiS Real 256E Graphics .סרטים נראים באיכות גרועה ויש מריחות בתזוזה. במחשב היותר טוב - פנטיום 4 3.0 זכרון דואל 256*2 DDR1 וכרטיס מסך X600PRO, אותם סרטים נראים באיכות הרבה יותר טובה ובלי מריחות. רציתי לדעת מה אני אמור לשפר במחשב הראשון - יכול להיות שכל הבעיה זה החולשה של הכרטיס המובנה? במידה שכן על איזה כרטיס AGP הייתם ממליצים, זול וטוב שיפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסוג ATI HD 2600 AGP ואני משתמש בXP MCE משום מה זה מה שעולה לי כאשר אני ניגש להפעיל את את הקריסטל או איך שקוראים לזה!! [br]פורסם בתאריך: 15.05.2008 בשעה 13:29:49 בנוסף מהיכן אני יכול להשיג את הדריבר הנכון...??? זו גרסאת הAGP ובאתר יש רק את הPCIX שהוא לא מתאים...(ניסתי) גם באתר של החברה אין כלום http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 זה לא יאומן איזו רשלנות...... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
משהו יכול להגיד לי אם הכרטיס ati radeon 9600pro יספק אותי טוב עם דום3?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי Geforce Ti 4200 128 ודרייבר 56.72. הבעיה שלי היא שבחלק מהמשחקים המסך לא פועל ברזולוציה של 1280X1024 בקצב רענון של 85 Hz (המסך שלי יכול לתמוך בהגדרות האלה), אז ניסיתי לעשות Overide לקצב הרענון דרך הדריברים של Nvidia, אבל כל פעם שאני מאשר את קצבי הרענון שאני רוצה להשתמש הוא מאתחל את ההגדרות של קצב הרענון. (פשוט מבטל את מה שעשיתי) ד"א: בדרייברים הישנים לפני כחציב שנה כן הצלחתי לעשות Overide. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך נורמלי שמריץ את המישחקי של היום ברזולוציה של 1280*1024 בהגדרות בינוניות;גבוהות + קצת פילטרים המחשב של החבר הןא עם AMD ניראה לי דגם אטלון 3200 ויש ללוח חיבור PCIE V1 מה אתם ממליצים בישביולו? ראיתי שיש 3 אפשרויות סביב ה400 ש"ח - 4670 HD סביב ה600 ש"ח - 9600GT סביב ה700 ש"ח 9800GT אז רציתי לדעת מה אתם ממליצים? מה הכי מישתלם מבחינת ביצועים/עלות ואיזה ספק צריך ליהיות לו בישביל הכרטיסים הנ"ל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
רוצה לקנות מסך איפה אפשר לראות ולהתרשם מכל החברות כמו וויוסוניק, סמסונג, וכו'..(עדיף בצפון או במרכז). תודה.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר של NVIDIA מתוך האתר הרשמי בגרסא 110.48 שלדעתי המעודכנת ביותר, ו"בהגדרת תצוגות" אין באפשרותי לעבור למצב של שכפול תצוגות, (בהתקנה קודמת על מחשב אחר האופציה הזו הייתה פעילה). מדובר במערכת השליטה על כיוון הצבעים מסכים וכו' הנקראת בשם NVIDIA nView Desktop Manager. מה עושים??? האם יש אפשרות לעשות "אפדייט" או כל אפשרות אחרת על מנת שאוכל לראות בתצוגה כפולה ולהעביר את התצוגה ממסך אחד לשני??? תודה רבה מראש לעונים. אשמח באם תצרפו לינק להורדה.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה הן יכולות הכרטיס הזה ? מלבד מחירו המצויין. 9600 GSO של חברת INNOVISIO 384 מגה זיכרון DDR3 DUAL DVI HDTV
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן :] מפרט המחשב הוא amd 3000 1 gig ram DFI infinity nf4u hec 300w 6600gt. ה66gt כנראה נדפק כי יש לו ארטיפקטים בטמפטורות יחסית נמוכות ואין כבר אחריות, ורציתי לקנות משהו סולידי+ שיהיה אפשר לשחק במשחקים הטובים שיוצאים כמו לחמניות בחודש הזה על רזולוציה 1280x1024. שמתי עין על הכרטיס המדובר, משתלם מאוד לדעתי.. העניין הוא הצוואר בקבוק..אם אני מוסיף עוד ג'יגה (שזה כזה לא משתלם לגבי ddr1 :\..לא יאומן.. 170 ש"ח לסטיק ), יהיה ניצול מספק של הכרטיס? והאם הספק כוח יספיק? תודה רבה =]
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על 8800GTS 320MB Extreme Overclocked של point of view הוא ניראה יותר חזק והוא עולה ממש זול יחסית (ש"ח1665) ??
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אז ככה מה אני צריך? כרטיס מסך חדש למחשב אני צריך שהוא יהיה APG x8 רצוי שהוא יתמוך ב- SM3 וגם ב HDR תתנו לי בבקשה כרטיס לפי הדרישות שלי בתקציב של 1000 שקל של 1500 וגם ב 2000 תודה!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים.. ואם אפשר לינק להורדה
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 8600 GT השאלה שלי אם כדאי להוסיף כסף בשביל 512 או שאין הבדל ואין בשביל מה להסיף ועדיף להשאר עם ה256
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מיהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב וזול עם tv out תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אפשר בבקשה את הדרייברים הכי טובים לרדאון 9000 פרו 2
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אילן קושניר אני חדש בפורום הזה וכמו שאתם רואים זאת ההודעה הראשונה שלי.. אז ככה.. קודם כל אני עובד כמעצב גראפי => יושב המון שעות מול המחשב (הנה תיק העבודות שלי: www.Stylized.co.il - הוא ישן בקרוה יגיע החדש) (והנה הפרוייקט האחרון שלי: www.sharvit.net מאוד מושקע) אז קיצר.. אני מחפש מסך שיעמוד בכמה דברים: 1) מסך LCD. 2) גודל המסך 19 אינצ'. 3) ללא רמקולים כמובן.. 4) שיהיה באופיס דיפו (מפני שאני מקבל תלושים) 5) שלא יעלה יותר מדי משהו סטנרדטי.. 6) אני לא מבין הרבה במסכים אבל מה שאתם חושבים שצריך להיות במסך בשביל מעצב גראפי אז זה חשוב לי.. מסך זה דבר מאוד חשוב בחלק מהעבודה שלי ולכן אני רוצה להשקיע בו ולקנות משהו שיתאים לי כמעצב. אשמח לשמוע הצעות למסכים …
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מצאתי לינק שעושה השוואות מול כרטיסי nVIDIA אל מול כרטיסי ATi וכולל באנצ'ים הכרטיסים המדוברים הם מסידרה 6\7 של nVidia אל מול כרטיסי הx5\6\7\8 וכרטיסי הx13\6\8\9 http://www23.tomshardware.com/graphics.html
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
במילים אחרות האם כדאי להוסיף עוד קצת כסף( 100-200 ¤) ולקנות לוח שתומך ב-sli או crossfire גם אם אין כוונה כעת לעשות שימוש בפונקציה הזאת ולו רק לשם הביטחון שיש 2 סלוטים לכרטיסי מסך,כך שאם האחריות נגמרה וסלוט אחד נידפק אז ניתן עדיין להמשיך לעבוד עם הסלוט השני.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-