כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קודם מפרט i5-3550 8 גיגה זיכרןם wd black edition 1T לוח אם של גיגהבייט Motherboard Name Gigabyte GA-Z77-D3H hd 7870 crossfire ghz edition saphire משום מה המשחק רץ לי אותו דבר בין אם זה כרטיס בודד בין עם זה קרוספייר אשמח לשמוע דעות לגבי או האם יש פיתרון כלשהוא משום שאני לא מצאיתי בגוגל זום אזכור לנושא חוץ מזה שהמשחק כבד תודה מראש לעונים סליחה על שגיאות למיניהם אני מהאיפון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאיזה כרטיס עכשווי של ATI או NVIDIA הכרטיס הזה ( onboard) שווה בביצועים? זה המידע שהוצאתי בעזרת everest Windows Video -------------------------------------------------------------------------------- [ Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller ] Video Adapter Properties: Device Description Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller Adapter String Intel® 82845G /GL/GE/PE/GV Controller BIOS String Intel Video BIOS Chip Type Intel® 82845G Graphics Controller DAC Type Internal Installed Drivers ialmrnt5 (6.14.10.4020) Memory Size 64 MB Video Adapter Manufacturer: Company Name Intel Corporation Product Information http://www.inte…
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שמסכי שפורפרת עדיפים על LCD בנושא זה אבל האם בכלל זה אפשרי לשחק בצורה סבירה על מסך כזה עם זמן תגובה של 25MS
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
האם ה1950gt 512 נותן תמורה או שעדיף ת256 ? בבקשה תשובה ברורה ומפורטת
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה בירורים וחוות דעת מחברים באתר שמבינים בכרטיסי מסך, אני עכשיו יותר מבולבל לגבי הבחירה שלי. מכול ההמלצות שקיבלתי יש כרטיס אחד שמצא חן בעיני http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3642 אשמח לשמוע ממישהו שמשתמש בכרטיס הזה את חוות דעתו בבקשה! הוא להיפך עם אתם מכירים כרטיסים עם ביצועים יותר טובים במחיר הזה, אשמח לשמוע את דעתכם! אבל בבקשה על תמליצו לי על כרטיסים יותר יקרים, כי הכרטיס הזה כבר עבר את הסכום שאני רוצה לבזבז. תודה מראש דודו
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם , היום קיבלתי בשעה טובה את הכרטיס מסך SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP . חיברתי אותו למחשב והwindows vista לא מזהה אותו . הוא כותב לי במנהל התקנים מתחת למתאמי תצוגה "מתאם גראפי vga רגיל" . באתי להתקין את הדרייבר והוא מסיים את התקנה ועדיין לא מזהה אותו . יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך מסדרת ati בתקציב של עד 320 ש"ח (באמת עד, בלי התפשרות) בעוצמה של הgeforce 9500 (בערך). אני לא מבין בati, אז השוואה לnvidia תהיה טובה (אם טבלה באתר אז בכלל מצויין). למשחק, pci אקספרס, למחשב ישן. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכ. מסך FX5900XT 128MB 256BIT DVI ל מ ש ח ק י ם (עם מעבד AMD 2600) האם הוא מספיק חזק? בנוסף גם רציתי להשוות אותו מול r9800se 256mb ddr 128bit tv dvi אודה לתשובה מהירה.. למרות שזה SE רציתי לדעת מי עדיף מבין ה-2 (אחד הוא 9800 והשני 5900 )
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
למה בתמונת השוואה שבאתר בין גירסת הPCI לAGP יש לגירסת הAGP פעמיים את אותו סוג חיבור שאני חושב שלא מתחבר למסך ולגירסת הPCI יש את החיבור הזה וגם חיבר רגיל למסך?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות שיהיה בווינדוס אקספי DX10 או 10.1 ??? תודה.
-
- 14 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה רגילה (בלי חיבור HDMI), חיבור RCA או בננה רגילה. יש לי כרטיס מסך Inno3D GTX480, איך אני עושה את זה ?? (יש לי 2 יציאות DVI) תודה.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי היות והוא לא מעלה לי משחקים חדשים כגון Watch Dogs. חשוב לי שהכרטיס יכלול תמיכה ב-DirectX 11. כמו כן, המחשב מחובר לטלוויזיה בתצורת HDMI לצורך צפייה בסרטים. המחשב שלי: מערכת הפעלה: Windows 8.1 PRO מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 לוח אם: DFI LANParty BI P45-T2RS ספק כח: Standard Workstation 550W מסך: Acer X223W זיכרון ראם: 4GB DDR2-800 קישור לספק: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=17429 התקציב הינו 600-700 ש"ח וגמיש במידה ודורש זאת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, חשבתי על לקנות את HD3850 256 MB אבל אין לי מושג של איזה חברה או האם הוא שווה בכלל. יש בכלל הבדל רציני בין החברות (GeCube, Sapphire, Gigabyte)? וחוץ מזה הכרטיס שווה את המחיר? כי לא ראיתי אף ביקורת עליו בשום מקום חוץ מהבקרוב של GameSpot. תודה מראש חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
זמן קצר אחרי תלונות שלנו על כך שאין לנו עוד פרטים אודות כרטיסי המסך הניידים הייעודיים של אינטל - מגיע דיווח מספרי מסקרן ראשון עבור אחד מהדגמים הצנועים ביותר במערךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, זקוק לעצתכם בקנייה של כרטיס מסך מדגם Radeon 4830. אני מתלבט בין 2 חברות : SAPPHIRE HD 4830 512MB GDDR3 PCI-E או ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB DDR3 ל ASUS יש יתרון קטן במהירות השעון (1GHZ) כנגד 900MHZ של SAPPHIRE וכמו כן הקירור שלהם אמור להיות חזק, לפי ASUS כמובן. העניין הוא ה SAPPHIRE עולה 715 ש"ח ואת ה ASUS אני יכול להשיג ב 800. האם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח פחות או יותר בשביל ASUS ? כמו-כן, יש לי ספק כוח 400WATT של חברת ZUMAX נראה לי, קניתי אותו לפני שנתיים, אני מאמין שהוא ישרוד את הכרטיס מסך הזה, אני לא מתכוון להריץ משחקים ברזולוציות גבוהות או משהו, יש לי מסך CRT ישן 17", אז אני גם לא יכול להריץ רזולוציות גבוהות. האם אני צודק בכך שהספק יספיק לי ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר הרזולוציה במחשב על 1680X1050 התמונה בטלויזיה מרוחה. ההבדל בין התמונה החלקה במחשב לעומת התמונה בטלויזיה ניכר מאוד לעין. רק כאשר אני מוריד את הרזולוציה במחשב ל1280X1024 התמונה נהיית חלקה. אני משתמש בחיבור HDMI לטלויזית HAIER HDREADY. עכשיו הדבר המוזר- הדבר רק התחיל לקרות לאחרונה, עד לפני כמה זמן הכל עבד חלק והטלויזיה הראתה תמונה חלקה בכל רזולוציה. האירוע שקרה הכי קרוב לפרק הזמן שבו שמתי לב לשינוי בטלויזיה הוא שהמחשב שלי קפא והייתי צריך להוציאו מהחשמל ולהדליקו מחדש. אני משתמש בASUS G1 בעל כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GO 7700. אשמח לקבל כל עזרה במה בדיוק הבעיה והעיקר מה ניתן לעשות בנידון.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
עד היום לא שמעתי את המאוורר כמעט , במהירות סטוק ובלי לשחק וכו פתאום התחיל להרעיש כמו לא יודע מה.. וזה במהירות מאוורר של 26-28 .. כלום ממש אני כבר מימשתי פעם אחריות בקשר לבעיה הזו והנה עוד הפעם זה קורה. מוזר מאוד ( אולי בכלל עדיף לי להחליף לאיזה מערכת אוורור יותר טובה? Accelero twin turbo pro כמו זאת למשל ?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מקרים יוצאי דופן של תקלות שונות ומשונות אינם זרים לעולם החומרה, אך הסיוט הזה של NVIDIA לא מראה שום סימני הפוגה - האם צפויה התערבות חיצונית של גוף אכיפה בנושא מחברי הכח הנמסים בספינות הדגל היוקרתיות?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מסך: [..] GIGABYTE R9 270X "OC WINDFORCE 3X" 4GB GDDR5 - BF4 EDITION - RETAIL ₪1076 מה דעתכם על הכרטיס מסך ? מומלץ / לא מומלץ ומדוע ? האם יש כרטיס מסך מומלץ אחר ? באותו המחיר ( חשוב שהכרטיס יתמוך בחיבור עד 4 מסכים בעלי תצורות שונות - מסחר בשוק ההון ) הכרטיס מיועד כמו כן למשחקים החדשים ביותר הקיימים בשוק . מחפש כרטיס שיכול לשלב לי בין 2 היעודים שלו בצורה הטובה ביותר . כרטיס מסך חדש ולא משומש ! אשמח להמלצות של מומחי כרטיסי המסך תודה .
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אז מישהו מהמשפחה טס לארה"ב. ואבא שלי רוצה להזמין משם כרטיס ללכידת ווידאו כי הוא רוצה להקליט אירועים משפחתיים ל-DVD ובכך לסיים את עידן הקלטות... אז דרישותיו הם: שהאיכות תהיה DVD. האם זה קשור לרזולוציה של ההקלטה? או האם האיכות של הקלטת תיקבע את איכות ההקטלטה? ואני רוצה גם לערוך את הסרטים (למשל החתונה של ההורים שלי היא לפני 20 שנה ואין שם עריכה, אני לא רוצה לערוך סרט ששוקל 4 ג'יגה...המחשב יעמוד בעומס בכלל?) האם מספיק לי כרטיס סטנדרטי ואז ההמרה ל- DVD תעשה את השינוי? אני לא ממש מבין בזה. יש שני סוגים כרגע, USB ו- PCI מה יותר עדיף? לי אמרו PCI...יש בעיה עם ה- USB? התקציב עד 200 $ תודה
-
- 15 תגובות
- 895 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/5940 יש לי מסך 19 האם הוא עדיף מHD4670
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להריץ FIFA08 עם כרטיס המסך לעיל ומתקבלת שגאיה כז: "requires hardware graphics acceleration". מפרט: מחשב של amd במהירות 2600 לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפ של Nvidia Nforce 2 דרייבים מעודכנים. זיכרון DDR 512 האתר can you run it אומר שאני יכול להריץ את פיפא. ההתקנה טובה ונבדקה במחשב אחר והכל רץ ללא תקלות. הדרייברים של כרטיס המסך מעודכנים לאחרונים מהאתר של ATI. בהגדרות כרטיס מסך-פתרות בעיות-האצת חומרה-מסומן על מלאה. מישהו יודע ממה זה נובע? *נ.ב אם זה לא המקום להודעה אשמח אם תעבירו. תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום אני עומד בפני קניית מחשב חדש ומעוניין בכ.מסך Hd4870 512Mb. אבל... מדוע כרטיס מתוצרת Gigabyte עולה כ1100 לעומת כרטיס מתצורת Asus או Saphire עולה כ1380? האם יש הבדל מהותי בין הכרטיסים? המפרט שכנראה אקנה הוא מעבד: Intel Q6600 לוח: Asus p5q pro זכרון: OCZ 2*2Gb El Platinium cl5 דיסק: Seagate 1TB 32Mb מארז: CoolerMaster cm690 ספק: Corsair VX 550w אגב, אני קונה את ה4870 למרות שאני משתמש במסך 19 וזאת כיוון שאני לא מתכוון לשדרג בשנתיים הקרובות. להבנתי כבר היום ה4850 הוא גבולי במשחקים החזקים ביותר (Crysis) ואני מניח שתוך חצי שנה+- הוא כבר לא יהיה חזק מספיק עבור הסטנדרט. האם לדעתכם ההנחה נכונה? תודה
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה המסך 17 הכי טוב עד 1200ש"ח (אני רוצה לדעת מי הכי הכי, ולא המלצות). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת האם ממשיכים לצאת דריברים לכרטיס הנ"ל? כי כידוע לי היצור של הכרטיס הזה הסתיים עקב אי קנייה של הכרטיס. תומר אורן.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-