עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רציתי לדעת אם כדאי ליקנות את הכרטיס הזה ויש לי ,1250 שקל , גרוש לא יותר .. אז המליצו לי עליו אני רוצה אם אפשר לקבל קצת המלצות מימכם עליו, ואיזה יצרן כדאי ליקנות ? www.zigzag.co.il אני יקנה כנראה מפה.. אם אתם ממליצים על משהו אחר אז שיהיה ברמה של הכרטיס ובתחום הכספי תודה רבה ויום טוב לכולם !

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ras81,

שלום יש לי את המפרט שרשום בחתימה הייתי רוצה לקנות כרטיס TV לטובת צרכים בסיסיים כגון הקלטת תוכניות מידי פעם וצפייה בטלויזיה (רדיו ייתרון אבל לא חובה) מכייון שאין לי שמץ של מושג לגבי הסוגים והחברות הייתי שמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על כרטיס. תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. מסך DELL 18" FP1800 הוא מחובר למחשב עם הכבל הרגיל (חיבור כחול) ולחשמל. ראיתי שהגיע עם המסך כבל שאפשר לחבר למסך מצד אחד, ולמחשב (USB) מצד שני. בשביל מה זה טוב ?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by mrsph666,

שלום! ברצוני לשמוע את חוות דעתכם לגבי בנצ'מארק שערכתי באמצעות התוכנה 3DMark03. בפעם הראשונה, בלי שום OC, הגעתי לתוצאה של 4125 נקודות. לאחר OC קטן (אפרט בהמשך), קיבלתי 4375 נקודות. לפני OC: מהירות זכרון - 600MHz - פעמיים 300MHz מהסיבה שזה DDR מהירות ליבה - 500MHz אחרי OC (רק לכרטיס המסך - לא למעבד או שום רכיב אחר): מהירות זכרון - 650MHz מהירות ליבה - 530MHz כלומר תוספת של 50MHz לזכרון, ו-30MHz לליבה. אני יודע שזה לא OC גדול, אבל האם ההבדל בנקודות גדול? האם בכלל התוצאה טובה בשביל המחשב שיש לי (מפרט בחתימה)? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by haimvrt,

בסוף אני קונה את 6600gt מהאתר הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=25_342&newitem=true אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך ככה שיהיה בקופסה סגורה עם כול הכבלים והתוכנות והמשחקים "עם יש" אז איזה לקחת? איזה יצרן הכי טוב ככה שהכרטיס מסך יהיה איכותי? מה זה Retail?

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by shaulch,

היי מישהו ניסה את הכרטיס ? האם IR BLASTER מתאים/ניתן להתאים לממירים בארץ ?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by haimvrt,

בסוף הייתי בכול החנויות מחשבים שיש בבאר שבע ולאף חנות אין את הכרטיס 6600gt אז אני מתכוון לקנות את הכרטיס באינטרנט איך האתר של נועה מחשבים? שווה לקנות? תוך כמה זמן מגיע? ואיזה חברה לקחת?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by ToXiN,

LP717 17 אינג'. 12 מיליסקונד. המסך מצויין בעיניי. מה דעתכם עליו? האם הוא באמת טוב כמו שהוא ניראה?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. Started by aquarius,

האם כרטיס לכידת ווידיאו (לדוגמא זהhttp://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=Hauppauge&cart=11057012183936558〈=heb) יכול לקודד את האות של הכבלים כמו ממיר?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  10. של אני בעל כרטיס מסך 6600GT ובדקתי בתוכנה את מהירויות השעון וגיליתי שמהירויות השעון שלי שונות מהרגיל.... האם זה נכון?? תמונה:

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  11. Started by RayZ,

היי, יש לי מסך LG FLATRON דגם 775FT בן שלוש שנים. עכשיו הוא מה זה מציק לעיניים עם צבעים בהירים כמו לבן. המסך תמיד היה על הבהירות ביותר. עכשיו ידוע לי שכמה זבלים (אחים) התעסקו לי במחשב , באתי ואני רואה הוכחה: המסך פחות בהיר.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by MasterOr,

נהרס לי הFLATRON 776FM ששירת אותי כמה שנים טובות ותיקון הוא בסביבות ה400 שקל בלי אחריות, ככה שיותר משתלם כבר לקנות מסך חדש עם אחריות ל3 שנים.. אז ככה אני מחפש מסך עד 1000 שקל אבל מחפש משהו יותר בסביבת ה800 שקל ~ ראיתי בזיגזג את ה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=2408 שנראה די טוב אבל אין לי מושג בקשר לפרטים. מה אני יכול לבדוק? המסך הוא למשחקים ועובדת אינטרנט.. לא הזכרתי שאני מחפש 17"

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הבעיה היא שלא כלכך יש לי את המשחק.... :\ אפשר לשחק עם זה על בטא איכשהו ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by blank,

אני מתכוון ל 6800 הרגיל (לא GT ולא U) לא מצאתי באף חנות באינטרנט (ישראלית). חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה דגמים מועטים (3) של MSI ASUS ו LEADTEK ב NEWEGG אבל זה לא בארץ. מי שימצא מוזמן לפרסם לינק תודה.

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  15. שלום חברה קניתי את הכרטיס הזה ומוזר לי בגלל כמה סיבות האריזה של הכרטיס עצמו הייתה נראית באריזה משומשת.... והקופסה שנתנו לי הייתה עלובה.... חוצמזה נתנו לי מפצל כזה של S-VIDEO ל RCA והכרטיס הזה תומך VIVO אז איפה כל המפצלים/כבלים ? בזמנו שקניתי כרטיס של MSI קיבלתי DVI connector , s-video... ועוד כמה דברים... חשבתי שאני אמור לקבל עם הכרטיס מפצלים למיניהם.... ושיבוא באריזה יפה כי קניתי RETAIL!!!!!!!! החנות עצמה ידועה בתל אביב.... פשטה רגל ונקנתה מחדש.. אולי זו הייתה טעות לקנות מהם.. מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by Da-Funk,

אני מעוניין במסך LCD 19" למשחקים... משהו יודע אם המסך הזה טוב http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MN121 ב 2500 שקל ?

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  17. היום התקנתי דריוור 3 הכל טוב ויפה... אני מנסה להיכנס למשחק הוא רושם לי u need pixel sharder 1.1.0 or higher הכרטיס הוא ג'יפה 4 .... עכשיו חשבתי לי ש ה 9550 עם 128 ביט וה 128/256 מגה יכול להתאים לי אבל אני לא ממש בטוח שהוא תומך ב pixel sharder הזה... עם אני לא טועה הוא pixel sharder 2 ....

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by BoRiS.K,

השאלה בכותרת תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by BoRiS.K,

יש לי בעייה יש לי מסך די חדש (חצי שנה) של LG לפני כמה דקות דיברתי עם חברים בICQ ופתאום המסך שלי שינה צבעים... מה הבעייה??

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by roma4k,

שלום, קיבלתי תוצאה של בסביבות 3300 עם המחשב שיש לי בחתימה. האם התוצאה בסדר? בעקרון, איזה SETTINGS צריך לקבוע לתוכנה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  21. לא לצורך אובר קלוק או משהו... רק טמפרטורה סבירה ושקט! הרבה שקט... ומחיר טוב... ואל תגידו לי להחליף כי בכל מיקרה יהיה לו שימוש גם בעתיד... תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. [glow=red,2,300]שלום פורום![/glow] תראו לפני בערך שבוע התחילה לי בעיה עם הפילטרים בכרטיס מסך, אני יפרט: 1.מתי שהיה לי את GF4MX440 היו רואים משחקים כמו UNREAL2 לא כמו שרואים אותם ב6800NU אבל הAA היה עובד. מאז שיש לי את הכרטיס כל האפקטים טובים יותר ורואים יותר יפה מאשר בGF4 אבל הAA לא עובד! זה מעצבן אותי 2.כשאני משחק SCCT עם ההגדרות הכי גבוהות ללא HDR הפילטרים עובדים מצויין והכל אבל שאני מפעיל את הHDR כל הקווים מתחילים להיות עקומים וזה מכוער ביותר. 3.גם שהתקנתי עוד משחקים כולם היו עם קיווים עקומים ועבדו ללא פיטרים למרות שהפעלתי אותם.. מה שמשגע אותי זה שהשקעתי 1600 שקל הכרטיס הזה וזה נורא מבאס לראות שבקודם הפילטרים עבדו והחדש לא :< אם יש למשהו מושג מה לעשות או איך לשפר את…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by haimvrt,

אני מתכוון לקנות את הכרטיס מסך 6600gt של חברת ALBATRON מחנות באג אבל בחנות באג הכרטיס עולה 1700 ואימא שלי הסכימה לקנות אותו במחיר הזה אבל אני חושב שזה יותר מדי יקר אז אולי אתם יודעים עם יש כרטיס מסך יותר מתקדם מ 6600gt ב1700 ש"ח?

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by thegodx,

X700 או R9800P 256 BIT זה בישביל הידעה הכללי שלי עם אפשר גם השווה מאתר בחול..תודה מראש לא הצלחתי למצוא.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by tovtov,

איך הכרטיס מסך הזה MSI RX600XT-TD128 PCIe ATi Radeon X600XT 256-bit 128MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128_1587&products_id=6903 האם הוא עדיף על זה: Gigabyte ATi Radeon X600PRO 128-bit 128MB Bulk http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1395&products_id=7115 הם בערך באותו מחיר. ועוד שאלה: מה עדיף - X600 PRO או 6200?? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.