עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by waizman,

יש לי כרטיס מסך X850XT שמחובר מצד אחד למסך CRT של המחשב דרך VGA, וגם לטלויזית LCD דרך כבל DVI-HDMI. כשאני מדליק את המחשב הפוסט עולה בטלויזיה ורק כשהווינדוס עולה המסך CRT של המחשב נכנס לפעולה. יש דרך לשנות את זה ככה שהדיפולט יהיה ה VGA ולא ה DVI? תודה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by TheShadow,

ומאיפה אפשר לקנות אותו? יש בKSP? זה המפרט של כרגע מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total XFX FX5200 128MB TV PCI 370 1 370 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser V VM-8000A 870 1 870 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 500W ActivePFC 190 1 190 עכברים? Price Units Total MS Optical + Wireless 150 1 150 אני רוצה לדעת אם אני קונה X800 אני יכול לעשות OC ולהגיע ל XT PE? ואז בכלל לא לחשוב על הלידטק 6800 GT..? זה טוב:? ?RADEON X800Pro TV,DVI 256MB של Sapphir ??…

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  3. יש למישהו הצעות ? המון תודה

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by lior46,

איזה מהם יותר טוב ובכמה?

5. Started by aero,

אם אפשר בבקשה את הכרטיס הכי משתלם מבחינת ביצועים עד 1500 שקלים או פחות ולהוסיף משהו אחר כרגע יש לחבר שלי את המערכת הזאת (בשבילו הכרטיס מסך) P4 3.0 Ghz Presscot Asus P4 800 SE 1024 DDR 400 RAM אני חשבתי בשביל על ביג טייפון וכרטיס טוב ברגיל הצורך הוא ביצועים מקסמלים בסכום הנ"ל עריכה: שכחתי לציין X850XT שהוא יכול להביא אותו ב1500 שקל

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by ZigZagEr,

שלום קניתי מסך LCD חדש של LG מדגם L1950B. אני עדיין בודק אותו האם אין בו בעיות פיקסלים שרופים ואני שמח שעדיין לא מצאתי אבל מה שכן - כאשר המסך מציג משהו כהה, למשל מסך שחור, יש מן "זוהר" כזה בחלק העליון-אמצע של המסך שבקושי שמים לב אליו. זה לא משהו שאני לא יכול לחיות איתו, אבל בכל זאת - ככה זה אמור להיות? אני אנסה להסביר שוב מה רואים: בחלק העליון של המסך, הצבע השחור הוא טיפה יותר בהיר כאילו הוא זוהר כזה מרוב תאורה... ככה זה נמשך עד כחצי ס"מ. חוץ מזה המסך מצויין ;D

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. Started by kobim,

קניתי כרטיס מסך חדש PowerColor HD4870 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו מסך CRT... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by SuperStyle,

?? AMD ATHLON 4400@2.78 OCZ 2G 800MHZ OC EDITION EZCOOL PS-1000 500WAT CM690 EPOX MF-4 J3 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Co יש צוואר בקבוק?אם כם עד כמה? עוד שאלה איך אני יכול לבדוק איזה כרטיס יש לי? כי בכל התוכנות רשום 4800SIRS

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by jorylit,

שלום, ה6600GT שלי משמיע רעשים בצורה בלתי נסבלת לכן החלטתי לקנות אחד חדש, בהתחלה חשבתי לקנות את אותו הסוג, אבל אחרי שלא מצאתי, וראיתי שיש כרטיסים עם קירור פסיבי באותו מחיר עם ביצועים יותר טובים החלטתי ללכת על ה7600GT, האם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס ברמה של ה7600GT, טווח מחירים 700-850 . יש לי חנות שם קניתי את המחשב שלי שממנה אני רוצה לקנות את הכרטיס, אני אשמח אם תוכלו להביא לי לינק לכרטיס שאתם ממליצים לי. האתר הוא http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00037. אם שאתם מכירים חנות יותר טובה אשמח לשמוע. תודה. *שכחתי לציין הכרטיס הוא למשחקים.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by duk4u,

יש בידי קובץ ווידאו שאני לא מצליח לפתוח. הקובץ...HD.DVDRip.1080p.x264.AC3-5.1-iLL.mkv. עוד לא נתקלתי בסיומת של קובץ כזה. מישהו יכול לעזור???...

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. קודם כל רציתי לציין שהכרטיס מסך שלי ATi Radeon 9700 Pro הלך לעולמו כפי שניראה .. אבל זה לא בטוח כי אם משחקים במגעים אפשר להחזיר אותו לחיים... אז הבעיה העיקרית שלי היא.. אני יודע שאפשר לתקן אותו כי ה- Chip שלו בסדר גמור ויש בעיה במגעים, ואם כן איפה אפשר לתקן.. אם אי אפשר לתקן אני צריך ליקנות אחד אחר כניראה.. אז יש ליי תקציב מקסימלי של 1250 שקל בערך... ראיתי המלצות לגבי כרטיסים אבל אני עדיין מיתלבט.. אני מחפש כרטיס טוב למישחקים שישאר אצלי הרבה זמן ולא ילך אחריי שנתיים ! אני צריך כרטיס חזק ברמה של ATi Radeon 9700 Pro ומעלה מבחינת ביצועים .. אז אנ י צריך מימכם המלצות, כי אני שמעתי ש- Geforce 6600 GT יתאים לי, בנוסף אמרו לי ש 9600XT הוא טוב מאוד ברמ של 9700 שהיה לי וגם זול…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  12. חבר שלי בדיוק קנה radeon9600 pro, ואני צריך לייעץ לו אילו דרייברים כדאי להתקין.. אז מה אתם אומרים? תודה..

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  13. הרצתי עכשיו 3DMARK06 קיבלתי 10911 זה קצת נמוך יחסית המערכת היא : מעבד Q6600 כרטיס מסך 9800GTX זיכרונות 2 גי'גה לוח אם INTEL DG965WQ (המערכת למטה..) עשיתי את הבדיקה על רזולוציה של 1680X1050 אולי בגלל זה הכרטיס מסך קיבל בSM2 4627 ובSM 3 4470 המעבד 3549 עריכה : הרצתי על ההגדרות בררת מחדל.. אבל התוצאה ירדה 10398

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by elad-k1,

שלום.. יש לי בעיה.. קניתי מסך דק ומכשיר דוידי! עכשיו איך אני מחבר את המכשיר דוידי למסך בשביל שאני יראה את הסרטים במסך? איזה כבלים צריך?! תודה

• 10 תגובות
    • 643 צפיות
  15. טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה. אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה.. היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ? או שאולי צריך כבל אחד ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך. אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת.. אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי.. תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות! אז שוב תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by ron1980,

תודה

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by piggy_thrower,

שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הקיים שלי בחדש בשעה טובה. רציתי לדעת על מה הייתם ממליצים היום בטווח של 800-1500 ש"ח. מיועד כמובן למשחקים חדשים ידוע לי שבמחירים האלה אני לא אשיג את הביצועים הטובים ביותר, אבל הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס ייתן את הביצועים הטובים ביותר ביחס למחירים שציינתי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by dani,

יש לי Ge Force 4 440MX שכמובן לא תומך ב פיקסל שיידינג אקיצר אפילו לא אכפת לי להביא FX 5200 ב 300 שקל בשביל שאני אוכל לשחק ב Richard Burns Rally כי אני מתת לשחק כבר הוא תומך ב Pixel Shading והאם אני אוכל להריץ עליו את המשחק? אני קצת... משוגע

19. אהלןן לכולם, למישהו יש פיסת אינפורמציה לחלוק מתי ייכנסו לשוק התקנים אשר יאפשרו הפעלת מחשבים ניידים עם כרטיס מסך חיצוני (כדוגמת ה- Lasso) וכמה יעלה התענוג הזה? חוצמזה האם מישהו חוץ ממני הולך לקנות את הדבר הזה כשהוא ייצא, מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by dor_ohayon,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך כדי לשחק במשחקים החדשים ברזולוציה גבוהה. התקציב שלי הוא כ350 שקל , חריגה ל-400. יש לי כבר 2 אופציות ואשמח לדעת מה דעתכם.. מצאתי את הכרטיס radeon 4850 ב-90 דולר (342 שקל) מ EBAY ואת הכרטיס radeon 4650 ב288 שקלים איזה מהם יותר טוב ומה יותר משתלם,ואם יש אופציות נוספות שעדיף לקנות בטווח הזה?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  21. Started by Haguy,

אני מתלבט בין כרטיס המסך Gigabyte nVidia Geforce 9800GTX 512Mb NX-98X512H-B שעולה 1600 שקל לבין INNOVISION Geforce 9800GTX 512MB DDR3 PCI-E שעולה 1550 שקל או בכללי אותו כרטיס רק של חברות שונות, או שכדי לי פשוט לשלב בין שני כרטיסי מסך INNOVISION Geforce 9600GT 512MB DDR3 PCI-E שעולים 880 שקל... אני יודע שיש הבדל קטן..אבל רציתי לקבל דעה מקצועית שתדריך אותי מה כדי לי לקנות כי אם אני קונה משו כזה יקר אני מעדיף כבר לקנות בזהירות.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by et_gershon,

אוקי יש לי כרטיס מסך של ati radeon 9250 עכשיו גיליתי אחריי שנה בעערך שיש לי תמיכה בחיבור המחשב לטלויזיה עם הקופסא של בכרטיס מגיע מין כבל ממש קצר אשר אחד החורים מתחבר לחור של הכריס מסך לחיבור והשני לא יודע מה עם זה הגיע מין "כבל מאריך" כבל צהוב עם שתי צדדים "שפיצים" שהצד מתחבר לחלק השני של הכבל הקצר עכשיו השאלה שלי לפי מה שהבנתי אני אמור לחבר את הצד השני של הכבל הצהוב הארוך לטלווזיהי אני לא יודע לאן אבל זה הבעייה השאלה שלי עם יש בממיר של yes מקום לחיבור או שבטלוויזיה יש שלוש חיבורים שהם video input-חיבור בצבע צהוב audio input-חיבור בצבע לבן ועוד אחד של אודיו -חיבור בצבע אדום השאלה שלי היא לאיפה לחבר ועם יש בyes לאיפהשהו תגידו לי לאן ובכלל עם עשיתי עד עכשיו נכון ועוד משהו…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  23. שום תוכנה ושום גרסה של riva tuner לא עובדת עם הדרייבר החדש של NVIDIA גרסה 185.85 למה זה ? בימים כאלה קשה שצריך שהמאורר יעבוד על מהירות גבוהה זה לא עובד.. מישהו יודע על זה משהו ?<! :s05:

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  24. Started by Harel007,

שלום לכולם - רציתי לדעת מבין שניי עלה איזה כרטיס יותר חזק - ועדיף ATI SAPPHIRE PCI-E X800GTO 256MB DVI TV 256Bit או ATI SAPPHIRE PCI-E X1600 PRO 256MB GDDR2+DVI ...... תודה לעונים (:

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  25. אני צריך מחשב שיעשה את הדברים הבאים: 1. יקליט טלויזיה מהכבלים. 2. הצפיה בטלויזיה תהיה מהקובץ המוקלט כדי לאפשר את הפעולה הבאה: כשמישהו שמסתכל ושם לב שהתוכנית מעניינת, הוא ילך אחורה בקובץ עד לתחילת התוכנית, ויפעיל הקלטה (נוספת) רק של התוכנית. זה דומה קצת ל-YES MAX אבל במחשב. איזה כרטיס טלויזיה ואיזה חוזק של מחשב אני צריך בשביל זה ? (המחשב ישמש רק לזה). אני כמובן רוצה להוציא כמה שפחות כסף...

• 3 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים