עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מתי היא משווקת לשוק הרחב . מה צריכת החשמל שלה יחסית לסדרת 8xxx . ומה השיפורים והתכנולוגיות שיוכנסו בה .

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by idani1983,

ואם כן אפשר בבקשה לינק לתוכנה

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  3. שלום לכולם.. לפני 8 חודשים בערך קניתי מחשב די חזק מחברה מוכרת בישראל.. לאחרונה הכרטיס מסך שלי (Geforce 8800GT) התחיל לעשות לי בעיות, כמו למשל הרבה פסים לבנים כאשר אני מפעיל את המחשב וכו'.. בכל אופן הבאתי את הכרטיס לחברה לתיקון לפני שבועיים והיום הם התקשרו אליי והודיעו לי שהם לא הצליחו לתקן את הכרטיס.. עכשיו, מאחר ולטענתם כבר לא מייצרים כאן את הכרטיס הזה (דבר שנשמע לי קצת מוזר..) הם רוצים לשלוח אותו למעבדות בחו"ל וששם יתקנו לי אותו. תהליך כזה יכול לקחת הרבה זמן ואני לא יודע אם שווה לי לחכות את הזמן הזה או שאולי עדיף לי לקחת במקום ה8800GT את ה9800.. מה אתם אומרים? שווה לי? איזה כרטיס יותר טוב? תזכרו שה8800GT עלה לי בסביבות ה1100-1400 ש"ח.. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by davis5,

שמעתי שיש אפשרות לראות סרט ובאותו זמן לעבוד על תוכנה אחרת . היתי רוצה לדעת איך עושים זאת. תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by urich,

אני חשבתי על שתי מסכים של lg שראיתי בtradezone יש אחד ב450 שקל שנשמע לי סביר תבינו אני חייב מסך חדש בגלל שיש לי מחשב נורמלי אבל המסך 15 אינץ ולא lcd כך שאני חייב 800 על 600 שזה ממש לא שימושי במלא תוכנות גלישה ומשחק מה אתם מציעים

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by Pie007,

צצה לי אפשרות לקנות מסך דק/שטוח Samsung SyncMaster 570s tft 15 אינץ', ב-590 ש"ח כמעט חדש האם שווה את הכסף או לא , ואיך המסך הזה למשחקים?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. באחוזים (אם זה ניתן בכלל למדידה) ...מה ההבדל ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by ofirr,

איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים לאפיק AGP? מצד אחד הX800GTO 256MB כרטיס שאומנם ישן יותר אבל חזק יותר מהX1650 512MB ובעל זיכרון גישה של 256bit (מי שיכול לפרט על כך, מוזמן). מאידך הX1650 כרטיס חדש יותר שבניגוד לX800GTO תומך בפיקסל שיידר 3 (הX800GTO תומך רק בפיקסל שיידר 2). הכרטיסים נמכרים +- באותם מחירים: GeCube ATI Radeon X1650 512MB AGP מחיר: 349.00 ש"ח Sapphire ATI Radeon X1650PRO 512MB AGP מחיר: 369.00 ש"ח Gigabyte nVIDIA GeForce FX7600GS 256MB AGP מחיר: 373.00 ש"ח Palit Radeon X800GTO 256MB AGPx8 Retail מחיר: 364.00 ש"ח וגם.. מה הם ההבדלים ועד כמה הם גדולים בין הX1650 512MB ל X1650PRO 512MB. וגם.. איפה תופסים פה חלק ה7600GS וה7600GT שלפי מה שאני יודע חלשים מהשניים הראש…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  9. לחבר שלי יש בבית טלויזית LCD 20 אינץ והוא משתמש בה גם בתור מסך מחשב ורואים מצוין ויחסית למחירים הטלויזיה עולה פחות 2000 שקל מכל מסך 20 אינץ אחר אז מה יותר עדיף לקנות ולמה? אני מחפש מסך למחשב בגלל זה אני מתלבט יש לי כרטיס מסך חזק ואני רוצה לקנות מסך 20 אינץ כדי לנצל אותו

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  10. Started by danieln9,

היי רציתי לדעת אם אני מתכנן להתחיל לילמוד אנימציה בMAYA האם זה דורש כרטיס גרפי חזק?? בתודה מראש *יש לי READON 9600 PRO

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by yigal_26,

1. לפני 4 שנים כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי העדפתי RADEON על פני GEFORCE הרבה בגלל בעיות של האחרון עם TV-OUT. עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם כ. מסך 7600GS כי הוא עדיף בביצועים מה X1600PRO. שאלתי היא האם בעיות TV-OUT כבר נפתרו ב-GEFORCE או שעליי לשקול שוב את בחירתי? 2. בממשק של דרייברים של ATI ניתן להגדיר ערכות שונות, לדוגמא למסך יחיד, למסך + TV עם OVERLAY וכו' ולעבור ביניהם בעזרת "מקשים חמים" או ע"י קליק ימני על הסימן ב-TRAY ובחירה של הערכה. האם יש משהו דומה ב-NVIDIA או שצריך לצלול ל-Properties-->Settings וכו'? תודה

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by bv500,

ראיתי ג'יקיוב 1150 ספיר 1200 אסוס 1250 יש הבדלים בכלל ביניהם? על מה ללכת?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by lowlow1001,

מעניין אותי לדעת מה הכרטיס ול איזה חברה נתן את השיפור הגבוהה ביותר מהסטוק עד כה. (לא חשוב מי הכי חזק). וגם בנוסף האם אחוזי השיפור מאוברקלוק ירדו עם ההתקדמות בדורות או עלו? כן תודה זה הכרטיס שהתכוונתי תודה (נערך)

14. Started by aviad_el,

אני מתלבט בין שלושה - Gygabyte ?6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL)? Sapphir ATI ?Radeon X1300 256MB, PCI-E? GIL ?Forsa 6600 256MB TV, DVI, PCI-E (BULK)? איזה מהכרטיסים יתן ביצועים יותר טובים? התקציב שלי הוא באזור ה-600-650 ש"ח..

15. שלום אבקש המלצה למסך איכותי 19" לעבודה רבה על תמונות ועריכה שלהם במחשב

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  16. אני צריך מחשב שיעשה את הדברים הבאים: 1. יקליט טלויזיה מהכבלים. 2. הצפיה בטלויזיה תהיה מהקובץ המוקלט כדי לאפשר את הפעולה הבאה: כשמישהו שמסתכל ושם לב שהתוכנית מעניינת, הוא ילך אחורה בקובץ עד לתחילת התוכנית, ויפעיל הקלטה (נוספת) רק של התוכנית. זה דומה קצת ל-YES MAX אבל במחשב. איזה כרטיס טלויזיה ואיזה חוזק של מחשב אני צריך בשביל זה ? (המחשב ישמש רק לזה). אני כמובן רוצה להוציא כמה שפחות כסף...

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  17. שלום האם משהו יודע מתי יהיה בעולם אפשרות לקנות כרטיס HD 2600 ? האם יהיה ויש כרטיס HD2600 AGP ? איפה ניתן לקנות בעולם כרטיס זה ?

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by gil13,

אני נכנס לכל מיני משחקים ואחרי כמה דקות בערך זה עושה לי מסך שחור ונתקע והאפשרות היחידה שאני יכול לעשות זה ריסט. מישהו יודע מדוע זה קורה? זה קרה לי כבר מלא פעמים.. ניסיתי את זה על המשחק DMC4 ו-crysis. יש לי וינדווס XP 32BIT והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך (גירסא 8.7). בבקשה תעזרו לי. אני כבר לא יודע מה לעשות עוד :-\. וזה לא בעיה במשחקים כי ב-GRID זה לא קרה לי ושיחקתי יותר משעה רצוף. עריכה: שכחתי להזכיר שסקיי פי סי עשו לי אוברקלוק למעבד, אם זה קשור... והם הגיעו ל-3.6GHZ

19. Started by avi2014,

יש למישהו מושג מתי יצאו דרייברים רשמיים לויסטה?? כיום יש גרסאות בטא שלא תומכות בopengl יש כבר גרסאות עם תמיכה?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  20. Started by finish,

אני לא יודע מה לקחת 128MB DDR +TV +DVI FX5200 GFORCE או GIGABYTE ATI RADEON 9200SE 128MB DDR שניהם זולים ומתאימים לי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 628 צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש המלצה לכ.מסך שייתן איכות TV Out איכותית ככל שניתן ובמחיר זול. תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  22. שלום, יש לי לאפטופ R40 של IBM, כרטיס מסך RADEON 7200 ויציאת S-VIDEO 4 פינים. קראתי פה שאני צריך כבל S-VIDEO לRCA לחיבור לטלוויזיה. עכשיו, ראיתי שבטלוויזיה יש לי גם S-VIDEO (חוץ מה RCA) ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו או שהוא יציאה בלבד. ואם אפשר לחבר אליו, מה האיכות שלו? ואיך מוצאים את התחנה בטלוויזיה? תודה על העזרה. אם למישהו יש נסיון עם חיבור מחשב זה או כרטיס מסך זה לטלוויזיה אשמח לשמוע חוות דעת על האיכות. תודה מראש רועי

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by dragon772,

אני עומד לרכוש כרטיס מסך x850pro של connect3d אבל אני לא מכיר את החברה הזאת ממש אני יודע שהיא לא טובה כמו ספייר אסוס ו msi בגלל אני התלבטות אם לקנות את הכרטיס או לא, מה גם שלא מצאתי תמונות של הכרטיס הנ"ל וביקורות מישהו יכול להגיד לי האם החברה הזאת טובה ואיפה היא עומדת ביחד לחברות האחרות?

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  24. היי, אני חדש בפורומים. היום אני כנראה מזמין מחשב, ויש לי שאלה אחת לפני שאני מזמין: מה ההבדל בין כרטיס עם 128MB לבין 256MB? האם העובדה שלכרטיס יש 256MB אומרת שהוא יותר טוב? וכיצד ה-MB משפיע? לדוגמא: xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E? ו- xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E? הם עולים בדיוק אותו הדבר (760 ש"ח). למה זה? דרך אגב, רב הסיכויים שאני מזמין xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? (ב-1020 ש"ח). מה אתם אומרים? מומלץ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  25. ובנוסף לכך מה ההבדל הביצועי ביניהם (הפער ביניהם המחיר הוא רק בערך 50-100 שקל אבל פי 2 זיכרון-איך זה יכול להיות?)

• 2 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים