כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לקנות כבל מה TV OUT של MSI זה חיבור S-V רגיל.. ???
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
Viewsonic VX912 19 inch. 1280 x 1024 resolution, 12 ms response time, 500:1 contrast ratio, DVI and VGA בשעה טובה רכשתי את המסך ואני משתמש בו כבר מעל שבוע , מאוד מרוצה וזו התרשמות ראשונה שלי . עריכה יש לי בעיה עם התמונות הן חתוכות כנראה הרזולוציה גדולה מדי אני יעלה מאוחר יותר תמונות תקינות יתרונות: מסך מוצלח ביותר מבית טוב צבעים עשירים אם כי עדיין לא אמיתיים כמו CRT השחור והלבן מוצגים יפה מאוד, תמונה אחידה ללא הבדלי בהירות מורגשים על כל שטח המסך. מהיר מאוד במשחקים ללא מריחות בכלל. לעבודה משרדית(גלישה ,תכנות , DESKTOP י) המסך מעולה טקסט חד וברור העיניים לא מתעייפות גם אחרי מספר שעות בהירות גבוהה מקל ומשפר מאוד את התצוגה. איכות בניה מעולה וניתן להסתיר כבלים בבסיס המסך. …
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אבקש המלצה למסך איכותי 19" לעבודה רבה על תמונות ועריכה שלהם במחשב
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איזה דרייבר הכי כדי לשים היום לכרטיס מסך מסוג radeon 9800pro?? (תתנו גם לינק אם אפשר??)
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני צריך עזרה שלכם. אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שהם: 1.ATI HD4850 2. nVIDIA GeForce 8800GT איזה אתם ממליצים בין השניים? נתונים אולי לעזרה-מעבד Q6600 ולוח אם ep45ds3 .
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
hay guys האם סוג ומהירות כרטיס המסך משפיעים על קידוד ל-divx האם יש תמיכה ברמת החומרה של כרטיסי המסך החדשים בדחיסת וידיאו בפורמט xvid mpeg4 או שאין שום הבדל בין ati ו-nvidia היות והעומס מוטל ממילא על המעבד וכרטיס הטלוויזיה from ati site: Cutting Edge Video Technology RADEON® X800 graphics technology gives you more than just a great gaming experience. It also has sophisticated video processing, filtering and acceleration features that make multimedia applications more efficient, inspiring and fun. With VIDEOSHADER HD, RADEON® X800 graphics technology takes advantage of its advanced shader processing engine for user programmable video effects, video quality enhancement, an…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות כרטיס מסך עכשיו או לחכות עוד חודש? התקציב שלי הוא 1500+- ש"ח. האם בחודש הזה או הקרוב עומדים לצאת כרטיסי מסך שיותר טובים מה-8800GT או HD2900XT
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיעשה את הדברים הבאים: 1. יקליט טלויזיה מהכבלים. 2. הצפיה בטלויזיה תהיה מהקובץ המוקלט כדי לאפשר את הפעולה הבאה: כשמישהו שמסתכל ושם לב שהתוכנית מעניינת, הוא ילך אחורה בקובץ עד לתחילת התוכנית, ויפעיל הקלטה (נוספת) רק של התוכנית. זה דומה קצת ל-YES MAX אבל במחשב. איזה כרטיס טלויזיה ואיזה חוזק של מחשב אני צריך בשביל זה ? (המחשב ישמש רק לזה). אני כמובן רוצה להוציא כמה שפחות כסף...
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך טוב עבור משחקי רשת לדוגמא : Battlefield 2 או America's Army אני מחפש משהו זול יחסית עד ~ 1000 שקל. כרטיס שיתן ביצואים גבוהים ויחזיק מעמד עבור משחקים בעתיד. הלוח אם שיש לי כרגע GIGABYTE GA-K8NS זיכרון 1 גיג'ה DDR מעבד AMD 64 3000 ספק כוח של NEC 475W בבקשה תנו לי קישורים ומקומות לקנות אותם הזול ביותר. תודה רבה זאביק
-
- 9 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל. רציתי לדעת אם יש איזושהיא חברה שהכרטיס שלה יותר טוב (מהמחבר בארץ, אני בכל זאת רוצה לקנות ולא רק לברר ;D)
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום האם משהו יודע מתי יהיה בעולם אפשרות לקנות כרטיס HD 2600 ? האם יהיה ויש כרטיס HD2600 AGP ? איפה ניתן לקנות בעולם כרטיס זה ?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לכ.מסך שייתן איכות TV Out איכותית ככל שניתן ובמחיר זול. תודה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כמה בערך הם יעלו? ומתי יהיה אותם בארץ. תודה!
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איך המסך "17 753DFX של סמסונג?? טוב יחסית למחיר שלו? http://chayon.co.il/ProductsFiles/Samsung/Leaflet_753DFX.pdf
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי מסך 32 אינצ' חדש של סוני מסדרת bravia הוא מחובר דרך יציאת ה-hdmi שלו ל-dvi של כרטיס המסך שלי en7950gt של asus אגב זה htpc שאני משתמש בו כמחשב לכל דבר וענין ... הכרטיס מוציא רזולוציה של 800*600 וכאן מתחילה הבעיה אכן הראות היא ברמה גבוה !! אבל אני מאבד בערך שתי ס'מ מכל כיוון . השאלה שלי היא עם מה ראוי לשחק על מנת לסדר את הבעיה, לדחוס את התמונה דרך ההגדרות של המסך או לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך . כשאני משחק עם הרזולוציות אני תמיד מאבד בערך 2 ס'מ . בנוסף שמעת שיש ענין כל שהו עם ריפרש של המסך ושל הכרטיס מסך שהם צרים לעבוד בהתאמה ??
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 400 שח שיהיה AGP X4 זה התקציב... תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
החברה הקטנה, שאחראית על סדרת כרטיסי Volari (למי שזוכר) נרכשה לאחרונה תמורת 8-12 מליון דולר. העסקה משתלמת מאוד לATI, מכיוון שבכך השיגה בעלות על מפעל XGI בסין שמנהל קשרים ענפים עם הממשלה המקומית - או במלים אחרות, שופע כוח אדם זול שמצמצם את עלות הייצור. יתרון נוסף, הוא שXGI מעסיקה חטיבת תכנתי דרייברים שמתמקדת בעבודה תחת לינוקס (מה שיועיל מאוד לATI במלחמה על פלח השוק הקטן). למקור: http://www.hexus.net/content/item.php?item=4828
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כשאני משחק בכל מיני משחקים למשל vice city או san andreas אני רואה את האנשים שקופים והמשחק נתקע ואז משתחרר אחרי איזה דקה ניסיתי לעדכן את הדרייבר להכי חדש ואז לא רואים אנשים שקופים אבל שזה נתקע שוב ומשתחרר אז רואים את כל המסך בפסים צבעוניים ולא רואים את התמונה. ואותו דבר קורה לי עם דרייבר לא הכי חדש ולא הכי ישן. האם אני צריך להחליף כרטיס מסך? נ.ב הכרטיס מסך שלי הוא geforce fx 5200 עם 128 mb זכרון
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי 400 שקל בשביל כרטיס מסך ראיתי את הכרטיס מסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3966 מה אתם אומרים עליו?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שמעתי מחבר שיצאו עכשיו ל-2900XT דרייברים חדשים, שבעזרתם הוא עוקף את ה-8800GTS OC2 של BFG. מישהו יכול לאמת?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול שאלה האם זה בסדר שאני רואה ב-OVERDRIVE ב-CCC שה-CURRENT CLOCK של ה-GPU הוא 500MHZ ? למיטב ידיעתי זה אמור להיות 750 לא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600GT. רצוי בלי OC או עם OC קטן, אני צריך שהקירור יהיה טוב ולא רועש מדי. תקציב 800-900 ש"ח. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
למשחקים כמו ביושוק וכריסיס מה עדיף: Sparkle 8800GTS 640MB Retail Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret Sapphire Radeon X2900XT 512MB Vivo DualDVI PCI-E Retail SX29XT51 זה המחשב: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS NZXT Apollo No PSU Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Enermax Liberty 400W 30A @ 12V Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רציתי לדעת 3 כרטיסי מסך הכי טובים מכל החברות עד מחיר של 600 שקל פחות יותר?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
נגיד לי יש Gladiator.dvdripXVID ויש Gladiator.DVDR מה יותר טוב? מאיפה לי אם לא קידדו את הXVID לDVDR כי אחרי הכל...כל מה שעובר קידוד אז האיכות שלו נעשת פחות טוב לא?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-