עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לחבר שלי יש בבית טלויזית LCD 20 אינץ והוא משתמש בה גם בתור מסך מחשב ורואים מצוין ויחסית למחירים הטלויזיה עולה פחות 2000 שקל מכל מסך 20 אינץ אחר אז מה יותר עדיף לקנות ולמה? אני מחפש מסך למחשב בגלל זה אני מתלבט יש לי כרטיס מסך חזק ואני רוצה לקנות מסך 20 אינץ כדי לנצל אותו

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  2. אני מחפש כרטיס גרפי, עדיף Asus. במחיר שנע באיזור ה - 1000 ש"ח +- תודה מראש

• 14 תגובות
    • 594 צפיות
  3. התקשרו אליי מKSP יש בעיונת עם האשראי אז אני הולך היום לקנות משם מהחנות, בעקרון הייתי אמור לקבל POWERCOLOR X800GT אבל חשבתי, אם אפשר לפתוח לכרטיסים הנ"ל את צינורות העיבוד (מה שאי אפשר בX800GT) אז אולי אחד מהם ישתלם יותר

4. Started by vacuuuum,

האם יתכנו ירידות מחירים ל7800GT ב30 יום הקרובים? (בישראל )

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by Shaker,

שאני משחק נגיד בהאלף לייף הכרטיס פתאום משלים לי פרטים , מה שלא ממש צריך להיות בכרטיס רגיל , ולפעמים גם דברים נמתחים כמו מין באג כזה. השאלה ככה זה צריך להיות? והאם שאני נוגע במארז הוא צריך להיות חם? כי כשאני נוגע בו הוא ממש חם !!!

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  6. היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם זה יציאה לטלויזיה,יש לי גם את החוט הזה שנכנס בול לחור הזה. ראו תמונות: עריכה:שחכתי לצלם את החוט: מצטער על האיכות,זאת מצלמת הרשת שלי חחח..

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  7. הורדתי ת'דרייבר של כל הכרטיס עצמו מהאתר של החברה PowerColor וזה לא מתקין לי רשום לי זוהה חומרה חדשה USB Recciver והוא לא מתקין למישהו יש פיתרון ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. Started by holycat,

לחברי הפורום שלום, האם משהו יכול לתת לי חוות דעת על SAPPHIRE ATI READON 9800 pro אשר יש בדעתי לרכוש.? (אמינות, תמורה למחיר) תודה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by BreezeNET,

שלום חיברתי לכ. מסך שלי(R9800PRO) בנוסף גם את הטלויזיה דרך חיבור ה- RCA , כדי לראות סרטים בגדול 8) . 1.עכשיו הטלויזיה היא כמו מין המשך של המסך (כאילו יש לי מסך רחב) ואני רואה בה רקאת התמונה שךל הדסקטופ, וכדי לראות שם סתם איזה חלון כל שהוא אני פשוט צריך לגרור אותו עם העכבר למסך השני, הבעיה פה היא כשאני גורר את המסך שבו אני רואה את הסרט(דרך התוכנה BSPlayer) אז הוא מראה מסך שחור ואחרי זה קופצת לי הודעת שגיאה (צירפתי). 2.גם שאני עושה Print Screen הוא עושה לי על שני המסכים. 3.איך עושים שהטלויזיה תשקף(יראו בשניהם את אותו הדבר) את המסך ולא תהוה לו המשך. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. רוצה לקנות כרטיס לעריכת וידיאו צריך את העזרה שלכם...אני לא יודע אך הכרטיס הזה נקרא בעיקרון אני רוצה לחבר מצלמת וידיאו פשוטה לא דיגיטלית עם חיבור של פינים אחד צהוב (וידיאו) ולבן (קול) ומחשב ואז להמיר את הקלטת לקובץ דיגיטלי אך הכטיס הזה נקרא וכמה הוא עולה ואיפה ניתן לקנות אותו

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  11. אני רציתי לדעת 3 כרטיסי מסך הכי טובים מכל החברות עד מחיר של 600 שקל פחות יותר?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by Headspin,

אני צריך לקנות כבל מה TV OUT של MSI זה חיבור S-V רגיל.. ???

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by go_go,

לאחרונה ערכתי מספר שינויים במחשב למטרת אוברקלוקינג, השינויים כללו: קרור למעבד -THERMLRIGHT SP-94 +מאוורר 80 מ"מ קרור לכטיס מסך - ARCTIC COOLING SILENCER (GIGABYTE ATI RADEON 9600 PRO 128 MB? ספק - ANTEC TRUE POWER 480 WATT כבלים עגולים - VANTEC מאווררים למארז -4 י"ח 80 מ"מ לאחר התקנת הרכיבים, גילתי תקלה שאיני מצליח להתגבר עליה-ה AGP אינו פועל,אינו ניתן לשינויים (כל הערכים מוצללים). ניסיתי כל דרך אפשרית לתקן את הבעיה, החל מהתקנת דרייבר חדש לכרטיס המסך (CATALYST 4.8),התקנת דרייבר חדש ללוח האם (ASUS P4C 800 E-DELUXE?, ןעדיין איני מצליח להתגבר על הבעיה. אשמח לשמוע את עצתכם לפתרון הבעיה. בברכה go_go

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by pMor,

מישהו יודע מתי יוצא הכ.מ. הנ"ל?? אני מחכה לו כבר הרבה זמן, מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. ככה זה צריך להיות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 594 צפיות
  16. מה דעתכם על viewsonic ואיזה דגם מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by BWER21,

אהלן , שבוע טוב לכולם . לאחרונה ביצעתי בדיקה מקיפה בתוכנה 3DMARK VANTAGE ( לא 2006 ) על הגדרות ה-DEFAULT ( רזולוציה של 1280X1024 ) והנה התוצאות שקיבלתי , אם תוכלו להגיד לי מה מצב המחשב שלי , במה הוא טוב יותר , במה הוא יותר חלש הודה לכם ( הנתונים של המחשב שלי רשומים למטה.. ) קישור לתמונה : http://img370.imageshack.us/img370/5734/weeeyy9.jpg מעבד : CORE 2 QUAD Q6600 2.4 GHS 8MB CACH S775 1066MHZ לוח אם : GIGABYTE EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, P45, DDR3 1600, 2xPCI-E כרטיס מסך : ASUS HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 זיכרון :2x2GB Corsair XMS3 DHX DDR3 1333MHz דיסק קשיח : Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ספק כח : Thermaltake ToughPower W0116 750W PF…

18. Started by TAMIRRR013,

תיראו נגיד אני סתם משחק crysis אז מצדד ימין מופיעים אבנים או כל צעד פיתאום יוצאאים לי מהצדדים או מיקדימה מלא עצים יש לי VIEW DISTANCE ממש נמוךך יש לי כרטיס 9800gtx+ אני משחק על רזולוציה הכי גבוהה והגדרות הכי גבוהות איך פותרים את הבעיה של VIEW DISTANCE נמוך?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by ELDAN RENT A CAR,

חבר שלי קנה כרטיס מסך ויש שם כבל מוזר חיבור כמו חשמל של מאורר קטן ובקצה השני שני לדים +- מה זה ? לאן זה מתחבר ? כבל שחור דק ...

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  20. היי חשבתי להוסיף כרטיס נוסף של NV לPhysX בנוסף ל8800 GTS שיש לי כבר (מפרט 1) כמו לדוגמה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2477 ואני בטוח שאפשר למצוא גם ביותר זול.. העניין אם זה יתן שיפור כי זה רק 8500? ועוד בחריץ PCI הרגיל והמיושן! מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by vers,

אני לא הבנתי למה בדיוק אבל אחד המנהלים החליט לנהול לי את הדיון הקודם שפתחתי. זה הלינק לדיון הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=381467.0 כמו שכתוב שם, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת שלי. תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by Director,

שלום . לאחר מאמר קטן שראיתי האתר Guru3D ראיתי שהכרטיס מסך 9800 GX2 מראה יותר FPS במשחקים . ולעומת זאת הוא גם יותר זול ממנו בהרבה. יש סיבה לכך ? http://guru3d.com/article/geforce-gtx-280-review-test/18 אז לא משתלם כבר לקנות את ה 280GTX אם זה ככה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך 8800 GTS 512 של GIGABYTE אני קונה מחר טלויזייה של סוני FHD שהרזולוציה שלה היא 1920x1080p אני רוצה לחבר את ההטלוויזיה אל כרטיס המסך בכבל HDMI/HDMI האם כרטיס המסך יזהה את הטלוויזיה כמסך של מחשב? וייתן לי את האפשרות בהגדרות התצוגה להעלות או להוריד את הרזולוציה לפי רצוני? ואם הוא כן יזהה,אז אני יצטרך להוריד דרייבר מיוחד כמו למסך מחשב שלי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  24. Started by dfffgfg2,

http://img242.imageshack.us/img242/8931/79425109il9.jpg יש עיוותים רבים בתמונה פסים קטנים משהו יודע ממה נובע ?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by roshi,

האם בעזרת הכרטיס NVIDIA GeForce 9600GT של ASUS יראו כמו שצריך מבחינת HD בטלוויזית LCD של טושיבה 42 אינץ HD READY? אודה לכם אם תוכלו לעזור לי אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח

• 4 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים