כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
מזאת החברה הזאת, מכירים אותה? יש למישהו נסיון עם ה8800GT 512mb שלהם? מומלץ או לא מחיר 1500 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לא הייתי בטוח באיזה פורום לפתוח,חשבתי שזה הפורום המתאים ביותר לכך: קיבלתי תוצאה 2480 מפרט: Amd Athlon3000+ 64Bit Asus K8V SE Deluxe Maxtor 80GB 7200RPM Kingston 512MB DDR RAM PNY Geforce6800NU 128MB 256Bit Asus CD-RW X32X52X32 Asus DVD-R והשאלה היא:האם התוצאה מתאימה למפרט שכזה? אם לא,כנראה ש: או שהיה תהליך ברקע שהכביד או שהפילטרים היו מופעלים אינני מבין בגרוש ב3DMARK ולמען האמת,זו פעם ראשונה שאני מפעיל את זה אי פעם. אז תודה לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך של אינטל וקניתי את המכשיר האלחוטי שיהיה אפשר לראות סרטים מהמחשב לטלויזיה התקנתי TV TOOLS אבל התוכנה לא תומכת בכרטיס רק בכרטיסים של ניוידה מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן תתמוך? או בהגדרות של הכרטיס כי אני ממש לא הצלחתי למצוא איפה אני יכול לתת לו פקודה לשדר החוצה מהמחשב? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
פרטים על הכרטיס : ASUS Exclusive Innovations * Exclusive Dual HD3850 GPU Solution * Exclusively Designed Dual Fansinks Solution * 1GB DDR3 Memory on board * ASUS Splendid: Watching movies on PC is as good as on Top-of-the-line consumer television * ASUS Gamer OSD: Real-time overclocking, benchmarking and video capturing in any PC game! * ASUS Video Security Online: Keep an eye on your home at all times no matter where you are * ASUS Smart Doctor: Your intelligent hardware protection and overclocking tool Graphics GPU Feature * ATI® Radeon® HD 3850X2 * PCI Express support * HDMI Output: multi-channel 5.1 surround audio over * DVI-HDMI Adaptor * Micr…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המפרט נמצא במפרט שלי.. אני רוצה כרטיס מסך חדש AGP שיהיה הכי מתאים למערכת וינצל אותה במלואה... רציתי 9800 PRO אבל אני רואה שה6600GT פשוט טוב יותר... מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
זה לא פרו שימו לב..מה ההבדל? לא מצאתי באתר של ג'יגה קיוב
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כן כן עכשיו לפי האתר זה אפשר בהחלט וחוסך את המאמץ והפחד למות הכרטיס אם זה לא יוצא נכון ב-hardmod הינה האתר המקורי שזה אתר צרפתי אז הכל בצרפתית http://www.3dchips-fr.com/forum/showthread.php?threadid=69771 הינה התירגום של גוגל http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.3dchips-fr.com%2Fforum%2Fshowthread.php%3Fthreadid%3D69771&langpair=fr%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום, אני מעונייןן בהמלצה על כרטיס מסך עד 800 ש"ח רצוי פחות הלוח אם MSI P35 NEO מעבד E6750 או Q6600 שימושים - גרפיקה(תוכנת ארכיטקטורה - כרגע דו מימדית בעתיד יתכן תלת מימדית) צפיה בסרטי HD עריכת וידאו חובבנית דחיסה ופריסה של וידאו (המרת סרטים וצריבת די וי די ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום! מישהו יודע אולי מה האורך המדוייק של כרטיס מסך 8800GT? בדקתי באתרים של eVGA ו-BFG, ולא מצאתי.
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז ככה מה אני צריך? כרטיס מסך חדש למחשב אני צריך שהוא יהיה APG x8 רצוי שהוא יתמוך ב- SM3 וגם ב HDR תתנו לי בבקשה כרטיס לפי הדרישות שלי בתקציב של 1000 שקל של 1500 וגם ב 2000 תודה!
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי 400 שקל בשביל כרטיס מסך ראיתי את הכרטיס מסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3966 מה אתם אומרים עליו?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
או האם הוא ישפר את ביצועי הכרטיס של אנוידיה האם הוא ישפר גם את ביצועי כרטיס ATI ??
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מזה מציקה בגרפיקה לרוב במשחקים אני רואה חלקים חסרים או חלקים שחורים למשל במורטל קומבט 4 הלוחמים נראים כזה חצויים ובתפריטים לא רואים את הכיתוב ושבוחרים איזה רמה לשחק עם הבניינים האלו לא רואים את הבניינים אלא רק את התמונות של הדמויות. *המשחקים שלא רואים בהם טוב עובדים טוב במחשב השני שלי המחשב: יש לי Win me זיכרון 196 פנטיום 2 400 וכרטיס מסך Gforce 2 32M הדרייברים שהורדתי מאתר Nvidia בגירסא 77.72 לWinMe איך לסדר את זה מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הצנוע שלי (GT240) כבר לא עומד ברזולוציות גבוהות . היה עושה עבודה די יפה על רזולוצייה 1650X1050 . אתמול קיבלתי את הטלוויזיה 40 אינצ'י של סמסנוג FHD בסרטים הכרטיס עובד בלי בעייה אבל במשחקים כמו:COD,Homefront ודומהם הוא קשיש מדי ולא נותן להנות מהמשחק . תהיתי אם מסך יותר גדול צריך כרטיס יותר חזק,הרי אם שמים מסך 22 FHD ומסך 40 FHD הרזולוצייה אותו הדבר רק הגודל שונה. אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב עד 700 שקל שיעבוד יפה במשחקים FHD ולא יקרוס או יאט את המשחק . הבנתי ש ATI יותר משלמים כך שאיני רוצה לעשות קנייה עיוורת כמו בעבר. יחובר למפרט העכשוי במשך שבוע ואז יעבור לפלטפורמה ה I5 2500K שיגיע שבוע הבא אני מאמין . כרגע יש מעבד-Q8300 לוח אם-אינטל בסיסי עם PCI E . זיכרונות…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אקנה מחשב בתחילת אוגוסט, ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב לצרכים שלי, משחקים, בעיקר - supreme comander, COH וכמובן 3D shuters למינהם, קצת סרטים מדי פעם , וכמובן SOLID WORKS שתתוקן במחשב (SW היא תוכנה שלא אעבוד איתה הרבה והיא לא משמעותית מבחינתי) יש לי מסך CRT ואני עובד ברזולוצייה של 1024X768 ואני רוצה גם להפעיל פילטרים (נמאס לי לשחק עם הגדרות נמוכות - בקיצור, אני מוכן להשקיע קצת) התקציב לכרטיס יהיה לא יותר מ 2000 שח אשמח עם מישהו יסביר לי את החשיבות של בקרי הזיכרון בכרטיסי המסך, ואיך הם משפיעים על הביצועים, כי ראיתי לדוגמא כרטיס 7600gs עם 512mb זיכרון, ולא נראה לי שהוא ינצל את כל הזכרון הזה עם בקר של 128, אני טועה? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חשבתי על הרעיון הבא: לקונת לוח עם 975 ולקנות כרטיס X1900 crossfire בלי הכרטיס הנוסף. הרעוין הוא, שכשהמחשב יצתרך שידרוג עוד שנתיים, אוכל לקנות 1900 (non crossfire) מעפאן ב-200$ וכך להאריך את חיי המחשב. אפשרי? מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה הגירסא הכי חדשה לתוכנה הזאת? אנייכול להוריד אותה מהאתר של מייקרוסופט? והאם מומלץ להשתמש בתוכנה הזאת? או שזה מיותר בגלל הכרטיס מסך? ואם כן מזה משפר במיוחד במשחקים? יש לי כרטיס מסך X1800XT תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך את העתק של הBIOS שלו אני כרגע מפעיל את הכרטיס עם bios של ati אורגינל אבל יש מלא קירטועים במשחקים איתו
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי אני משדרג את המחשב הישן יש בו MX440 64 אין לי מושג איזה agp אבל בטוח שזה agp(הוא בן 3 שנים) מושג לגבי הכרטיסים החדשים והמתקדמים יש אבל אין לי בכלל מושג לגבי הזולים יותר אין לי ממש ניסיון עם ati אז זו הזדמנות...אבל לא חובה תקציב גג 450ש"ח פשוט משהו שהוא הכי טוב לנ"ל תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שמתי לב, שאפילו במנוחה הכרטיס מסך מגיע ל48 מעלות, אבל זה לא בגלל שהוא "פתאום" מתחמם אלא בגלל שהוא לפעמים פשוט לא נח. כשאני נכנס לGPU-Z אני רואה שכל הCORE CLOACK MEMORY CLOACK SHADER CLOCK נמצאים על המקסימום במקום להיות על נמוך ולתת לכרטיס לנוח ובגלל זה הוא מגיע ל48-49 מעלות. ולא, אני לא במשחק, אני פשוט באינטרנט, ידוע לכם למה? העיניין הוא, שאני יודע שזה לא כלכך מסוכן 48 מעלות וזה כלום בתכלס (בעיקר אם זה "במאמץ" כפי שהוא רושם לי בGPU-Z אפילו אם אני במנוחה), העיניין הוא שאני מפחד שהוא ישאר כך הרבה זמן ואז עלול לקרות משהו לא יודע אם זה קשור אבל עשיתי OC דרך התוכנה MSI AFTERBURNING, אולי הייתי צריך לבטל איזו אופציה בכדי שלא יתאמץ תמיד?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לקנות את 4850 במבצע ב30 ש"ח פחות מה4770 האם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין ששולחן העבודה שלי יתפרס על שני מסכים ואוכל לעבוד עליהם במקביל, לגרור קבצים/תכנים מאפליקציה במסך אחד לאפליקציה אחרת במסך אחר וכו". אין צורך ב FHD למשחקים. האם זה אפשרי עם היכולות המובנות בלוחות לאינטל (H67 או Z68) או שיש צורך בכרטיס מסך ייעודי ? מה נדרש להגדיר ? ואם נדרש כרטיס - מה הכרטיס המינימלי המומלץ ? תודה
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם 8800GT יהיה מוגזם בשביל מסך ברזולצייה של 1280*1024 (לא קשור למפרט שלי) אין בעיה של המחיר שלו. האם הכרטיס הזה שקט יחסית?
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שמתי לב על הכרטיסים האלה איזה מהם לבחור? MSI GEFORCE 6600 128BIT http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7412 GIGBYTE X550 128BIT http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4470 מצאתי את הכרטיס הזה ב 200 שקל כולל משלוח איך הוא??? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28240&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he#
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ממש מוזר. ניסיתי לפתוח אותה עם כל תוכנה אפשרית אך רואים רק רבע תמונה. כל שאר התמונה רואים באפור. אך בתצוגת THUMBNAUKS רואים את כל התמונה בקטן. עזרה בבקשה. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-