כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום. מחפש כרטיס מסך במחיר של 250~300 ש"ח. השימושים: משחקים קלים (FIFA, PRO EVOLUTION וכיו"ב) וכן עיבוד וידאו (חובבני). המעבד שיהיה במערכת, הוא ככל הנראה Q9550, כך שאני מעדיף שהוא יקח על עצמו את רוב העבודה. עוד חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט - כלומר אני מעדיף קירור פסיבי. אשמח לעצות. האם התקציב שלי בכלל רלוונטי?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה טילפנתי היום לסקאיפיסי בקשר למחשב שהזמנתי ובדרך שאלתי אם יש עוד 2900פרו כי אנשים שאלו אליו ולצערי לא רק שאין אפילו ליבואן ולא ידוע אם יהיה ביכלל גם לי הם לא השיגו תכרטיס הם הסכימו לימכור לי 2900XT ב500 שקל יותר (הזמנתי מחשב שלם וחיפשו פיתרון) אבל לי זה ניראה מוגזם לשלם 500 שקל רק על OC והאפרש בביצועים לא כזה גדול גם בסטוק בכל מיקרה ביטלתי תהזמנה ואני יחכה לכרטיס נורמלי מבחינת ביצועים מול תועלת ולאנשים שיגידו תיקח ת8800-320 אז אין לי בעיה אישית איתו אבל החוסר בזיכרון עלול להיות בעיתי בעתיד והוא גם יותר יקר באיזה 200 שקל הייתי לוקח 8800-640 אם היה במחיר נורמלי אבל גם ה2900XT וגם ה8800-640 במחיר מוגזם לטעמי ככה שאני מעדיף לחכות אולי אם ירדו מחירי הQ660…
-
- 94 תגובות
- 9k צפיות
-
-
הכרטיס הוא של חברת PowerColor מסוג 9600pro. לא ביצעתי שום אוברקלוק לכרטיס.המהירות של הזיכרון שלו היא 400(200X2) משום מה, שזה מה שהחברה הזאת משווקת לכרטיס זה, לעומת 600(300X2) בחברות האחרות. עכשיו במשחקים כל כמה דקות המשחק נתקע, וצריך לחכות איזה שתי דקות עד שה- VPU Recover מהדרייבר יאתחל את הכרטיס מסך, כאשר זה לא ממש עוזר לבטל את אפשרות זאת. זה כבר די בלתי נסבל שכל כמה דקות הכרטיס מסך נתקע. המאוורר והכרטיס עצמו חדשים, שאני נוגע בכרטיס גם במאמץ- אני לא מרגיש שהוא חם(אין לו חיישן חום). ניסיתי לעשות לו downclock ע"י הורדת מהירות הזיכרון ומהירות הליבה, לא עזר כ"כ. אולי לנסות להעלות לו בתזמונים של הזיכרון - יפגע קצת בביצועים אבל ישפר את היציבות... ? איך אני יכול לפתור את הבעייה…
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כי יש לי g-force 2 mx 32 sdrm ,אני יראה שיפורים בביצועי המשחקים? ו- נ.ב אני יודע של- radeon של gigabyte יש לוחיות קירור גדולים , ול- ATI אין בדיוק כאלה, אז הכרטיס של gigabyte ירוץ על משחקים הרבה יותר מהיר (בלי תקיעות נניח) או שרק יתחמם פחות מהר???????
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך כרטיס מסך מקצועי לעריכה שמפצל ל 3 מסכים לעריכת וידאו , ומוני איז נוט אנ אישיו. חוץ מהמטרוקס יש עוד יצרנית שעושה את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שמי גילי וקניתי לא מזמן מצלמה וידאו ואני מעוניין להוריד את הסרטים למחשב אך אני זקוק לכרטיס firewire האם כדאי להחליף את הכרטיס המסך כך שהוא יבוא ביחד עם כל היציאות או לקנות בנפרד כרטיס firewire איזה כרטיס כדאי לקנות, מה נחשב הכי טוב בשוק בתודה גילי
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף את המסך מחשב לשי במסך טלויזיה גדול יותר שעולה פחות יחסית למסכי מחשב האם איכות התמונה תיהיה טובה וחדה אף על פי שזה מסך טלויזיה ולא מחשב? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אנשים כיום יש לי 2 מחשבים בבית,אחד עם 8800GTS והשני עם GTX260. אני רוצה להחליף בין הכרטיסים ב-2 המחשבים.. ושאלותיי הן: 1)האם למחוק את הדרייברים של הכרטיסים לפני ביצוע ההחלפה ? או שפשוט להחליף בין הכרטיסים ולהוריד דרייבר.. 2)הבנתי שהGTX260 מתחבר עם 2 חיבורי חשמל של PCI-E אז חוץ מהשוני הזה בין הכרטיסים יש עוד משהו שאני צריך לעשות/לדעת לפני ההרכבה? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש מ-KSP אילת את הכרטיס הבא: EVGA GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 1) אני רוצה לדעת האם יש תאימות בין הכרטיס מסך לחומרה של המחשב שברשותי? מפרט מחשב: Intel Core i7-4790 @ 3.60GHz לוח Gigabyte ga-h97-hd3 ספק כוח - Corsair RM650 Modular Gold 80 plus מערכת הפעלה ווינדוס 10 Pro F9C - BIOS(גרסאה) 2) בנוסף מעוניין בהמלצה על מסך 27 אינץ' מ-KSP שיתאים לכרטיס עד - אלף ש"ח. המסך ישמש בעיקר לעבודה גרפית - פוטושופ, אילוסטרייטור(גם לגיימינג בינוני אבל פחות רלוונטי לי). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבר ל- 3dMark2K5, האם יש שיפור ב-FARCRY או משחקים כבדים אחרים? אם כן תנו בבקשה תוצאות, לינקים וכו' תודה ^^
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלומות, אני נכנס לתחום שאין לי שמץ מה לקנות ולכן אני פונה אליכם.. אני צריך מסך טלויזיה 30 אינץ LCD שאני יוכל גם לראות טלויזיה עליו אבל גם אפשרות לשחק משחקים דרך המחשב או עבודה שוטפת ועוד איזה כרטיס מסך צריך לעניין ? אנא המליצו כדיי לא כדיי וכדומה ומה הפיתרון הטוב ביותר בשבילי, לגבי התקציב - אני צריך משהוא טוב לא את הטופ שבטופ תודה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, לא גיימר כבד אבל בעיקר בשביל משחקים התקציב הוא 700 ש"ח עם חריגה עם חייב DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ViewSonic 19" LCD VP930 Arctic Cooling Freezer 7 Pro ATI Radeon HD 2900 XT (512 MB)
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה קורה אנשים.. תקשיבו רגע יש לי לוח אם ASUS P4S533 והוא עובד על 4x AGP GRAPHIC יש לי כרטיס מסך GeForce MX 440 128 MB אני רוצה להחליף אותו לכרטיס טוב .. הכי טוב שיש ב 4X אל מה אתה ממליצים לי לקחת ? :
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אינני מתמצא במסכים אולם לפני כמעט 3 שנים,קניתי מסך של SAMSUNG בשם SyncMaster 753DF 3 שנים שאני משתמש בו,ו-3 שנים שאני ממש ממש מרוצה ממנו,קל לכיוונון,צבעים חדים ויפים,ברורים,ומאוד נוח. המסך עצמו הוא 17אינצ' בגודל. בעוד שאין לי מושג במסכים,תמיד תהיתי איך המסך הזה ביחס לאחרים מישהו מכיר את המסך,ויש לו דעה לגביו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי. רציתי לשאול אם לכרטיס הנ"ל יש חיבור ל-COMPOSITE, ואם כן, האם אפשר לחבר אותו לטלוויזיה עם אותו חיבור?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/show/7835/directx-12-to-be-unveiled-at-gdc-2014 כמו שזה נראה מייקרוסופט תציג אותו ב-GDC השנה. האם לדעתכם הוא יתמוך ב-WIN8.1, או ש-WIN9 יעשה שם את הבכורה שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חובבי חומרה מערב הסעודית זכו להפתעה בלתי צפויה מטעם Gigabyte ו-NVIDIA, חרף הדיווחים על דחייה אפשרית של ההצגה הרשמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
עבור מחשב חדש שאני שוקל לקנות. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371767.0) מה ההבדל? מה מומלץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, התקציב שלי הוא לא גבוהה במיוחד אני לא מתכוון להשקיע במחירים המטורפים של ה3060-3070 שעולים כרגע 3000 ש"ח אם לא יותר. אני רוצה ללכת לכיוון של הrtx20 או 16, וכאן ההתלבטות. אז חשבתי או ללכת על הGTX 1660 SUPER, או אחת מהrtx הזולים שהם טובים יותר אבל יקרים יותר, 2060/2070. מה לדעתכם עדיף? שוב אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח. השימושים הם נכון לכרגע גיימינג לא הכי כבד, forza horizon 4, fifa 21, fm 21, BFV וכאלה, כי אני יודע שזה מה שהכרטיסים האלה מסוגלים. עם זאת אני גם חושב על העתיד ורוצה לקחת כרטיס שיחזיק כמה שנים טובות, כך שאני גם רוצה כרטיס שיחזיק בעתיד משחקים חדשים שיצאו. אשמח לעזרה ממכם. ההתלבטות הכי גדולה ש…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רק אצלי הוא עובד בקצב של צב? עם 780GTX ו- i5 2500S אי אפשר לקבל 60FPS קבוע ברזולוציה 1440p עם כל ההגדרות על המקסימום. צריך לרדת ל- 1080p. המשחק לא אמור להיות כזה כבד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה המחשב בכללי די חלש אני רוצה בשבילו כרטיס שיוכל להפעיל לי קאונטר 1.6 ומשחקים בסגנון בסכום שציוין בכותרת תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
NHANCER בגרסתה האחרונה תומכת בגרסה 195 שנוידיה הוציאו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה1,000 שקלים. ספק כוח: Antec value power plus 500w 1x8 pin מארז: Antec nx300 לוח אם : asus prime b560m - k תומך במעבדי אינטל דור 11 מעדיף nvidia או בשיתוף nvidia אבל ברמת העיקרון לא חובה. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית .... יש לי כרטיס מסך RAEDON X1600 AGP עם יציאת DVI - קניתי כבל DVI HDMI חיברתי בין המסך למחשב ואין תגובה .... השאלה היא אם יש משהו שאני עושה לא נכון או שיש פתרון אחר לבעיה ... המסך LCD הוא PHILIPS PF32 5331 תודה מראש
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 6800GT וברגע שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לצפצף. הצפצוף הוא צפצוף אחד מתמשך ואינו נגמר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-