עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by haimvrt,

קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600gt עכשיו יש לו מין כזה חיבור לבן איפה שבמאוורר של הכרטיס מסך מה מחברים לו ולאן מחברים את הכבל?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by kobi_af,

מאז 4 חודשים ומעלה שקניתי תכרטיס מסך רדאון 9600xt חלו בעיות אצלי במחשב למשל דרייברים רשמית מחברת ati לא נראה לי מתאימים כי הכרטיס מסך כל פעם נתקע שאני מפעיל משחק כמו bia או פרו אבולשיין בגללו החשב קורס לי ואף הוא עושה נקודות אדומות על המסך ..... לא יודע יש לו שגעונות תגידו אתם ממליצים לי דרייבירם אחרים משהו שיפתור תבעיה?נראה לי הכרטיס מסך הזה פגום...(קניתי אותו מקיסאפי עם השירות ה"""המצוין"") תגידו מה אני אמור לקבל בבאנגל אם קנית של חברת שפיר?קיבלתי רק דרייבר וכמה כבלים בקופסא שנראית ישנה (קניתי לפני איזה 4 וחצי חודשים תכרטיס מסך) help me

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. יש לי שאלה על הכרטיס הזה תגידו לי איך הוא ואם יש משהו יותר טוב ובטוח יש את תמליצו לי על משהו טוב... Gecorce6600 pci express x16 256MB

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  4. הורדתי אתר מוכן שעשוי בפוטושופ ואני לא מבין מהם הסימני קריאה הצהובים האלה...? כשאני מנסה להיכנס ללאייר ולשנות אותו הוא שואל אותי האם להוריד את הסימן קריאה הצהוב הזה וכשאני עושה לו כן ואני משנה אני לא יודע איך להחזיר אותו.... מה זה ולמה זה משמש.???

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by Omerole,

שלום כולם! רציתי לשאול מה קצב רענון המסך הממולץ ואיך זה משפיע בעניין בריאות ומשחקים. יש לי מסך LCD שמסוגל להגיע ל180 שווה לשים לא שווה ובמה זה ישפיע? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eran1,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חד ואני מתלבט בין שני הכרטיסי מסך הללו (כמובן אם יש הצעות לאחרים אני אשמח לקבל) ההפרש בין שניהם הוא בסביבות ה- 1600 ש"ח השאלה אם זה שווה את השקעה ב- 6800?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. או מסך 19 אחר בדיוטי פרי

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. יושבי הפורום הנכבדים, שלום ביום שישי אני הולך להתקין את מערכת המחשב החדשה שלי, הכוללת 6600gt pci-e של MSI, אך איני בטוח איזו גרסא של הדרייברים עליי להתקין כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר. ??? כמו כן, הבנתי שיש בעיה של טמפרטורות מאוד מאוד גבוהות עם דרייברים מגרסאות מסויימות. היום, 30.3, MSI פרסמו באתרם שגרסאת הדרייבר "שלהם" היא 71.22. האם הגרסא הזאת נטולת באגים, כמו למשל באג הטמפ' ומומלץ לי להשתמש בה? מה בדבר הדרייבר הרשמי הכי חדש באתר של nVidia? מה בדבר גרסאות "פרוצות" כמו XG וגרסאות בטא? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by taotao,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFX 5700LE עכשיו אני מעוניין לראות את הסרטים במחשב גם בטלויזהי וכול פעם אני צריך להיכנס להגדרות של הכרטיס ולשנות תהגדרות כי לא רואים תתרגום בסרט רואים רק תתמונה ושאני משנה רואים תתמונה ותתרגום בטלויזה ובמחשב רק תתרגום יש עצה למישהו?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by sariti,

ברשותי A64 3000 ואני מעוניין בכ מסך דיי טוב Does any one knows XFX company? is she any good? comments please

• 92 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. Started by aleXtazi,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/xfxslisetupbreaksrecords.shtml זה הכתבה המקורית... קיצור מה שעשו פו לקחו 2 כרטיסי 6800GT ועשו להם אוברקלוק של 575MHZ לליבה של הכרטיסים.. והעלו את המהירות של הזיכרונות ל 1300MHZ את הכרטיסים קיררו עם חנקן נוזלי ... ואת המעבד עם קירור גז ... שאר פריטי המערכת לא ידועים התוצאה שהם קיבלו היא 12,483

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by Asafalfa,

אנשים אתם יודעים מי נותן את האחריות למסכים האלה בארץ? אני צריך את הטלפון או אתר שלהם !... המסך שלי יצא מפוקוס אני רואה רק חצי מסך קצת יותר ואני לא יוכל למתוח את המסך כל כל המסך:\ כך שאני לא מנצל את כל הגודל שלו....

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by sma,

אני מחפש מסך LCD במחיר של עד 2000 ש"ח. אני מתלבט בין הבאים: 1. Samsung 710T. - 12 ms, 1:600, 300 cd/m2. - price: 1950ns. 2. Viewsonic vg712s - 12ms, 1:500, 250 - price: 1946ns. 3. price: 1880ns - Iiyama E431S - 16 ms, 1:450, 250. 4.LG 1730B - 12ms, 1:550, 250 - price: 1850ns. 5. price: 1388ns - NU QL711V - 16ms, 1:500, 320. אני עוד לא ראיתי את המסכים פיזית, כרגע בחרתי את אלה על בסיס יחס עלות תועלת. המסך אמור לשמש גם למשחקים, לכן חשוב קצב הרענון נמוך. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. עזרה ממומחים ומבינים: אני רוצה להציג סרטון ב 4 מסכי LCD פשוטים,וזולים, 15 אינצ, תלויים אחד ליד השני בשורה. (הרעיון שמור). אני לא מעוניין לעשות את זה ממחשב. המסכים אמורים לעלות גג 1000 שקל לאחד, אז חשבתי על מאג פשוט וזול. מה אתם אומרים? איך ניתן לעשות את זה? אני חשבתי על זה, תגידו לי אם זה טוב: קנייה של מכשיר DVD, עם יציאת VGA. לחבר לו מפצל ל 4 VGA ולחבר כל חיבור למסך לחיבור VGA רגיל. האם זה יפעל? אשמח לרעיונות במהירות האפשרית. תודה

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  15. המסך הזה זכה בפרס של טומס למסך LCD של 2004. והנה השוואה בינו לבין ה1730S של LG בעניין זמן התגובה מההשוואה של טומס. 710T 1730S כמו שאתם רואים ה710T הרבה יותר קרוב ל12MS ויש לו זמן תגובה טוב יותר. אני רוצה לקנות את ה1730B, שהוא עם הDVI, וממה שהבנתי הוא קצת יותר טוב מהS בזמן התגובה. עוד דגמים של LG עם 12MS הם הL1720P [נראה לי שהוא יצא במקביל ל1730] והדגם החדש הL1780U , השאלה היא האם בדגמים אלה קיים פנאל 12MS טוב יותר. מה אתם אומרים ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by משה007,

שלום לכולם ברצוני לשאול כמה שאלות על מסכי מחשב והם:מהו ההספק המומלץ למסך של 17 אינץ? מהם גודל הנקודה של המסך המומלץ?. מהם תדר רענון של המסך המומלץ? מהי הרזולוציה המומלצת למסך? מהי האחריות המומלצת למסך?. האם מכירים ומה דעתכם על המסכים הבאים והם:F700B LG , 793DF שלסמסו נג,VIEWSONICE92F, כולם בגודל של 17 אינץ האם גם אקבל בחינם את תוכנת outlook בתוך המחשב בעת הקנייה? אודה לכם אם תענו על שאלותי בהקדם תודה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  17. מה עושים?, מנסים לתקן את המאוורר או מחליפים? ואם מחליפים אז מה כדאי? אם אני רק גולש בינתיים, עד כמה מסוכן להשאיר את המחשב דולק עם הכרטיס? תודה נ.ב. אני לא יודע כבר כמה זמן זה ככה, כי המחשב לא עושה שום בעיות. במקרה פתחתי אותו ושמתי לב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by keren254,

שלום לכולם, אני רוצה להשתמש במחשב יחיד ולהפוך אותו לשתי עמדות עבודה - שני מסכים ושני עכברים, מקלדת על אחת העמדות - כך שהכל יוכל לעבוד במקביל. למישהו יש מושג איך אני יכולה לעשות את זה? האם יש חומרה יעודית לעניין זה? אני יודעת שאפשר להרחיב את שולחן העבודה עם כרטיס מסך נוסף ולחבר שני עכברים (USB+PS2) אבל אני מחפשת פתרון 'נקי' יותר או מישהו שהתנסה בפתרון הזה ויכול לשתף מניסיונו. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש קרן

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום. קודם כל הייתי מעוניין לדעת מהו המסך עם קצב הרענון (ms) הטוב ביותר שקיים כיום בשוק. שנית, רציתי לדעת מה בדיוק נותנת לי הטכנולגיה החדשה של NVIDIA ששמה SLI. ידוע לי שניתן לחבר שני כרטיסי מסך ביחד ובעתיד אפילו יותר (עד 4) אבל השאלה שלי היא: מה בעצם יתנו לי שני כרטיסי מסך ביחד על אותו לוח אם? תשובות יתקבלו בשמחה. תודה גדולה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. Started by INFERNO,

אוקיי אז ככה יש לי R9100 כבר איזה שנתיים .. אני מרוצה ממנו לא עשה לי בעיות כרטיס מעולה (לזמנו ) , הביצועים מספיקים לי ואין לי צורך במשהו יותר חזק אני מחפש כרטיס מסך עם VIVO בתקציב של 450 (400 זה הרבה בשבילי אבל אם צריך , אז צריך ) .. לא צריך סופר ביצועים אבל שיפעיל משחקים פשוטים (GTA VC , Star Wars Battle Front , Guilty gear XX , dawn of war ) ואני לא צריך גם הגדרות מפוצצות עם 30K פילטרים וחארטות שסתם יעמיסו בקיצור מצאתי את הכרטיס הזה .. : http://wex.co.il/product_info.php?cPath=4_40&products_id=1189 האם יש אופציות אחרות בטווח המחירים הזה ? או שבכלל כדאי לי ללכת על Nvidia ? בתודה INFERNo OuT

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  21. שלום! ראיתי את המסך הזה LP717 Mag ב1500 שקל וזה נשמע לי מחיר יחסית טוב. הבעיה שאני לא מבין כל כך במסכים ואני רק יודע שצריך זמן תגובה נמוך וזווית ראיה גבוהה. הקיצר מה אתם אומרים על הדגם הזה? הפירוט שמצאתי עליו הוא: מאפיינים טכניים 16ומילי שניה זמן תגובה 1:450ו יחס ניגודיות 1280x1024וdpi רזולוציה מקסימלית 0.264ומ"מ גודל נקודה אולי אתם יודעים על פירוט נוסף ( זווית ראיה ועוד)ואתם יכולים להגיד לי אם הוא יספק אותי בצרכי שהם: סרטים משחקים גלישה אני לא רוצה שיהיה אפקט גוסט או משהו וגם שאם אני יסתכל קצת מהצד אני יראה שחור. תודה למי שיעזור..

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by ran_meir,

מה הדבר עושה, ועל מה זה משפיע? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  23. בישביל שהוא ירוץ חלק אני צריך לשים את הגודל של המסך ל- 512 * 400 ובגודל הזה הוא רץ חלק אבל הגרפיקה ממש גרועה איזה כרטיס מסך צריך ??? יש לי geforce fx 5200

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by crazy_wow,

עד כמה משמעותי ההבדל בין המסכים, בהנחה שאני עובד רק ב 1024x768@85hz ? האם הם זהים חוץ מקצבי הרענון? התנסיתי בעבודה עם ה-F700P, אבל אני רוצה לדעת אם אני אוכל לחסוך את ההפרש במחיר (200 ש"ח)

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by The-Devil,

חברה אני צריך את דעתכם בנוגע למסך המחשב הזה T710BH LG למישהו יש אותו?

• 13 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.