עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rincewind,

כיום אני עם לוח אם Asus M2N-E מעבד Athlon 64 X2 4200+ ו-2 ג'יגה RAM זיכרון של קורסייר. אני מתכוון לשדרג את המחשב. משדרג מעבד (AMD Athlon II X4 635) ורוצה גם לשדרג קצת את כרטיס המסך מה-Geforce 7600GS למשהו טוב יותר. אני מוכן להשקיע בסביבות ה-450 ש"ח. כמה שפחות יותר טוב. המטרה היא להריץ פה ושם משחקים, ממש לא מצפה שהם ירוצו ב-HIGH. בגלל שאני עובד עם שני מסכים חובה שתהיינה שתי יציאות DVI. אני מצאתי שני כרטיסי מסך מעניינים (אני חושב): http://www.skypc.co.il/pl_product~X96T512D3~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~XFXHD4650~8~0.htm מה אתם אומרים? שווים משהו? אם יש לכם הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  2. היי ברשותי מחשב בעל מפרט: Intel Pentium E C2D Technology E5200 2.5Ghz @ OC 30% 3.3Ghz 2x2GB OCZ Kingston Dual Channel 800Mhz Orgenl 640Mhz Abit IP35-E Point Of View 8400GS 256MB GDDR2 DVI AverMedia AVerTV Super 007 FM 32" PILOT LCD DVI AOPEN RW ND-3550A Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Microsoft Remote Control VMC HEC 6A21 Midi Tower Gold 480W 12cm Fan 12cm Case Fan CREATIVE SBS A200 2.1 MS VISTA Ultimate SP1 32Bit את הLCD קניתי לפני יומים ויש לי בעיה די מעצבנת ולא מובנת.. חיברתי את המחשב לLCD מ VGA -VGA DVI - DVI ו DVI - HDMI בקיצור כל חיבור שרק אפשרי.. והתמונה לא טובה היא מרצדת ואיכות הצבע לא משהו בכלל בכל רזולוציה! על איכות הצבע עוד אני י…

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  3. שלום חברים,מחפש כרטיס מסך לצפייה בסרטי HD כבדים ,מעל 20 ג'יגה ,אשמח לעזרה,תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by waizman,

שמעתי על כרטיסים ישנים שלא מתאימים ללוחות חדשים מבחינת המתח שהם דורשים ואז הלוח או ה AGP נשרפים.... האם וודו 3 3000 יפעל על nForce 2? תודה

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by wwll soldier,

הי, מקווה שלא תכעסו עליי כי אני יודע ששאלו את זה כבר(ראיתי בחיפוש אבל התשובות שם לא סיפקו אותי )(וגם בסטיקי....לא ממש עזר) אני יודע שהכרטיסים די שווים מבחינת ביצועים אבל אמרו לי שלx800xl אין שיידר מודל 3 ול6800gt כן יש אותו... אז אני רוצה לדעתאם זה משנה הרבה? האם זה יפגע במחשב לטווח הרחוק של השנה וחצי הקרובים? ורציתי לדעת איזה חברות כדאי לקחת של הכרטיסים ומה המחירים שלהם? בבקשה תמליצו, התקציב ככה 2300

• 66 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. האם שווה לי לקנות עכשיו Leadtek GeForce 7950GX2 ב3K שקל או לחכות לכ.מסך של DX10? וכמו שהבנתי הGX2 קומבליד ל VISTA אז לא יהיו לי בעיות איתו והוא כ.מסך מאוד חזק =] אז לחכות או לקנות ב3K ? כי נראה לי שהכרטיסי DX10 יעלו הרבה יותר בארץ ועכשיו אני בקנדה עוד שבועים אני חוזר לארץ עד אז אני צריך להחליט =\ אז מה אתם מציעים ?

• 11 תגובות
    • 787 צפיות
  7. צמד מפתחות השבבים מציגות גישות שונות לטכנולוגיה העדכנית, עם כרטיס גראפי כפול בעל ביצועים נאים מצד אחד וטכנולוגיה ייחודית למשקפי VR מהצד השני VRLA, כנס מציאות מדומה רחב היקף שנערך בלוס אנג'לס, סיפק לנו תצוגות מפתיעות מבית צמד מפתחות שבבי העיבוד הגראפיים, שעד כה היוו חלק די שולי בעיצובה ובהתפתחותה של הטכנולוגיה אשר מאיימת להפוך לשם הכי חם בשוק בשנת 2016 (וגם בשנים שאחריה). NVIDIA בחרה להציג באירוע אב-טיפוס מעודכן למשקפי המציאות המדומה אותם היא מפתחת ביחד עם נציגי אוניברסיטת סטנפורד, אשר מיישמים טכנולוגיה שמכונה Near Eye Light Field Display. מאחורי השם המסתורי משהו ניצבים הרבה מחקר והרבה פיזיקה ואופטיקה, אך בשורה התחתונה מדובר ביישום בו ישנם שני פאנל המצ…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by teddy85,

יש לי כרטיס מסך 1800XT ואני רוצה בעתיד לקנות DX10 ולעשות CF ביחד עם ה 1800 שלי יש מצב לכזה דבר?

9. הכרטיס מסך שיש לי כרגע זה: NVIDIA GeForce 8800 GTS הספק כוח שלי הוא : maximum power be cool and silence 500W ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://ksp.co.il/?uin=12539 הוא מתאים למחשב שלי? אם צריך עוד פרטים תגיבו כאן ואני יוסיף תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by Roeebaeloha,

שלום אני לא בטוח שזה המקום לפרסם אז אם לא אשמח אם תעבירו את הדיון למקום המתאים אז ככה: אני מחפש כרטיס מסך שכבר לא עובד ושוכב אצל אחד מכם בבית והוא לא בשימוש. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by Black_eagle,

אצלי ב 3DMARK 2001SE הMAX היה ב FPS40 וזה היה לפחות משניה. בממוצע זה על 20FPS, זה לא נמוך מידי? ראיתי שבGF4MX440 יש בערך 100, והכרטיסים מבוססים על אותה ליבה. ??? ???

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by avi2014,

שלום לכולם. כמעט בכל משחק שאני משחק אחרי כמה דקות מתחילים ארטיפקטים מטורפים על המסך... מן פסים שחורים על כל המסך ופשוט לא רואים כלום... זה קורה בפרו -08 COD ובrace driver החדש.. האם הלך הכרטיס מסך..? לפי הדרייבר נראה כאילו הכרטיס עכשיו ב60 מעלות.. x1900xt . אגב, אם הוא נקנה לפני כשנה וחצי עדיין אמורה להיות אחריות לא?

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by 8-Ball,

http://www.asus.com/products/vga/ati.htm למה הם הוציאו רק 4 דגמים? מתי זה יגיע לארץ אם בכלל?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

הכרטיס המשתלם ביותר שקיים כיום מפרט הכרטיס: ליבת RV740 ליטוגרפיה 40nm בקר 128ביט סטרימרים 640 זכרונות DDR 5 מהירות ליבה 750mhz *מהירות שיידר 750mhz *מהירות זיכרון 800mhz (3200mhz effective) מצליח להשתוות ל9800GT OC וטוב ממנו בכ7% מצחיקה העובדה שהכרטיס הזה מריץ משחקים גם ב 1920x1200 AA4 כמובן שביצועי הC@ שלו מעולים כ20% תוספת ביצועים עם קירור סטוק. לביקורות 1. http://en.expreview.com/2009/04/24/first-review-of-radeon-hd-4770-99-monster.html 2. http://www.guru3d.com/article/ati-radeon-hd-4770-review/1 3. http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2009/04/28/amd-ati-radeon-hd-4770-512mb/1 4. http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/HD_4770/1.html 5. http://…

• 263 תגובות
    • 31.1k צפיות
  15. Started by shay360,

כרגע יש לי ג'יפורס 2 64MB 400MX זה מה שאני יודע יכול להיות שיש עוד פרטים שאתם צריכים ואני לא יודע לא משנה.. אני רוצה לקנות כרטיס חדש התקציב שלי הוא משהו בין 400 ל 500 שקל... צריך הצעה לכרטיס טוב שיחזיק זמן בתקציב שיש לי... תודה מראש! ד"א שגם יעבוד בו ה GTA החדש ושאלה אחרונה יש איזה כבל שמחבר בין הטלויזיה ליציאה של המסך?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  16. אהלן! הבעיה התחילה לפני כמה זמן, את רוב הבעיות שבאו עם זה פתרתי, רק את זו לא. אז ככה, הכל התחיל(לדעתי) כשעדכנתי את ווינדוס 7 לגירסה 7100 החדשה, הכל עבד בסדר, ואז פתאום הכרטיס מסך התחיל להראות בעיות, ולבסוף המחשב נכבה וסירב להדלק ולפעול, את זה הצלחתי לפתור ע"י התיקון של הווינדוס, ואז גילית שהבעיה מתחתחילה הייתה חוסר תאימות, משום מה, של הגדרות הכ.מ למסך עצמו... הסרתי את הדייברים של הכרטיס(X1950 PRO) והבעיה נפתרה, רק שעכשיו אני לא על רזולוציה אופטימלית, והמחשב לא בדיוק מתפקד, כי אפילו סרט אני לא יכול להריץ עליו כמו שצריך, שלא לדבר על משחקים.. כל פעם שאני מנסה להתקין את הדייברים מחדש(הווינדוס עושה את זה אוטומטית) הבעיה חוזרת, ותוכנה של ATI לא מצליחה להתקין אותם בשום גריסה שהי…

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by ashkenazone,

אנלא מבין מה צריך לדעת במפרט בכרטיס מסך מישהו יכול לתת לי הסבר או מושגים או משו תנו לינקים של מדריכים והשוואות ושטויות כמה שיותר מידע בבקשה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by eladbu,

האם קיימת תוכנה חיצונית שיכולה להעלות את ה ברייטנס באופן ידני למסך שלי באופן קבוע כוון שבכרטיס מסך אין לי אפשרות ובמסך אני כמעט בסוף של בסקאלה!

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  19. אני משחק פשוט DREAMFALL על 1280X960 עם פילטרים על מקסימום והכל, ועדיין אני רואה שהטקסטורות במשחק יכולות להיות הרבה יותר טובות(רק לגיבורה יש טקסטורות טובות) :s05:

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by alexta-z,

וגם מה יהיו בערך המחירים שלהם ?

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  21. אני רוצה לקנות את כרטיס 6800NU. ויש לי את הלוח אם הזה :ABIT IS7-E אני לא ממש הבנתי אבל לפי מה שהבנתי אין לו SLI לא יודע מה זה אפילו חחחח בקיצור אם אני יקנה את 6800NU אני יוכל לחבר אותו למחשב שלי? ואם אני יוכל אז הביצועים שלו יהיו נמוכים ??? תודה מראש

• 76 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by swisaman,

היי, ניסיתי לחבר את המסך טלויזיה למחשב כמסך שני,אך ללא הצלחה מרובה. במסך הטלויזיה "אין אות",אבל המסך מזוהה בוינדוס כעוד מסך. מה צריך לעשות ???

• 15 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. מה הכרטיס המומלץ בתקציב זה? המסך המיועד הוא Samsung T240HD. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by idok,

ידוע לי שמוכרים את הכרטיס הנ"ל של SAPPHIRE בKSP כOEM.. השאלה היא- האם גם בגירסה הזאת של הבאנדל נמצא הקופון של האלף לייף 2? : לפי דעתי כן, אבל לכו תבינו את KSP.....

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. יש לי שאלה הכרטיס מסך הזה ati Gigabyte GV-R465OC-1GI הוא כרטיס טוב למשחקים למה לפי מה שאני יודע זה כרטיס שעולה 385 שקל וגם לפי דעתי או ממש טוב אבל אני מעונין לדעת דעה של אנשים אחרים ואם או לא טוב יש כרטיס אחר שהוא 1g ואו טוב ועולה בין 385-300 שקל תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.