עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני מתכוון לרכוש מפרט עם הכרטיס מסך הזה Gigabyte GeForce RTX 2060 SUPERWINDFORCE 8GB GDDR6 ורציתי לדעת אם הוא תומך 4k ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחדש חדש בתקופה האחרונה ועומדת בפני דילמה.. התקציב שלי הוא בסביבות ה 4000 ש"ח והמליצו לי על 2אפשרויות - 1) לרכוש את ה LEADTEK 7900 GS בעלות של 1160 ש"ח ואז להסתפק במעבד יותר צנוע 6300 CONCORE וזיכרון 1 גיגה 2) לרכוש כרטיס מסך יותר "פשוט" ב500-600 ש"ח GF 7600 GS ולחכות שנה + עד לירידת המחירים על כרטיסים יקרים תומכי DIRECTX 10 ובינתיים להשקיע בזיכרון . מה אתם אומרים? עד כמה ההבדלים בין שני הכרטיסים האלו משמעותיים? אני קונה את המחשב בשביל משחקים(אני לא גיימר כבד) ובשביל תוכנות גרפיות ממוצעות (פוטושופ ופרמייר CS2 ) אודה לכם על תשובה מהירה כי אני צריך כבר לתכנן את הרכישה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  3. בכרטיס מסך שלי g-force 6200 קיים חיבור s-video עכשיו זה לא כמו החיבור הרגיל שיש 4 חורים 2 בכל צד(ועוד אחד עבה כזה) במה שיש לי יש שם 10 חורים בסדר הבא בשורה ראשונה 3 בשורה שניה 4 בשורה שלישית 3 ויש גם תחור העבה .. עכשיו אני רוצה לדעת אם יש דבר זה חיבור שהופך תחיבור הזה ל s-video רגיל??? נ.ב ליד זה רשום s-video תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by hagai-,

טוב אז ככה, היה לי Radeon 8500LE שפעל מצוין, רק שהזכרונות שלו פעלו ב 200Mhz במקום 250 כברירת מחדל, אז החלפתי אותו. בינתיים קיבלתי מהחנות Geforce 2 mx 200 כדי שיהיה לי עם מה לעבוד.. שיהיה. לפני 4 ימים קיבלתי את הכרטיס חזרה, בעל החנות אמר שהם שלחו כרטיס חדש, והוא אכן נראה חדש ומבריק. אז התקנתי אותו, עם הדרייברים בגירסא 9030 (גירסא לא רשמית,היחידים שעובדים עם הרדאון הזה, מוזר מאוד.), לאחר כמה שעות של עבודה בווינדוס פתאום קיבלתי קווים מאונכים וצבעוניים על כל המסך, שלא נתנו לי סיכוי לראות כלום. הפעלתי מחדש, והבעיה חזרה על עצמה כל פעם לאחר זמן שונה של עבודה. היום החלטתי לפרמט, אבל זה לא פתר את הבעיה, לאחר מספר שעות קיבלתי שוב את הבעיה המוזרה. צירפתי תמונה כדי שתבינו ע…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by x-dude,

יש לי טלויזיה עם חיבור S-VIDEO,לא רשום אם זה IN או OUT,איך אני יכול לדעת? או האם יש סיכוי שזה יכול לתפקד גם בתור IN וגם בתור OUT?

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by .dreyfus,

טוב אז חיפשתי פה בפורומים ולא מצאתי נושא אז אני פותח . טוב אז לאחר התבלטויות רבות עדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה אז אני רוצה לשאולם אתכם . איזה כרטיס מסך לקנות ? 8800 GT או 8800 GTS , בבקשה תתחשבו במשחקים , מי מבין בכרטיסים מריץ יותר טוב וכל מה שקשור לזה . והאם קיים 8800 GTS עם 570 MB ?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by ericwolf,

לחברים שלום קניתי כרטיס מסך r7 260x הסרתי דריברים קודמים גם בעזרת driver sweeper הוצאתי את הכרטיס הקודם (hd6770) חיברתי את החדש והתקנתי את הדרייברים החדשים. עכשיו בכל משחק שאני משחק אני מקבל fps יותר נמוך בכרטיס הנוכחי מאשר בקודם. שיפור אני לא רואה בכלל האם הכרטיס תקול? כי אין תקלות כמו קיפאון של התמונה או קריסה של המשחק רק fps נמוך מאוד. האם הספק חלש מידי? יש לי ספק 500w גנרי שער המפרט intel core i3 2100 6 gb ram תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Idan-h,

חשבתי על הLG L1710B, יש לו DVI, יחס ניגודיות של 1:450, וזמן תגובה של 16MS. פה ניתן להשיג אותו במחיר מעולה של 2599. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1722,normal_sales שני שחשבתי עליו הוא היונדאי Q17, גם לו DVI, ופנאל סמסונג 12MS. יחס ניגודיות של 1:500.השאלה אם באמת הפסיקו לייבא אותו לארץ. מחירו בערך 2800 שקל. שלישי שיכול להיות הוא ה- IIyama 17 E-431S, שמחירו הוא 2800 גם, יחס של 1:450, 16MS. כולם כמובן עם DVI. 2800 שקל זה הגג שאני יכול להוציא, אז הViewsonic כנראה לא בא בחשבון. *עוד שאלה שיש לי היא עד כמה הDVI משפיע? כי יש לי כרטיס GF4MX, אין בו DVI, האם כדאי לי להחליף אפילו לכרטיס כמו FX5200 עם DVI? או לחכות עד שנרכוש כרטיס חדש? אנשים בבקשה תע…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  9. לאחר שהתייאשתי מפתרון הבעיה שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158978.0 החלטתי ללכת ולהחליף כרטיס מסך שוב מ-?Radeon X700 512MB DDR, PCI-E? ל- nvidia pcx6600 nx66256dp2 256mb ddr2 ולהוסיף 100 ש"ח. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  10. תראו אני מתלבט אם לקנות את הכרטיס מסך 7800 gt extream של leadtek ורציתי לדעת אם הוא יעמוד במנוע של ut 2007 ושל fear?

• 63 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by menos,

שלום נאמר לי כי בשאטלים אם שמים כרטיס מסך מסוג דור חדש תוך 20 דקות האוויר יותר מדי מתחמם בפנים והכרטיס נשרף האם זה נכון? תודה

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by dragon772,

אני צריך ל AGP ואני לא יכול לחכות עד שה 6800GS ירד ל 1300-1400 אז אני מתלבט אם לקנות את ה X800GTO אני יודע שהכרטיס הזה של POWERCOLOR הוא כרטיס טוב אבל אין אותו ל GP יש רק של sapphire מישהו יכול ללת לי על הכרטיס הזה פרטים ומה הרמה שלו והאם הוא פחות טוב משל POWERCOLOR כי יש להם ליבות שונות תודה

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by vic1234,

מה הבאנדל של GeCube X1950 PRO - AGP

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Started by skywalker13,

שלום. אני די מעודכן במה שקורה היום בתחום של כרטיסי המסך אבל לא מעודכן בדרישות של המשחקים היום. כעיקרון אני לא גיימר אבל פה ושם משחק במשחקים נחמדים כמו: rome total war, need for speed, hitman, fifa 2005 ועוד משחקים מהשוג הזה. לא משהו. מה שיש לי כרגע לא ממש מתאים למשחקים כאלה. זתאומרת הם רצים אבל הם לא רצים טוב. יש לי geforce 4000fx השאלה שלי היא בעצם איזה כרטיס מסך כיום שהוא די זול אבל יריץ לי את המשחקים האלה סבבה מתאים לי מסדרת geforce ורצוי של חברות טובות כמו msi או asus. אני לא בטוח שזה המקום הנכון לכתוב בו אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים. אז אם זה לא אז תגיבו ואני יערוך. ואם כן צריך עזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by none,

שווה לקנות אותו עכשיו ב 1450 ? של MSI

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

היי, לחבר יש 4870, התחיל לקרטע לו במשחקים שהוא מוריד קונה בזמן האחרון. עשינו אוברקלוק מקסימלי למעבד (E8400) ולכרטיס מסך שלו, סחב איתו עוד קצת, עכשיו גם זה לא מספיק. מעבד הוא לא ישדרג כרגע כי 775 זה יהיה בזבוז לטווח הארוך, שדרוג שילוש זה כבד כרגע אז ידחה למועד מאוחר יותר. מבחינת כרטיס מסך, התקציב לא מוגדר כי בעיקרון כל שקל יצטרך להלקח מחסכונות אז ההגדרה היא לכרטיס הבא שיתן לו שיפור מורגש במשחקים עדכניים בהוצאה המינימלית האפשרית (זה יכול להיות 800 וזה יכול להיות 1500, לשיקולכם). אני יודע שבקשות פתוחות בלי מחיר מקסימלי זאת בקשה קשה, אבל מצד שני אם היה לו תקציב מקסימלי לא הייתי פותח פה את התראד, אז תתמודדו ;D תודה רבה. עריכה: אגב, משחקי FPS ומסך 24".

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by MishaK,

התחלתי בזמן האחרון להסתובב הרבה בפורומים של OCWorkBench וקיבלתי רעיון נחמד לשאלה שמצריכה קצת חשיבה.. האם לדעתכם ה-Xabre 400 החדש מבית SiS יצליח להכנס לשוק ה-Low/Mid End כמו שצריך? אחרי הכל, הוא עולה בערך 85$, וה-Ti200 שמציג ביצועים דומים נמצא עוד 5 דולרים למעלה, והוכיח את עצמו כבר כאחד ששווה את הכסף, אך ה-Xabre 400 הוא עדיין ה-New kid on the block ולא הכי הוכיח את עצמו.. אז, מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. 1. כהמסך נדלק הוא עושה רעש....ושהוא בדיוק נדלק הוא עושה כמו DEGAUSS...ככה זה גם אצלכם ? 2. אחרי כמה זמן שהשארתי תמסך מכובה אבל המחשב דלוק שנאי מדליק אותו בבוקר (אחרי לילה) כל התצוגה משתנה זתומרת הערכיםםם של הSIZE והPOSITION משתנים כולל הHZ מ85 ל60...זה לא תמיד ככה...אבל זה קורה ! קורה לכם? חוויתם? פתרתם? ספרו לדוד סינק

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by alfus73,

שלום. קניתי מחשב חדש. P4 ו- 3 גיגה הרץ. המחשב כולל בתוכו כרטיס מסך Onboard. שאני משחק במשחקים כמו פיפא 06 או דום3 כל כמה שניות המשחק נעלם ואני חוזר לשולחן העבודה. (המשחק עדין ברקע - הוא לא נסגר). רק שאני לוחץ על Alt+Tab אני חוזר חזרה למשחק וחוזר חלילה. האם הבעיה היא בכרטיס המסך (הגדרתי אותו למהירות של 64MB)? לאיזה כרטיס מסך כדאי לשדרג ( ברשותי יציאה של AGP*8. אני משחק במשחקים כמו פיפא06 או דום 3 וכו'.)? האם ניתן להפנות אותי לאתר כלשהו (חוץ מ- Zap)? מה טווחי המחירים?

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by SoapSeller,

אני מחפש כרטיס מסך יעודי ל2D, משהו שיוכל לסחוב מסכי פוטושופ כבדים ללא קפיצות ויציג איכות צבעים גבוהה. לא אכפת לי בכלל מאיכות ה3D ואני מוכן להשקיע עד מחיר של ג'י פורס חדש... השאלה היא אם בכלל מייצרים כרטיסים כאלה עדיין ואם ניתן להשיג אותם בארץ. למישהו יש רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by lipa,

זה לינק לגרסה הרגילה http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600GT/1960pcxxp.htm זה לגרסת ה-Golden Sample :http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600GT/1960pcxxpGS.htm זה לגרסת ה-Ultra :http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600GT/1960pcxxp_glh.htm תסתכלו על הגדרות הליבה והזכרונות :

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by Dark_Phantom,

סתם רציתי לדעת אם יש לפחות אתר לחברת הקבר הזאת רכשתי כרטיס מסך מהם לאחרונה(אחת השטויות הגמורות שעשיתי הקיץ) ואני לא מוצא שום מידע עליהם ברשת. אז אולי מישהו שמע עליהם כי למען האמת היא אפילו לא מוזכרת ברשימת חברות הקבר הנצחית נ.ב הכרטיס עדין עובד ;D

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, בזמן הרצת משחקים(WOW) מס' הפרימים לשנייה אף פעם אינו עולה על 60 ולפעמים יורד עד ל-30. איפה נמצא צוואר הבקבוק אצלי, כלומר איזה רכיב אפשר לשדרג כדי לקבל ביצועים טובים יותר. אני יודע שקיימת אופציה להשתמש בכרטיס מסך נוסף מאותו סוג כדי שיעבדו במקביל, האם זה יעזור? המחשב: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 2046MB RAM גיגהבייט P35-DS3P NVIDIA GeForce 8800 GT

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by almor12,

טוב זה אשכול שלישי שאני פותח לגבי התייעצות לקניית כרטיס מסך. יש לי הזדמנות לרכוש 2 R9 270X במחיר של 1500 ש"ח. שניהם חדשים נקנו לפני שבועיים דרך TMS. השאלה שלי היא: אם הספק שלי יוכל להחזיק אותם? (Seasonic s12ii 520w) או הצטרך להחליף אותו? דרך האתר של SAPPHIRE מערך CF צריך מינימום של 600W. רוב הזמן אני משחק BF4 וTITANFALL ובזמן האחרון גם SOUTHPARK. אז זה השימושים הרציניים מבחינת כוח עיבוד. המשחקים משוחקים על רזולוציה של 1920X1080 ומידי פעם מחוברים לעוד שני מסכים נוספים שגם ברזולוציה של 1920X1080 אבל זה לעבודה גרפית (PHOTOSHOP וSKETCHUP) כרגע יש לי EVGA 650TI 2GB, כמה חזקים שני הכרטיסים האלה מהכרטיס שלי? זה פעם ראשונה שאני עושה מערך כרטיסים, ככה שאשמח לעזרה על מנת להפיק את …

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  25. מה דורש יותר כוח מהמעבד? רזולוציה גבוהה או גראפיקה גבוהה? :s05:

• 1 תגובה
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.