עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Omerole,

איך הם ביחס ל5.3 שפה באתר עם הCCC?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by ORWIZ,

היי שלום לכולם ביום רביעי אני אמורה ליקנות מסך חדש הצרכים הם מיקצועים לגרפיקה ותלת מימד בכול אופן בדקתי ליפני את ההיסטוריה של הדיונים על מסכי CRT (גם את התרד של מסך לכול דורש פתחתי תרד בגלל דחיפות העניין מקווה שזה בסדר) בפורום וראיתי את הביקורת על הסמסונג אצל היבואן ישנו רק אחד כרגע מתצוגה והוא תימחר אותו ב 1450 לעומת זה הוצע לי ViewSonics P97f+SB שאליו אין שום איזכור בפורום ב 1875 http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm בהיתחשב בשירות הידוע לשימצה של סמסונג ניראה קצת מסוכן מסך מתצוגה אבל זה עדיין הפרש משמעותי כספית מישהוא יודע לגבי ViewSonics ויכול לעזור לי בהתלבטות אור

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by someone5,

שלום, ברצוני לדעת מדוע שאני מקליט דרך כרטיס הטלווזיה שלי בפורמט AVI אחרי 3 דקות יש לי קובץ של 1.5 גיגה, והאם אני יכול להקטין את נפח הקובץ? אני משתמש בתוכנה מסוג lifeview tvr 3.20

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  4. BenQ FP71E http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=137&ShowType=program&FileURL=product.asp&style=13271&headline=Tech%20Specs&model=FP71E&GenMenu=&RootId=undefined VS BenQ FP71G http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=137&ShowType=program&FileURL=product.asp&style=13241&headline=Tech%20Specs&model=FP71G&GenMenu=&RootId=undefined VS Samsung 710N http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?eUser=&prod_id=MJ17ASKN&selTab=Features אוקיי התמזל מזלי ואני יכול לבחור עד להיום אחרי צהוריים בין שלושלת המסכים האלו לא משנה פה המחיר. כתבתי פה לינקים ישירם למסכים עצמם ולנת…

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  5. שלום יש לי כרטיס POWERCOLOR THEATER 550 PRO בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס powercinema לא שומעים אתהסאונד טוב (מלא רעשים) אבל עם תוכנות אחרות אין בכלל סאונד, מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה? ראיתי בפורומים שצריך לחבר את כבל מכרטיס הTV לכרטיס קול אבל הבעיה היא שאין לי אפשרות כזאת בכרטיס שלי. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by Potter,

אני מחפש מקלדת ממולצת עד 170 ש"ח - אם יש לכם משהו טוב להציע או שאפשר להתפשר במשהו פשוט של 80 ש"ח? כמו כן אני מחפש מסך 17 LCD עד 1750 ש"ח ממולץ. שלאה נוספת אני מתכוון לקנות המחשב בחלקים האם כדאי לשלם עוד 200 ש"ח ושירכבו לי ? (כדי לקבל גם אחרויות כוללת) אף פעם לא הרכבתי מחשב לבד, נראה לי שזה לא מסובך, זה יכול להיות בעיה? (כמו להרכיב את הCPU, והחיבורים למארז?)

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  7. יש לי בעיה עם המסך החדש שקניתי LG F700P ארי כול פעם שהוא חוזר מStandBy אני שם לב שהוא זז כמה מילימטרים לצד, למטה בסיבוב , כל פעם משהו אחר זה ממש בקטנה אבל זה מציק המסך חדש יש לי אותו סה"כ יומיים שלושה הדרייברים מעודכנים מישהו עוד נתקל בדבר כזה?

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by dulcevida,

אנשים יקרים, זקוק לעזרתכם בדחיפות. לפני כשנתיים קניתי Radeon 9200 Vivo של חברת Gigabyte. הכרטיס הוא GV-92128VH. לצערי הרב, בבאנדל לא היה כלול כבל VIVO (עם 9 פינים) ולא ניתן היה להשיג כזה בארץ (תאמינו לי, חיפשתי הרבה זמן ובכל החנויות...). בקיצור, הצלחתי לרכוש כבל כזה ב-EBAY סופסוף , ואני מת ללכוד וידאו אבל משום מה, אני תמיד מקבל הודעה שאין דרייבר מתאים. חיפשתי בפורומים, באתרים, ניסיתי להתקין המון סוגי דרייברים (רגילים ו- וגם שילובים של דרייברים רגילים עם WDM מוקדמים או מאוחרים יותר) וכלום. הורדתי דרייברים מהאתר של ATI, את הדרייברים מעמוד המוצר באתר של ג'יגהבייט, התקנתי חזרה את הדרייברים מהדיסק התקנה שקיבלתי עם הכרטיס בעת הקנייה ונאדה. אין כלום. לא מזהה את ה VIDEO I…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by rangerman,

מסתבר שזה בדיוק מה שהג'יפורס 6200 (AGP) מצליח לעשות אחרי כמה טוויקים בתוכנה, ועוד ב-1024x768 HQ http://www.vr-zone.com/?i=1907&s=7 גם בלי שינויים הוא מריץ את המשחק ב-42FPS, שזה דומה למהירות של רדאון 9800 פרו שעולה פי כמה. עכשיו רק נשאר למצוא חנות שתביא אותו לארץ.

• 68 תגובות
    • 5.9k צפיות
  10. Started by RayZ,

יש לי כרטיס geforce 4 mx 400 128mb וסתם.. רציתי לבדוק אותו בתוכנה. קיבלתי ציון: 168. איך זה בשביל הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by gumi,

אז ככה יש לי כרטיס מסך 6800GT של ELSA. היום התקנתי את הדרייבר החדש 76.41, אז ככה הכרטיס עומד על טמפרטורה דיי רגילה 60 במנוחה.. אבל הבעיה היא שכל דרייבר שאני מתקין מעל 70 הכרטיס פשוט ניתקע לכמה שניות ואז ממשיך, ולפעמים קורה שהוא בכלל ניתקע. אז השאלה שלי האם יש דרך לפתור את זה? או שזה בעיה בכרטיס שלי? תודה לכל העוזרים!!

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  12. אחרי שעידכנתי את הלוח אם אז כול הבעיות שהיה לי עם הכרטיס מסך נפתרו לי עכשיו ב- 3dmark05 אני מקבל תוצאה : 3260 הודות לחברת זיגזאג שעזרה לי בלי הם לא הייתי יודע מה לעשות !

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  13. שמעו חברה ... יש לי בעיה כזאת : אני משחק במשחק המוניטי הנקרא WOW בהתחלה המשחק קרטע לי (הגרפיקה שלו מאד נמוכה) ככה שהתעצנתי ולבסוף גיליתי שאני צריך להוסיף עוד זכרון(256-->512) כדי שהמחשב יריץ את המשחק כמו שצריך .. המשחק נטען רק פעם אחת וזהו לאורך כל המשחק אין יותר טעינות אבל משכן, שאני מגיע לאזור זה מתחיל לטעון כל מיני דברים בזכרון ככה שהמחשב מתחרפן אבל לאחר הוספת הזכרון זה הסתדר !! עכשיו לבעיה של דוד שלי : יש לו 512זכרון (RDRAM) והוא גם משחק משחק המוניטי אבל הוא משחק EQ2 והמשחק הזה נטען המון פעמים וזה פשוט משגע את בן דוד שלי ... כל ZONE נטען לו משהו כמו 5 דקות זה לא נורמאלי פעם היה מצב שהוא נטען 15 דקות .. ויש לו המון טעינות במשחק ככה שאצלו זה בלתי נסבל לעומת אצלי …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Moti11,

שלום אני מתלבט בין שני סוגי מסכים 1. LG L1780U 2. SAMSUNG 710N בלי קשר למחיר מה יותר מומלץ תודה

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by דור788,

אז יש לי בעיה של מסך שחור כשאני מנסה לעלות משחק (emergency 3) אמרו לי שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך. עכשיו הורדתי את הדרייבר מהאתר של ati ואחרי שהתקנתי אותו אני כל פעם כשאני מנסה להפעיל את ה-control center או כשאני מעלה את המחשב שאני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: הכרטיס מסך שלי הוא ati radeon 9600 xt עכשיו אמרו לי להוריד את התוכנה driver cleaner מכם אבל אני לא מוצא אותה. אז אם מישהו יכול להביא לי קישור או יש לו פיתרון אחר אז שמח לקבל תשובה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by god_duke,

אני משדרג את המחשב שלי ולאחר הרבה שיטוט באינטרנט אני מסתפק בין הדגמים הבאים: 1050 gigabyte FX 6600GT 256MB PCE 875 Sapphire X600XT 256MB PCE א) מה לדעתכם כרטיס יותר טוב? ב) על איזה כרטיס אתם ממליצים במסגרת תקציב עד 1300 ש"ח

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by yuvalony,

התקנתי את הכבלים נכון, התקנתי inter video windvr3, הפעלתי אותו ואני לא רואה כלום... יש למישהו מושג מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  18. Started by Shbd,

יש לי תכרטיס X800XL, איזה תוכנה אני צריך בשביל לצפות ב- VIDEO IN (לראות תטלויזיה על המחשב)......

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by ras81,

שלום יש לי כרטיס powercolor 550 pro כאשר אני מחבר אותו לממיר יש לי תמונה מצויינת אבל סאונד מלא ברעשים או יותר נכון רעשים שמהם אפשר קצת להבין דיבורים בטלו' . לעומת זאת כאשר אני מחר דרך החיבור של הוידאו הכל מצויין ניסיתי כבל אחד אבל ללא הצלחה מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by RayZ,

שלום לכל חברי הפורום.. אני צריך את עזרתכם.. (שוב) נבדקתי אצל רופא עיינים ועלי לעשות טיפולים בעתיד, אבל בינתים.. אני חייב מסך חדש שפחות יכאיב לעיניים. אז ככה השאלות שלי: 1) LCD פחות מכאיב לעיינים? 2) על איזה מסך הכי כדאי ללכת? 3) אם כבר LCD אז של איזו חברה? אני אשמח להשאר עם מסך CRT.. תוכלו גם להמליץ לי על דגמים טובים?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  21. אני צריך כרטיס מסך נחמד למחשב של דוד שלי וזה מה שהטכנאי שלהם הציע... עכשיו אני יודע שהכרטיס הזה לא משהו ושזה לא באמת 256 מגה אבל הם לא הולכים לחרוש על דום 3 וכו' אז רציתי לדעת עד כמה הכרטיס הזה גרוע ? בו נגיד את סימס 2 הוא יריץ טוב ? על איזה ג'יפה אחר אתם ממליצים ? (לא ראדון ...החנות לא מספקת כאלה ) כמו כן זה אומר להפעיל גם את תוכנת אוטוקאד למי שמכיר ... האם היא צריכה כרטיס מסך חזק או שזה לא קשור ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by wollmann,

שלום לכולם... לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל נראה לי שכן. אני רוצה להרכיב מחשב HTPC וכמובן שאני רוצה את האופציה להקליט מהממיר הדיגיטלי למחשב. אני יודע שכל כרטיס מסך עם VIVO עושה את זה אבל אני רוצה משהו יותר איכותי מה האופציות שעומדות בפניי? בנוסף אני רוצה לשים גם כרטיס טלוויזיה אנלוגי בשביל האופציה להקליט שתי תוכניות בו זמנית, כדאי? זה יקליט את שתייהן ברמה גבוהה? (כמובן עם 2 הארדיסקים שונים). ועוד משהו, יש איזהשהם אתרים עם לוח התוכניות של הטלוויזיה? (על מנת לנסות ולעשות משהו דומה ל TIVO, שמעתי שזה אפשרי עם יש אתר שתומך בזה.) תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  23. קראתי את כל הדיונים מהשבועות האחרונים, הדגם שאני נוטה לקנות הוא ה VIEWSONIC VP171 אני לא משחק משחקים והכי חשוב לי זה שהאיכות תמונה תהיה טובה וכמובן שהמסך יהיה אמין ומחברה אמינה, על איכות אני לא מתפשר. התקציב לא ממש מוגבל, תנסו לא לעבור את ה2800 ככה, יש דגם יותר מומלץ מהוויסוניק?

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by dids22,

תראו לפני איזה חושים קניתי מסך של סאמסונג הקיצר השבוע ניסיתי לשים אותו על ההגדרות הכי בהירות אז שמתי אותו על הכי בהיר שאפשר והקיצר לא ממש ראו הכי בהיר כאלו ראו די בהיר אבל אם אני לא טועה אז כששמים על הכי בהיר כמעט ולא אמורים לראות כלללוםםם אז הקיצצר עכשיו שזה על הגדרות מקסימליות של בהירוות רואים יחסית בהיר אבל לר כל כך אז זה אמור להיותתת ככההה????

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by someone5,

שלום, כאשר אני מקליט מהלווין למחשב דרך כרטיס הטלווזיה ההקלטה עוברת פרים אחרי פרים באיטיות, לעומת זאת כשאני רואה את הקובץ אני רואה את זה מהר מדי, האם כאשר אני אצרוב את התוכנית לDVD זה מסתדר רואים את התוכנית רגיל? או שצריך לכוון???

• 1 תגובה
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.