כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
היי! האם כרטיס עריכת וידאו של פינקל בסכום של 1000 ש"ח יכול לשמש גם ככרטיס מסך? תודה!
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס TV כדאי לקנות לא משו יקר אלא שאני יוכל לחבר את הממיר של יס ולראות במחשב ואולי להקליט למחשב
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
החלפתי ל 6600GT AGP ושהפעלתי את המחשב המחשב נהיה עם רזולוציה נמוכה ו4BIT צבע.. התקנתי דרייברים וזה לא עזר.. אשף הוספת חומרה מזהה VGA קונטרולר משהו כזה אבל לא מצליח להתקין אותו.. זה קרה לי פעם בכרטיסים אחרים אבל שהתקנתי את הדרייברים זה הסתדר ופה לא.. מה אפשר לעשות? <הכרטיס הקודם היה של ATI> מה אני יכול לעשות? תודה מראש עריכה: בדיוויס מנג'ר הוא רושם לי בדריוור סטטוס: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק משחק שדורש קצט גרפיקה המסך קופץ לי כל כמה שניות עכשיו יש לי כרטיס מסך דיי ישן riva tnt אבל עד ליפני שבוע הוא הפעיל לי משחקים בסדר גמור טוב בערך.... אמממ pentuim 4 1.6 intel רציתי לדעת אם בטוח הבעיה בכרטיס מסך כי פירמתטי את המחשב והבעיה לא נפטרה אם כן כדיי לקנות כרטיס מסך חדש ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום למומחים... אני מחפש דרייבר לכרטיס טלוויזיה מבוסס על bt878 לווינדוס אקס-פי 64X אם למישהו זה יעזור החברה של הכרטיס עצמו היא CHRONOS http://www.chronos.com.tw תודה רבה מראש...
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בעקבות החדשה שפורסמה היום באתר גיליתי את ה L1780Q שקולע בדיוק לנתונים שאני מחפש. באתר היצרן (www.lge.com) לא הצלחתי למצוא את הדגם הספציפי הזה, אבל כן מצאתי את ה L1780U שדי דומה ל L1780Q. ניסיתי לחפש בגוגל השוואות על שני הדגמים הנ"ל אבל קיבלתי הרבה אתרים בשפות זרות. בכל מקרה, מישהו יכול לספר לי קצת על ההבדלים בין הדגמים ? ועוד שאלה קטנה, לגבי האחריות של LG, מישהו יודע את האתר שמספק אחריות ל LG בארץ ?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קצת באיחור... לא השתגעתי עם אוברקלוק.. לפחות הכרטיס נפתח ללא בעיות.. ~ 3dmark tests for BFG6800OC ~ System: Cpu : Athelon XP Mobile 2500+@3600+ MB : Epox 8rda3+ Memory : Geil 512MB DDR333 Pc2700 HDD : Samsung 160GB 7200 8MB Graphic card : BFG 6800OC(NU) 350/700 (Stock speeds) 351/714 (OC Speeds) Drivers version *7.1.8.4* _______________________________________________________ | *Test* |*Stock speed*|*Extrapipes speed*|*OC + Extrapipes*| |*3dmark03*|* 8975 *|* 9722 *|* 9802 *| |*3dmark05*|* 3590 *|* 4005 *|* 4089 *| *Tested on 1024x768 Resolution* אני במקום טוב ? לא קצת נמוך ? והאם הזיכרון מגביל אות…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך AGP... הבנתי שה6600 הכי מומלץ? אבל משום מה לא מצאתי AGP... האם קיים?
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך GeForce 6600GT 128MB DDR3 AGP 8x (הכל עובד חלק אין שום בעיה איתו תודה ששאלתם) אבל מה שאני כן רוצה לעשות ואין לי ממש ידע איך הוא לראות את תמונת המסך שלי על צג הטלויזיה דרך חיבור ה TV כמובן השאלה היא איך? חיברתי את החיבור מהסלוט של הTV בכרטיס מסך אל גב הטלויזיה והכל מחובר פיקס השאלה היא מה עושים כדי שאני אקבל תמונה עדכנית על המסך? (אמרו לי בחברה שאני צריך להגדיר משהו בהגדרות של התצוגה של הכרטיס מסך. אבל לא נתנו לי עוד פרטים) תודה רבה רבה לכם!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אחרי שחרשתי על הפורומים לתשובות, קיבלתי יידע דיי נרחב, הבעיה שלי היא כזו, אני לא מצליח לראות סרט גם המסך של המחשב וגם בטלויזיה, תמונות רגילות DESKTOP ותוכניות אין בעיה, אבל כשמדובר בסרט אז במסך של הטלויזיה רואים שחור ובמסך של המחשב רואים את הסרט, בעיה זו נפתרת רק כאשר קובעים ב NVIEW את ה-TV כ-PRIMARY במצב זה לא רואים במחשב את הסרט אך רואים אותו בטלויזיה. השאלה היא כיצד ניתן לראות בשניהם ביחד, כך שאני לא יצטרך כל פעם להחליף בין אחד לשני (זה עבד לי פעם לפני שהתקנתי את המחשב מחדש אני פשוט לא זוכר את ההגדרות המדוייקות). לגבי התוכנה TVTOOL אני מנסה להסתדר בלעדיה, שהרי היא לא MUST והפונק' שאני נותנת ניתנות להשגה ע"י הPROPERTIES של הכרטיס מסך. תודה מראש, רן.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל עובד משחקים תוכות שולחן עבודה רק שאני מפעיל סרטים לא רואים בכלל רק שומעים למה זה? הכרטיס מסך שלי זה ati radeon 9800pro
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
צריך את העידכון האחרון של הכרטיס מסך ATI READON X800XL 256 אם יש לו את כמה עידכונים איך נאי אדע לקחת את מה שהכי מתאים? תודה ... 2יי 2יי...
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לחבר שלי יש geforce fx 5600 256mb... אני רושם בקשה זאת במקומו: היכן ניתן לשנות את רמת ה-pixelshaders ? ניסיתי מס' תוכנות tweak ולא מצאתי אפשרות זאת. chronicles of riddick הוא המשחק היחיד שראיתי שמאפשר שינוי זה בתוכו, ובמעבר ל-pixelshader נמוך יותר היה שיפור ניכר בביצועים! ואין ירידה משמעותית באיכות... גם אם יש , הביצועים עדיפים במקרה זה. מסתבר שסדרת ה-FX המחורבנת לא מתמודדת עם הפיצ'רים שלה. אני לעומת זאת, עם geforce 4 ti 4600 נהנה מביצועים *הרבה* יותר טובים והוא מתבאס... אני יודע שלכרטיס שלי יש נתונים יותר טובים בכל מקרה. אבל עדיין ראיתי שה-pixelshaders מאיט בטירוף. אשמח לתגובות שלא בדומה ל-"חפש בתוכנות tweak", אם אתם יודעים בדיוק איפה, בבקשה תודיעו לי.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות על הכרטיס - GIGABYTE RX70P256V ATI Radeon X700 Pro 256MB PCIEx16 איך הוא בהשוואה ל - ATI 9800SE האם הוא שווה את המחיר שלו (עלות מול תועלת) האם קיים כרטיס עדיף ברמת עלות מול תועלת. אשמח לקבל תגובות. אני משתמש במסך 19 אינטץ ברזולוציה 1280X1024 ועיקר השימוש הוא לאלפיקציות גרפיות ועריכת וידאו תודה
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
היי שלום לכולם ביום רביעי אני אמורה ליקנות מסך חדש הצרכים הם מיקצועים לגרפיקה ותלת מימד בכול אופן בדקתי ליפני את ההיסטוריה של הדיונים על מסכי CRT (גם את התרד של מסך לכול דורש פתחתי תרד בגלל דחיפות העניין מקווה שזה בסדר) בפורום וראיתי את הביקורת על הסמסונג אצל היבואן ישנו רק אחד כרגע מתצוגה והוא תימחר אותו ב 1450 לעומת זה הוצע לי ViewSonics P97f+SB שאליו אין שום איזכור בפורום ב 1875 http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm בהיתחשב בשירות הידוע לשימצה של סמסונג ניראה קצת מסוכן מסך מתצוגה אבל זה עדיין הפרש משמעותי כספית מישהוא יודע לגבי ViewSonics ויכול לעזור לי בהתלבטות אור
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
BenQ FP71E http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=137&ShowType=program&FileURL=product.asp&style=13271&headline=Tech%20Specs&model=FP71E&GenMenu=&RootId=undefined VS BenQ FP71G http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=137&ShowType=program&FileURL=product.asp&style=13241&headline=Tech%20Specs&model=FP71G&GenMenu=&RootId=undefined VS Samsung 710N http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?eUser=&prod_id=MJ17ASKN&selTab=Features אוקיי התמזל מזלי ואני יכול לבחור עד להיום אחרי צהוריים בין שלושלת המסכים האלו לא משנה פה המחיר. כתבתי פה לינקים ישירם למסכים עצמם ולנת…
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס POWERCOLOR THEATER 550 PRO בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס powercinema לא שומעים אתהסאונד טוב (מלא רעשים) אבל עם תוכנות אחרות אין בכלל סאונד, מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה? ראיתי בפורומים שצריך לחבר את כבל מכרטיס הTV לכרטיס קול אבל הבעיה היא שאין לי אפשרות כזאת בכרטיס שלי. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ממולצת עד 170 ש"ח - אם יש לכם משהו טוב להציע או שאפשר להתפשר במשהו פשוט של 80 ש"ח? כמו כן אני מחפש מסך 17 LCD עד 1750 ש"ח ממולץ. שלאה נוספת אני מתכוון לקנות המחשב בחלקים האם כדאי לשלם עוד 200 ש"ח ושירכבו לי ? (כדי לקבל גם אחרויות כוללת) אף פעם לא הרכבתי מחשב לבד, נראה לי שזה לא מסובך, זה יכול להיות בעיה? (כמו להרכיב את הCPU, והחיבורים למארז?)
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך החדש שקניתי LG F700P ארי כול פעם שהוא חוזר מStandBy אני שם לב שהוא זז כמה מילימטרים לצד, למטה בסיבוב , כל פעם משהו אחר זה ממש בקטנה אבל זה מציק המסך חדש יש לי אותו סה"כ יומיים שלושה הדרייברים מעודכנים מישהו עוד נתקל בדבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אנשים יקרים, זקוק לעזרתכם בדחיפות. לפני כשנתיים קניתי Radeon 9200 Vivo של חברת Gigabyte. הכרטיס הוא GV-92128VH. לצערי הרב, בבאנדל לא היה כלול כבל VIVO (עם 9 פינים) ולא ניתן היה להשיג כזה בארץ (תאמינו לי, חיפשתי הרבה זמן ובכל החנויות...). בקיצור, הצלחתי לרכוש כבל כזה ב-EBAY סופסוף , ואני מת ללכוד וידאו אבל משום מה, אני תמיד מקבל הודעה שאין דרייבר מתאים. חיפשתי בפורומים, באתרים, ניסיתי להתקין המון סוגי דרייברים (רגילים ו- וגם שילובים של דרייברים רגילים עם WDM מוקדמים או מאוחרים יותר) וכלום. הורדתי דרייברים מהאתר של ATI, את הדרייברים מעמוד המוצר באתר של ג'יגהבייט, התקנתי חזרה את הדרייברים מהדיסק התקנה שקיבלתי עם הכרטיס בעת הקנייה ונאדה. אין כלום. לא מזהה את ה VIDEO I…
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מסתבר שזה בדיוק מה שהג'יפורס 6200 (AGP) מצליח לעשות אחרי כמה טוויקים בתוכנה, ועוד ב-1024x768 HQ http://www.vr-zone.com/?i=1907&s=7 גם בלי שינויים הוא מריץ את המשחק ב-42FPS, שזה דומה למהירות של רדאון 9800 פרו שעולה פי כמה. עכשיו רק נשאר למצוא חנות שתביא אותו לארץ.
-
- 68 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce 4 mx 400 128mb וסתם.. רציתי לבדוק אותו בתוכנה. קיבלתי ציון: 168. איך זה בשביל הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך 6800GT של ELSA. היום התקנתי את הדרייבר החדש 76.41, אז ככה הכרטיס עומד על טמפרטורה דיי רגילה 60 במנוחה.. אבל הבעיה היא שכל דרייבר שאני מתקין מעל 70 הכרטיס פשוט ניתקע לכמה שניות ואז ממשיך, ולפעמים קורה שהוא בכלל ניתקע. אז השאלה שלי האם יש דרך לפתור את זה? או שזה בעיה בכרטיס שלי? תודה לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-