עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dsane,

ספק 400W fsp הארד דיסק 500GB מעבד 3 GHZ הכרטיס עובד בהתחלה ובמסך ה boot אבל בשניה שבה הוא מתחיל להעלות את הווינדוס המסך נכבה וטוען כי לא מתקבל כל סיגנל. וכן חיברתי את המתח הנוסף לכרטיס המסך. מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  2. מהי הליבה שמותקנת בכרטיס המסך הזה?: כרטיסי מסך ‏MSI‎ - ‏8800GT OC 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=6403

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by Keman,

פרטים על הכרטיס : ASUS Exclusive Innovations * Exclusive Dual HD3850 GPU Solution * Exclusively Designed Dual Fansinks Solution * 1GB DDR3 Memory on board * ASUS Splendid: Watching movies on PC is as good as on Top-of-the-line consumer television * ASUS Gamer OSD: Real-time overclocking, benchmarking and video capturing in any PC game! * ASUS Video Security Online: Keep an eye on your home at all times no matter where you are * ASUS Smart Doctor: Your intelligent hardware protection and overclocking tool Graphics GPU Feature * ATI® Radeon® HD 3850X2 * PCI Express support * HDMI Output: multi-channel 5.1 surround audio over * DVI-HDMI Adaptor * Micr…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  4. רוצה לקנות מסך איפה אפשר לראות ולהתרשם מכל החברות כמו וויוסוניק, סמסונג, וכו'..(עדיף בצפון או במרכז). תודה.

5. Started by justblack,

שלום חברים אני צריך המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 400 שח שיהיה AGP X4 זה התקציב... תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  6. אני מזמין היום כרטיס מסך מחו"ל ובגלל שנמאס לי לחכות ל- NFORCE4 אני הולך על AGP ועל 9800PRO השאלה שלי, יצא לכם לראות בנצ'ים לגבי עד כמה זיכרון כרטיס מסך של 256 משמעותי לגבי 128 אם בכלל? יש הרבה יותר כרטיסים עם 128 והם גם יותר זולים אבל אני מחפש כרטיס חזק לשנתיים-שלוש הבאות תודה

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by The Shark,

שלום. יש ברשותי, כבר במשך שנה וחצי כמעט, מסך Mag 996PF. עד כה הוא עשה את עבודתו נאמנה. לאחרונה הוא מתחיל להראות סימנים שקצת הדאיגו אותי... כל כמה דקות, התמונה כזה מתעוותת ואז מתיישרת. כאילו עושה פוקוס כזה (די דומה לפעולת ה-Degauss). מה יכולה להיות הבעיה? האם זה סימני גסיסה של המסך? זה די מדאיג אותי ומקשה על עבודה רציפה במחשב (זה מציק לעין ממש)...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  8. לפני כחודשיים קניתי כ.מסך של SAPHIRE HD3870 512MB כדי שיעלו לי משחקים כבדים כמו crysis וכו'. המשחקים אכן עלו ורואים בהם טוב ברזולוצייה גבוהה והכל סבבה, רק שפתאום שאני מעלה את PRO EVOLUTION 2008 אז יש פתאום פס כזה שעולה ויורד במסך, כאילו מן מריחה כזאת, מה שלא היה קורה בכרטיס מסך הישן (X800XL 256MB). בפעם הראשונה שהעליתי את ה-PRO... לאחר ההתקנה של הכרטיס החדש המשחק עלה במהירות טיל כאילו מעלים משחק של שנות ה-90 על מחשב חדש ולכן שיניתי איזה הגדרות ב-PRO ועכשיו יש לי את הפס המעצבן הזה. אם מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שלא יהיה את הפס הזה והמשחק לא ירוץ במהירות פי 4 אז בכבוד... תודה!

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. Started by uriash,

שלום, יש לי כרטיס מסך GForce 2 64mb GTS ויש לו יציאות וכניסות של וידאו. מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויודע איזה הגדרות/דרייברים/וכו' צריך לספק כדי שהכרטיס אכן יתפקד ויוציא וידאו? ניסיתי להיעזר בתמיכה של asus אבל אין שם עם מי לדבר. אני בעיקר רוצה ללמוד על חיבור המחשב לטלוויזיה כך שאפשר יהיה לצפות בטלוויזיה בסרטים מהמחשב ולצפות דרך מסך המחשב בטלוויזיה. התוכלו להיות לי לעזר?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by rtr,

http://www.pcisig.com/news_room/news/press_releases/2004_12_15/ למה ??

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  11. פתחתי כבר נושא כזה (שמשום מה העברתם לתמיכה תכנית למרות שזה בכלל לא קשור לשם) ואמרתם לי שה fps שלי נמוך (35-40 ב aquamark3) בגלל הספק החלש שלי, אז קניתי ספק חדש (enermax 535W) ב 580 שקל, חיברתי אותו ואין שום הבדל !! יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4, 2.66Ghz. זיכרון 1GB במהירות 400mhz. ב aquamark יש תוצאה שמתייחסת רק לכרטיס מסך (GFX), ושם התוצאה אצלי היא 6500, ואצל חבר שלי עם אותו כרטיס- 9350. אני צריך פיתרון חבר'ה, משהו כאן לא הגיוני !

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  12. קניתי לפני חודשיים +- מחשב לא רע.. מעבד E8400 3.0GHZ. לוח אם EP43-DS3L. 4GB RAM כרטיס מסך: PALIT GEFORCE 9800GT 512MB עכשיו אני יודע שזה לא הכרטיס הכי טוב.. וחשבתי לחסוך ולקנות כרטיס מצויין עוד שנה +- . אז מה דעתכם? כמה זמן כדאי לי לחכות עד שאני אשדרג למשהו יותר נחמד? אה, וגם אני רוצה אם למישהו יש, קצת מידע על כרטיסים לא של NVIDIA.. כי אני ממש לא מבין באחרים.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  13. כרגע במצב השוק הקיים המפרט של R9800SE משך את עיני GPU 380MHZ MEMORY 128 MB 256BIT 340 DUAL ואולי אם המחיר של 9800פרו 256מ"ב ירד בקרוב GPU 380MHZ MEMORY DDR2 256 MB 256BIT 340 DUAL

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  14. שלום לכולם, אני אקנה מחשב בתחילת אוגוסט, ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב לצרכים שלי, משחקים, בעיקר - supreme comander, COH וכמובן 3D shuters למינהם, קצת סרטים מדי פעם , וכמובן SOLID WORKS שתתוקן במחשב (SW היא תוכנה שלא אעבוד איתה הרבה והיא לא משמעותית מבחינתי) יש לי מסך CRT ואני עובד ברזולוצייה של 1024X768 ואני רוצה גם להפעיל פילטרים (נמאס לי לשחק עם הגדרות נמוכות - בקיצור, אני מוכן להשקיע קצת) התקציב לכרטיס יהיה לא יותר מ 2000 שח אשמח עם מישהו יסביר לי את החשיבות של בקרי הזיכרון בכרטיסי המסך, ואיך הם משפיעים על הביצועים, כי ראיתי לדוגמא כרטיס 7600gs עם 512mb זיכרון, ולא נראה לי שהוא ינצל את כל הזכרון הזה עם בקר של 128, אני טועה? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by Sifo Jen,

היי, מקווה שזה לפורום הזה... אני צריך המלצה לכרטיס לכידת וידאו עד 350 שקל. חשוב שהוא יוכל ללכוד וידאו ברוזולוציות של טלויזיה תוך כדי שמירה על איכות ופריים רייט שלא נופל מ30. המחשב שעליו הוא הולך לשבת לא חזק במיוחד אבל אמור להספיק (ראה מפרט). תודה רבה!!! עריכה: לא שמתי לב שהורידו את פונקציית המפרט אז הינה: P4 2GHZ NORTHWOOD 512 RDRAM 1066 RADEON 9600XT

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  16. Started by NATI1000,

הכרטיס מסך של החברה MSI שהוא AGP GeForce 6600GT או הכרטיס הזה Palit Radeon X1300PRO 256MB PCIe יספיקו על מנת שהמשחק ספיידרמן3 ירוץ על הגדרות נמוכות בצורה נורמלית

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by shahakbk,

שלום לכולם :givemebeer: ברשותי מעבד E6300 @ 2.07GHz (עם אוברקלוק קטן). אני עומד לרכוש EVGA 9800GTX SUPERCLOCKED+ במטרה להרצה חלקה של משחקים באיכות גבוהה, ורציתי לדעת מספר דברים: א. האם יהיה צוואר בקבוק? ב. במידה וכן, האם הוא יהיה משמעותי? אשמח לשמוע את דעתכם. בתודה, שחק

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  18. התקנתי גם את התוכנה ללכידה שקיבלתי עם הכרטיס... האם הכרטיס לבדו מספיק כדי להקליט מהממיר של יס? ישבתי עם טכנאי של יס ולא הצלחנו לראות תמונה במסך המחשב. מה שעשינו זה לחבר דרך 21 פינים בממיר ל SVIDEO בכרטיס מסך. אבל לא רואים כלום עדיין! ממש מבאס שאני לא יכול להשתמש\לנצל את הפונקציה הזאת בכרטיס כזה יקר. אני ממש יעריך אם תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by eladsh,

למשחקים כמו ביושוק וכריסיס מה עדיף: Sparkle 8800GTS 640MB Retail Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret Sapphire Radeon X2900XT 512MB Vivo DualDVI PCI-E Retail SX29XT51 זה המחשב: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS NZXT Apollo No PSU Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Enermax Liberty 400W 30A @ 12V Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  20. זה נותן איזשהו הבדל ביצועים ? מבחינת מבחני ביצועים ו-fps?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by Trin1ty,

ברשותי המפרט הבא : Q6600 4GB זיכרון P35 לוח אם כרטיס מסך - GEFORCE GT8600 עכשיו המשחקים החדשים שלאחרונה יצאו , כגון JUST CAUSE 2 , גם על ההגדרות הכי נמוכות כולל הרזולוציה הכי נמוכה , לא רצים חלק . עכשיו אני מודע לכך שהכרטיס ישן . אך האם זה הגיוני , או שיש בעיה בכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. איזה כרטיס עדיף מבין שניהם הנתוניים היבשים שלהם זהים!!! יכול להיות שזה אותו כרטיס בשם אחר?

23. אבל שיתאים לצפיה בסרטים בLCD 17" וגלישה באינטרנט וזהו ושיהייה אמין בבקשה תודה. עריכה: המסך הוא מסך של genuis לפני 4 שנים בערך אז מאמין שהוא עם חיבור AGP

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by 888,

?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by zeevik_k,

שלום, המחשב הביתי שלנו (Core2Duo 6400, 3GB, GF8500GT,...) משמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים. כרטיס המסך (GF8500GT) מחובר באמצעות כבל DVI למסך LCD ובאמצעות כבל VGA לטלוויזית LCD (כניסת PC), כאשר מסך המחשב מוגדר כ-Primary והטלוויזה כ-Secondary. כמו כן, ישנו כבל Audio בין המחשב לטלוויזיה. מסיבה לא ברורה, כאשר מדליקים את הטלוויזיה - התצוגה עוברת אליה (למרות שהיא מוגדרת כ-Secondary), וזה בזמן שאני יושב מול מסך המחשב ועובד ... בדקתי את כל הגדרות, התקנתי והסרתי דרייברים ..., שום דבר לא עזר. הגעתי למסקנה שעלי להחליף את כרטיס המסך, ו-HD6450 נראה מתאים לצרכיי (כבל HDMI במקום הזוג VGA+Audio וגם הפעולה השקטה של המחשב ואי-החימום החדר - חשובים לי ). האם HD6450 - הבחירה ה…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים