עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב, בפורום תמיכה לא כ"כ עונים ואני די מעדיף להפנות את השאלה לכאן.. יש לי בעיה ואני אעתיק משם: לאחרונה קניתי כרטיס מסך Albatron Geforce 6600GT AGP אחרי שלא יכולתי להשתמש במחשב שלי לאחר שהכרטיס הישן מת. בדרך קניתי גם ספק 360W של thermaltake אחרי שגיליתי שהיה לי ספק ג'נרי.. הכל טוב ויפה, התקנתי את הכרטיס, הדרייברים והספק.. עכשיו, כשאני מנסה לשחק במשחקים משום מה באמצע המסך פתאום לא מראה תמונה (יש מסך שחור :\) ויש עליו הודעת no signal (מסך דק benq). אני נאלץ לאתחל את המחשב.. הבעיה לא נפתרת וחוזרת כל פעם מחדש.. לא נראים סימנים לבעיה בעת עבודה בשולחן העבודה. הלוח אם שלי תומך AGPx4.. יש קשר? כפי שהבנתי הכרטיס לא אמור לעשות בעיות.. ניסיתי להתקין גם את הדרייברים שבאים עם הכרטיס וג…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by fatalico,

מתלבט בין 4 מסכי 17 אינצ' מ-KSP המחיר דומה יחסית, אשמח לדעת מהו הטוב ביותר בלא התחשבות במחיר, אלא רק ליכולות המסך ולנוחות שלו. MAG TFT 17'' S-776I8 8ms DV ? 1590 SAMSUNG TFT 17'' 730B 8MS +DVI? 1680 BenQ ?TFT 17'' FP71G+ 8ms? 1530 PolyView ?TFT 17'' V372 8 msec +SP +DVI? 1350

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by lior505,

ישלי שתיים מחוברים בקרוספייר במחשב אם אני מנתק אחד המשחקים רצים אותו דבר בלי שינוי והCROSS FIRE על ENABLED מה יכולה להיות הבעיה? אולי הם לא עובדים ביחד וסתם מחוברים איך אני יכול לדעת בוודאות

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  4. יש לי כרטיס TV מסוג leadtek tv2000xp global בחלון הצפייה התמונה נחתכת למטה, כל השורה הראשונה של התרגום לא מוצגת. זה נראה כאילו הרזולוציה של כרטיס הטלויזיה לא מתאימה או משהו.. איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. Started by Uri_s,

שלומות , ברשותי כרטיס מסך MSI Radeon 9800PRO 128mb ואני עובד עם WindowsXP SP1 . אני מריץ את דרייבר Catalyst 4.8 משום מה כל פעם שאני מדליק את המחשב הRefresh Rate מתאפס ל60 הרץ. איך אני מתקן את הבעיה? תודה.

6. Started by rambuts,

שלום רכשתי מחשב עם לוח אם של אינטל G45 ומעבד E7500 למרות שיש אפשרות לחבר את הLCD ללוח אם (מגיע עם HDMI וDVI) ברצוני לקנות כרטיס מסך נפרד עם יציאות DVI וHDMI. הצורך הוא רק לצפיה בסרטים 1080P. התקציב הוא עד 300 שח אני רוצה כרטיס שקט (אני לא חושב שהמארז מספיק מאוורר לכרטיס פסיבי אבל אני לא מבין בזה מספיק) מה אתם ממליצים לי? תודה

7. היה לי כרטיס RX600XT של RADEON איתו לא היתה לי בעיה ושידרתי לטלוויזיה והכל היה בסדר. אתמול התקנתי את הכרטיס החדש ואת הדריוורים, בהתחלה בכלל הוא לא זיהה שהוא מחובר לטלוויזיה. אחרי שהכרחתי אותו לזהות אותה, אני לוחץ על כפתור ה-ON שאמור להתחיל לשדר לטלוויזיה, אבל כלום לא קורה. מבחינת חיבורים לא שיניתי כלום וכפי שכבר אמרתי ראיתי עם הכרטיס הקודם בסדר. אודה אם תוכלו לעזור לי, ובנוסף אם תוכלו לומר לי אם הכרטיס שקניתי נחשב לטוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. שלום אנשים, אז ככה יש לי מחשב בין 4 שנים, אלו הנתונים שלו: מעבד: AMD Athlon 64Bit 3000 לוח אם:Epox 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S-ATA + LAN זכרון: PQI DDR 400MHz 3GB CL3 כרטיס מסך:ATI RADEON 9600XT 128Mb TV +DVI דיסק קשיח: WD 120Gb 7200rpm 8Mb S-ATA כמו שאתם רואים לא משהו מטורף, אני רוצה להחליף לו כרטיס מסך למשהו מתקדם יותר כדי שאני אוכל להריץ עליו גם משחקים. הכניסה במחשב שלי לכרטיס מסך היא AGP לא PCI-EX התקציב שלי הוא 700 ש"ח. אשמח גם אם תסבירו לי בבקשה מה הכוונה בצוואר בקבוק. חשבתי על הX1950 של ATI או ה- HD3850 גם של ATI. האם החלפת כרטיס המסך תאפשר לי להריץ משחקים ואילו משחקים. בברכה, אלדד כהן.

9. אם הבנתי נכון אז CLONE זה כאשר אני יכול לראות סרט בו זמנית גם במחשב וגם בטלוויזיה , במקום כל פעם להחליף בין המצבים של המחשב והטלוויזה. יש לי כרטיס RADEON 8500 , וכשניסיתי לעשות מצב של CLONE אז סבבה רואים בשני המסכים את הסרט , אבל במחשב ה Refresh Rate צונח ל 60 , וזה כואב בעין חבל על הזמן ואי אפשר לראות ככה. * וניסיתי בחיפוש אבל לא מצאתי את זה בדיוק .. תודה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  10. Started by yot,

שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה שכל דרייבר שאני מתקין לכרטיס מסך שלי (Leadtek TI4200) הופך את המסך לירוק. זה קורה בכל הדרייברים חוץ מ-40.72. ניסיתי לקחת Print Screen אבל גיליתי שהתמונה נראת בהסדר גמור. אז כנראה הבעיה היא בתצוגה. אני חושב שזה התחיל כשהתקנתי את הדרייברים של אומגה, ואז הסרתי אותם. איך אני יכול לוודא שהם הוסרו לגמרי מהמחשב ושלא נשארו קצבים שיכולים לפגום בדרייברים? (אין שום זכר לאומגה ב-Add remove program). תודה למי שיעזור.

11. שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למערכת שלי מכיוון שאת שלי הבאתי לאחי. q6600|GA-g41m-es2l |4gb ddr2 tranced|ati hd6870|corsaiir hx520w|cm690 2 basic|1TB samsung hdd X3 אני מתלבט בין 2 כרטיסים בגלל המחיר. HD6850 או GTX560 TI השאלה אם אני יקח את הTI יהיה לא אותם ביצועים כמו עם 6850 בגלל הצוואר בקבוק הגדול שיש עם המעבד? או שלקחת TI? המחירים ממש משמעותיים זה 500 ו1000 אז אני שואל את דעתכם. חג שמח

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  12. Started by ofek15,

יש לי ATI HD4850X2 CF ואת המארז EAGLE VIPER 2 1 כשהטמפרטורה של הכרטיסים היא 85 מעלות המארז נכנס "למצב קריטי" ומצפצץ בלי הפסקה (ציפצוף טמפרטורה) כנראה שהוא לא מבין שיש CF יש דרך לבטל את הציפצופים או שיש בעיה במחשב? 2 זה מסוכן לעשות CF בלי קירור ? כי המחשב מאוד חם ואני מפחד שבסוף דבר כלשהוא ישרף

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by yuvalfr,

כעקרון אני רוצה LCD בגודל 17 אינץ', אבל מצאתי כמה עסקאות על LCD 19 ואני מוכן להשקיע בכזה גודל, אם המסך מעולה. כעקרון המסך הוא להכל, גם למשחקים, אבל לא גיימר הארדקור. אני מאוד רוצה מסך שלא יציג גוסטינג וכל מיני פאקים אחרים של מסכי LCD כשמפעילים משחקים. הבנתי שהדברים המשנים ביותר זה מהירות תגובה וקונטרסט. ראיתי את המסך BENQ FP71G במחיר מאוד אטרקטיבי של 1,588 ש"ח. עם 12MS מהירות תגובה ו-1:500 בקונטרסט האם זו מציאה? מסכים אחרים שתפסו את תשומות ליבי: 17": ViewSonic 17 LCD VG712B - מהירות תגובה 12MS, קונטרסט 1:500 - 1,940 ש"ח LG LCD 17 1730S - מהירות תגובה 12MS, קונטרסט 1:550 - 1,685 ש"ח Samsung 17 LCD SyncMaster 710N - מהירות תגובה 12MS, קונטרסט 1:600 - 1,880 ש"ח 19": BenQ LCD…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. הצעות בבקשה רצוי לשלוח לי גם לינק לאימיל לאתר בו אפשר לקנות את הכרטיס... kiril2004 AT hotmail.com תודה מראש

15. Started by giloman,

אני אולי קונה 6800 NU מהחברה הזאת ואני רוצה לדעת איך היא ?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  16. הכרטיס מסך GV-3D1(6600GT dual + m.b.) שמבוסס על שתי ליבות 6600 gt הגיע לקיאספי ועולה 3330 זה רק ליציאת pci נכון ? לא צריך לוח עם sli ?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by a_halachmi,

ה-gta3 עובד לי מהר מאוד איך אני יכול להקטין את המהירות שלו? הכרטיס מסך geforce fx5500 256 mb.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. המחשב משחקים הישן שלי הפך פחות או יותר למחשב הורדות ואחרי שהגיע הטלויזיה החדשה שמנגנת סרטים מyoutube הבת שלי גם לא מסתכלת עליו. בגדול הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך קבוע על 64~ מעלות בidle האם יש דרך להגיד לו לעשות downclock או משהו כשהוא מנוחה כמו כרטיסים חדשים יותר או שיש דרך לעשות את זה באופן ידני? חשבתי אולי להחליף כרטיס מסך אבל אני לא הייתי רוצה להשקיע במחשב הזה יותר מדי. אני צריך גם ככה להוסיף איזה מאורר אבל אני רוצה לטפל קודם כל בתנור הראשי.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  19. Started by moskitos,

אצל הדובים ישנו הכרטיס של ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail ב-2575 ש"ח והכרטיס ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM ב-2669 ש"ח מה ההבדלים בניהם ולמה ה-OEM יקר יותר?

20. Started by m.l,

איך הכרטיס מסך הזה? נחוץ רק לסרטים ותצוגת תמונות. "כרטיס גרפי ATI Radeon X9250 128MB Club 3d".......הוא עולה בערך 200 שקל..האם כדאי? ואם לא אז תנו הצעה בבקשה של כרטיס בסביבות המחיר הזה....נחוץ אבל רק לסרטים ולתמונות...והוא אמור להיתחבר לפנטיום 3.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  21. אז ככה, יש לי כרטיס של leadteak7950 256mb , התקנתי כמו שצריך חיברתי לחשמל והורדתי דרייברים חדשים עכשיו הכול עובד כמו שצריך לעבוד ב3dmark06 יש תוצאות טובות אבל.... כל פעם שאני מריץ את הדמואים של nvidia המחשב נתקע ולא מגיב ??? דרך אגב המחשב הוא pentium d 2.8mgh, 1 gb ram מישהו מכיר את התופעה הזאת?? (אני חושב שזאתי בעיה של מתח אבל אני לא בטוח) הצעות ותגובות יתקבלו בברכה מנהלים : אם אפשר להעביר לפורום תמיכה (סליחה.. הודעה ראשונה)

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  22. שלום, רציתי לדעת אם יש כרטיס טלויזיה שמסוגל להקליט ערוץ אחד בזמן שרואים בממיר של הכבלים או הלווין ערוץ אחר? משהו כמו מה שה yesmax מסוגל לעשות

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by soldier,

לפני כמה ימים שאלתי למה יש לי כזה ציון נמוך ב3DMARK05 בכרטיס 7900GT זה היה משהו כמו 6941 אכשיו הורדתי 3DMARK06 והציון הוא 4821 זה נמוך גם?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by ashkenazone,

איזה כרטיס מסך למשחקים כדאי לי לקנות ב1400 שקל? תהיו ממש ספציפים בבקשה! 10X

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by Guy31,

אוקי מה אתם ממליצים לי לקנות יש את GTS250 שנע בסביבות ה600-700 שקל GTS450 אותם המחירים פחות או יותר אבל אני לא יודע איך הביצועים שלו או לקנות בכלל ב600 שקל GTX460 מEBAY אבל אני פחוד שיהיה לי צוואר בקבוק e8400 אז מה אתם אומרים אגב המחירים פה על הפנים עדיף כבר להביא מEBAY למשל 250 עולה 300 שקל

• 2 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים