כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחרי משחק של 20 דקות ב - Unreal Tournament ברזולוציה של 1600x1200 כשכל האפשרויות הגראפיות על הכי גבוה, הסתכלי בטמפרטורות של ה - GPU וה - RAM... וזה מה שהיה: 50 מעלות ב - RAM 45 מעלות ב - GPU כאשר המאוורר פועל על המהירות המקסימלית, שהיא 6000 סל"ד! אגב, הכרטיס שלי הוא מדגם Asus Radeon A9600XT/TD האם זה בסדר ? האם הטמפ' נחשבבת לבסדר כשהיא 37 ב - GPU ו 40 ב - RAM כאשר אני מדבר ב - ICQ, גולש ושומע מוסיקה? הטמפ' בבית בערך 20 ~ 22 מעלות. זה חשוב לי מאד! לא ביצעתי OC ! תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה ואולי מישהו מכם יכול לעזור לידידה שלי יש כרטיס מסך GFORCE 6800GS/XT בתקן AGP לאחרונה היה לה דרייבר ישן לכרטיס היא לא זוכרת איזה. היא כמו כן משחקת בעולם הוירטואלי "SECOND LIFE " לאחר העידכון של הגירסה החדשה של הדרייבר (175.19)המחשב וכן המשחק לא מזהה את סוג הכרטיס וכן נותן מסכים כחולים לפני יומיים הצעתי לה לנסות לעשות ROLE BACK לדרייבר מוקדם יותר (169.21)ו( 163.75 ) שום דבר לא נראה עוזר והיא לא מצליחה לעבוד איתו. היא קיבלה 12 פעמים מסכים כחולים לאחר חזרה ל175.19 היא הצליחה להיכנס וזה עובד אבל זה דורש ממנה לעשות ניקוי CACHE כל יום עכשיו להלן המפרט שלה : CPU: AMD (Unknown model) (2411 MHz) Memory: 2048 MB OS Version: Microsoft Windows XP …
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. בחיפושי אחרי המפרט המושלם לדרישות שלי חשבתי על 8600GT מקורר פאסיבית כדי לקבל מחשב שקט יותר. עכשיו בניגוד ל7600GT של זמנו, רק לGYGABITE יש כרטיס כזה היום. אז השאלה שלי היא האם זה טוב לכרטיס כזה להיות עם קירור פאסיבי, או שקירור אקטיבי יהיה טוב יותר. כמובן שהמארז (AURORA ככל הנראה לפי כל ההמלצות בכל העולם) יהיה מאוורר מספיק, אז השאלה היא פשוט השוואתית אחד מול אחד - פאסיבי מול האקטיבי - מי עדיף? מצאתי את ה8600GT הזה של GB באתר של חנות בשם WELLCOM. ראיתי אותם בדרך לעבודה ונכנסתי לאתר שלהם ומצאתי. אז מישהו יודע עלייהם משהו? טובים? לא טובים? מומלצים או לא? המון המון תודה.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-SPARKLE-006 לידיעה הרשימית של nvidia: http://nvidia.com/object/IO_15976.html יקח זמן עד שהם יגיעו לפה, אבל עם מחירים כאלה , ממש שווה לחכות
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יהי זכרו ברוך..!..Acer G773...אמן..! אז אחרי הלוויה והשבעה...שזה יגמר בעוד שבוע..!!..אני חייב לקנות מסך חדש...כי אינ עכשיו עם איזה משהו מהמחסן MAG XJ700T...מסך "כדור"..."17... אז מה אתם מציעים לי?...אני רוצה "19...והתקציב הוא 1500 ככה..!...תגידו לי אם זה טוב Samsung 955DF או Mag 996PFS....מה אתם אומרים?...או שיש לכם איזה הצעה אחרת??..
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. יש לי Spphire Radeon 9600 XT שנקנה בארה"ב. מחברה אמינה שקרוב משפחה שגר שם עובד בחברה והוא בעצמו המליץ לי עליה. אז תחילה אני יפתח עם המפרט שלי שלא יהיו שאלות מיותרות : 865pe intel rocklake לוח אם Intel Pentium 4 - 3Ghz HT מעבד Western Digital 80 GB SATA הארד דיסק ATI Radeon 9600 XT 256MB כרטיס מסך 2x 256 Kingston Dual Channel זיכרון המחשב בכללי הוא למשחקים וכתיבת עבודות ככה שהמפרט הזה מספיק לי. עכשיו לבעיות : תחילה אני רוצה לציין שהחלפתי את הכרטיס מסך כבר 3 פעמים, ולדעתי הסיכוי שזאת בעיה חומרה בכרטיס נמוכה. יש לי דרייברים חדשים שהורדתי מהאתר של ATI. לבעיות עצמן : 1. כשאני משחק משחקי רשת, אחרי כעשר דקות שאני משחק המחשב נתקע, המסך מתכבה (כאילו אין תג…
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה אני בעיכרו תיקצבתי לעצמי בסביבות ה1600 שקל לקניית כרטיס ודיי ננעלתי על ה-9800GTX אבל פתאום אני רואה שיש אנשים ששמים שניי כרטיסיי מסך עכשיו לשאלתי מה עדיף 2 כרטיסיי מסך (לא יודע לתת דוגמא ספציפית של סוג מסויים של כרטים) ואם כן אז תנו דוגמא לכרטיס ואם לא האים ה9800 באמת יספר אותי ביחס לכסף.. תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
-
אני קניתי לפני כמה ימים את geforce 9800LE 128mb אז ככה.. יש לי איזשהי תוכנה שהיא כמו משחק.. והיא ממש חשובה.. ועכשיו היא לא פועלת.. כשה אני נכנס לשם נהיה מסך שחור ורשום "sync out of range" יש לכם מוסג איך לתקן את זה?? כי זה ממש חשוב לי.. תודה
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מסך 19" שיעמוד בדרישות הבאות: 0.25 ומטה דיוק נקודה. 1600*1200 רזולוציה או 1920 מקסימום אבל לא חייב. שטוח אמיתי כמובן. לפחות 100HZ ב-1280*1024 עד 1500+- ש"ח אני מוכן. תודה לכל העוזרים 8)
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
טוב ה- VIDEO OUT מחובר לווידאו ב- RCA הכל בסדר רואים מצוין בטלויזיה בערוץ 0. עכשיו שאני מחבר ת- VIDEO IN לוידאו עם SVIDEO או RCA זה לא משנה אני לא מצליח לראות כלום עם התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס POWER DIRECTOR הכל מוגדר נכון ולא רואים כלום. אותי דבר ניסיתי עם המצלמת וידאו של אבא שלי ולא רואים כלום. ניסיתי גם עם WinDVR לא הולך. אני כבר נואש, עזרו לי......
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני לא מבין במחשבים אבל אמרו לי שכדי שמשחקים כבדים יעבדו לי טוב צריך לעשות את זה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364183.0 זה נכון ואם כן איך אני אמור לעשות את זה דברו עיברית....?!?!?!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני קונה מחר את המפרט הבא: דגם ZEUS P17 W-DNG M375E מעבד Pentium 1.7 (Dothan) מסך 15.4'' TFT WXGA (16:10) זיכרון SODIMM DDR333 512MB דיסק קשיח 60GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כונן דיסקטים none כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך ATI9600Pro Mobility 64MB מודם 56,6K כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x3 IrDA / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / COM כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case+CardReader מידות 360(W) x 273(D) x 29.5(H) mm משקל 3.19Kg with 6 cells Lithium-ion battery מחיר 8450 ¤ ואני מעוניין יהיה לדעת שתי דברים:א. איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל לראות סרטים. ב.האם אני יכול לשחק משחקי מחש…
-
- 11 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תמיד ידעתי שיש קשר בין בריאות העיינים וקצב הריענון, אך אני צריך שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד: 1. מה קצב הריענון האידיאלי? אני משתמש ב85, זה בסדר? 2. מה היתרונות של קצב ריענון נמוך ומה היתרונות של קצב ריענון גבוה? 3. הכי חשוב, מה קצב הריענון שהורס כמה שפחות את העיינים? ובכלל איך אפשר לעבוד עם המחשב הרבה ולהמנע כמה שניתן מ"דפיקת העיינים שלך"? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס הזה RADEON 9550 128MB אני יודע שהוא לא הכי חזק אבל האם הוא יריץ משחקים (לא חזקים כמו DOM3) ממוצעים וקצת יותר?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
AMD משיקה באופן רשמי את כרטיס המסך Radeon RX 7600 XT 16GB על מנת להתחרות על ליבו של אחד מפלחי השוק הגדולים של גיימינג במחשב הנייח - לקחנו את כרטיס המסך מדגם Sapphire PULSE לביקורת על מנת לדעת כמה נכון היה המהלך הזה של AMDלכתבה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
- 1 follower
-
-
ה R580-שצריך להיות מתחרה ל7800U-יצא לא לפני מרץ שנה הבאה... http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2574
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
MA78GM-US2H rev 1 (נראה לי, אני לא יודע איך בודקים) ?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ולאחר התלבטויות קשות המליץ לי חבר על מסך של EIZO FLEX SCAN L557 , את האמת אני לא שמעתי אף פעם על החברה הזו ואם ההתמחות שלה היא באמת במסכים בקשתי היא לפני שאני קונה סוף סוף את המסך הזה , מידע על החברה, אמינות,וכמה הכדאיות הקניה . החברה נותנת 5 שנות אחרות והמחיר כ- 3200 ש"ח , ואם יש בכלל במחיר הזה מסכים יותר טובים ? ציינו לי כמה מהם אם אפשר. אני מודה לבם מאוד מאוד
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב? שלא מתחמם יותר מדי ומזה OS.? מיועד להרצה של משחקים כבדים על רמה גבוהה כמו: CRYSIS GTA IV CALL OF DUTY
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את כרטיס המסך eVGA 7800GS CO Superclocked 256MB AGP ???
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי קניתי את הכרטיס הזה http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 בקונטרול סנטר של אטי כתוב שלי שהמהירות ליבה היא 500 והמהירות זכרון היא 594. המהירויות שאמורות להיות הן ליבה 625 וזכרון 1800. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה הכי כדאי ואיפה לקנות? עד עכשיו ראית בזאפ השוואת מחירים ונראה לי הכי טוב זה GeForce PCX 5750- 256MB-PCI EXPRESS ב751 שקל בחנות PCNOW (http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6681) או זה GV-NX66256D - Geforce FX6600 256 mb Retail ב742 בפלונטר (http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX66256D&affiliate=zap) מה עדיף ואם יש לכם משו יותר טוב בבקשה תציעו!
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ב BIOSHOCK[תמונה מצורפת) וגם ב 3DMARK האחרונים יש לי קצת הייתה לי גם בעיה ב LOST PLANET שלא הצלחתי לפתור שזה מרצד לאללה ואי אפשר לראות כלום. חוץ מזה הכל עובד מצוין.. זה אומר שזה לא תקלה בכרטיס או ..? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי כבר דיי הרבה זמן את ה Ti4600 ועד עכשיו לא ידעתי בכלל שיש לי pipes. ראיתי איפהשהוא בדקתי באידה32 ואכן יש לי: 4xPixel Pipelines 2xTMU Per Pipeline 2xVertex Shaders 1xPixel Shader איך אני מפעיל את הצינורות? (מישומה הדרייבר שלי בעברית... אז מישהו יכול להסביר לי בעברית?) וד"א לאיזה שיפור אני יכול לצפות כאשר הצינורות פועלים?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-