עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראו שאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  2. כול סדרות ה9800, כמו שאנחנו מכירים אותם, הוציאו שלוש גרסאות מומהרות יש את הKO יש את SSC ויש SC כאשר SSC זה הכי מהיר, אחר כך KO ואחר כך SC מי שרוצה שיעיף מבט באתר שלהם http://www.evga.com/articles/400.asp עכשו השאלה, מישהו יכול להעריך מתי יגיע לארץ? שימו לב שדרך האתר שלהם, ניתן כבר לקנות אותם, אבל זה כנראה רק לאנשים שגרים בארה"ב

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by Rockstatement10,

האם הכרטיס הזה מסוגל להחזיק משחקים על QHD? במידה ולא האם OC יעזור כאן? האם QHD מוריד דרסטית בביצועים בהשוואה ל-FHD?

4. Started by ORrrr,

אז ככה יש במשחק הזה אפשרות לעשות Benchmarks אז עשיתי את הבנצ' של botmatch antalus משום מה כשה AA מופעל, אני מקבל תוצאה קצת יותר גבוהה מאשר הוא כבוי. 1024x786, 32bit הכל על high חוץ מ world detail שהוא נמצא על highest. בבקשה למי שיש ראדון כמו שלי אני רוצה להשוות תוצאות. AAx4: 18.478327 / 37.572433 / 77.400200 fps -- Score = 37.589062 ללא AA: 17.657816 / 36.422302 / 76.435501 fps -- Score = 36.441204 תודה לכל משתפי הפעולה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by J0HNiE,

תראו יש לי כרטיס מסך של LEADTEK 6800NU 128MB ושמתי את כל ההגדרות בCSS על הכי נמוך שיכול להיות !! והרזולוציה 1024X 768 ובעיקרון אני מקבל לפעמיים 60 והכי גבוה שלי זה 160 אפילו פחות!!! ואני לא יודע אם זה FPS DROP או שזה ככה אמור להיות ואם זה אמור להיות ככה מה הFPS המינימנים שאמור להיות לי? אני מריץ את הכרטיס על סטוק וגם יש לי עוד בעיה פתחתי פעם אחת צינורות והכל היה בסדר ועכשיו שאני פותח אני רואה ריבועים כאלה בצבע שקוף לבן וגם אני לא יכול לעשות OC אפילו על העלאת נקודה אחת הוא מודיע לי שהוא נכשל :s05:

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by qwe,

V8460 ULTRA DELUXE

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by Access Denied,

אני ממש שובר ת'ראש מה כדאי יותר לשים במחשב חדש שאני קונה למשחקים את הכרטיס של nvidia ה FX 5800 (לא ultra) עולה 1700 ש"ח או את הכרטיס של ATI ה R9800 non pro עולה 1680 ש"ח מה עדיף ומה ההבדלים שיש ביניהם בביצועים (אם יש הבדל משמעותי בכלל?) מהר...

8. Started by casio222,

שלום, לאחרונה התקלקל כרטיס המסך שלי ורציתי לקנות חדש רק שאני לא יודע איזה יתאים ללוח אם + מעבד + ספק. מפרט המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L מעבד: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (14 x 214) זיכרון: 2GB כרטיס המסך הקודם (אותו אני מחליף): Radeon X700 256mb אם צריך פרטים נוספים אני ארשום. תודה מראש, בברכה, עמית.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. שלום! אני עושה שדרוג קטן למחשב שלי, ומחליף את המעבד ל3800*2 ככל הנראה. עכשיו רציתי להתייעץ ולשאול האם כדאי לשדרג גם כרטיס מסך. המפרט נמצא בצד, השימוש הוא משחקים חדשים על מסך 17'. תקציב אין לי כי אני יודע שזה לא יעבור את ה500-600 שקלים מכיוון שזה מחשב ישן עם מסך 17. למה מומלץ להחליף? ולכמה זמן זה יחזיק? תודה, אריאל מפרט בצד

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  10. שלום אבקש המלצה לכרטיס מסך עד כ400 שקלים כאשר המטרה שלי היא משחקים אך כגיימר בינוני ז"א לא כרטיס ממש רציני אלא משהו ממוצע שיעבוד טוב ובמחיר הזה.(אם יתאפשר בכלל). תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  11. שלום לכולם אז ככה יש לי מחשב דיי סביר (ראו מפרט) , אני עובד המון עם MAYA (תוכנה למידול ואנימציה בתלת מימד) ופה ושם משחק משחקים לא הכי כבדים (TF2 , BF2 ) כרגע עם הכרטיס מסך הנוכחי הכל זוחל לי . אני מעוניין להשקיע עד 1200 (מעדיף באיזור ב1000 אבל אם יש משהו ששווה את זה אני מוכן להשקיע) , הכרטיס מסך יהיה בAGP , ואני לא מעוניין לחכות ולהשקיע במחשב חדש (לוח אם , זיכרון מעבד וכו' ,כבד עליי ) . עכשיו השאלה הגדולה היא , האם כדאי לי להשקיע בכרטיס מסך יעודי לעבודה בתלת מימד (Quadro , FireGL ) או שאפשר להשקיע בכרטיס מסך שמריץ משחקים כדוגמת HD3850 והוא יריץ לי כמו שצריך את MAYA .. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2256 HD3850 http://tms.co.il/product/2461 Quadro FX 3…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  12. אחרי הופעת בכורה מוצלחת בכרטיסי ה-Fury של AMD, ארגון ה-JEDEC מאשרר את התקן החדש לזכרונות גראפיים שיהיו מהירים ומתקדמים אפילו יותר, וגם סמסונג נכנסת רשמית למירוץ לצידה של SK Hynix אם השם HBM (ר"ת High Bandwidth Memory) לא אומר לכם שום דבר – זה כנראה סימן לכך ששוק העיבוד הגראפי כלל לא מעניין אתכם. שלושת האותיות הללו הפכו לאחד מהשילובים הכי פופולריים ומדוברים בשוק הזה במחצית השנייה של שנת 2015, כש-AMD השיקה כרטיסי מסך חדשים ועוצמתיים במימדים שהיו שמורים לרוב לכרטיסי מסך מהשוק הבינוני והנמוך – וזה קרה בעיקר בזכות HBM, אשר מחליף את תקן ה-GDDR5 המזדקן עם חסכון גדול מאוד במקום ובצריכת הספק, ורוחב פס גבוה פי כמה. אפשר להתווכח אל טיבם של כרטיסי המסך של AMD שהתבססו על הדו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by davidz,

נושא קצת נדוש אבל בכל זאת... אני מתלבט בין שני מסכי LCD מסך SONY LCD 17" S73H 1800 ש"ח http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1132&scat=220&tcat=24 או 2100 ש"ח http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1980&scat=220&tcat=24 הובטח לי ע"י המוכר שהאחריות גם על ה samsung תהיה זהה ל sony המסך אמור להתאים לעבודה ממושכת מול המחשב וגם קצת למשחקים אשמח לשמוע תגובות

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by jetman,

היי חברה, אני הולך להרכיב מחשב מבוסס i3 6100, רוצה גם לשחק מידי פעם, אם צריך, אני אצרף מפרט מלא. הבעיה שאני לא יודע אם גרסת 4GB בכלל שווה את התוספת, האם הכרטיס בכלל יכול לנצל את הנפח הזה בצורה מלאה, בגלל רוחב פס של 128, ולמרות האופטימיזציה של maxwell. אני לא אשחק מעבר ל1080p, זאת הרזולוציה של המסך הנוכחי שלי. ואין מצב שאני משקיע ב970. הרעיון שלי, הוא לא להגזים אם התקציב, ומשחקים לא יהיה השימוש העיקרי שלי. חשבתי בכלל לקחת 950 ולחסוך עוד טיפה, אבל מפריע לי העניין של כמות הvram. מישהו היה במצב הזה?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אהלן, שתי שאלות בנוגע לכרטיס הנ"ל: 1. בעבר ראיתי שיש שתי גרסאות לכרטיס הנ"ל: אחת MCE והשניה לא. מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בניהם? 2. רוב החנויות מוכרות היום את גירסת ה-MCE. האם כרטיס זה יתאים לי ל: א) צפיה בטלוויזיה במחשב (דרך ממיר יס/הוט), ב) הקלטה מהטלווייזה למחשב, ג) ביצוע קידוד סביר (זמן/איכות) של ההקלטות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  16. שאלה לגבי כרטיס ATI 4850, האם הוא מוציא גם סאונד? ואם כן, האם צריך מעביר מיוחד ל HDMI ע"מ להשתמש בזה? (שכן DVI לא מעביר סאונד)? תודה

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by yair71,

יש ללי עניין בו רוצה לשמוע דעות

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by SixKiller,

שלום קניתי לפני שנתיים ומשהו בערך ש-"לא הייתי מבין" במחשבים אז קניתי את המסך הזה ... וחוץ מזה שהוא כבר חודשיים די דפוק אבל הוא תמיד עשה לי את זה עם ה- Geforce 4 128 ddr 440 mx agpX8 אם אניעל רזולוציה 1024x768 אני יכול להיות על 60 הרצים רק.... וכל מה שאני מעלה יותר זה מרצד לי כזה... למה זה בכלל ולמה אני לא יכול להעלות עוד את הרזולוציה? עריכה: אני יכול להעלות את הרזולוציה אבל שאני מעלה לא משנה על איזה הרצים אני בוחר זה מרצד לי...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by mayeast2,

האם בשביל לראות כבלים (ערוצי זהב - דיגיטלי עם ממיר) צריך כרטיס טלויזיה או שמספיק כרטיס מסך עם VIDEO IN ?? הרי אני לא צריך TUNER ... הממיר משמש לך ... ואם כרטיס עם VIVO - מה אתם ממליצים במחיר של עד 500 שח ? תודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  20. שלום אנשים. יש לי שאלה כללית שהרבה זמן מבלבלת אותי, והיא כיצד מבטאים את שמות הכרטיסים של nvidia. אני אסביר את עצמי יותר טוב: מאז ומעולם האמנתי שמבטאים את שמותיהם של כרטיסי המסך של nvidia בצורה הזאת: נגיד 7600 אומרים שבעת אלפים שש מאות. אולם לפני שלושה ימים הופתעתי לגלות שלא כך קוראים לו אנשי מיקצוע אחרים. דוגמה לכך היא כשהלכתי לחנות המחשב הקרובה לביתי, ואז המוחר שם שאל אותי אם אני רוצה את הכרטיס מסך שבע שש מאות (7600). אז השאלה שלי היא צריך לבטא את השמות שלהם. בתודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  21. איך אני רואה EN6600 GT ב400 ש"ח יותר יקר מEN7300 GT ? בKSP איך זה הגיוני? ואיזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקחת ב600-700 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 647 צפיות
  22. פניתי ל IQPC והם תיקנו את הטעות. המחיר הנכון הוא 1152 שקל. הם אמרו שיחזרו אלי אבל אין טעם כבר במחיר זה.

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by Moshiko7,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב די ישן. המפרט שלי הוא: Intel Core i7 860 @2.8GHz 2.93 GHz Gigabyte p55-ud3 כרטיס מסך נוכחי: Nvidia Geforce GTX 650 TI 1GB Cooler Master HAF 922 Seasonic 620wG.Skill SNIPER 2x4 DDR3 1333MHz Dell P2314H אני מעוניין להשקיע באזור ה-800 שקל לכל היותר (הכרטיס יירכש באילת). הייתי מעוניין גם לדעת מה קצה גבול היכולת של המפרט שלי בכל הנוגע לצוואר בקבוק. השימוש העיקרי של הכרטיס יהיה גיימינג אך לא כבד במיוחד (אבל אשמח אם הכרטיס יוכל להריץ את המשחקים החדשים ברמה בינונית לפחות). תודה לעוזרים

• 31 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, התקציב שלי הוא בין 400 ל-500 ש"ח וחובה 512MB. אני מעוניין להריץ משחקים כמו Gta Iv ו-Ac בצורה סבירה (מצידי גם על Low, אני לא זונת גרפיקה). חרשתי על האינטרנט וגיליתי שני כרטיסים שאהבתי במיוחד, Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB האם הם כרטיסים טובים והאם יש כרטיסים טובים יותר בתקציב שלי? מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz לוח אם - GA-EG45M-DS2H Gigabyte זיכרון - Kingston KVR800D2N6/2G 2048MB 800MHZ PC2-6400 CL6 מסך - 22'' LG W2271TC ספק כוח - Golden Tiger ATX-500WCE P4

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Me litlle person knows a lot.. but know nothing about this: - האם ניתו לצפות בשידורי הכבלים על המחשב...? ז"א שבזמן כתיבת מסמך אוכל לקחת הפסקה, ואז להפעל תוכנה מסויימת שבעזרת אוכל לראות את שידורי הכבלים, והכי חשוב, שאוכל גם להקליט אותם ולשמור על המחשב.? אז האם יש דברים כאלו.... (לא מסובכים ומסורבלים..?)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.