עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RobiNooB,

אין לי מושג כמה למה ואיך !! פתאום לא עובד לי ANTI ANALYSING בשום דרך !!! תמיד זה היה על X2 ב ATI TRAY TOOL ותמיד גם במשחק ! משום מה לא עובד לי יותר AA X2 ...או לא משנה X כמה ... גם ב ATT אני מסנן X2 כמו שניתן לראות וגם ב משחק עצמו מה קרה פתאום ? למה AA לא פועל ? זה פשוט גועל לשחק בלי זה ואין לי שמץ איך לסדר את זה :s05: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by lipa,

הכי יפה שראיתי זה של הקוף , יש עוד תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  3. יש לי 1900XT 512MB... מישהו יודע איך? תודה

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by hardware maniac,

שלום, קודם כל מפרט בצד. דבר שני יש לי מסך מהדגם הבא: LG FLATRON L1710M (מסך LCD - 17 אינץ') אוקיי אז ככה:יש לי בעיה מוזרה עם הרזולוציות שלי:למשל ב FEAR אני מגיע אך ורק עד 1280x960x32 וב FIFA או FARCRY אני מגיע עד 1280x1024x32. השאלה שלי היא מדוע ישנם משחקים שאיני יכול להגיע איתם ל 1280x1024x32? אני חושב שזה לא המסך ולא הכ.מ מכיוון שישנם משחקים שאני אכן יכול להריץ על הרזולוציה הזאת.(1280x1024x32). אז..מה הבעיה?(ד"א כמובן שהרזולוציה קיימת במשחק-למשל ב FEAR יש עליו מלא בנצ'מארקים באינטרנט שמראים פריימים פר שניה על הרזולוציה הזאת). תודה מראש. ד"א אם זה לא הפורום הנכון אנא העבירו.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by Danman,

*

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  6. Started by X-Gamer,

??

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by Pie007,

צצה לי אפשרות לקנות מסך דק/שטוח Samsung SyncMaster 570s tft 15 אינץ', ב-590 ש"ח כמעט חדש האם שווה את הכסף או לא , ואיך המסך הזה למשחקים?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  8. היי, אני רוצה לעדכן את הביוס של הכרטיס מסך שלי X1600 pro של sapphire גודל זכרון 256MB. עדכון הביוס מכיל שני קבצים, אחד לזכרונות מסוג אינפיניון ואחד להייניקס. הנה קובץ ה read me. 3C8403SA.006 - bios for card with Infineon memory 3C8403SA.007 - bios for card with Hynix memory איזה עדכון לקחת? אופיר

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  9. באחוזים (אם זה ניתן בכלל למדידה) ...מה ההבדל ?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by yuraxp,

ראיתי את הכרטיס הנ"ל ב 770 שקל בKSP, למה הוא כזה זול? והאם הוא עדיף על ה FX5700?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by eliXir,

אני חייב לקנות מחשב חדש דחוף אבל אני רוצה לחכות לסידרה החדשה של ה-DX10. לדעתכם זה יהיה בסדר לבינתיים לקנות את המחשב ולשים בו את הכרטיס הנוכחי שיש לי (RADEON 9700) עד שתצא הסידרה החדשה?

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by jonathanshr,

שלום אני זקוק לגוף קירור + מאורר לכרטיס מסך 8400GS low profile מצאתי באינטרנט רק מאוררים אבל יש צורך גם בהחלפת הגוף תודה מראש על העזרה, יוני

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. מישהו שיש לו כרטיס Radeon מסדרת ה-9xxx יכול לבדוק כמה פינים יש במתאם S-Video ל-RCA שמגיע עם הכרטיס? אני מדבר על המתאם הקטן הצהוב שמגיע עם הכרטיסים שיש בהם יציאת S-Video ולא RCA.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה מבין שני הכרטיסים בעל ביצועים גבוהים יותר, 6800 רגיל או X800PRO ? כמובן ללא הפתיחת צינורות ב 6800 ! ששניהם עובדים על 12 צינורות ?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by dor_ohayon,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך כדי לשחק במשחקים החדשים ברזולוציה גבוהה. התקציב שלי הוא כ350 שקל , חריגה ל-400. יש לי כבר 2 אופציות ואשמח לדעת מה דעתכם.. מצאתי את הכרטיס radeon 4850 ב-90 דולר (342 שקל) מ EBAY ואת הכרטיס radeon 4650 ב288 שקלים איזה מהם יותר טוב ומה יותר משתלם,ואם יש אופציות נוספות שעדיף לקנות בטווח הזה?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. Started by et_gershon,

אוקי יש לי כרטיס מסך של ati radeon 9250 עכשיו גיליתי אחריי שנה בעערך שיש לי תמיכה בחיבור המחשב לטלויזיה עם הקופסא של בכרטיס מגיע מין כבל ממש קצר אשר אחד החורים מתחבר לחור של הכריס מסך לחיבור והשני לא יודע מה עם זה הגיע מין "כבל מאריך" כבל צהוב עם שתי צדדים "שפיצים" שהצד מתחבר לחלק השני של הכבל הקצר עכשיו השאלה שלי לפי מה שהבנתי אני אמור לחבר את הצד השני של הכבל הצהוב הארוך לטלווזיהי אני לא יודע לאן אבל זה הבעייה השאלה שלי עם יש בממיר של yes מקום לחיבור או שבטלוויזיה יש שלוש חיבורים שהם video input-חיבור בצבע צהוב audio input-חיבור בצבע לבן ועוד אחד של אודיו -חיבור בצבע אדום השאלה שלי היא לאיפה לחבר ועם יש בyes לאיפהשהו תגידו לי לאן ובכלל עם עשיתי עד עכשיו נכון ועוד משהו…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by idobh2,

אהלן לכולם! המאוורר של הכרטיס מסך זקן שלי ( Radeon8500LE) מת.. עכשיו אני מניח שכבר לא שווה להשקיע בקירור חדש, אלא לקנות כרטיס חדש. ולשאלותי: ככתוב בכותרת - אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך בתקציב של כ-500-600 ש"ח האם כרטיס מסך בתקציב כזה יהיה מספיק? האם יהיה איזה שיפור? אני לא משחק יותר מדי, רק פעם ב.. אם יוצא, אך בכל זאת הייתי רוצה את האפשרות לשחק במידה ויהיה משהו שאני אתלהב ממנו. אני ממש ממש לא דורש ביצועים לא נורמליים - רק שיהיה אפשר לשחק באיכות סבירה. עיקר השימוש שלי במחשב (שלא לצרכי גלישה, אופיס ושכאלה) זה פוטושופ (כתחביב רציני מאוד - אך לא מקצוע) - פוטושופ בכלל מופשע מכרטיס מסך? כמובן מדובר על כרטיס AGP המפרט: Athlon XP 2500+ barton Samsung 512MB ddr400 (מתוכננת תוספת …

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  18. סליחה על השאלה הקצת תמוהה הזו אבל חיפשתי באתר הרשמי של אלבטרון ולא בדיוק מצאתי מה שמגיע בבאנדל הזה איזה משחקים ותוכנות ... אם מישו יפנה אותי עם לינק מתאים או יותר טוב יאמר לי מה יש בבאנדל אני אשמח תודה

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  19. מה קורה ? יש לי כמה בעיות אני אז אאחד את כולם פה במקום לפתוח עשרה דיונים בפורומים שונים. 1 קניתי כבר את הכרטיס 7600GT.. שהמלצתם לי עליו וחיברתי אותו והכל עובד טוב (התקנתי דרייברים ) אבל למה עוד בשנייה שהמחשב עולה יש לי קווים כאלה על המחשב ונקודות צבעוניות? אין בעיות חום כי שהמחשב עולה הכרטיס על 45 וזה נורמלי לא? וגם בתוך משחק הכרטיס על 55 ויש קווים.. ראיתי אנשים שיש להם 80 מעלות אז למה דווקא לי יש קווים? 2. אני צריך ספק חדש למחשב כי יש לי ג'נרי 230W. אז אני רוצה המלצה לספק טוב לא יד שנייה אלא חדש מהחנות עד 150 שקל בערך. שיהיה חזק ויריץ לי את המפרט הבא: AMD ATHLON 2800 XP+ GIGABYTE 7vmrz-400 Leadtek 7600GT 256MB..... 512MB DDR RAM 80GB.. תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by lipa,

http://www.legionhardware.com/document.php?id=542

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by cpus,

אי אפשר לחרוג מהסכום הנ"ל... עזרה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  22. שלום, אשמח אם תמליצו לי על דרייברים טובים לכרטיס מסוג Palit 9800GT 1024MB Sonic. אני משחק הרבה משחקים שחלקם גם כבדים (Counter strike 1.6, Crysis, Farcry2, Fifa09, COD4, NFS) ואני רוצה לנצל את המחשב במאה אחוזים. תודה רבה.

23. Started by finish,

אני לא יודע מה לקחת 128MB DDR +TV +DVI FX5200 GFORCE או GIGABYTE ATI RADEON 9200SE 128MB DDR שניהם זולים ומתאימים לי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 614 צפיות
  24. עד שפטרתי בעייה אחת צצה לה כמובן עוד אחת !!!!! ב TV OUT שאני רואה סרט יש ריצודים מעצבנים שדמות זז לדוגמה ..מן SCRACHING כזה...קוים כאילה כאילו התמונה לא מקבלת מספיק זרם מהמחשב או משהו (קשה להסביר ) זה לא קרה לי ב R9000 PRO !!! זה קורה לי עכשיו ב GTO 2 ..... זה משגע אותי!! כי במסך זה לא קורה ! רק בטלויזיה (SVIDEO ישירות לטלויזיה) אז קודם כל אני יודע שזה לא קודקים ! כי אז זה היה קורה לי גם רגיל במסך . מישהו כאן עם ג'י טי או 2 ניסה לראות TV OUT ? התמונה עצמה חלקה בדסקטופ ! הבעיות מתחילות שמנגנים סרט . חשבתי אולי יציאת ה TV OUT ניפגמת כאשר עושים לכרטיס OVER CLOCK !

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by matanelm,

התקנתי את הדרייברים הכי חדשים ומידי פעם הדרייבר פשוט קורס, איך זה מתבטא? נגיד הרזולוציה של המסך שלי 1680*1050 אז פתאום הוא קופץ לי ל 600*800 ולא נותן לי להחזיר בחזרה לרזולוציה הגדולה? מה עושים?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.