כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסוג זה בעל 512 זיכרון לא הצלחתי להבין מהחיפוש בפורום האם הכרטיס מהחברה הנל מגיע עם קרור זלמן או עם קירור בסיסי פשוט טוב יותר הייתי רוצה שתמנו לי את ההבדלים בין הפאליט לבין חברת סאפיר עם אותם נתונים
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד Intel i5-4570 - 3.20 לוח AsRock H87M Pro4 זיכרון 8GB PC3-12800 CL 10-10-10-28 ספק כוח Corsair VS 650W כרטי מסך Gefore 760GTX OC 2GB אני מעוניין לשדרג אחד מהרכיבים כדי לקבל יותר ביצועים במשחקים המטרה בגדול היא לשדרג את הכרטיס מסך לדגמים החדשים הטובים - 980 או רדאון.. השאלות: 1. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? (תקציב בין 2000 ל 3000). 2. האם דווקא הייתם משדרגים משהו אחר - במקום הכרטיס מסך או משדרגים בנוסף?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש משהו שמעניין אותי מאוד , והוא איך אני יכול לעשות לקטע מסויים של סרט SLOW MOTION . כלומר שהסרט "ילך" לאט כמעט פראם פראם. ספרו לי איזה תוכנה הכי מתאימה לכך והכי פחות מסובכת. ותסבירו לי בדיוק איך אני אמור להפעיל את הפונקציה הזאת בתוכנה. אודה לכל מי שמבין , ויכול לעזור. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום,אח שלי בטעות שיחק עם ההגדרות של המסך דרך הכפתור,והוא יצר לי את זה שהתמונה במסך תהיה באמצע וכאילו פס שחור מהצד,אני לא מצליח להחזיר למצב הרגיל,וגם עשיתי מלא שטויות בהגדרות שם,אין שום דרך להחזיר את התצוגה הנורמלית חזרה?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש למחשב עגלה שלי :-\ לפחות עד הקיץ... מה שאני מחפש בעיקרון זה סרטים בFULL HD ואם אפשר לסחוט גם מישחקים ב720P זה יהיה מעולה התקציב שלי זה עד 250 שקל חדבתי על: HD 6450 Silent 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashkelon&cat=155 הבעיה היחידה שלי זה הספק שהוא גנרי של 500 אבל אין לי מושג אם זה ההספק האמיתי שלו :-X מה אתם אומרים על הכרטיס מספיק טוב? יש יותר טוב באותו מחיר? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
15 לחודש ליתר דיוק 7300GT הוא בעצם 7600GS מסורס: צינורות העיבוד קוצצו מ12 ל8 הליבה הואטה מ400 ל350 תדר הזכרונות ורוחב הפס ללא שינוי
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס חדש כמו בכותרת עם לוח של אסוס 97-A יש לי ספק 750TX של קורסייר ולפי MSI AFTERBURNER מהירות הזיכרון שלי היא 3000-3500 בהתאם למשחקים שונים (מניח שהניצול לא מלא) רציתי לדעת האם זה אמור להיות כך שכן ההצהרה היא שהזיכרון רץ על 7000MHZ לא?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה אני יודע שיש סטיקי, פשוט מחר על הבוקר אני קונה מחשב ואין לי זמן לעשות חיפושים ובדיקות, סליחה. שני המסכים באותו מחיר, ואני מוגבל רק להם (KSP), איזה מסך לקנות ??? רזולוציות גבוהות וכו' לא רלוונטי, מיועד לעבוד ב-1024 על 768 ולהריץ אופיס ואנטרנט כל היום. תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם יש תוכנה נוחה ופשוטה לניהול מסכים ? מלבד המובנה של וינדוס או של דרייבר כרטיס מסך העניין שיש לי 2 כרטיסי מסך : hd 4870 למשחקים hd 6450 לסרטי תלת מימד אני כבר מאוייש מהשליטה, האם יש אופצייה מהירה פשוט להחליף כרטיס מסך מבלי לעשות לאחד disable ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני להחליף הכרטיס גרפי שלי במחשב HP ZE2055EA מהכרטיס הקיים של אינטל לכרטיס מתקדם יותר שיכול להריץ גם משחקים נחמדים יותר מדיגר. האם ניתן ומהי העלות הכספית ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי. לפני כשבועיים קניתי HD3650 AGP של sapphire,והייתי מרוצה ממנו מאד. התקנתי את הדרייבר מדיסק ההתקנה המצורף,וזה עבד יופי,למרות ההזהרה של מייקרוסופט לא להתקין (בחרתי באפשרות continue anyway). היום ניסיתי לשדרג לגירסה החדשה (9.1),וקיבלתי הודעת שגיאה כפי שאפשר לראות בתמונה שצירפתי. אז הסרתי את הדרייבר הקודם על כל מרכיביו,ושוב ניסיתי להתקין,ושוב אותה שגיאה... שוב הסרתי,וניסיתי להתקין גירסה 8.12.חשבתי שאולי החדשה היא בעייתית...אבל שוב אותה הודעת שגיאה. לא נותר לי אלא להתקין מחדש מדיסק ההתקנה,למרות שבחנות מתעקשים שלא צריכה להיות בעיה לעדכן דרייבר לכרטיס הזה. כמובן שבחרתי בדרייבר שמתאים למערכת ההפעלה שלי ולסוג הכרטיס. אז מה יהיה,האם הכרטיס הזה הוא בלתי ניתן לשידרוג? [attachment…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשאול מזה V-Sync, אני יודע שזה Vertical Synchronization, אבל מה זה עושה, האם זה מפשר את איכות התמונה במשחקים? אבקש לפרט, תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך כמה שיותר טוב בתקציב של 1500+- (גג 1700) תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס FX5500 יש איזה אפשרות לעשות לו המהרה קטנה? אפילו משהו בהגדרות של הכרטיס כדי שהוא יפעל יותר טוב.. אני יודע שזה כרטיס מיושן אבל בכול זאת יש איזה משהו שיכול להגדיר אותו נכון או להמהיר אותו טיפה דרך הביוס? תודה!
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה ההבדל בין סידרת הGeforceFX לבין סידרת הGeforce4? ??? עריכה: והמלצה לכרטיס טוב למחשב החדש שאני מרכיב
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שניהם עולים בערך אותו דבר, ובשביל חברה שלי, זה מספיק (לא משחקת במחשב, רק שיהיה בסדר לקצת תוכנות גרפיקה). 64MB DDR עם TV-OUT לסרטים... מישהו מכיר את החברות האלה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, האם לצורך רזולוצית FHD מלאה במסך/טלויזיה LCD 42 יש הצדקה לשלם 400 ש"ח יותר וללכת על גרסאת הג'יגה?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חלש: פנטיום 3 עם 733mhz זיכרון 128mb+256mb לוח אם של VIA עכשיו איזה כרטיס מסך ישפר לו את הביצועים (אגב יש לי גם בעייה מוזרה שסרטים בתוך משחק שאינם רינדור בתלת-מימד פועלים בקופצנות כמו בג'נרלס, מאטריקס, ובלאד אומן 2...) האם באמת כדאי לקנות רדאון 9500 פרו? התקציב הוא 1000 שקל
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הינה המפרט+תמונות: http://www.viperlair.com/reviews/video/ati/r4xx/x800p/ אני קונה אותו ב-850 עם אחריות של שנה וחצי תגידו אם זה שווה -כמה עולה חדש -האם הוא כרטיס חזק עם ביצועים גבוהים תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה בידיוק ההבדלים בין השניים בביצועים? מה שראיתי זה שהמחיר שונה ב400ש"ח (1620 לעומת 2020) אז זה בכלל משתלם? וגם רציתי לדעת אם ל- Sapphire ATI X1800XT 256 mb יש את אותם דרישות מערכת כמו Connected3D ATI x1800GTO 256mb, תודה רבה .
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנת הדרייבר הנ"ל. מצאתי את הדרייברים המתאימים, אך בכל פעם שאני מנסה להתקין, מופיע לי s3iscfg.log שגיאה: S3 GRAPHICS SETUP LOG - Started 2010/07/13 11:37:09 ********** ***** Please scroll to the end of ***** ***** this document for the results. ***** S3Iset32 v2.00.23-1018B, (S3GSetup/IS10 2.00.23-1018B) System: Win XP SP2 Build 2600 (Service Pack 3, v.5938) Signature: 15-9956 (ANSI) Caller cmdline: '' SupportDir: 'C:\DOCUME~1\nadav\LOCALS~1\Temp\S3M23.tmp\' Called by custom setup app. AllowReboot: TRUE Prompt: TRUE SilentReboot: TRUE Prompt: FALSE RemoveWinINF: FALSE PreInstFiles: FALSE No UI Reboot: FALSE MenuAnimOff: FAL…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לפה .. יש לי מחשב נייד וכבל VGA והעברתי כבלים בניהם. עשיתי ריסט וראיתי שהמסך נקלט לטלויזיה .. אבל אחרי זה זה ניהיה מסך כחול.. ואני יודע שצריך להגדיר במחשב שיהיה שכפול.. הבעיה שאין לי תוכנה לזה.. זה הכרטיס מסך ati mobility radeon x1300 אם מישהו יכול להביא תוכנה קלה (עדיף בעברית) שאפשר להגדיר את זה אשמח מאוד D: תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום חברים. שאלות על פיצול המסך ל2: 1. קניתי אתמול מסך פיליפס 42 אינץ 8404H, חיברתי אותו למחשב דרך HDMI-HDMI שבכרטיס מסך ATI 5850 הצלחתי איכשהו לעשות שהמסך יפוצל, כלומר שיהיה עוד שולחן עבודה וכשמזיזים את העכבר ימינה (מעבר למסך מחשב) הוא עובר לטלוויזיה. עכשיו את נגן הסרטים אני מצליח להעביר למסך של הטלוויזיה ולראות בו (ובמחשב לראות את הווינדוס), אבל כשאני שם משחק, כמו PES 2010 אני לא מצליח להעביר אותו לטלוויזיה, המשחק נפתח במסך מחשב. האם זה אפשרי להפעיל משחק בטלוויזיה במסך מפוצל? איך עושים זאת? 2. המסך מחשב נמצא בצד ימין והטלוויזיה בשמאל, וכשאני עובר בין המסכים עם העכבר זה הפוך.כלומר במקום שאני אלך עם העכבר שמאלה כדי להגיע לטלוויזיה שנמצאת בצד שמאל אני צריך ללכת לצד ימ…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
האם radeon x800 GTO מתאים ללוח ASRock P4i456v?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-