עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שאלה בכותרת. אם כן - איך?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  2. מה עדיף שהוא יוציא אוויר [יעיף את האוויר לתחתית המארז] או יכניס אוויר [יעיף אוויר על הכרטיס]? ההגיון שלי אומר שיוציא אוויר, כי גם ככה החום מתרכז על הגריל הפסיבי [GB 9550] וככה זה בכל כרטיס מסך עם קירור אקטיבי, אבל יכול להיות להפך - שיעיף אוויר על הכרטיס.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by taotao,

הציון הוא 381 הגיוני בסדר גרוע ? זה בלי OC

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by sh_idan,

פשוט המוכר בחנות מחשבים שאני קונה ממנה הביא לי כרטיס של איזה חברה שאני לא יודע מאיפה הוא המציא אותה ואני לא זוכר תשם...

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. יש לי שתי יציאות DVI + VIVO אני רוצה להפעיל אותם בו זמנית אם אפשר גם את ה TV OUT אמרו לי פה כבר בעבר שזה אפשרי. השאלה שלי היא איך ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Gilo2005,

שלום רב רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקנות בתקציב של עד 700 שח יש לי מחשב 17. md atholn MB GIGABYTE 768 DDR איזה כרטיס מסך יעבוד במערכת זו הכי טוב ובתקציב של עד 700 שח?? המלצות בבקשה

• 13 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by Ro-K,

איך התוצאה? נראה לי לא משהו או שזה בסדר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by Longstrom,

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל הנה הבעיה: אני עובד עם מסך LCD של BENQ כתצוגה עיקרית, ע"ב כ. מסך radeon9500P, שמחוברת אליו גם טלוויזיה. יש לי את ערכת הדרייברים הכי חדשה של ATI, עובד עם WINXP (התקנה חדשה מיום שישי). בצורה רגילה ה catalyst control center מוגדר להציג על מסך המחשב את התצוגה העיקרית, ועל הטלוויזיה clone, ב theatre mode כדי שאוכל לראות סרטים ב DVD. הרגע התקנתי את עדכוני WIN UPDATE שיצאו היום, ועשיתי ריסטרט כמתבקש למחשב. כשחזרתי לחדר ראיתי שהתצוגה בטלוויזיה משובשת לחלוטין - או שיש פסים אופקיים מרצדים, או שרואים את התוגה המון פעמים (tiled) ומטושטשת - בקיצור, לא עובד כמו שצריך. רציתי לדעת עם עוד מישהו נתקל בבעיה דומה לאחר הרצת העדכונים? ניסיתי לשחק עם כל הגד…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by elladb,

הכרטיס צריך לשמש להכנסת וידאו אנלוגי למחשב לטובת המרה לDVD. תודה.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by RayZ,

יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 6600 256MB. בקיצור הוא בלי מאוור,הוא נראה כך: בקיצור,אני רואה שבאמצע המשחקים הוא כזה מאט ומעצבן.. (וזו לא הפעם הראשונה) אני פותח את המחשב,נוגע בכרטיס וממש מקבל כביאה.. הכרטיס רותח במיוחד עד שהוא גורם לאווירה חמימה במיוחד מסבבו. מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by AtomiX,

מפרט : AMD 3000+ 64bit (939) 512 ddr400 X2 Gigabyte 6600GT PCX Gigabyte nForce4 GA-K8NF-9 תוצאה : 3476 ללא שום אוברקלוק... האם התוצאה סבירה? מה התוצה הממוצעת למפרט הנ"ל ?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  12. זהו זה נשאר לי רק תכרטיס מסך המעצבן הזה וזהו אני מזמין אז ככה אני משתמש ביתי ביותר לא גיימר ככה שזה אחד הכרטיסים שאני יקח רק תעזרו לי לבחור מה הכי עדיף מבחינת מחיר ואיכות Leadtek FX6200 PX6200TD PCI-e 128Mb 128 bit Retail Video 580 Gigabyte Radeon X300SE GV-RX30S128D PCI-e 128Mb DVI Bulk Video Card 1 419 ¤ Sapphire Radeon X300 PCI-e 128MB Retail Video Card 589 Sapphire Radeon X300SE PCI-e 128Mb Retail Video Card 449 זהו על מה עדיף לי ללכת והלתחשב שאני לא גיימר אז ככה שעם עדיף להשקיע על הכי יקר

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by CyberSpider,

אני שוקל לקנות את LG L1720P, נראה לי מסך מצויין המחיר טוב. כמה שאלות: האם יש הבדל בין 16ms ו-12ms בסרטים\משחקים וכו (קראתי מלא בנושא, לא קיבלתי תשובה חד משמעית) (אני עדיין חי עם הסיוט הזה ממסכים צבאיים שטקסט היה נמרח כשמדפדפים עם גלגלת ) DVI או 15פין - לקחת DVI רק בגלל יש לי יציאה כזאת בכרטיס מסך?? תוספת ביצועים (איזה ביצועים, קיבנימט)? מה, מה זה נותן חוץ מתוספת במחיר?? שמישהו יגיד לי! refreshment rate - אני הולך לשבור ת'עיניים ב-60Hz או לא? כי ראיתי שרוב המסכים לא מגיעים בכלל ל85! שורה תחתונה - רואים טוב או שאני אשאר עם ה-F700B שלי ואמשיך לקבל קרינה לעיניים?? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by coralreef,

חברה שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס יד שניה למחשב שלא הולך להיות למשחקים בכלל מצד שני אני רוצה אופציה להריץ משהוא עליו (היות ומיועד לאחות קטנה). יש לי חבר מהיימן שאני יכול לסמוך עליו שרוצה למכור לי 9600se של חברת gigabyte כולל אריזה מקורית וכל התוספים, כמה עלי לשלם על זה? אני יודע הכל לגביי הכרטיס ומה היכולות שלו, ברצוני לדעת בכמה אפשר לקנות כרטיס כזה בן חצי שנה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by 8-Ball,

יש לי RADEON 9800 PRO, וטלויזיה ישנה (PAL), קיבלתי עם הכרטיס מסך 2 כבלים: אחד S-VIDEO ל S-VIDEO ועוד אחד RCA ל RCA ועוד מתאם כזה של S-VIDEO ל RCA, בכרטיס מסך יש יציאת S-VIDEO אז חיברתי אליה את המתאם ואליו את הכבל RCA-RCA וגם לטלויזיה והכל עובד סבבה. הבעיה היא עם הכבל של ה S-VIDEO, כשאני מחבר אותו לטלויזיה ולמחשב אני רואה בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הפורמט (PAL, NTSC) ולא עוזר כלום, קניתי כבל חדש (S-VIDEO), דיגיטלי ועדיין יש את אותה בעיה, שמתי לב שכשאני מחבר את הכבל למחשב אז לשניה אחת זה צבעוני ואחר כך שוב שחור לבן, שיחקתי עם זה קצת וגילית שאם אני מכניס את הכבל ממש ממש קצת אז זה צבעוני (אבל יש טיפה הפרעות באיכות) ואם אני מכניס אותו עד הסוף אז זה שחור לבן. מישהו יכ…

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by Shbd,

טוב ה- VIDEO OUT מחובר לווידאו ב- RCA הכל בסדר רואים מצוין בטלויזיה בערוץ 0. עכשיו שאני מחבר ת- VIDEO IN לוידאו עם SVIDEO או RCA זה לא משנה אני לא מצליח לראות כלום עם התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס POWER DIRECTOR הכל מוגדר נכון ולא רואים כלום. אותי דבר ניסיתי עם המצלמת וידאו של אבא שלי ולא רואים כלום. ניסיתי גם עם WinDVR לא הולך. אני כבר נואש, עזרו לי......

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by dids22,

ראיתי שלפני חודש יצא להם דריבר חדש איך הוא??? משהו בדק אותו?? :jump:

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  18. Started by adilevy20,

שלום לכולם קניתי כרטיס מסך: XFX GF 6600 256MB AGPX8 ראיתי בדריוורים של NVIDIA שהטמפרטורה של הכרטיס היא 63 מעלות כאשר לא בתוך משחק או מאמץ כלשהו האם זאת טמפרטורה סבירה? לא שיניתי את הקירור ולא עשיתי אוברקלוק הדרייברים הם גרסא 71.84 האם זאת גרסא טובה??

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  19. אז ככה לאחר פימוט המחשב... אנידי מעוניין בבנצ' ... בכל אופן הסתכלתי באתר של FUTUREMARK ויש להם או את גרסת הפרו שצריך לשלם עליה... או את הרגסה החינמית אבל אי אפשר לפרסם בה תוצאות או להשוות בORB , אז אולי פספסתי משהו? כל מי שכאן בפורום שמפרסם בORB שילם על 3DMARK?? אם אני טועה, ויש גרסת FREE EDITION המאפשרת לי להכנס לORB, נא תביאו לי לינק... תודה ושבוע טוב..

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  20. כן... סתם התלהבתי ושמתי מגנט ממש חזק ליד המחשב.. אהבתי את הצבעים שהוא עשה אבל נשאר לי כתם כחול באמצע המסך. ולה עזר לי לכבות את המחשב או רק את המסך.. מה אפשר לעשות עם זה? תודה..

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by AtomiX,

ברטיס Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB GV-NX66T128D הגיוני שהטמפרטורה במנוחה היא 60-65 מעלות ? (יש גם ירידה משמעותית בביצועים)

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by elladb,

שלום לכולם. יש לי כרטיס רדאון 7000 עם 64MB. משמש בעיקר לעבודה באינטרנט + קצת משחקים. כשאני מתקין את הדריבר של ATI המחשב מסרב להציג סרטים מכל סוג שהוא (בדקתי עם כרטיס יש של Nvidia) ולא היתה בעיה. רק עם הדריברים של מיקרוסופט הוא מצליח לעבוד ולהראות סרטים. שלחתי מייל לATI ולPOWERCOLOR והם "זרקו עלי" ולא חזרו עם תשובה. אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by Ghettomusick,

שלום פורום ! היום הורדתי את התוכנה 3DMARK 03 BUILD 360 והתביישתי בתוצאה שקיבלתי ... המפרט בחתימה והתוצאה היא : 3523 למישהו יש מושג למה התוצאה כזאת נמוכה? זה בגלל המעבד? בבקשה עזרה..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by liran12345,

מה דעתכם על המסך LG L1730S איך הוא?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by The-Devil,

אני מחפש לדעת את מהירות התגובה של המסך אבל אני פשוט לא מצליח למצוא את זה למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים