עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס טלויזה fastcom TV PAL-BG ואני מחפש דרייברים ל XP חיפשתי בפורום ומצאתי את זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=66670.0 אבל צריך לשלם לאתר כדי להוריד ממנו (הרשמה רגילה לא עובדת) ואתר החברה כבר לא מופיע מסיבה כלשהי מישהו יכול לתת לי קישור לאתר אחר והוראות לכרטיס עצמו בכלל יהיה טוב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by gggilad13,

אני הולך לקנות מחשב חדש בקורב ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. כיום אני לא יותר מידי גיימר "כבד" אבל אולי כשיהיה לי מחשב חדש אני אשחק דיי הרבה... המשחק שבו אני בעיקר משחק הוא FLIGHT SIMULATOR 2004 למשחק יש דרישות דיי גבוהות בשביל להפעיל אותו על הגרפיקה הכי גבוהה... אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב לקחת כדי שהוא יוחל להריץ אותו בלי בעיה וחלק בהגדרות גבוהות? 6600GT יספיק?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by pavlo,

שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש למחשב שלי עד 2500 ש"ח. המסך נועד למשחקים אז אני מעוניין במסך המתאים ביותר. (מבחינת קצב ריענון כמובן) תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  4. זה המפרט חברה מעבד אינטל core 2due 1333/ 3.16GHZ/6M E 8500 לוח אם אינטל DG45ID ספק כוח Hec300AR הספק בנפרד מהמארז ddr2 2 gb זיכרון מסך 19 אינץ 190S8FB 19" 5 ms DVI/VGA Black? PHILIPS מארז hec (6AR6) התקציב הוא באזור ה 900 אבל מוכן לחרוג בעוד 100 חשבתי על ה 9800gtx 1gb שעולה 985 באיבורי האם הוא יכנס במארז ? אבל החשש הוא הספק האם הספק יחזיק? ואם לא איזה אפשרויות אחרות כדאי? תודה רבה לעוזרים !!

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by Shafan,

שלום אני מחפש מסך נוסף (בגודל 19) למחשב שמיועד לעבודה עם תוכנת Maya, אך אין לי מושג מה הקריטריונים החשובים כאשר מחפשים מסך כזה. קיום יש ברשותי מסך 17 LCD של חברת Viewsonic הדגם הוא- VP171. אני מאוד מרוצה מהמסך שיש לי אבל אני מתכוון להתחיל לעבוד באופן שוטף ומלא על התוכנה ואני רוצה לעבוד בצורה הנכונה והיעילה ביותר ! 1. איזה מסך עדיף CRT או LCD ? 2. האם המסך שברשותי מספיק טוב ?, האם יש טעם לקנות את אותו המסך ולעבוד על שניהם במקביל ? או שעדיף לקנות מסך 19 CRT ואז לעבוד ביחד עם ה-VP171 3. האם יש קשר בין Rendering לסוג המסך-מבחינת מהירות, איכות ... ? 4. לפי הידע שלי מסך CRT הוא אנלוגי. האם קיים מסך CRT בעל חיבור DVI או שהדבר לא הגיוני מפני שחיבור DVI הוא דיגיטלי …

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by Amit_Gaming,

ישלי את המעבד : AMD Athlon XP 2400 + 1.99\2.00 GHz ויש לי ספק כוח בעוצמה 500W אני לא זוכר את החברה שלו כרגע . ואני רוצה להחליף לכרטיס המסך : Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP ורציתי לשאול אם יהיה לי צוואר בקבוק ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by BoRiS.K,

יש לי בעייה יש לי מסך די חדש (חצי שנה) של LG לפני כמה דקות דיברתי עם חברים בICQ ופתאום המסך שלי שינה צבעים... מה הבעייה??

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי 6800GT של LEADTEK וקניתי את הסיילנסר REV.2... עכשיו יש לי בעיה הזכרונות על הכרטיס של LEADTEK קצת שקועים ביחסית לליבה, וזה גורם למצב שהקירור לא נוגע בזיכרונות :-X :-X :-X הבעיה רק ב LEADTEK או שהבעיה בסיילנסר ?

9. שלום, ברשותי מחשב פנטיום 4, 3GHz עם 2GB DDR II 533 MHz וכרטיס מסך O/B. ספק כח 365W בורד מבוסס Intel® 945G Express Chipset רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לצפיה בעיקר בסרטים דרך המחשב. יש לי PCIe X16 אבל לא מדובר על PCIe 2 על על הדור הישן יותר. חשוב שיהיה S.Video ( כי זה מה שהטלוויזיה מקבלת היום ) חשוב שיהיה גם HDMI לעתיד ( אני מניח שאני אקנה טלוויזיה חדשה עוד מספר חודשים ) אין צורך ב - DVI כי המסך מחשב היום עובד d-sub איזה כרטיס מסך ניתן לקנות בעד 500 ש"ח ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by hitman123,

שלום רב. יש לי בעיה בכרטיס מסך. המחשב שלי עמד בערך 3 חודשים ללא שימוש. לאחר שאתמול הדלקתי אותו הוא לא הצליח להכניס לשימוש את הכרטיס מסך שלי, 8800GT, הוא מפעיל את זה של לוח אם. במנהל התקנים רשום שהרכיב דיווח על תקלה ולכן לא ניתן להפעיל אותו. הכרטיס לא עבר אוברקלוק. ניסיתי להתקין את הדרייברים הכי חדשים. לאחר ההתקנה ניסיתי להפעיל את אותם אבל היה רשום שאין כרטיס מסך מתאים שמחובר למחשב. בדקתי גם עם AIDA ושם יש את הכרטיס. המתחים תקינים, ניסיתי 2 ספקים שונים. נגמרו לי הרעיונות. תודה רבה מראש !!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי את כל המשחקים על הפילטרים הכי גבוהים את כל המשחקים ללא בעיות מלבד CRYSIS כי בישבילו צריך כרטיס חזק יותר. אז אני לא רוצה שתביאו לי בכוונה את ה8800GTS אני רוצה כרטיס שיריץ את כל המשחקים אם זה ה9600GT זה גם טוב או הHD3870 פשוט מאוד רק שיריץ את הכל על מסך 19" רזולוציה של 1280X1024 ____________________________ עד 1100

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by ofir341,

ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CROSSFIRE אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by krembo0o,

i work in dual! one tv out and the second DVI and from the DVI i get a normal picture with colors but in the TV i see in black and white!!! can some1 plz help me! = \ :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by eglon1,

1600 \ 725 מהירות, ^^ איך הכרטיס מסך זה ייסתדר עם משחקים ? הוא בהזמנה ואני אמור לקבל אותו, אני מפחד שאצטער על הביצועים שהוא ייתן לי תמורת 580 שקל ! אבקש מכם מבחני ביצועים של הכרטיס הזה, ואשמח להצעות אחרות כתחליף לכרטיס מסך הזה .. חריגה אחרונה ל - 600 שקל . בואו נעזוב את עניין הספק והמפרט - הספק יחזיק כל כרטיס בתקציב הזה ובתקציבי םגבוהים ממנו ( האחריות עליי ) בנוסף נעזוב גם את המפרט משום שהוא לא יהווה עבורי צוואר בקבוק. בתודה, אייל.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  15. לא כלכך ברור לי איך אני יכול משם הכרטיס לדעת מה יותר טוב? למשל באןוידיה ברור לי ש למשל 6800 יותר חזק מ6600 אבל מה למשל אומרות שתי האותיות שלאחר המספר (GS,GT, PRO וכו')? איך לעזעזל הולכות המשפחות בATI? האם 9XXX למשל יותר ישן מ X1300? יש מקרא איפשהוא?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by BigWheel,

הורדתי את הדריוור החדש של ניוודיה182.08 ויש לי את ההודעת שגיאה הבאה באמצע ההתקנה "The contents of this file cannot be unpacked. The executeable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again." הצילו

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  17. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חזק במחיר של עד 500 550 שקל גג! חשוב לי גם שהוא יהיה של NVIDIA מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5509 הוא טוב? הוא יריץ לי משחקים כמו CRYSIS על איחות טובה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by oded6188,

קניתי מחשב נייד HP Pavilion dv6514ej העפתי את הויסטה ושמתי ווינדוס XP עכשיו אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס מסך שלי :-( חרשתי על כל האינטרנט אפשר עזרה?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by Gill2,

קניתי את המסך View Sonic vp191s. כאילו אין מספיק צבעים וכאילו יש עליה מין ערפל, ניסיתי להוריד את ה contrast אבל זה פשוט יותר כהה ועדיין יש את אותה בעיה. אני על רזולוציה של 1280X1024 כי קראתי שבמסכי LCD משתמשים ברזולוציה הזאת.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by TTS,

יש לי כרטיס מסך ישן ואני מעוניין להחליפו. אני רוצה כרטיס בסביבות ה-1000-1500 שקל ל-AGP למשחקים אבל לא גיימר כבד. רציתי לדעת 2 דברים: אם משמעותי היום ההבדל בין 128Mb ל-Mb256 ואם יש X800GTO ל-AGP?

• 14 תגובות
    • 664 צפיות
  21. מהו הכרטיס Dual DVI (רצוי עם TV Out) בעל קירור פסיבי הכי זול שניתן לקנות בארץ בממשק PCI-E? בנתיים הכי זול שמצאתי זה זה: Gigabyte GeForce 6600GT ב-930 ש"ח http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX66T256D-OEM&affiliate=zap עם קירור אקטיבי יש את: XFX GeForce 6600 ב-666 ש"ח http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2116 אבל אני לא רוצה מאוורר על הכרטיס... (כיום יש לי Matrox P650 Dual DVI AGP פסיבי שעלה לי מלא כסף, אבל אני צריך להחליף ל-PCI-E)

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  22. שלום, עכשיו סיימתי לפרמט את המחשב ואני מתלבט איזה דרייבר להתקין לכרטיס מסך (Radeon 9700 Pro), בפעם האחרונה שהתקנתי אחרי פורמט דרייברים לא מקוריים היו לי כול מיני בעיות ולפעמים הדרייבר בכלל לא הותקן עכשיו אני מתלבט מה לעשות עד כמה שזה נשמע אידיוטי, עם להתקין דרייבר מקורי אחרון (שעשה לי בעיות בפעם האחרונה ,הכוונה היא ל5.10) או בכל זאת להתקין דרייבר צד שלישי (DNA , NGO, Omega , Xtreme G, DHzer0point) חיפשתי איזו השוואה ביניהם אבל לא מצאתי שום דבר לפחות לא של הדרייברים האחרונים ואני ממש מבולבל ולא יודע איזה מהם להתקין ואיזו גרסא, אז חשבתי לפנות אליכם אם יש לכם איזו שהיא המלצה בעיקר לאנשים עם כרטיסים מהסדרה שלי (R300) שיוכלו אולי לתת לי כיוון, בכל מקרה, כל דבר יעזור, תודה מראש…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by aviad_el,

אני מתלבט בין שלושה - Gygabyte ?6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL)? Sapphir ATI ?Radeon X1300 256MB, PCI-E? GIL ?Forsa 6600 256MB TV, DVI, PCI-E (BULK)? איזה מהכרטיסים יתן ביצועים יותר טובים? התקציב שלי הוא באזור ה-600-650 ש"ח..

24. Started by davidreznic,

שלום....אני מתכנן (לקנות מחשב חדש בימים הקרובים (מקווה...) ואני מתכמן לתקע בו 8800GT. ממש ממש אין לי מקום לחריגה. יש מצב שה-GTS החדש יעלה כמו ה-GT ( בערך???) תודה... מרחפות שמעות על כרטיסי 9XXX מתי הם צפויים להגיע ומה צפי המחירים . תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by ShahafH,

טוב לפני חודש-חודשיים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל אפשר גם לראות במפרט שלי את שאר החלקים. כשאני מריץ משחקים בעלי גרפיקה גבוהה או אפילו עכשיו שהרצתי 3DMARK06 אז פתאום המסך נעשה שחור וכתוב:" משהו going to sleep" או בלי המשהו לא זוכר... בקיצור מה כדאי לי לעשות? אני עדכנתי את הדרייברים כבר.. תודה, UnDerCover.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים