עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם הוא מסדרה 9? ומה מחירו?

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by BoRiS.K,

תסתכלו על התמונה על הדברים שמסומנים בריבוע... השאלה היא למה רשום בכל אחד מעלות אחרות..?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  3. Started by BreezeNET,

שלום חיברתי לכ. מסך שלי(R9800PRO) בנוסף גם את הטלויזיה דרך חיבור ה- RCA , כדי לראות סרטים בגדול 8) . 1.עכשיו הטלויזיה היא כמו מין המשך של המסך (כאילו יש לי מסך רחב) ואני רואה בה רקאת התמונה שךל הדסקטופ, וכדי לראות שם סתם איזה חלון כל שהוא אני פשוט צריך לגרור אותו עם העכבר למסך השני, הבעיה פה היא כשאני גורר את המסך שבו אני רואה את הסרט(דרך התוכנה BSPlayer) אז הוא מראה מסך שחור ואחרי זה קופצת לי הודעת שגיאה (צירפתי). 2.גם שאני עושה Print Screen הוא עושה לי על שני המסכים. 3.איך עושים שהטלויזיה תשקף(יראו בשניהם את אותו הדבר) את המסך ולא תהוה לו המשך. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by dsane,

אני צריך כריטיס מסך די טוב שיריץ משחקים יחסית חזקים enter the matrix וכאלה אבל אני מוגבל ב550 ש"ח... אתם יכולים לעזור לי? בבקשה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by ronbubl,

להלן: http://www1.sapphiretech.com/th/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 בבעלותי כרטיס זה. הטמפרטורה שלו במנוחה סביב ה- 60 מעלות (נורמלי)? ניקיתי את המאוורר (מאוד קל לפרק) אך רציתי אולי אף להחליף את המשחה התרמית. הבעייה היא שאיני רואה כיצד אפשר לפרק את הכיסוי שיושב על הכרטיס. למישהו יש ניסיון עם זה? כמו כן במידה ואצליח להוריד את הטמפ' עם איזו תוכנה עדיף לעשות OC? ATI TOOL /RIVATUNER /CCC תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  6. שלום לכולם החלפתי את כרטיס מסך במחשב המשני שלי מ GF4 TI 4600 ל רדאון 9800XT. לפני שביצעתי את ההחלפה הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הישן התקנתי את הכרטיס החדש והתקנתי את הדרייברים שלו להכי מעודכנים. יש לציין שהחלפתי גם את הלוח אם ללוח כמעט זהה עם אותו צ'יפסט רק כרטיס קול טוב יותר. הבעיה היא שעכשיו המשחקים מסרבים לעלות, הם מופעלים ולאחר כמה שניות המחשב חוזר לשולחן העבודה עם הודעת שגיאה של היישום. ניסיתי גם להפעיל 3DMARK 2001 והוא לא הסכים להריץ את הבחינה מסיבה שהכרטיס מסך שלי לא מזוהה למרות שהדרייברים מותקנים. רציתי להפעיל NFR להעיף כל זכר לדרייברים של NVIDIA אך ככה אני גם אפגע בדרייברים של הלוח אם. אין פיתרון טוב יותר לפתרון הבעיה?

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by blue_wolf,

שלום , אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במחיר עד 1000 שח , אפיקAGP תודה...

8. Started by udi,

כאשר אני מנסה לשחק במשחקים המחשב נתקע באמצע ושום דבר לא מגיב האפשרות היחידה היא לעשות איתחול ידני וכאשר אני מדליק את המחשב מחדש הוא רושם לי אם אני רוצה לשלוח למיקרוסופט את הבעיה שנגרמה עקב כרטיס המסך 9700 יחד עם כמערכת התקנתי את הדריברים המתאימים והכי חדישים ואם יש דרך לטפל בזה המשחקים שזה נתקע בהם עד עכשיו הם UNREAL 2003 I UNREAL 2 עוד מעט אני ינסה לשחק בשאר המשחקים ואני בטוח שזה יקרה גם נ.ב המשחקים עובדים מצויין אצל חברים שלי ולא נתקעים.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  9. כשאני בדקתי בTUNE UP וגם ב-dxdiag זה מראה לי שיש לי 1275MB במקום 512MB....מה אני עושה זה מאוד בעייתי.....וגם כשהפעלתי את COD 4 הוא אומר שיש לי בעיה ב-DX9 כשבכלל יש לי VISTA עם DX10 זה המפרט שלי (קיבלתי אתמול!!) CPU : AMD Athlon 64 X2 4600 Box MB : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 GPU : Club3D ATI Radeon HD4850 512MB Mem : OCZ 1GX2 800MHZ CL4 Vista Performance Platinum HD : WD 250G AAKS DVD Burner : ASUS X18 PSU : ENERMAX LIBERTY 400W TT SopranoRS 101

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  10. טוב אז השאלה מופנית לכל בעלי הרדאון ולמי שמבין הנהלת האתר במיוחד אם תוכלו לעזור לי ....אז ככה אתמול חבר שלח לי לינק לאתר של קטעי וידאו מצחיקים אני נכנס לוחץ על הסרטון ופתאום הוא נפתח לי באיזה 5 צבעים חשבתי שזה ככה אני אומר לחבר שלי לא מבינים כלום אומר לי מה אתה מדבר עכשיו יש לו כרטיס מסך שלnvidia 6600 ולי של רדאון ati x850xt יש לי את הדרייבר הכי עדכני כולל ccc מה שלא ניסיתי לא עבד לי צבעוני עד שהסרתי את הדרייבר הכי עדכני והתקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך שהוא 5.1 לעומת מה שיש לי 5.13 הפלא ופלא עבד בצבעוני עם הדרייבר הישן, תעזרו לי בבקשה לפתור את התעלומה אתם מוזמנים לנסות קחו קישור http://www.killsometime.com/ אני מודה לכל מישיעזור במיוחד לצוות האתר אם יוכלו לעזור לי …

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חזק במחיר של עד 500 550 שקל גג! חשוב לי גם שהוא יהיה של NVIDIA מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5509 הוא טוב? הוא יריץ לי משחקים כמו CRYSIS על איחות טובה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by ynofear,

דגם: LG L1750B מחיר: 1400 ש"ח במקום 1700 ש"ח חדש מהאריזה ולא משום תצוגה כלשהיא שאלה: איך המסך הזה ...? חלק אמרו לי מצויין וחלק אמרו לי לא שווה מה אתם אומרים...? http://d.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375661 לא קונה אותו מ-זאפ

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by omri123,

מבירור על TMS ה8800GT קליבר כבר לא מיובא כך שלא יהי יותר יש לכם המלצות אחרות או חנות שאתם מכירים שמוכרת את ה8800 קליבר?

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by dd7,

למה המהירויות של ה-7600gt יותר מ-7900gt ?? 7600gt http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4939 7900gt http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4943

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  15. יש לי 1900XT 512MB... מישהו יודע איך? תודה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by Red-AnGel,

שלום ברשותי מסך של פריוויו (preview) מסך 17 אינץ' שטוח עם המסך קיבלתי כבל שמתחבר מהמסך אל הספק במקום מהמסך אל החשמל הבייתי.. הספק שלי נשרף לפני שבועיים (לא מהמסך) עכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש אבל כל הספקים היום באים עם חיבור אחד באחורה שלהם, כלומר אני יכול לחבר רק חשמל לספק וזהו ואין עוד חיבור שאני יוכל לחבר את המסך אל הספק... עכשיו השאלה שלי זה האם אני יכול לקנות כבל שצד אחד יתחבר למסך וצד שני ילך ישר לחשמל? (ככה זה במסכים החדשים) והאם זה בכלל יתאים למסך שלי? צריך להסתכל על כמה וואטים וכמה וולטים הוא דורש לפני שקונים את הכבל? או כולם אותו הדבר וכולם מתאימים לכל סוגי המסכים? אם אפשר לקבל תשובה עוד היום אני אשמח כי אני צריך לקנות ספק ואני לא יודע אם לקנות עם חיבור אח…

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by duk4u,

יש בידי קובץ ווידאו שאני לא מצליח לפתוח. הקובץ...HD.DVDRip.1080p.x264.AC3-5.1-iLL.mkv. עוד לא נתקלתי בסיומת של קובץ כזה. מישהו יכול לעזור???...

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  18. שיהיהpci expres שיעבוד חזק על כל המשחקים

19. למה אני צריך תזיכרון של הכרטיס מסך ? נגיד יש 256 ו 512 .. למה אני צריך את זה ? תודה |כן|

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  20. שלום לכולם, אחרי שקראתי פה שהרבה אנשים ממליצים ללכת על ה 7600GT בתחום המחירים הזה, אז החלטתי גם ללכת עליו כניראה.. לא ניראה לי שבטווח מחירים שלו יש כרטיס ATI שמשתווה לו או כרטיס אחר שמשתווה לו.. ההיתלבטות שלי היא בין הגרסאות, 128MB DDR3 או 256MB DDR3.. ההפרש מחירים הוא 250 ש"ח. השאלה שלי היא האם באמת ההבדל הוא כזה מורגש? או שזה הבדל לא רציני כל כך, כי אני מעדיף לקחת את ה 250 שקל האלו ולהשקיע במשהו אחר.. אבל אם זה משהו שמורגש משמעותית, אני לא יחסוך פה. מה אתם אומרים חברה? - מעבד E6300 PCI-EXPRESS ספק ג'נרי אני חושב, כניראה שהוא יהיה 400-500W, אני לא מתכנן OC ככה שאין לי טעם להשקיע כרגע בספק. תקציב - 1000 ש"ח

• 12 תגובות
    • 632 צפיות
  21. אם אני חושב על FX 5600 מה ההשוואה מולו של ראדאון?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  22. Started by general328,

אתמול קניתי 4850 ואני רואה בתוכנה GPU Z שהוא עובד על 60 אחוז ( הטמפרטורה נעה בין 40 - 42) איך מורידים את המהירות?יש מדריך מפורט?

23. Started by roco,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI1950PRO ואני לא מצליח לחבר אותו לטלויזיה, הטלויזיה מסוג CRT והיציא שיש לי בכרטיב מסך הוא S-VIDEO של 7 פינים ויש לי איתו מתאם של RCA שאותו חיברתי את המחשב לטלויזיה ומשום מה אני לא רואה . השמח אם תעזרו לי בנושא.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by dani,

יש לי Ge Force 4 440MX שכמובן לא תומך ב פיקסל שיידינג אקיצר אפילו לא אכפת לי להביא FX 5200 ב 300 שקל בשביל שאני אוכל לשחק ב Richard Burns Rally כי אני מתת לשחק כבר הוא תומך ב Pixel Shading והאם אני אוכל להריץ עליו את המשחק? אני קצת... משוגע

25. Started by Haguy,

אני מתלבט בין כרטיס המסך Gigabyte nVidia Geforce 9800GTX 512Mb NX-98X512H-B שעולה 1600 שקל לבין INNOVISION Geforce 9800GTX 512MB DDR3 PCI-E שעולה 1550 שקל או בכללי אותו כרטיס רק של חברות שונות, או שכדי לי פשוט לשלב בין שני כרטיסי מסך INNOVISION Geforce 9600GT 512MB DDR3 PCI-E שעולים 880 שקל... אני יודע שיש הבדל קטן..אבל רציתי לקבל דעה מקצועית שתדריך אותי מה כדי לי לקנות כי אם אני קונה משו כזה יקר אני מעדיף כבר לקנות בזהירות.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים