כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
השאלה בנושא =] תודה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מיהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב וזול עם tv out תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם - רציתי לדעת מבין שניי עלה איזה כרטיס יותר חזק - ועדיף ATI SAPPHIRE PCI-E X800GTO 256MB DVI TV 256Bit או ATI SAPPHIRE PCI-E X1600 PRO 256MB GDDR2+DVI ...... תודה לעונים (:
-
- 9 תגובות
- 598 צפיות
-
-
או קיי ככה : הכרטיס עדיין לא הותקן אבל אני התנדבתי לעבוד עליו לראות אם אפשר להחיות אותו לפי מה שחבר שלי טוען הכרטיס עובד בביוס אך לא עובד בווינדוס ( לא נשמע לי כזה הגיוני ...אבל מצד שני היגיון זה לא החלק החזק שלו אז לקחתי על עצמי את היוזמה לשאול את שאלת המחץ כמו כל טכנאי ... מה בדיוק לא בסדר ? ומשום מה הפלא ופלא כאילו שאלתי משהו אחר לחלוטין והוא מפרט : הכרטיס עולה על המחשב בהתחלה ( BIOS - BOOT ) הכל עולה טוב ורואים טוב אבל שהוא מגיע לווינדוס רואים מטושטש בחלק מהמקומות קיצר על הפרצוף לא ככה בטוח הכרטיס צריך לעבוד... כמובן כמו כל "גאון מחשבים " הוא זורק לי משפט "אהה אבל תיקנתי את זה..." כן באמת ? מה ? "החלפתי כרטיס מסך..." עוד שנייה אני קודח לו עוד בור בראש בנ…
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
(הכוונה לכרטיסים שמחוברים ללוח אם SLI !!!) 1. מה יותר טוב: שני NV6600 או NV7800 512 MB אחד? 2. מה יותר טוב שני NV7800GT או NV7800 GTX 5122 MB אחד? 3. בשאלות 1 ו- 2 : באפשרות היותר טובה יהיה אפשר לעלות למשחקים את הגרפיקה לגרפיקה יותר טובה מאשר האפשרות הפחות טובה? או שההבדל בין האפשרויות קטן ולא מורגש?? 4. איך הקטע של שני כרטיסים במחשב אחד עובד: א. כל כרטיס עובד רק על חצי מהמסך? או שהם "מתאחדים" או משהו? ב. אם יש שני כרטיסים עם 256 MB אז ביחד הם יהיו כאילו 512 MB? או שהם ישארו עדיין עם 256 MB ? (כנ"ל גם לכמות הביטים, וכדומה....) [הנתונים גדולים פי 2?] ג. שני כרטיסים "יתאמצו" פחות ביחד? הם גם יתחממו פחות? ד. אם מוסיפים למחשב עם כרטיס חזק (כמו 7800)…
-
- 11 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מדובר במחשב עם מפרט Abit AN8 Ultra Nforce 4 Ultra AMD 64 3200+ 2X512MB DDR400 Sapphire X800GTO PolyView 19" LCD כאשר לפני מספר ימים המחשב התרסק. מאז כאשר המסך נדלק הוא מציג את כל התמונה בלי ירוק בכלל(תמונה סגולה) מה שמוביל לתמונה שלא ניתן לעבוד איתה. הכניסה האנלוגית עובדת מצויין וכאשר מחברים את המסך לכרטיס של נבידיה (FX5900) הוא עובד נפלא עם הDVI. מכאן ניתן להסיק שהבעיה היא בכרטיס X800GTO ולכן נשאלת השאלה האם כרטיס שעבד ב DVI בלי בעיה יכול פתאום לאבד את היכולת להציג אות DVI כמו שצריך? כמו כן לוקח למסך זמן רב לזהות את האות שיוצא מכרטיס הATI מה שלא קורה עם נבידיה. התמונה שמוצגת בביוס גם כן סגולה (ללא ירוק) מה שמוביל אותי לחשוב שאולי נדפק הביוס של הכרטיס או רכיב אחר, האם כדי…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לא למשחקים כבדים .... רק משהו שהכי טוב במחיר הזה... ולא יותר . תודה
-
- 10 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה סוף סוף לקנות מחשב אבל יש לי בעיה בכרטיס מסך. אני עוד מעט 5 שנים עם הכרטיס MX אז אתם מבינים באיזה משחקים אני משחק עד עכשיו. עכשיו אני לא יודע מה כדאי: לקנות עכשיו 8800GTS 320MB/640MB? או לחכות לנובמבר (מה שיהיה קשה מאוד) לכרטיסים החדשים? אם ה-MX שלי החזיק (או שלא) עוד מעט 5 שנים אז אני מעדיף לקנות את הכרטיס שיהיה ל-5 השנים הבאות
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
חבר שלי נתן לי את הכרטיס המסך הישן שלו (nvidia geforce 5200FX) שהיה פועל על לוח אם של אסוס מהסידרה של P4 ואני חיברתי אותו ללוח אם שלי שהוא גם כן של אסוס מהסידרה P5 וכשחיברתי אותו המחשב היה ניתקע בPOST למיספר דקות עד שהיה נידלק. אחרי שבדקתי טוב מצאתי שהחיבור של הכרטיס הוא לAGP ויש לי PCI-E. אז השאלה שלי היא האם אני יכול להתאים את הכרטיס מסך הישן לחיבור החדש שלי? ואם כן איזה ציוד צריך לקנות בשביל זה אם בכלל? עריכה: יש לכם מושג אפו אפשר לקנות את המתאם הזה בארץ ובכמה? http://www.vr-zone.com/?i=2202&s=1
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אם אני רוצה להריץ משחקי רשת בגרפיקה גבוהה יחסית אז המ עדיף? לקנות לדוגמה מעבד מסדרת הפנטיום D וכרטיס מסך תותחי לדוגמה ה 8800GTX ? או לקנות איזה מעבד תותחי מסדרת הcore 2 duo' ולקנות כרטיס מסך בינוני יותר, לוגמה ה7600 GT? ועוד דבר - מתי הכרטיס מסך עושה את המקסימום מאמץ שלו? הצגת סרטים? עבודה עם פוטושופ? או משחקים? תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מסך 19" CRT - מה אתם ממליצים ? ולמה ?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
אבל שיתאים לצפיה בסרטים בLCD 17" וגלישה באינטרנט וזהו ושיהייה אמין בבקשה תודה. עריכה: המסך הוא מסך של genuis לפני 4 שנים בערך אז מאמין שהוא עם חיבור AGP
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום נתקלתי במשהו מאד מוזר, 8500GT, בחיבור PCI (לא אקספרסס ולא AGP). אני שמעתי וראיתי כבר 6200 ו5200 בPCI, אבל לא 8500! יש חייה כזאת? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4667
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי כולם! הורדתי את הדמו של Coh:Opposing Fronts (לפני כן עדכנתי לדרייברים הכי אחרונים של הכרטיס מסך). שמתי את ההגדרות על אבחנה של 1280x1024 -ה-AA כבוי וכל שאר ההגדרות על High והמשחק די קירטע לי בקטעי האקשן.. לאחר מכן הורדתי את האבחנה ל-1024x768 ו-AA כבוי וחלק מההגדרות על Med והוא עדיין קירטע לי (אבל פחות). ממה שקראתי בסיקורים המעבד לא מהווה צוואר בקבוק אלא כרטיס המסך הוא הקובע דרישות המינימום למשחק זה כרטיס בעל 64MB זיכרון תומך DX9 והמומלצות הן כרטיס מסדרת 6800 (כמו שלי) ומעלה עם 256MB.. כמו כן יש לי מעבד כפול ליבה של AMD ו-2GB זיכרון פנימי. המפרט המלא שלי בצד גם אני עוד רוצה לשחק Crysis מתישהו (למרות שלפי מה שקראתי בת'רד הענקי על ה-8800GT, עשו מהמשחק הזה "אלוהים…
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מתי היא משווקת לשוק הרחב . מה צריכת החשמל שלה יחסית לסדרת 8xxx . ומה השיפורים והתכנולוגיות שיוכנסו בה .
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה.. הכרטיס הישן שלי (Radeon 9800 Pro) די נהרס אפשר להגיד.. אני שוקל על אחד חדש.. יש לי AMD 64 2800 512 DDR ולוח אם: Epox 8KDA3J אני מחפש כרטיס מסך לא יקר ושיפעיל חלק על גבוה (לא מקסימום אבל שיהיה יותר מ-Medium) משחקים כמו BF2, CoD2, HL2 וכו'. שיהיה בוא נגיד בתקציב של סביבות ה-1000.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7300gt עם יציאת tv-out,עכשיו כאשר יש תמונה בטלויזיה יש מן פס לבן עבה כזה שנע מלמעלה למטה...מה גם שכאשר אני מנסה לשחר במשחקים המסך מרצד. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לפתור אותה יש לציין שהטלויזה שאליה המחשב מחובר היא טלויזיה ישנה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני מתעסק בעריכת וידאו ותמונה, כמו גם בבניית אתרים ובכלל בריבוי אפליקציות. כבר תקופה ארוכה אני מתלבט בפתרון תצוגה אופטימלי. שייתן לי שטח עבודה גדול, איכות תמונה מירבית, ומחיר שווה. ההתלבטות שלי כרגע היא בין מסך 24" רחב... (DELL 2407WFP) קראתי עליו בקורות מעולות לבין שתי מסכי 19" איכותיים. (לא יודע של איזו חברה עדיין) שאלתי היא: 1. עד כמה ה-DELL 2407WFP שווה? ביחס עלות תועלת (אני יכול להשיגו ב4000 כחדש) 2. המלצה לזוג מסכי 19" איכותיים שאוכל להשוות ביניהם לבין ה24" הרחב. 3. אם אני הולך על הDELL 2407WFP איזה בדיקות אני צריך לעשות עליו? שמעתי שאותו מסך מגיע ממפעלים שונים. ושצריך להריץ בדיקה מסוימת לראות שאכן מדובר בגירסה האיכותית. תודה ומצטער על הליימיריות...
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מפעילים עליו AERO? הכרטיס מקבל את הציון הנמוך במחשב 2.2 (כל השאר מעל 4) ויסטה 64 תודה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי מחשב בין 3 שנים פנטיום 4 2600 מגה הרץ נשרף לי הכרטיס מסך מחפש משהו נורמלי בסביבות ה500 אולי טיפה יותר או טיפה פחות לא בשביל משחקים או גרפיקה...משהו חמוד כזה..
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אילו חברות מאפשרות להפוך 6800GT לאולטרה, ואיזו נחשבת הכי טובה? תודה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מפרסם הודעה בשביל חבר: שלום , יש לי כרטיס מסך 9800 pro 128 באמצע הרצה של סרידימקס 5 נתקעה לי התוכנה עם הודעה שאין מספיק זכרון לכרטיס מסך או משהו כזה ...... יש איזשהם פילטרים שאני צריך להוריד על מנת שזה יעבוד לי חלק ?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1.Samsung CRT 19" - 955DF 2.ViewSonic CRT 19" G90f 3.LG CRT 19" - F900P מה הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28393
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-