כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס שלי 7800GT הלך לעולמו השבוע. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח למפרט: AMD 3200 ASUS A8NE S939 1 GB זיכרון המחשב הזה ישמש לסרטי HD 720P ומשחקים כמו פיפא ודינר דש....חחחח זה לאחותי. איזה כרטיס מומלץ בתקציב הזה,חשוב מאוד ניגון סרטי 720P חלק כי הוא מתחבר לLCD 32 אינץ' HD READY. תודה.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI1950PRO ואני לא מצליח לחבר אותו לטלויזיה, הטלויזיה מסוג CRT והיציא שיש לי בכרטיב מסך הוא S-VIDEO של 7 פינים ויש לי איתו מתאם של RCA שאותו חיברתי את המחשב לטלויזיה ומשום מה אני לא רואה . השמח אם תעזרו לי בנושא.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מבין שני הכרטיסים בעל ביצועים גבוהים יותר, 6800 רגיל או X800PRO ? כמובן ללא הפתיחת צינורות ב 6800 ! ששניהם עובדים על 12 צינורות ?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חבר שלי רצה שאני ישאל אותכם אם הולכת להיות ירדת מחירים נוספת על הRADEON9700PRO עד העשירי לשישי בערך???(שכחתי איך קוראים לחודש!!! ;Dיולי או יוני?) אני לא מתכוון לארץ אני מתכוון בארצות הברית! תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2658093 שווה או לא?
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה ההבדל בין http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a280_letd_myvivo_1.html ל http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a280_letdh_myvivo_1.html
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
העברתי אותו מבחן רגיל בvantage וקיבלתי 12720(המפרט בצד)זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שאר רכיבי המחשב אמורים להיות E6400, לוח אם ג'יגבייט 965,זיכרון 2x 1024, המפרט עדיין לא גובש לגמרי, יהיה מפרט ממוצע של 5000 ש"ח ללא מסך וציוד. לגבי כרטיס מסך אני מתלבט, מה מומלץ? לדעתכם, תוך כמה זמן כרטיסי מסך תומכי DX 10 יגיעו לרמת מחירים של 1300 שקל, אם תוך חודשיים-שלוש אז די כדאי לחכות לא? אשמח לתשובה כי זהו השיקול העיקרי האם לקנות את המחשב עכשיו.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
NHANCER בגרסתה האחרונה תומכת בגרסה 195 שנוידיה הוציאו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/11555 - Gigabyte 7950 Winforce OC 3GB, GDDR5 http://www.tms.co.il/product/12311 - Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail מה יותר עדיף? ועוד משהו את ה Gigabyte 7950 Winforce OC 3GB, GDDR5 אני יכול להשיג ב Amazon בפחות כסף כולל משלוח מי Buy2usa שזה יוצא 1301
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רגע לפני רכישת כרטיס המסך שבכותרת, יש באפשרותי לרכוש גירסה של GeCube וגירסה דומה של Sapphire. מנסיונכם, האם הגירסה של Sapphire שווה השקעה נוספת של 70 שקלים (10%) ? ממבט כללי באתר של היצרנים עושה רושם שהקירור של שניהם דומה (כנראה ספסיפיקציה של ATi) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מסך דק 15 אינטש, שיכלול כניסה דיגיטלית (DVI), משהו בתקציב של עד 2000 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני זקוק (כמו שכתבתי בשרשור הקודם שפתחתי) ,לכרטיס מסך דואלי .כלומר שאוכל לראות דברים שונים על שני מסכים שונים. האם לא מספיק כרטיס רגיל עם שתי יציאות , אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית -ולחבר מסך אחד בצורה אנלוגית ואת השני בצורה דיגיטלית?.... או למי שחפץ- ישנם כ. מסך "רגילים" כלומר לא של MATROX עם שתי יציאות DVI.... האם יש איזשהו הבדל מהותי?.. ואם לא אז למה המחירים של מטרוקס כל כך גבוהים ?!.. כ. של מטרוקס עם 64MB זיכרון לא פחות מ-1000 ש"ח! וזאת כשהסטנדרט היום הוא לפחות 256 מגה.... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_324 והנה עוד קישור למאמר שנכתב באתר זה על כרטיסי מסך של מטרוקס : http://hwzone.co.il/articles/Matrox_Parhelia/ חייב לציין שאני לא גיימר ואני זקוק …
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 6800GT בSLI כבר שנתיים אולי, רציתי לשאול אם הכרטיס הHIGEND לשעבר הזה עדיין מחזיק את המשחקים הכי חדשים על הרזולוציות הפילטרים הכי הכי וכו' עם מסך של 19" ?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הכ"מ מגיע ל90 מעלות במאמץ. מה עושים? מה יכולה להיות הבעיה? תודה. עריכה: Gigabyte 6600GT 128mb DDR II ולא עבר OC.
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רוצה לקנות מסך איפה אפשר לראות ולהתרשם מכל החברות כמו וויוסוניק, סמסונג, וכו'..(עדיף בצפון או במרכז). תודה.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GForce 2 64mb GTS ויש לו יציאות וכניסות של וידאו. מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויודע איזה הגדרות/דרייברים/וכו' צריך לספק כדי שהכרטיס אכן יתפקד ויוציא וידאו? ניסיתי להיעזר בתמיכה של asus אבל אין שם עם מי לדבר. אני בעיקר רוצה ללמוד על חיבור המחשב לטלוויזיה כך שאפשר יהיה לצפות בטלוויזיה בסרטים מהמחשב ולצפות דרך מסך המחשב בטלוויזיה. התוכלו להיות לי לעזר?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חברה קיצר יש בנאדם שהציע לי עיסקת טרידאין כזאת לי יש 9600אקסטי 256 מגה של גייקיוב קניתי אותו לפני 7 חודש ב1120 שח..קיצר הבנאדם הציע לי שאני יקח 5900MSI VIVO לא מוחלש [אקסטי] ובעל VIVO ואחריות לעוד 8 חודש בזיגזג עולה 1650 [כרטיס בין חודשיים] ושאני יוסיף לבחור עוד כ 300 שח עכשיו אני חשבתי יותר בכיוון של עם כבר אז להוסיף רק 200 וכמו כן מה שרציתי לשאול: * מה דעתכם כללי על העיסקה הזאת שווה לי נישמע טוב למי יש תכרטיס הזה שהוא הציע לי פה ויכול להעיד עליו משהו..וכמו כן יודע מהירויות שעון שלו או בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת...? *ודבר שני שחשבתי עליו זה שהמפרט והספק שלי חלשים בכדי להפיק משהו מהכרטיס שכן גם ה9600אקסטי לא מנוצל ברובו על המפרט שלי זה בדוק [אני במארק 01 עם המפרט שלי וה…
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי כרטיסים למחשב החדש שלי ואני צריך עזרה בלבחור איזה מהם יותר טוב ה7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E או Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E אני לא גימר כבד אז אני לא נראה לי צריך כרטיס יותר חזק מזה ובKSP אי אפשר לקנות את ה6800GT אז אני רוצה אחד מהם איזה כרטיס מסך יותר טוב ??
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
1.איזה כרטיס 6200 הכי זול בארץ בתצורת AGP שניתן לפתוח בו את בצינורות? מה שחשוב שיהיה בעל יכולות OC טובות. 2.מחפש מדריך לפתיחת צינורות נעולים בכרטיס זה. 3.האם יש אנשים בארץ שביצעו מוד זה? ואם כן מה שיפור שהושג? אם תוכלו תביאו תוצאות של ביצוע המוד גם מחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בעצם הכל בכותרת - ראיתי אצל חבר DVD-WRITER שהוא קנה מארה"ב ותומך ברזולוציה כזו. איכות התמונה מדהימה !!! חשבתי לחבר ל-HTPC כי אני רוצה משחקים.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למערכת שלי מכיוון שאת שלי הבאתי לאחי. q6600|GA-g41m-es2l |4gb ddr2 tranced|ati hd6870|corsaiir hx520w|cm690 2 basic|1TB samsung hdd X3 אני מתלבט בין 2 כרטיסים בגלל המחיר. HD6850 או GTX560 TI השאלה אם אני יקח את הTI יהיה לא אותם ביצועים כמו עם 6850 בגלל הצוואר בקבוק הגדול שיש עם המעבד? או שלקחת TI? המחירים ממש משמעותיים זה 500 ו1000 אז אני שואל את דעתכם. חג שמח
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש 6600GT בכמה משחקים, התפריטים של המשחק מוצגים בצורה ובה והכל עובד וכך גם בווינדוס אבל כשאני מתחיל לשחק למשל ב FAR CRY אז הצבעים במשחק עצמו בוהקים מאוד מאוד או למשל ב PAINKILLER הכל כהה מדי. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הגאמה, בהירות וכו' וזה לא עזר מה הבעיה מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא : Q6600 4GB זיכרון P35 לוח אם כרטיס מסך - GEFORCE GT8600 עכשיו המשחקים החדשים שלאחרונה יצאו , כגון JUST CAUSE 2 , גם על ההגדרות הכי נמוכות כולל הרזולוציה הכי נמוכה , לא רצים חלק . עכשיו אני מודע לכך שהכרטיס ישן . אך האם זה הגיוני , או שיש בעיה בכרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי ATI HD4850X2 CF ואת המארז EAGLE VIPER 2 1 כשהטמפרטורה של הכרטיסים היא 85 מעלות המארז נכנס "למצב קריטי" ומצפצץ בלי הפסקה (ציפצוף טמפרטורה) כנראה שהוא לא מבין שיש CF יש דרך לבטל את הציפצופים או שיש בעיה במחשב? 2 זה מסוכן לעשות CF בלי קירור ? כי המחשב מאוד חם ואני מפחד שבסוף דבר כלשהוא ישרף
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-