כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני בשוק כל העבודה שלי אני חודשים יושב על האתר ולבסוף אני מגלה שלא משנה מה אני עושה הוא שומר לי אותו ב-256 צבעים מוזר מאודדדד אני לא מוצא פיתרון...מה לעשות אני נועש!!!!! :bash:
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי, הייתי היום אצל חבר, אחרי שכיבינו את המחשב והדלקנו שוב, המסך פשוט לא הגיב ניסיתי להחליף חוטים אבל כלום- כאילו לא מקבל אספקת חשמל. ( "17" lg flatron 775 ) עכשיו זה לא קשור ביציאת כרטיס מסך - גם כי עם מסך אחר הכל רגיל וגם כי הוא גם לא אומר NO SIGNAL הוא פשוט לא נדלק ( בלי נורה, בלי כלום) הוא לא נשרף או לאודע מה, כי לא ראינו שום דבר מיוחד ( אין ריח, אין בום, אין כלום ) יש למשהו רעיונות? ???
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על fx 5500 128 bit 256mb oc של bfg?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך power color x800 xl עדכנתי את הדרייברים שהגיעו איתו אבל אני כמעט בטוח שצריך לעדכן אותו גם מהאינטרנט. אני מבקש את עזרתכם מאיפה אני מוריד את העדכון הכי חדש בשבילו? וגם איך אני יודע אם יצאו עדכונים חדשים במשך הזמן? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה...משהו לא היה בסדר עם הדרייברים שלי...אז עידכנתי לגירסה...(71.89)... לפני שכל זה קרה...שיחקתי Generals...הייתי צריך לכבות את המחשב...כיביתי והדלקתי... עכשיו שבאתי להדליק אותו עוד פעם...איך שהוא נכנס לוינדווס המסך התכבה...אז מה שעשיתי זה להתקין דרייברים מחדש דרך מצב בטוח.... אבל שבאתי לשחק במשחק עכשיו....אני נתקל בהודעה.. כזאת (למטה)... ויש לי DX גירסה 9.0c.... תודה לעוזרים...!! עריכה _______________________________________________________________________________ ביצעתי בדיקת Direct3D דרך ה"כלי אבחון DirectX"...ונתקלתי בבעיות... והנה התוצאות: תוצאות בדיקת Direct3D 7: שגיאה בשלב 8 (??יוצר התקן תלת-מימדי): HRESULT = 0x887602eb (קוד שגיאה) תוצאות בדיקת Direct3D 8: שגיא…
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT מסוג LG 775FT (ארבע שנים ). היום בלי שום הודעה מוקדמת הוא פשוט לא נדלק ונשמעים תיקתוקים מהמסך כאשר הוא מחובר לחשמל. רציתי לדעת האם שווה להשקיע בתיקון או זה הזמן להחליף מסך ? במידה וכדאי להחליף אודה להמלצה : אני דיי אוהב לשחק במשחקים אך שולחן העבודה שלי דיי צר אז ההתלבטות שלי היא בין מסך CRT או LCD ? (בתקציב של עד 1600 ש"ח ל LCD ועדיף עם יציאה של DVI ). ,
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לדרייבר של VOODOO MONSTER 3DFX 6MB 128BIT . כרטיס ישן מאוד אך זה מה שיש לקרוב משפחה. התקנתי לו ווינדוס 2000 אך עדיין לא זוהה הכרטיס מסך ע"י מערכת ההפעלה. יש לי דרייבר של ווינדוס 95 בלבד(הדרייבר המקורי) ומין הסתם הוא לא מתאים. אני מוכרח שתעזרו לי במציאת דרייבר לכרטיס זה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
תראו יש לי כרטיס מסך של LEADTEK 6800NU 128MB ושמתי את כל ההגדרות בCSS על הכי נמוך שיכול להיות !! והרזולוציה 1024X 768 ובעיקרון אני מקבל לפעמיים 60 והכי גבוה שלי זה 160 אפילו פחות!!! ואני לא יודע אם זה FPS DROP או שזה ככה אמור להיות ואם זה אמור להיות ככה מה הFPS המינימנים שאמור להיות לי? אני מריץ את הכרטיס על סטוק וגם יש לי עוד בעיה פתחתי פעם אחת צינורות והכל היה בסדר ועכשיו שאני פותח אני רואה ריבועים כאלה בצבע שקוף לבן וגם אני לא יכול לעשות OC אפילו על העלאת נקודה אחת הוא מודיע לי שהוא נכשל :s05:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שתי המסכים עולים +- אותו מחיר בסביבות ה 650-700 שח היתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הדגמים ואיזה יותר מומלץ מהם כמו כן אם אתם חושבים שיש מסך יותר מומלץ ממינו תצינו את הדגם
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בעיקרון הדרישות הבסיסיות הן: - התקציב הוא בערך בסביבות ה700-800 ¤ - 17 אינצ' מספיק - מגיע לרזולוציה של לפחות 1280*1024 - אמינות - אין ממש חשיבות לFPS, כל עוד זה לא ממש ממש נמוך ( מתחת ל50 ).. כי זה לא למשחקים אלא יותר לעבודה משרדית וסרטים אודה מאוד למי שיש לו המלצות/רעיונות...
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי אני מעוניין במסך LCD 19" לפחות עד 2500 שקל מקסימום חשבתי על ה SAMSUNG 913N אבל אני קונה כרטיס מסך GEFORCE 6600GT וחשבתי אם לא כדאי מסך אחר שיינצל את ה DVI ? מה דעתכם ? ועל איזה מסכים אתם ממליצים ? תודה ארז
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום... אני בודק את הטמפ לכרטיס מסך במחשב החדש (בחתימה) עכשיו ... אני משתמש בתוכנה ATITOOL במנוחה הכרטיס על 47 ובמאמץ הוא על 77 !!!!!! זה עצום יחסית למחשב חדש ! והוא SAHPPIRE שהכרטיסים שלהם (לפי מה שאני יודע) הם דיי קרירים... מה אתם אומרים על הטמפ?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
Gigabyte GA-RX80128D זה הדגם קודם כל האם הוא 128 ביט או 256? האם הוא עם 12 צינורות או 8? לפי http://www.a1-electronics.net/Graphics_Cards/ATI/2004/ATI_Radeon-X850-X800_Dec.shtml יש לו 12 צינורות ו 256 ביט לפי דימה מפנדה יש לו 8 צינורות ו 256 ביט לפי האתר של ג'יגה בייט (משום מה העמוד של המוצר ירד עכשיו) הוא 128 ביט ו 12 צינורות מי צודק מי לא תעזרו לי פה
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לכרטיס הזה: http://www1.shopping.com/xPC-Sapphire_Technology_Sapphire_Radeon_X800_PRO_AGP_8X_256MB_DDR3_Video_Card_w_VIVO_Retail_Powered_by_ATI_Free_2nd_Day לא הצלחתי למצוא. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
פתחתי עכשיו את ארבעת הצינורות ב6800nu שלי. נכנסתי לשחק ופתאום אני רואה שלא רואים טוב. רואים כל מיני נקודות קטנות שחורות כאלה על המסך. מה לעשות? (במחשב ככלי רואים טוב רק במשחקים לא רואים טוב)
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
הוא מחברת XFX, אז השאלה אם מישהו יודע מה הבאנדל שבא איתו???
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הדגם הספציפי: F700P תחת תפריט ה-Color יש פונקציה שנקראת Temp. על מה היא אחראית? ברירת-המחדל היא 9300K (Present), העליתי אותה ל-10000K ולדעתי, רואים טוב יותר. מקווה לעזרה בנושא, יניב
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
טוב כמה בעיות.... דריברים 4.10: VIVO תקין רואים טלויזיה בסדר. אפשר לשנות AA AF אבל לא ניתן לראות תשינוי במשחקים. 3dmark 05: 4700 דריברים 5.3 ו- 5.4: VIVO לא עובד רק שומעים מהטלויזיה ולא רואים. ניתן לשנות AA AF רואים תשינוי במשחקים. 3dmark 05: 4670 *כל הבדיקות הורצו בלי ה- Norton המסריח ובלי אף תוכנה ברקע ** בבדיקות לפני כחודש עם 5.3 ציון הכי גבוהה 4800.....
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
2535 עם הכל בסטוק לגמרי הכרטיס והכל,זה כרטיס עם ליבת r360 ,התוצאה היא 2535 כמו שהזכרתי בהתחלה. התוצאה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כמו החוט של העכבר שמתמונה הזאת למשל...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש תכנה שמוחקת לחלוטין את כל הדרייברים? יש לי דיי בעיות להסיר דרך הלוח בקרה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
נכנסתי לביוס שלי.. סתם שוטטתי לי נכנסתי לVideo Configurations. היה שם: AGP / PCI בסדר הכרטיס מסך שלי הוא AGP.. וAGP מסומן.. והיה שם גם AGP Aperture Size וליד זה 64MB.. אפשר כמובן לשנות. והכרטיס מסך שלי זה Radeon 9600PRO 128MB שיניתי עכשיו ל128MB אבל עד עכשיו הכרטיס מסך שלי עבד על64MB??? או שאני צריך להחזיר ל64MB כי זה לא קשור לזה?
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם מסך פשוט (CRT) בעל MS רגיל..יכול להשפיע על חוויית משחק? זאת אומרת אם המסך פשוט הוא יקבל תגובות איטיות יותר מהמחשב ויראו את זה במשחקי ירי גוף ראשון ברשת נגיד ובגלל זה אפשר יהיה להפסיד? או שהמהירות הזאת היא זניחה והרבה יותר מהירה בעצם מהמחשב.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-