עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האות ניתן, המגבלה הוסרה - וביקורות עבור כרטיסי ה-GeForce RTX 2080 ו-GeForce RTX 2080 Ti הציפו את הרשת בבת אחת לכתבה

2. Started by BLASTER,

שלום,יש ברשותי את הכרטיס redeon 9800 pro 128mb 128bit של ספיר עכשיו אני רוצה לדעת האם אני ירגיש הבדלים שאני משחק ב128 ביט לבין ה256 ביט?? יש לי אפשרות כספית לקנות כרטיס אחר במחירים כאלה אני רוצה לדעת עם באמת כדי להשקיע בזה או לא...

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by KingYes,

הכרטיס כל כך גדול, ככה שאין לי אפשרות להשתמש בכל ה-SATA-ות שלי. יש איזה קומבינה לשחק עם זה?

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by n0stredamus,

שלום לכולם ... קצת מסובך לי העניין הנ"ל אז חשבתי להתייעץ פה בחכמי הפורום השונים ... אז ככה : מחשב 2.4 עם כרטיס מסך רדאון 9000פרו של ג"יגבייט , מסך 15" דק פשוט , פלזמה של דייהו 41" מהדגמים הפשוטים .... מה שאני רוצה לעשות זה בעצם להגיע למצב שבו במסך 15" אני מנהל את כל העניינים והתוכנות למיניהם וויזואלים שונים כמו סרטים יוצאים למסך פלזמה ... עד לכמה שהבנתי יש שתי אופציות בעצם ... אחת זה דרך היציאת tv-out והשנייה דרך הvga screen 2 .... מה שמביא אותי לשאלה הראשונה שלי ... מה מהשניים יותר טוב ועדיף , ולמה ... ? והשאלה השנייה ... קצת יותר מסובך אני חושב ... אבל ככה : ישנם כלמיני שומרי מסך חביבים כאלה שאני רוצה שירוצו על הפלזמה (ואני מדגיש ) בזמן שאני עובד על ה15" , האם אפשר…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי מאיפה אני מוריד עידכון לכרטיס שלי ועם זה יגרום נזק לכרטיס

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  6. מה קורה פה? באגים או משהו לא בסדר? 500/1120 טמפ' בסדר גמור.. לפני שעה שיחקתי AOE3 על 570/1290 והיה מצוין מה קורה פה? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Jack_g,

היי חברה, אני צריך את דעץכם בנושא: אני משדרג מחשב וקונה 2600K ומתלבט אם לקנות לוח Z68 בעל יציאות גראפיות ולהשתמש בIGP ולמכור את ה HD5670 שלי או לקנות לח P67 ולהתשמש בHD5670 הזה? ברצוני לציין שאני לא גיימר מטורף ואני צמשחק במשחקים כמו STARCRAFT2 ופה ושם FPS. אודה מאוד לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by bobby323,

ראיתי שאפשר להשיג מגוון דיי רחב של כ.מסך בסביבות 2500 (PCI-E) מישהו מכיר פה משהו ממש משתלם(אם אפשר להסביר למה הוא משתלם)

9. [h=2]3D stereoscopic זה תכונה להמרת 3D במסכים[/h]האם הוא טוב גם במסכי 3D ? אם הוא טוב במה זה מתבטא ? האם משחקים וסרטים 2D יראו טוב יותר במסך 46" עם 3D של המסך או עם [h=2]3D stereoscopic יחודי של נבדיה או AMD ?[/h]

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. השאלה בכותרת או איך אני יכול ליראות את הטמפ' בזמן מעמץ.

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by ganymede,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים ובטלוויזיה דרך מקרן או מסך גדול. האם אני ארגיש הבדל גדול אם אני אקנה לוח-אם עם כרטיס מסך משולב (ערכת שבבים intel G965) לעומת כרטיס מסך ממוצע נפרד? תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by ar2r,

יש לי ספק 550UB HEC ואני חושב לקנות את הכרטיס הזה HD4890 האם אני צריך בשבילו ספק יותר חזק ממה שיש לי? יש לי מסך 19 אינץ

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by cohentw,

שנה טובה לכולם שמעו, יש לי את הבעיה הזאתי שיש לרוב הילדים שיש להם כרטיס מסך חדש וצריכים לשנות את ההגדרות וכל החארטה הזה קיצור אני משחק במשחק Counter Strike כבר עם הכרטיס מסך הזה איזה 10 חודשים והתחיל לרדת לי ה FPS משהו מפחיד, הלכתי לחנות אמרו לי להחליף כרטיס ואני לא רוצה להחליף אותו כי הוא רק חצי שנה אצלי הוא עוד צעיר ATI RADEON XPRESS 200 Series למרות שהוא ישן (הדגם עצמו) יש אפשרות שאני יכול לשנות את ההגדרות בכרטיס הזה ? או שיש דרך אחרת בלי לקנות כרטיס חדש ? או... לעשות סנכרון אנוכי?! אני לא יודע איפה עושים פה את הסנכרון בכרטיס הזה.. בבקשה נסו לעזור לי ובלי לכתוב תקנה חדש! שנה טובה

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  14. לא יודע למה אבל התקנתי את העידכונים הקריטיים של WINDOWS UPDATE בWINDOWS98SE ועכשיו אני לא יכול לשחק במשחקים או לשמוע מוזיקה כי הסאונד פשוט השתבש .כל המשחקים עובדים מהר מידי ואין סאונד נורמלי במשחקים הוא מקרטע במיוחד בהפעלה .יכול להיות ש6800GT לא נתמך על ידי WINDOWS 98SE? כי לא הייתה לי הבעייה הזאת עם FX5700LE עם אותו כרטיס קול כך שזה לא קשור לכרטיס קול, אודה למי שמתמצא בנושא ויוכל להשיב לי.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by almogila,

שלום רב לכולם אני מחפש כרטיס DVR 4/50 או 4/100 למצלמות אבטחה יש לכם המלצות לכרטיסים איכותים.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  16. עם איזה כרטיס מסך מינימלי אני יוכל לשחק GTA 4 בהגדרות גבוהות ותמונה יפה (לא מקסימליות)?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by CMuf,

שלום לכולם. לאחר שהיה לי כמעט שלוש שנים 460 של gainward, שעבד מעולה, הוא הפסיק לעבוד לחלוטין והייתי חייב להפעיל את האחריות, וקיבלתי gainward 560 ti במקום. הבעיה הגדולה שעדיין נשארה עם ה560 ti : הרעש שהוא עושה הוא רעש חזק מאוד (מאוורר). זה רעש שמאוד קשה לעבוד איתו, הוא לא מחליש את עצמו כאשר windows פועל ונמצא בidle רגיל בשולחן העבודה. אפילו התוכנה של gainward, ה expertool, לא מצליחה לשנות את הרעש. נשמע שהמאוורר בשיא העוצמה שלו, ושינוי באקספרטול למעלה או למטה במהירות המבוקשת מהמאוורר לא מחלישה את הרעש או מחזקת אותו. אותה מהירות. ניסיתי לשים למשל לנסיון את msi afterburner, זה לא עזר. שיחקתי גם שם במהירות וזה לא שינה כלום. ניסיתי דרייברים שונים של נבידיה, ניקית…

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  18. האם הלוח מגביל איכשהו את הכרטיס הנל? היום ראיתי את זה וזה נראה ממש מוזר. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי, קצת החוצה מהגיימינג הפעם. מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב חדש שאני מרכיב. השימוש בו יהיה לאינטרנט ותכנון, ועיקר העניין הוא תוכנת SOLID EDGE. (כרגע גרסה 5) עד כמה שאני יודע כל חווית השימוש במחשב ובתוכנה יקבעו על פי הכרטיס מסך שיבחר. (המעבד כנראה יהיה I5, עם 8GB RAM) לגבי תקציב - אין לי כוונה ללכת לכרטיסים החזקים שעולים 2500 4000 ש"ח... אני מחפש משהו בתחום הביניים שיעשה את העבודה שכרטיס גיימינג לא יעשה במקרה הזה. אשמח לתגובות והמלצות מאנשים שהשתמשו אפילו בעבר... תודה רבה! ניר

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by lmlm,

'>http://bp1.blogger.com/_gQWohSISwpA/RxC5colRPcI/AAAAAAAAACc/3uL98mbo5TI/s1600-h/PERY.jpg"] '>http://bp1.blogger.com/_gQWohSISwpA/RxC5colRPdI/AAAAAAAAACk/G-iI9X8xSuQ/s1600-h/Quake+4.jpg"] '>http://bp2.blogger.com/_gQWohSISwpA/RxC5c4lRPeI/AAAAAAAAACs/tmyuK5XLwDM/s1600-h/scct.jpg"] '>http://bp3.blogger.com/_gQWohSISwpA/RxC5dIlRPfI/AAAAAAAAAC0/vnRBktcL4G4/s1600-h/fear.jpg"] http://myevilprocessor.blogspot.com/2007/10/geforce-8800-gt-512mb.html נראה מבטיח ;D לכל המתכננים על HD2900PRO, חכו ש8800GT יצא, יצאו עוד ביקורות לכרטיס מסך ואז תחליטו

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by zivgev,

אהלן, אז ככה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס MSI Radeon R9 280X GAMING. אך שמתי לב שבKSP נותנים עליו שנתיים אחריות לעומת שלוש לשאר הגרסאות. השאלה שלי היא לשים לזה חשיבות? האם הכרטיס יתן ביצועים טובים לפי מי שהתנסה אולי עם הכרטיס? בנוסף בחנות המליצו לי ללכת רק על ספייר. תודה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. היום דיברתי עם הדובים ונאמר לי שבכלל הכרטיס שאני הזמנתי XFX6800U לא ידוע בכלל תאריך שלו שיגיע לארץ אז הם אמרו לי ש ב 15 לספטמבר צריכים להגיע אליהם ליטקים.. אוקיי אז השאלה שלי מה אתם חושבים..... לקחת תליטק שיבוא שזה גם עוד תוספת מחיר או לחכות לכרטיס מסך שאני הזמנתי... וגם מה האפשרויות OC ל ליטק... עם מישהו יודע ...

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by UHU,

שלום אנשים! אתמול הרכבתי לי מפרט מחשב מעולה, הבעיה היא שיש לי כמה שאלות המפרט הוא - מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪889 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 מחיר: ₪599 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 מחיר: ₪410 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪161 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪256 קשיח למחשב שולחני: Corsair 60G SandForce 1200 Forse series כמות: 1 מחיר: ₪661 כרטיס מסך: Sparkle GTX560 Ti 1GB GD…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  24. שלום לכולם, לפני כמה זמן התייעצתי לגבי כ.מסך ובסוף לא יצא לי לקנות, לכן אני מתייעץ שוב. מפרט קיים: מעבד:AMD PHENOM II X4 955 BOX 3.4GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 כרגע עם כרטיס מסך זמני - Nvidia GT220 1GB מארז: COOLER MASTER CM690 ספק כוח: ANTEC 550WATT VP550P מסך LG FLATRON W2242SM - 22" , הרוזלוציה המקסימלית זה 1680x1050 אבל כדאי שהכרטיס יתמוך גם ב1920x1080 מן הסתם. כרטיס מסך שאני שוקל - Sapphire Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5http://www.tms.co.il/product/12971. עולה 750 שקל בtms. המלצות אחרות? אני מחפש את הכרטיס מסך שייתן לי הכי הרבה תמורה לכל שקל גם לטווח הארוך - אשמח לאיזה דיל או משהו משתלם במיוחד. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אהלן. אני קונה מחשב חדש לגיימינג בתקציב של 2500-3000 שקל לאחר שהמחשב הקודם נפטר. במחשב הקודם היה לי את הATI 4770HD ואני מקווה שגם הוא לא הלך... אותו שדרגתי לפני כמה חודשים... עכשיו, במחשב הנוכחי אני כנראה אסתדר על מעבד I5 וזכרון 4 GB, כלומר מבחינת מעבד וזכרון אני סגור. וגם הוא לרוב מריץ לי משחקים כמו דיוק ניוקם החדש ואססינס קריד די חלק ברז' של מסך 19 רחב (1440x900)... המעבד היה צוואר הבקבוק. אז שאלתי היא האם אני יכול להסתדר על ה4770HD עם המחשב החדש עד לשדרוג בעוד שנה וקצת ולהריץ משחקים על הגדרות מקס' ברזולוציה הזו או שאתם ממליצים כבר מעכשיו להשקיע בכרטיס מסך חדש? תודה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.