עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shlomi8,

מישהו יכול בבקשה להביא לי את התוכנה ...thank you (לא מבקש קראק חח)

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by JSK,

אז ככה, ראיתי עכשיו ביקורת עליו פה באתר (אף פעם לא ראיתי אותה) וקראתי שהוא די טוב. ראיתי שהוא נמכר בערך ב1400. לאיזה כרטיס של ATI הוא משתווה? איך הוא? תודה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by October,

i860 + HD4850 = צוואר בקבוק?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  4. Started by justblack,

שלום חברים אני צריך המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 400 שח שיהיה AGP X4 זה התקציב... תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by stingeR-,

אנשים , הרדאון 8500LE של XpertVision חזר לזיגזאג , לכל האנשים בעלי התקציב הנמוך!! : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=613 להזכירכם : R8500>R8500LE>R9100>R9000PRO>R9200PRO>R9200>R9200SE בהחלט קניה מאוד משתלמת רק לד"א , 9100 ו8500LE זה אותו כרטיס.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  6. שלום ! יש לי לוח אם של אינטל D815eea [פנטיום 3 1000] ורק עכשיו ראיתי שיש עליו , מחבר של DVO וניסיתי למצוא מידע עליו גם באתר של אינטל וגם פה וברשת בכלל . יש לי מספר שאלות בקשר לזה : א. הבנתי שזה מאפשר חיבור של מסך LCD למחשב שלי , איך? צריך להכניס כרטיס, עם חיבור DVI ואם כן אז למה המחבר? ב. אני יודע שלכל LCD יש כניסת VGA רגילה אז למה להשתמש בזה בכלל? ג.ממה שהבנתי זה מאפשר גם TV OUT איך בדיוק אני מנצל את זה , האם יש צורך בכרטיס ואם כן אז מה הרעיון ? תמיד אני יכול לקנות כרטיס טלויזיה שיש בו TV OUT או אפילו לקנות כרטיס מסך פשוט עם יציאת TV וDVI, אז למה צריך את המחבר הזה אם אני צריך כרטיס שהיה עובד באותו אופן בלי המחבר ? ד.במידה ויש רק איזה כבל "קוסמי" שמחברים אותו פשוט לל…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by Eden 6600,

אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש בקרוב, בעיקר כדי להריץ את המשחקים FarCry 2, Devil May Cry 4, Gears of War. בהתחשב במפרט שלי, איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי להריץ את המשחקים הנ"ל באיכות מספיק טובה שאני יהנה ממנה (ואני לא גיימר רציני אז אין לי דרישות גבוהות) את הזכרון אפשר להרחיב בלי בעיה אבל השאלה היא אם קניית לוח אם ומעבד חדשים הם דברים נמנעים כדי לממש את הדרישות שלי או שלא? התקציב לכרטיס יכול להגיע ל-1000 ש"ח בערך...

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  8. יש לי כרטיס TV מסוג leadtek tv2000xp global בחלון הצפייה התמונה נחתכת למטה, כל השורה הראשונה של התרגום לא מוצגת. זה נראה כאילו הרזולוציה של כרטיס הטלויזיה לא מתאימה או משהו.. איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  9. Started by amirfefer,

ב-HIGH רזולוציה 1024X768 (עם הכרטיס FX5900XT וAMD 2500 ללא OC) תוצאה טובה? אני גם סובל מקירטועים קלים אחרי הטעינה, בתחילת המשחק... סביר?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by menybo2,

תודה לכולם על העזרה אבל אני עדיין במבוי סתום אני לא מבין כלל בכל מיני המרות הללו בחומרה...

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by semuel_t,

היי... האם הכרטיס הנ"ל חזק מהכרטיסים הקודמים לו? 9600 Pro 9600 9500 Pro ומה ההבדל בין גירסת 9600 XT של ה- 128 מגה זיכרון לזאתי של ה- 256 מגה זיכרון? האם יש הבדל בביצועים?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by alomm,

יש לי כ.מסך גיפורס 5900xt ושאני מריץ סרטים יש פסים לאורך בצבעים ירוק-ורוד-שחור. זה גם קורה שאני מפעיל דיסק dvd, ויש לי את כל המקודדים וניסיתי גם ב bs player להריץ וחזרה אותה בעיה. גם ב fifa 2005 יש עיוותים בתמונה, למרות שיש משחקים שאין איתם שום בעיה. מחקתי את הדרייור ועידכנתי וזה לא פתר את הבעיה ויש לי את הדירקט איקס הכי מעודכן יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by N82,

אני לא משתמש בויסטה ולא יהיה לי צורך בDirectx 10

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by Maor Shahar,

מה עדיף לקנות... (ההפרש הוא באזור ה10 שקלים...) Sapphire ATI Radeon x1600 PRO 512MB או ASUS EAX1600PRO/TD 512MB ?!?!?!?!?!?!!? ??? ??? ??? מי מהם טוב יותר?ולמה... קירורים שונים?? ובמידה ואני קונה את הלוח ASUS P5B DLX... האם התמיכה בכרטיס מסך תוצרת ASUS תהיה טובה יותר? תודה מראש... הוספתי את הלינקים האלה.. : Sapphire- http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=133&pid=g ASUS- http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=241&model=812&modelmenu=1 ואם כבר... אז אולי בכלל עדיף ללכת על מעבד גרפי חזק יותר.. אבל בעל נפח זיכרון קטן יותר? למשל... איזה X1800 עם 256MB?! או שבכלל לרדת מATI?! ללכת על איזה GeForce?! מה כדאי?…

15. Started by Guarding angel,

פה תמצאו את כול הדרייברים שתרצו מהישנים ביותר לחדשים ביותר כולל גרסאות בטא לATI וNVIDIA על כול סוגיהם ודגמיהם http://downloads.guru3d.com/ ***לאחראי הפורום*** תוכל לשים את ההודעה הזאת בסטיקי?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  16. שלום לכולם, רכשתי 4870X2 לפני כמה ימים,הוא מצריך 2 חיבורים,האחד PCI E 6 והשני PCI E 8... יש לי ספק TT טאף פוואר 750וואט,הספק בהחלט ראוי להחזיק כרטיס מסך כזה ואפילו מעבר לזה..הבעיה היא שאני לא יכול להשתמש בכרטיס החדש וזה ממש מעצבן !! אני חייב מתאם..PCI E מ6 ל8 פינים והוא לא מגיע לא עם הספק ולא עם הכרטיס.. אני לא יודע באיזה חנות ניתן להשיג את המתאם בארץ...אחרי בירור באינטרנט הבנתי שאני לא היחיד: http://hardforum.com/showthread.php?t=1335462&page=17 אין לי בעיה להזמין את המתאם מחו"ל..אבל החנות היחידה שהזמנתי ממנה בעבר והיא עושה משלוחים לארץ..המתאם אזל מהמלאי :'( Out of Stock! http://www.frozencpu.com/products/6088/cab-97/6_Pin_PCI-E_to_8_Pin_PCI-E2_Adapter_Cable.ht…

17. Started by SpidiMan,

http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX76T256D-RH.htm כרטיס ישב על מחשב שישמש בעיקר למשחקים, מה שכן אני לא מעוניין לקנות כרטיס במחירים גבוהים כמו X1900XT (גם בגלל שיכנס הדיירקס 10 בזמן הקרוב). לכמה זמן הכרטיס הזה יחזיק ? הוא טוב (הדגם הספציפי הזה) ? הוא יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה טובה/בינונית/גבוהה ? שאלה אחרונה, זו קניה משתלמת סך הכל או שאין למה לצפות ? ??? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  18. מה יותר טוב asus gf4 mx 440 64mb ddr או ati radeon 8500le 64mb???

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  19. יש לי את הדרייבר האחרון 4.9 ותמיד שאני שם נגיד את הגמא בתלת מימד 1.75 המשחק בהיר וכאילו זה לפעמים זה לא נשמר ואני צריך לשנות את זה שוב מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. שלום חברים, זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך טוב עבור מחשב חדש בבית. השימוש במחשב היינו שימוש ביתי רגיל פלוס מעוניין להמיר בעזרתו קלטות וידאו ישנות של המשפחה לקובצי מחשב או לDVD . עריכת תמונות ברמה בסיסית+ המחשב לא ישמש למשחקים. אני לא שולט בתחום הכרטיסים, מעוניין שתכוונו אותי למוצרים מבית Leadtec או Asus ( הסיבות עימי ) התקציב הוא עד 800-900 ש"ח לא יותר הנטייה שלי היא לחפש מוצרים ללא מאווררים ורק עם גופי קירור פסיביים גם לטובת שקט וגם למניעת בלאי של המאווררים, לא יודע למה אני תמיד נרתע מכרטיסים עם מאוורים חזקים או גדולים מחשש לתקלות. אשמח לקבל פידבק גם בנושא. טיפה רקע על המחשב רמת המחשב Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם Asus P5K זיכרון 2K ( טרם החלטתי 667 או 800…

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  21. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך x1950 pro 256 mb אבל אני לא ממש אוהב להסתמך על מה שרשום באתרים אז עם יש לכם את הכרטיס מסך הזה אך ורק עם יש לכם כי אני לא רוצה לשמוע דברים שרשומים באתרים או שתתנו לי לינקים לביקורת בבקשה תגידו לי: איך הביצועים? התאכזבתם? יש בעיות בכרטיס? מה הטמפרטורות שלו? הוא רועש? הקיצר תתנו כמה שיותר מידע ואני מדגיש רק עם יש לכם את הכרטיס מסך הזה ד"א עם יש לכם המלצה אחרת אחרי שקניתם אז תגידו תרשמו

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by eliil1,

הזמנתי מחשב, עם הכרטיס 4870X2 ,רציתי לשאול אם כשהוא יגיע אליי כדאי להתקין דרייבר? או שעדיף להשאיר כמו שזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. אבל שיתאים לצפיה בסרטים בLCD 17" וגלישה באינטרנט וזהו ושיהייה אמין בבקשה תודה. עריכה: המסך הוא מסך של genuis לפני 4 שנים בערך אז מאמין שהוא עם חיבור AGP

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by mrsph666,

שלום, זאת אני מברר בשביל חבר - איזה כרטיס מסף כדאי לקנות במחיר שציינתי למעלה? אל תגידו לי 6600GT מ KSP, כי אני גר במרכז, משהו סוס עם אחריות יותר משנה (מומלף) - איזה שבב, יצרן וכדאי חנות ברמת-גן! כרטיס מסך ל- AGP. מפרט: P-4 2.8 HT PC3200 256MB x 2 תודה!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by Bar1234,

שלום לכולם... רציתי לדעת איך המסך של MAG MS776..... LCD אם מישהו יכול לתת לי ביקורת עליו.... מה הביצועים שלו לגבי משקחים....? האם הוא מתאים?.... תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים