עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jambo7,

אני הולך על כרטיס 6600GT ןלא יודע באיזה יצרן לבחור ובאיזה דגם עד סכום של 1400 שח

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. בניתי אתר באיימייג' רדי ויש לשוניות למעלה שאין בעיה איתם אני מקשר את הלשוניות לדפים למשל לשונית "מסזיקה" לדף "מוזיקה". עכשיו בתוך הדף מוזיקה יש עוד לשוניות כמו "מזרחית" וכמו "לועזי" עכשיו כשאני עושה סלייסים על הלשוניות שבתוך הדף "מוזיקה" (שהוא אחד מהלשוניות הראשיים) אז הסלייסים הראשיים מתחילים להידפק לי לא פועלים יותר... אני נואש אני מחפש משהו שיעזור לי להבין יותר לומר איך זה עובד ד"א אני משתמש בImageReade cs אז אם משהו מבין בזה ויוכל לעזור לי שידבר איתי באיסיקיו או במסנג'ר... ICQ:800097 Mess:kobitomi20@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  3. שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש...הוא יהיה מיועד למשחקים בעיקר וגם סרטים אינטרנט וכו'... בקרוב אני אעבד על מפרט...אבל כעת אני רוצה להתייעץ בקשר לכרטיס מסך.. המטרה שלי היא כרטיס של PCIEXPRESS שיהיה חזק למשחקים... מצד שני אני לא רוצה להשקיע יותר מדי מכיוון שבקרוב יצאו משחקים כמו QUAKE4 שידרשו כרטיסים ברמות גבוהות ואז אני אצטרך כבר לשדרג... אז השאלה מה אתם מציעים...בוא נניח שאני יכול להשקיע 1200 ש"ח עד 2200 ש"ח כאשר נראה לי שזה יהיה מוגזם בשביל זה... אם יש משהו באמצע זה יהיה מעולה ב1500-1700 אבל השאלה אם הוא יתן יותר תמורה מכרטיס ב1200, כמו ה6600GT... תודה לעוזרים, מצפה לתשובות.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by lipa,

עד 4000 ש"ח , שיהיה טוב לכל השימושים (יש דבר כזה ?) לסרטים , משחקים , וגלישה באינטרנט

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by kw,

שלום לכולם צריך lcd שיתאים גם למשחקים וסרטים וגם לעבודה משרדית , התקציב עד 2000 עם אפשרות לחריגה קלה . ראיתי מסכי 12ms של viewsonic ו - benq והזווית צפיה שלהם היתה מאוד צרה . כמה מסכים שנראים טוב על הנייר - 1. cmv ct-726d http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={3E4B1D12-02A4-40E4-B686-827ECD4AF1C5} זמן תגובה 14ms , עם dvi , מחיר כ-1600 . יש ל- cmv גם דגם של 8ms שלא ראיתי בארץ - http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1363 . 2. eizo L551 http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=L551&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 מחיר 2300 בלי dvi עם 16ms . 3. lg l1720b קצת ישן אבל שמעתי שהוא עדיין טוב מחיר 1700 בלי dvi עם 16ms . האם מישהו ראה מסך מה…

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  6. אחרי התלבטות החלטתי לקנות למערכת המחשב החדשה שלי כרטיס X800XL ולא X800 PRO. אמנם לא גיימר אבל אני כבר בארהב כרגע ומחליף מחשב פעם בכמה שנים וזה יבטיח לי אורך נשימה משופר. ראיתי כאן ביקורות נלהבות ביותר על הכרטיס הבא עם VIVO שהוא דרישה מוקדמת: HIS X800XL IceQ II Turbo Dual DVI VIVO 256MB PCIe. http://www.neoseeker.com/Hardware/Products/his_rx800xl_iceq_ii_turbo/reviews.html?ns=40601c6a40c0f65365a7ea8bb3c167e4 מאתר החברה: http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=155&view=yes צוין בביקורות שהוא אמור להיות ברמת מחיר של 300$ מה שעושה אותו אטרקטיבי במיוחד. הבעיה היחידה שאני לא מצליח למצוא אותו בחנויות רגילות או ברשת, גם לא ברשימת החנויות שמופיעה באתר של החברה: http:/…

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by Guy King,

אני רוצה לקנות מסך חדש השבוע, והגעתי למסקנה שאני אקח את ה-710 של סמסונג. עכשיו, ב-KSP יש את ה-710N ב-1590 ואת ה-710T ב-1930. מה ההבדל בין השניים? איזה מסך יותר משתלם? האם כדי להוסיף עוד 240 ש"ח בשביל לקנות את גירסת ה-T במקום ה-N, או שזה לא משתלם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  8. שלום לכולם וחג שמח! יש לי כרטיס RADEON 9600 PRO בן כשנה ועד היום ראיתי סרטים בלי בעיה דרך חיבור המחשב לרסיבר עם כבך S-VIDEO איכותי. לפני מספר ימים התחלתי לראות מן גלים כאלו על מרקע הטלויזיה תוך כדי צפייה. וזה מאוד מפריע . האם הכרטיס המסך נדפק? יכול להיות שמה שדפק אותו הוא שכל פעם שאני רוצה לראות סרט אז אני משנה את הגדרות הרזולוציה של המסך כך שיתאים לגודל הטלוויזיה ובנוסף גורם לכך שיראו את התמונה רק על הטלויזייה ולא גם בטלויזיה וגם במחשב ( שידור תמונה יחיד.) ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס שמתאים ל XP ואין שום שינוי . מה יכול לגרום לזה להדפק, זה אמור להיות כרטיס מספיק חזק ובטח לא כזה שידפק כל שנה . יש מצב שזה שכל פעם שינוי ההגדרות דפק את הכרטיס , אולי זה משהו בהגדרות ? זקוק לע…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  9. Started by Shaker,

יש לי 6600GT הרצתי את המשחק סוואט 4 , בזמן המשחק היו תקיעות כל כמה שניות למשך איזה 3 שניות , פתאום אחרי איזה 3 תקיעות כאלה המסך נכבה , זה קרה גם ששיחקתי האלף לייף 2 . השאלה SWAT 4 אומר לרוץ לי חלק גם עם פילטרים אז למה זה ככה?? זוהי בעיה של התחממות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by g1zey,

טוב אז אני מחפש לקנות 6800 ואני לא יודע איזה דגם ... בעקרון חשבתי על הדגם הזה Leadtek Geforce FX6800 128 mb Retail A400TDH [A400TDH] זה AGP ו-256 ביט ( אני צריך AGP :< ) הכרטיס עולה 1600 שקל , ורציתי לדעת עם יש דגם של ה 6800NU שהוא שווה יותר מהדגם הזה ? * צריך שתתחשבו גם ב OC וקירור *

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by BeRo,

אני משתמש עכשיו במסך LCD שך BENQ שזמן התגובה שלו 16MS. החלטתי לבחון אותו במשחקים. יש עוד אנשים שיכולים לתת לי פידבקים לגבי משחקים ששוחקו על גבי מסכי LCD? ציינו בבקשה אילו משחקים שחקתם, האם היו מריחות ואם הן היו נוראיות ואת זמן התגובה של המסך והדגם. תודה.

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by DOGMA,

במהלך השיטוט השבועי בregistry כדי למפות את מבנה הדרייברים, כן אפשר למצוא מיפויים ברשת אבל אי אפשר ללמוד ולזכור מזה כלום. נתקלתי בRegKey בשם Hypermemory שהיה מבוטל בדרייברים, לאחר כמה חיפושים ברשת והצקות לכמה אנשים התברר לי שאפשר להפעיל את הHM על כל כרטיס של ATi מבוסס R300 ומעלה, אולם השיפור יהיה זניח ביותר אם תזמוני הזכרונות הם לא ברצפה(2225 או משהו מאוד קרוב לזה). הפעלת הHM הובילה לשיפור של כ5% ב3Dm03 ולשיפור של קצת פחות מ10% ב3Dm05, על זכרונות PC3200 2-3-2-5 T1. כדי להפעיל את הHypermomry תכנסו לRegistry editor ע"י הרצת הפקודה regedit בrun, תריצו חיפוש על Hypermemory ותשנו את הערך מ-No (0x00000000) לYes (0x00000001).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by זקן ארציאלי,

שלום אני מחפש Plugins ל-Pinnacle- Hollywood FX 5 אתם אולי מכירים?

14. Started by BlackDiablo,

רציתי לדעת איך אני מחבר מחשב נייד לטלויזיה ושאני יוכל לראות בטלויזיה את מה שיש במחשב ואיזה קבלים אני צריך תודה

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by Aqualiz3r,

שלום חברה....אז על איזה חברה הייתם ממליצים יותר? לפי מה ששמעתי eVGA יותר בטוחים....אבל אני רוצה לדעת מה אתם "אלופי המחשבים" חושבים על זה?

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  16. בתקציב של עד 1000 ש"ח, זקוק לכרטיס מסך שעיקר יעודו עריכת וידאו ואנימציה תלת מיימדית, אך גם צריך לתת לי ביצועים טובים במשחקים כבדים. שיהיה PCI-E ו 256MB תודה על העזרה...

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  17. רציתי לדעת אם אתם יכולים להביא לי לינק שבו יש פירוט על מהיריות שעון של הרבה כרטיסי מסך מהחדשים וגם מהישנים כאילו לראות תמהיריות שעון של כרטיסי מסך ..

18. שלום. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 9200 128MB+TV+DVI שעלה לי 400 שקל לפני 10 חודשים. אני מוכר אותו (מישהו רוצה?) ולכן צריך לקנות כרטיס מסך חדש. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שהוא סך הכל קצת יותר טוב מזה שיעלה בסביבות אותו מחיר כמו שעלה הכרטיס הישן. אני חושש להתבלבל ולקנות כרטיס פחות טוב ממה שהיה לי ולכן זקוק לעזרתכם. המטרות שלי בו: חיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים, לשחק במשחקים, (אני ממש לא גיימר כבד, אני יודע שכולם פה קונים כרטיסי מסך שעולים 800 שקל מינימום שלדעתי זה מוגזם, כי כל המשחקים החדשים עולים בכיף על הכרטיס של ה128) צריך שתהיה בו יציאה למסך DVI, יציאה למסך רגיל ויציאה לטלויזיה. וחשוב שלא יהיה PCI EXPRESS כי אני מניח שהלוח אם שלי לא תומך בזה. המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8C לו…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הי, אני רוצה לראות מסך 19 אינטש של DELL בפעולה. דיברתי עם היבואן ואין לו תצוגה, ואף חנות לא מוכנה להראות אותו לפני שקונים. אני מאוד אודה למישהו שמחזיק כזה מסך בבית (או במשרד) ויסכים לארח אותי לכמה דקות של בחינת המסך. אני מדבר על דגמים 1901FP או 1905FP החדש יותר. תודה וחג שמח, מוטי

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by Merlin,

שלום, אני מחפש המלצה מימשהו שכרגע רואה את hot על גבי מסך המחשב שלו. אני לא מצליח למצוא את התוכנה (או ליתר דיוק למצוא את הקינפוג הנכון) הנכונה בשביל לצפות בשידורי hot במחשב. יש לי בבית שני ממירים, אנלוגי ודיגטלי, אין לי בעיה לחבר כל אחד משניהם למחשב. במחשב יש לי כרטיס טלוויזה שיש לו כניסות של svideo, הכבל הצהוב ההוא, ואנטנה. הוא מותקן כהלכה. בממיר האנלוגי של הוט (general instrument) יש רק יציאה של אנטנה. בדיגיטלי (samsung) יש יציאות של הכל. יש לי את התוכנות Beyond TV ואת chrisTV. אם מישהו מצליח כרגע לראות HOT מעל מסך המחשב שלו באמצעות כרטיס טלוויזיה, אני ממש אשמח לדעת את הקינפוג הנכון. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by qpalzm,

לכל המעוניין: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=673569#post673569

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  22. Started by kingpin,

קניתי את המסך לא מיזמן אחלה מסך וזה שאני עובד איתו אין בעיות אבל אם אני משאיר אותו דלוק נגיד שעה שעתיים או יותר שאני חוזר והוא נידלק מחדש או שאני מדליק אותו בכפתור עוד פעם לא משנה הוא מיתכווץ לי קצת בצדדים ואני כול פעם צריך לכוון מחדש אני עובד על 1024 על 748 75 הרץ והדריייבר מותקן תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by זקן ארציאלי,

שלום אני מחפש Plugins ל-Pinnacle- Hollywood FX 5 אתם אולי מכירים?

24. Started by Idan-h,

זה ה1730S http://www20.graphics.tomshardware.com/display/20041123/17_lcd-09.html בטבלה הקטנה כתוב White spot - 185 Black spot - 0.77 Contrast - 1:240 לעומתו ה710T של סמסונג http://www20.graphics.tomshardware.com/display/20041123/17_lcd-19.html White spot - 233 Black spot - 0.42 Contrast - 1:550 כמה שאלות אני רוצה לקנות את ה1730B, ולא נראה לי שיש הבדל בניהם בקונטרסט, אפילו קראתי בהשוואה הם מתכוונים של1730B יש קונטרסט נמוך יותר? בכל מקרה, ה1:240 שמדדו לLG צריך לשנות לי את הבחירה לא? כי תראו את ה710T של סמסונג..ואפילו ה1720B של LG קיבל 1:393 שם. מה זה הwhite והblack Spot? התשובות חשובות לי מאוד שכן אחרי פסח אני סוף סוף קונה מסך. כל תשובה תתקבל בשמחה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים