עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by e.i69,

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש וצריך ייעוץ לכרטיס מסף-המיפרט מעבד E65502.33 1333FSB C2D זיכרון KINGSTON 2GB DDR2 800MHR מארז+ספק 400W 6A19-F2 COMUCASE מסך 5000:1 DVI 2MS 1953TR LG כרטיס מסך SAPHIRE 1950PRO 512 PCIE כללית לסרטים מישחקים יחסית כבדים ועריכת ווידאו. האם הכרטיס הנ"ל מספק ומתאים למיפרט ? למימשק PCIE -{האם יש חשיבות או העדפה למימשק הניבחר?} ומה ההבדל בין הכרטיס הנ"ל לבין SAPHIRE X1950PRO 512 PCIE והאם יש הבדל במחיר? אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  2. ערב טוב רציתי לדעת האם כרטיס מסך משפיע משמעותית על עבודה ב Photoshop... (חשוב לציין שהעבודה היא לא אינטנסיבית..) יש לי במערכת השניה כרטיס ג'יפה 2 ואני רוצה לקנות שילוש חדש שכולל Barton 2500 + Abit NF7-S2... אין לי ממש כסף להוסיף לכרטיס מסך...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by mor_shalev,

אני מחבר שני מסכים ל4850. מסך אחד lcd והשני רגיל ctr.. כאשר אני מדליק מחדש את המחשב אז המסך הlcd נדלק ועובד אבל אם אני מנסה תוך כדי פעילות של המחשב להעביר את התצוגה למסך הרגיל ואז להחזיר למסך lcd אז הוא לא נדלק לי.. וגם כשאני מנסה לעשות ששני המסכים יפעלו ביחד אז רק המסך הCRT עובד.. מה אפשר לעשות? האם הבעיה במסך או בכרטיס מסך? (פעם זה עבד לי מצויין אבל עכשיו משום מה זה לא עובד... וניסיתי לשנות דרייברים וזה עדיין לא עובד)

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by אלעד6,

צריך המלצה לכרטיס מסך PSI EXP בין 1300 ל1500שקל רצוי NVIDIA

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  5. לדוגמא אם תלכו לאתר של אחת החנויות ותסתכלו על הזמינות של הכרטיסים תראו שיש המון מסדרת 700 של נוידיה וגם 600 אפשר למצוא למשל באתר של KSP אפשר לראות בדיוק באיזה סניפים יש מלאי ויש עשרות של 760 למשל מפוזרים בסניפים השונים עכשיו אני שואל את עצמי מה הסיכוי שמישהו יכנס לחנות ויקנה 760 כרגע שהוא עולה 1400 שקל ועוד שנייה מגיעים כרטיסים עדיפים בסכום דומה אפשר לשער שהחנויות יכולות להכנס להפסדים של עשרות אלפי שקלים אבל בטח יש להם את הדרכים שלהם להזיז את הסחורה

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. דבר ראשון אני משוטט באתר כבר הרבה זמן ומאוד מתרשם לטובה שאנשים שבאמת מבינים נותנים ביקורות שעוזרות יישר כוח ;D ולשאלתי--אני קונה בקרוב מחשב חדש ומאוד חשוב לי שהוא יהיה בעיקר לצורכי עריכת וידאו (וגם קצת משחקים אך הדגש הוא על ו י ד א ו ) לפי מערת הצעת מפרטי המחשב באתר הוצע בין היתר PCX - GeForce 7600GS leadtek/Gainward - passive cooling עכשיו אני מוכן להוציא עד 1500-1700 שח על כרטיס אם אכן בעוד שנה הוא עדיין יהיה רלוונטי ולא מיושן ,האם יש עוד כרטיסים שכדאי לבדוק עבורם? העיניין הוא שהמחש ישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו SONY VEGAS ו"פריימיר".... אשמח לתשובה , ושוב אחלה אתר

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  7. אני מעוניין לחבר את YES למחשב ולהיות מסוגל: 1. להקליט תכניות על פי EPG ולא רק שעה/ערוץ 2. לבצע עצירה והמשך בתכנית שוטפת 3. לקלוט ולשדר בחזרה ל LCD שלי HD 1080 האם זה הכרטיס הנכון בשבילי? למישהו נסיון עמו? יש יותר טובים? תודה.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  8. שלום שלום, הורדתי את 3dmark2001 והרצתי אותו על המחשב שלי וקבלתי תוצאה של 3320 תאמת אני לא ממש יודע מה זה אומר ואם זה טוב או רע - למה וכו' אשמח לקבל הצעות הבהרות. ניר. המפרט שלי : pentium3 733 256mb זיכרון 133mhz GeForce 3 ti200 64mb ddr460mhz wd 20GB 7200 תודה

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by bigrambo,

דייייייייייייי כמה אפשר אם בעית הסרטים באתרי סירטונים כמו YOUTUBE ואחרים כל פעם שאני רואה סרטים בצפיה ישירה מאתרים המסך ניהיה פיתאום לבן או שחור ואז חוזר וכל המחשב ניהיה איטיייייייייייי וזה בטוח מהכרטיס מסך כי היה לי NVIDIA לפני זה ולא היה בעיות. יש לי WIN7 64 BIT ודריבר מעודכן לכרטיס מסך. הלוח שלי זה GIGABYTE P55 UD6

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אז ככה המפרט שלי הוא: I5 3470k לוח h67 8gb ddr3 Gtx 470 רזולוצית המשחק שלי היא Fhd 1080 נכון לעכשיו הכרטיס עובד אבל אני מתפשר הגדרות! חשבתי על זוג של 660gtx או על זוג של 270x מה אתם ממליצים? חשוב לציין יש מגבלה של גודח הכרטיס ל 9.5 אינץ!

11. תמונה: מה הוא רוצה ממני??? תודה

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  12. אהלן.. בגלל שאני טוחן את החיים בצבא איבדתי לחלוטין את הTRACK אחרי שוק כרטיסי המסך... איזה כרטיסי מומלצים לגיימינג כבד היום? במחירים סבירים? האם משתלם ללכת על סדרת ה 8800 של אנבידיאה או על החבר'ה החדשים של ATI עם תמיכה בDX10.1? אודה לכל מי שייעץ ויסביר מה לעזאזל הולך בשוק הכרטיסים בחודשיים האחרונים.

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  13. שלום לכולם, כרטיס המסך אצלי במחשב הוא MSI TI 4600 עם TV OUT מסוג S-VIDEO. כרטיס הטלוויזיה הוא FlyVideo 2000FM והוא כולל כניסת S-VIDEO IN. אני מעוניין להקליט בזמן משחק (Medal of honor למעוניינים לדעת) לקובץ AVI או MPEG על מנת להציג לחבר'ה בעבודה איך נראה משחק multi-player באינטרנט. חיברתי את שני הכרטיסים באמצעות כבל S-VIDEO ובחרתי בתוכנה של כרטיס הטלוויזיה להציג את מה שהיא מקבלת מכניסת ה- S-VIDEO אך אני רואה מסך שחור עוד לפני הפעלת המשחק. ציפיתי לפחות לראות את ה-desktop בחלון של כרטיס הטלוויזיה... יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון או איך להשיג את אותה תוצאה אחרת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הלוח ASUS H81M-K, הכרטיס SAPPHIRE REFERENCE 7870 GHZ. מה שראיתי במקרה הוא שהמאוורר הימני בגוף קירור של הכרטיס יושב ממש מעל הפינים לחיבור המארז בלוח אם. זה יוצר מצב שהמאוורר מסתובב ממש כלום-מרחק מהכבלים של המארז ושאני לא יכול לחבר את הרמקול של הלוח. עכשיו לא איכפת לי מהרמקול, אבל התכנון הוא לתת את ה7870 לאח שלי ולקנות 280X משומש או הWINDFORCE או הVAPOR X (איזה עדיף ד"א? לפי ביקורת הג'יגהבייט מקרר יותר טוב), רק שלפי האתר שלהם הם יותר גבוהים (מלמעלה למטה) ב3 מ"מ ו10 מ"מ בהתאמה. השאלה היא אם אני יכול להסתמך על זה שהקירור שלהם לא ידרוס את הכבלים, או שאולי יש אלתור אחר שאני יכול לעשות. זו תמונה שכמעט ממחישה את המצב - בגלל שזה צולם מלמטה ובפעולה זה נראה כאילו עוד יש קצת רווח, וא…

15. Started by sPoiled,

מה יותר חזק CF של שני כרטיסי מסך 4870 או 4870X2, הם בערך באותו מחיר.. תודה D:

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  16. שלום רציתי המלצה על כרטיס מסך תומך full hd שיתמוך במסך הזה LG W2261V http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2658&CatCode=139 יש למישהו עוד המלצות לגבי מסך במחיר הזה? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן אנשים, אני החלטתי לשדרג כרטיס מסך ל9800GXT+ יש לי מארז של trendsonic לא יודע עד כמה זה אומר משהו(נראה לי שהוא גנרי לגמרי) Motherboard: M3N78-EMH HDMI + GeForce 8200 integrated + Hybrid SLI Central Processing Unit(CPU): AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 4GB DDR2 Hard Disk: WDC WD3200AAKS-00B3A0 ATA Device (298.09GB) Video Card: NVIDIA GeForce 8200 ועם ספק כח של 480W האם זה מספיק בשביל להתקין על המחשב את 9800GTX + והאם הוא ייכנס לי פיזית למארז(הייתי היום בKSP והבחור שם אמר לי שהכרטיס מפלצת ואל נכנס במארזים גנריים) תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by BONO,

Sigma Designs Realmagic XCard MPEG-4/DivX Hardware Decoder אני רוצה לקנות אותו אבל אני מתלבט בקשר לכרטיס של LEADTEK לא זוכר תשם יש רק אחד אני רוצה כרטיס שאפשר יהיה להקליט מוידאו אליו (למחשב) מהטלוויזיה למחשב ו.. זהו יש את נראה לי בשני הכרטיסים איזה יותר איכותי ואיזה לפי דעתכם אני צריך רשמתי לכם מה אני צריך

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by nemesisx2,

אהלן חברה, אתם יכולים בבקשה לתת לי המלצה על כרטיס PCI-E טוב עד 1700 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  20. BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מה מבניהם יותר טוב ולמה? והאם מישהו יכול להביא לי הוכחות?! עוד שאלה: האם זה משנה הרבה גירסת 640MB לגרסת 320MB? האם יש הבדל עצום ששווה את ההפרש?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by asmon,

I get a message which says that the video card performance has been decreased because the video card doesn't receive enough power. My question is, if i'll keep using my spu for about a month and only then buy a better psu, will it damage my video card?

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  22. חבר טוב שלי קונה מחשב בקרוב והוא ביקש ממני לבחור את המפרט. המערכת הפעלה תהיה ULTIMATE ועל המחשב הולך להיות מדיה סנטר, ככה שחשוב שהכרטיס מסך יהיה טוב בשביל המדיה סנטר. המסך מחשב יהיה 19 LCD לא רחב והוא יקנה בקרוב טלוויזיה LCD '37 בשביל המדיה סנטר, ממש לא מתוכנן OC והאמת היא שהוא בכלל לא יודע מה זה OC. חשוב שהכרטיס מסך יהיה שקט והוא רוצה שלכרטיס יהיה TV out טוב. התקציב הוא בסביבות ה500 עד 600 שקל. הכרטיס מסך כמובן יהיה בתושבת PCI EXPRESS. בבקשה תשלחו הרבה תגובות, יש לי עד יום שלישי!

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by mosheva,

שלום!!! אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות ה -1900 שקל שני המסכים שהבנתי כי הם הבולטים בשוק ותחת תקציבי הם הסמסונג 710N וה LG 1720B רציתי לדעת מי עדיף ואם יש עוד מסכים שמשתווים לאלו באיכות ובמחיר... תודה!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  24. בעיה: אחרי שאני יוצא ממשחקים ה-DESKTOP שלי נהיה בהיר כאשר אני נכנס לתצוגה לצבע זה מסתדר יש לי RADEON 9000 PRO יש דרך למנוע את זה?

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by ben672,

ערב טוב! יש ברשותי כרגע מעבד phenom x3 8450 השאלה שלי היא אם הוא יכול לגרום לצוואר בקבוק ל-5750. תודה מראש לכל העוזרים..

• 4 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.