כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב כי של התחיל להחליף צבעים וגם כי הוא כבר בן 4.... אז בגלל שאני לא ממש מתמצא במסכים אני מחפש מסך CRT 17 אינט'ש בממחיר של עד 1000 ש"ח וראיתי במכרז של וואלה את המסך הזה :http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1604526 ורציתי לשאול איך הוא ? כי קראתי ביקורות והן אומרות שהוא דיי טוב.. השאלה שלי היא האם שווה לקחת אותו או לקנות מסך אחר ואם אחר אז איזה ?
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה ההבדלים המשמעותיים בין הכרטיסים: ATI 9800PRO ל X600XT 128 (של אביט)? (לא לצורך קנייה) הנה הדגם של אביט: http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=195 ובמילה אחת גם- איזה יותר טוב מהשניים.
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כמו שחלק ממכם יודע קניתי כרטיס מסך חדש (Radeon 9800SE) ואני רוצה להתקין לו סופטמוד (הדרייברים של אומגה) כדי לעשות אותו R9800 PRO. אם אני מתקין אותו הוא יכול להוות נזק לכרטיס?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מעוניין לצ'פר את עצמי ב-6600GT AGP אחרי ש"שרדתי" את ה-MX440 64 MEGA 64 BIT של PALIT : :-[ אני חשבתי לקנות של לידטק כי מאוד חשוב לי הטמפ' ואני יודע שיש להם קירור איכותי, אבל לג'יגה בייט יש ביצועים מעט יותר גבוהים לא? האם שווה לשקול אלברטון? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אוקיי,אז לפני איזה 4 ימים התחלתי לראות כל מיני קווים ועיוותים קטנים על המסך,שהופיעו ונעלמו,התדירות של ה-"הפרעות" האלה התגברה ביומיים האחרונים,אתמול כיביתי את המחשב והיום הדלקתי אותו,הגעתי למסך של הלוג-אין ,פתאום הופיע איזה מסך,והודיע על בעייה עם הכרטיס מסך,ובנוסף היה כתוב שהוא מבצע דאמפ לפיסיקל ממורי,עשיתי שוב ריסטרט,ומאז הכרטיס מסך לא עובד,אי אפשר לראות כלום {המסך שחור}..אציין שעם כרטיס מסך אחר הכל עובד. מה אתם אומרים הלך לי הכרטיס מסך..הוא די חדש בן שנה וחצי בערך.. דרך אגב הוא של ספייר 128 מ"ב זיכרון...בנוסף ראיתי גם שהמאוורר שלו לא פועל. אני ממש מודאג,עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 9 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בדר"כ זה 48-49 שאני במחשב רגיל היום השארתי את ה- -1.6CS פתוח ולא במישחק כאילו רק הוא פתוח התפריט שלו והכל ולא עשיתי התחלת מישחק.. אני חוזר אחריי שעה שעה הטמפ' של הכרטיס מסך 59,60 ... אחריי חצי שעה שיצאתי מהמישחק חזר ל- 48/9 האם זה הגיוני ? האם הטמפ' שלי בסדר וביחס ממוצע טוב ? במיקרה שאני יגיע ליותר יש סיכון משמעותי יותר ?
-
שלום לכולם, יש לי מחשב P4 2.66GHZ עם 640MB זיכרון. החלק החלש שלו זה כרטיס מסך ישן יחסית שאני רוצה להחליף GEFORCE4 64MB. השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים (מקרן) איזה כרטיס מסך ממומלץ לזה עד 1000ש"ח? תודה רבה גיא
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום איזה מסך לגרפיקה (פוטושופ) וסרטים הייתים ממליצים? גם משחקים אבל לא כבדים או משהו כזה חשוב במיוחד שהצבעים יהיו אוטנטים. עדיף LCD עדיף 17-18 תקציב 1750 עם אפשרות לעלות ל2000 אם לא ניתן ... תגידו
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס xfx 6800gt שהיה במצב מנוחה בצורה קבועה על 55 מעלות (לפי מה שהבנתי זה טוב) מאז שהתקנתי את הדריבר האחרון ביותר(75.90) הטמפרטורות עלו ל67 במצב מנוחה...יש קשר בין הדברים או שיכולה ליהיות בעיה אחרת?? בכל מקרה יש לי 2 מאווררי 12 ס"מ במארז בנוסף לקרור בכרטיס ככה שהקרור החיצוני חזק
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
נגיד לי יש 128 MB בכרטיס מסך שלי אם הייתי קונה 256 במה זה היה עוזר לי ביצועים,איכות?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לאחר התרד שפתחתי ולאחר תגובותיכם אני מתלבט בין שני מסכים (שיתאימו בעיקר למשחקים ) : 1. BenQ FP71G פלוס- עם ספק כח פנימי גודל נקודה - 0.264 זמן תגובה 8ms רמת ניגודיות (Contrast) גבוהה ביותר 1:500 בהירות cd/r260/300 זוויות צפייה - 140/130 רזולוציה מקסימלית 1280x1024 כמות צבעים 16.2 מליון 2.LG 1730B עם כולל DVI - יציאה דיגיטלית קצב רענון מדהים של 12MS קונטרסט 1:500 רזולוציה 1280X1024 כמות צבעים 16.2 מליון אודה לעזרתכם
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כרטיס מסך מעבד נתונים או שהוא רק מקבל אותם מהמעבד ורק מסדר אותם על המסך?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בתקציב של 2800-2900 שקל, שיהיה טוב למשחקים ושיהיה לו צבעים חדים כמו של מסך CRT ומה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40711&sog=C-Monitor ? אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים רשמו לי בבקשה בתודה מנור
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב למשחקים ואיפו אפשר לקנות אותו
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/atinewboardwith32pipelines.shtml איזה כרטיס אני חושב אחד הכי טובים לא? ועוד משהו רציתי אתר שיש בו השוואות בין כרטיסי מסך, אבל בתמונות... (ראיתי את זה בG4TV)
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את הפילטרים ואני לא מצליח להכנס לccc , אני לוחץ על הסמל של הccc ולא קורא כלום. יש אולי עוד דרך להפעיל את הפילטרים ודרך אגב יש לי radeon 9600xt.
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני מחפש במיטב התוכנות ובדריוורים של הכרטיס שלי את הטמפ' שלי ואין אני רואה כאן אשכולות של אנשים שיש להם כרטיס מסך בדיוק כמו שלי ויש להם GigaByte Geforce 6600GT AGP למה זה ככה? דפקט בכרטיס?
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מדובר במסך CRT המסך אמור להיות רחוק מהמחשב השאלה היא האם אני מחבר כבל מאריך בין כרטיס המסך למסך זה פוגע באיכות התמונה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך של GIGABYTE מסוג 6600GT בגרסת OEM (כלומר ללא הקופסא, רק הכרטיס). הבעיה היא כשאני מנסה לחבר אותו לטלויזיה. לכרטיס יש חיבור s-video לא סטנדרטי עם 9 פינים (תמונה למטה מסומן ב-B). הכבל כנראה מגיע כחלק מהאריזה המקורית. מישהו יודע היכן ניתן להשיג כבל דומה?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
שלום רב ופסח כשר ושמח. איזה מסך למשחקים וDVD כדאי לקנות אין לי בעי'ה של מקום ככה ש LCD לא חי'יב רק שי'הי'ה תצוגה יפה תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי אנשים. בקיצור לחבר שלי יש רידון 9200 ועכשיו דודים שלו מחו'ל מביאים לו GF 6600GT לAGP כמובן. קיצר אני ירכיב לו אותו ומבחינה חומרית זה לא בעיה להרכיב אותו וכו' השאלה זה איך אני מוחק לגמרי את הדרייברים של הרידון? כי אחר כך אני פשוט מרכיב את הכרטיס החש ומתקין תדרייברים שלו. תודה =)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני מספר שבועות את הכרטיס 6800GT,היום התקנתי אותו על המחשב שלי,וכשאני מריץ Bechmark ב3DMARK05,הוא נתקע באמצע על אותו הפריים וממשיך לאחר מספר שניות,תופעה משונה זו קרתה לי גם עם שאר הדרייברים יש דרך לסדר את זה?חוץ מזה אני רוצה לדעת עם הכרטיס שלי עובד טוב כמו שהוא אמור. הוא מריץ משחקים טוב ואין בעיות.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע במסך LCD איכותי מאוד. אני לא סגור על הגודל, (17-18-19 אינץ') לכן אשמח לשמוע הצעות שונות. אני מעוניין במסך שיהיה כמה שיותר ביצועיסט, וללא חסרונות נפוצים של מסכי LCD. אני מוכן להשקיע כמה שצריך, עם תקציב מוגבל של נניח 3000 ש"ח. אני מקוה (תתקנו אותי אם אני טועה) שבתקציב כזה ניתן לקנות מסך שיתרונות הנוחות והיופי לא יבואו בו על חשבון הביצועים שלו במשחקים וסרטים. תודה !
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-