עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SenDeR,

יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, זיכרון ראם 1 גיגה. יש בו כ.מסך מאוד ישן ואני צריך כ.מסך שיעבוד איתו משחק הכדורגל PES2009. כמה זה צריך לעלות ? [אין תקציב מוגדר] ד"א זה על מסך רחב אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by STRENGTH,

דבר המודר: דיון זה הודבק לראש הפורום כדי לשמש מאגר מידע על מסכי CRT אשר יומלצו ע"י חברי הפורום, לכל מטרה ותקציב. כל מי שמחפש מסך מוזמן לפרסם כאן הודעה עם הפרטים שהוא מוצא לרלוונטיים + תקציב מיועד כמובן.

• 463 תגובות
    • 43.4k צפיות
  3. כמה בערך הם יעלו? ומתי יהיה אותם בארץ. תודה!

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by benking,

מהם הכרטיסי מסך הכי טובים שאני יכול לקנות ולא יעשה לי צוואר בקבוק? 1. מעבד CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) 2. ספק micro ATX 300W (אני יודע שהוא חלש) 3. לוח אם Motherboard Name Intel Luxemburg D915GUX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  5. בן דודי מתלבט אם לקחת כרטיס ATI. עכשיו חשוב לו הPHYSX - האם יש אפשרות עדיין להריץ PHYSX ובמקביל לעבוד עם הATI ?

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by KoDkOd,

זה אפשרי ?

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by bluemail,

ואם אני צריך להחליף ספק אז להוסיף

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  8. האם להחליף אותו לדגמים של 4670 יהווה שוויון ? אני לא מחפש משהו יותר מתקדם פשוט אחד שלא יעשה רעש ובעיות כמו זה. האופציות הן : Gigabyte Geforce 9500GT 512 mb DDR3 DUAL DVI Retail PCI-E Sapphire ATI Rageon 4670 512 mb DDR3 PCI-E Retail Gigabyte ATI Rageon 4670 512 mb DDR3 PCI-E Retail זה כל כרטיס מהנ"ל : http://www.1pc.co.il/index.php?cPath=4_40 יש שם גם של NVIDIA ... תמליצו לי בבקשה על אחד בסביבות ה500 מהחנות הזאת . תודה.

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by a007fan,

שלום לכולם, ראיתי שהיגיעו כרטיסי ATI החדשים מסדרת AIW. לי יש את אותו הכרטיס אבל שנקנה מארה"ב ולכן הוא בשיטת NTSC ולכן אין לי יכולת לצפות בטלוויזיה בו. אודה לאחד מכם שקונה את הכרטיס הזה מכאן אם יוכל לשלוח אלי את הביוס של הכרטיס שלו כדי שאוכל לצרוב אותו על הכרטיס שלי ולקוות שזה יעבוד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  10. Started by shimon17,

קיצר קיבלתי את הכרטיס היום ואני לא מפסיק להיות מאוכזב:\ א. מאז שהרכבתי את הכרטיס המחשב איטי! לקח לי 20 דקות להתקין את הדרייבר ובכללי אני שומע רעשים מהחומרה במחשב(לא יודע בדיוק מאיפה, זאת בעיה נפרדת) ב. עשיתי בדיקה ב3dmark03 וקיבלתי 6313 והיו לי ארכיטיפקטים.. בעעעעע.... ג. ועוד דבר אחרון, העובדה שיש לי ספק של 300watt יכולה להיות ממש משמעותית? יכול להיות שבגלל שחיברתי את הכרטיס הוא גורם לאיטיות של המחשב? ואיך אני יכול לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך? סליחה על כמות השאלות תודה לעונים

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by siddhartha,

מישהו אולי יודע מתי אמור להגיע משלוח חדש של ה 8800GT לארץ? אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, אבל חבל לי סתם לזרוק 200 ש"ח שהיבואן העלה תוך שבוע היה ניתן ללהשיג את הכרטיס עדלפני שבועיים ומשהו בסביבות ה 1400+ והיום הכי זול שמצאתי זה ב 1580 ש"ח. הכרטיס עדיין שווה את הכסף במחיר הזה, אבל אני מאד אשמח לדעת אם יש לי טעם לחכות למשלוח הבא שבו אולי המחיר ירד חזרה קצת קרוב יותר למחיר שהוא אמור להיות בחו"ל 250$ כמו שהוא תומכר בהתחלה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by b_yaniv,

שלום לחברי הפורום היקרים! יש לי מחשב בן שנתיים וחצי וברצוני לדעת האם כדאי לשדרג את כרטיס המסך (כרגע שלי פשוט לא תומך בDX11) ואם כן אז לאיזה. המחשב שברשותי : מעבד : pentium dual core e6300 2.8GHz זיכרון : 4GB כרטיס מסך קיים : AMD RADEON 4850 מסך : 23 אינץ' של סמסונג ברזולוציה של 1920X1080. אני נהנה לשחק בעיקר במשחקי FPS כגון CRYSIS 2, COD MW וכו'. התקציב שעומד לרשותי הוא עד 750 ש"ח (וכמובן שעדיף לחסוך). מודה מראש לכל מי שייסיע יניב.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

:AR15: זה הסקר הראשון שךי עשיתי אותו כי יש יותר מדי מבחר בשוק ורציתי לדעת מניסיון האנשים בפורום מה הוא הטוב ביותר. נ. ב. הכרטיס האחרון עולה 10000 שח וספק אם משהו עובד עליו או ניסה לקנות אותו.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by TARON,

http://service.futuremark.com/orb/index.jsp

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  15. שלום, יש לי מסך 20 אינץ' LCD רחב, Dell 2007WFP. כשקניתי אותו ראיתי את כל הסדרות שהיום ניתן להוריד על גבי כל המסך כאשר ה Aspect Ratio היה 16:9 (עבור מסך רחב) וזה היה על המחשב הישן שלי והכל היה מעולה והוא אוטומתי הציג הכל ככה . ועכשיו קניתי מחשב חדש וכל סדרה וסרט שאני מריץ אני רואה רק על חצי מסך (אולי אפילו טיפה יותר) ולא על כל המסך. וכשאני שם את ה Ratio על 4:3 רואים על כל המסך אבל זה מרוח כלפי מעלה. איך מתקנים את זה ? ולמה זה ככה בכלל ? זה הרי מחשב חדש והרבה יותר משוכלל מהזבל שהיה לי לפני זה ובכל זאת הוא לא עושה זאת אוטומתית. הכרטיס מסך הוא 8800GT. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by VolTAge,

שמתי בזמן האחרון עין על ה Radeon9700 החדש של ATi. למען האמת, אני תמיד היו לי כרטיסים של נוידיה, אז זה קצת קשה לי לשנות, אבל אחרי שראיתי את ההבדלים בין 2 כרטיסי ה High End של החברות השונות, לא יכולתי להתעלם מהפער. ( Gforce 4 Ti 4600 - Radeon9700 ). אבל נושא אחד במיוחד מציק לי וגורם לי ספקות בקשר לקנייה של הכרטיס. הדרייברים של ATi. Nvidia תמיד הייתה ידועה בדרייברים המצויינים והמעודכנים שלה, ותמיד העלתה את הכרטיסים של לקוחותיה לרמה יותר גבוהה עם דרייברים חדשים. עכשיו, מה שאני לא רוצה שיקרה, זה שאני יקנה את הכרטיס, והדרייברים לו יוכלו להוציא ממנו את רוב הכוח הטמון בו ( וכדי שזה יהיה הרבה כוח בשביל 2300 ש"ח ) או ש ATi לא יעדכנו דרייברים. בשבילי, תמיד הם נראו לי כחברה שלא …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by GunBlade,

שלום לכם! בזה הרגע קניתי כרטיס חדש ונוצץ מדגם Leadtek A250LE Vivo מבוסס GeForce4 TI4200, בעל 128MB זיכרון. הכרטיס מגיע עם דרייברים משלו, ואפילו יש להם עדכון באינטרנט שכבר התקנתי. למרות זאת, כל מני בדיקות Benchmarking שעשיתי לכרטיס (כדוגמת התוכנה 3DMark2002) נמצאו ברמות נחותות לעומת מחשבים בעלי אותו מפרט כמו שלי שפורסמו באתרי Benchmarking שונים ברחבי האינטרנט. מערכת ההפעלה שלי היא WindowsXP ואני פועל על מעבד AMD Athelon 1.2GHz עם 256MB SDRAM ו AGP x4. כמה שאלות: אני משתמש בדרייברים של החברה, אך אינני יודע אם הם מתקדמים כמו ה Detonator של NVidia. מה עדיף לי להתקין? את הדרייברים של LeadTek או את ה Detonators החדשים ביותר? אם זה לא הגורם להאטה (וההאטה משמעותית לפי הבדיקות), א…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ybe,

לפני מספר ימים רכשתי כרטיס מסך 256M radon9600 pro תוצרת SAPPHIRE.ברשותי מסך MAG 810 FD ולוח אם gigabyte GA-7VAX.התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר מבית ATI 4.11. הבעיה: הדרייברים לא מאפשרים לי לעבור קצב refresh rate מעל 60HZ (ברזולוציה 768*1024 ) למרות שהמסך תומך ברזולוציה הזאת עד 120HZ!. כתוצאה מכך התמונה מרצדת וגורמת לכאב עיניים, מה עושים? תודה

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  19. יש לי כמה שאלות : 1) האם זה משנה באמת איזה חברה המסך לגבי האיכות תמונה וכל השאר? 2)מה עוזר לי חיבור DVI האם הוא יותר טוב? 3)בבקשה תנו המלצות ונתונים שאני צריך לברר במיוחד לפני הקניה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  20. Started by nore0,

פתאום המסך נכבה לי בהפעלת משחקים מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  21. השאלה בכותרת. אי אפשר לשמוע מוזיקה בצורה נורמלית מאז. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by mMmSaK,

MSI AMD RADEON R9 270 GAIMING 2GB עם אחריות עד 9.4.17

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by stingeR-,

חבר שלי קנה לפני ימים אחדים כרטיס 6600GT של אלבטרון בממשק AGP , הכרטיס אם תסתכלו נראה טוב ויפה , וגם נראה כאילו יש עליו קירור לא רע בכלל , אבל זה ממש לא ככה , הקירור פשוט זוועתי , הוא עולה על הזיכרונות ועל הליבה , והוא פשוט גוש מתכת ענקי שיש לו כמה סנפירים , זה הכל , הוא לא מופרד ולא כלום , יענו, זה כמה גושים גדולים שאמורים לטפל בזיכרונות ובליבה , וזה ממש לא טוב , בקיצור , אצלי בבית שאצלי דיי קר(20-22מעלות בחדר) הכל עבד בסדר והכל , אבל החדר של חבר שלי חם(משהו כמו החדר שלי בקיץ , 30מעלות) , והכרטיס עושה בלי סוף ארטיפקטים , במהירות סטוק(500\900) יענו ארטיפקטים של הזיכרונות , לא של הליבה , וזה לא שתגידו שזה איזה מארז ג'נרי , זה FOXCONN DIABLOAIC , בקיצור , הכרטיס בכלל לא מו…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום לכם, אני די מצומצם בתקציב, משהו בסביבות ה850 ש"ח פחות או יותר. אני מתלבט בין הכרטיסים הנ''ל, אם יש הצעות עדיפות, בבקשה. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כולל G-FORCE4 MX460 ואם כן האם כדאי לקנות אותו מחברת GIGABITE ובאיזה מחיר אם אפשר תפרטו עליו ותגידו אם הוא טוב לאוברקלוק ואם יש עליו מאוור

• 3 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.