עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראשית עלי לציין כי הבעיה לא הייתה קיימת לפני הפירמוט,והבעיה: אינני מצליח להגדיר 1440x900/32.צריך להוריד ל16 סיביות או את הרזולוציה-אחד משניהם ניסיתי את 2 סוגי הדרייבר של ati:רגיל ו catalyst מסך 19 רחב מחובר dvi לכרטיס 9550 אודה על עזרתכם נ.ב - לא נגעתי בכפתורי המסך לפני או אחרי הפירמוט תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. היי יש לי שתי מחשבים הראשון פנטיום 4 פרסקוט סוקט 478 1MB מטמון 3.0GHZ מהירות שעון לא OC שתי סטיקים של 512MB זיכרון DDR 400MHZ לא OC סך הכול ל 1.0GB RAM כ. מסך nVidia MX4000 64MB AGP X8 VGA+OUT TV מהירות ליבה 250MHZ /מהירות זיכרון 405MHZ לא OC מיוצר ע"י MSI המחשב השני מעבד: סלרון 2.0GHZ סוקט 478 128K זיכרון מטמון לא OC זיכרון: DDR 333MHZ 512MB לא OC סטיק 1 כ.מסך nVidia FX 5200 128RAM AGP X4 VGA+DVI-D\i+OUT TV מהירות ליבה 250MHZ\מהירות זיכרון 280MHZ לא OC השאלה מה יתר מומלץ המחשב הראשון או השני אני לא רוצה לשדרג אני מריץ את המישחקים הישנים כמו GTA SA בסדר אבל מה יתר מהיר למישחקים אני לא רוצה שהפרסקוט היתחמם אז אולי להחליף ביו הכרטיסים כי אמרו ש פרסקוט החיים שלא קצרים אני…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by Mighty,

שלום אנשים ישלי כרטיס מסך ATI 9200 רגיל לחלוטין עם יצאות של DVI / S-VIDEO / VGA וחיברתי את הטלווזיה שלי (21 אינץ, 50 הרץ) לS-VIDEO וצד שני RCA (בננה) ל21 פינים בטלווזיה ככה שה S-VIDEO מחובר למחשב - RCA ל21 פינים שמחובר לטלווזיה ואני רואה שחור לבן!!! כל הגדרה שאני משנה זה לא מזיז... בהתחלה היה לי את הכבל ה"מקורי" שקיבלתי עם הכרטיס מסך (מכסף) והוא עבד יופי אבל הוא היה קצר... אז קניתי אותו כבל רק 2 מטר ( מזהב) והוא מראה שחור לבן...החלפתי בחנות לאחר מאותו סוג...ועדין אם יש פתרון אשמח לעצה אלדר

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  4. הכרטיס מיועד בעיקר לצפייה בסרטים באיכות HD (720p) כרגע, אך מעדיף אם יעמוד גם בסרטים באיכות גבוהה יותר למקרה של שידרוג טלוויזיה עתידי. בשנים האחרונות בשל החולשה של כרטיס המסך הקודם לא הרבתי לשחק אבל אני יותר מאשמח אם יתאפשר לי לשחק משחקים חדשים אחרי השדרוג (אני לא מפונק במיוחד במחינת FPS רזולוציה ואיכות, בסה"כ דרישת סבירות. כמובן שני מקווה שמשחקים ירוצו ולא תצוץ הודעת שגיאה כגון "הכרטיס מסך לא כולל פיקסל שיידר מספק" כמו שקיבלתי עד היום או לא תומך בDirectx חדש או כל הודעה שהיא. יתרת החומרה: לוח אם - ASUS A8N-E מעבד - AMD Athlon 64 3000+ זיכרון 1.5 ג'יגה (שוקל שידרוג גם בתחום הזה אם ידרש על מנת להפעיל משחקים בצורה סבירה) מסך - viewsonic VP930 (לצורכי רזולוציה על פי חוק…

5. http://www.amd-insight.de/main.php?cat=grafik&test=catalyst_comparison&page=1

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  6. Started by הודיה אסו,

מה עדיף שיהיה וי מסומן ככה? http://www.siz.co.il/my.php?i=my2hr2izmdn2.jpg על enbale manual fan control? או שיהיה לא מסומן? שזה מסומן למטה זה 41% כמו שאתם רואים ושלא מסומן 12%.. מה עדיף?

7. שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך GeForce 7600GT לפני כמה חודשים... והיום התקנתי GTA SA... כשהפעלתי את המשחק, שיניתי את ההגדרות של הרזולוציה של המשחק ל1152X864 X32... אחרי שההגדרות שונו כשאני נכנס למשחק שוב המשחק עובד על 60 הרץ ו"מכווץ" קצת לאורך.... אני לא יודע איך להסביר את זה כלכך אבל כשהיה לי את הרדאון לפני הג'י פורס פשוט שיניתי בהגדרות של הכרטיס משהו בOPENGL... חיפשתי בהגדרות של הכרטיס (ג'י פורס) ולא מצאתי שם OPENGL (דרך אגב עידכנתי לו את הדרייבר להכי עדכני...). חבר שלי אמר לי שאני אמור לשנות את הסינכרון האנכי ל"מושבת" (במקום "בבקרת היישום") אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לשנות את זה ל"פועל" אבל זה גם לא עזר... בבקשה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות זה יעזור לי מאוד.... (דרך אג…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  8. היי. הלוח שאיתו אנ עובד הוא: gagabyte k8nsc939 nforce 3 ויש ברשותי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X 128MB השאלה שלי היא כזאת : מה יותר איכותי קודם כל (למשחקים בינוניים ומטה --> לא לקפוץ) והאם יש טעם להתקין את הכרטיס החיצוני ? אם כן או אם לא..בוא נגיד, כמה רחוק אני יכול ללכת אם אני רוצה לשחק (FIFA2006, COMMANDOS או VOLFIED) .. תודה רבה ! נ.ב : Amd Athlon 64b 939 3000+ venice core .

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  9. Started by kman888,

קודם כל תודה. בעזרתכם קניתי כרטיס מסך. ועכשיו לשאלה. אני רוצה לחבר למחשב 2 מסכים. מסך חדש שמתחבר בHDMI ומסך ישן יותר שיש לו רק Vga הבעיה שבכרטיס המסך שקניתי אין יציאת VGA אבל במחשב עצמו יש כרטיס מסך מובנה שלו יש יציאת VGA. אז חיברתי את המסך החדש לכרטיס מסך החדש ואת המסך הישן ליציאת הVga שקיימת במחשב (לא בכרטיס המסך) ושני המסכים עובדים השאלה היא האם זה שחיברתי את המסך הישן ליציאת VGA. במחשב פוגעת לי בביצועים או שמבחינת המחשב זה שקוף לאן חיברתי את המסכים?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by Bessmertniy,

http://www.hwupgrade.it/articoli/1114/index.html קצת פרטים על הכרטיסים החדשים של ATI כן זה לא בענגלית אבל לי מה שאני הבנתי ממה שכתוב שם הכרטיסים האלו הם כמעט כמו הכרטיסים שקיימים היום x800 אבל בסוקט ה pci-e Chip Pipelines Core clock Memory clock R480XT Platinum Edition 16 540 MHz 1.180 MHz R480XT 16 520 MHz 1.080 MHz R480PRO 12 520 MHz 1.080 MHz

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by mma01,

שלום לכולם- אני קונה כרטיס מסך ורציתי חוות דעת - אילו הכרטיסים שבתקציב שלי ורציתי לדעת איזה לדעתכם הכי טוב: http://www.xfxforce.co.uk/product_view.php?sku=PVT39KNA http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=195 http://usa.asus.com/products/vga/eax550ge-td/overview.htm מה אתם אומרים ? דרך אגב - יהייה לי מעבד AMD 64 BIT אם זה משנה - תודה

12. בהתחלה שהצלחתי לשכנע את אמא שלי לקנות לי מחשב שמחתי וכבר תיכננתי על ה 295 GTX . היא אמרה לי עד 7500 ש"ח . ואמרו לי ברוב הפורומים שה 295 GTX לא משתלם . למה לא ? מה לא משתלם בו ? הוא לא טוב ? אמרו לי לקחת 260 GTX . ל 260 ול 295 יש את אותם הביצועים ? ומה יותר טוב , SLI של 260 GTX או 295 GTX ? תודה . עריכה : יש לי מסך 22 אינטש

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by anafi,

שלום יש לי כרטיס טלויזיה של FLY VIEW PRIME 30 אני מצליח להקליט וידאו אבל לא אודיו .... מה אני עושה לא נכון ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by IG,

מתי אמורים לצאת דגמים חדשים של ATI ואנווידיה?

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  15. (מצטער על הכותרת הארוכה) חבר שלי מתלבט בין 9550LE(64 ביט) 5700LE(128 ביט) TI4200 אני אמרתי לו ללכת על ה5700 ושנעשה לו אוק קטן ונגיע לאולטרה (חוץ מהעובדה שאין לו DDR2) השאלה אם באמת המידע שהבאתי לו נכון מישהו יכול לאשר שאני יכול להגיע למהירויות של אולטרה? ובנוסף, אם שלושת הכרטיסים הנ"ל לא מספיקים אז התקציב הוא 600 שקל הוא לא רוצה כרטיס מפציץ, רק כרטיס שיראה שיפור ניכר מהגיפה 2 שיש לו הסיבה שלא לקחנו 9800 פרו היא שהמעבד שלו זה אינטל 1.5 וכו לא מערכת חזקה במיוחד הוא גם לא מתכנן להריץ על AA וAF, רק להנות מאופציות של high במשחק עצמו

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  16. שלום לכולם. מה הכרטיס הזול ביותר בפורמט PCI E מבוסס על ATI בלבד! שעובר בביצועיו את הרדאון 9800 לסוגיו. נא לא להציע אופציות של אנוידיה מאחר וזה לא רלוונטי בכלל.

17. Started by faceman_007,

באיזה קידוד אפשר להקליט מVIVO? אך האיכות בכללי?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by StreetRacer,

שלום לכל המומחים ! יש לי בעיה מציקה במחשב של חברי. סיפור קצרצר ואחר כך לבעיה עצמה. חבר קנה ממני מחשב AMD 1.8 עם לוח של GIGABYTE -939, ספק כח CORSAIR 450W וכרטיס מסך GECUBE HD2600PRO AGP. הכל עבד לו מעולה עד שכנראה בעיה בחשמל גרמה לשריפת הלוח, מעבד וספק. רכשתי עבורו לוח אם של BIOSTAR ומעבד פנטיום D במהירות 2.6. על ספק הוא לא היה מוכן להשקיע והחלטתי לתת לו במתנה ספק כח פשוט ביותר (MONO). עכשיו לבעיה. הכרטיס מסך דורש חיבור חשמל חיצוני. אין בעיה, חיברתי. כשמדליקים את המחשב, עוד בהתחלה, הלוגו של BIOSTAR מוצג באופן רע מאוד (לא רואים כלל תמונה). כשהמחשב מתחיל לעלות הוא לעיתים מציג טוב את הלוגו של XP ואז המחשב עובד יפה או שלפעמים הוא מציג רע את הלוגו של XP ואז המחשב קורס. אני כ…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  19. שמעתי שהקירור שלו קצת מרעיש. האם זה עד כדי כך קריטי? אני צריך אותו למשחקים של השנתיים האחרונות. עד 600 ש"ח זה התקציב שלי. תודה רבה ושבוע טוב

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by hck,

היי אני מעוניין לרכוש כרטיס עריכה בשביל "להקליט" תוכניות טלוויזיה למחשב (+לקודד אותן כמובן). זיפzapתי קצת, וראיתי שני כרטיסים של חברת Leadtek שמצאו חן בעיני מבחינת המפרט שלהם: WinFast PVR2000 WinFast DV2000 הראשון עולה 747 בזיגזג, והשני עולה 650 בלוג'יקPC. מישהו יכול להסביר לי מה ההדבל בין שני הכרטיסים? בסך הכל המפרט דיי דומה. המלצות בבקשה ...

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  21. 84.63_forceware_mobile_winxp2k_international_whql 93.71_forceware_winxp2k_english_whql

• 13 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by ynofear,

דגם: LG L1750B מחיר: 1400 ש"ח במקום 1700 ש"ח חדש מהאריזה ולא משום תצוגה כלשהיא שאלה: איך המסך הזה ...? חלק אמרו לי מצויין וחלק אמרו לי לא שווה מה אתם אומרים...? http://d.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375661 לא קונה אותו מ-זאפ

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by dd7,

למה המהירויות של ה-7600gt יותר מ-7900gt ?? 7600gt http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4939 7900gt http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4943

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by hj4ever,

קניתי את הכרטיס לפני יומיים ואני רוצה לדגום קלטות וידאו לתוך המחשב, רק שאני לא יודע איך... אני משתמש בWIN XP PRO. אשמח אם מישהו יוכל להעזור לי כאן או במסנג'ר/ICQ/טלפון (הכי עדיף), די בדחיפות כי ישלי פרוייקט לעשות בימים הקרובים תודה מראש!! ויבורך העוזר

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  25. צריך המלצה לכרטיס מסך ללוח agp בתקציב של 1000 ש"ח + מוכן לעלות עוד קצת בתקציב משהו כמו 200 יותר גג.. תודה מראש לכל העוזרים.. אגב המחשב שלי: k8v-se deluxe 512mb twinmos cl 2.5 3000+ s754 מחשב נחמד רק צריך כרטיס טוב.. (הכרטיס בשימוש כרגע הוא ג'יפה FX 5200 כרטיס מסרח)

• 8 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים