כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חזק משהו עם 256bit ו-256mb ואני רוצה אותו להרבה זמן, אז מה כדי להשאר עם AGP או PCI Express? יש לי: P4-3Ghz socket 478 DDR400 Dual Channal 1Gb FX5200 128mb 64bit AGP
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI טוב? והאם הוא שווה 1490 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס מסך GEFORCE 7600GS SONIC 256MB PALIT, וכרטיס הורכב ע"י טכנאי בזמן שבנה את מחשב החדש שלי. ורציתי לבדוק את מצב כרטיס מסך בהגדרות וראיתי כתוב הודעה ש"תנאי קירור אינם אידיאלים" המחשב נמצא ללא משחקים ותוכנה ויזואלית שדורשת את כרטיס חזק. כששחקתי את משחק שנתן לי מתנה ע"י NVIDIA שקניתי עם כרטיס מסך, לא היה משהו חריג בזמן משחק, משחק היה חלק. מה עליי לעשות כדי לטפל בבעיה או שזה בסדר? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לא מצאתי ב CCC ויש לי חשש שהוא מתחמם יותר מדי
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך 4850 hd יעבוד חלק עם רזולוציה של מסך 22 1680X1050 הכוונה יותר במשחקים וגם אני ירצה לחבר אותו (את המחשב ) לטלויזיה lcd 32 של פנסוניק האם הוא חזק מספיק לזה והאם יראו טוב?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
מה קורה חברה הנה קחו לינק http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-catalyst-7-991-040224m-013831c.exe וזה השינויים בדריור שמה שנראה לי שיש הרבה http://www2.ati.com/drivers/Catalyst_43_Release_Notes.html
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כמה אחוזים ינוצלו על המפרט הבא P4A 2.6 512MB DDR 3200 P4v533MX והלוח הוא 4 AGP הכרטיס יתאים ביכלל?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אם קיים כרטיס חזק שיריץ משחקים כמו CRYSIS ושות' (בעתיד), עם תמיכה בDIRECTX10 אם אפשר המלצות לכרטיס עד המחיר הנ"ל , (אם יש במחיר זול יותר , יותר טוב) תודה
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי חברים. אשמח לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך חדש למחשב שלי. אני בעיקר רוצה אותו למשחקים ועיצוב גרפי כאשר אני בעיקר משתמש בפוטושופ לאיור ועיצוב בסיסי. מפרט המחשב שלי הוא: מארז cooler master centurion i core 7 860 4X2.8gh 12Gזכרון פנימי. 4 כוננים קשיחים (2 טרה, טרה, 500G, 500 G) ספק כוח של סיסוניק 500W אני חושב על להוציא כ 1700 ש"ח פלוס מינוס. המליצו לי על הכרטיס של אסוס GTX570 DC II 1280 הנה הלינק אליו: http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=0&uin=12200&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= השאלות שלי הן?: האם הכרטיס הזה טוב. האם לשקול אופציה אחרת מבחינת ביצועים מול תקציב? האם להסתפק במשהו יותר זול כי הפער בביצועים הוא מינורי?…
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי שלום קניתי כרטיס מסך חדש, חברתי אותו, התקנתי את הדרייברים שלו וכאשר חברתי אותו ל-TV OUT לראות סרט, גיליתי שהכרטיס משדר מן תמונה כזאת שרופה. ניסיתי להוריד את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של ATI ולהתקין, לא עזר. ניסיתי לשחק בהגדרות של הצבעים, בדקתי שהתמונה על PAL וגם לא עזר. בעיה נוספת: שאני מנסה להריץ על הכרטיס משחק דיי פשוט, FIFA 06, התמונה קופצת באופן אקראי במשחק... נ.ב הכרטיס בא עם סטנט שמתחבר ל-TV OUT של הכרטיס מסך ומוציא ליציאת RCA... העניין הוא שלי יש כבל S-VIDEO ל-RCA (כאשר מצד האחד ה-RCA מתחבר לטלויזיה ומצד שני לכרטיס), לקחתי מפצל מהכרטיס מסך של אחי וחברתי בשלי, מן מפצל כזה שמתחבר ליציאה של ה-TV-OUT בכרטיס ומוציא ל-S-VIDEO. אשמח לקבל תשובות…
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הפעלתי את הדמו של JUST CAUSE 2 מההתחלה ישר שמתי לב שהוא קצת מקרטע בצורה לא רגילה שיחקתי אולי כמה דקות 5+ עד שהיה קריסה לדסקטופ וקיבלתי איזה משולש צהוב לא ברור בפינה הימנית למטה בשורת משימות הקטנה חשבתי זה משהו קשור לזכרון פנוי אבל אז פתאום אני קולט שהכל שקט מידי ואז הבנתי שהמאורר לא פועל ב 100 אחוז פתחתי את התוכנה וראיתי שהטמפרטורה עומדת על 93 מעלות וזה עוד על הדסקטופ מי יודע כמה זה היה שהייתי בתוך המשחק עצמו יאווו אני מבואס זה יותר מידי קל לעשות טעות כזאת התוכנה של המאורר מזייפת לפעמים ואני מכוון אותה ידנית ל 100 אחוז כל הפעלה של משחק לא יודע מה קרה עכשיו אבל פתאום שמתי לב לטמפרטורה המטורפת סגרתי את המחשב והתחלתי מחדש הכל עובד תקין והטמפרטורות כרגיל רק מקווה …
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז אחרי שהסוני שלי התפגר סופית, אני חייב מסך חדש ודחוף. רוב העיסוק שלי הוא גלישה באינטרנט וקריאת מאמרים שונים, לכן החלטתי שעדיף LCD(כי אין ריצוד). העיסוק השני של המחשב הוא צפייה בתמונות מהדיגיטלית שלי.... ולבסוף מדי פעם גם איזה משחק, אבל זה בעדיפות נמוכה יותר. התקציב לא מוגבל, אך אני מחפש תמורה טובה למחיר. אל תתנו לי מסכים ב 5000 שקל שיתנו(מבחינתי) אותם ביצועים כמו מסכים ב 2600-2700... אחרי שקראתי כמה וכמה תרדים בנושא, הגעתי למסקנה שאלו ה"אליטה" של המסכים(תקנו אותי אם אני טועה, או אם אני יכול להסתפק בפחות): 1. VIEWSONIC VP171 2. IIYAMA E431 3. SAMSUNG 172T הלכתי היום למספר חנויות, אבל לאף אחת מהם לא היה את אחד מהנ"ל, רק מסכים זולים יותר. אז קודם כל רציתי חוות דעת על המסכי…
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בזמן האחרון בכמה אשכולות על CRYSIS דיברו על המנוע שלו ומהאשכולות האלה יש לי עכשיו שאלה מה הקטע של מנוע כבד או קל אם הגרפיקה יותר יפה ובגלל זה גם יותר קשה לכרטיס מסך אז הFPS יהיה יותר נמוך ממשחק עם גפיקה פחות יפה... לא ככה? למשל כמו שכולם שמעו סטיקלר משחק יפה שצריך בשבילו כרטיס חזק כמו ה 8800 אבל הגרפיקה של CRYSIS הרבה יותר יפה אז איך זה ששמעתי באחד האשכולות שישכול להיות שב CRYSIS ה8800 יתן יותר FPS בגלל שהמנוע יותר טוב? *בלי קשר לנושא הדיירקט Xי... DX10 / DX9 *
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום http://www.skypc.co.il/pl_product~32569~8~0.htm נראה לי שהנתונים שלו טובים מכמה כרטיסים יקרים ממנו[ 8600GT/DD3]
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מחשב שקיבלתי (HTPC חינמי) שיש לו הרבה יציאות וידאו.. אחד מהיציאות הוא DVI.. עכשיוהבעיה היא כזאת : כשהמחשב עולה והוא מחובר לכבל DVI, מוצגת במחשב אפשרות לרזולוציה 640 על 480 (רזולוציה מאד נמוכה) ואין יותר רזולוציות אחרות זמינות. אך כשמפעילים את המחשב עם הכבל מנותק.. ורק אחרי שהמחשב עלה, מחברים את הכבל DVI - ניתן לבחור גם רזולוציות גבוההות יותר מה640X480.. להשיג driver-ים חדשים זה דיי בעיה.. השאלה אם קיימת תוכנה שיכולה לסייע בעניין... תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מתלבטת בין LGF700P או LGF700B ובין מאג 796FD2. מה כדאי ומה כדאי להתרחק ממנו. מה דעתכם לגבי viewsonic G75f ? האם שווה להוסיף 300 ש"ח בשביל SAMSUNG SyncMaster 700IFT או +viewsonic p75f ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וזקוק לכרטיס PCI-E, אני לא רוצה להשקיע בכרטיס יותר מדי מכיוון שרוב הסיכויים שבעוד כשנה אני אשדרג אותו. השאלה שלי אם אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים ולקחת 7600GS במקום נגיד 7600GT/1800GTO.. עד כמה זה יפגע בחווית המשחק ברזולוציות 1024X768 / 1280X1024 בהגדרות בינוניות עד גבוהות? ועוד שאלה האם קיימת אופציה באחד הכרטיסים לעבוד במחשב (מסך מחשב) ובמקביל לראות נניח סרטי דרך יציאת TV-OUT?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD במחיר 1000 ש"ח +/- שיהיה אמין חזק וטוב אני אשמח להצעות בשני גדלים 15" ו 17" תודה
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן כרטיס מסך למחשב שלי(תוכלו ליראות במפרט) דרך פנדה מחשבים. כתוב באתר שלהם שזה הגירסא של ה55NM אבל שאני מסתכל בEVEREST אני רואה שכתוב שם 65NM יש סיבה לכך?\=
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי את הסיקור החדש באתר ל 7900GS של לידיטק, גם לי יש אחד כזה. בבדיקה ב 3DMARK05 כמו שרשום בביקורת הכרטיס מקבל 7500+-, שלי משום מה מקבל רק 6300+- ( גם שלי של לידיטק ) האם לדעתכם הכרטיס עצמו תקול או משהו? את כל המשחקים הוא מריץ סבבה, עוד לא ניקלתי בביות. אבל התוצאה ב 3DMARK דיי ביאסה אותי, זה לא איזה 200-300 נקודות פחות ממה שכולם מקבלים, זה פחות מ 1000 ממה שכולם מקבלים וזה דיי מעצבן. גם ב OC הכרטיס רק מגרד את ה 6800 עם 530 ליבה ו 800 זכרונות ( יש לי עליו VF900 ). מה עושים? אגב, האם לדעתכם זה המעבד שעושה כאן את ההבדל הגדול? ( ראו מפרט )
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני כרטיסי המסך... Radeon X1800GTO או CONNECT3D Radeon X800 GTO? אני חושב שX1800GTO יותר טוב כי הוא יותר חדש עם יותר ביצועים, אבל מה שמפתיע אותי זה שהX800 GTO עולה 1150 ש"ח, והX1800GTO עולה 1000. מה אתם חושבים שעדיף??? תודה.
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על החדשים? במקום 4.7 של ati. מישהו יודע אם יש שיפור?/דברים חדשים?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בזמנו, בתקופה שהוודו 2 שלט בשוק ונחשב לכרטיס הכי חזק שיש, הייתה אפשרות לקנות 2 כרטיסים ולחבר אותם בשביל להביא לתוספת ניכרת בביצועים - הרעיון הזה עבר מהעולם ?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-