כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
עד שפטרתי בעייה אחת צצה לה כמובן עוד אחת !!!!! ב TV OUT שאני רואה סרט יש ריצודים מעצבנים שדמות זז לדוגמה ..מן SCRACHING כזה...קוים כאילה כאילו התמונה לא מקבלת מספיק זרם מהמחשב או משהו (קשה להסביר ) זה לא קרה לי ב R9000 PRO !!! זה קורה לי עכשיו ב GTO 2 ..... זה משגע אותי!! כי במסך זה לא קורה ! רק בטלויזיה (SVIDEO ישירות לטלויזיה) אז קודם כל אני יודע שזה לא קודקים ! כי אז זה היה קורה לי גם רגיל במסך . מישהו כאן עם ג'י טי או 2 ניסה לראות TV OUT ? התמונה עצמה חלקה בדסקטופ ! הבעיות מתחילות שמנגנים סרט . חשבתי אולי יציאת ה TV OUT ניפגמת כאשר עושים לכרטיס OVER CLOCK !
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ב-SECONDERY MONITOR ולא מצליח. חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת כבל S-VIDEO שמתחבר למחשב ו-RCA שמתחבר לטלויזיה. אני מפעיל את הטלויזיה על AV. לאחר מכן ניסיתי לבחור את הטלויזיה כמסך הצפייה, אך המחשב לא נותן לי בכלל אופציה לבחור מסך אחר פרט למסך המחשב הרגיל. אין שום זכר לאפשרות צפייה במסך משני. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE FX 5200 ויש לי את כל רכיבי החומרה הדרושים (מה גם שבעבר הצלחתי לראות את המחשב דרך הטלויזיה). מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה המלצה לכרטיס מסך אני מתלבט בן 2 כרטיסי מסך הראשון הוא nvdia geforce 8800 gt 512mb והשני הוא nvdia geforce 8800 gts 512 mb השאלה שלי האם ה- 8800 gts חזק בסידרה של ה-8800 או שאולי אתם ממליצים לי על כרטיס מסך אחר כעיקרון אני רוצה לשחק משחקים הכי חדשים כמו קול אוף דיוטי 4 קריסיס אנרייל 3 אני רוצה שכל המשחקים החדשים יעבדו לי בבקשה תמלעצו מבין השניים אם אפשר מפרט של שני הכרטיסים ואני בעצמי לא מבין מה ההבדל בין ה- gt לבין ה-gts תודה לכל מי שעוזר אני לא יודע של איזה חברה לקנות GIGABYTE או Leadtek איזה חברה יותר טובה? נ.ב יש לי מחשב חדש כולל מעבד שני ליבות ו2 גיגה זיכרון
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
רגע לפני רכישת כרטיס המסך שבכותרת, יש באפשרותי לרכוש גירסה של GeCube וגירסה דומה של Sapphire. מנסיונכם, האם הגירסה של Sapphire שווה השקעה נוספת של 70 שקלים (10%) ? ממבט כללי באתר של היצרנים עושה רושם שהקירור של שניהם דומה (כנראה ספסיפיקציה של ATi) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איך אני מבצע את זה? האם כרוך בזה סיכון כלשהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי כרטיס 4870 של GIGABYTE, בזמן מנוחה המאוורר של הכרטיס נמצא על 25% מהירות סיבוב, הטמפרטורה במצב זה עומדת על 82 מעלות, והרעש מהמאווררר מפריע לי. אני רוצה להחליף את המאוורר למשהו שקט יותר, השאלה היא האם ה - Accelero TWIN TURBO אכן שקט מאוד ועד כמה הוא מוריד את הטמפרטורה? אני מדגיש שוב (כמו בכותרת) המטרה היא שקט.האם כדאי לקנות אותו? או אולי משהו אחר (אם יש בטווח מחירים של 200 ש"ח). תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי כרטיס TV מסוג leadtek tv2000xp global בחלון הצפייה התמונה נחתכת למטה, כל השורה הראשונה של התרגום לא מוצגת. זה נראה כאילו הרזולוציה של כרטיס הטלויזיה לא מתאימה או משהו.. איך מסדרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, חיברתי את הכרטיס מסך שלי (9600GT 512MB) לטלוויזיה LCD של LG וכיוונתי בהגדרות של Nvidia nView Desktop Manager וNvidia PhysX במצב התצוגה Dualview כלומר ששני הצגים לא יהיו תלויים זה בזה. עכשיו הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שבטלוויזיה לא מופיעה שורת המשימות ולא מופיע כפתור ההתחל, ואני לא מצליח להפעיל משחקים במסך הטלוויזיה אלא רק חלונות כמו דף אינטרנט ותיקיות. אם אני בוחר שמצב תצוגה יחיד (לא Dualview), כלומר שרק הטלווזיה תעבוד אז הכל תקין ככה שהבעיה היא לא בחיבור אלא בהגדרות של הדרייברים. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה לכוון ולשנות בהגדרות. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
רציתי לשאול, איזה כרטיס מסך, יריץ היום את המשחקים הכי כבדים, עם הגדרות הכי גבוהות על מסך 22' האם 4870 יכול להספיק? או CF של 4850? תודה
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המצב נראה ממש גרוע, אומנם הנפילה בביצועים היא לא גדולה, אבל כרגע נראה שמלבד מהכרטיס שמסופק עם הATOP (GeForce 6200A) הוא אינו תומך בשום כרטיס אחר. אלפי בעלי כרטיסי High-End AGP יתאכזו מהפתרון מבית אלבטרון http://www.hkepc.com/hwdb/atop-7.htm עוד בנושא כרטיסי מסך, סקירה (ראשונה?) אודות הצ'יפסט החדש של VIA , הDualGFX SLi הסקירה בדקה את הצ'יפסט החדש אל מול רוב ערכות השבבים החדשניות הן מצד AMD והן מצד אינטל, והתוצאות מאוד מפתיעות http://www.hkepc.com/hwdb/via-sli-5.htm את הכתבות ניתן לתרגם בעזרת BableFish מ-Chinese trad לאנגלית.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI טוב? והאם הוא שווה 1490 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי... האם הכרטיס הנ"ל חזק מהכרטיסים הקודמים לו? 9600 Pro 9600 9500 Pro ומה ההבדל בין גירסת 9600 XT של ה- 128 מגה זיכרון לזאתי של ה- 256 מגה זיכרון? האם יש הבדל בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות במחשב שאני קונה עוד שבוע אני קונה את הכרטיס hd4850 sapphira והשאלה היא איך החברה sapphira היא מביאה קירור טוב יחסית? 2)מתי שאני קונה את הכרטיס לא צריך להתקין משהוא מיוחד חוץ מהדרייברים? לעדכן ביוס או משהוא שלא יהיו בעיות? 3)ל ati אין בעיות אם הכרטיס הזה אאני מפחד שיהיו בוא תקלות כי שמעתי שיש הרבה ילדים עם בעיות בכרטיסים של ati יהיה לי לדעתכם בעיות? בבקשה תענוו זה דחוף ליי רצחח
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
1.איזה כרטיס 6200 הכי זול בארץ בתצורת AGP שניתן לפתוח בו את בצינורות? מה שחשוב שיהיה בעל יכולות OC טובות. 2.מחפש מדריך לפתיחת צינורות נעולים בכרטיס זה. 3.האם יש אנשים בארץ שביצעו מוד זה? ואם כן מה שיפור שהושג? אם תוכלו תביאו תוצאות של ביצוע המוד גם מחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לא מצאתי ב CCC ויש לי חשש שהוא מתחמם יותר מדי
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי משתלם בטווח מחירים של עד ל1500 ש"ח לעפיק הAGP
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בעצם הכל בכותרת - ראיתי אצל חבר DVD-WRITER שהוא קנה מארה"ב ותומך ברזולוציה כזו. איכות התמונה מדהימה !!! חשבתי לחבר ל-HTPC כי אני רוצה משחקים.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למערכת שלי מכיוון שאת שלי הבאתי לאחי. q6600|GA-g41m-es2l |4gb ddr2 tranced|ati hd6870|corsaiir hx520w|cm690 2 basic|1TB samsung hdd X3 אני מתלבט בין 2 כרטיסים בגלל המחיר. HD6850 או GTX560 TI השאלה אם אני יקח את הTI יהיה לא אותם ביצועים כמו עם 6850 בגלל הצוואר בקבוק הגדול שיש עם המעבד? או שלקחת TI? המחירים ממש משמעותיים זה 500 ו1000 אז אני שואל את דעתכם. חג שמח
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600GT. רצוי בלי OC או עם OC קטן, אני צריך שהקירור יהיה טוב ולא רועש מדי. תקציב 800-900 ש"ח. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
פה תמצאו את כול הדרייברים שתרצו מהישנים ביותר לחדשים ביותר כולל גרסאות בטא לATI וNVIDIA על כול סוגיהם ודגמיהם http://downloads.guru3d.com/ ***לאחראי הפורום*** תוכל לשים את ההודעה הזאת בסטיקי?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
זה ידוע שתדירות רענון בכרטיסי מסך, אפילו ישנים מגיע לכיוון ה75-80 hz בכרטיס שקניתי 8800GT , רשום באתר NVIDIA, הוא אמור להגיע עד ל-85HZ ברזולוציה ענקית ,מסך כפול whatever.. עכשיו, בגדרות הכרטיס יש לי אפשרות ל-60HZ בלבד. מישהו יודע במה מדובר, ומה עליי לעשות ?? אני מפעיל מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט בעברית . מחשב, q6600 Quad 2.4 asus p5k Leadtek Geforce 8800gt 4giga זכרון פנימי המחשב עצמו , בנוי להחזיק כרטיסים וחומרה חזקה. מקווה שתוכלו לעזור
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חשבתי על כרטיס חדש בזמן האחרון רציתי לדעת האם כדאי להחליף ועד כמה זה ישפיע המפרט הנוכחי שלי הוא E6300 ABIT IL9Pro SeaSonic 400W Twintech 8800GT 512MB Heatpipe חשבתי על 4770 החדש, הוא יותר טוב מהרכטיס שלי? יסחוט עוד במשחקים? יהיה צוואר בקבוק? חשבתי אולי על OC קטנטן כדי לייצב את העסק כדאיי?
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב, עם הכרטיס 4870X2 ,רציתי לשאול אם כשהוא יגיע אליי כדאי להתקין דרייבר? או שעדיף להשאיר כמו שזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
האם במסכים מהסוג הנ"ל (24") כדי להציג משחקים בצורה טובה אני חייב גם CF/SLI כדי שיוכלו להתמודד עם גודל המסך או שגם כרטיס יחיד למשל כמו ה 4870 יוכל לעשות את העבודה?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-