עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kol209,

זGF75F זה מסך מצוין? המסך P75F היגע לארץ ?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. Started by Parallel,

שלום ברגע שאני מעלה את המשחק אני רואה מלא נקודות לבנות ואדומות שמכסות כמעט את כל המסך,התקנתי את הקטליסט 4.9 וזה לא עזר {היה לי קודם 3.8} יש לי רדאון 9800 פרו,וגיגה זיכרון.. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור..תודה

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by xZiPeR,

מה יותר טוב ?? Sapphire Radeon X800 Pro Toxic או HIS Excalibur X800 Pro IceQII VIVO מה אתם אומרים ? לכל אחד ראיתי ביקורת אבל אין אחד מול השני .. שניהם קראתי שמצויינים ...

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by Anatal,

קניתי HYUNDAI Q17 ואני מרוצה ממנו. הוא בעל קצב רענון של 16ms וגודל נקודה 0.26. לא רע. אני אכן ממליצה. נראה שבקרוב גם ארכוש מסך דק 19", להרחיב את הרכוש (כתחליף לCRT 17" ישן) אז אני שואלת אותכם האם יש מסך LCD 19" טוב יותר מהHyundai למשחקים? בעל קצב רענון לא גבוה, וגודל נקודה סביר (לא 0.29 כרוב מסכי 19" LCD)? תודה.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. Started by So@tr43,

משהו טוב שיכול להפעיל את מרבית הדברים.! בבקשה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by DaMn18,

היי, אני מתכוון לקנות מסך LCD 17 אינטש בחודש הקרוב אבל מעוניין שיקיים את התנאים הבאים : 1. 16 או 20 MS - זמן תגובה - כדי למנוע GHOSTING וכו'. 2. 16 מיליון צבעים (32BIT) ולא 18BIT כמו אצל מרבית מסכי ה 16MS מסוג AU. 3. PIVOT - סיבוב המסך ב 90 מעלות - נוח לקריאת וכתיבת מסמכים. 4. תקציב באזור ה 3000 ש"ח. 5. DVI המסכים הכי טובים לפי הבנתי הם ה Hercules ProphetView 920 PRO DVI ו Viewsonic VP171B. הבעיה היא שהראשון לא תומך ב PIVOT והשני מציג 18BIT ולא את כל הצבעים באמת. מה דעתכם ? יש מסך שעונה על כל הדרישות ? ואם לא , אז על מה כדאי ללכת ?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by asichen,

היי מקווה שזה הפורום לשאול: קניתי כרטיס GEFORCE FX5900 והרזולוציה שלי היא 780*1200 משהו כזה... עכשיו תמיד שאני ניכנס למשחקים ואפילו שאני מכוון את המשחקים לרזולוציה שלי , בטפריתים של המשחקים אני רואה פס שחור למעלה במסך וכל המשחק בערך ס"מ אחד למעטה , ורק שאני מתחיל את המשחק הרזולוציה משתנה למה שיש לי... למה זה קורה? והאם יש פיתרון?

8. Started by f_b_i,

שלום לכולם עשיתי HTPC ושאני מחבר אותו לTV לא רואים כמו שצריך אני יודע שאיכות התמונה של הTV לא טובה כמו מסך מחשב אבל הבעייה העיקרית היא הפונטים שאי אפשר לקרא ניסיתי להגדיל את הפונטים אבל זה לא כל-כך עוזר. כרטיס המסך הוא hercules kiro 4500 64 mb. יש לי את הדריברים האחרונים. האם יש לבעייה פיתרון? תודה לכולם מראש

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by Bessmertniy,

יש לי קצת artifects כאשר עשיתי את ה softmod לכרטיס הכרטיס הזה יש לו את ה L שייפ והכל 256 ביט אבל יש לי ארטיפקסט והכל... אז רציתי לשאול אם אני יעשה לו flash וישם לו ביוס של 9700 זה עדין יעשה לי את ה ארטיפקסט והאם זה מסוכן ו אם כן האם יש דרך להציל אותו איך שהוא אחרי ה פלאש? ועוד משהו אני לא יכול לעשות לו OC אפילו קטן... ישר שם לי ארטיפקטס , לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא נעול. מישהו מכיר אתה שמסביר איך לפתוח את הנעילה? תודה מקווה שתעזרו . חייב עזרה כי זה משגע אותי :-\ :'( (ועוד משהו הארטיפקסט הם לא רציניים אבל הם קצת מפריעים ...בוינדווס הכל הולך חלק הכול עולה בסדר והכל טוב ויפה ת NFS זה פועל בסדר בלי ארטיפקטס וזה מוזר יש משחקים שיש בהם ושיש שאין אז אני ממש לא מבין והארטי…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by zobb,

אני רוצה לקנות אותו. עכשיו אני יודע שאתם פה מקצועיים אז תגידו לי האם המסך הזה טוב. אם יש לכם הצעה יותר טובה ב 2000 ש"ח תאמרו לי תודה. רק אל תיתנו לי הצעה של מסך CRT תודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  11. Started by Fkl0ster,

האם ה959NF הוא המחליף שלו או שמא אותו מסך המיועד לשוק האסיאתי\אירופי כאשר ה900NF מיועד לשוק האמריקאי? 10X!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. אם אני חושב על FX 5600 מה ההשוואה מולו של ראדאון?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. אני נכנס לקונטרול פאנל חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי. לאן בדיוק אני אמור להגיע?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי RADEON 9600 pro gigabyte והתקנתי את התוכנה של OC V-TUNER יש שם חלק שאומר כמה טמפרטורה אבל אך אני ניכנס לשם הוספתי תמונה http://www.concept-tech.ca/ordinateur/v-tuner.jpg

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. Started by Shafan,

שלום אני מחפש מסך נוסף (בגודל 19) למחשב שמיועד לעבודה עם תוכנת Maya, אך אין לי מושג מה הקריטריונים החשובים כאשר מחפשים מסך כזה. קיום יש ברשותי מסך 17 LCD של חברת Viewsonic הדגם הוא- VP171. אני מאוד מרוצה מהמסך שיש לי אבל אני מתכוון להתחיל לעבוד באופן שוטף ומלא על התוכנה ואני רוצה לעבוד בצורה הנכונה והיעילה ביותר ! 1. איזה מסך עדיף CRT או LCD ? 2. האם המסך שברשותי מספיק טוב ?, האם יש טעם לקנות את אותו המסך ולעבוד על שניהם במקביל ? או שעדיף לקנות מסך 19 CRT ואז לעבוד ביחד עם ה-VP171 3. האם יש קשר בין Rendering לסוג המסך-מבחינת מהירות, איכות ... ? 4. לפי הידע שלי מסך CRT הוא אנלוגי. האם קיים מסך CRT בעל חיבור DVI או שהדבר לא הגיוני מפני שחיבור DVI הוא דיגיטלי …

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  16. אם הבנתי נכון אז CLONE זה כאשר אני יכול לראות סרט בו זמנית גם במחשב וגם בטלוויזיה , במקום כל פעם להחליף בין המצבים של המחשב והטלוויזה. יש לי כרטיס RADEON 8500 , וכשניסיתי לעשות מצב של CLONE אז סבבה רואים בשני המסכים את הסרט , אבל במחשב ה Refresh Rate צונח ל 60 , וזה כואב בעין חבל על הזמן ואי אפשר לראות ככה. * וניסיתי בחיפוש אבל לא מצאתי את זה בדיוק .. תודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. Started by קלוקיי,

ראיתי את הכרטיס הזה במחיר של 1354 שקלים http://www.tms.co.il/product/11941 הוא שווה את המחיר ? או ש GTX660 עדיף עליו . תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. היי. מחפש לקנות כרטיס מסך, הספק כח שיש לי, SEASONIC 300W קצת מגביל את האפשרויות. מחפש להריץ משחקים חדשים כדוגמת STARCRAFT אבל לא משהו יומרני כמו CRYSIS... אם יש כרטיס שיכול להריץ את BIOSHOCK INFINITY בכבוד זה יהיה נהדר. התקציב הוא 500 שקל אם יש כרטיס שתומך בהצגה של 3 מסכים בו זמנית זה יהיה מעולה, אבל ניראה לי שאני קופץ פה מעל הפופיק. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  19. מה לעשות אני בור יש לי כרטיס מסך X700 של ג'יגהבייט קיצר אני לא יודע איך לחבר את הקאבלים שיראו בטלויזיה ואני גם לא יודע איך אני גורם לתצוגה להיות על הטלויזיה יאנו יש תוכנה או מה צריך לעשות X700 פרו 128 תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by alextomin,

ה R580-שצריך להיות מתחרה ל7800U-יצא לא לפני מרץ שנה הבאה... http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2574

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  21. Started by kinggil,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס טלביזיה, וראיתי את זה :http://www.sunsway.com.hk/ תגידו לי איך זה בבקשה, ואני חדש בתחום. תודה-גיל.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. פורסם המוד לפתיחת הכרטיס X800GT02 מבית Sapphire! המוד מגיע בממשק ISO וצורבים אותו על דיסק ומכניסים את הדיסק לפני עליית הווינדוס. מחכים ועולה לכם ממשק DOS מזעזע בעיצובו,תלחצו על האפשרות הראשונה (1) והכרטיס שלכם פתוח.תהנו! https://netfiles.uiuc.edu/fmohamed/shared/X800GTO2MoD.iso תודה רבה לlocutus12 מפורום anandtech שעשה את המוד. חבר'ה,מומלץ לשים בסטיקי ובמעודפים!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by ori24,

אני חדש בתחום הזה,רציתי לדעת מה זה בדיוק,איך עושים את זה בדיוק,ואיזו תוצאה נחשבת לטובה?

24. Started by finish,

אני לא יודע מה לקחת 128MB DDR +TV +DVI FX5200 GFORCE או GIGABYTE ATI RADEON 9200SE 128MB DDR שניהם זולים ומתאימים לי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים