כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
פורסם המוד לפתיחת הכרטיס X800GT02 מבית Sapphire! המוד מגיע בממשק ISO וצורבים אותו על דיסק ומכניסים את הדיסק לפני עליית הווינדוס. מחכים ועולה לכם ממשק DOS מזעזע בעיצובו,תלחצו על האפשרות הראשונה (1) והכרטיס שלכם פתוח.תהנו! https://netfiles.uiuc.edu/fmohamed/shared/X800GTO2MoD.iso תודה רבה לlocutus12 מפורום anandtech שעשה את המוד. חבר'ה,מומלץ לשים בסטיקי ובמעודפים!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המחשב עצמו חדש לחלוטין,עם אפס שעות עבודה. מעבד 2.8 אין לי מושג איזה בדיוק עדיין לא הדלקתי את המחשב (אין מסך חחח). 1G זכרון DDR 2700 וכרטיס מסך מובנה של אינטל. לוח אם גם לא יודע בדיוק איזה,רק יודע שהוא בתצורת AGP. עכשיו,חשבתי על 6600GT אבל הוא יקר לאללה,550 שקל =\\ אני צריך משהו שיהיה נציל על המחשב הזה ובטווח ה 500 שקל. פעם ידעתי להמליץ לאחרים היום אחריי שלוש שנים שאני לא בתחום אני לא יודע מה לקנות חחח אז אשמח אם מישהו יאיר לי את הדרך וייתן איזה קצה חוט לכ.מסך שיתאים לי,תודה רבה והמשך יום טוב
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, אני קונה כרטיס מסך למחשב החדש שלי AMD HD 7850. ראיתי שיש מספר חברות המספקות את הכרטיס עם הצ'יפ של AMD ורציתי סוף סוף להבין מה ההבדלים ביניהם ואם יש חברה עדיפה. במחשב הקודם שלי לא השקעתי מחשבה ואת ה Nvidia gts250 קניתי מ gigabyte. אז הנה אני שואל: מה ההבדלים בין החברות או שזה רק שמות שונים לאותו המוצר ומה כדאי לי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי, ראיתי את הכרטיס הזה ב KSP ב 490 ש"ח (AGP). שווה משהו? האם זה שדרוג למערכת שלי? (מפרט בצד) תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי 3dmark 2001 לא se ודירקס איקס 9 אבל שאני מסיים את הבדיקה הוא כותב שיש לי את הdirectx 8 ולא את ה9 השאלה אם יש הבדל בין se ללא se ובין גרסאות directx השונות -ובתוצאות שלהם?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש כ.מסך אונבורד כשהרכבתי את הכרטיס החדש פשוט לא רואים כלום ניסיתי הכל בביוס
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מה הכרטיס הזול ביותר שיתאים למסך NEC 2470 ובכל זאת ינצל במלואו את תכונות המסך למשחקים וסרטים ב1900*1200? האם 7800GTX מספיק או שכדאי לשרג הלאה? האם 4870 מספיק? בתודה
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה יש לי כרטיס radeon hd 4870 הורדתי את ההתקנה של הכרטיס מהאתר של ATI אבל שאני מנסה להתקין הוא מעלה הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את הפאק (PACK), ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך בנפרד ואת הקטליסט בנפרד אבל הוא בכל זאת מעלה את ההודעת שגיאה יש לי XP SP3 והמחשב עבר פירמוט ואין לי שום תוכנה אחרת מותקנת למעט הכרטיס קול והעידכון של הFRAMEWORK מהאתר של מיקרוסופט מה יכולה להיות הבעיה? אגב למרות הכל המחשב עושה ריסטרסט אחרי ההתקנה ואז זה נראה כאילו הוא מזהה את הכרטיס אבל בכל זאת אין גישה לקטליסט או לכל אלפיקציה של הכרטיס מסך [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום נתקלתי במשהו מאד מוזר, 8500GT, בחיבור PCI (לא אקספרסס ולא AGP). אני שמעתי וראיתי כבר 6200 ו5200 בPCI, אבל לא 8500! יש חייה כזאת? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4667
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
דגם: LG L1750B מחיר: 1400 ש"ח במקום 1700 ש"ח חדש מהאריזה ולא משום תצוגה כלשהיא שאלה: איך המסך הזה ...? חלק אמרו לי מצויין וחלק אמרו לי לא שווה מה אתם אומרים...? http://d.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375661 לא קונה אותו מ-זאפ
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כמו נקודות אמור לקבל ati radeon 9800xt 256 ב 3dmark01?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מה דעתכם על ה6800 128MB של LEADTEK מהחנות KSP ב-1990.... אני מבלבט בין זה או ל- Sapphire 9800pro "Atlantis" 128MB 256 Bit איזה משתלם לי יותר??
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
או משהו שמסוגל לתת ויסטה בצורה הכי יפה שאפשר בAGP הכי זול שאפשר המחשב משמש לצפיה בסרטים ומוזיקה תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי את המסך View Sonic vp191s. כאילו אין מספיק צבעים וכאילו יש עליה מין ערפל, ניסיתי להוריד את ה contrast אבל זה פשוט יותר כהה ועדיין יש את אותה בעיה. אני על רזולוציה של 1280X1024 כי קראתי שבמסכי LCD משתמשים ברזולוציה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
דבר ראשון כל הכבוד למבצעים, זה מאוד עוזר לכאלה שלא מבינים (כמוני) להתמצא קצת ולהחליט. דבר שני, רציתי לדעת על איזה יצרני כרטיסים אתם ממליצים מבחינת GF או Radeon.... מי נחשב לטוב ? למי לא להתקרב ?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש בידי קובץ ווידאו שאני לא מצליח לפתוח. הקובץ...HD.DVDRip.1080p.x264.AC3-5.1-iLL.mkv. עוד לא נתקלתי בסיומת של קובץ כזה. מישהו יכול לעזור???...
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי חברים יש לי ATI ריידון X700 (ישן נושן) הורדתי מהאתר של AMD את הדרייברים והתקנתי אותם לאחר שניסיתי להיכנס קיבלתי שגיאה מבירור בגוגל הייתי צריך להוריד קובץ ממיקרוסופט הורדתי התקנתי ושוב.. עוד קובץ שהייתי צריך להוריד הורדתי , התקנתי.. ו........ שוב! הודעה מוזרה לחלוטין! מה הוא רוצה ממני ? אני בסך הכל רוצה לחבר שני מסכים :-\ מצורפת תמונה של ההודעה.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
כמו שרשום בנושא ... אני מריץ קבצי MKV אבל אם אני רוצה לקפוץ קדימה בסרט , הוא נתקע אבל הסאונד ממשיך . אפשר לראות את הסרט מהתחלה עד הסוף טוב ויפה אבל בלי להריץ . עם ה88gt אין בעיה כזאת. עוד שאלה בקשר לחום של הכרטיס , הוא עומד קבוע על 82 מעלות , אמנם הוא לא מגיע לקו האדום ... אבל זה לא יותר מדי ??
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך gtx285. השאלה היא של איזה חברה לקנות? מכיון שהכרטיס אמור לעבוד 24/7 מה שחשוב לי זה הקרור שלו והאמינות שלו! אז מי עדיף? (בפרט gigabyte or bfg)
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
של sapphir רציתי לדעת על שיפורים גרפים משמעותיים לכרטיס (חוץ מOC ) משהו בסיגנון שינוי תדרים או צריבת ביוס ל9600PRO אוXT אפילו איך עושים את הדברים האלה?? אם אפשר בבקשה להציע איזה רעיון ולפרט כמה שיותר
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה. אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה.. היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ? או שאולי צריך כבל אחד ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך. אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת.. אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי.. תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות! אז שוב תודה רבה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני בימים הקרובים סוגר הזמנה של מחשב ואני לא מצליח לגמור אותו. קניתי מארז מאוד מאוד איכותי כיוון שהשקט מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי. רציתי לקנות כרטיס מסך 8800GT אבל אמרו לי שהוא מאוד רועש. מה אני יכול לעשות?! אני צריך כרטיס שקט מאוד וחזק מאוד.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר החדש של 163.71 NVIDIA ועכשיו אין לי במאפייני התצוגה אפשרויות של הכרטיס, במקום זה יש לי כזה לחצן לעבור ללוח בקרה של NVIDIA שהוא ממש ממש לא נוח אז אם מישהו יכול לעזור לי להחזיר את מה שהיה תודה!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב לפני כמה חודשים, עם כרטיס מסך 8800 GT של Leadtec . וקראתי מאמר על הכרטיס ATI 3870 של Sapphire . במאמר היה כתוב שהכרטיס של ATI עוקף את הGT בהרבה פרמטרים. השאלה שלי היא איזה כרטיס יותר טוב? והאם אני צריך להחליף אותו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-