עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי 3dmark 2001 לא se ודירקס איקס 9 אבל שאני מסיים את הבדיקה הוא כותב שיש לי את הdirectx 8 ולא את ה9 השאלה אם יש הבדל בין se ללא se ובין גרסאות directx השונות -ובתוצאות שלהם?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by Parallel,

שלום ברגע שאני מעלה את המשחק אני רואה מלא נקודות לבנות ואדומות שמכסות כמעט את כל המסך,התקנתי את הקטליסט 4.9 וזה לא עזר {היה לי קודם 3.8} יש לי רדאון 9800 פרו,וגיגה זיכרון.. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור..תודה

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  3. יש לי כרגע מסך LG FLATRON F900P .. ומאחר והוא ענקי אני מעוניין להחליף אותו במסך LCD 19" אינטש .. השאלות הן, האם כדאי לי בכלל להחליף את המסך ? הבעיה היחידה שמציקה לי זה שהוא יותר מדי גדול ואין לי מספיק מקום בחדר ובנוגע לLCD 19 אינטש, איזה כדאי לי לקנות ? אני מעוניין לקנות משהו באזור ה 2000 וראיתי שיש כמה דגמים במחירים הללו של SAMSUNG ושל BENQ ... מצאתי את המסך הזה בחיפוש בזאפ : http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=BENQ-19-FP91E&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=40 מה אתם אומרים עליו ?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  4. Started by shay999,

קניתי מחשב חזק, להלן: Intel core 2 duo e8400 scythe ninija 2 6heat pipes cpu cooler dfi lan party dk x48-t2rs G.SKILL DDR2 2048MB 1066MHZ DUAL CHANNEL 2GBPI SAPPHIRE REDEON HD4850 512MB FFR3PCI-E + SAPPHIRE REDEON HD4850 512MB FFR3PCI-E SILVERSTONE "TEMJIN " PCPOWER&COOLING S61EPS SILENCER 610W ורציתי לשאול כמה שאלות : מה זה OVERCLOCKING ואיך אני משתמש בו? איך אני מגדיר בוינדוס שיש לי שני כרטיסי מסך באמצעות CROSSFIREX איך אני יודע על איזה טמפרטורות המחשב והכרטיסים מגיעים לי ? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. אני נוסע עם חברים וחשבתי עם כבר אני בגרמנייה אז למה לא לקנות משם מסך טוב.. מה אומרים?? כמה כבר יכול לעלות לי?? כי משעתי שבגרמנייה המחריים זולים מאד.. תודה

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by RobiNooB,

אין לי מושג כמה למה ואיך !! פתאום לא עובד לי ANTI ANALYSING בשום דרך !!! תמיד זה היה על X2 ב ATI TRAY TOOL ותמיד גם במשחק ! משום מה לא עובד לי יותר AA X2 ...או לא משנה X כמה ... גם ב ATT אני מסנן X2 כמו שניתן לראות וגם ב משחק עצמו מה קרה פתאום ? למה AA לא פועל ? זה פשוט גועל לשחק בלי זה ואין לי שמץ איך לסדר את זה :s05: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by dober,

אני מבקש המלצה לכרטיס מסך טוב (רצוי ATI) עד 500 שח עם כניסת יציאת וידאו למטרות עריכת וידאו צפיה במקרן HD ופחות למשיקים. תודה ???

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by אור כהן,

שלום לכולם, היום נתקלתי במשהו מאד מוזר, 8500GT, בחיבור PCI (לא אקספרסס ולא AGP). אני שמעתי וראיתי כבר 6200 ו5200 בPCI, אבל לא 8500! יש חייה כזאת? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4667

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  9. מהו הכרטיס Dual DVI (רצוי עם TV Out) בעל קירור פסיבי הכי זול שניתן לקנות בארץ בממשק PCI-E? בנתיים הכי זול שמצאתי זה זה: Gigabyte GeForce 6600GT ב-930 ש"ח http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX66T256D-OEM&affiliate=zap עם קירור אקטיבי יש את: XFX GeForce 6600 ב-666 ש"ח http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2116 אבל אני לא רוצה מאוורר על הכרטיס... (כיום יש לי Matrox P650 Dual DVI AGP פסיבי שעלה לי מלא כסף, אבל אני צריך להחליף ל-PCI-E)

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  10. Started by omri_ro,

הוא נותן לי את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by yudsim,

אני צריך כרטיס מסך gtx285. השאלה היא של איזה חברה לקנות? מכיון שהכרטיס אמור לעבוד 24/7 מה שחשוב לי זה הקרור שלו והאמינות שלו! אז מי עדיף? (בפרט gigabyte or bfg)

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. אני רואה שהחיבורים היום של כרטיסי המסך הם ב :PCI - EX זה בגלל שהחיבור הזה הוא יותר חדש ויותר מהיר?.. :s05:

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by STRENGTH,

אני קונה מחשב חדש,ורציתי לדעת אם כדאי לחכות לכרטיסי המסך החדשים בשביל הורדה במחירים.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by liranss,

יש ברשותי 400 500 שקל לקניית כרטיס מסך כעת אני עובד עם geforce FX 5200 עם 128 ram האם הכרטיס מספיק טוב או לשדרג אותו לחדש?

15. נראה שהחברה ב ATI עובדים במרץ רב על שיפורי ביצועים לדור החדש, הקטאליסט 7.10 שיוצא בימים הקרובים מציג ה מ ו ן שיפורי ביצועים: http://www.pcper.com/article.php?type=expert&aid=463

16. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28393

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by asichen,

היי מקווה שזה הפורום לשאול: קניתי כרטיס GEFORCE FX5900 והרזולוציה שלי היא 780*1200 משהו כזה... עכשיו תמיד שאני ניכנס למשחקים ואפילו שאני מכוון את המשחקים לרזולוציה שלי , בטפריתים של המשחקים אני רואה פס שחור למעלה במסך וכל המשחק בערך ס"מ אחד למעטה , ורק שאני מתחיל את המשחק הרזולוציה משתנה למה שיש לי... למה זה קורה? והאם יש פיתרון?

18. שלום, קניתי שלושה מסכי LG 1780Q ואני רוצה לבדוק בהם אם יש פיקסלים שרופים... איזה תוכנות יעשו את העבודה? תודה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  19. עד שפטרתי בעייה אחת צצה לה כמובן עוד אחת !!!!! ב TV OUT שאני רואה סרט יש ריצודים מעצבנים שדמות זז לדוגמה ..מן SCRACHING כזה...קוים כאילה כאילו התמונה לא מקבלת מספיק זרם מהמחשב או משהו (קשה להסביר ) זה לא קרה לי ב R9000 PRO !!! זה קורה לי עכשיו ב GTO 2 ..... זה משגע אותי!! כי במסך זה לא קורה ! רק בטלויזיה (SVIDEO ישירות לטלויזיה) אז קודם כל אני יודע שזה לא קודקים ! כי אז זה היה קורה לי גם רגיל במסך . מישהו כאן עם ג'י טי או 2 ניסה לראות TV OUT ? התמונה עצמה חלקה בדסקטופ ! הבעיות מתחילות שמנגנים סרט . חשבתי אולי יציאת ה TV OUT ניפגמת כאשר עושים לכרטיס OVER CLOCK !

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by yosef_yaniv,

שלום. אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ב-SECONDERY MONITOR ולא מצליח. חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת כבל S-VIDEO שמתחבר למחשב ו-RCA שמתחבר לטלויזיה. אני מפעיל את הטלויזיה על AV. לאחר מכן ניסיתי לבחור את הטלויזיה כמסך הצפייה, אך המחשב לא נותן לי בכלל אופציה לבחור מסך אחר פרט למסך המחשב הרגיל. אין שום זכר לאפשרות צפייה במסך משני. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE FX 5200 ויש לי את כל רכיבי החומרה הדרושים (מה גם שבעבר הצלחתי לראות את המחשב דרך הטלויזיה). מה עושים? תודה.

21. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני רוצה המלצה לכרטיס מסך אני מתלבט בן 2 כרטיסי מסך הראשון הוא nvdia geforce 8800 gt 512mb והשני הוא nvdia geforce 8800 gts 512 mb השאלה שלי האם ה- 8800 gts חזק בסידרה של ה-8800 או שאולי אתם ממליצים לי על כרטיס מסך אחר כעיקרון אני רוצה לשחק משחקים הכי חדשים כמו קול אוף דיוטי 4 קריסיס אנרייל 3 אני רוצה שכל המשחקים החדשים יעבדו לי בבקשה תמלעצו מבין השניים אם אפשר מפרט של שני הכרטיסים ואני בעצמי לא מבין מה ההבדל בין ה- gt לבין ה-gts תודה לכל מי שעוזר אני לא יודע של איזה חברה לקנות GIGABYTE או Leadtek איזה חברה יותר טובה? נ.ב יש לי מחשב חדש כולל מעבד שני ליבות ו2 גיגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by קלוקיי,

ראיתי את הכרטיס הזה במחיר של 1354 שקלים http://www.tms.co.il/product/11941 הוא שווה את המחיר ? או ש GTX660 עדיף עליו . תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. שלום, אני כרגע נמצא בדילמה גדולה!! ובלי זמן ( רגילה אחרי שנתיים ו8 חודשים!!) אני חייב להחליט השבוע. יש לי כרטיס מסך RADEON 9250/9200 Series Secondary AGP (0x5D44 -( נוסטלגי קצת ועתיק - אני יודע ). ישנו חיבור DVI. אני רוצה לקנות מסך LCD שיהיה גם למחשב וגם לטלוויזיה ( אם למישהו יש גם הצעה לסוג מסך זה יהיה מצוין ). השאלה אם זה יעבוד בצורה סבירה בחיבור DVI - HDMI עם כרטיס כזה, או שפשוט עדיף לקנות כבר כרטיס מסך חדש עם יציאת HDMI .? ולוותר על העלויות של כבל DVI - HDMI..?? תודה, חייל במצוקה.

24. Started by Silol,

האם הוא יוכל להחזיק משחקים חדשים על ההגדרות הכי גבוהות במסך 24" ?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by ariel-ro,

רציתי לשאול, איזה כרטיס מסך, יריץ היום את המשחקים הכי כבדים, עם הגדרות הכי גבוהות על מסך 22' האם 4870 יכול להספיק? או CF של 4850? תודה

• 8 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים