כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
היי חברים יש לי ATI ריידון X700 (ישן נושן) הורדתי מהאתר של AMD את הדרייברים והתקנתי אותם לאחר שניסיתי להיכנס קיבלתי שגיאה מבירור בגוגל הייתי צריך להוריד קובץ ממיקרוסופט הורדתי התקנתי ושוב.. עוד קובץ שהייתי צריך להוריד הורדתי , התקנתי.. ו........ שוב! הודעה מוזרה לחלוטין! מה הוא רוצה ממני ? אני בסך הכל רוצה לחבר שני מסכים :-\ מצורפת תמונה של ההודעה.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה..! ברשותי NVIDIA 8800GTS 320m ואני מחפש עוד אחד כזה כדי לבנות SLI עם שניהם. מישהו יודע איפה עוד מוכרים כרטיסים כאלה.....? אם בכלל...? תודה!
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תמליצו לי על דרייברים טובים לכרטיס מסוג Palit 9800GT 1024MB Sonic. אני משחק הרבה משחקים שחלקם גם כבדים (Counter strike 1.6, Crysis, Farcry2, Fifa09, COD4, NFS) ואני רוצה לנצל את המחשב במאה אחוזים. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! בעוד שבועיים אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי התקציב שלי הוא בסביבות ה-800 ש"ח המפרט שלי: כיום כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 3.3REV מעבד של אינטל כפול 6420 ספק כוח אנרמקס ליברטי 400 אני משחק במשחקים לא ברזולוציות גבוהות-יש לי מסך 19 אינץ תודה רבה ושבוע טוב ליאור
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה יותר טוב? זו השוואה קשה או שברור מה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום http://www.skypc.co.il/pl_product~32569~8~0.htm נראה לי שהנתונים שלו טובים מכמה כרטיסים יקרים ממנו[ 8600GT/DD3]
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Sparkle 8800GT עם הקרור שהוא מגיע איתו. הטמפרטורות לפי דעתי קצת גבוהות אני מקבל 66 במנוחה ועד 80-85 במאמץ מה דעתכם? נסיתי לשנות את הטמפרטורה של הכרטיס בעזרת Riva tune ו nTune בשניהם המאוורר מוגדר לעבוד על אוטומטי וב- 30% במצב זה המאורר מסתובב כ- 1450RPM ניסתי לשנות את ההגדרות בעזרת שתי התוכנות ידנית אבל המהירות של המאוור נשארת על 1400-1500Rpm למישהו יש מושג איך לגרום למאוורר לעבוד יותר מהר? תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יריץ משחקים יורת טוב ?.. GTX 260 216 Core VS HD4870
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
hello, i am sorry i am writing in english. the reason of this is becouse i cant install normally hebrew support. 1. i going to buy 9600gt graphic card and i want to know i there are any solution for check is it new or used one? 2. is it needbly to buy some supply power too? about my system simple 500w supply p5gd2-x mother board 1 gb ddr 2 p4 3.0ghz 80 gb WD is it good mother for this card?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
LEADTEK GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - PCX - retail במחיר של כ-110 שקלים. או GIGABYTE 9800GTX 512MB DDR3 - PCX - Retail במחיר של כ-1500 שקלים. אני ייקח ת9800 GTX אז המפרט יכלול 2GB , ואם אני ייקח את ה-8800 אז אני ישים 4 GB. המעבד במפרט הוא- Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX המחשב ישמש בעיקר חמשקים כבדים, ולHD. אז על איזה כרטיס משךאתם ממליצים ?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשנו לאחרונה את ה7403 של Philips ואני מעוניין לחבר אליו דרך HDMI מחשב צמוד. המחשב הוא מחשב חלש (P3 ליתר דיוק...) ועד עכשיו הצלחתי כבר לחבר אותו דרך RCA (והמרה של S-video לRCA). האם יש למישהו הצעה לכ. מסך בעל יציאת HDMI שתכלול גם וידאו וגם אודיו ותחסוך כבלי RCA נוספים לHDMI? אשמח לכ. המסך בטווחים הזולים ביותר. אנחנו רק רוצים לנגן תוכן HD מהמחשב, לא יותר מזה תודה רבה מראש על כל הצעה!
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ויש לי 2 חיבורי PCI-E השאלה שלי מה יותר עדיף. כרגע יש לי G210 512MB שאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות כרטיס מסך ממש חדש ויותר טוב למשל G250 או 240 או לקנות G210 נוסף ולחבר אותו בנוסף למה שיש לי עכשיו. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך כדי לשחק במשחקים החדשים ברזולוציה גבוהה. התקציב שלי הוא כ350 שקל , חריגה ל-400. יש לי כבר 2 אופציות ואשמח לדעת מה דעתכם.. מצאתי את הכרטיס radeon 4850 ב-90 דולר (342 שקל) מ EBAY ואת הכרטיס radeon 4650 ב288 שקלים איזה מהם יותר טוב ומה יותר משתלם,ואם יש אופציות נוספות שעדיף לקנות בטווח הזה?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
MA78GM-US2H rev 1 (נראה לי, אני לא יודע איך בודקים) ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום קיניתי 2 כרטיסי מסך GTX 560 TI של GIGABIT ואני יודע שצריך גשר לSLI אבל לא קיבלתי אם הכרטיסים וגם לא אם לוח אם שגם הוא אותו חברה אחשב ראיתי גשרים ב10 שח השאלה איזה גשר צריך לקנות לכרטיסים האלו ואם זה גם יקר ??? אם מישהו יש לו קישור לאתר מוכר באזור נתניה או אפילו סתם מספר קטלוגי של המצור זה יעזור... תודה לעוזרים תודה בנוסף שאלות נוספות רק מי שמביין בזה או יצא לו אותו קטע אם GTX560TI אמרו לי שצרייך לעשות עידכון לביוס של הכרטיס ישר מאתר יצרן כי הוא לא טוב, וצריך לעשות בנוסף עידכון דרייבר מNVIDIA כי גם בכרטיס מגיע לא טוב הוא נופל במשחק ספציפי הבנתי בלי הדרייב החדש אז מישהו מבין בכריטס הזה GTX 560 TI שיעזור לי ובקשה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. במחשב שלי במקום העבודה מותקן כרטיס מסך של Nvidia quadro 600. לכרטיס יש יציאת DVI אחת ויציאת Displayport אחת. http://www.nvidia.com/object/product-quadro-600-us.html ברשותי זוג מסכים שלהם חיבור DVI וVGA, ורציתי לדעת האם יש דרך לחבר את שני המסכים לכרטיס על מנת לעבוד עם שניהם בו זמנית. מצאתי ברשת את המתאם הבא: http://cable.co.il/sg_product~630120~58~132.htm או: http://www.daganm.co.il/rec/654-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-DISPLAYPORT-%D7%96%D7%9B%D7%A8-DVI-%D7%A0%D7%A7%D7%91%D7%94 האם רכישה של המתאם הזה תוכל לאפשר לי לעבוד עם זוג מסכים בו זמנית, או שכל יציאה יכולה לעבוד בנפרד והן שם רק בשביל "או זה או זה"? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל המלצה/כיוון לכרטיס מסך... תקציב עד 1000 שח רצוי פחות אני מתכנן לקנות מחשב(נייח) חדש בזמן הקרוב בעיקרון לצורכי עבודה (revit, 3ds max, autocad, photoshop) תכנות 2/3 מימד בין היתר אינטרנט, וידאו.... המפרט של המחשב: לוח אם : gigabyte ga-z77-d3h מעבד : i5-3570k כונן קשיח: seagate baracuda st-1000 dm003 transend ssd720 128gb : ssd קירור : arctic cooling freezer13 זכרון : g-skill 2x8 gb 1333mhz מארז : nzxt phantom ספק : seasonic s12ii 520w כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אני לא ממש בטוח לאיפה זה קשור לכן רשמתי את ההודעה הזאת גם בפורום תמיכה טכנית.. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איזה גירסא של דריברים הכי טובים לgeforce 4 440mx?
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מבחינת יכולת ואייכות לכידת וידאו אנלוגי, האם עדיף כרטיס מסך עם יכולות vivo (שיושב על הAGPx8), או כרטיס מסך רגיל ובנוסף כרטיס לכידה פשוט (עד 600 ש"ח שיושב על pci)?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
Hello people if one of u guys n gals have a geforce fx 5200, 5600, 5700 or 5800 can u please backup your vga bios and send it to me or post it here so i can download it ? im making a new nvidia bios editor and i need some biosesssssssss my email is nirshoval1@bezeqint.net please use "fx bios" in the massage header or my firewall will not let it pass. thank you
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב אני מאבד את התמונה במסך ובטלויזיה רואים בשחור לבן. מה עושים ???? אני משתמש ב ווינדוס XP .
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זיכרון הכרטיס הוא 128 המשחק העיקרי שלי הוא sof2 אני מעוניין לדעת כמה fps בערך אני יוכל להשיג איתו, מחשב: pentium 2.4 presscot,256ddr,asus motherboard. את הכרטיס אני קונה בזול יחסית, מאוד. כרגע יש לי gf2 mx400 64 ויש לי 70 fps למישהו שמבין, תודה, אשמח לקבל כל חוות דעת בנוגע לכרטיס.
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-