כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קונה מחשב שני, יותר נכון אספתי חלקים, ובכן המעבד פאנטיום 4 2.8, עם 775SOKET. אני עדיין מתלבט בין הלוחות אם, אני חושב שאני ילך על הGIGABYTE, 975. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? המחשב בעיקר למשחקים.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה יותר טוב ?? Sapphire Radeon X800 Pro Toxic או HIS Excalibur X800 Pro IceQII VIVO מה אתם אומרים ? לכל אחד ראיתי ביקורת אבל אין אחד מול השני .. שניהם קראתי שמצויינים ...
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי Radeon X1800XT 512MB, ניסיתי להוריד לו את הדרייבר עם ה-Control Center ובכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו זה נותן הודעת שגיאה. למה? יש למישהו דרייברים שפועלים כמו שצריך? ה-Control Panel לא תומך בכרטיסים מסדרה X1000.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI טוב? והאם הוא שווה 1490 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי משתלם בטווח מחירים של עד ל1500 ש"ח לעפיק הAGP
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מסך 19" עד 21" לעבודה גראפית בעיבוד תמונות וצילומים. כלומר, חשיבות רבה לשחזור צבעים אמין וחדות. תקציב, עד 3500 ש"ח. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגם מתאים ואיפה לקנות. תודה, שחר וייס.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
היי שלום קניתי כרטיס מסך חדש, חברתי אותו, התקנתי את הדרייברים שלו וכאשר חברתי אותו ל-TV OUT לראות סרט, גיליתי שהכרטיס משדר מן תמונה כזאת שרופה. ניסיתי להוריד את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של ATI ולהתקין, לא עזר. ניסיתי לשחק בהגדרות של הצבעים, בדקתי שהתמונה על PAL וגם לא עזר. בעיה נוספת: שאני מנסה להריץ על הכרטיס משחק דיי פשוט, FIFA 06, התמונה קופצת באופן אקראי במשחק... נ.ב הכרטיס בא עם סטנט שמתחבר ל-TV OUT של הכרטיס מסך ומוציא ליציאת RCA... העניין הוא שלי יש כבל S-VIDEO ל-RCA (כאשר מצד האחד ה-RCA מתחבר לטלויזיה ומצד שני לכרטיס), לקחתי מפצל מהכרטיס מסך של אחי וחברתי בשלי, מן מפצל כזה שמתחבר ליציאה של ה-TV-OUT בכרטיס ומוציא ל-S-VIDEO. אשמח לקבל תשובות…
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
שמתי לב על הכרטיסים האלה איזה מהם לבחור? MSI GEFORCE 6600 128BIT http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7412 GIGBYTE X550 128BIT http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4470 מצאתי את הכרטיס הזה ב 200 שקל כולל משלוח איך הוא??? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28240&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he#
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אם אפשר כרטיס לא כולל רמקולים מובנים
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חשבתי לקנות כרטיס 6600GT של Gigabyte GV-NX66T128VP והמוצר משווק באריזה עם 2 משחקים (לפי הכתוב) שגם עולה 150 ש"ח יותר מהכרטיס BULK אולי מישהו יודע איזה משחקים GIGABYTE מצרפים והאם הם שווים את ההפרש במחיר?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את הכרטיס ATI 2400 לטלוויזיה CRT ואני רואה רק מסך שחור בטלוויזיה. אני מריץ ויסטה64, התקנתי עכשיו את המחשב עם מסך קטן וכשאני מנסה לראות בטלוויזיה הכל שחור. מישהו יודע איך פותרים את זה???
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אני לא ממש בטוח לאיפה זה קשור לכן רשמתי את ההודעה הזאת גם בפורום תמיכה טכנית.. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי איך אני מכוון את האיכות של ה TVIN ב 6600GT של GIGABYTE? אני עובד עם VIRTUAL VCR ואין שם את האופציות של כיווני איכות. אולי תמליצו על תכנה שכן שולטת באיכות. התקנתי את כל ה CD שקיבלתי, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי כרגע 7950GX2 והוא בן זונה של כרטיס אבל אני רוצה להכין את עצמי לעתיד בעזרת כרטיס מסך חדש לCRYSIS למשל
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם... הכרטיס הנוכחי שלי הוא radeon 2600 hd. הכרטיס עושה לי בעיות רבות כבר כמו אתחול והתחממות יתרה. רוצה לשדרג לחדש. המפרט שלי הוא כזה : CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz (6 x 267) מעבד Monitor LG L1750SQ [17" LCD] (1510175721) מסך EP45-DS3 Gigabyte לוח אם וספק כוח של anatec 500w השימושים שלי הם למשחקים קלים כמו מנג'ר, פרו אבולושן ופיפא... לא גיימר כבד, אבל רוצה כרטיס שיספיק לשנה, שנתיים הקרובות בצורה מכובדת. התקציב מקסימום הוא 500 אך רצוי בפחות. תודה בכל אופן !
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
תמיד ידעתי שיש קשר בין בריאות העיינים וקצב הריענון, אך אני צריך שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד: 1. מה קצב הריענון האידיאלי? אני משתמש ב85, זה בסדר? 2. מה היתרונות של קצב ריענון נמוך ומה היתרונות של קצב ריענון גבוה? 3. הכי חשוב, מה קצב הריענון שהורס כמה שפחות את העיינים? ובכלל איך אפשר לעבוד עם המחשב הרבה ולהמנע כמה שניתן מ"דפיקת העיינים שלך"? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אני רוצה כרטיס מסך שיתן לי את האפשרות לשחק MW2 בצורה טובה. הוא חייב להיות עם HDMI, והתקציב לא מוגבל. המפרט שלי זה מעבד : AMD Athlon 64 X2 4850e לוח : GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון : G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ספק : Hiper HPU-4S425-PU 425W מה הכרטיס מסך הכי משתלם לי לקנות למחשב זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, המחשב ישמש בעיקר לעבודה אבל אני רוצה לשחק גם קצת משחקים לא יותר מדי כבדים ואני לא הולך להשתולל עם הרזולוציות במשחקים. ראיתי שיש 2 כרטיסים בתקציב הזה HD 2400 או 8400GS מה דעתכם ? מה כדאי יותר?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
(וכן בדקתי שאני בגרסא שצריך להחליף ביוס לפי המספר סידורי על הקופסא ולפי גרסת הביוס ) הבעיות שלי הם : 1. יש לי ויסטה לא מצליח להגיע למצב של pure dos כמו שבמדריך באתר של Sapphire מוסבר (אשמח לקבל קבצים של BOOT מ DISK ON KEY ) 2.יש לי ויסטה 64 לא מאפשר לבצע את זה בCMD מישהו הצליח לעדכן בויסטה 64 ואם כן איך? תודה מראש ושנה טובה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי,יש לי בעיה די מעצבנת...יש לי כרטיס מסך 7600GS...הגרפיקה עם הדרייברים החדשים פשוט זוועתית...יש המון באגים בגרפיקה כמו חורים באדמה וכל מיני פסים וריבועים מוזרים על המסך(כל זה עם הדרייברים האחרונים של NVIDIA עבור הכרטיס הנ"ל...), לעומת זאת עם דרייברים ישנים(גרסא 93...) הכל עובד מעולה...הגרפיקה מושלמת... הבעיה היא ששידרגתי לWINDOWS 7 והדרייברים הישנים לא עובדים על המערכת הזו...זה לא מזהה אותה כמערכת של WINDOWS כלל...אז נוצר מצב שאני תקוע עם דרייברים חדשים שאיתם הגרפיקה נוראית(וזה קורה בכל משחק). אגב, המשחקים פועלים חלק עם הדרייברים החדשים, הבעיה היא רק בבאגים מטורפים בגרפיקה...למישהו יש מושג למה זה קורה עם הדרייברים החדשים? כמו כן זה לא רק דרייבר חדש ספציפי...זה כל הדר…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני הולך לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1800GTO עם VIVO ואני רוצה לדעת אם הוא מחליף כרטיס עריכה או כרטיס טלויזיה?? ואם לא אז מה אפשר לעשות איתו בבקשר העברת וידיאו??
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ערררב טוב, אני מחפש מסך ,בעצם- שניים. אחד יהיה במחשב פשוט(שאני עוד צריך להרכיב) לצורך משרדי בלבד- אינטרנט ואופיס, לא משחקים ולא גרפיקה מורכבת. השני ישמש אותי לכנ"ל + משחקים וסרטים, אבל גם הם לא יהיו כבדים מידי מאחר והמפרט שלי הוא: Motherboard CPU Type AMD Athlon XP-A, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Gigabyte GA-7S748 (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset SiS 748 System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9200 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9200 SE (RV280) בהתחלה חשבתי לקנות LCD כדי להרחיק את המסך שיש לי מהפנים (יושב די קרוב, אין לי מקום מרווח) אבל ירדתי…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-