עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RoyShefy,

שלום, אני מחפש אחרי מסך שידהים אותי, כמו הMitsubishi 19 Pro 930 SB המפורסם. הבעיה שלפי מה שאני ראיתי, אין אפשרות לקנות אותו יותר בארץ. אני לא רוצה מסך LCD מכיוון שאני פשוט לא יכול להסתכל עליהם ביחס לCRT יוקרתי. הטווח מחירים לא משנה לי, אני רק רוצה מסך 19" יוקרתי מאוד שאוכל להנות ממנו כמו ה Mitsubishi 19 Pro 930 SB R.I.P שלי. עדיף שהמסך עצמו יהיה שחור. תודה מראש. עריכה: עכשיו ראיתי מסך בשם PHILIPS 109P40 שעולה בסביבות ה2000 ש"ח, מישהו יכול להמליץ?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  2. הנה המסך + הנתונים שלו: נתונים: תגובה: 16 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 250 cd/m² קונטרסט 1: 400 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 30~80 KHz תדר רענון אנכי: 50~75 Hz כניסות יציאות : VGA: כניסה AUDIO: כניסה גודל מסך: 17 אינץ' סוג מסך: LCD צבע: שחור כסוף מחיר שלו: 1300 שח'! מה אתם אומרים...? יש משהו יותר טוב באותו המחיר...או עד 1500 שח' גג!!!!!....?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by bora8,

שלום לכם אני רוצה לקנות כרטיס מסך של ספיר HD4850 TOXIC קירור של זלמן האם זה באמת מרעיש ?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  4. Started by ofer40,

היי יש לי כרגע מסך 17 CRT ואני רוצה להחליף אותו למסך LCD גדול ככל האפשר עם רזולוציה הכי גבוהה שאפשר. המסך מיועד קצת למשחקים כמו פיפא ויותר לסרטי HD ואינטרנט. עכשיו יש את המסכים הרגילים עד 19 אינץ' עם מהירות תגובה מהירה יחסית של 2MS-4MS אבל הרזולוציה שלהם נמוכה מידי. ויש את המסכים מ 20 ומעלה שהרזולוציה שלהם יותר גבוהה אבל עדיין לא מספקת ל HD מלא. יש מסכי 24 אינץ' שהם כבר בעלי רזולוציה גבוהה אבל הם די יקרים. השאלה שלי מה אפסיד אם אקנה את אחד ממסכי ה 20 אינץ' עם רזולוציה של 1680*1050 שהם היחידים במחיר סביר שמתקרבים ל HD מלא? תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  5. שלום לכולם. אני מנסה להוריד את הדריברים החדשים מהאתר של אסוס אבל אני לא מצליח למצוא אותם או שהוא אומר לי שהאתר דפוק... אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא אותם אז יעזור לי מאוד !! אני צריך את הדריברים החדשים ל 9800XT תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by lipa,

שאלתי טכנאים , שאלתי אנשים שיש להם במסך חיבור DVI וחיבור 15 פין , כולם אמרו לי שאין הבדל ,שהם לא מרגישים הבדל אז יש הבדל או לא ? או שאנחנו שומעים את המילה "דיגיטלי" , ישר אנחנו חושבים שזה בטח יותר טוב ? (עוד סוג של דעה קדומה)

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by ISmile4U,

אז ככה קניתי את המסך הזה ביום ראון אחר הצהרים אתמול בערב הבחנתי בנקודה קטנה וירוקה על המסך שאינה נעלמת לפעמים כשהרקע של המסך בצבעים מסוימים אז לא מבחינים בה. מה עושים? האם זאת בעיה במסך? האם זה דבר שאני יכול לסדר או שמע עלי לגשת לחנות ולבקש להחליפו בחדש במסגרת האחריות שיש לי עליו? אודה לעזרתכם בנידון. נ.ב. צרפתי תמונה של הנקודה.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by Bakshi1,

שלום, כמו שכתוב בכותרת יש לי בעייה בכרטיס Ati x1950pro של חברת Gigabyte ללא oc. יש לי מאוור של זלמן שאמור להיות משופר. עכשיו הבעייה היא: זה קורה לבינתיים במשחק אחד והוא Call of durty 4. במהלך המחשק (זה תלוי נע בין דקות לשעות) המשחק קורס והמסך הופך לשחור ואחרי כמה שניות חוזר לשולחן העבודה וכתוב שה Vpu recover הופעל. אני יודע שה vpu מאתחל את הליבה של הכרטיס מסיבות של פגם/התחממות/בעיות בדרייור. אני לא יודע מה לעשות זה קורה רק במשחק הזה כנראה בגלל שהוא כבד והכרטיס מתאמץ (ייתכן גם בגלל החום של הקייץ?, המחשב נמצא בחדר ביטחון). יש לי את המחשב כבר שנה, לא פתחתי עדיין תמארז ולא ניקיתי אותו. לדעתי ואני כמעט בטוח שזאת התחממות של הכרטיס מכייון שזה קורה רק במשחק הזה (COD4). אם צריך ל…

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by coorva,

האם יש עדיפות משמעותית לכרטיס 7600GT על 6800GS ? תודה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  10. הקיצר יש לי מסך 1200P, וחיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה, ועכשיו המסך שלי תקוע על 1080p, גם כשהטלוויזיה כבויה. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. Started by guyfaran,

אני מחפש כרטיס מסך חדש כרגע יש לי ג'י פורס 2 ככה שכמעט כל דבר שתציעו יהיה יותר טוב חח אני רוצה ככה עד 500 -600 שקל אפילו על 700 + - נתפשר חח אני יודע שזה לא הרבה אבל תנסו לעזור לי דרך אגב הביאו לי כמה לינקים לכרטיסים תגידו לי פליז מה אתם חושבים? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5869 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=10669 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=8450 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=8459 תודה גברים

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by bykeking,

אני שוקל לקנות\לקחת לאח שלי מסך LCD 17 שישמש אותי כמסך נוסף. אני צריך שהמסך יהיה "המשך" של המסך שיש לי עכשיו ככה שיהיה לי שטח עבודה גדול יותר. ה-66GT שלי תומך בזה? ד"א,המסך הנוכחי שלי הוא 19", והמסך השני יהיה קטן יותר (אך באותה רזולוציה). לא יודע אם זה משנה או לא... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  13. כרטיס עם כניסה ל-3 RCA - (audio-audio-video) שיכול להקליט לדוגמא מהממיר של יס... לחבר אודיו ווידאו ביחד מהכרטיס לממיר ועם תוכנה להקליט את שידורי הממיר איזה כרטיס אם בכלל יש יתאים לי? כמה הוא עולה בערך?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  14. יש כ.מסך אונבורד כשהרכבתי את הכרטיס החדש פשוט לא רואים כלום ניסיתי הכל בביוס

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי את ה 7300gs של gigabyte ואני ממש לא מרוצה ממנו. הורדתי והתקנתי את ה drivers של Nvidia ועדיין לא רואים טוב במשחקים. ב stalker השמים צהובים ומשחק ישן שקניתי dark messiah אפילו לא מראה את הסרטונים בהתחלה. שיחקתי הסרתי ובכיתי עם כל ההתקנים ועדיין לא מצאתי פתרון. אני מחפש כרטיס mid Range רק בשביל כמה משחקים שיצאו באחרונה ואולי חודש הבא את quake wars. התקציב זה באזור 1000. כמו כן מה הקטע של ה 7300 זה כרטיס חדש אולי יש לו איזה בעיה ?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by krembo0o,

i work in dual! one tv out and the second DVI and from the DVI i get a normal picture with colors but in the TV i see in black and white!!! can some1 plz help me! = \ :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. שלום לכולם, אז ככה יש לי כרטיס radeon hd 4870 הורדתי את ההתקנה של הכרטיס מהאתר של ATI אבל שאני מנסה להתקין הוא מעלה הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את הפאק (PACK), ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך בנפרד ואת הקטליסט בנפרד אבל הוא בכל זאת מעלה את ההודעת שגיאה יש לי XP SP3 והמחשב עבר פירמוט ואין לי שום תוכנה אחרת מותקנת למעט הכרטיס קול והעידכון של הFRAMEWORK מהאתר של מיקרוסופט מה יכולה להיות הבעיה? אגב למרות הכל המחשב עושה ריסטרסט אחרי ההתקנה ואז זה נראה כאילו הוא מזהה את הכרטיס אבל בכל זאת אין גישה לקטליסט או לכל אלפיקציה של הכרטיס מסך [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  18. Started by shlomibandit,

לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס הזה.. הוא בכללי מעולה , והתקנתי את הדרווירים והכל שבאו אם הכרטיס , אבל אני מנסה להוריד את הדוייור הכי עדכני מהאתר של nvidia שאני מנסה להתקין אותו זה לא מצליח .. מופיע לי הארור הבא: nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your currect hardware setup no will exit יש למשהו מושג מה הבעיה הזאת ואיך אני יעדכן את הכרטיס מסך בצורה הטובה ביותר?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by liorsn,

Gigabyte Geforce 8800GT 256 mb

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by mc_elad,

יש לי 4870X2 ראיתי שפתחו דיון דומה לא מזמן אבל לגבי כרטיס אחר...השאלה האים התוכנות שהמליצו לו תקפות גם לגבי הכרטיס שלי? בבקשה תגיבו..

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  21. שלום, שאלה שלא יודע אם שייכת לפורום כאן..אבל זה הכי נראה לי..אם יש בעיה אז אנא העבירו לפורום המתאם. ברשותי כרגע לוח אם עם כרטי מסך מובנה : GIGABYTE GA-G31M-ES2L ומסך 19 אינץ' LG אני מעוניין להחליף את המסך במסך 22 אינץ' של סמסונג 2230EW ולא יודע האם חובה יהיה לשדרג גם את הכרטיס מסך ה-OB שלי , לכרטיס נפרד שאינו מובנה . כלומר האם בגלל המעבר למסך 22 והשארות עם הכרטיס המובה , איכות התמונה תשתנה ממה שקיימת היום (שמספיקה לי בהחלט לשימושי גלישה וסרטים) בגלל שאצטרך כרטיס עם תמיכה ברזולוציות גבוהות יותר למסך ?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by SuperStyle,

איזה כרטיס טוב יותר? 8800GTS 640M או 8800GTS 512M עריכה: חח עכשיו הוא אומר לי ש260GTX טוב יותר מ4870 בגלל שיש לו שתי ליבות. חח עכשיו באמת יש לו שתי ליבות?(ח אני יודע שאין לו אבל אני רוצה להראות לו)

23. Started by dragon772,

כשרוצים לבדוק ציון של כרטיס מסך אז מריצים את התוכנה על איזה הגדרות? יש שם בחירת רזולוציה ופילטרים אז מה הם ההגדרות הסטנדרטיות שכולם בודקים איתם? ולמה צריך לבדוק עם פילטרים ועם רזולוציה גבוהה יותר?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by neil4,

לא הבנתי בדיוק מהי איכות תמונה , האם זה כשרואים תמונות[jpg,gif...] או במשחקים ? או שניהם ביחד? מישהו יכול להסביר לי טיפה ולפרט קצת?

25. Started by davis5,

שמעתי שיש אפשרות לראות סרט ובאותו זמן לעבוד על תוכנה אחרת . היתי רוצה לדעת איך עושים זאת. תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים