עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lmlm,

החלק הראשון: קודם כל ATI מוזילה את 1800XL ל 300$ כמו ה 78$ החלק השני שזה המידע: היו לו 12 צינורות עיבוד ו 8 vertex processors( אין לי משוג איך אומרים בעברית) הוא יהיה מבוסס על ליבת ה R520 והוא יהיה בערך בכוח של 1800 (אם הבנתי נכון) הוא ילחם ראש בראש ב 68GS ובסידרת 7600 ויעלה 180$ לבין 250$ וישחורר מאוחר יותר במרץ (כנראה אחרי סידרת 7600) מקור המידע: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060221082154.html תקנו אותי אם טעיתי בתרגום

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  2. אם אפשר תשובה דיי מהירה ...אני אצל חבר מנסה לחבר לו פה את המחשב לטלויזיה (TV OUT) עכשיו הבעיה פה שרואים רק בטלויזיה שאני מעביר ....לא רואה פה שום אפשרות שאני אראה גם במסך וגם בטלויזיה ....וזה יוצר בעיה כי הטלויזיה בחדר השני הכרטיס הוא MX440 ...(אצלי בבית יש ATI ואין שום בעיה התמונה מוצגת גם במסך וגם בטלויזיה ושסרט מוקרן רואים רק בטלויזיה כמו שצריך) איך אני מתגבר על הבעיה הזו , זה א. ב. יש איזה תוכנה חלופית ל TV OUT קלה במיוחד שנותנת לי אפשרות בלחיצת כפתור אחת (או דרך לא מסובכת) להעביר ל TV OUT ? (חיבור S VIDEO) כי פה לא ממש מבינים במחשבים , צריך משהו שיעשה את העבודה בפשטות תודה רבה מחכה לתגובה מהירה :

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  3. נראה שהחברה ב ATI עובדים במרץ רב על שיפורי ביצועים לדור החדש, הקטאליסט 7.10 שיוצא בימים הקרובים מציג ה מ ו ן שיפורי ביצועים: http://www.pcper.com/article.php?type=expert&aid=463

4. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28393

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  5. שאר רכיבי המחשב אמורים להיות E6400, לוח אם ג'יגבייט 965,זיכרון 2x 1024, המפרט עדיין לא גובש לגמרי, יהיה מפרט ממוצע של 5000 ש"ח ללא מסך וציוד. לגבי כרטיס מסך אני מתלבט, מה מומלץ? לדעתכם, תוך כמה זמן כרטיסי מסך תומכי DX 10 יגיעו לרמת מחירים של 1300 שקל, אם תוך חודשיים-שלוש אז די כדאי לחכות לא? אשמח לתשובה כי זהו השיקול העיקרי האם לקנות את המחשב עכשיו.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  6. שלום, קניתי שלושה מסכי LG 1780Q ואני רוצה לבדוק בהם אם יש פיקסלים שרופים... איזה תוכנות יעשו את העבודה? תודה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by zombie,

עשיתי לו OC והגעתי עם CORE ל600 וMEMORY ל1000 עם קירור סטוק ושיחקתי גריד והגעתי ל84 מעלות....לא קיבלתי ארטיפקטים(קיבלתי רק כשהCORE היה ב610) אז האם הטמפרטורה בסדר ומה המקסימלית?ולמה קיבלתי ארטיפקטים?בגלל הCORE או הMEMORY? והאם כדאי להפריד את הSHADER CLOCK מהCORE CLOCK ולהגביהה אותו או שזה מסוכן ולהשאיר אותם מחוברים? אני לא יודע אם זה לפה או ל אוברקלוקינג אז סליחה מראש... ותודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  8. פתחתי את הצינורות ובצעתי O.C ל X850XT האם ה AMD 3200 64bit שלי עכשיו יכול להיות צוואר הבקבוק שלי במע' ? ( 1GB זיכרון )

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by קלוקיי,

ראיתי את הכרטיס הזה במחיר של 1354 שקלים http://www.tms.co.il/product/11941 הוא שווה את המחיר ? או ש GTX660 עדיף עליו . תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. היי יש לי 8800GT עם דריבר 177.89 כולל PhysX יש גרסה יותר חדשה? ואם כן היכן אני מוצא תמיד עדכונים לדריבר מסוג זה באתר של NVIDIA.. תודה!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by berlioz,

התקנתי לפני יומיים את כרטיס המסך יחד עם ספק כוח חדש Liberty 400W, הכרטיס עובד טוב ורגיל (לא עשיתי בדיקה מעמיקה) עד אותו רגע שבו המאוורר של הכרטיס מתחיל לעשות רעש ואז המסך נכבה (אין סיגנל מהכרטיס), המחשב עדיין רץ לפחות לעוד כמה שניות (אני שומע את האודיו של המשחק נגיד) ואז גם זה נפסק, המאוורר של הכרטיס ממשיך לעבוד עד שאני מכבה את המחשב. לא עשיתי OC לכרטיס (הוא עדיין נעול) יכול להיות שטעיתי בחיבורים של הספק? אולי נפלתי על כרטיס דפוק? למישהו יש רעיון לתיקן? תודה מראש למגיבים. מפרט: לוח אם 775Dual-880Pro ASROCK P4 3Ghz 1G ram

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by supercars,

שלום וחג שמח, חיברתי את הכרטיס מסך שלי (9600GT 512MB) לטלוויזיה LCD של LG וכיוונתי בהגדרות של Nvidia nView Desktop Manager וNvidia PhysX במצב התצוגה Dualview כלומר ששני הצגים לא יהיו תלויים זה בזה. עכשיו הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שבטלוויזיה לא מופיעה שורת המשימות ולא מופיע כפתור ההתחל, ואני לא מצליח להפעיל משחקים במסך הטלוויזיה אלא רק חלונות כמו דף אינטרנט ותיקיות. אם אני בוחר שמצב תצוגה יחיד (לא Dualview), כלומר שרק הטלווזיה תעבוד אז הכל תקין ככה שהבעיה היא לא בחיבור אלא בהגדרות של הדרייברים. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה לכוון ולשנות בהגדרות. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  13. מטרה: משחקים חשוב לציין שיש לי מסך 17'' 1280X1024 רזולוציה מקסימלית. אני מצליח להריץ את רוב המשחקים היום עם המערכת שלי אבל על הגדרות די בינוניות ברזולוציה זו, שלא לדבר על AA ועל AF גבוהים. ואני עומד על FPS גבוליים למשחק 20-30. השאלה אם אני אקנה כרטיס מסך כמו 4770 יתן לי איזה שיפור, או שהמערכת שלי כה ישנה שהיא תגביל כבר כל כרטיס חדש שאקנה. חשוב לציין שאין לי כסף כרגע להחליף את כל המערכת. רק תיקון קטן למחשב שלי יש ספק Chieftech 550W ולא ספק ג'נרי כמו שרשמתי, כך שאין לי בעיה לקנות כרטיס שדורש הרבה עוצמה. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  14. שוקל לקחת כרטיס מסך Bliss 8600GT 256MB GS-GLH HDMI DVI Gainward NVIDIA 8600 GT, 256MB DDR3, HDMI-DVI-VGA http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=139 1. למישהו יש נסיון איתו או עם החברה? אמין? 2. האם יתאים למארז HTPC שך ANTEC NSK2480? איך אני יכול למצוא מה המידות שלו ( גובה וכו'?) http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00280 תודה!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by Killer Storm,

קניתי כרטיס Radeon9800Pro 128MB DRR של ספייר בגירסת Bulk, עכשיו זה עלה לי יותר זול מהRetail אבל זה אותו כרטיס נכון ? פשוט בלי כל האריזה והדברים שבאים ביחד איתו, כי זה יצא לי בערך ב480 שקל יותר זול מהRetail אז אני מעוניין לדעת עם זה בדיוק אותו כרטיס ואיך אני מקבל אותו, סתם בקרטון או שלפחות זה בא עם אריזה מסודרת רק שזה לא יהרס במשלוח.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by asichen,

האם הכרטיס הזה : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI טוב? והאם הוא שווה 1490 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by Deddy,

עדיף מlogic אבל אם אין שם משהו טוב אז זיגזג... יש בכלל LCD (סביר) במחיר כזה?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  18. היי לכולם.. החלטתי לבדוק את כמות הזיכרון של כרטיסי המסך המנוצלת אצלי במשחק BF3, במפה GULF OF OMAN מבדיקת צריכת הזיכרון עם כרטיס אחד בתוכנת MSI afterburner הגעתי ל-1600 MB. כאשר עברתי לתצורת קרוספייר באותה מפה, מבדיקה עם MSI afterburner צריכת הזיכרון לשני הכרטיסים הגיע ל-3040 שזה כבר קצה גבול הזיכרון המוקצה לשני הכרטיסים. האם זה צריך להיות כך וזה בעצם שילוב של שניהם ביחד או שיש כאן בעיה? הרי BF3 לא צורך יותר מ1800 MB לפי מה שהבנתי. האם זה נכון שכרטיסי HIGE END צורכים פחות זיכרון במשחקים מאשר כרטיסי MID?

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by N82,

אני לא משתמש בויסטה ולא יהיה לי צורך בDirectx 10

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by Idanp,

כמה אחוזים ינוצלו על המפרט הבא P4A 2.6 512MB DDR 3200 P4v533MX והלוח הוא 4 AGP הכרטיס יתאים ביכלל?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מחפש מסך 19" עד 21" לעבודה גראפית בעיבוד תמונות וצילומים. כלומר, חשיבות רבה לשחזור צבעים אמין וחדות. תקציב, עד 3500 ש"ח. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגם מתאים ואיפה לקנות. תודה, שחר וייס.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  22. שלום חברים, זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך טוב עבור מחשב חדש בבית. השימוש במחשב היינו שימוש ביתי רגיל פלוס מעוניין להמיר בעזרתו קלטות וידאו ישנות של המשפחה לקובצי מחשב או לDVD . עריכת תמונות ברמה בסיסית+ המחשב לא ישמש למשחקים. אני לא שולט בתחום הכרטיסים, מעוניין שתכוונו אותי למוצרים מבית Leadtec או Asus ( הסיבות עימי ) התקציב הוא עד 800-900 ש"ח לא יותר הנטייה שלי היא לחפש מוצרים ללא מאווררים ורק עם גופי קירור פסיביים גם לטובת שקט וגם למניעת בלאי של המאווררים, לא יודע למה אני תמיד נרתע מכרטיסים עם מאוורים חזקים או גדולים מחשש לתקלות. אשמח לקבל פידבק גם בנושא. טיפה רקע על המחשב רמת המחשב Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם Asus P5K זיכרון 2K ( טרם החלטתי 667 או 800…

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  23. האם יש סיכויים גדולים שיהיה עוד הפעם דחיה בגלל הדחיה של ה r630 ?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by pMor,

מישהו יודע מתי יוצא הכ.מ. הנ"ל?? אני מחכה לו כבר הרבה זמן, מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים