כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי את התוכנה ...thank you (לא מבקש קראק חח)
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המחשב שלי דיי ישן (חוגג ארבע שנים בדיוק) והלך הכרטיס מסך ati radeon 1950x pro אני צריך כרטיס מסך עד 400 שקל מ-ksp , תודה !
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס 7600GS ל-AGP הכי טוב לאוברקלוקינג? האם זה ה-7600GS Sonic של Palit? פשוט ראיתי גם דגם של Gainward שנראה לא רע בכלל... נ.ב. איזה טכנאי אמר לי שAGP לא מסוגל לנצל זכרונות DDR3 בגלל גודל הפס המוגבל. הוא זיבל בשכל נכון? P:
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מתכוון סופסופ להזמין מחשב בתחילת שבוע, כבר יש ברשותי את ה-FX3500 השאלה היא האם בתקציב של כ-700 ללוח,ה- P-45Q הוא הבחירה הנכונה? החיסרון העיקרי שהבחנתי בו היא שאין יציאה *16 אלא רק 2*8, האם מדובר בחיסרון דרמטי? אציין שהמחשב מיועד לעריכת וידאו. להלן שאר המפרט: QUAD Q9300 ANTEC SONATA III with 500WATT OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb WD 74 GB RAPTOR 10000 Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro ASUS DVD-RW 2014L1T x20
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
כנס CES 2024 בלאס וגאס - אחרי שבועות של שמועות, הדלפות ופרטים טכניים אנחנו מקבלים את החותמת הרשמית של NVIDIA להשקת שלושה כרטיסי מסך חדשים עבור סדרת GeForce RTX 40. ריכזנו עבורכם את הפרטים על SUPER החדשיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אז ככה, אחותי קנתה לי את PS2 החדש הדק והמסוקס ביחד עם FIFA 2005 מקורי ויפה בניילון (שקרעתי במו ידי ;D) עכשיו כמה דברים מוזרים! המשחק נראה זוועה, כלומר ממש רואים את הפסים הרוחביים על הטלוויזיה ממש לא מה שציפיתי יחסית לאחד שמשחק עם R9100.... האיכות של התמונה ממש זוועתית.. ולגבי סרטי DVD הוא רושם לי משהו על NO DATA... יש למישהו פתרון לבעיות האלו??? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לסבא שלי יש בעיות עיניים והוא החליט להחליף את המסך הישן שלו שגרם לו לכאבי ראש (lg flatron 776fm) למסך lcd שלא ירצד מן הסתם... התקציב הוא 2500, אבל אפשר למתוח עד 3000 אם יהיה שיפור משמעותי באיכות המסך. שאלה קטנה, אני לא ממש הבנתי איך הולכים הגדלים של המסכים האלו 15" במסך lcd זה כמו 17" במסך crt? או שזה עובד אחרת? בכל מקרה אני צריך שהמסך יהיה בגודל 17" (crt) וכמובן הכי איכותי שאפשר במחיר הזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה אני יגיד לכם ? הרבה פורומים עברתי, חדרים במירק ואנשים ניסו לעזור לי ואף אחד לא הצליח אז חזרתי עם הזנב בין הרגליים לבקש עזרה נואשת.. הTV OUT שלי לא עובד, אני מחבר את כל הכבלים כפי שצריך, ושאני נכנס להגדרות כרטיס-המסך הטלווזיה מסומנת באייקון של "לא מחוברת" אני מתשגע מזה, אנשים מכל העולם ניסו לעזור לי ולא הצליחו עריכה : גיליתי שהכרטיס מוציא PAL והטלווזיה כתוב עלייה NTSC PLAYBACK, האם זאת יכולה להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מעבד E8400 מארז cm Elite 335 ספק כוח thermaltake tr2 430w אני רוצה לשדרג לhd5850 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2627 אבל אני פוחד מהגודל שלו שהוא לא יכנס לי אז חשבתי גם על זה http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2628 אבל אני יודע שיש בניהם הבדלים משמעותיים ואגב יש GTS450 בפנדה שווה משהו? מה כדי לעשות? השדרוג לצורך Pure gaming
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
עד כמה הזכרון של הכ. מסך משמעותי, ההפרש בין 128 ל-256 עד כדי כך גדול?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_2900/
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קיצר חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך במקום ה 1900XT 256 שיש לו כרטיס מסך שתומך ב HD . הוא אומר שעם ה 1900XT הוא לא יכול להריץ הכל על מקסימום לא יודע מה זה אומר ,ויש עומס גדול על המעבד . קיצר המלצתי לו על ה HD3850 256 MB שהוא כרטיס מאוד משתלם ,או על ה 2600XT 512 שעולה פחות וגם כן תומך ב HD . מה יותר מומלץ מביניהם ל HD +שיריץ משחקים נורמלי ,המחשב הוא P4-2.6 חדליבה ,2 G זיכרון ,PCEI כמובן ,אולי יש איזה כרטיס אחר שעדיף ???
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מתקון השבוע לקנות מסך LCD , יש לי 2000 שקל, ואני יכול להשיג את הLG LT1780Q ב2000 שח, האם זו החלטה נבונה? או שיש לי מסך 19 למשל לקנות בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שמתי לב שלחברת SPARKLE הכרטיס 9800GTX CALIBRE OC (http://tms.co.il/product/5512) זול יותר מ9800GTX ללא OC ולא בגרסאת הCALIBRE.(http://tms.co.il/product/5364) ההבדל היחיד הוא מהירות הליבה ושל השיידר...(איך מתרגמים SHADER CLOCK לעברית? מהירות הצל?) ב9800 ללא OC: Core Clock : 675MHz Shader Clock : 1688MHz ב9800 עם OC בגרסאת CALIBRE: Core Clock : 734MHz Shader Clock : 1836MHz עדיין גרסאת הCALIBRE יותר טובה אבל מישומה עולה פחות...האם זו טעות של האתר או שיש סיבה לכך שהGTX ללא OC עולה יותר מGTX עם OC?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לראות סרטי HD על הפלזמה החדשה (שתומכת בHD) יש לי מחשב "מיותר" שאני רוצה להתקין עליו כרטיס מסך בכדי שאוכל לראות את הסרטים האלו. אחרי חיפושים רבים באינטרנט מצאתי כרטיסים מסויימים בעלי יציאת HDMI במפרט אבל שכשאני מסתכל בתמונה אין יציאת HDMI.... מישהו יכול להסביר לי את ההגיון מאחורי העניין הזה (וזה ככה ברוב [כמעט כל] הכרטיסים לא רק בבודדים) המחשב הוא P2.8 בעל AGPX8 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~SKY301~70~0.htm חשבתי על זה nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIeוGigabyte איך הוא ? מתאים?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הייי, הרבה זמן לא הייתי פה ואני שמח לחזור..!!! כפי שכתוב בכתורת, אני צריך כמה המצלות (בשביל חבר) על כרטיסי מסך שונים... התקציב הוא 400 ש"ח . הכרטיס צריך לשמש לכמה משחקים פשוטים, פיפא וכו'... לא יותר מזה . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן קניתי כרטיס מסך של ELSE דגם FALCOX 920FX 128MEGA אני לא גיימר כבד לכן לא השקעתי במי יודע מה כרטיס. הבעיה - הכרטיס הגיע בלי שום מאוורר.. יש מין הכנס כזו למאוורר (נראה לי) - זה מלא פינים בולטים כאלה ויש גם מנגנון קפיצים... יש לי מאוורר בכרטיס מסך הישן - משו מעפן ישן ורקוב של וודו 3dfx. האם לפרק מהכרטיס הקודם? האם צריך לקנות חדש? זה לא צריך להגיע כבר עם מאוורר?... תודה תודה... ??? ???
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הכרטיס 6600GT ולאחר שאני מריץ בדיקה ב 3Dmark05/03 התמונה קופאת כל הזמן והמחשב לא מגיב ואני צריך לעשות ריסט זה פוגע בכרטיס? אתם חושבים שנתנו לי כרטיס פגום ? חשוב לציין שהFPS שלי יותר גדול במשחקים זה לא שהוא זז אבל הבדיקה עם 3DMARK לא עוברת...הסרתי את הדרייברים הישנים אחר כך הסרתי את השאריות עם DRIVER CLEANER והתקנתי דרייברים 77.77 וזה לא עזר. הצעות?הגרסה המדויקת של הכרטיס מסך זה.. leadtek a6600gt tdh 128mb ויש לי שאלה קטנה גרסת ה PX זה לPCI-E ויצרו במיוחד את ה6600GT לAGP ויש לו דגם אחד מבית לידטק שזה מה שקניתי?..
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. יש לי לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט הכולל את הכרטיס המובנה HD3200 והייתי רוצה להוסיף לו כרטיס חיצוני ככה שיווצר אפקט הHYBRID GRAPHICS. איזה דגמים תומכים בפונקציה הזאת? האם זה תומך רק בויסטה או שיש אפשרות לשלב את הHYBRID גם בXP? תודה מראש לכל מי שעונה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הכרטיס חדש בן יום, של GIGABYTE, הבעיות:המשחקים לא רצים חלק אפילו על איכות נמוכה, תוצאות בנצמרקים נמוכות (13,000 בAQUA3) לכל השואלים, לפני שהתקנתי את הדרייברים של הRADEON מחקתי את הדרייברים של הג'יפה שהיה לי מקודם. ועוד דבר ששמתי לב אליו ואולי הוא קשור, משום מה ה AGP אינו עובד, איך זה יכול להיות? יש למישהו מושג?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, עד היום השתמשתי בכרטיס המסך המובנה שיש אצלי על לוח האם והיום אני רוצה לרכוש חדש, גם כי הנוכחי לא מספק וגם כי אני רוצה TVOut לטלוויזיה. אני מחפש משהו זול בסביבות 200-500 ש"ח, ראיתי את הכרטיס GA-N52128TE של GigaByte שמבוסס nVidia GeForce FX 5200, מה אתם אומרים עליו ?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי חבר'ה. המחשב שלי כבר לא סוחב. 2 גיג'ה הרץ עם ג'י פורס 4. אז אמרתי לעצמי שאני אקנה עכשיו איזה ג'י פורס 6600 או משהו כזה..לא מטורף אבל יחזיק לי דיי הרבה זמן. זאת גם השקעה של 500 שח.. לא משהו רציני. אבל כל פעם שנאי מחפש אני רואה שהסטנדרט הוא כבר PCI EXPRESS. אני לא יודע אם שווה לי לקנות עכשיו AGP . אולי כבר שווה לי לקנות לוח אם שיתמוך ב PCI EXPRESS. אבל אז גם את הזיכרון אני אצטרך להחליף מ DDR ל איזה DDR 2 או משהו. בקיצור הבנתם את הבעיה שלי. אני צריך איזה שדרוג אבל משהו שאני אוכל עוד איזה שנה לקחת איתי למחשב חדש. הרי אין היגיון בלקנות כרטיס מסך שיחזיק כולה שנה.. עצות?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בזמנו, בתקופה שהוודו 2 שלט בשוק ונחשב לכרטיס הכי חזק שיש, הייתה אפשרות לקנות 2 כרטיסים ולחבר אותם בשביל להביא לתוספת ניכרת בביצועים - הרעיון הזה עבר מהעולם ?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
זה גם מופיע לעיתים רחוקות ב עוד משחקים intel dual core 2.3ghz 4gb ram shapire ati radeon 1950 pro (מחשב חדש)
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-