כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1409 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=768 האם יש שני דגמים למסך הזה? באתר הרשמי מופיע רק הדגם עם המעמד המלבני
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לשחק במשחקים המחשב נתקע באמצע ושום דבר לא מגיב האפשרות היחידה היא לעשות איתחול ידני וכאשר אני מדליק את המחשב מחדש הוא רושם לי אם אני רוצה לשלוח למיקרוסופט את הבעיה שנגרמה עקב כרטיס המסך 9700 יחד עם כמערכת התקנתי את הדריברים המתאימים והכי חדישים ואם יש דרך לטפל בזה המשחקים שזה נתקע בהם עד עכשיו הם UNREAL 2003 I UNREAL 2 עוד מעט אני ינסה לשחק בשאר המשחקים ואני בטוח שזה יקרה גם נ.ב המשחקים עובדים מצויין אצל חברים שלי ולא נתקעים.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כשאני בדקתי בTUNE UP וגם ב-dxdiag זה מראה לי שיש לי 1275MB במקום 512MB....מה אני עושה זה מאוד בעייתי.....וגם כשהפעלתי את COD 4 הוא אומר שיש לי בעיה ב-DX9 כשבכלל יש לי VISTA עם DX10 זה המפרט שלי (קיבלתי אתמול!!) CPU : AMD Athlon 64 X2 4600 Box MB : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 GPU : Club3D ATI Radeon HD4850 512MB Mem : OCZ 1GX2 800MHZ CL4 Vista Performance Platinum HD : WD 250G AAKS DVD Burner : ASUS X18 PSU : ENERMAX LIBERTY 400W TT SopranoRS 101
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום ברגע שאני מעלה את המשחק אני רואה מלא נקודות לבנות ואדומות שמכסות כמעט את כל המסך,התקנתי את הקטליסט 4.9 וזה לא עזר {היה לי קודם 3.8} יש לי רדאון 9800 פרו,וגיגה זיכרון.. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור..תודה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האם לא תיהיה בעית התקנה של הכרטיס בגלל המאורר של chipset ללוח dfi lan party ultra d nf-4 או בעיה אחרת כתוצאה מחומרה שיש החומרה שלי היא amd 3200+ 939 מארז Sunbeam Transformer
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חזק במחיר של עד 500 550 שקל גג! חשוב לי גם שהוא יהיה של NVIDIA מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5509 הוא טוב? הוא יריץ לי משחקים כמו CRYSIS על איחות טובה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
למה המהירויות של ה-7600gt יותר מ-7900gt ?? 7600gt http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4939 7900gt http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4943
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך Leadtek winfast A310 256mb td לכרטיס יש אפשרות של tv-out היציאה עובדת אך קיימת בעיה אי אפשר לראות סרטים בתצוגת הטלויזיה, במקום הסרט יש מסך שחור (בקבצי avi, mpg ובכל קבצי הוידאו) אחת ממטרות הכרטיס הן לראות סרטים במסך גדול יותר בעזרת יציאת הtv-out ואני מצליח לצפות בסרטים בטלויזיה רכיבי המערכת שלי: p4 2.4 ddr300 512mb gigabyte ga-8pe667 mother board התקנתי דרייבירים שקיבלתי עם הכרטיס מסך וניסיתי גם להוריד את הדרייברים של NVIDIA עבור nView תודה רבה מראש על העזרה גיל
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך של פריוויו (preview) מסך 17 אינץ' שטוח עם המסך קיבלתי כבל שמתחבר מהמסך אל הספק במקום מהמסך אל החשמל הבייתי.. הספק שלי נשרף לפני שבועיים (לא מהמסך) עכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש אבל כל הספקים היום באים עם חיבור אחד באחורה שלהם, כלומר אני יכול לחבר רק חשמל לספק וזהו ואין עוד חיבור שאני יוכל לחבר את המסך אל הספק... עכשיו השאלה שלי זה האם אני יכול לקנות כבל שצד אחד יתחבר למסך וצד שני ילך ישר לחשמל? (ככה זה במסכים החדשים) והאם זה בכלל יתאים למסך שלי? צריך להסתכל על כמה וואטים וכמה וולטים הוא דורש לפני שקונים את הכבל? או כולם אותו הדבר וכולם מתאימים לכל סוגי המסכים? אם אפשר לקבל תשובה עוד היום אני אשמח כי אני צריך לקנות ספק ואני לא יודע אם לקנות עם חיבור אח…
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב אז יש לי Gforce 4 mx440 והוא גורם למספר רב של בעייות רציתי לדעת אם משהו מכיר את הבעיות האלה, אם אפשר לסדר את זה או שהכרטיס הרוס. הבעיות הם: 1. המחשב לפעמים נתקע ללא כל הודעה מראש. בלי שהפעלתי תוכנה מסויימת או משחק 2. ברגע שאני מפעיל משחק שדורש קצת מאמץ למחשב הוא נתקע תוך 10-30 דקות. 3. האייקונים במחשב, של העכבר וכל התצוגה מתחרפנת לגמרי - מופיעים צבעים, פסים צבעוניים וכו' ברגע שהוצאתי אותו ושמתי את הRIVA TNT של המחשב הישן שלי הכל הסתדר, אבל זה כרטיס ישן ובעל ביצויים נמוכים אז הוא מתקשה להריץ את המשחקים בצורה חלקה ובגרפיקה סבירה. אם למשהו יש מושג מה לעשות אני יודה לו מאוד
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה על כרטיס מסך עד 1000 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים, המפרט של המחשב החדש שאני קונה לו את הכרטיס: מעבד Intel Core i5-750 tray לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ספק כח FSP 500-80GHN 500W המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך שלי נדפק GF4 mx 440, שום משחק לא עובד אצלי כמו שצריך. אבקש שתמליצו לי על כרטיס מסך טוב בתחום ה 1000 ש"ח או פחות (עדיף פחות) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לא בדיוק יודע אם זה מתאים לפה או לקולנוע הביתי, אבל נשאל פה יש לי מערכת קולנוע ביתי בבית, ואתמול קנינו DVD חדש, מסתבר שהיציאת S-VIDEO של הDVD מקולקלת והיציאת וידאו לא בכל מקרה את הDVD אנחנו כנראה נחליף אבל גם באופן כללי, באיזה יציאה יותר כדאי להשתמש וידאו או S-VIDEO
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מהו הכרטיס Dual DVI (רצוי עם TV Out) בעל קירור פסיבי הכי זול שניתן לקנות בארץ בממשק PCI-E? בנתיים הכי זול שמצאתי זה זה: Gigabyte GeForce 6600GT ב-930 ש"ח http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX66T256D-OEM&affiliate=zap עם קירור אקטיבי יש את: XFX GeForce 6600 ב-666 ש"ח http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2116 אבל אני לא רוצה מאוורר על הכרטיס... (כיום יש לי Matrox P650 Dual DVI AGP פסיבי שעלה לי מלא כסף, אבל אני צריך להחליף ל-PCI-E)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
היי אנשים, חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי לצערי .. את הגודל .. יותר נכון אורך של ה 8800GT. זה מאוד חשוב לי, כי המארז שלי גבולי לכרטיס מסך הזה, ואני רוצה לראות אם זה יכנס, כמה ואיך. תודה לעוזרים, ד"א יש לי Jsp-Tech 550D
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הצביעו והשפיעו. איזה מסך לדעתכם יותר טוב מבין המסכים שבסקר? מכמה סיבות: נוחות,רלוצייה,צבעים,ואיכות
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שקראתי פה שהרבה אנשים ממליצים ללכת על ה 7600GT בתחום המחירים הזה, אז החלטתי גם ללכת עליו כניראה.. לא ניראה לי שבטווח מחירים שלו יש כרטיס ATI שמשתווה לו או כרטיס אחר שמשתווה לו.. ההיתלבטות שלי היא בין הגרסאות, 128MB DDR3 או 256MB DDR3.. ההפרש מחירים הוא 250 ש"ח. השאלה שלי היא האם באמת ההבדל הוא כזה מורגש? או שזה הבדל לא רציני כל כך, כי אני מעדיף לקחת את ה 250 שקל האלו ולהשקיע במשהו אחר.. אבל אם זה משהו שמורגש משמעותית, אני לא יחסוך פה. מה אתם אומרים חברה? - מעבד E6300 PCI-EXPRESS ספק ג'נרי אני חושב, כניראה שהוא יהיה 400-500W, אני לא מתכנן OC ככה שאין לי טעם להשקיע כרגע בספק. תקציב - 1000 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות מסך LCD ויש לי כ.מ 195XTX האם הוא מספיק חזק בשביל להחזיק מסך 24" ועדיין לשחק?
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה.. קניתי מסך דק ומכשיר דוידי! עכשיו איך אני מחבר את המכשיר דוידי למסך בשביל שאני יראה את הסרטים במסך? איזה כבלים צריך?! תודה
-
- 10 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי Ge Force 4 440MX שכמובן לא תומך ב פיקסל שיידינג אקיצר אפילו לא אכפת לי להביא FX 5200 ב 300 שקל בשביל שאני אוכל לשחק ב Richard Burns Rally כי אני מתת לשחק כבר הוא תומך ב Pixel Shading והאם אני אוכל להריץ עליו את המשחק? אני קצת... משוגע
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף: Sapphire x1950xt 256mb או power color x1950pro 512mb ac cooling אני לא הולך לשחק על רזולציות גבוהות יותר מ1024-1280 אבל אני כן רוצה להפעיל משחקים כבדים על HIGH...
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו. עכשיו אני יודע שאתם פה מקצועיים אז תגידו לי האם המסך הזה טוב. אם יש לכם הצעה יותר טובה ב 2000 ש"ח תאמרו לי תודה. רק אל תיתנו לי הצעה של מסך CRT תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה....אני לא ידוע לא ידוע אם לחכות לכרטיסי המסך שיתמכו ב DX10 או לקנות עכשיו כרטיס מסך...אני טס עוד שבועיים לניו יורק וכמו שהבנתי המחירים שם זולים ב 40%. ואני מתכנן לקנות שם כרטיס מסך חזק ביותר. עכשיו השאלה...האם כדאי לחכות עד שיצא DX10 ואז לקנות כרטיס או שלקנות כרטיס מסך עכשיו שאני יהיה בניו יורק? איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? ואני מדבר על מחירים שהם עד 3500 ש"ח בארץ. והאם המחירים בניו יורק באמת זולים כל כך? ואפשר בבק/שה אתר להשוואות מחירים טוב...בארה"ב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הדגם של מחשב נייד ג'יפורס 8400M GS שווה לג'יפורס 8400 של מחשב בייתי ?? או שהוא שווה בכוחו לדגם נמוך יותר של ג'יפורס ביתי נגיד מהסדרת 7XXX ??
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-