עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jack_g,

בכרטיסLEADTEK TI4800SE איכות ה VIVO היא אותה איכות כמו בכרטיסLEATEK MX460 ? הכוונה האם זה אותם צ'יפים אין הבדל באיכויות?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by 8dsim,

Chaintech GeForceFX 5700 Ultra 128MB DDR II AGP8X with Tv-Out & DVI Video Card או PNY Verto GeForceFX 5900 128MB AGP8X with DVI & VIVO Video Card VCGFX59APB הם באותו מחיר!

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  3. טוב אז קניתי כבל וחיברתי היצלחתי להפעיל ואני רואה בטלוויזיה את מה שאני עושה במחשב עכשיו הבעיה היא שהמסך בטלוויזיה כזה הולך לצד ולמעלה ואני לא רואה חצי מסך ולא היצלחתי לשנות את זה והבעיה השניה היא שאני לא יכול לראות סרטים.. ניסיתי להפעיל סרט וזה לא מראה לי אותו בטלוויזיה אם אפשר פתרונות לשני הבעיות האלה אני יודע מאוד יש לי 9600פרו של ספייר כבל של 10 מטר טלוויזיה של סוני טריניטרון

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by asichen,

האם הכרטיס הזה : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI טוב? והאם הוא שווה 1490 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by Transfer,

היי חבר'ה נכון שלא מזמן היה ת'ריד על זה, אבל אנחנו סוטים מהנושא העיקרי. זה די דחוף לי, הקניה ממש בעוד יום או יומיים התקציב הוא 900-1100. דרוש מסך איכותי 17 אינטש שטוח כמובן. שימוש: משחקים+עבודה רגילה. ד"א: המסך צריך להיות זמן אצל פנדה כי יש לי אצלם זיכוי :\ אני מודה מראש על העזרה.

6. Started by מוטי,

לקחתי לבנתיים מהחנות RADEON 9600 ULTRA של GIGABYTE אני לא כל כך מתמצא בATI זה הכרטיס הראשון שאני קנה של החברה אולי תוכלו לעזור לי להחליט מה לקחת או אולי להשאיר את הכרטיס הזה הוא עלה לי 970 שקל אולי במחיר טיפה יותר גבוהה אבל משהו חזק תודה מראש חברים!!!!

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by ScreameR,

מה אני יגיד לכם ? הרבה פורומים עברתי, חדרים במירק ואנשים ניסו לעזור לי ואף אחד לא הצליח אז חזרתי עם הזנב בין הרגליים לבקש עזרה נואשת.. הTV OUT שלי לא עובד, אני מחבר את כל הכבלים כפי שצריך, ושאני נכנס להגדרות כרטיס-המסך הטלווזיה מסומנת באייקון של "לא מחוברת" אני מתשגע מזה, אנשים מכל העולם ניסו לעזור לי ולא הצליחו עריכה : גיליתי שהכרטיס מוציא PAL והטלווזיה כתוב עלייה NTSC PLAYBACK, האם זאת יכולה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by So@tr43,

משהו טוב שיכול להפעיל את מרבית הדברים.! בבקשה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by DaMn18,

היי, אני מתכוון לקנות מסך LCD 17 אינטש בחודש הקרוב אבל מעוניין שיקיים את התנאים הבאים : 1. 16 או 20 MS - זמן תגובה - כדי למנוע GHOSTING וכו'. 2. 16 מיליון צבעים (32BIT) ולא 18BIT כמו אצל מרבית מסכי ה 16MS מסוג AU. 3. PIVOT - סיבוב המסך ב 90 מעלות - נוח לקריאת וכתיבת מסמכים. 4. תקציב באזור ה 3000 ש"ח. 5. DVI המסכים הכי טובים לפי הבנתי הם ה Hercules ProphetView 920 PRO DVI ו Viewsonic VP171B. הבעיה היא שהראשון לא תומך ב PIVOT והשני מציג 18BIT ולא את כל הצבעים באמת. מה דעתכם ? יש מסך שעונה על כל הדרישות ? ואם לא , אז על מה כדאי ללכת ?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by asichen,

היי מקווה שזה הפורום לשאול: קניתי כרטיס GEFORCE FX5900 והרזולוציה שלי היא 780*1200 משהו כזה... עכשיו תמיד שאני ניכנס למשחקים ואפילו שאני מכוון את המשחקים לרזולוציה שלי , בטפריתים של המשחקים אני רואה פס שחור למעלה במסך וכל המשחק בערך ס"מ אחד למעטה , ורק שאני מתחיל את המשחק הרזולוציה משתנה למה שיש לי... למה זה קורה? והאם יש פיתרון?

11. כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב אני מאבד את התמונה במסך ובטלויזיה רואים בשחור לבן. מה עושים ???? אני משתמש ב ווינדוס XP .

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  12. זיכרון הכרטיס הוא 128 המשחק העיקרי שלי הוא sof2 אני מעוניין לדעת כמה fps בערך אני יוכל להשיג איתו, מחשב: pentium 2.4 presscot,256ddr,asus motherboard. את הכרטיס אני קונה בזול יחסית, מאוד. כרגע יש לי gf2 mx400 64 ויש לי 70 fps למישהו שמבין, תודה, אשמח לקבל כל חוות דעת בנוגע לכרטיס.

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by kol209,

זGF75F זה מסך מצוין? המסך P75F היגע לארץ ?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  14. Started by xZiPeR,

מה יותר טוב ?? Sapphire Radeon X800 Pro Toxic או HIS Excalibur X800 Pro IceQII VIVO מה אתם אומרים ? לכל אחד ראיתי ביקורת אבל אין אחד מול השני .. שניהם קראתי שמצויינים ...

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by MW,

דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אני לא ממש בטוח לאיפה זה קשור לכן רשמתי את ההודעה הזאת גם בפורום תמיכה טכנית.. תודה רבה לכל העוזרים

16. Started by roei88,

איזה גירסא של דריברים הכי טובים לgeforce 4 440mx?

17. Started by sprites,

מבחינת יכולת ואייכות לכידת וידאו אנלוגי, האם עדיף כרטיס מסך עם יכולות vivo (שיושב על הAGPx8), או כרטיס מסך רגיל ובנוסף כרטיס לכידה פשוט (עד 600 ש"ח שיושב על pci)?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by alienboo,

Hello people if one of u guys n gals have a geforce fx 5200, 5600, 5700 or 5800 can u please backup your vga bios and send it to me or post it here so i can download it ? im making a new nvidia bios editor and i need some biosesssssssss my email is nirshoval1@bezeqint.net please use "fx bios" in the massage header or my firewall will not let it pass. thank you

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  19. קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…

20. Started by eliXir,

אני חייב לקנות מחשב חדש דחוף אבל אני רוצה לחכות לסידרה החדשה של ה-DX10. לדעתכם זה יהיה בסדר לבינתיים לקנות את המחשב ולשים בו את הכרטיס הנוכחי שיש לי (RADEON 9700) עד שתצא הסידרה החדשה?

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  21. הרבה פעמים יצא לי לקרוא שקניית 8800 למערכות מיושנות זה בזבוז כסף. האם כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל למפרט הבא: מעבד: Intel Pentium 4 630 3Ghz זכרון: 2X512Mb DDR2 533Mhz לוח אם: Gigabyte GA-8I945P-G תודה מראש

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by PzD,

אוקיי יש לי כרטיס מסך X800xl 512mb ושאני ניכנס למשחקים לפעמים זה עושה לי מלא צבעים כאלה פתאום ואז מסך כחול כזה ואז ריסט .. אין לי חיישן על הכרטיס אז אני לא יכול להגיד לכם מה הטמפ'. אבל עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL ל-10 דק' ולא מצא כלום .. אז... זה יכול להיות אולי משו אחר במחשב ? תעזרו לי אני כבר נואש ולא יודע מה לעשות

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by 3d7,

שלום! מישהו יודע אולי מה האורך המדוייק של כרטיס מסך 8800GT? בדקתי באתרים של eVGA ו-BFG, ולא מצאתי.

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  24. היום קניתי 3850 של גי'גהבייט אני מת להרכיב אותו ואני מגלה שאין לי חיבור חשמל בשבילו מהספק.. זה חיבור מוזר כזה של 6 פינים - 3 על גבי 3. מה אני עושה עכשיו??? זאת טרגדיה!

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  25. היי, ראיתי את הכרטיס הזה ב KSP ב 490 ש"ח (AGP). שווה משהו? האם זה שדרוג למערכת שלי? (מפרט בצד) תודה, אופיר

דיונים חדשים בפורומים