עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by GHOST,

מה הכרטיס הכי משתלם בטווח מחירים של עד ל1500 ש"ח לעפיק הAGP

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by eladsh,

למשחקים כמו ביושוק וכריסיס מה עדיף: Sparkle 8800GTS 640MB Retail Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret Sapphire Radeon X2900XT 512MB Vivo DualDVI PCI-E Retail SX29XT51 זה המחשב: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS NZXT Apollo No PSU Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Enermax Liberty 400W 30A @ 12V Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  3. האם מערך של שני ati hd4870 יכנסו למארז antec p182 האם כתוצאה ממערך כזה תהיה בעיית חימום יתר

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. Started by yuvalfr,

כעקרון אני רוצה LCD בגודל 17 אינץ', אבל מצאתי כמה עסקאות על LCD 19 ואני מוכן להשקיע בכזה גודל, אם המסך מעולה. כעקרון המסך הוא להכל, גם למשחקים, אבל לא גיימר הארדקור. אני מאוד רוצה מסך שלא יציג גוסטינג וכל מיני פאקים אחרים של מסכי LCD כשמפעילים משחקים. הבנתי שהדברים המשנים ביותר זה מהירות תגובה וקונטרסט. ראיתי את המסך BENQ FP71G במחיר מאוד אטרקטיבי של 1,588 ש"ח. עם 12MS מהירות תגובה ו-1:500 בקונטרסט האם זו מציאה? מסכים אחרים שתפסו את תשומות ליבי: 17": ViewSonic 17 LCD VG712B - מהירות תגובה 12MS, קונטרסט 1:500 - 1,940 ש"ח LG LCD 17 1730S - מהירות תגובה 12MS, קונטרסט 1:550 - 1,685 ש"ח Samsung 17 LCD SyncMaster 710N - מהירות תגובה 12MS, קונטרסט 1:600 - 1,880 ש"ח 19": BenQ LCD…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. מה חשוב לדעת בפרטי הכרטיס מסך כדיי לדעת מהי איכותו ורמת ביצועיו לעתיד.... האם זה השעון ליבה או בעצם הזיכרון או מספר הצינורות... אני מבין שהשילוב שלהם בייחד הוא זה שבסופו של דבר קובע ,אבל האם יש נתון מסויים שהוא חשוב מביינהם?. אני חושב שאין כאן באתר מספיק כלים בשביל שכל אחד יוכל לאמוד על טיבו של כרטיס מסך לפי נתוניו היבשים. אם משהו יוכל לומר אייך בעצם אפשר לבחון כרטיס מסך לפי נתוניו זה יהיה מעולה ... כך אנשים כמוני שלא הכי מבינים בנתוני הכרטיסים יוכלו להבין ולבחור כרטיס לפי נתוניו ולא ללכת כמו כבשה אחרי העדר ... כשאני החלטתי לבחור כרטיס מסך בשביל צרכיי קיבלתי רושם כללי מהפורום איזה כרטיס אני צריך אבל כשרציתי לבחור דגם ספציפי מאותו סוג נתגלה לי שיש מספר חברות לאותו דגם וכן …

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  6. שלום לכולם. אני מחפש מסך 19" עד 21" לעבודה גראפית בעיבוד תמונות וצילומים. כלומר, חשיבות רבה לשחזור צבעים אמין וחדות. תקציב, עד 3500 ש"ח. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגם מתאים ואיפה לקנות. תודה, שחר וייס.

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  7. האם יש סיכויים גדולים שיהיה עוד הפעם דחיה בגלל הדחיה של ה r630 ?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  8. הצעות בבקשה רצוי לשלוח לי גם לינק לאימיל לאתר בו אפשר לקנות את הכרטיס... kiril2004 AT hotmail.com תודה מראש

9. הכרטיס מסך GV-3D1(6600GT dual + m.b.) שמבוסס על שתי ליבות 6600 gt הגיע לקיאספי ועולה 3330 זה רק ליציאת pci נכון ? לא צריך לוח עם sli ?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by kostiya,

חבר שלי נתן לי את הכרטיס המסך הישן שלו (nvidia geforce 5200FX) שהיה פועל על לוח אם של אסוס מהסידרה של P4 ואני חיברתי אותו ללוח אם שלי שהוא גם כן של אסוס מהסידרה P5 וכשחיברתי אותו המחשב היה ניתקע בPOST למיספר דקות עד שהיה נידלק. אחרי שבדקתי טוב מצאתי שהחיבור של הכרטיס הוא לAGP ויש לי PCI-E. אז השאלה שלי היא האם אני יכול להתאים את הכרטיס מסך הישן לחיבור החדש שלי? ואם כן איזה ציוד צריך לקנות בשביל זה אם בכלל? עריכה: יש לכם מושג אפו אפשר לקנות את המתאם הזה בארץ ובכמה? http://www.vr-zone.com/?i=2202&s=1

11. Started by dino,

אהלן אנשים אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיריץ את FS2004, אני רוצה לקנות כרטיס שיריץ לי את הסימולטור + התוספים על הגדרות גבוהות אבל גם לא להשתגע עם הכסף... חשבתי בהתחלה על ה-8800GTS 320MB אבל חשבתי שאולי יש כרטיס DX9 שיתן לי פחות או יותר את אותם ביצועים בהרבה פחות כסף... תודה לעוזרים. *הכרטיס מיועד למחשב חדש... לא להתייחס למפרט, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס שנמצא אצל KSP.. שם אני אקנה כנראה את המחשב.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  12. Started by pMor,

מישהו יודע מתי יוצא הכ.מ. הנ"ל?? אני מחכה לו כבר הרבה זמן, מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by dark_zero,

RADEON 9250 128MB או GEFORCE 5200FX 128MB

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by dahaka,

יש לי את הכרטיס הבא(ראו מפרט) ואת הטלוויזיה הזאת http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=490977 יש לי שני כבלים אחד שקבלתי אם הכרטיס מסך והשני שקבלתי אם הLCD הבעיה שלי היא מה אני עושה איתם,אין לי מושג לאן לחבר אותם. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by Guy950,

יש לי HD4870 שמשרת אותי נאמנות למרות שלאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, התחלתי בנוסף לזה לשחק היום את BF3 ויש לי תיכנונים לשחק במשחקים החדשים שיוצאים בקרוב (בראשיתו המשחק החדש של באטמן) ועושה רושם שהכרטיס לא במיוחד עומד בקצב החל מירידת FPS וקריסה של המשחק וערכת הנושא של הווינדוס מנטרלת את עצמה באמצע ומתחרפנת. את תהיתי לעצמי האם יש כרטיס מסך עד תקציב של 700 ש"ח (אפשרות לחריגה עד 800) שיוכל לעשות עבודה יותר טובה מאשר הHD4870 או שאין טעם להחליף אותו? אני אציין שלמחשב מחוברים שני מסכים, שניהם על FHD (1920X1080) ועד כה הכרטיס התמודד יפה עם הדרישות שהקציתי לו. אז מה אתם מציעים?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by InFecT[0]r,

וואי יש לי בעיה אחת המסריחות שיש קניתי 9800פרו שביכלל הוא מזוהה כ9800TX עכשיו אם אחרי כל ריסט אני לא עושה לי דאון קלוק עם ה RivaTuner הוא נתקע לי במשחקים אחרי כמה שניות פשוט המסך נבכה לקח לי איזה 6 שעות רצופות להגיע לזה הזאת הבעיה עכשיו אני לא יודע איך צורבים ביוס ולא יודע קשר בקשר לזה אני מתאר לעצמי שאני צריך לצרוב ביוס יש למשהו פתרון אחר? או שמשהו יכול לתת לי עצה או מדריך כלשהו איך צורבים? הכרטיס הוא 9800PRO-MSI הדיפולד של הכרטיס הוא ליבה:387 זיכרון337.5 רק אם אני מוריד את הליבה ל350 הוא יציב ***: זה הכרטיס http://www.swen-sauerwald.de/Pictures/GrakaFront.jpg http://www.swen-sauerwald.de/Pictures/GrakaBack.jpg

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by r0ckY,

שלום, יש לי בעיה עם כרטיס מסך, הכרטיס מסך עובד ב VGA אך ב DVI לא. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. Gainward HD4870 1GB

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by E-tay,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה וברור לי שאני לא יוכל לנצל את היכולת המקסימלית שלו עם הלוח הזה.. אבל אני רוצה לדעת כמה זה משמעותי... איך אני ירגיש את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  19. אהלן אנשים בזמן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה בעיות (HD 4870) , קורס מעצמו, באמצע משחק הוא מתחיל להבהב כמו חולה נפש , יוצא מהשחקים קווים ארוכים(פיפא ). אז החלטתי לשדרג אותו למשהו שיריץ לי משחקים על המקסימום אבל אני לא גיימר כבד במחשב( יותר אני משחק ב-XBOX ONE) אני צריך שיריץ לי FIFA ופה ושם CALL OF DUTY והכי חשוב שיהיה חזק לעבודה ב-MAYA . חנות מועדפת :KSP אפשר חריגה של 50 שקלים המפרט שלי : מעבד: AMD PHENOM II X4 3.2 GHZ לוח אם : GIGABYTE MA770-UD3 ספק כח: CHIEFTECH 550W [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]המסך הוא LED 24" FULL HD [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by YARONGT,

תגידו האם הכרטיס מסך הזה מתאים לרינדור מכוניות ובנינים וכל מה שקשור לרינדור אמיתי במיוחד GigaByte ATI Radeon 5850 תגובות

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  21. אז ככה נעלו לי את האשכול הקודם כי אמרו ששאלתי בדיון הראשמי אבל בסוף מה הידברר זה לא רק בקרייסיס בכל משחק עם עצים וזה זה קרוה הורדתי far cry 2 וגם שם יש את הבעיה טוב והינה הבעיה אז ככה נגיד אני הולך בקרייסיס ויש עץ מטר מימני אני מיתקרב אליו והוא משנה את הצבעים ליותר טובים או שאני הולך ופיתאום נוצר עץ ככל שאני מיתקרב כאילו אני לא יכול ליראות הכל רק שאני מיתקרב ועוד משהוא גם בדקתי את זה גם סופית היה עץ תקוע בקיר שהלכתי אחורה לאט לאט הוא נעלם שהיתקדמתי חזר ועוד פעם אני עושה וזה שוב קורה מה לעשותת גם ב far cry 2 היה משהוא דומה היה קורסא כזאת שהייתי רחוק באיזה 3 מטר מימנה היא ניראתה בצבע אפור היתקרבתי היא ניהתה חומה וראו אותה טוב למה זה קורהה??? אוףף אני כולי בבעסה מחשב חדש ויש…

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  22. שלום אני רוצה כרטיס מסך שיתן לי את האפשרות לשחק MW2 בצורה טובה. הוא חייב להיות עם HDMI, והתקציב לא מוגבל. המפרט שלי זה מעבד : AMD Athlon 64 X2 4850e לוח : GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון : G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ספק : Hiper HPU-4S425-PU 425W מה הכרטיס מסך הכי משתלם לי לקנות למחשב זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by ozba77,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, המחשב ישמש בעיקר לעבודה אבל אני רוצה לשחק גם קצת משחקים לא יותר מדי כבדים ואני לא הולך להשתולל עם הרזולוציות במשחקים. ראיתי שיש 2 כרטיסים בתקציב הזה HD 2400 או 8400GS מה דעתכם ? מה כדאי יותר?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי את הכרטיס RIVA TNT2 כפי שאמרתי בכותרת וכל פעם שאני מנסה להתקין את הדריור של הכרטיס שהורדתי ישירות מהאתר של NVIDIA ויש שם הורדה ישירה של של TNT 2 זה עושה לי בעיה והנה תמונה של הבעיה אנא הסבירו לי מה זה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  25. שלום קיניתי 2 כרטיסי מסך GTX 560 TI של GIGABIT ואני יודע שצריך גשר לSLI אבל לא קיבלתי אם הכרטיסים וגם לא אם לוח אם שגם הוא אותו חברה אחשב ראיתי גשרים ב10 שח השאלה איזה גשר צריך לקנות לכרטיסים האלו ואם זה גם יקר ??? אם מישהו יש לו קישור לאתר מוכר באזור נתניה או אפילו סתם מספר קטלוגי של המצור זה יעזור... תודה לעוזרים תודה בנוסף שאלות נוספות רק מי שמביין בזה או יצא לו אותו קטע אם GTX560TI אמרו לי שצרייך לעשות עידכון לביוס של הכרטיס ישר מאתר יצרן כי הוא לא טוב, וצריך לעשות בנוסף עידכון דרייבר מNVIDIA כי גם בכרטיס מגיע לא טוב הוא נופל במשחק ספציפי הבנתי בלי הדרייב החדש אז מישהו מבין בכריטס הזה GTX 560 TI שיעזור לי ובקשה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים