עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by talsa,

מישהו יודע האם אפשר להשיג את הכרטיב בארץ וכמה הוא עולה פחות או יותר וכמו כן האם באמת משפר ביצועים כמו שטוענים ??? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  2. היי לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי הקודם שלי התקלקל - Nvidia GeForce 6600. במהלך החיפושים אחרי כרטיס חדש אז נתקלתי בנתונים שונים של הכרטיסים ואני חושש שלא כל הכרטיסים יעבדו אצלי. מפרט המחשב: AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 5200 959 MB RAM PCI Express x16 DDR2 האם אני יכול לקנות כרטיסים שפועלים על PCI Express 2 ופועלים על DDR3 ? תודה רבה לכל העונים...

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by danielhasan,

צריך הורדה ל directx 10.1 קניתי מחשב עם HD4870 עכשיו אני צריך תהורדה תודה

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. Started by boten,

יש לי ATI Radeon 7000 ומסך LG 775FT , חלונות 98. רוב היישומים הם טקסטואלים (גלישה, תכנות, כתיבה) ועיבוד תמונה ועריכת וידאו. חושב להחליף ל LCD (סמסונג 730B). רזולוציה נוכחית 1024X768 וכאשר מנסה להחליף ל 1280X1024 המסך נראה "רועד" כי קצב רענון מקסימלי לכרטיס הוא 85. האם ב- LCD עם חיבור DVI (שקיים בכרטיס) וברזולוציה 1280X1024 יהיה בסדר?

5. Started by momo777,

שלום, אני קונה מחשב ויש לי תקציב דיי מוגבל. אני מעוניין במסך 22". איך הכרטיס מסך הזה יתמודד איתו? השילוב הזה ממש לא כדאי?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by serialmaster,

אהלן, החלטתי להחליף את ה4850HD שלי ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות בין השניים הבאים: HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E‎ - מחירו 685 ש"ח של Sapphire GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E - מחירו 695 של Asus איזה מהם יותר טוב ?

7. Started by wons,

יש לי את הכרטיס מסך הזה, מה את אומרים עליו לעבודות גראפיקה בלבד - פלאש, פוטושופ, קצת תלת מימד (AUTOCAD)? או שכדאי להתחיל להשתדרג קצת לכבוד הWIN7 וCS4?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  8. אוקיי חבר'ה אני בעוד כשבוע רוכש מחשב גיימינג חדש . ובעיקרון כל המפרט שלי סגור חוץ מהכרטיס מסך כי אין לי שמץ של מושג איזה כרטיס מסך יחזיק לי משחקים על רזולוציה של 26' . המסך שברשותי הוא SAMSUNG T260HD . ככה שהרזולוציה היא 1920X1200 . אין לי מושג איזה כרטיסים יש בשוק שיריצו לי כל משחק כיום בלי למצמץ כמעט על רזולוציה כזאת . אני רוצה שהכרטיס מסך יסחוב בלי בעיות , לא כמעט ולא בקושי ! אשמח לשמוע הצעות מהחבר'ה . כי אין לי ממש מושג ואני דיי תקוע פה :[ תודה רבה לכם !

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Pc_freak,

היום התקנתי HD5850 נוסף של GIGABYTE ןנשמע מטורף נראה לי שהמאוורר כל הזמן ב 100% יש דרך לשנות את המהירות ?? כל התוכנות שניסיתי שלטו רק על הHD850 הראשון של ספיר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי כרטיס 7600GS אני קונה 1970HR.עם כרטיס מסך יותר גבוה יהיה הבדל בתצוגה או לא

11. Started by idanaz,

שלום ברשותי מחשב amd 6400x2 3.2ghz am2 3 גיגה זכרון 800 mhz כרטיס מסך 8800GS ASUS TOP EN ספק כוח של hec 400w לוח אם m2a-mvp שני סלוטים של pci expres x16 מסך 19' ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך ל 4870 האם יהיה לי צוואר בקבוק עקב המעבד ? האם יש צורך לשדרג את הספק ? ןשאלה אחרונה האם יש הבדלים משמעותים בין הכרטיסי מסך ?

12. שלום, אני רוצה לקבל המלצה בנוגע לכרטיס מסך למפרט שאני אציג, היעוד הוא כרטיס לגיימינג. כרגע יש לי Geforce 9800GT 512MB OC עכשיו אני מתלבט, קבלתי Evga GTX 280 Superclocked, אם למכור אותו כחדש ולקנות כרטיס אחר? להשקיע בקרוספייר במידה ואני מוכר? או האם כדי פשוט להישאר איתו? איזה כרטיס אתם הייתם ממליצים למפרט הבא ומה כדי לעשות בנוגע לכרטיס הקיים. המפרט: מסך: ViewSonic VX2235 WM מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 מארז: CoolerMaster HAF 932 Full Tower זיכרון: 4GB OCZ Platinium 800Mhz לוח אם: MSI P35 Platinum Combo ספק כח: Corsair TX750Watt קירור למעבד: Zalman CNPS9700 NT Retail

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by roeesnir,

שלום. לאחר פרמוט המחשב והתקנה נקייה של WIN7 64Bit. התקנתי דרייברים של לוח האם. הורדתי מהאתר של Nvidia דרייבר עדכני לGTX560. התקנתי אותו והכל היה בסדר, אחרי עדכונים של מערכת ההפעלה, המחשב עושה Starting Windows ונכנס למסך שחור. אין תצוגה. המחשב עולה ב-SM ורק כשאני מסיר את הדרייבר של כרטיס המסך, המחשב מוכן לעלות. ניסיתי להתקין שוב, ושוב הוא נכנס למסך שחור. מה הפיתרון לזה?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש...ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. יש לי כרטיס מסך Geforce 7300Gs 256MB חיברתי את המחשב והטלויזיה באמצעות כבל Svideo משני הצדדים.. ועכשיו שאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלויזיה אבל הוא נותן לי לבחור רק צג יחיד כלומר אפשר לראות רק במסך המחשב או רק במסך הטלויזיה ואני לא מבין למה אין את האפשריות האחרות -שכפוול וכל האחרים.... אם מישו יודע..או נתקל בבעיה כזו..בבקשה עזרה.. תודה רבהה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  15. אני מחבר את ה5600 FX דרך ה SVIDEO לטלוייזיה , עם היה הכל טוב ועכשיו כשאני מחבר אני רואה בשחור לבן , אני בטוח שזה משהובהגדרות כי לפני כמה ימים זה קרה לי ויחקתי שם משהו עם ההגדרות וזה חזר לעצמו אבל עכשיו אני לא זוכר ואני לא מצליח יותר, מישהו אולי יודע מה לעשות?[דרך ההגדרות של 56.72 אני משתמש , לא דרך TVTOOL כי אני לא מצליח דרכה]

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  16. תגידו של איזו חברה ה - GeForce 5700 הכי טוב ??? וכמה הוא עולה ????????? ואם כבר פתחתי תר'ד אז תגידו לי גם של איזו חברה הכי טוב ה - GeForce 5200 128MB .. ??? וכמה הוא עולה ??????

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by shlomibandit,

חבר שלי קנה את הכרטיס הזה? האם הוא טוב למשחקים? אם אני יקנה גם אותו כל המשחקים יעבדו לי חלק ומעולה או שעדיף כרטיס אחר בבקשה תגובות מי שיכול הכרטיס הוא MSI RX600 PRO 256TD PCI-E

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  18. מישהו יכול להביא לי בבקשה את הקישור המדויק לאתר שעורך מבחני ביצועיים לכרטיסי המסך השונים? תודה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  19. אהלן, אני בונה מחשב - המפרט הוא כזה : Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 CHIPSET (האם מומלץ?) Cooler Master 690 2 Corsair TX 750 Watt 8 ג'יגה זיכרון השימוש שלי הוא : עבודה כבדה בפוטושופ + משחקים כבדים. המסך שברשותי מגיע לרזולוציה של 1680*1050 בווינדוס. (22 אינץ') התקציב שלי הוא עד 1200-1300 ש"ח, עדיף לא לחרוג. כאשר המטרה היא כמובן עבודה חזקה ככל הניתן עם משחקים (כי לפוטושופ זה לא מאוד משנה). החנות ממנה אני הולך לרכוש היא : www.rsm.co.il ולכן אודה לכם אם תוכלו לבחור משם.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by super4life,

i have some questiom how much the dx11 gpus will cost should i buy dx10 gpu whats the diffrence between dx10 and dx11 are the dx11 worth the buying cuz i want to buy ati hd 4890 now

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  21. אני צריך השוואה בין Radeon 9600 Pro לבין Geforce FX 5200 שתיהם 128 Mb מה יותר טוב ובמה?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  22. היי, קודם כל, אני לא מבין גדול בחומרה, ובטח שלא במאיצים גרפיים.. אני מרכיב מחשב עם מעבד intel i7-4770k , שבא עם מאיץ גרפי בילט-אין intel hd-4600 המחשב מיועד בעיקר לתכנות למובייל, אבל גם למשחקים. אנחנו לא גיימרים גדולים אבל אשתי רוצה שירוצו לה "המשחקים החדשים".. ראיתי את הביקורת פה על המעבד, אבל לא הצלחתי להבין האם בשביל להריץ משחקים די כבדים ברמת סבירה+, אני צריך להוסיף כרטיס גרפי או לא. ואם כן, מה למשל הייתם קונים? אני פוחד לקנות משהו שיהיה פחות טוב או כמעט אותו דבר כמו המובנה... תודה רבה לעוזרים..!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by msa90,

שאלה.. מישהו יודע בערך מתי תהיה ירידת מחירים של ה 8800GTS ? אני מדבר חודש לא שיגידו לי מתי שיצא הכרטיסים החדשים אלא זמן מדויק??

24. אני קונה מחשב חדש (בשעה טובה) ;D ;D ;D אני מתכוון לשים שני כרטיסי מסך שונים על הלוח (לא SLI), הם אפילו בעלי ייעוד שונה. 1) Nvidia Quadro FX3400 256Mb 128Bit 2) לא ברור לגמרי עדיין אבל כנראה Nvidia GeForce 7600GT 256Mb עכשיו, הבנתי שהלוח הכי טוב לשים עליו שני כרטיסים הוא ASUS P5W Delux, שרק בלוח הזה שני הכרטיסים יעבדו במהירות מקבילה (X8), מישהו יודע איך אני עושה את הפרוצדורה שלהעביר מכרטיס אחד לשני ? האם אני פשוט מנתק ומחבר את כבל הDVI ??או האם אני צריך לנטרל את החומרה ? ואיך אני מסתדר מבחינת הדרייברים ? בנוסף אם מישהו חושב שיש לוח יותר טוב למשימה, אשמח לדעת..... :

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  25. שלום לכולם , יש לי כרטיס 9800P וביום שישי חיברתי אותו למסך הטלביזיה בסלון ואת הכרטיס קול לקולנוע ביתי. אתמול ראיתי סרט אחרי שהתקנתי כמובן את התוספת של ATI לדרייוורים ( HIDRAVISION ) הכל עבר חלק ובלי תקלות מיוחדות ורואים באמת מצויין. רק רציתי לדעת כמה דברים שעוד לא עליתי עליהם.. 1 ) למה כל פעם שאני רוצה לראות בטלביזיה בסלון הוא מכבה את המוניטור של המחשב ? אין אפשרות לשלוט על שניהם באותו הזמן ( לא רק ב DESKTOP ) אלה גם שמנגנים סרט ? אם אפשר תדריכו אותי בבקשה איך אני עושה את זה בהגדרות.. 2 ) יש תוכנות או תוספות מיוחדות של ATI שאני צריך להתקין ? 3) שמתי לב שמאז שהתקנתי את התוספת HIDRAVISION הביצועים במשחקים ירדו אין לי מושג למה זה אבל עד יום שישי לפני ההתקנה הייתי משחק FAR C…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.