כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי נמאס כבר GeForce4 ואני צריך רעיונות בתקציב של 800 ש"ח בערך. אני חשבתי ללכת על Sapphir RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? יש במחיר טוב בKSP 660 ש"ח . תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתכוון להשקיע כמה מאת שקלים בודדים בנושא, כדי שאוכל לקלוט טלויזיה במחשב, ואוכל לחבר את הווידאו הישן נושן שלי. כדי להעביר את סרטי החתונה של ההורים רוב תודות למאירי הפנים
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הכותברת מסבירה הכל אני פעמיים כבר לחצי על משהו במקלדת ובטעות הכנסתי את המסך שלי ל SUSPEND וני מדגיש SUSPEND ולא את כל המחשב ל STANDBY. אני מחפש תוכנה שאני יכול להפעיל או אולי איזשהו מקש קיצור שיכבה את המוניטור עד שאני ילחץ על המקלדת או עכבר כי אני משאיר את המחשב תמיד עובד אבל המונטור לא ויוצא מצב שאני יותר מדי פעמים ביום נידש אליו ומכבה ומדליק ע"י לחיצת כפתור שזה מקצר את חייו בטוח. נסיתי את TRAY COMMANDER אבל משומה הפקודה SHUT MONITOR OFF לא עובדת על המוניטור שלי, אולי בגלל שהוא מחובר דרך כניסת DVI (אם לא אמרתי יש לי LCD 19). תודה.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, אז ככה, שני נושאים שונים באותו ת'רד, הכרטיס המדובר הוא 6660GT AGP(של MSI עם VIVO, אם אתם מתעקשים לדעת...) 1) ביצעתי Underclocking במצב 2D(יחד עם התאמת מהירות המאוורר...) ל200, אני לא רואה שום השפעה בשימוש יומימי בווינדוס. למישהו יש מושג למה זה אמור לגרום ואיך אני אמור להיות מושפע מזה? (ואם זה לא משפיע, למה לעזאזל היצרנים לא עושים את זה לבד?) 2) במצב 3D ביצעתי Overclocking מתון ל560 והזכרון על 1020(השתמשתי בבדיקה המובנת של הדריברים...) וששיחקתי שמתי לב(היה קשה שלא לשים לב, הם הציפו את המסך...) להווצרות ארטיפקטים בערך ב90 מעלות, הכרטיס לא אמור להחזיק עד הרבה אחרי זה? (אגב, ה90 מעלות היו בגלל שטות בכיוון המאוורר :, אחרי זה סידרתי את זה ואני לא מגיע ליותר מ60...) …
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המלצות על כרטיסי מסך טובים בסביבות ה-750-800 תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi:
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קיבלתי שקניתי תמחשב כזה מתאם כזה שחורר עם 4 יציאות אחד של ה S-VIDEO אחד ועוד 3 RCA אחד ירוק שרשום עליו Y אחד אדום שרשום עליו P ואחד כחול שרשוםם עליו PBAV עכשויו בכרטיס עצמו מה שיש לי זה רק יציאת DVI עוד יציאה של המסך ועוד חיבור S-VIDEO שעליו אני מחבר תמתאם קיצר מחבר חוטים וזה ואין לא מצליח לעשות TV -OUT ניסתי גם דרך הווינדוס וגם דרך התוכנה TV TOOL מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
איזה מסך כדי לקנות המליצו לי על המסך הזה שווה משהו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_242&products_id=746
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מתנצל מראש על כל הקושיות, אני פשוט רוצה לעשות סוף סוף סדר ;D ;D ערכתי חיפושים בפורום, קיבלתי טריליון תוצאות, קראתי, התבלבלתי עוד יותר הצורך שלי התחיל בכך שאני רוצה להמיר קלטות ווידאו ישנות, ל DVD, והבנתי שלכרטיס המסך שלי NVIDIA GeForce FX 5500 אין VIVO (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה), לכן אני צריך לרכוש כרטיס אחר. כעת ההתלבטות היא בין כרטיס עריכת וידאו ייעודי, לבין כרטיס טלויזיה (ואז להנות גם מיתרונות הטלויזיה) 1. מכיוון שאני לא עורך מקצועי, אז למרות שהבנתי שלכרטיס הטלויזיה איכות דלה יותר של לכידת וידאו, זה מספיק לי, הבנתי נכון ? 2. אם אני מחבר את כרטיס הטלויזיה לממיר של YES, אני צריך כרטיס ללא טיונר, ואם אני לא מחבר - אני צריך טיונר => הבנתי נכון ? 3. האם כל…
-
- 28 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים הבאים , אנא רק המלצה לפי נתונים לא רק בגלל השם . שם המוצר : מסך דק 17" LG LCD L1750HQ יצרן: LG קוריאה דגם: FLATRON L1750HQ סוג: LCD סוג תצוגה: Active Matrix גודל נקודה: 0.264H בהירות(Brightness): 250cd/m2 יחס ניגודיות(Contrast Ratio): 550:1 רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 זמן תגובה מקסימאלי: 8ms זווית צפייה(V/H): 160/160 ממשק(חיבור): Analog RGB/ DVI-D מידות : 389x230x368 מ"מ ( רוחבxעומקxגובה ) פונקציות מיוחדות: LightView תקן בטיחות המחמיר ביותר בעולם : TCO-03 !!! לבין המסך : מסך CMV CT720D 17 שים לב!!!! 8MS מפרט טכני רזולוציה מקסימלית SXGA-1024*1280 גודל נקודה-0.264MM יחס קונטרסט-500:1 זמן תגובה-!!!!!!8ms רמת בהירות-450 רמקולים מובנים DVI/D-S…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
-
ובכן. התקנתי omega 4.2 שמבוסס על ה catalyst החדש ביותר. ביצעתי אוברקלוק להלן: 275|344 core 275|317 memory השאלה שלי.. היא האם ללא קירור מסיבי הכרטיס יחזיק מעמד והאם זה אוברקלוק מכובד? יחסית ללא קירור...
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1. מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה סביר, בטווח מחירים של 200-400 ש"ח. המטרה היא העברת תוכן של קלטות וידאו ישנות למחשב (ומשם לצרוב ל DVD). (אגב, אם מישהו יודע כיצד עושים זאת ללא כרטיס טלויזיה, אשמח מאוד לדעת, כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5500 לוח האם EPRX EP-8RDAE, מעבד ADM +2500, אחד ג'יגה זכרון) 2. מה בדיוק נותן לי כרטיס טלויזיה (פרט לצפייה בטלויזיה דרך המחשב) ? האם זה גם כרטיס עריכת ווידאו, או שכרטיס עריכת ווידאו זה כרטיס נפרד לגמרי ? 3. מה אני יכול לקלוט דרך כרטיס הטלויזיה ? (אפשר לחבר לממיר של YES ?) תודה !
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם בין 1960TVDVI ל- 1980TVDVI יש עוד הבדל חוץ מהזיכרון (128 ו- 256)? מה ההבדל בינהם ל-1960XP? 1980 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=1980TVDVI&cart=11156858291457437〈=heb 1960 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=1960TVDVI&cart=11156858291457437〈=heb 1960XP http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=1960XP&cart=11156858291457437〈=heb תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לראות בשני מסכים אך שלכל מסך תיהיה רזולוציה שונה? אני יודע בוודאות שיש את זה לx800 XT AIW ורציתי לדעת האם זה אפשרי חומרתית בלבד..
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי לכולם אני זקוק לכרטיס מסך ואני מתלבט בין ה-5200 ל-9200<האם עדיין מוכרים אותו או שיש רק 9250>.אני יודע שה-9550 עדיף עליהם בהוספה של כמה עשרות שקלים אבל בינתיים אני מתלבט בין שני אלו.המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים עבור ילד בן 6. אז ככה,רציתי לשאול: 1.איזה כרטיס מסך עדיף לקחת ה-5200 או ה-9200<או ה-9250 בהנחה שהוא יותר טוב מה-9200 או שפשוט לא מוכרים עוד את ה-9200>? 2.כמו שהבנתי כולם ממליצים לקחת את ה-128MB.עכשיו אני רואה שהכרטיסים האלה באים עם גירסה של 128BIT ו-64BIT ,מה זה בדיוק והאם זה משמעותי ? 3.פה אני הכי מסתבך..אני רואה כתוב:5200 רגיל.ואני רואה כתוב 5200.TV,VIVO ,DVI עם הפרש של כמה עשרות שקלים.מה זה בדיוק הדברים האלה ואת מה כדאי או צריך לקחת 4-של א…
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס עם 256 מגה וכרטיס שאני יחבר אותו לטלויזיה יראו טוב ולא מטושטש המחשב ישמש ברובו למשחקים וסרטים לא לעריכה ודברים כאלה!!! בבקשה תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לקבל המלצה לכרטיס מסך לא יקר (עד 500 ש"ח בערך) עם שבב טוב להוצאת התמונה לטלויזיה. כאמור התפקיד העיקרי של כרטיס המסך הוא הוצאת האות לטלויזיה, לכן אני צריך כרטיס עם שבב טוב ידוע בתחום זה. מה עדיף ATI או Nvidia? תודה על התגובות
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי שלום ברשותי כרטיס מסך בעל יציאה מסוג TVOUT , בנוסף יש לי כבל S-VIDEO זכר ל-RCA זכר הצד הזכרי של ה-S-Video מתחבר ליציאה בכרטיס ה-TVOUT הצד הזכרי של הRCA מתחבר ליציאת ה-VIDEO (בצבע צהוב) מאחורי הטלויזיה שלי (Audio אני שומע מהמחשב, הוא קרוב) בנוסף לכל הדברים שנכתבו הנ"ל יש לי גם ממיר שצריך להתחבר לטלויזיה ביציאת ה-VIDEO כל פעם שאני רוצה לחבר את ה-TV OUT של המחשב אני צריך להוציא את החיבור של הממיר וכן ההפך למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה שאני לא אצטרך להוציא כל פעם את חיבור ה-VIDEO ולהחליפו בשני ? ??? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר את המסך CTX ex951f ויכול לתת עליו יותר פרטים? ראיתי אותו ואני מעוניין לקנות. רציתי לדעת על איכות התמונה, חדות וכו' וגם על איכות המוצר. ובכלל על החברה CTX איך היא במסכי CRT? תודה.
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום אז כמו שרשום בכותרת אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ל HTPC שבניתי עכשיו אני לא מעוניין בחיית ביצועים אני רוצה כרטיס שיציג סרטים באיכות יחסית מצוינת בתקציב נמוך גג 350 לא מעניין אותי של מי הכרטיס ATI או NVIDIA העיקר שיראו מצוין בטלוויזיה עכשיו חשבתי על הכרטיס הבא http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=11033&Count=0508203256 יש דעות הצעות הערות בקשר לכרטיס? תודה.
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מפעיל משחקים מסויימים המסך רושם לי sync. out of range ראיתי את זה פעם ראשונה ב Splinter Cell 2 ועכשיו ב Secound Sight בSC שהפעלתי את המשחק אז בתפריט שבוחרים בין מולטיפלייר וסינגלפלייר זה עשה לי את זה אז פשוט עקפתי את זה שהפעלתי תמשחק דרך הקובץ של הסינגל או המולטי..אז זה לא הפריע לי הקטע שזה לא יודע מתי הופיע לי כי התפריט הזה כבר עבד לי פעם.. ועכשיו בSS זה איך שאני מפעיל אני שומע את הקטעי וידאו של הלוגואים והכל ואת המוזיקה שבתפריט אבל משם אין לי מה לעשות...הוא מראה לי במסך את הבעיה הזאת.. יש לי כרטיס מסך חדש (כמה חודשים) nVidia GeForce 6600GT של Winfast A6600GT TDH 128MB AGPX8 ומסך של SAMSUNG SyncMaster 753DFX (חחח איזה בעיה אירונית למסך שקוראים לו SyncMa…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, החלטתי למכור את הLG F900P הענקי שלי ולקנות במקומו משהו שיתפוס פחות נפח אז אני צריך המלצות... תודה רבה מראש, ניר.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-