עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by harara,

שלום. קניתי שלשום את הכרטיס ג'יפורס 6600GT של XFX. הזמנתי טכנאי שירכיב לי(קניתי גם ספק חדש). עכשיו, האדיוט לא מחק את הדרייברים שהיו לכרטיס הקודם, אלא הרכיב את הכרטיס עליהם. כשראיתי שהביצועים גרועים מחקתי את הדרייברים האלה(שהיו של הכרטיס הישן ושהטכנאי לא מחק) והתקנתי חדשים, אבל עדיים הביצועים לא מי יודע מה. את פאר קריי 1.3 הוא לא מריץ לי טוב, את COD הוא מריץ לא מי יודע מה, ודום3 בגלל קטסטרופה. חשוב להדגיש שהבעיות הן עם קצב פריימים, ולא בעיות בתמונה כמו מריחות, כתמים וכד'. אני רוצה להיות בטוח- הבעיה היא בתוכנה ולא בחומרה, נכון? אם הטכנאי לא היה מרכיב טוב את הכרטיס, איך זה היה מתבטא? מפרט: P4 2.8 256X2 MB RAM 400 DDR לוח אם של MSI, די טוב, אני לא זוכר ת'שם.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by barartzi,

האם כרטיס המסך 4850 hd יעבוד חלק עם רזולוציה של מסך 22 1680X1050 הכוונה יותר במשחקים וגם אני ירצה לחבר אותו (את המחשב ) לטלויזיה lcd 32 של פנסוניק האם הוא חזק מספיק לזה והאם יראו טוב?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  3. אפשר בבקשה את הדרייברים הכי טובים לרדאון 9000 פרו 2

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by SpidiMan,

http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX76T256D-RH.htm כרטיס ישב על מחשב שישמש בעיקר למשחקים, מה שכן אני לא מעוניין לקנות כרטיס במחירים גבוהים כמו X1900XT (גם בגלל שיכנס הדיירקס 10 בזמן הקרוב). לכמה זמן הכרטיס הזה יחזיק ? הוא טוב (הדגם הספציפי הזה) ? הוא יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה טובה/בינונית/גבוהה ? שאלה אחרונה, זו קניה משתלמת סך הכל או שאין למה לצפות ? ??? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by assos,

איזה כרטיס מסך כדאי לקנות עד 1000 שקל

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  6. שלום, רציתי לדעת מתי אתם (הכוונה לאתר) מתכוונים לפרסם ביקורת על כרטיס מסך HD2600XT. יש שמועות שהוא אמור להימכר החודש, אבל עדיין אין כרטיסים בחנויות לפחות לא את של כל החברות. אני באופן עקרוני מתעניין בכרטיס של GeCube דגם RADEON HD2600XT 256MB GDDR4. אשמח לקבל אינפורמציה ממי שיכול. תודה.

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by yoc1983,

האם כדאי לקנות כזה כרטיס לכזה מעבד או שיכול להיווצר בכזה מצב צוואר בקבוק?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. האם יש סיכויים גדולים שיהיה עוד הפעם דחיה בגלל הדחיה של ה r630 ?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by rayakov,

לפי מה שהבנתי בביקורת שעשו על ה4850 X2 לא הצליחו להפעיל CRYSIS לפני ששמעתי על זה רציתי לקנות אותו אבל אכשיו אני לא יודע ואני מתלבט עם ה280

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by FeedMe,

מה אמורה להיות התדירות סטוק שלו?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by Snirs69,

יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי שכשאני מנסה לשחק משחקים שהגרפיקה שלהם דיי גבוהה {Heroes V, Bloodrayne 2 } הוא נתקע ומראה לי הודעת ארור כזאת. יש לי כרטיס מסך די חזק.. Radeon X700Pro ולא נראה לי שהמשחקים צריכים לעשות לי בעיות{אני לא משחק על העדיפות הכי גבוהה אלה על האמצעית או קצת יותר חזקה מהאמצעית}. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון הבעיה. בתודה מראש שניר

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4762

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  13. Started by Laydeejane,

היום קניתי כרטיס HIS R9600XT במבצע 890 שקל המבצע מדבר על כרטיס 256 מגה. על הקופסא שקיבלתי רשום 128 על הכרטיס עצמו יש מדבקה שרשום עליה 128 לא שמתי לב שלקחתי את הכרטיס. אבל בהתקנה בוינדוס מהאינטרנט Catalyst 4.9 הוא מזהה את הכרטיס בתור 256 מגה . האם יש תוכנה שיכולה לאבחן כמה זכרון יש לכרטיס ? תודה

14. שלום לכם אני מתכוון לחבר את המחשב ל-2 מסכים, האחד יהיה מוניטור שולחני לעבודה שוטפת, והשני יהיה טלוויזיה FULL HD לסרטים ומשחקים. החיבור לטלוויזיה יהיה HDMI ולמוניטור DVI/VGA הבנתי שלא רצוי להשתמש בכבל HDMI באורך של מעל 5 מטר. האם זהו אכן המרחק המקסימלי לשימוש עם כבל רגיל? נדרש מגבר מסוג כלשהו? אני מניח שכל הנאמר לגבי HDMI נכון גם לגבי DVI, אבל מה לגבי VGA, האם גם שם יש הגבלה על אורך הכבל? תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by soldier,

ספק של 400W לא גנרי יסחוב את הכרטיס מסך Galaxy7900GT ?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  16. למחוק.

17. Started by Black_Citadel,

א) מה זה הGEFORCE FX5200 128BIT ? הBIT הזה אני יודע שזה יחידת מידה של זכרון אבל מה הוא אומר לי לגבי הכרטיס מבחינת איכות ? ב) כמה אמור לעלות היום RADEON 8500LE 128MB של SAPPHIRE ? ג) והאם הנ"ל יותר טוב כמו ששמעתי מהRADEON 9200 128MB של אותה החברה ? תודה !

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  18. שאלה לכל מי שמבין בסוגי הסלוטים והחיבורים בין כרטיסי המסך ללוח: זה מפרט המחשב שלי (שכבר נקנה): Specification Model EU965 CPU: Socket T LGA775 Socket T LGA775 (Support Intel Core 2 Quad, Core 2 Extreme, Core 2 Duo, Pentium D, Celeron D, Pentium 4 Processor) FSB 533/800/1066 MHz CHIPSET: Intel G965 + ICH8 MEMORY: Dual Channel Mode DDRII DIMM x 2 DDRII 533/667/800 Max memory size : 4GB GRAPHICS: Intel 965G OnDie (Intel GMA X3000) VGA Port x 1 Option Add2 or Add2 plus card EXPANSION SLOT: PCI Express*16 slot x 1 (Max length 220mm) PCI Express*1 slot x 1 (Max length 190mm) Storage Bay: 5.25" bay x 1 3.5" HDD bay x 1 3.5" for FDD x 1 CPU THERMAL: AOpen Proprietary Heat Pipe POW…

19. Started by eitan10000,

מתי אמור לצאת הכרטיס של ATI 5350 ? היה צריך לצאת לפני 12 יום ועדיין לא יצא,משהו יודע מה איתו?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. שלום. אז ככה יש לי מישהו שהולך לקנות מחשב חדש ולא אכפת לו להעביר את המחשב לשו אליי (פנטיום די עםם 2 גיגה זיכרון ו- X1650 של ג'יקיוב) . עכשיו השאלה אם תיהיה לי אחריות ואני אוכל ללכת ליבואן (אגב מי היבואן ואיפה הוא יושב) ולהחליף בשעת הצורך? הכרטיס חצי שנה ככה שאומר להיות עוד שנתיים וחצי אחריות. אז אני אוכל להשתמש באחריות? ואיפה היבואן שלהם ? בתודה מראש , לידור.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  21. שלום, במפרט שביקשתי כאן לפני מספר שבועות ערכתי שינויים קלים והגעתי לנתונים יותר גבוההים בפחות או יותר אותו מחיר, עכשיו החברה של המחשב [חברה אמינה] נתנה לי אחריות לכל החיים כמעט על כל החלקים, אבל זה לא מה שחשוב לי, מה שיותר חשוב לי זה... שהוא שינה לי את הלוח אם לדגם יותר חדש, אבל שתומך בכרטיסי מסך של ATI... השאלה שלי האם זה יותר טוב לי או פחות טוב לי? מהבחינות הבאות: 1. במידה וארצה לקנות כרטיס מסך טוב [למשחקים]? 2. במחירים? 3. במחירים לעומת הביצוע ? ועוד שאלה אחרונה... האם לוח אם שתומך בATI יכול להגביל אותי מבחינת כרטיסי מסך אחרים? ואם לא אז אשמח לדעת באיזה כרטיסי מסך נוספים אוכל להשתמש.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by Double-U,

שלום חבר שלי רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלו עד 700 ש"ח והוא קונה מIVORY והוא רוצה להריץ LEFT4DEAD טוב המפרט שלו: מעבד : AMD ATHLON 64 X2 3800+ כרטיס מסך : 256MB 7800GT 2GB RAM לוח אם : DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA D ספק : enermax 485W תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש חדש ואני רוצה שיהייה בו גם כרטיס טלויזיה אז חשבתי על all in wonder אתם יכולים להמליץ על כרטיס מסך טוב שהוא all in wonder? תודה רבה ושאלה: אם אני קונה את הכרטיס הזה: Hercules 3D Prophet 9800SE All In Wonder 128MB 256 bit,380mhz core , 340mhz ddr , Tv Tuner , Remote Control. אני יכול להפוך אותו ל 9800 פרו??? איך אני עושה את זה? זה קשור בצריבת ביוס וב OC ובדברים מסובכים כאלה או שאני רק מתקין דרייבר שונה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by YairZ,

שלום לכולם, אני קונה כרטיס מסך (ביחד עם המחשב החדש שלי...) 9800GTX , ומכיוון שכבר ראיתי שהכרטיסים החדשים יהיו יקרים החלטתי לא לחכות להם. ראיתי שיש כרטיס מסך של חברת Sparkle Calibre ב OC, האם החברה טובה? או שעדיף לקנות מחברה אחרת? תודה :-)

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  25. אהלן חברה אני לוקח את ה כרטיס XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI והבנתי שהקירור סטוק שלו לא משו.. ואני רוצה להגיע איתו לאוברקלוקים רציניים.. מינימום 2100 ו 700 .. אוקי הוא עצמו עולה 1780 .. ואני רוצה להשלים ל 1900 כולל קירור .. חשוב שיהייה חזק כי אני אוהב להישתעשה בקלוקים .. ושיהייה שקט .. סך הכל שיעלה בין 100 ל 180 אפילו 200 אם זה יהייה ממש שווה ..! תודה לכולכם OCELOT אה ודרך אגב אולי כבר ב 1900 אני יכול לקחת את הכרטיס הזה : Sparkle Geforce 8800 GTS, 320 mb, DUAL DVI, Calibre Overclocked, PCI Express. תגובות בקשר לכרטיס הזה ולקירור בבקשה !

• 11 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים