עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MoRtZkInG,

הורדתי את הדמו של דאוס אקס 2 עכשיו, כשמפעילים את המשחק, אחרי הסרטון של EIDOS ןאחרי זה של ION STORM יש סרטון של NVIDIA (כמו אלו שהיו בזמנה של 3DFX לפני כל משחק שתמך בכרטיס שלהם), רק מה, לי יש R9600XT. מה זה אומר, נווידיאה עזרו בפיתוח המשחק, שילמו כסף, מה? (רק לציין שלדמו הזה היה בהתחלה בעיה שהוא לא רץ טוב גם על מחשבים חדישים יחסית שהיו בהם כרטיסי READON - אצלי הכל רץ חלק, טפו טפו טפו )

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by ameer_a7,

שלום הנה הקישור : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=7093 תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by SpEcToR,

כאילו... הX1800XT מנצל את כל ה-512? או שזה רק בשביל המחיר... שבעצם גם 256 יהיה אותו הדבר..

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by coorva,

האם יש עדיפות משמעותית לכרטיס 7600GT על 6800GS ? תודה

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  5. בהתחלה שהצלחתי לשכנע את אמא שלי לקנות לי מחשב שמחתי וכבר תיכננתי על ה 295 GTX . היא אמרה לי עד 7500 ש"ח . ואמרו לי ברוב הפורומים שה 295 GTX לא משתלם . למה לא ? מה לא משתלם בו ? הוא לא טוב ? אמרו לי לקחת 260 GTX . ל 260 ול 295 יש את אותם הביצועים ? ומה יותר טוב , SLI של 260 GTX או 295 GTX ? תודה . עריכה : יש לי מסך 22 אינטש

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by Dr__MIKO,

שלום חברה אני קונה לעצמי כרטיס מסך שאני רוצה שיריץ את כל ה"כבדים". קראתי את המדריך אבל נישארתי מבולבל- יש כמה כרטיסים בסידרה הזאת: 9600xt- מזה ה- XT הזה?? לא הצלחתי למצוא מידע מועיל על זה. 9600pro- פרו נישמע טוב אבל עד כמה יותר ואם שווה? 9600- בלי פירוט מיוחד... 9600se- הגירסה המוחלשת נכון? לא לקנות! יעזור לי מאוד אם מישהו יכול לעשות סדר בבלגן הזה. אני נישארתי מבולבל... :s05: ואם יש לכם מחיר מומלץ אז רק יעזור. תודה מראש תום

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי 6800GT של LEADTEK וקניתי את הסיילנסר REV.2... עכשיו יש לי בעיה הזכרונות על הכרטיס של LEADTEK קצת שקועים ביחסית לליבה, וזה גורם למצב שהקירור לא נוגע בזיכרונות :-X :-X :-X הבעיה רק ב LEADTEK או שהבעיה בסיילנסר ?

8. הקיצר יש לי מסך 1200P, וחיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה, ועכשיו המסך שלי תקוע על 1080p, גם כשהטלוויזיה כבויה. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  9. המפרט הוא : cord 2 do e6550 2.33GHZ 2G RAM ספק כוח 400wA הכרטיס מסך שלי הוא GF8800S התקציב הוא בסביבות ה 500 . ואני צריך כרטיס שיתמוך ב HD כי קניתי מסך LED חדש ואני רוצה שיתאים . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by bykeking,

אני שוקל לקנות\לקחת לאח שלי מסך LCD 17 שישמש אותי כמסך נוסף. אני צריך שהמסך יהיה "המשך" של המסך שיש לי עכשיו ככה שיהיה לי שטח עבודה גדול יותר. ה-66GT שלי תומך בזה? ד"א,המסך הנוכחי שלי הוא 19", והמסך השני יהיה קטן יותר (אך באותה רזולוציה). לא יודע אם זה משנה או לא... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  11. (מצטער על הכותרת הארוכה) חבר שלי מתלבט בין 9550LE(64 ביט) 5700LE(128 ביט) TI4200 אני אמרתי לו ללכת על ה5700 ושנעשה לו אוק קטן ונגיע לאולטרה (חוץ מהעובדה שאין לו DDR2) השאלה אם באמת המידע שהבאתי לו נכון מישהו יכול לאשר שאני יכול להגיע למהירויות של אולטרה? ובנוסף, אם שלושת הכרטיסים הנ"ל לא מספיקים אז התקציב הוא 600 שקל הוא לא רוצה כרטיס מפציץ, רק כרטיס שיראה שיפור ניכר מהגיפה 2 שיש לו הסיבה שלא לקחנו 9800 פרו היא שהמעבד שלו זה אינטל 1.5 וכו לא מערכת חזקה במיוחד הוא גם לא מתכנן להריץ על AA וAF, רק להנות מאופציות של high במשחק עצמו

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  12. ברשותי מספר סרטים שהם מסוג HD. כל סרט הוא בסביבות ה-5 גיגה . אני מפעיל אותם במחשב ולא מצליח לראות את ההבדל... ריך שכרטיס המסך יתמוך ב-HD? או שאולי אלו בכלל לא סרטי HD? אני מקבל בשבוע הבא טלויזיית LCD ואני רוצה לראות בה את ההבדלים בין סרטים איכותיים לסרטי DIVX... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  13. יש כ.מסך אונבורד כשהרכבתי את הכרטיס החדש פשוט לא רואים כלום ניסיתי הכל בביוס

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. Started by DeadByDawn,

קודם כל,קניתי היום 6600GT DDR3 וכו כוו.... איך הכרטיס הזה לדעתכם?? שווה משהו???? המליצו לי עליו .... עכשיו אני בעיקר משחק Battlefield 2 ואני מחפש את הדריברים שאתם הכי ממליצים עליהם לכרטיס הנ"ל????

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. סתם שאלה... קניתי עכשיו מחשב חדש ללא כרטיס מסך לבינתיים שמתי 88GT בגלל שיוצאים כ.מסך חדשים לפי השמועה ( בעוד כחודש לפי מה ששמעתי ) עכשיו תהיתי לגבי הסדרה החדשה כשייצאו הכרטיסים החדשים יורידו יישר מהמדפים את הסדרה הנוכחית? אם לא כמה לדעתכם יעלו כרטיסים כדוגמאת GTX295 GTX275 GTX260 וכן הלאה, ואם יהיה שווה בכלל לקנות אותם? בקשר אל הספק והכול כן יתאים לקחתי במיוחד ספק ומערכת שתוכל להתמודד מצויין עם כ.מסך חדש הבאתי את זה בחשבון עריכה: שמתי את המפרטי מחשב שיש לי בצד

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by MemoreXx,

הורדתי סרט דיוידי מלא של 4.3 גי'גה, טוקיו דריפט, עם כתוביות בכמה וכמה שפות (כולל עברית) אבל משום מה כאשר פתחתי אותו מהקבצים (הרי מגיע הרבה בוינראר) כן זה מטורנט, פשוט פורמט הסרט משום מה IMG , מה זאת אומרת? שום דבר לא תומך לי בזה... אבל כשאר אני מחליף לו פורמט נגיד למדיה פלייר או משהו זה מתחיל לנגן אבל יש שם אפשרויות של דיוידי, נגיד כתוביות, נגן, אקסרה וכו'... ואני לא יכול לבחור את זה זאת אומרת העכבר לא ללוחץ על האפשרויות האלו, אז השאלה שלי אם אני צורב את זה כדיסק של דיוידי ופשוט מכניס לנגן בדיוידי, הדיוידי עצמו מכיר תפורמט הזה? שם אני יוכל עם השלט לשחק עם האפשרויותץ של כתוביות, נגן אקסטרה וסצנות וכל זה? (יש לי דיוידי די חדש.. של סאמסונג אחד הדגמים הטובים. תודה רבה פשוט פע…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by krembo0o,

i work in dual! one tv out and the second DVI and from the DVI i get a normal picture with colors but in the TV i see in black and white!!! can some1 plz help me! = \ :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by liorsn,

Gigabyte Geforce 8800GT 256 mb

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by mc_elad,

יש לי 4870X2 ראיתי שפתחו דיון דומה לא מזמן אבל לגבי כרטיס אחר...השאלה האים התוכנות שהמליצו לו תקפות גם לגבי הכרטיס שלי? בבקשה תגיבו..

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by roshi,

האם בעזרת הכרטיס NVIDIA GeForce 9600GT של ASUS יראו כמו שצריך מבחינת HD בטלוויזית LCD של טושיבה 42 אינץ HD READY? אודה לכם אם תוכלו לעזור לי אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by neil4,

לא הבנתי בדיוק מהי איכות תמונה , האם זה כשרואים תמונות[jpg,gif...] או במשחקים ? או שניהם ביחד? מישהו יכול להסביר לי טיפה ולפרט קצת?

22. Started by hj4ever,

קניתי את הכרטיס לפני יומיים ואני רוצה לדגום קלטות וידאו לתוך המחשב, רק שאני לא יודע איך... אני משתמש בWIN XP PRO. אשמח אם מישהו יוכל להעזור לי כאן או במסנג'ר/ICQ/טלפון (הכי עדיף), די בדחיפות כי ישלי פרוייקט לעשות בימים הקרובים תודה מראש!! ויבורך העוזר

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by gzlt,

שלום ברשותי כרטיס מסך Leadtek winfast A310 256mb td לכרטיס יש אפשרות של tv-out היציאה עובדת אך קיימת בעיה אי אפשר לראות סרטים בתצוגת הטלויזיה, במקום הסרט יש מסך שחור (בקבצי avi, mpg ובכל קבצי הוידאו) אחת ממטרות הכרטיס הן לראות סרטים במסך גדול יותר בעזרת יציאת הtv-out ואני מצליח לצפות בסרטים בטלויזיה רכיבי המערכת שלי: p4 2.4 ddr300 512mb gigabyte ga-8pe667 mother board התקנתי דרייבירים שקיבלתי עם הכרטיס מסך וניסיתי גם להוריד את הדרייברים של NVIDIA עבור nView תודה רבה מראש על העזרה גיל

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by theguy,

אפשר בבקשה המלצה על כרטיס מסך עד 1000 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים, המפרט של המחשב החדש שאני קונה לו את הכרטיס: מעבד Intel Core i5-750 tray לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ספק כח FSP 500-80GHN 500W המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by WHITE_ZOMBIE4,

חבירתי אותו לDVI תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים