כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב הבא... AMD Athlon 64 S939 3000 830 שקל GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 שקל ?512MB Samsung? 300 שקל xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E 760 שקל ?HEC Compucase CI-6A19? 390 סך הכל יוצא 2900 שקל... מחנות www.ksp.co.il המליצו לי על xfx 6600 128MB PCI-E הוא עולה 760...אתם יכול להמליץ לי על כרטיס שברמה דומה אבל טיפה יותר זול?
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
My specs are: Amd64bit 3000@2200Mhz 754 512 Ddr Samsing works at 2.5-2-3-7 440 mhz Epox 8kda3j Nforce 3 Chipset Thats about it I had Radeon 9800 Pro, but it died after 4 months :\ and now im searching for a new video card, Agp version one. so i know that there are 2 great cards, Ati Radeon X800Xl And Gefroce 6800Gt I was watching reviews of these cards but i have never seen a compare between those two its always the agp version of the Geforce against the Pci-e version of the radeon I need a review that shows the Diffrence in the preformence between both of these agp cards. If somebody can direct me to a site that did make a compare between this cards, It would be r…
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הי, מקווה שלא תכעסו עליי כי אני יודע ששאלו את זה כבר(ראיתי בחיפוש אבל התשובות שם לא סיפקו אותי )(וגם בסטיקי....לא ממש עזר) אני יודע שהכרטיסים די שווים מבחינת ביצועים אבל אמרו לי שלx800xl אין שיידר מודל 3 ול6800gt כן יש אותו... אז אני רוצה לדעתאם זה משנה הרבה? האם זה יפגע במחשב לטווח הרחוק של השנה וחצי הקרובים? ורציתי לדעת איזה חברות כדאי לקחת של הכרטיסים ומה המחירים שלהם? בבקשה תמליצו, התקציב ככה 2300
-
- 66 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עשיתי Unlock לOVERDRIVE בדרייברים של ATI Catalyst 5.4 יש לי כרטיס מסך X850 XT ורציתי לדעת איך עושים Lock לOVERDRIVE ורציתי לדעת,אם אני שולח את הכרטיס למעבדה הם יכולים לראות שעשיתי Unlock ל OVERDRIVE? תודה.
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הזמנתי היום את המסך ב-3200 בערך אבל אני יכול בטל עד יום ראשון אם אני מתחרט יש מסך 19 שמסוגל לעמוד מולו שעלול לשנות את דעתי? לאתר הייצרן חובה DVI!
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני חושד שה- Fastwrite משפיע לי על הטמפרטורה - היא מגיע במאמץ ל-70 צלזיוס אם אני אני אנטרל את ה- Fast Write (שאני לא מוצא אותו), זה יעזור לי להוריד את הטמפרטורה? ד"א זה המפרט שלי - AMD 64 3000+ s939 Msi Nforce 4 neo4-f 1024 MB RAM PQI 2336 CAS 2 PowerColor X800XL RaidmAx Cobra Western Digital 160 GB S-ATA
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קניתי נייד עם הכרטיס מסך הזה Intel 910GML Integrated Up to 64MB הוא טוב? יעבדו בו משחקים חדשים למשל GTA החדש שאמור לצאת בקרוב
-
היי חברים, עם כרטיס המסך קיבלתי מתאם שכזה, כמובן שבכרטיס ניתן לחבר ישירות את שני הסוגים אך רציתי לדעת עם חיבור בעזרת המתאם יהיה עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
עקב בניית מפרט אשמח להמלצות למסך LCD 17 עד 1800ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לבעל הפורום! חבר שלי המליץ עליו, נראה איך ה"שירות"... לנושא: כרטיס מסך שלי הוא GFORSE 4 , מחשב 2.7 ג' הרץ... אוהב משחקי מחשב והאחרונים לא כל כך הולכים בגלל הכרטיס. ממליצים לי לקנות משהו חדש... אחשיו, הבעיה היא שאני לא מבין בכרטיסי מסך בחלל! הגבול שלי הוא 900 ש"ח, מה הכי כדי???
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 750 ש"ח לקנות כרטיס מסך איזה לקנות ??
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ונראה לי שלהשקיע כל כך הרבה כסף ב6800GT או אפילו בX800XL זה יותר מידי, אז חשבתי לקחת משהו קצת יותר זול: GF6800 או RX800. מה אתם אומרים? מי מבינהם עדיף?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה (כן, יש לי יציאת TVOUT) ואני רוצה לשאול איך אני יכול לעשות את זה? יש לי Geforce 4 mx. מחר כנראה אני אסע לחנות ואקנה כבל מתאים, אבל השאלה היא האם אני צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה ואם לא איך אני עושה את זה? (אולי קיים מדריך כלשהו..) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מסך LCD עם זמן תגובה 4 MS טוב יותר ממסך שזמן תגובתו הוא 17MS מה יותר טוב כשה- MS גבוה יותר או נמוך יותר ? אמרו לי אישית ככל שהוא נמוך יותר כך טוב יותר אבל אני רואה שהמחירים שונים בשוק וזה לא משקף את הדברים על פי המ שאמרו לי. אגב בבחירת מסך דק איזה עוד דברים צריך לדעת אם אני דיי גיימר אשמח לקבל תגובות.. תודה !
-
- 36 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יכול להביא את הכרטיס ב80 שקל חדש ורציתי לדעת האם האיכות של היצאת TV תעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
היי.. אני יודע שנשאלו מספר שאלות בסגנון הזה בזמן האחרון אבל רציתי לקבל תשובה חד משמעית לפני שאני עושה קנייה כל שהיא בנושא הזה.. זה הולך ככה.. אני מחפש כרטיס מסך פשוט מאוד למחשב יחסית ישן (הקודם נשרף), עכשיו משהו פה באתר הציאה לי לרכוש ממנו כרטיס מסך מסוג גי-פורס ti4200 משומש במחיר של 350 שח.. אחרי שחפשתי קצת מצאתי את הכרטיס רדאון 9550 של ג'יגה-בייט חדש במחיר של 380 שח עם שלוש שנים אחריות השאלה שלי איזה כרטיס עדיף לי לקנות?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב שלי עוד שבוע ורציתי לדעת מה ההמלצות אני נוטה כרגע לכיוון הכרטיס של ג'יגה בייט וגם , העניין של הקירור STOCK שיש על הכרטיס פחות מעניין אותי , הוא ישודרג למיים או לסילנסר 6
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי מעונין לקנות כרטיס גיפורס 6600GT ומתלבט של איזו חברה לקנות ראינו ב KSP כרטיס מסך של חברת XFX (מישהו שמה עליהם? האם הם טובים?) ב 1060 ש"ח אבל כנראה שזו שנה אחריות לא? http://ksp.co.il/hmain.php ובזיגזג יש את גיגה בייט ב 1215 ש"ח רק כרטיס OEM עוד בתוספת של 80 ש"ח גרסת RETAIL ומקבלים שנתיים אחריות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2883 בגמא מחשבים ניתן להשיג גם את גיגה בייט ב 1274 ש"ח ונדמה לי ששם הם נותנים 3 שנים אחריות בלוגיק ניתן להשיג את הכרטיס מחברת אלבטרון ב 1269 ש"ח עם שלוש שנים אחריות http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5537 אז מה כדאי איזה חברה הכי מומלצת? חשוב שהחנות תהיה ב…
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך LCD בסביבות 2000-2500 ש"ח. השיקול העיקרי - איכות תמונה וDVI שיקול משני - סרטים (כלומר - קצב עדכון גבוה). שיקול שלישי - פונקציות "אקסטרא" (pivot וכו') מתלבט בין LG 1780U שיש לו ביקורת לא רעה בtom's וכל מיני פונקציות מגניבות. SAMSUNG 710T, גם לו יש ביקורות נחמדות מאד וכל מיני פונקציות נוספות, למרות שהבנתי שאמור להגיע לארץ ה711T ושהוא לא רע בכלל, אבל עדיין לא מצאתי אותו בשום מקום XEROX 795D היתרונות הגודל שלו - 19" וביקורות מצוינות, החסרונות- 25MS ואין לו שום תוספות כמו למסכים האחרים. יש בארץ מסך אחר בטווח מחירים הזה שנחשב טוב גם כן? ה25MS במסך איכותי כמו זה של זרוקס יכול להרוס לי את ההנאה? חוץ מלמסך של LG גם למסכים האחרים אפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית …
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הכרטיס מסך הנ"ל http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N62128DP.htm לבין שאר החברות? לזה יש TURBOFORCE? ן HSI??? מה זה והאם 680 ש" הוא מחיר טוב?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
I need to temporarily change my agp card to an old pci based card (diamond moster 3d 2). problem is, the computer beeps on boot and the screen dont get signal. I dont think the m3d is malfunctioning - I suspect the computer is just waiting for a card in the AGP slot, and beeps because there is none. do i need to somehow tell it the card is in the PCI slot, and if so, how do i do that? solved
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני כרגע מברר על רכישת "LCD 17 איכותי עד 2000 ש"ח, וראיתי את הSamsung 710T ואת ה LG 1730B בתור מסכים אופציונלים. היום אני רואה אצל הדובים מסך iiyama ששמעתי שהם די טובים, עם מפרט ממש מצויין (8MS, 1:700,300CD וכ"ו..) במחיר ממש זול של 1,795 ש"ח עם התחייבות ל0 פיקסלים שרופים! נראה ממש שווה לא? או שיש כאן איזה משהו קישור למסך בחנות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5061&PHPSESSID=4a202a05c904db6dcd3e62a3fb0b3cd0 קישור לאתר היצרן: http://www.iiyama.co.uk/default.asp?SID=&NAV=236&DOC=0&PAGE=0&PARAMS=&PARAMS2=0&PCAT=2&PTUBE=&PROD=4229&SPCAREA=
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום אני מוענין לקנות כרטיס מסך חדש חשבתי ללכת על 1085 ש"ח Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb יש כרטיס יותר מומלץ במחיר הזה?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס XFX6800NU , והתחילה לו בעייה בחיישן של מד הטמפרטורה. החיישן מראה 153C מעלות!!! והטמפרטורה היא לא מציאותית ומראה בבירור שיש לי בעייה בחיישן. ההגדרות של הדריברים של NVIDIA מאיטות אוטומאטית את הכרטיס מרגע שהוא מגיע לטמפרטורה של 127 מעלות. השאלה היא ,איך אני מסדר את החיישן???? אם בכלל או לחילופין איך אני מבטל את CORE SLOWDOWN אחרי שהוא עובר את ה127 מעלות? אשמח לעזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לראות סרט ובאותו זמן לעבוד על תוכנה אחרת . היתי רוצה לדעת איך עושים זאת. תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-