כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
למה ב IQPC קוראים ל BFG 8800GTS OC 320MB BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB ? הרי באתר של BFG קוראים לזה 'רק' 8800GTS..
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ניסגר עם הכאטיס הזה ? כל פעם משנים את הכרטיס למשהו אחר.. אני צריך לדעת איזה גירסה זאת ? - .. ועכשיו הוסיפו את המילה - LITE .. למה הכוונה? : .. ואם המהירויות של השעונים נכונות כמו בגירסה הרגילה שיש במקומות אחרים... Sapphire RADEON 9800 Pro / 128MB 256bit 380Mhz/680Mhz Lite Retail / Bulk+Accessories ¤1,379.99
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
תקשיבו אני הזמנתי מחשב שבוע שעבר עם ה6800GT של לידטק.. הוא היה אמור להגיע תוך 7-10 ימים ועכשיו הוא אמר לי שהוא יגיע רק ביום רביעי.. וזה מבאס אני ממש לא יכול לחכות השאלה שלי האם זה שווה לחכות עד יום רביעי בשביל הלידטק או שזה יהיה בסדר אם אני יקח את האלבטרון ואני יצ'פר את עצמי בMX510.. ועוד משהו: אם מישהו יודע אם אפשר עם הקרור סטוק של אלבטרון להגיע למהירויות של אולטרה או בכלל להגיד לי איך הכרטיס אז בבקשה =) זה בערך דילמה כזאת: Leadtec 6800GT ביום רביעי (וזה לא בטוח.. יכול להיות יותר מאוחר אפילו) או Albatron 6800GT and MX510 (ביום ראשון-שני) תודה מראש =)
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני קונה ביום ראשון מחשב חדש ואני צריך לדעת איזה כרטיס מסך יותר חזק 7600GT או 8500GT או 8600GT מה ייתן לי ביצועים יותר טובים ואני יודע שסדרות ה 8XXX תומכים DX10 אבל זה לא אומר שהביצועים שלו יותר טובים מן הכרטיס של DX9 אז בבקשה צריך את התשובה ממש ברגע זה כי אולי עדיין פתוח היום איפה שאני הולך לקנות ואני לא רוצה לקנות סתם, ועוד שאלה במקרה שהחליט על דגם יותר חזק מה עדיף 7900GT או 8600GTS?
-
- 11 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם שיפור הדרגתי בהיצע כרטיסי המסך שלה בשוק הנייד יאפשר לנו לראות את AMD מספקת אתגר ניכר לא רק עבור אינטל, אלא גם עבור NVIDIA? חברת MSI מתנדבת לקדם את ההזדמנות עם השקת צמד מותגים טרייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב חלש, 1GHZ, אין לי הרבה דרישות... נדפק הכרטיס מסך... לא איכפת לי איזה לקנות, אבל משו שעובד והכי זול.. מצאתי יד שנייה, Geforce 5200 fx 128bit, ב 100 שח... ויש לו אחד של ASUS, ואחד של SOLTEK, איזה עדיף?! וה OC בדרך, , יש למישו ניסיון עם הכרטיס בכללי?! ניסיון ב OC על הכרטיס בקירור סטוק? תודה לכל העוזרים.. /,,\()/,,\
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם... הכרטיס הנוכחי שלי הוא radeon 2600 hd. הכרטיס עושה לי בעיות רבות כבר כמו אתחול והתחממות יתרה. רוצה לשדרג לחדש. המפרט שלי הוא כזה : CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz (6 x 267) מעבד Monitor LG L1750SQ [17" LCD] (1510175721) מסך EP45-DS3 Gigabyte לוח אם וספק כוח של anatec 500w השימושים שלי הם למשחקים קלים כמו מנג'ר, פרו אבולושן ופיפא... לא גיימר כבד, אבל רוצה כרטיס שיספיק לשנה, שנתיים הקרובות בצורה מכובדת. התקציב מקסימום הוא 500 אך רצוי בפחות. תודה בכל אופן !
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי חברה, נא לא להפגע . הריצה אחרי כרטיס מסך זה או אחר מטופשת וחסרת כל היגיון שהרי מה בדיוק אתם עושים עם כרטיס זה או אחר ??? בודקים באנצים ? שלי גדול יותר,חזק יותר מהיר יותר ? בסוף אולי משחקים טטריס אוי כמה נאיבים אתם. זה בדיוק מה שהיצרניות מעודדות ,עוד קונים כמוכם שרצים אחרי המילה האחרונהוכבר מחר מייצרים כרטיס חדש כדי שתקנו אותו וככה חוזר חלילה. קנו את הכרטיס הממוצע עד 500 ש"ח ותאמינו לי תהיו הכי חכמים בעולם
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז יש לי T240 ועוד מסך 15-17 ישן של dell שקיבלתי עם חיבור VGA חשבתי על לחבר אותו גם כן לכרטיס מסך שלי עם מתאם DVI-VGA. איך להגדיר אותו?אני לא רוצה שמשחקים ירוצו גם עליו, אני רק רוצה שאני יוכל לגרור לשם חלונות כמו למסן ואינטרנט וכאלה.. מה אתם מציעים ואיך להגדיר?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז ככה נעלו לי את האשכול הקודם כי אמרו ששאלתי בדיון הראשמי אבל בסוף מה הידברר זה לא רק בקרייסיס בכל משחק עם עצים וזה זה קרוה הורדתי far cry 2 וגם שם יש את הבעיה טוב והינה הבעיה אז ככה נגיד אני הולך בקרייסיס ויש עץ מטר מימני אני מיתקרב אליו והוא משנה את הצבעים ליותר טובים או שאני הולך ופיתאום נוצר עץ ככל שאני מיתקרב כאילו אני לא יכול ליראות הכל רק שאני מיתקרב ועוד משהוא גם בדקתי את זה גם סופית היה עץ תקוע בקיר שהלכתי אחורה לאט לאט הוא נעלם שהיתקדמתי חזר ועוד פעם אני עושה וזה שוב קורה מה לעשותת גם ב far cry 2 היה משהוא דומה היה קורסא כזאת שהייתי רחוק באיזה 3 מטר מימנה היא ניראתה בצבע אפור היתקרבתי היא ניהתה חומה וראו אותה טוב למה זה קורהה??? אוףף אני כולי בבעסה מחשב חדש ויש…
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה לעשות אני בור יש לי כרטיס מסך X700 של ג'יגהבייט קיצר אני לא יודע איך לחבר את הקאבלים שיראו בטלויזיה ואני גם לא יודע איך אני גורם לתצוגה להיות על הטלויזיה יאנו יש תוכנה או מה צריך לעשות X700 פרו 128 תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
הכרטיס הזה תואם לתקציב שלי מה דעתכם עליו הוא שווה את הכסף http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955256D.htm http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-R955256D
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש מבוסס מעבד INTEL E6750 אני רוצה לקחת את המאיץ מהמחשב הישן - MSI RX1300PRO-TD256E קישור לדף יצרן של הכרטיס http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=786 מה דעתכם? טעות חיי או אפשר להסתדר? לא מתוכנן למשחקים רק עריכה גרפית אפילו לא תלת מימד או וידאו (לפחות כרגע)
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: מעבד :AMD ATHLON 64 X2 6400+ AM2 קירור למעבד: Thermalright TRUE Black 120 CPU Cooler לוח:Asus M4N82 Deluxe זכרון: 2GB 800 CL4 *4 GEIL הרדיסק:500 GB HITACHI ספק: CORSAIR 550W כרטיס מסך: 2*GTS250 512 SLI מארז:nzxt Tempest האם הפעלה של אופציית ה HYBRID SLI בלוח האם (בביוס) תומך רק מערכת הפעלה ויסטה(מאפשר להגדיר עד 512 MB מהזכרון ה RAM לטובת העניין),עדיפה מבחינת ביצועי מערכת במשחקים- למערכת זו קיים כבר מערך SLI של שני כרטיסים GTS250 או שמבחינת ביצועיים אין משמעות אלא רק חסכון באנרגייה . אשמח לשמוע מישהו שמכיר את הטכנולוגייה .
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לא משנה על אילו הגדרות אני משחק, אני רואה רק את הכיתוב. כל הרקע אפור ככה שלא רואים כלום. יכול להיות שזה קשור לקצב רענון אולי? אין לי מושג למה זה קשור...
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שבעבר היה דיון בנושא, אבל לא ראיתי שהבעיה נפתרה ולא רציתי לגרום להקפצה של התרד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194203.0 יש לי את אותו כרטיס בדיוק כמו לבחור e.t כרטיס - leadtek 6600GT agp תדרים 500/900 (סטוק) היו אצלי דרברים מותקנים גרסא 71.84 וכרטיס GFORCE 5500 ללא כל שום בעיה - ולכן אני ישר שולל כל בעיה ב BUS כאשר החלפתי לכרטיס 6600GT הכל עבד חלק התחלתי לבצע OC (עם מאוורר סטוק) עד ל 561 ליבה ו 1170 זיכרון את ה - OC עשיתי בהדרגה וכל פעם הרצתי 3dmark05 תמיד עבר בהצלחה. לאחר שקראתי בכמה פורומים שבתדרים שלי הגיעו לניקוד יותר גבוה החלטתי להוריד דרברים מעודכנים מאתר של LEADTEK לאחר הורדת הדרברים ללא OC קיבלתי ניקוד יותר נמוך בהרבה מא…
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ערררב טוב, אני מחפש מסך ,בעצם- שניים. אחד יהיה במחשב פשוט(שאני עוד צריך להרכיב) לצורך משרדי בלבד- אינטרנט ואופיס, לא משחקים ולא גרפיקה מורכבת. השני ישמש אותי לכנ"ל + משחקים וסרטים, אבל גם הם לא יהיו כבדים מידי מאחר והמפרט שלי הוא: Motherboard CPU Type AMD Athlon XP-A, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Gigabyte GA-7S748 (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset SiS 748 System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9200 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9200 SE (RV280) בהתחלה חשבתי לקנות LCD כדי להרחיק את המסך שיש לי מהפנים (יושב די קרוב, אין לי מקום מרווח) אבל ירדתי…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מחשב עם מעבד AMD 4200 athlon64 x2 2.2GHZ ועוד אחד AMD 5200 athlon64 2x 2.7GHZ אם אני שם לכל מחשב כזה 8800GT יש מצב שיהיה לי צואר בקבוק? אני מאמין שב5200 לא יהיה אבל ב4200?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מלטבט על איזה מסך ללכת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_593&products_id=5556 תתודהההה לעוזריםםםםםם
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות שני כרטיסי 8800GTS ולחברם ב SLI -האם ניתן לקנות שניים שונים מחברות שונות -אחד 512 ואחד 640 ? אני חושב פשוט לקנות אחד עכשיו ויותר מאוחר להוסיף את השני. על איזה מהשניים הייתם ממליצים? http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3728404&CatId=2514 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3507889&CatId=3670 תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2662 106 ש"ח :lol:
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אחרי שנתיים בשימוש ה9800פרו שלי התחיל ליצור בעיות התחממות שמתבטאות בארטיפקטים מרובים במשחקים. אני רוצה להחליף אותו ב6600gt והייתי רוצה לדעת איזה חברה מייצרת את הכרטיס עם קירור סטוק הכי טוב וגם עם איזה חברה יש פחות פוטנציאל לבעיות התחממות בעתיד (ה9800 שלי עבד מצויין שנתיים ולפני כחודש הוא החליט להתחממם יותר מידי ומה שלא עשיתי לא הוריד את הטמפ') החברות העיקריות שאני מתלבט בינהן הן: gainward, gigabyte, leadtek & eVGA
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי קצת artifects כאשר עשיתי את ה softmod לכרטיס הכרטיס הזה יש לו את ה L שייפ והכל 256 ביט אבל יש לי ארטיפקסט והכל... אז רציתי לשאול אם אני יעשה לו flash וישם לו ביוס של 9700 זה עדין יעשה לי את ה ארטיפקסט והאם זה מסוכן ו אם כן האם יש דרך להציל אותו איך שהוא אחרי ה פלאש? ועוד משהו אני לא יכול לעשות לו OC אפילו קטן... ישר שם לי ארטיפקטס , לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא נעול. מישהו מכיר אתה שמסביר איך לפתוח את הנעילה? תודה מקווה שתעזרו . חייב עזרה כי זה משגע אותי :-\ :'( (ועוד משהו הארטיפקסט הם לא רציניים אבל הם קצת מפריעים ...בוינדווס הכל הולך חלק הכול עולה בסדר והכל טוב ויפה ת NFS זה פועל בסדר בלי ארטיפקטס וזה מוזר יש משחקים שיש בהם ושיש שאין אז אני ממש לא מבין והארטי…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה חוות דעת תודה...
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-