כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
Geforce 9800GT ו-[Core 2 duo 2.3 Ghz [E6400 יכול להביא למצב של צוואר בקבוק?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ברצוני להקליט תוכניות טלוויזיה על המחשב ו לצפות בהן מאוחר יותר בטלוויזיה .אז מה עדיף לקנות כרטיס מסך +כרטיס טלוויזיה או כרטיס מסך עם VIVO FEATURE יספיק לפעולה זו . אודה לכל הסבר בנושא
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחזיק בכרטיס מסך Radeon 9600Pro VIVO וצופה בסרטים מהמחשב על הטלוויזיה. היום ניסיתי לעבוד עם "מצב תיאטרון" אך משום מה, כשראו את הסרט על הטלוויזיה, הוא הופיע ללא הכתוביות. מדוע ואיך מאפשרים את תצוגת הכתוביות במצב תיאטרון? תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אצלי במחשב מותקן gforce4, וחיברתי את המחשב לטלויזיה. רואים את תצוגת המחשב גם בטלויזיה, אבל בשחור לבן. נראה לי שזה קשור לשיטת השידור שנמצאת כרגע על ntsc. בהגדרות לשינוי שיטת השידור האפשרויות האלה מופיעות, אבל חסומות (צבועות אפור) - כלומר אין לי אפשרות לשנות ל-palb שאותו אני צריך. אולי חסר לי משהו לדרייבר או משהו אחר אם מישהו יודע? בתודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן.. בגלל שאני טוחן את החיים בצבא איבדתי לחלוטין את הTRACK אחרי שוק כרטיסי המסך... איזה כרטיסי מומלצים לגיימינג כבד היום? במחירים סבירים? האם משתלם ללכת על סדרת ה 8800 של אנבידיאה או על החבר'ה החדשים של ATI עם תמיכה בDX10.1? אודה לכל מי שייעץ ויסביר מה לעזאזל הולך בשוק הכרטיסים בחודשיים האחרונים.
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
NHANCER בגרסתה האחרונה תומכת בגרסה 195 שנוידיה הוציאו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1100+- קניתי מחשב חדש (quad 6600, 2gb ddr2 וכו'...) ואני מחפש כרטיס מסך חדש, איזה כרטיס מסך הכי טוב אפשר לקנות בסכום הזה? המליצו לי על 8800gt 512mb DDR3 ועל HD3870 512mb GDDR4 DX10.1 השאלה אם אלה 2 הכרטיסים הכי טובים שאני יכול לקנות בסכום הזה...ובמידה וכן, איזה הכי עדיף? תודה לעוזזרים
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
רגע לפני רכישת כרטיס המסך שבכותרת, יש באפשרותי לרכוש גירסה של GeCube וגירסה דומה של Sapphire. מנסיונכם, האם הגירסה של Sapphire שווה השקעה נוספת של 70 שקלים (10%) ? ממבט כללי באתר של היצרנים עושה רושם שהקירור של שניהם דומה (כנראה ספסיפיקציה של ATi) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הזה במחיר של 1354 שקלים http://www.tms.co.il/product/11941 הוא שווה את המחיר ? או ש GTX660 עדיף עליו . תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי יש לי 8800GT עם דריבר 177.89 כולל PhysX יש גרסה יותר חדשה? ואם כן היכן אני מוצא תמיד עדכונים לדריבר מסוג זה באתר של NVIDIA.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע נמצא בדילמה גדולה!! ובלי זמן ( רגילה אחרי שנתיים ו8 חודשים!!) אני חייב להחליט השבוע. יש לי כרטיס מסך RADEON 9250/9200 Series Secondary AGP (0x5D44 -( נוסטלגי קצת ועתיק - אני יודע ). ישנו חיבור DVI. אני רוצה לקנות מסך LCD שיהיה גם למחשב וגם לטלוויזיה ( אם למישהו יש גם הצעה לסוג מסך זה יהיה מצוין ). השאלה אם זה יעבוד בצורה סבירה בחיבור DVI - HDMI עם כרטיס כזה, או שפשוט עדיף לקנות כבר כרטיס מסך חדש עם יציאת HDMI .? ולוותר על העלויות של כבל DVI - HDMI..?? תודה, חייל במצוקה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חברה קיצר יש בנאדם שהציע לי עיסקת טרידאין כזאת לי יש 9600אקסטי 256 מגה של גייקיוב קניתי אותו לפני 7 חודש ב1120 שח..קיצר הבנאדם הציע לי שאני יקח 5900MSI VIVO לא מוחלש [אקסטי] ובעל VIVO ואחריות לעוד 8 חודש בזיגזג עולה 1650 [כרטיס בין חודשיים] ושאני יוסיף לבחור עוד כ 300 שח עכשיו אני חשבתי יותר בכיוון של עם כבר אז להוסיף רק 200 וכמו כן מה שרציתי לשאול: * מה דעתכם כללי על העיסקה הזאת שווה לי נישמע טוב למי יש תכרטיס הזה שהוא הציע לי פה ויכול להעיד עליו משהו..וכמו כן יודע מהירויות שעון שלו או בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת...? *ודבר שני שחשבתי עליו זה שהמפרט והספק שלי חלשים בכדי להפיק משהו מהכרטיס שכן גם ה9600אקסטי לא מנוצל ברובו על המפרט שלי זה בדוק [אני במארק 01 עם המפרט שלי וה…
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי כרטיס Radeon9800Pro 128MB DRR של ספייר בגירסת Bulk, עכשיו זה עלה לי יותר זול מהRetail אבל זה אותו כרטיס נכון ? פשוט בלי כל האריזה והדברים שבאים ביחד איתו, כי זה יצא לי בערך ב480 שקל יותר זול מהRetail אז אני מעוניין לדעת עם זה בדיוק אותו כרטיס ואיך אני מקבל אותו, סתם בקרטון או שלפחות זה בא עם אריזה מסודרת רק שזה לא יהרס במשלוח.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תודה רבה ! (לא הצלחתי למצוא את הנתון הנ"ל באתר היצרן)
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך גיפורס 5900xt ושאני מריץ סרטים יש פסים לאורך בצבעים ירוק-ורוד-שחור. זה גם קורה שאני מפעיל דיסק dvd, ויש לי את כל המקודדים וניסיתי גם ב bs player להריץ וחזרה אותה בעיה. גם ב fifa 2005 יש עיוותים בתמונה, למרות שיש משחקים שאין איתם שום בעיה. מחקתי את הדרייור ועידכנתי וזה לא פתר את הבעיה ויש לי את הדירקט איקס הכי מעודכן יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
עדיף מlogic אבל אם אין שם משהו טוב אז זיגזג... יש בכלל LCD (סביר) במחיר כזה?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אם יש לכם את המסך הזה, גם לכם יש 2 פסים על המסך שבקושי רואים? למה הם משמשים?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מבקש הצעה לכרטיס מסך: שימושים עיקריים: תכני HD, משחקים מגוונים חדשים אך שימוש עיקרי microsoft flight simulator X. רזולוצית עבודה עיקרית: 1680X1024 (מסך 22'') חשוב מאוד שהכרטיס לא יטפס לטמפרטורות מטורפות אני כמובן מתחבט בשאלה המיתולוגית ATI או NVIDIA. האם ב-FSX ברזולוציות הנ"ל יש יתרון ל-1G זכרון או שניתן להסתפק ב-512? (נטיית ליבי היא ללכת על 4870, השאלה האם יש צורך אמיתי ב-1G ברזולוציית העבודה שלי עם פילטרים מופעלים?) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 17 לדוד שלי, עדיף בכמה שפחות, מקסימום 1000ש"ח. המחשב שלו משמש לעבודה משרדית וקצת משחקים, לא צריך רזולוציות גבוהות במיוחד. ועוד שאלה: הציעו לו מסך 17 של Benq לא יודע איזה דגם ב 700ש"ח. שווה? איך המשחקים שלהם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
כמה אחוזים ינוצלו על המפרט הבא P4A 2.6 512MB DDR 3200 P4v533MX והלוח הוא 4 AGP הכרטיס יתאים ביכלל?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי היום קניתי את הכרטיס הנ"ל ,והציון שקיבלתי הוא רק 7600 נקודות בתוכנת 3DMARK06 אני לא מבין למה, יש לי לוח אם DDR1 של חברת זיגבייט עם מעבד ליבה כפולה של AMD 3800 2 גיגה זיכרון , יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק, הכרטיס הוא בגירסת אובר קלוקינג . תודה רוני
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני רוצה לדעת פרטים ודעות שלכם על הכרטיס fx 5700U ddr3 של חברת אלבטרון http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=93 ואני רוצה לדעת גם אם עדיף לקנות כרטיס מסך אחר יותר טוב במחיר הזה כמו הרדאון 9800 פרו. תודה לכל העוזרים!
-
היי חברים. אשמח לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך חדש למחשב שלי. אני בעיקר רוצה אותו למשחקים ועיצוב גרפי כאשר אני בעיקר משתמש בפוטושופ לאיור ועיצוב בסיסי. מפרט המחשב שלי הוא: מארז cooler master centurion i core 7 860 4X2.8gh 12Gזכרון פנימי. 4 כוננים קשיחים (2 טרה, טרה, 500G, 500 G) ספק כוח של סיסוניק 500W אני חושב על להוציא כ 1700 ש"ח פלוס מינוס. המליצו לי על הכרטיס של אסוס GTX570 DC II 1280 הנה הלינק אליו: http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=0&uin=12200&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= השאלות שלי הן?: האם הכרטיס הזה טוב. האם לשקול אופציה אחרת מבחינת ביצועים מול תקציב? האם להסתפק במשהו יותר זול כי הפער בביצועים הוא מינורי?…
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי שלום קניתי כרטיס מסך חדש, חברתי אותו, התקנתי את הדרייברים שלו וכאשר חברתי אותו ל-TV OUT לראות סרט, גיליתי שהכרטיס משדר מן תמונה כזאת שרופה. ניסיתי להוריד את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של ATI ולהתקין, לא עזר. ניסיתי לשחק בהגדרות של הצבעים, בדקתי שהתמונה על PAL וגם לא עזר. בעיה נוספת: שאני מנסה להריץ על הכרטיס משחק דיי פשוט, FIFA 06, התמונה קופצת באופן אקראי במשחק... נ.ב הכרטיס בא עם סטנט שמתחבר ל-TV OUT של הכרטיס מסך ומוציא ליציאת RCA... העניין הוא שלי יש כבל S-VIDEO ל-RCA (כאשר מצד האחד ה-RCA מתחבר לטלויזיה ומצד שני לכרטיס), לקחתי מפצל מהכרטיס מסך של אחי וחברתי בשלי, מן מפצל כזה שמתחבר ליציאה של ה-TV-OUT בכרטיס ומוציא ל-S-VIDEO. אשמח לקבל תשובות…
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-