כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. 1) PCX - GeForce 7600GS leadtek - passive cooling 2) PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek Dual-DVI Retail - 2Y Warranty אני יודע שיש יותר טובים אבל אלה השניים שאני מתלבט!! מה כדאי מבין השניים וכיצד זה מתבטע ההבדל בין השניים???
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי כרגע 7950GX2 והוא בן זונה של כרטיס אבל אני רוצה להכין את עצמי לעתיד בעזרת כרטיס מסך חדש לCRYSIS למשל
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מתי אמור לצאת הכרטיס של ATI 5350 ? היה צריך לצאת לפני 12 יום ועדיין לא יצא,משהו יודע מה איתו?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הכרטיס הזה תואם לתקציב שלי מה דעתכם עליו הוא שווה את הכסף http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955256D.htm http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-R955256D
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
I need crt monitor that costs not more than 130$ from www.newegg.con the monitor should be good for the money and it should show very quilty picture.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האם זה הגייוני המחשב חדשש מחובר לשקע שעתיים בלבד. ??
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חברים שלום ..... אני צריך חוות דעת לפני קניה על הכרטיס מסך הזה ועל החברה שלו בכלל,אני יודע שהיא לא ממש מוכרת אבל בבקשה... המחיר של הכרטיס הוא 1190 ש"ח ברשת KSP http://www.geniman.com.hk/geforce6800gs_pcie.htm
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ערררב טוב, אני מחפש מסך ,בעצם- שניים. אחד יהיה במחשב פשוט(שאני עוד צריך להרכיב) לצורך משרדי בלבד- אינטרנט ואופיס, לא משחקים ולא גרפיקה מורכבת. השני ישמש אותי לכנ"ל + משחקים וסרטים, אבל גם הם לא יהיו כבדים מידי מאחר והמפרט שלי הוא: Motherboard CPU Type AMD Athlon XP-A, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Gigabyte GA-7S748 (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset SiS 748 System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9200 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9200 SE (RV280) בהתחלה חשבתי לקנות LCD כדי להרחיק את המסך שיש לי מהפנים (יושב די קרוב, אין לי מקום מרווח) אבל ירדתי…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס מסך ב 300 שח שיעבוד במישחקים כאלה פחות או יותר כבדים חייב שיהיה 128 DDR\SDRAM תודה.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לחבר שלושה גרפים ככה שהם יהיו באותו ציר שלושתם..... אלה התמונות תודה רבה למי שמצליח כי אני לא הצלחתי! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אין לי מוסג בנושא... הוא אמור לצאת?? תודה מראש למגיבים..
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מסך נראה טוב יחסית למחיר, יש לו מפרט סביר ומוכרים אותו המון (באינטרנט). למישהו יצא לרכוש אותו לאחרונה? איך ההרגשה והאם הוא MVA אמיתי? תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה קניתי מחשב ואיני בטוח אם שמו את כרטיס המסך עם אפיק הזיכרון הנכון - ביקשתי בארכיטקטורת 128bit וייתכן כי שמו 64bit-כרטיס המסך ati radeon 9550 128mb מתוצרת גיגהבייט. האם ישנה אפשרות לבדוק זאת באמצעות תוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך navidia geforce mx 440 ( אני יודע, קצת ישן). אשמח לדעת מאיפה אני יכול להוריד דרייבר (שיבוא יחד עם open GL). תודה לקוראים moshe
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
דבר ראשון קראתי את הנעוץ ולא מצאתי את המקום הזה אם הxml אם זה קשור אז אני בווינדוס ויסטה במצב רגילל בלי כלום הכרטיס על 75-80 מישהו יודע מהלעושת?
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך עד 300 שקל, יש לו פנטיום 4 2.55 GHZ. בבקשה תביאו מחברה אמינה וטובה, ואת הכרטיס הכי טוב שאפשר להוציא במחיר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
למי יש ביצועים יותר טובים? מי יותר קר\שקט ולמי יש את יכולת אוברקלוקינג יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך במחיר של עד 250 ש"ח כדי להחזיר לחיים מחשב בן 6 שנים, הכרטיס הישן שהיה עליו הוא radeon 4550 או משהו בכיוון הזה. אם אפשר תבחרו מ-TMS מכיוון שאני אקנה משם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אז ככה, מה יותר שווה לקנות ? [לא מבחינה כספית,כלומר מה יותר מחזיק טוב במשחקים] 9400GT 1GB או 9600GT 512MB תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אנשים ישלי כרטיס מסך ATI 9200 רגיל לחלוטין עם יצאות של DVI / S-VIDEO / VGA וחיברתי את הטלווזיה שלי (21 אינץ, 50 הרץ) לS-VIDEO וצד שני RCA (בננה) ל21 פינים בטלווזיה ככה שה S-VIDEO מחובר למחשב - RCA ל21 פינים שמחובר לטלווזיה ואני רואה שחור לבן!!! כל הגדרה שאני משנה זה לא מזיז... בהתחלה היה לי את הכבל ה"מקורי" שקיבלתי עם הכרטיס מסך (מכסף) והוא עבד יופי אבל הוא היה קצר... אז קניתי אותו כבל רק 2 מטר ( מזהב) והוא מראה שחור לבן...החלפתי בחנות לאחר מאותו סוג...ועדין אם יש פתרון אשמח לעצה אלדר
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי לכולם שאלה קטנה לי אליכם: מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה - GTX260 בגרסא הזו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל כרטיס מסך: Forsa GTX260 896 MB GDDR3 HDMI DUAL DVI 216 Stream Processors! 55N I - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪423 סה"כ: ₪423 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 415 ₪ http://tms.co.il/preview/spec/fgytj74e מחיר קצת זול לכרטיס מסך כזה.. לא כך?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד בעיקר לצפייה בסרטים באיכות HD (720p) כרגע, אך מעדיף אם יעמוד גם בסרטים באיכות גבוהה יותר למקרה של שידרוג טלוויזיה עתידי. בשנים האחרונות בשל החולשה של כרטיס המסך הקודם לא הרבתי לשחק אבל אני יותר מאשמח אם יתאפשר לי לשחק משחקים חדשים אחרי השדרוג (אני לא מפונק במיוחד במחינת FPS רזולוציה ואיכות, בסה"כ דרישת סבירות. כמובן שני מקווה שמשחקים ירוצו ולא תצוץ הודעת שגיאה כגון "הכרטיס מסך לא כולל פיקסל שיידר מספק" כמו שקיבלתי עד היום או לא תומך בDirectx חדש או כל הודעה שהיא. יתרת החומרה: לוח אם - ASUS A8N-E מעבד - AMD Athlon 64 3000+ זיכרון 1.5 ג'יגה (שוקל שידרוג גם בתחום הזה אם ידרש על מנת להפעיל משחקים בצורה סבירה) מסך - viewsonic VP930 (לצורכי רזולוציה על פי חוק…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
עברתי על 2 הביקורות החדשות של האתר על ה660TI ובכלל על הביקורות האחרונות שנעשו לכרטיסי מסך ומשום מה הכרטיסים לא נבחנים על 1920X1080 , הרזולוציה שסביר להניח מתאימה להרבה יותר משתמשים. מה הסיבה? והאם ההפרש בביצועים לכרטיס יהיה יחסית זהה בין 1920X1200 ו1920X1080?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך גי פורס fx יש לי בעיה אני לא רואה בכבל s.vedio איך אני מגדיר במאפיני כרטיס מסך שאני יוכל לראות?(פנטיום 4 XP PRO ) בכבל פשוט של rca אני רואה אבל לא ברור במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אני צריך בשביך לראות שידור טלויזיה על מסך המחשב? הבנתי שיש כרטיסי טלויזיה, יש אפשרות אחרת?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-