עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mano_frish,

שלום רב. אני די חדש אז אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 350 ש"ח אני בד"כ משתמש במחשב בשביל לשחק משחקי אסטרטגיה או משחקי סימולציה מהסוג של SIMCITY 4, ןשידור סרטים אל מסך הטלויזיה. עם הכרטיס הנוכחי (radeon 1300x) המשחק SIMCITY רץ תקין בהתחלה וככל שהעיר גדלה כך הוא נהיה כבד יותר ובהתאמה כך הביצועים של המשחק. רציתי לדעת איזה סוג כרטיס יש לקנות בשביל סוג זה של משחקים. הבנתי שיש הבדלים בין קבוצת הפקדות של המעבדים שבכרטיס לדוגמא GFORCE לעומת RADEON. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. Started by bennnn,

מצאתי כרטיס מסך של pny 7800 gs הדגם של ה 256 מגה ב 1580 שח ועכשיו זה נהייה באתר 3 שנים אחריות! האם זו מציאה ? כדאי לקנות? והאם pny נחשבת לחברה טובה? קישור http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12856&catid=603

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי עבודה במחשבים לעשות אתר פשוט בHTML. ואני בחרתי לעשות על חומרה , עכשיו אני רוצה לשים שם מעין 'סקירת שוק' קטנטנה של שני הנושאים הבאים: מעבדים: AMD Vs. Intel *על הנושא הנ"ל נפתח דיון בפורום מעבדים* כרטיסי מסך: ATI Vs. nVIDIA אז אני מבקש ממכם בבקשה להביא לי את הדברים הבאים: רווחים ATI וnVIDIA כאשר סדרת הTi שלטה בשוק - כלומר: טרם יציאת הR3xx ועד הבא רווחים ATI וnVIDIA כאשר הR3xx(9700Pro) נכנס לשוק ועד הבא רווחים ATI וnVIDIA כאשר הGeForce 6xxx נכנס לשוק ועד היום הזה.

4. Started by Born2Kill,

יש לי VIVO, אבל אני רוצה לדעת אם יש את האופצייה הזאת להקליט בשעות מסויימות שאני בוחר, כי לפעמים אני יוצא מהבית נגיד בשעה 21:00 ואני רוצה שזה ייקליט בשעה 22:00 עד 23:00, אני אודה מאוד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  5. אני מנסה לעדכן את הדרייברים לכרטיס מסך דרך התוכנה והבנתי שזה סיפור מהתחת,התוכנה הפנתה אותי לעמוד של AMD ATI ושם צריך לקרוא "סיפור באיזה שלושה פרקים" שמתאר את כל התהליך כולל כניסה ידנית לרגיסטי כדי למחוק את כל השאריות ואני שואל, WTF ?

6. Started by shlomibandit,

התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של nvidia 9.. ויש לו מלא באגים מלא בעיות , לא הסתדרתי איתו.. איזה דרייבר הכי מומלץ להתקין? 7800 gt

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  7. שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מסך חדש, המסך ישמש אותי למשחקים וסרטים. התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח. רציתי בהתחלה לקנות LCD 17 אינץ אבל כל מה שראיתי לא נראה טוב (ראיתי LG-1710S ,SONY-16MS PHILIP ועוד כמה מסכים) בכולם התמונה לא היתה מספיק חדה ובהרצת סרטים היתה מריחה, אם כי מאד קטנה. רציתי לדעת אם מישהו מכיר LCD טוב (אני מתכוון אחד כזה שיראה לי משחקים וסרטים באיכות של CRT, ניתן להגדיל את התקציב מעט) ואם לא אז מסך 19 אינץ CRT חשבתי על ה-LG F-900P,(למרות שלא ראיתי אותו בפעולה ) אם יש למישהו הצעות למסך יותר טוב אני אשמח לשמוע. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. שלום בעקבות המלצה בפורום זה קניתי היום כרטיס מסך radeon 8500 מזיגזאג. כשקיבלתי את הכרטיס גיליתי שיש עליו מאוורר קטן של ati עם גוף קירור קטן מאלומניום. הכרטיס הנ"ל יורכב במחשב שהוזמן אצל pchardware והכולל מארז antec sonata וקירור למעבר של זלמן וזאת במטרה להשיג שקט מקסימלי. השאלות שלי הן : האם ניתן לפרק את המאוורר הנ"ל לגמרי (כלומר האם האוורור מיותר) האם כדאי לפרק את גוף הקירור הנוכחי ולהרכיב עליו אחד גדול יותר. האם גוף קירור של צ'יפסט מתאים. משה

9. Started by DeadByDawn,

קודם כל,קניתי היום 6600GT DDR3 וכו כוו.... איך הכרטיס הזה לדעתכם?? שווה משהו???? המליצו לי עליו .... עכשיו אני בעיקר משחק Battlefield 2 ואני מחפש את הדריברים שאתם הכי ממליצים עליהם לכרטיס הנ"ל????

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

מאמר נחמד על הInno3D GeForce 6600LE שכמה שנראה תמים וחלש למראה מציג ביצועים נאים בהחלט http://www.vr-zone.com.sg/?i=2554&s=1

11. Started by OC,

איזה מישחק היום צורך בהכי הרבה MB? וכמה MB הוא צורך? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by Snufkin,

לידידה שלי יש את הכרטיס הבא: GF4 MX440 8X 64MB DDR 64bit TV-out AGP Chipset NVIDIA GeForce4 MX440 8X Video Output Function TV-Out (S-Video connector) Support Memory 64MB DDR 64bit עכשיו... אני יודע שהוא ישן לא משהו וכו' וכו' אבל אני רוצה לדעת אם יש מצב כלשהו שהוא יעלה את המשחק ROME TOTAL WAR? אה ובלי OC כמובן...

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  13. שלום רציתי לדעת מה ייתן ביצועים טובים ויתר SLI של 8800 640 או GTX ULTRA לא מתכוון לקנות כמובן אלה שאלה מתוך סקרנות

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  14. אני נכנס לקונטרול פאנל חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי. לאן בדיוק אני אמור להגיע?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by lipa,

הכי יפה שראיתי זה של הקוף , יש עוד תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

שלום, שאלתי היא מה יותר חשוב לסימולטורים, זיכרון יותר מהיר ( DDR or DDRII, 125Bit Or 256Bit ) או מעבד גרפי יותר חזר ? מה ההבדל בין 128Bit ל 256Bit תודה מראש ויום נעים.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by Dimka,

יש לי בעיה עם הרצת משחקים עם הכרטיס מסך. דשדשתי קצת בפורומים ומתברר שהבעיה די נפוצה ובכולם יש פתרון אחד, לעדכן BIOS... הורדתי את התוכנה והיא צריכה לעבוד מ-Pure DOS mode. השאלה איך אני יוצר את הסביבה הזו, אני רק מכיר עם דיסקט חלונות 98... יש למישהו פתרון אחר? יש לי כרטיס USB שהוא Bootable, יש אפשרות איכשהו להפעיל דרכו את DOS? הנה קצת רקע למי שמתעניין: תחילה דאגתי לשים משחה טרמית טובה (Arctic Silver) וזה הוריד טמפרטורות קצת, אבל זו לא הייתה הבעיה. הדלקתי תוכנה שבדקה טמפרטורות ובזמן שהכל נתקע, הן היו תקינות... (בדקתי אחרי זה LOG שלה). ישנו גם עניין שהספק שלי קרוב לגבול, אבל בדקתי את המתחים עם הכרטיס מסך אחר והם זהים...

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  18. הרצתי עכשיו 3DMARK06 קיבלתי 10911 זה קצת נמוך יחסית המערכת היא : מעבד Q6600 כרטיס מסך 9800GTX זיכרונות 2 גי'גה לוח אם INTEL DG965WQ (המערכת למטה..) עשיתי את הבדיקה על רזולוציה של 1680X1050 אולי בגלל זה הכרטיס מסך קיבל בSM2 4627 ובSM 3 4470 המעבד 3549 עריכה : הרצתי על ההגדרות בררת מחדל.. אבל התוצאה ירדה 10398

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  19. לא הבנתי משהוא קטן אבל חשוב בנוגע לרזולוציה. נגיד ואני מריץ משחק ברזולוציה של 1280X1024 אז המסך מציג 1280 פיקסלים לאורך ו-1024 פיקסלים לרוחב. עכשיו השאלה שלי היא האם הוא מציג אותם לארוך ולרוחב של כל המסך או לאורך ולרוחב של עצם מסוים??

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  20. הי כולם מה קורה? תקשיבו, ניסיתי היום לחבר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך שרשום למעלה לטלוויזיה אבל שחיברתי את הכבלים והכל, נשאר המסך הכחול הרגיל של הטלוויזיה. (חיברתי מהנקבה הצהובה בכבל VIVO ב- Out לנקבה הצהובה בטלוויזה IN). והורדתי גם את הדרייברים של ה- WDM. אני אמור לראות משהו גם לפני ש- Windows עולה? יש עצות?

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by yehob,

של sapphir רציתי לדעת על שיפורים גרפים משמעותיים לכרטיס (חוץ מOC ) משהו בסיגנון שינוי תדרים או צריבת ביוס ל9600PRO אוXT אפילו איך עושים את הדברים האלה?? אם אפשר בבקשה להציע איזה רעיון ולפרט כמה שיותר

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  22. שבת שלום לכולם, קניתי מחשב i5 3570k, 4gb RAM וספק Seasonic 380W. בנתיים עבדתי עליו עם הכרטיס הגרפי שבא עם המעבד (וגיליתי שהוא גונב זכרון מהRAM). ואני מעוניין לקנות כרטיס גרפי טוב יותר. התקציב הוא עד 1300, והרזולוציית משחקים שאני רוצה היא 1920X1200 (בנתיים אני משחק על פחות כי הכרטיס לא סוחב). 1) האם אתם חושבים שהספק שלי חזק מספיק בשביל להחזיק כרטיס חזק? קראתי בפורום שההספק שרשום על הכרטיסים כולל מרווח בטיחות לספקים לא איכותיים. כמה גדול המרווח הזה באמת? 2) איזה כרטיס הייתם ממליצים למפרט הנ"ל? חשוב לי לעשות השקעה טובה שלא תשקע אחרי שנה אחת. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  23. Started by Moty_p,

במה תומך הכרטיס TV של הכרטיס הזה? האם אני יכול לחבר עליו כבל HDMI IN ממיר של לווין\HOT\YES ולראות ערוצים ב HD? האם הטיונר שלו הוא אנלוגי או דיגיטלי? והאם יש לו אפשרות לחבר ממיר לא HD בחיבור RCA (אדום צהוב ולבן) אשמח למידע בנושא..

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  24. 1) יש בעיות ידועות עם הכרטיסים האלו? 2) באילו מהירויות הוא מגיע בברירת מחדל ולכמה בממוצע אנשים בארץ מגיעים איתו אחרי אובר? 3) הבנתי שניתן לצרוב ביוסים לכרטיסים האלו עם מתח גבוה יותר - עד כמה אפשר? 4) אילו זכרונות מגיעים עם הכרטיס הזה? 5) האם איכות התמונה שלו טובה יותר מ9800XT וזהה לכל סדרת ה6xxx ? ואיך האיכות תמונה שלו לעומת סדרת הX800 של ATI ? מדובר על גרסת הAGP לשים לב.. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  25. היי אני מחפש כרטיס מסך חדש, עקב קניית מסך חדש,המסך 2407WFP הכרטיס מסך כיום הוא X1950GT OC 600/700 כאמור ממש חלש, אני מוכן להוציא בסביבות 1500 ש"ח בהתחלה חשבתי לקנות 8800GT לעבור לו OC ולהסתפק, הציעו לי פה בפורום לקנות שני HD2900PRO במחיר 1450 ולעשות להם OC חבר עכשיו מוכר את שני הכרטיסים שלו HD2900XT במחיר 1600 (Diamond Viper Radeon HD 2900XT 512 MB GDDR3 ) עכשיו מה אתם אומרים הכי שווה? והאם הספק שלי בכלל יכול להחזיק את שני 2900XT באוברקלוק??ואת 2900PRO? בבקשה תעזרו לי השתגעתי כבר מכל הכרטיסים האלה!

• 1 תגובה
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים