עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Mr.Blink,

מסך נראה טוב יחסית למחיר, יש לו מפרט סביר ומוכרים אותו המון (באינטרנט). למישהו יצא לרכוש אותו לאחרונה? איך ההרגשה והאם הוא MVA אמיתי? תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by Mortar,

מה אני אגיד לכם, המסך הוחלף... מסך FD2 חדש מהיבואן, ללא בעיות... אין כתם שחור באמצע, אין תשתוש במסך אבל מה כן יש ? יש מסך בינוני, לא חד... ההרגשה כאילו אתה מסתכל על מסך עם גודל פיקסל 0.3. לא יודע אם זה משלוח חדש שנדפק, לא יודע אם השפורפרת זה לא מה שהיה פעם, אני לא יודע כמה MAG חברה טובה אבל מה שאני כן יודע שיש לי עכשיו מסך Mag 796FD 2 והוא לא מסך טוב. יכול להיות שאותו מסך לפני שנה היה איכותי יותר ואנשים שמתלהבים מהFD2 רואים מסכים ישנים יותר אבל לכל מי שרוצה לקנות היום FD2 אני אומר לכם שזה מסך לא טוב ולא כדאי לקנות אותו ות'אמת גם מהLG F700B לא מסך מדהים... דיי דומה לFD2. אני אישית מאוד מאוד מאוכזב מכל השוק של הCRT בארץ ובכלל. פשוט אי אפשר להשיג היום מסך 17" CRT תותח, ח…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by moshehason,

שלום, יש לי כרטיס מסך navidia geforce mx 440 ( אני יודע, קצת ישן). אשמח לדעת מאיפה אני יכול להוריד דרייבר (שיבוא יחד עם open GL). תודה לקוראים moshe

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by xgamer,

יש לי במחשב דריבר לכרטיס מסך שהמספר שלו הוא wxp-w2k-radeon-7-90-030605m-009437c-efg הכרטיס מסך שלי READON 9700 לא פרו עכשיו רציתי לדעת אם יש לי את הדריבר הזה אני צריך להוסיף את כל הדריברים שיצאו או רק את האחרון תנו לי בבקשה קישורים רק לדריברים שאני צריך יש לי XP המחשב חדש בגלל זה אני צריך דריברים תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by zod1ac,

אז ככה אחרי שניתי את ה 7600GT שלי,הכל טוב והתוצאה במארק התשפרה לכמו שהכרטיס אמרו לקבל. אבל משום מה במשחקים כמו סורס,TMN אני מקבל 50-60 FPS על הגדרות HIGH . מה זה יכול ליהות? זה בגלל המעבד? האם יש דרך לסדר את זה? AMD Athlon 3800+ 64BIT Gigabyte GA-M51GM-S2G Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540 3DMark05 : 6.4K תודה!

6. Started by amir69,

דבר ראשון קראתי את הנעוץ ולא מצאתי את המקום הזה אם הxml אם זה קשור אז אני בווינדוס ויסטה במצב רגילל בלי כלום הכרטיס על 75-80 מישהו יודע מהלעושת?

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by PCguy,

ראיתי בפנדס שיש 3 גרסאות ל6600 6600gt שהוא הטוב בניהם 6600e 6600q משהוא יודע מה ההבדל?? והאם יש הבדל משמעותי וחשוב בין הגירסא עם 128 לבין ההיא עם 256 ? דרך אגב הם של אלבטרון

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  8. Started by Opizz,

אז ככה, מה יותר שווה לקנות ? [לא מבחינה כספית,כלומר מה יותר מחזיק טוב במשחקים] 9400GT 1GB או 9600GT 512MB תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  9. אני צריך מסך 19' וחשוב שיהיה טוב אז אני מעוניין לדעת איזה מסך 19' הכי טוב שיש ואיזה בתקציב 1600+\- ש"ח הכי טוב? ולא רחבהמסך למשחקים וסרטים אבל זה לא אמור לשנות פשוט מחפש מסך טוב ואיכותי להרבה זמן

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. הכרטיס מיועד בעיקר לצפייה בסרטים באיכות HD (720p) כרגע, אך מעדיף אם יעמוד גם בסרטים באיכות גבוהה יותר למקרה של שידרוג טלוויזיה עתידי. בשנים האחרונות בשל החולשה של כרטיס המסך הקודם לא הרבתי לשחק אבל אני יותר מאשמח אם יתאפשר לי לשחק משחקים חדשים אחרי השדרוג (אני לא מפונק במיוחד במחינת FPS רזולוציה ואיכות, בסה"כ דרישת סבירות. כמובן שני מקווה שמשחקים ירוצו ולא תצוץ הודעת שגיאה כגון "הכרטיס מסך לא כולל פיקסל שיידר מספק" כמו שקיבלתי עד היום או לא תומך בDirectx חדש או כל הודעה שהיא. יתרת החומרה: לוח אם - ASUS A8N-E מעבד - AMD Athlon 64 3000+ זיכרון 1.5 ג'יגה (שוקל שידרוג גם בתחום הזה אם ידרש על מנת להפעיל משחקים בצורה סבירה) מסך - viewsonic VP930 (לצורכי רזולוציה על פי חוק…

11. Started by jungle-man,

עברתי על 2 הביקורות החדשות של האתר על ה660TI ובכלל על הביקורות האחרונות שנעשו לכרטיסי מסך ומשום מה הכרטיסים לא נבחנים על 1920X1080 , הרזולוציה שסביר להניח מתאימה להרבה יותר משתמשים. מה הסיבה? והאם ההפרש בביצועים לכרטיס יהיה יחסית זהה בין 1920X1200 ו1920X1080?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by 888,

יש לי FX 5600 של ליטק, והמעלות באזור ה70 מעלות, זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  13. שלום לכולם, רציתי לדעת מה אני צריך בשביך לראות שידור טלויזיה על מסך המחשב? הבנתי שיש כרטיסי טלויזיה, יש אפשרות אחרת?

14. Started by RoyShefy,

שלום, אני מחפש אחרי מסך שידהים אותי, כמו הMitsubishi 19 Pro 930 SB המפורסם. הבעיה שלפי מה שאני ראיתי, אין אפשרות לקנות אותו יותר בארץ. אני לא רוצה מסך LCD מכיוון שאני פשוט לא יכול להסתכל עליהם ביחס לCRT יוקרתי. הטווח מחירים לא משנה לי, אני רק רוצה מסך 19" יוקרתי מאוד שאוכל להנות ממנו כמו ה Mitsubishi 19 Pro 930 SB R.I.P שלי. עדיף שהמסך עצמו יהיה שחור. תודה מראש. עריכה: עכשיו ראיתי מסך בשם PHILIPS 109P40 שעולה בסביבות ה2000 ש"ח, מישהו יכול להמליץ?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by eran57,

שלום לכולם האם מישהו מכיר תוכנה שנותנת פירוט לגבי ביצועי מסכים(יש לי כמה מסכי LCD שהייתי רוצה להשוות בינהם)

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  16. Started by DakloN,

שלום.. אני רוצה לחבר את המחשב לLCD שבחדר שלי, ניסיתי לחבר אותו דרך היציאה של הוידאו עם כבל קומפוננט.. האיכות הייתה ממש טובה אבל הייתה בעיה עם הרזולוציה.. הוא נתן רק 1920/1080.. ומכיוון שהטלויזיה לא תומכת בזה אז מה שיצא זה שהתמונה הייתה גדולה מידיי וחסרים הקצוות... רזולוצייה אחת מתחת הייתה 1600/900 אבל הייתה קטנה מידי והשאירה קצוות שחורים.. ניסיתי להגדיר רזולוציה מותאמת אישית שאני יבחר, אך משום מה הוא לא נותן לעשות את זה... איך אפשר לפתור את הבעיה? או לחבר בצורה שונה כדי שאני יראה תמונה הכי טובה שאני יכול לקבל וברזולוציה כזאת שתתלבש באופן מלא על כל המסך! רק אציין שבטלויזיה שלי יש כניסות VGA,DVI,HDMI,COMPONENT... האם כבל DVI--->HDMI יהיה החיבור הכי טוב? ואם לא אז …

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  17. יש לי לוח אם ABIT NF7. רוצה לרכוש כרטיס מסך שהזכרתי בכותרת, ממישהו. הכרטיס יד שנייה ולפי השם שלו אפשר להבין שהיה בשימוש גם הרבה מאוד זמן. קודם כל, בבקשה בלי הערות של "לא כדאי" וכו'. אני מבין שאתם מנסים לעזור, ואני מבין שהכרטיס הוא מאוד ישן ולא מתקדם בכלל. אבל זאת זכותי לרצות לקנות אותו, אז בבקשה בלי הערות מיותרות . עכשיו, לענייננו: כמה הכרטיס הזה שווה בהתייחס לזה שהיה בשימוש ארוך מאוד ובעובדה שהוא בכלל כרטיס ישן? והוא מתאים ללוח אם ABIT NF7? ובנוסף הוא מתאים ללוח אם: mobo- giga 7 vrx rev1.1? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by SpEcToR,

כאילו... הX1800XT מנצל את כל ה-512? או שזה רק בשביל המחיר... שבעצם גם 256 יהיה אותו הדבר..

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by Fkl0ster,

האם ה959NF הוא המחליף שלו או שמא אותו מסך המיועד לשוק האסיאתי\אירופי כאשר ה900NF מיועד לשוק האמריקאי? 10X!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. המפרט הוא : cord 2 do e6550 2.33GHZ 2G RAM ספק כוח 400wA הכרטיס מסך שלי הוא GF8800S התקציב הוא בסביבות ה 500 . ואני צריך כרטיס שיתמוך ב HD כי קניתי מסך LED חדש ואני רוצה שיתאים . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  21. יש לי Radeon 9800 Pro. עכשיו הבעיה היא כזאת. הכרטיס מסך עובד תאחלס.. אבל יש לו כרגע בעיה במאורר וכתוצאה מכך הוא מתחמם. הוא לא מגיע למצב של קריסה אבל מופיעים לי ריובעים כלה מוזרים במסך טעינה של הוינדוס. בעיה נוספת שאני לא מבין איך היא קשורה, זה שהדריברים עושים בעיות. אחרי שאני מתקין את הדריבר, המחשב עושה ריסטרט, ואז הדריבר עושה לעצמו בדיקה כנראה להשלמת ההתקנה, ובבדיקה פשוט נהיה מסך שחור או שהמחשב עושה ריסט עם מסך כחול שמופיע. אחרי זה ב-Device Manager זה מראה לי כאילו יש דריבר אבל שאני גורר חלונות בוינדוס הם נגררים באיטיות כזאת.. קיצור מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה הבעיה ואם זה נובע ישירות מהקטע עם המאוורר?? תודה.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by IG,

מתי אמורים לצאת דגמים חדשים של ATI ואנווידיה?

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by eranmor,

יש לי בעיה כשאני מציג תמונה על טלויזיה שחיברתי למחשב (כל טלויזיה) התמונה היא בשחור לבן בלבד הכרטיס הוא 8800GT החלפתי דרייברים למעודכנים ביותר - לא עזר מה עכשיו?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  24. שלום, אני חדש בקהילה הזאת. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1000 שקלים + - ואני לא מבין כלכך במפרטים של הכרטיסים או מה יותר טוב ממה איזה חברה וכו'... אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך שיספק את הביצועים הטובים ביותר אני יודה לכולכם. ואם אפשר איזה טיפ או הסבר על כרטיסי מסך וכו'... תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  25. האם ישנו מתאם/מעביר שמאפשר לשים כרטיס מסך PCI-E בלוח שיש בו רק סלוט agp ? ואם כן האם זה פיתרון שמאפשר לנצל את רוב כוחו של כרטיס מסך כמו x1950pro?

דיונים חדשים בפורומים