כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
connect3d ati hd 4890 twinturbo pro 1g good for overclock? and its better then vapor x? a http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC~8~0.htm
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו שמוכרים כרטיסי מסך שאין להם יציאת HDMI אלא רק S-VIDEO ועדיין יש חיבור של כרטיס הקול. איך זה עובד בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה קורה חברה הנה קחו לינק http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-catalyst-7-991-040224m-013831c.exe וזה השינויים בדריור שמה שנראה לי שיש הרבה http://www2.ati.com/drivers/Catalyst_43_Release_Notes.html
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.rostec.co.il/tep_catalog/default.php?cPath=16_84 רציתי לדעת אם הכרטיס הזה שווה או שעדיף 9600 אקס טי
-
- 10 תגובות
- 653 צפיות
-
-
9600 pro fx5600 256mb אני רוצה שזה יריץ את כל המשחקים גם בעוד שנה ולא יתיישן ברגע. תודה(=
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, אני מניח שהייתי צריך לשאול את זה לפני שקניתי מסך המאפשר חיבור דיגיטלי דרך DVI בלבד אבל מאחר ואני יודע ש-DVI - כפרוטוקול העברת נתונים - "מוכל" בתוך HDMI, אין לי ספק שאם כרטיסי מסך שאקנה בשנים הקרובות יציעו HDMI בלבד, הם יוכלו להתחבר דיגיטלית למסך באמצעות מתאם פיזי פשוט שאינו מצריך המרה כלשהי. אבל, רק לאחרונה טרחתי להתעניין ב-DisplayPort שלפי קריאה מרופרפת ברשת אמור להיות היורש האמיתי של DVI עבור מחשבים אישיים. האם צפוי שכרטיסי המסך ינטשו לחלוטין הן את ה-DVI וה-HDMI לטובתו? אם כן, האם יידרש מתאם מיוחד או ששוב יהיה כאן את אותו הסיפור כמו בהתאמה בין HDMI ל-DVI? תודה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
לא מעט זמן שבשוק קיימת סדרת 500 של NVIDIA האם יש מידע על סדרה 600 החדשה?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המלצה למסך (נקרא 10 פעמים) zaroor Zone Newbie מחובר תגובות: 13 המלצה למסך « בתאריך: היום בשעה 21:35:21 » -------------------------------------------------------------------------------- ברצוני לקבל המלצה למסך LCD 17 עד סכום 1700 שח 8ms + אפשרות DVI ראיתי מספר סוגים כמו:LG-SAMSUNG-POLIVIWE מה הכי מומלץ poliviwe יותר זול ויש גם את עניין אחריות הפיקסלים שמחליפים מסך מ-3 שרופים ומעלה הדגמים samsung 730b LG 1750 HQ
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שאלתי למה יש לי כזה ציון נמוך ב3DMARK05 בכרטיס 7900GT זה היה משהו כמו 6941 אכשיו הורדתי 3DMARK06 והציון הוא 4821 זה נמוך גם?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מתקון השבוע לקנות מסך LCD , יש לי 2000 שקל, ואני יכול להשיג את הLG LT1780Q ב2000 שח, האם זו החלטה נבונה? או שיש לי מסך 19 למשל לקנות בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך למשחקים כדאי לי לקנות ב1400 שקל? תהיו ממש ספציפים בבקשה! 10X
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חבר'ה איך הכרטיס X1900GT? יש כרטיסים עדיפים ממנו במחיר שלו?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מטרת המחשב (התקציבי!) - HTPC + שימוש כללי. לאור השרשור שהתפתח כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285586.0 בו ניסיתי לברר אם ערכת / לוח מבוסס G33 עם גרפיקה עליו יתן מענה , הבנתי שרצוי כן להוסיף כרטיס מסך. אלו החלופות היותר זולות כנראה. מה עדיף ?
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה מאוד מוזרה במחשב הבייתי שלי, כשאני מפעיל משחקים אז הם נתקעים בשלב של הסרט PROMO, בתחילת רוב המשחקים היום הרי יש סרטון קצר, ובשלב הזה הוא מקרטע מאוד, יש לציין שהמחשק עצמו עובד בסדר גמור (עם לוחצים 1000 פעם Space or Enter or Esc בשביל לצאת בסופו של דבר מן הסרטון), בתחילה חשבתי שזה רק משחק ספציפי אבל היום אני רואה שזה כמעט כל משחק (Need for spped Most Wanted, Ghost Recon 3, Need For Speed Carbon). המשחק Area 51 שאין לו סרטון פרומו עובד טוב למרות שיש לו סרטי ביניים כשעוברים שלב, הסרטים במשחק הזה עובדים בסדר גמור. בשאר המשחקים גם סרטוני הביניים מקרטעים בצורה נוראה ואי אפשר לשחק בכלל. ניסיתי דרייברים שונים, ה DirectX מעודכן, וכן ניסיתי להחליף גרסאות של WINDOWS. המ…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מתלבטת בין LGF700P או LGF700B ובין מאג 796FD2. מה כדאי ומה כדאי להתרחק ממנו. מה דעתכם לגבי viewsonic G75f ? האם שווה להוסיף 300 ש"ח בשביל SAMSUNG SyncMaster 700IFT או +viewsonic p75f ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי כרטיס FX 5200 ,שלא עבר OC וכל פעם שאני משחק, אני משחק בערך 5 דק' בכל משחק! התמונה קופאת ואין מה לעשות אז במקרה הטוב אני יוצא לווינדוס או שבמקרה הפחות טוב יש את ההודעה הכחולה מעוותת שאפילו לא ניתן לקרוא ממנה כלום,עכשיו כזה קורה אני נוגע בכרטיס והוא רותח ,לוהט! אמרו לי לעדכן דרייברים-שמתי את הכי חדשים אבל הבעיה עדיין נמשכת. אין מצב שאני מחליף כ.מסך בגלל מצב כספי -אני קצר בכסף,מה לעשות? תודה רבה לעוזרים -אני לא יכול לשחק
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מסך LCD "17 מתכוונן עם רמקולים מובנים וכניסת DVI תוצרת HP דגם TFT L1740 מה אתם אומרים על המסך הזה...? לא הצלחתי למצוא עליו הרבה מידע... אם יש לכם המלצות לאתרים שנותנים ביקורת על המסך אני אשמח....
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם....אשמח לקבל את דעתכם... המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. כרטיס מסך : 9600TX אני מפעיל את המשחק והוא אומר לי הכרטיס אינו תומך בSHADER 3.0 . סביר להניח שצריך להחליף כרטיס מסך... השאלה איזה ? אשמח לקבל את דעתכם תודה רבה שלומי
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה לעשות אני בור יש לי כרטיס מסך X700 של ג'יגהבייט קיצר אני לא יודע איך לחבר את הקאבלים שיראו בטלויזיה ואני גם לא יודע איך אני גורם לתצוגה להיות על הטלויזיה יאנו יש תוכנה או מה צריך לעשות X700 פרו 128 תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
זאת הרשימה: PALIT ATI Radeon® X800GTO Club 3d ATI Radeon X800RX 256MB (אם אפשר קצת הסבר על הכרטיס הזה) Sapphire Radeon X850XT 256MB HIS Radeon X1600XT IceQ 256MB PCIe GeCube Radeon X1650XT Pro Gamer Edition 256MB PCIe מי מבינהם הכי טוב למשחקים של היום.... קונה את הכרטיס במיוחד בשביל CRYSISוגם כמו שרשמתי אם אפשר קצת הסבר על הX800RX ובכלל על כולם תודה!! עריכה: מפרט: מעבד פנטיום 4 2.8 זיכרון 512 (מתכוון לשדרג ל 2GB או 1GB תלוי בכמה אני אקנה את הכרטיס) כרטיס מסך GEFORCE 7300GS לוח אם: Intel Eatonville D915GEV אם יש כרטיסים יותר משתלמים במחיר הזה בערך אז תגידו...
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מסך lcd 19 של lg. המעבד e4400box לוח אם: intel dg965ry ספק switching powr supply שלTrendSonic 600w אני בעיקר חושש מהלוח אם ועוד שאלה קטנה לי אליכם האם המעבד לא יעשה לו צאוור בקבוק? אל תשימו לב בבקשה אם כתבתי משהו לא נכון אני עדיין חדש פה בפורום אני מבקש שתתקנו אותי. והכרטיס כמו שאמרתי הוא 4850 hd shappire שיש לו 512 mb ddr3. התקציב שלי לכרטיס הוא 800 ד"א
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חבר שלי רצה לקנות כרטיס מסך חדש, המוכר ניסה לדחוף לו GF5500 ב 500 ש"ח... אני המלצתי לו על 6800LE ב 600 ש"ח. מוכר בחנות אחרת המליץ לו להמנע מכל מה שכתוב עליו LE והציע לו 7300GT עם 512MB ב 800 ש"ח. המחשב שלו די חלש..P4 2.6 עם 768MB RAM. ובכלל האם יש תועלת בכרטיס מסך חלש(יחסית) עם 512MB? אני כבר מבולבל לגמרי...נעזרתי בת'רד של הכרטיסים המומלצים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית. ואני צריך תשובה כזו. החבר הזה משגע אותי כבר שבוע תודה מראש ליועצים אוהד
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעסק 5 מצלמות אבטחה שמחוברות לקופסא שמאפשרת לי לשלוט על איזו מצלמה אני רואה בטלויזיה, שמחוברת (הקופסא) גם למגבר וכל אלה מתחברים לכרטיס DVR במחשב ובנוסף באמצעות תוכנה אני יכול לצפות מה קורה בעסק מהבית דרך האינטרנט, בצד השני של כל זה (גם כן מחובר לקופסא) יש לי גם שתי טלוויזיות שנמצאות בחנות ובהם אני רואה את המתרחש בשאר בחנות ב LIVE (קצת מסובך אך אני מקווה שהבהרתי את המצב). בכל מקרה מה שאני רוצה לדעת הוא האם אני יכול להחליף את הטלווזיות במסך מחשב LCD (הרבה יותר זול מטלויזית LCD). אם חסרים פרטים אשמח לברר ולהוסיף. תודה.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך navidia geforce mx 440 ( אני יודע, קצת ישן). אשמח לדעת מאיפה אני יכול להוריד דרייבר (שיבוא יחד עם open GL). תודה לקוראים moshe
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס msi-gforcefx 5900 ומישהו יכול להגיד לי מהם הדרייברים הטובים ביותר בשבילו ומה אני עושה איתם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-