עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dready,

מי מבין שניה הכרטיסים האלה טוב יותר (בלי להתיחס למחיר של שניהם ) sapphire ultimate radeon 9800 pro 256mega gigabyte radeon 9800pro 256mega תודה מראש (זה לשם וויכוח

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  2. שלום לכל הגולשים. יש לי לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט הכולל את הכרטיס המובנה HD3200 והייתי רוצה להוסיף לו כרטיס חיצוני ככה שיווצר אפקט הHYBRID GRAPHICS. איזה דגמים תומכים בפונקציה הזאת? האם זה תומך רק בויסטה או שיש אפשרות לשלב את הHYBRID גם בXP? תודה מראש לכל מי שעונה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by amirsource,

שלום לכולם, קניתי לא מזמן כרטיס מסך למחשב שלי(תוכלו ליראות במפרט) דרך פנדה מחשבים. כתוב באתר שלהם שזה הגירסא של ה55NM אבל שאני מסתכל בEVEREST אני רואה שכתוב שם 65NM יש סיבה לכך?\=

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by ^DaGoN^,

אתמול פתחתי את NFS:U, והמשחק לא ממש הראה טקסטורות.... דברים באנגלית לא ממש ראו, את הטקסטורות במשחק לא ראו, ממש כלום, קחו תמונה: http://planet.nana.co.il/badboy12/ nfs.JPG ושניסיתי לשחק CS:S לא הייתה לי שום בעיה עם גרפיקה... מה לעשות? \: ניסיתי להתקין פאצ' חדש ביותר, לא עזר.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  5. חברים שלום ..... אני צריך חוות דעת לפני קניה על הכרטיס מסך הזה ועל החברה שלו בכלל,אני יודע שהיא לא ממש מוכרת אבל בבקשה... המחיר של הכרטיס הוא 1190 ש"ח ברשת KSP http://www.geniman.com.hk/geforce6800gs_pcie.htm

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by Meelo,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות 9800GT XXT בעתיד הקרוב (מאוד), והצליחו להלחיץ אותי בנוגע ליכולת הספק שלי להחזיק דבר כזה. יש לי ספק סטוק (E-box ATX-500W) שמריץ לוח אם קטן (p5vd2-mx) עם מעבד Pentium D 2.6. את הספק קניתי אחרי שספק ה-400W שהיה במארז כשקניתי אותו נשרף בהפסקת חשמל. מלבד הארד דיסקים, שעד כמה שהבנתי לא צריכים להדאיג אותי מבחינת הספק חשמלי, אני מריץ כרטיס סאונד של M-audio, צורב DVD ואת ה-On board LAN. הכרטיס דורש 6pin שאין לי (לפחות, אני חושב שאין לי), אז אני אצטרך להשתמש במפצל שמגיע עם הכרטיס (2 מולקס => 6pin), ובהתחשב בעובדה שאין לי אפילו מולקסים פנויים, אני כנראה אקח מפצל של מולקס => 2 מולקסים, ואחבר אליו את המפצל של הכרטיס. אחרי שזיינתי בשכל; מה הסיכוי שהכרט…

7. שלום יש לי את הכרטיס מסך 6800GT של חברת Leadtek , בתקופה האחרונה שמתי לב לכל מיני בעיות כגון ארטיפקטים ,המסך נכבה ונדלק , מסכים כחולים , תקיעות , איטיות , ארטיפקטים בווינדוס ובסרטים ולא רק במשחקים כבדים הבעיה היא שכל התופעות האלה באות והולכות ולפעמים נעלמות לזמן מה לאחר אתחול של המחשב ככה שזה דיי בעיתי להוכיח את התקלה אם היא קורה לעיתים ולא על בסיס קבוע, ניסתי לבדוק בתוכנה ATI-Tool ארטיפקטים אך גם היא גילתה אותם רק לפעמים ולא תמיד בבדיקות של כ10 דקות + - הארטיפקטים הופיעו במספר גרסאות דריוורים שונות, כולל האחרון שבהם. ולפעמים רק אחרי שעות משחק רבות במשחקים כבדים הטמפרטורה של הכרטיס ב idle היא 51c ובמאמץ כ 65c ~ האם לדעתכם הכרטיס פגום בודאות ועלי לממש את האחריות ? האם י…

8. שלום לכולם! אני מעוניין להמיר את הקלטות וידאו שצולמו ע"י מצלמת וידאו אנלוגית סוני פורמט x8 להעביר למדיה דיגיטליתCD איך עושים זאת? אלו כלים? תוכנה? חומרה? תודה על עזרתכם צביקה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  9. איזה חברה עדיף מבחינת ביצועים לא OC

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  10. ברשותי מחשב שולחני עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate וכרטיס מסך Nvidia 8600 GT. בתקופה האחרונה כשהמחשב עולה יש שני פסים שחורים בעובי סנטימטר מעל ומתחת לתמונת המסך (כמו שיש בסרטים). במילים אחרות, המסך "מכווץ" מעט. לפעמים המסך בסדר. אין פסים שחורים, והתמונה ממלאה את כל המסך. העניין הוא שכאשר יש את הפסים השחורים, עושה רושם שביצועי המחשב יורדים. דברים פשוטים כמו מעבר בין טאבים בדפדפן לוקחים זמן. זו רק דוגמה כמובן... למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by Qtec,

שלום אני צריך לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 800 שח. חשבתי על Gigabyte GV-R96P128D Radeon 9600 Pro https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=1457 אבל יש גם כרטיסים אחרים שאני מתלבט לגביהם כמו ה5700 לדוגמה. מה אתם ממליצים? *יש לחבר בקשה שHL2 ירוץ עליו יפה. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? Gigabyte Geforce FX5700 128MB DDR (128 bit) Tv Out DVI - Retail https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=2350 ועל זה Gigabyte Geforce FX5700LE 256MB DDR (128 bit) Tv Out DVI - Retail https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=2351

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  12. ראשית עלי לציין כי הבעיה לא הייתה קיימת לפני הפירמוט,והבעיה: אינני מצליח להגדיר 1440x900/32.צריך להוריד ל16 סיביות או את הרזולוציה-אחד משניהם ניסיתי את 2 סוגי הדרייבר של ati:רגיל ו catalyst מסך 19 רחב מחובר dvi לכרטיס 9550 אודה על עזרתכם נ.ב - לא נגעתי בכפתורי המסך לפני או אחרי הפירמוט תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by Mighty,

שלום אנשים ישלי כרטיס מסך ATI 9200 רגיל לחלוטין עם יצאות של DVI / S-VIDEO / VGA וחיברתי את הטלווזיה שלי (21 אינץ, 50 הרץ) לS-VIDEO וצד שני RCA (בננה) ל21 פינים בטלווזיה ככה שה S-VIDEO מחובר למחשב - RCA ל21 פינים שמחובר לטלווזיה ואני רואה שחור לבן!!! כל הגדרה שאני משנה זה לא מזיז... בהתחלה היה לי את הכבל ה"מקורי" שקיבלתי עם הכרטיס מסך (מכסף) והוא עבד יופי אבל הוא היה קצר... אז קניתי אותו כבל רק 2 מטר ( מזהב) והוא מראה שחור לבן...החלפתי בחנות לאחר מאותו סוג...ועדין אם יש פתרון אשמח לעצה אלדר

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by ToY_SoldieR,

מה דעתכם על הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2737&catcode= שווה לקנות ? הוא יותר טוב מה- 6600 הרגיל?

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by turbo_G,

לא מזמן קניתי את ה-radeon 9600pro 256 וגם חבר שלי קנה אותו במקביל,לשתינו הייתה בעיה שהכרטיס היה מפסיק להגיב במשחקים והיה מתחיל את עצמו מחדש חבר שלי תיקן את הבעייה על ידי כך שכיבה בביוס אפשרות של בחירת מהירות ה agp אבל אצלי בביוס לא מצאתי אפשרות כזו. מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזו תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by 888,

יש לי FX 5600 של ליטק, והמעלות באזור ה70 מעלות, זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  17. טוב אז קניתי כבל וחיברתי היצלחתי להפעיל ואני רואה בטלוויזיה את מה שאני עושה במחשב עכשיו הבעיה היא שהמסך בטלוויזיה כזה הולך לצד ולמעלה ואני לא רואה חצי מסך ולא היצלחתי לשנות את זה והבעיה השניה היא שאני לא יכול לראות סרטים.. ניסיתי להפעיל סרט וזה לא מראה לי אותו בטלוויזיה אם אפשר פתרונות לשני הבעיות האלה אני יודע מאוד יש לי 9600פרו של ספייר כבל של 10 מטר טלוויזיה של סוני טריניטרון

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by TNAfan,

התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם ה- 8800GT ולהפתעתי הרבה הם בעברית... איך אוכל לשנות את שפת הממשק לאנגלית ? בנוסף האם הדרייברים שבאו עם הכרטיס הם העדיפים לכרטיס זה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by הודיה אסו,

מה עדיף שיהיה וי מסומן ככה? http://www.siz.co.il/my.php?i=my2hr2izmdn2.jpg על enbale manual fan control? או שיהיה לא מסומן? שזה מסומן למטה זה 41% כמו שאתם רואים ושלא מסומן 12%.. מה עדיף?

20. שמועות על כך שהמחירים הרשמיים אותם הבטיחה לנו מפתחת השבבים עבור כרטיסי המסך מהדור החדש שלה עומדים להיעלם הלכה למעשה,ולפנות את מקומם לגרסאות בעיצובים ייעודיים שיהיו יקרות משמעותית גרמו לחברה להגיב במהירות - ולהבטיח כי הייצור ימשיך ללא מגבלת זמןלכתבה

21. Started by nirtaz,

אני בונה מחשב לAFTER EFFECTS ו פוטושופ יש לי תקציב סבבה - אבל אני צריך להחליט אם להשקיע יורת בכרטיס מסך או במעבד ישנן 2 אפשרויות - כרטיס סביר מסוג 9XXX של NVIDIA ומעבד QUAD /Q8200/Q9400 או להשקיע בכרטיס מסך של NVIDIA QUADRO ורק Q6600 הכל עםGB 4 800MHZ וכ.... שייך לפורום אחר אבל... האם להתקין XP 64? והאם במקרה כזה כדאי 8 גיגה זיכרון? תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. אחרי מס' שנים ה4850 שלי הלך לעולמו... המפרט שברשותי: e6750 2gb ddr2 seasonic s12II bronze 430W לוח ג'יגה ביית אני צריך כרטיס ככה שלא עושה רעש ושיעלה משחקים על מקס' רזולוציה 1680 ובלי פילטרים. פשוט שיהיה אפשר לשחק ולא על 10FPS תודה. אין לי כרגע ובזמן הקרוב כסף לשדרג את המפרט אז בבקשה תציעו לי משהו ככה סביר ושלא מתחמם יתר על המידה עדיפות לNVIDIA כי יש לי כבר ניסיון רע אם ATI בנוגע להתחממות יתר ובעיות כאלה ואחרות. תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by Elite_Sniper,

המסך מהבהב כל הזמן כשהוא מנסה להריץ וכשאני מפעיל את המנהל משימות אני מקבל הודעה של devicelost. הדיירקטאיקס מעודכן עד הסוף, משחקים עובדים כמו שצריך(קרייסיס, פאר קריי 2 ועוד) ואני עובד עם הדרייבר hotfix8.10 . מפרט בצד. המחשב אחרי התקנה חדשה של ווינדוס.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. Started by hwforcer,

בדריור החדש מתקן מספר חסרונות מהקודם. ומוסיף תמיכה רכשמית ב WHQL www.nvidia.com

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by DaMn18,

היי, אני מתכוון לקנות מסך LCD 17 אינטש בחודש הקרוב אבל מעוניין שיקיים את התנאים הבאים : 1. 16 או 20 MS - זמן תגובה - כדי למנוע GHOSTING וכו'. 2. 16 מיליון צבעים (32BIT) ולא 18BIT כמו אצל מרבית מסכי ה 16MS מסוג AU. 3. PIVOT - סיבוב המסך ב 90 מעלות - נוח לקריאת וכתיבת מסמכים. 4. תקציב באזור ה 3000 ש"ח. 5. DVI המסכים הכי טובים לפי הבנתי הם ה Hercules ProphetView 920 PRO DVI ו Viewsonic VP171B. הבעיה היא שהראשון לא תומך ב PIVOT והשני מציג 18BIT ולא את כל הצבעים באמת. מה דעתכם ? יש מסך שעונה על כל הדרישות ? ואם לא , אז על מה כדאי ללכת ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.