עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. GAINWARD BLISS 7300GT PCX 256MB TV-DVI PCI-E קיבלתי אותו מתנה אתמול רציתי דעת אם הוא טוב ? ראיתי שאין עליו מאוורר האם כדי להדביק עליו מאוורר לבד? האם החברה הזאת טובה בכרטיסי מסך? ואם אפשר גם קישור לדריבר עדכני לכרטיס הזה תודה לעונים אבי

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by eliil1,

הזמנתי מחשב, עם הכרטיס 4870X2 ,רציתי לשאול אם כשהוא יגיע אליי כדאי להתקין דרייבר? או שעדיף להשאיר כמו שזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  3. האם זה הגיוני שאין חיישן טמפ לסביבה בכרטיס מסך שרשמתי בכותרת ? או שיש בעיה בכרטיס ?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by shimtey,

האם כרטיס מסך מסוג AGP X8 יתאים לחריץ מסוג PCI EXPRESS VER 1.0 ?

5. Started by alergic,

X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E מ SAPHIRE 7950GT 512MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E מ ASUS מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על ה 6800 גי אס של פאליט http://www.palit.com.tw/en/products/nv_agp_6800GS-Super.html ב 1100 שח

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. שלום, אני רוצה לקנות שני מסכי LCD, אחד הוא בשבילי שאני לא משחק אבל אחד גם בשביל אחי והוא משחק די הרבה במחשב אז או שתמליצו על אחד שיתאים לשנינו או על שניים שונים.... עדיף שיהיה לו עיצוב יפה אלב ממש לא חובה, ללא רמקולים... אני לא ידוע אם זה משנה אלב לי יש יציאת DVI ולאחי אין.... תודה רבה רהב מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by FeedMe,

מה אמורה להיות התדירות סטוק שלו?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by Snirs69,

שלום לכולם. אני רוצה לבנות מערכת מדיה סנטר ממחשב ישן. יש לי שני כרטיסי מסך ישנים אחד Radeon X1050 והשני Geforce 6200. איזה מבין שני הכרטיסים האלו מומלץ יותר?! תודה מראש על העזרה, שניר =]-

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by MW,

דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אני לא ממש בטוח לאיפה זה קשור לכן רשמתי את ההודעה הזאת גם בפורום תמיכה טכנית.. תודה רבה לכל העוזרים

11. Started by rafi_d,

מטרת המחשב (התקציבי!) - HTPC + שימוש כללי. לאור השרשור שהתפתח כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285586.0 בו ניסיתי לברר אם ערכת / לוח מבוסס G33 עם גרפיקה עליו יתן מענה , הבנתי שרצוי כן להוסיף כרטיס מסך. אלו החלופות היותר זולות כנראה. מה עדיף ?

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by Dready,

מי מבין שניה הכרטיסים האלה טוב יותר (בלי להתיחס למחיר של שניהם ) sapphire ultimate radeon 9800 pro 256mega gigabyte radeon 9800pro 256mega תודה מראש (זה לשם וויכוח

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  13. שלום לכל הגולשים. יש לי לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט הכולל את הכרטיס המובנה HD3200 והייתי רוצה להוסיף לו כרטיס חיצוני ככה שיווצר אפקט הHYBRID GRAPHICS. איזה דגמים תומכים בפונקציה הזאת? האם זה תומך רק בויסטה או שיש אפשרות לשלב את הHYBRID גם בXP? תודה מראש לכל מי שעונה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  14. אז ככה נעלו לי את האשכול הקודם כי אמרו ששאלתי בדיון הראשמי אבל בסוף מה הידברר זה לא רק בקרייסיס בכל משחק עם עצים וזה זה קרוה הורדתי far cry 2 וגם שם יש את הבעיה טוב והינה הבעיה אז ככה נגיד אני הולך בקרייסיס ויש עץ מטר מימני אני מיתקרב אליו והוא משנה את הצבעים ליותר טובים או שאני הולך ופיתאום נוצר עץ ככל שאני מיתקרב כאילו אני לא יכול ליראות הכל רק שאני מיתקרב ועוד משהוא גם בדקתי את זה גם סופית היה עץ תקוע בקיר שהלכתי אחורה לאט לאט הוא נעלם שהיתקדמתי חזר ועוד פעם אני עושה וזה שוב קורה מה לעשותת גם ב far cry 2 היה משהוא דומה היה קורסא כזאת שהייתי רחוק באיזה 3 מטר מימנה היא ניראתה בצבע אפור היתקרבתי היא ניהתה חומה וראו אותה טוב למה זה קורהה??? אוףף אני כולי בבעסה מחשב חדש ויש…

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by GamesFreak,

היי! חבר שלי מתלבט בין שני כרטיסי מסך: RADEON 9600XT TV,DVI 256MB RADEON 9800SE TV,DVI 128MB מה יותר שווה קנייה, מה יחזיק משחקים יותר זמן?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  16. שלום, עד היום השתמשתי בכרטיס המסך המובנה שיש אצלי על לוח האם והיום אני רוצה לרכוש חדש, גם כי הנוכחי לא מספק וגם כי אני רוצה TVOut לטלוויזיה. אני מחפש משהו זול בסביבות 200-500 ש"ח, ראיתי את הכרטיס GA-N52128TE של GigaByte שמבוסס nVidia GeForce FX 5200, מה אתם אומרים עליו ?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  17. שלום. אז ככה יש לי מישהו שהולך לקנות מחשב חדש ולא אכפת לו להעביר את המחשב לשו אליי (פנטיום די עםם 2 גיגה זיכרון ו- X1650 של ג'יקיוב) . עכשיו השאלה אם תיהיה לי אחריות ואני אוכל ללכת ליבואן (אגב מי היבואן ואיפה הוא יושב) ולהחליף בשעת הצורך? הכרטיס חצי שנה ככה שאומר להיות עוד שנתיים וחצי אחריות. אז אני אוכל להשתמש באחריות? ואיפה היבואן שלהם ? בתודה מראש , לידור.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by ^DaGoN^,

אתמול פתחתי את NFS:U, והמשחק לא ממש הראה טקסטורות.... דברים באנגלית לא ממש ראו, את הטקסטורות במשחק לא ראו, ממש כלום, קחו תמונה: http://planet.nana.co.il/badboy12/ nfs.JPG ושניסיתי לשחק CS:S לא הייתה לי שום בעיה עם גרפיקה... מה לעשות? \: ניסיתי להתקין פאצ' חדש ביותר, לא עזר.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by Meelo,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות 9800GT XXT בעתיד הקרוב (מאוד), והצליחו להלחיץ אותי בנוגע ליכולת הספק שלי להחזיק דבר כזה. יש לי ספק סטוק (E-box ATX-500W) שמריץ לוח אם קטן (p5vd2-mx) עם מעבד Pentium D 2.6. את הספק קניתי אחרי שספק ה-400W שהיה במארז כשקניתי אותו נשרף בהפסקת חשמל. מלבד הארד דיסקים, שעד כמה שהבנתי לא צריכים להדאיג אותי מבחינת הספק חשמלי, אני מריץ כרטיס סאונד של M-audio, צורב DVD ואת ה-On board LAN. הכרטיס דורש 6pin שאין לי (לפחות, אני חושב שאין לי), אז אני אצטרך להשתמש במפצל שמגיע עם הכרטיס (2 מולקס => 6pin), ובהתחשב בעובדה שאין לי אפילו מולקסים פנויים, אני כנראה אקח מפצל של מולקס => 2 מולקסים, ואחבר אליו את המפצל של הכרטיס. אחרי שזיינתי בשכל; מה הסיכוי שהכרט…

20. שלום יש לי את הכרטיס מסך 6800GT של חברת Leadtek , בתקופה האחרונה שמתי לב לכל מיני בעיות כגון ארטיפקטים ,המסך נכבה ונדלק , מסכים כחולים , תקיעות , איטיות , ארטיפקטים בווינדוס ובסרטים ולא רק במשחקים כבדים הבעיה היא שכל התופעות האלה באות והולכות ולפעמים נעלמות לזמן מה לאחר אתחול של המחשב ככה שזה דיי בעיתי להוכיח את התקלה אם היא קורה לעיתים ולא על בסיס קבוע, ניסתי לבדוק בתוכנה ATI-Tool ארטיפקטים אך גם היא גילתה אותם רק לפעמים ולא תמיד בבדיקות של כ10 דקות + - הארטיפקטים הופיעו במספר גרסאות דריוורים שונות, כולל האחרון שבהם. ולפעמים רק אחרי שעות משחק רבות במשחקים כבדים הטמפרטורה של הכרטיס ב idle היא 51c ובמאמץ כ 65c ~ האם לדעתכם הכרטיס פגום בודאות ועלי לממש את האחריות ? האם י…

21. שלום לכולם! אני מעוניין להמיר את הקלטות וידאו שצולמו ע"י מצלמת וידאו אנלוגית סוני פורמט x8 להעביר למדיה דיגיטליתCD איך עושים זאת? אלו כלים? תוכנה? חומרה? תודה על עזרתכם צביקה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  22. האתר http://www.xbitlabs.com/ לקח מספר כרטיסי מסך מהדור החדש וגם מהישן (כרטיסי High-End ו כרטיסי Mainstream and Entry-Level) לסקירה קטנה בישביל ליראות איך הם מיתמודדים עם משחקים מודרניים ! בניהם המשחקים הבאים Age of Empires 3 Battlefield 2 Call of Duty 2 F.E.A.R. Quake 4 Serious Sam 2 Splinter Cell: Chaos Theory הכרטיסם הם הבאים * ATI RADEON X1800 XT * ATI RADEON X1800 XL * ATI RADEON X850 XT PE * NVIDIA GeForce 7800 GTX 512 * NVIDIA GeForce 7800 GTX * NVIDIA GeForce 7800 GT * ATI RADEON X800 XL * ATI RADEON X800 GTO * ATI RADEON X1600 XT * NVIDIA GeForce 6800 GT * NVIDIA GeForce 6800 GS * NVIDIA GeForce 6800 * ATI RADEON X800 GT * …

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  23. איזה חברה עדיף מבחינת ביצועים לא OC

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  24. ברשותי מחשב שולחני עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate וכרטיס מסך Nvidia 8600 GT. בתקופה האחרונה כשהמחשב עולה יש שני פסים שחורים בעובי סנטימטר מעל ומתחת לתמונת המסך (כמו שיש בסרטים). במילים אחרות, המסך "מכווץ" מעט. לפעמים המסך בסדר. אין פסים שחורים, והתמונה ממלאה את כל המסך. העניין הוא שכאשר יש את הפסים השחורים, עושה רושם שביצועי המחשב יורדים. דברים פשוטים כמו מעבר בין טאבים בדפדפן לוקחים זמן. זו רק דוגמה כמובן... למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  25. יש לי את הRadeon 9550 של GigaByte. הביוס שנמצא בו הוא גרסת F1, כלומר הגרסה הראשונה. מאז יצאה גרסת F21, שבאה לתקן כמה דברים כמו מהירויות סטוק (בכרטיס שלי זה בזכרון 390 במקום 400), וגם את תזמוני הזכרון (מה שיותר חשוב). http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Support/Bios/Bios_GV-R955128D.htm הייתי רוצה לעדכן את ביוס הכרטיס, אך אני לא מצליח. ניסיתי דרך הדיסקט כפי שהם כתבו איך לעשות, הוא כותב לי שגרסת הביוס שלי חדשה יותר או שווה לגרסה שאני מנסה לעדכן (F21). ניסיתי גם דרך הGigaByte VGA Utility, אך גם שם זה לא מצליח. דרך עדכון Update הוא אומר לי שאין גרסה חדשה, וכשאני מנסה דרך עדכון מהHD הוא כותב שהקובץ עלול להזיק ולא מעדכן. צירפתי שתי תמונות של התוכנה, אחת של ניסיון לעדכון דרך האינטרנט…

• 8 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.