עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם זה הגיוני שאין חיישן טמפ לסביבה בכרטיס מסך שרשמתי בכותרת ? או שיש בעיה בכרטיס ?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  2. היום פעם ראשונה ניסיתי להריץ על המחשב סרט HD.. אני לא מבין גדול בזה אבל יש לקובץ בשם 1080p ו x264 ו hddvd. פתחתי אותו ורואים סבבה... בלי קפיצות, אבל למרות שכרטיס המסך אמור לקחת את העול עליו, אני רואה שהמעבד עולה לבין 50-70 אחוז פעילות.. האם זה נורמלי או שפשוט כרטיס המסך הזה לא משהו לסרטים? תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by אלון פ,

שלום לכולם, לפני כמה זמן קניתי 3850 ב650 ש"ח. כיום אני רואה שיש את סידרה 9 שנחשבת מאוד משתלמת וחזקה. אז השאלה שלי: האם יצאתי פראייר שלא קניתי כרטיס מסדרה 9 ובמקום זה קניתי כרטיס "מהדור הישן"? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  4. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי רציתי לדעת מה יותר טוב כרטיס מסך ראדון 9550 עם 256 מגה או ראדון 9600 עם 128 מגה בשביל חבר תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על ה 6800 גי אס של פאליט http://www.palit.com.tw/en/products/nv_agp_6800GS-Super.html ב 1100 שח

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by JXK,

נראה לי הלך לי הכרטיס מסך שחקתי במשחק F.E.A.R באמצע המשחק שיניתי את ההגדרות של הגרפיקה והמשחק נתקע לי אז מה היה לי כבר לעשות עשיתי ריסט למחשב ועכשיו המחשב עולה לי עם נקודות לבנות על כל המסך דוגמא: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :…

• 11 תגובות
    • 638 צפיות
  7. היי ... שמעתי איפה שהוא על תוכנה או משהו כזה שמאפשרת לשלוט על דברים במחשב (כמו הרצת שירים סרטים וכו...) עם השלט שמחובר לכרטיס הטלוויזיה (אגב, לי יש LifeView) ... מישהו יודע משהו על זה ?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by soldier,

לפני כמה ימים שאלתי למה יש לי כזה ציון נמוך ב3DMARK05 בכרטיס 7900GT זה היה משהו כמו 6941 אכשיו הורדתי 3DMARK06 והציון הוא 4821 זה נמוך גם?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  9. שלום לכולם. אני כבר הרבה זמן מחפש מסך LCD איכותי. הבעיה היא שלאף חנות אין מסכים טובים בתצוגה, ואני לא מוכן לקנות מסך בלי שאראה אותו עובד קודם. מישהוא מכיר חנות גדולה עם מסכים טובים בתצוגה ? אם פרסום שמות חנויות נוגד את חוקי הפורום אנא שלחו תשובה במסרים פה באתר. תודה !

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. יש לי הרגשת דז'ה ווה קלה יש לי כרטיס מסך שקיבלתי מחבר הוא אומר שזה inno3d tornado FX יש כמה כאלה בסדרה ואני לא ממש מצליח להבין מה בעצם יש לי . הכרטיס לא ממש ניראה כמו מה שיש לINNO3D אז אני מצרף תמונות של הכרטיס שעושה לי כל כך הרבה כאבי רש בתקווה שמישהו יוכל לזהות אותו (: תודה ד"א אם יש דרכים אחרות לגלות מה הוא פליזזזז לט מי קנו [attachment deleted by admin]

11. Started by MW,

דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אני לא ממש בטוח לאיפה זה קשור לכן רשמתי את ההודעה הזאת גם בפורום תמיכה טכנית.. תודה רבה לכל העוזרים

12. Started by rani_la,

שלום !!! קבלתי מחבר כרטיס פריסה. הבעיה שהוא לא יודע של אזה חברה הכרטיס.ואין לו את ה-DRIVER. יש על הכרטיס שני צי'פים של Philips. SAA7145 R2 SAA7111 יש לו חיבור PCI התקנתי אותו במחשב עם מערכת הפעלה XP הוא לא זיהה אותו. אם משהו יכול לעזור לי ? תודה...

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by r0ckY,

שלום, יש לי בעיה עם כרטיס מסך, הכרטיס מסך עובד ב VGA אך ב DVI לא. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. Gainward HD4870 1GB

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by rafi_d,

מטרת המחשב (התקציבי!) - HTPC + שימוש כללי. לאור השרשור שהתפתח כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285586.0 בו ניסיתי לברר אם ערכת / לוח מבוסס G33 עם גרפיקה עליו יתן מענה , הבנתי שרצוי כן להוסיף כרטיס מסך. אלו החלופות היותר זולות כנראה. מה עדיף ?

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by f_b_i,

שלום לכולם עשיתי HTPC ושאני מחבר אותו לTV לא רואים כמו שצריך אני יודע שאיכות התמונה של הTV לא טובה כמו מסך מחשב אבל הבעייה העיקרית היא הפונטים שאי אפשר לקרא ניסיתי להגדיל את הפונטים אבל זה לא כל-כך עוזר. כרטיס המסך הוא hercules kiro 4500 64 mb. יש לי את הדריברים האחרונים. האם יש לבעייה פיתרון? תודה לכולם מראש

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  16. אז ככה נעלו לי את האשכול הקודם כי אמרו ששאלתי בדיון הראשמי אבל בסוף מה הידברר זה לא רק בקרייסיס בכל משחק עם עצים וזה זה קרוה הורדתי far cry 2 וגם שם יש את הבעיה טוב והינה הבעיה אז ככה נגיד אני הולך בקרייסיס ויש עץ מטר מימני אני מיתקרב אליו והוא משנה את הצבעים ליותר טובים או שאני הולך ופיתאום נוצר עץ ככל שאני מיתקרב כאילו אני לא יכול ליראות הכל רק שאני מיתקרב ועוד משהוא גם בדקתי את זה גם סופית היה עץ תקוע בקיר שהלכתי אחורה לאט לאט הוא נעלם שהיתקדמתי חזר ועוד פעם אני עושה וזה שוב קורה מה לעשותת גם ב far cry 2 היה משהוא דומה היה קורסא כזאת שהייתי רחוק באיזה 3 מטר מימנה היא ניראתה בצבע אפור היתקרבתי היא ניהתה חומה וראו אותה טוב למה זה קורהה??? אוףף אני כולי בבעסה מחשב חדש ויש…

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by GamesFreak,

היי! חבר שלי מתלבט בין שני כרטיסי מסך: RADEON 9600XT TV,DVI 256MB RADEON 9800SE TV,DVI 128MB מה יותר שווה קנייה, מה יחזיק משחקים יותר זמן?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by dvirs12,

איזה כרטיס מסך יותר טוב Gforce fx6600 או ATI Radeon x9600pro?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by GazzA,

אני צריך בבקשה שמישהו יביא לי לינק לבנצ'ים או השוואת לX800XL בין כל מיני חברות... TNX....

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  20. שלום. אז ככה יש לי מישהו שהולך לקנות מחשב חדש ולא אכפת לו להעביר את המחשב לשו אליי (פנטיום די עםם 2 גיגה זיכרון ו- X1650 של ג'יקיוב) . עכשיו השאלה אם תיהיה לי אחריות ואני אוכל ללכת ליבואן (אגב מי היבואן ואיפה הוא יושב) ולהחליף בשעת הצורך? הכרטיס חצי שנה ככה שאומר להיות עוד שנתיים וחצי אחריות. אז אני אוכל להשתמש באחריות? ואיפה היבואן שלהם ? בתודה מראש , לידור.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by pinkmasta,

שלום! אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה המשחקים שאני מעוניין לשחק PES GTA וכו'. אני מעוניין שהכרטיס יריץ את המשחקים העדכניים אבל לא להשתגע עם המחיר, אשמח לתגובה מהירה. לגבי המחשב הקיים AMD 5200+ 4GB 500GB

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by ^DaGoN^,

אתמול פתחתי את NFS:U, והמשחק לא ממש הראה טקסטורות.... דברים באנגלית לא ממש ראו, את הטקסטורות במשחק לא ראו, ממש כלום, קחו תמונה: http://planet.nana.co.il/badboy12/ nfs.JPG ושניסיתי לשחק CS:S לא הייתה לי שום בעיה עם גרפיקה... מה לעשות? \: ניסיתי להתקין פאצ' חדש ביותר, לא עזר.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  23. שלום לכולם, היום בבוקר הייתה לי בבניין הפסקת חשמל שלאחריה בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים ללא בעייה. אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. האם יש למישהו רעיון איך ניתן לפתור את זה? האם יש בכלל צורך בחיבור ישיר של כרטיס המסך לספק - או שזה טוב רק כאשר מחברים יותר מכרטיס אחד (קוראים לזה SLI אם אני לא טועה)? תודה מראש, רם

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  24. ערררב טוב, אני מחפש מסך ,בעצם- שניים. אחד יהיה במחשב פשוט(שאני עוד צריך להרכיב) לצורך משרדי בלבד- אינטרנט ואופיס, לא משחקים ולא גרפיקה מורכבת. השני ישמש אותי לכנ"ל + משחקים וסרטים, אבל גם הם לא יהיו כבדים מידי מאחר והמפרט שלי הוא: Motherboard CPU Type AMD Athlon XP-A, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Gigabyte GA-7S748 (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset SiS 748 System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9200 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9200 SE (RV280) בהתחלה חשבתי לקנות LCD כדי להרחיק את המסך שיש לי מהפנים (יושב די קרוב, אין לי מקום מרווח) אבל ירדתי…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  25. האם רק 9600GT? אופיר

• 5 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים