עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נושא זה הועבר לפורום מסכי LCD. [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=176544.0[/iurl]

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  2. למחוק.

3. המותג הלוחמני עתיד לשלב מעבדי Tiger Lake משופרים עם הכרטיסים הגראפיים הניידים הזולים ביותר של NVIDIA בגל ההשקה הראשון - עם מיתוג מעודכן ומסכי QHD מתקדמים כתוספתלכתבה

4. Started by GamesFreak,

היי! חבר שלי מתלבט בין שני כרטיסי מסך: RADEON 9600XT TV,DVI 256MB RADEON 9800SE TV,DVI 128MB מה יותר שווה קנייה, מה יחזיק משחקים יותר זמן?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  5. שלום. אז ככה יש לי מישהו שהולך לקנות מחשב חדש ולא אכפת לו להעביר את המחשב לשו אליי (פנטיום די עםם 2 גיגה זיכרון ו- X1650 של ג'יקיוב) . עכשיו השאלה אם תיהיה לי אחריות ואני אוכל ללכת ליבואן (אגב מי היבואן ואיפה הוא יושב) ולהחליף בשעת הצורך? הכרטיס חצי שנה ככה שאומר להיות עוד שנתיים וחצי אחריות. אז אני אוכל להשתמש באחריות? ואיפה היבואן שלהם ? בתודה מראש , לידור.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by pinkmasta,

שלום! אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה המשחקים שאני מעוניין לשחק PES GTA וכו'. אני מעוניין שהכרטיס יריץ את המשחקים העדכניים אבל לא להשתגע עם המחיר, אשמח לתגובה מהירה. לגבי המחשב הקיים AMD 5200+ 4GB 500GB

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by Idanp,

18,654 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1646421 השיא הקודם עמד על 18,614 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1489033 ואני מאמין שזה ישבר בקרוב http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1571353

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  8. מסך lcd 19 של lg. המעבד e4400box לוח אם: intel dg965ry ספק switching powr supply שלTrendSonic 600w אני בעיקר חושש מהלוח אם ועוד שאלה קטנה לי אליכם האם המעבד לא יעשה לו צאוור בקבוק? אל תשימו לב בבקשה אם כתבתי משהו לא נכון אני עדיין חדש פה בפורום אני מבקש שתתקנו אותי. והכרטיס כמו שאמרתי הוא 4850 hd shappire שיש לו 512 mb ddr3. התקציב שלי לכרטיס הוא 800 ד"א

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by S@dik,

ברצוני לקנות מסך LCD הייתי רוצה לשמוע דעות הצעות , מה אתם מצעים מה טוב ומה רע הסכום העומד ברשותי הוא עד 2500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by teddy85,

מציעים לי לקנות את הכרטיס ואמרו לי שהוא ממש טוב גם במהירות סטוק וגם ב OC מה אתם אומרים עליו אני לא רוצה ליפול עם כרטיס גרוע או לא שווה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. Started by niknaz,

שלום חיברתי את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך GEFORCE MX 440 128 MB. (חיברתי את הכבל לשקע VIDEO בטלויזיה). משום מה התמונה המתקבלת לי בטלויזייה היא בשחור לבן וקופצת לגמרי.. הורדתי דרייברים מהאתר של nvidia אך לא קיבלתי שום שינוי הבעיה לדעתי בהגדרות ה-PAL - באופציה של שינוי הגדרות התצוגה האופציה היחידה לטלויזיה היא NTSC ושאר האופציות אינן קיימות..מה עושים ? האם מישהו יוכל לסייע ?? תודה !

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  12. אני הולך לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1800GTO עם VIVO ואני רוצה לדעת אם הוא מחליף כרטיס עריכה או כרטיס טלויזיה?? ואם לא אז מה אפשר לעשות איתו בבקשר העברת וידיאו??

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by shlomi_x,

היי, קניתי לאחרונה מסך LCD 19 של Nec שתומך ב DVI. השימושים שלי הם בעיקר עבודות פיתוח תוכנה + אולי סרטים. 1. מה היתרון של חיבור DVI לעומת חיבור אנלוגי רגיל? האם איכות התמונה משתפרת? משמעותית? 2. איך ניראת כניסה של חיבור DVI? 3. אני מעוניין לעבוד עם שני מסכים (הישן והחדש) במקביל. מה אני צריך לשם כך? איך העבודה מתבצעת? צריך מפצל מקלדת + עכבר? 4. על איזה כרטיס מסך שתומך בדרישות שלי (למתכנת [לא גיימר], DVI, ריבוי מסכים) אתם יכולים להמליץ? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  14. Started by manz11,

השאלה מתיחסת להבדל מהותי אשר שויים את ה 180 ש"ח הבדל בניהם...

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש חדש ואני רוצה שיהייה בו גם כרטיס טלויזיה אז חשבתי על all in wonder אתם יכולים להמליץ על כרטיס מסך טוב שהוא all in wonder? תודה רבה ושאלה: אם אני קונה את הכרטיס הזה: Hercules 3D Prophet 9800SE All In Wonder 128MB 256 bit,380mhz core , 340mhz ddr , Tv Tuner , Remote Control. אני יכול להפוך אותו ל 9800 פרו??? איך אני עושה את זה? זה קשור בצריבת ביוס וב OC ובדברים מסובכים כאלה או שאני רק מתקין דרייבר שונה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  16. רציתי להוריד את גירסת 52.16 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_52.16 אבל ישנן שתי גירסאות (אל תגידו לי שההבדל הוא שתפריטים בשפות אחרות) יש הבדל של 10 מגה ביניהם, זה חייב להיות משהו יותר יסודי.

17. Started by TimoTy,

יש לי את הכרטיס msi-gforcefx 5900 ומישהו יכול להגיד לי מהם הדרייברים הטובים ביותר בשבילו ומה אני עושה איתם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by sap2221,

הורדתי אותו זה שוקל 354 , אני פותח אותו וזה לא מתקין לי ,זה לא פותח אותו בכלל, יש לי וינדוס XP PRO , מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  19. Started by TiGeRGuY,

חבר'ה יש לי שאלה. מה יותר טוב? MSI Geforce NX6600 256MB DDR MSI Geforce NX6600GT 128MB DDR3 קישור לראשון: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=949&maincat_no=130 קישור לשני: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=950&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no= תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by iveco,

יש לי כרטיס מסך GTX560 שכל פעם שאני מפעיל אותו עושה בוט אבל המסך נמרח כאילו הכרטיס נדפק שמתי לב שיצא לו הפלאח הכסוף שיושב על הציפסט קירור כזה יכול להיות שזאת הסיבה ? זה מגן כזה כסוף אלומיניום שכתוב עליו NVIDIA שאני פותח את הכרטיס הפלאח הכסוף נדבק לצלעות קירור כמו שמוציאים מעבד והוא דבוק לגוף קירור אולי זאת הבעיה ?

21. Started by Mope,

בזמן האחרון אנשים נפטרים מה CRT שלהם .. מסכים שגם היום מוכרים אותם ב3-4 אלף ש"ח חדשים, נמכרים במחירים זולים יד שניה אחד המסכים שתפס את העין שלי הוא HP p1230 Diamondtron NF Aperture Grille CRT 2048 x 1536 @ 85 Hz Display, Maximum Pixel Rate 420 MHz !!!!! נתונים מרשימים מאוד .. מה אתם חושבים ? אני כרגע משתמש ב LG F900P ומרוצה ממנו אבל אני רוצה מסך שני .

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by asilic,

עדכנתי את הדרייבירים ואני צריך את ההגדרות לביצועים אופטימליים לRADEON 8500 BBA תודה מראש,

23. יצרנית השבבים הענקית מטאיוואן מיצבה את עצמה בתור הכתובת הבכירה לטכנולוגיות והמוצרים המתקדמים ביותר - וכעת היא מתכננת להעלות את המחירים בבת אחת ובאופן שכולנו נרגיש בכיס במוקדם או במאוחרלכתבה

24. Started by Amital,

שלום יש לי מחשב נייח שהוא בסדר לפי דעתי אבל הכרטיס מסך ישן כי אותו לא החלפתי יש לי Raedon X550 256Mb ואני אל מרוצה אני יכול לשחק במשחקים אבל לא באיכות והנאה ברמה גבווה. המחשב שלי לא יכול להריץ Call Of Duty 4 ואת המשחק הזה למל אני מאוד רוצה. אתם יכולים להציע לי משהו טוב עד 700 שקל? ולא לחרוג מהתקציב כי 700 זה גבווה בשביליל יציאה Pci - E

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by guyz6471,

שלום לכולם, האם ישנה אפשרות למדוד את הטמפ' של הכרטיס? הוא ללא OC אבל כל מני משחקים נתקעים והחום שנפלט מהמארז היחסית מאורר לא הגיוני בכלל... the Z-Guy (מפרט בחתימה)

• 3 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים