עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש למישהו שיטה בדוקה שעובדת להפעיל את הTVOUT בכרטיסים כמו FX5200 או ATI 9200SE על ויסטה פרימיום? נדפק לי כרטיס ה2400 PRO שלי, והמדיה סנטר שלי מושבת. בדרייברים של הכרטיסים הנ"ל, לATI אין דרייבר לויסטה ובדרייבר של NVIDIA לא מופיעה בכלל האפשרות של TV OUT לכרטיס, למרות שאני יודע שיש לו. לצערי המסך שלי הוא טלויזיה ישנה 21", ככה שאין מנוס משימוש בTVOUT. כל הכרטיסים הם כמובן AGP. תודה.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by yudsim,

אני צריך כרטיס מסך gtx285. השאלה היא של איזה חברה לקנות? מכיון שהכרטיס אמור לעבוד 24/7 מה שחשוב לי זה הקרור שלו והאמינות שלו! אז מי עדיף? (בפרט gigabyte or bfg)

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  3. Started by מוטי,

לקחתי לבנתיים מהחנות RADEON 9600 ULTRA של GIGABYTE אני לא כל כך מתמצא בATI זה הכרטיס הראשון שאני קנה של החברה אולי תוכלו לעזור לי להחליט מה לקחת או אולי להשאיר את הכרטיס הזה הוא עלה לי 970 שקל אולי במחיר טיפה יותר גבוהה אבל משהו חזק תודה מראש חברים!!!!

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by רוני15,

יש לי לוח אם ECS P4VMM השאלה שלי זה איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי ללוח כדי שאני אוכל לשחק בגי' טי אי ככה בחלקות כי המחשב שלי מריץ אותו אבל לא חלק נ.ב ניסיתי לשים כבר גיפה 5 ורדאון 9200 אבל המחשב לא עולה עם כרטיסים כאלה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  5. אם אפשר לינק תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by doron_93,

שלום לכל חברי הפורם!! הייתי רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס של ג'יפורס דגם 5200 (אכן דגם מיושן אני יודע) אינני מבין כל כך בנושא לכן הייתי רוצה לישאול אותכם: .1 על איזה נתונים אני צריך להסתכל ולבדוק כאשר אני בוחר כרטיס מסך. 2.האם אתם ממליצים על החברה nvidia? 3. התקציב שלי הוא איננו גדול במיוחד. המקסימום שאני מוכן להשקיע כעת זה 500 ש"ח וגם זה בלחץ, מומלץ פחות. אז השאלה היא האם יש איזה שהוא דגם צפציפי שאתם ממליצים עליו בטווח מחירים הנ"ל? אשמח לכל תשובות לכל שאלותי. בברכה, doron_93

7. זה ממש מוזר, כל הפונטים והכל ניהיה blurry שכזה, אני על דריבירם omega 61.77 quality אולי זה קשור?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by idobh2,

אהלן לכולם! המאוורר של הכרטיס מסך זקן שלי ( Radeon8500LE) מת.. עכשיו אני מניח שכבר לא שווה להשקיע בקירור חדש, אלא לקנות כרטיס חדש. ולשאלותי: ככתוב בכותרת - אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך בתקציב של כ-500-600 ש"ח האם כרטיס מסך בתקציב כזה יהיה מספיק? האם יהיה איזה שיפור? אני לא משחק יותר מדי, רק פעם ב.. אם יוצא, אך בכל זאת הייתי רוצה את האפשרות לשחק במידה ויהיה משהו שאני אתלהב ממנו. אני ממש ממש לא דורש ביצועים לא נורמליים - רק שיהיה אפשר לשחק באיכות סבירה. עיקר השימוש שלי במחשב (שלא לצרכי גלישה, אופיס ושכאלה) זה פוטושופ (כתחביב רציני מאוד - אך לא מקצוע) - פוטושופ בכלל מופשע מכרטיס מסך? כמובן מדובר על כרטיס AGP המפרט: Athlon XP 2500+ barton Samsung 512MB ddr400 (מתוכננת תוספת …

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by ran2004,

אחרי שיצאה לי הנשמה מחיפוש אחרי המסך האידיאלי 17" lcd בסביבות ה2500-2600 הגעתי ל3 מסכים ואם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד: hyundai q17. הוא עדיין הכי משתלם למרות שאין לו כבר את הפאנל של היידיס? vs. mag ms776 vs. BenQ FP767V2 מה אתם אומרים ??? תודה

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  10. כי כל כמה זמן יוצאים אחרים ושמתי לב שגירסאות מסויימות עושות "תקיעות קטנות" בסרטים.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  11. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 של אסוס מזה שתי ליבות מזה ??

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by Matankzr23,

באתר skypc יש את הכרטיס הזה ב2 גירסאות של GECUBE שתי הגירסאות אותו הדבר ההבדל היחיד הוא שבאחת יש 256 זיכרון שעולה 1162ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166 ובשניה יש 512 זיכרון שהיא עולה 1373 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 איזה עדיף לקחת? שווה להשקיע עוד 211 ש"ח בשביל 512 מגה? במה זה עוזר?

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by BeN-T,

אני צריך עזרה שלכם. אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שהם: 1.ATI HD4850 2. nVIDIA GeForce 8800GT איזה אתם ממליצים בין השניים? נתונים אולי לעזרה-מעבד Q6600 ולוח אם ep45ds3 .

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by FPSbanana,

יש לי כרטיס מסך GF7600GS של Gigabyte אני מחזיר אותו לחנות ומקבל זיכוי. אני רוצה משהו עד 1200 ש"ח לא משנה ATI-AMD או nVidia

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  15. Started by BigCat,

היי כמו שבכותרת איזה חנות יור טובהלפי הנסיון שלכם ותודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  16. האם לקנות את הספרקל או אלבטרון? יש הבדל מהותי? הם באותו מחיר. וכרגע היחידים שהצלחתי למצוא במלאי במחיר של עד 2,100 שקל. אשמח לתשובות. תודה מראש, אור

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by Bear Cub,

האם הדגם שפה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...oducts_id=14971 הוא GDDR3 ? שהרבה יותר טוב מה DDR2 אבל השאלה אם יש בכלל geforce 7300GT DDR3 כי המחיר שם מאוד משתלם לדגם אם זה GDDR3.

18. Started by moshe_ha,

איך המסך למשחקים?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by fohad,

תקציב לכרטיס מסך עד 1500 שקל אני צריך אותו בשביל מסך 22-24 שימוש משחקים כבדים, משחקי רשת, סרטים, צפייה בטלויזיה... יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by doron.m,

הי, יש לי מחשב ישן יחסית עם המפרט הבא: לוח אם Gigabyte GA-K8N Pro-SLI מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 2010 MHz וספק כוח שאמור להיות הרבה יותר חזק ממה שהחומרה דורשת... אני מחפש דגמים של כרטיסי מסך פשוטים יחסית שיתאימו לחומרה הקיימת. הכרטיס הנוכחי שלי לא ממש מאפשר לצפות בסרטי HD וזאת המטרה בשידרוג. אין כוונה לשחק בכלל. תקציב כ 250 שח, עדיף כמה שפחות. תודה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by Director,

שלום לכולם . ראיתי לאחרונה ש XFX התחילה לייצר כרטיסי ATI מסדרת ה 4800 . הכרטיס שלהם (4870) , נראה דיי מרשים , חפשתי בגוגל ולא מצאתי עליו ביקורת אחת .. למשהוא יש איזה ביקורת עליו / חוות דעת ? תודה לכולם , והמשך יום טוב !

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  22. 6200 בעל 4 צינורות עיבור יכול לעבור סופטמוד ולעבוד עם 8 צינורות עיבוד.. ועם עוד אוברקלוק קבלו את התוצאה... השאלה היא מה יהיה המחיר... ואם הוא יהיה נמוך בהרבה מה 6600 [url=]http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hardwareluxx.de%2Fstory.php%3Fid%3D1225&langpair=de%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools לא הולך לי עם הלינק מנהלים תתקנו בבקשה... :>

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by Big_Guy7,

למשחקים קלים, גלישה באינטרנט ואולי קצת סרטים, איזה כרטיס יהיה עדיף? Leadtek 7600GS 256MB או GigaByte 7300GT 256MB תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by sasmimo,

שלום יש לי לוח ASUS P5-KC שלא מזהה כרטיס 8600GT SUPER 1GB בחריץ של 16X והוא עובד רק בחריץ של 8X למרות שעידכנתי את הביוס של הלוח ושל הכרטיס ממה יכולה הבעיה ???? תודה ???

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  25. Started by superblader,

שלום(: רציתי לדעת אם יש עדכון ביוס לכרטיס מסך שלי shapphire X1800XT ראיתי כמה דברים כמו ביוס של X1800XT-PE שהליבה היא על 700 במקום 625 והזיכרונות גם מומהרים ב100 מגה הרץ איך אני מעדכן ממש את הביוס? ואיך אני מחזיר לביוס הקודם במקרה של תקלה? תודה![br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 21:47:38 מישהו עזרה בבקשה :s05:

• 3 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים