עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני רוצה כרטיס מסך שיתן לי את האפשרות לשחק MW2 בצורה טובה. הוא חייב להיות עם HDMI, והתקציב לא מוגבל. המפרט שלי זה מעבד : AMD Athlon 64 X2 4850e לוח : GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון : G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ספק : Hiper HPU-4S425-PU 425W מה הכרטיס מסך הכי משתלם לי לקנות למחשב זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by ar2r,

קניתי 1GB sapphire hd4870 הקירור עובד אבל למעלה שנוגעים זה ממש חם האם גם לכם הכרטיס הזה מתחמם ככה? אני מודאג מההתחממות הזאת אני לא יודע עם זה בסדר או לא

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  3. הכרטיס שלי 7800GT הלך לעולמו השבוע. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח למפרט: AMD 3200 ASUS A8NE S939 1 GB זיכרון המחשב הזה ישמש לסרטי HD 720P ומשחקים כמו פיפא ודינר דש....חחחח זה לאחותי. איזה כרטיס מומלץ בתקציב הזה,חשוב מאוד ניגון סרטי 720P חלק כי הוא מתחבר לLCD 32 אינץ' HD READY. תודה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by YARONGT,

תגידו האם הכרטיס מסך הזה מתאים לרינדור מכוניות ובנינים וכל מה שקשור לרינדור אמיתי במיוחד GigaByte ATI Radeon 5850 תגובות

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  5. היי כרטיס המסך של אבא שלי נשרף וצריך לקנות לו חדש... העניין הוא שיש לי במחשב X1900XT (ATI) שקניתי לפני שנתיים (שעלה משהו כמו 2000 ש"ח) והיה החזק ביותר בזמנו. אני רוצה לקנות כרטיס לאבא שלי ולא להשקיע יותר מדי אז האם HD4650 חזק יותר? במחיר של בערך 400 ש"ח אני יביא את הכרטיס מסך לאבא שלי ואני יקח את החדש... אז האם הוא חזק יותר או לא??? ומה אם ה HD3450 שעולה 200 ש"ח האם הוא חזק יותר מכרטיס הישן שלי... יש להזכיר שכל הכרטיס המוזכרים כן הם 512MB...

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  6. הכרטיס המסך הוא של חברת גיין וורד תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by fidelcastro,

אתמול עבדתי על המחשב , לפתע קיבלתי מסך כחול ומאז אי אפשר לראות באחת מהיציאות DVI בדוס (לא בדיוק דוס אלא לפני שהמחשב נכנס לוינדוס) הלכתי לחנות שקניתי והם טוענים שיש בכרטיסים האלה DVI אחד שהוא ראשי ורק בו ניתן לראות בדוס, למרות שאני בטוח לחלוטין שהיציאה התקולה עבדה לפני כן בדוס כרגע המצב שבשתי היציאות רואים בוינדוס, ורק באחת רואים בדוס. אין להם כרטיס זהה לבדיקה והם לא מוכנים לפתוח כרטיס חדש זהה כדי לבדוק את העניין , איך מוכיחים להם את הטענה שלי ? זה הכרטיס? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H אולי יש למישהו כרטיס זהה שיוכל לבדוק את העניין עבורי?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by amirsource,

שלום לכולם, קניתי לא מזמן כרטיס מסך למחשב שלי(תוכלו ליראות במפרט) דרך פנדה מחשבים. כתוב באתר שלהם שזה הגירסא של ה55NM אבל שאני מסתכל בEVEREST אני רואה שכתוב שם 65NM יש סיבה לכך?\=

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  9. מהי הליבה שמותקנת בכרטיס המסך הזה?: כרטיסי מסך ‏MSI‎ - ‏8800GT OC 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=6403

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by ofer_shm,

יש אותו בנועה במחיר יחסית זול http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2590 האם מישהו מכיר את החברה הזו ? האם הוא שקט? או שעדיף לקנות כרטיס אחר באותו מחיר כמו זה : http://tms.co.il/product/5235 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by shimtey,

האם כרטיס מסך מסוג AGP X8 יתאים לחריץ מסוג PCI EXPRESS VER 1.0 ?

12. התערבתי עם חבר, שאומר שהקירור שלו (Redeon 1950XT) יותר טוב מהקרור שלי (GeForce 8800 GTS הישן) ובקירור שלו של הרדאון יש AC... תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by azi,

שלום המפרט שלי הוא : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267 ) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ספק כוח EZCOOL JSP דגם PS-1000 SILENT 500' מסך 22 השאלה שלי איזה כרטיס מסך טוב יותר אני יכול לרכוש שיתאים למערכת שלי והאם הספק שלי יתאים לכך התקציב עד 1500 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  14. אוקיי זה המפרט שלי, amd 64 X2 Dualcore 5000+ 2gb ram 1950pro 512mb readon shapphire מסך syncmaster 931bf של סמסונג 19 אינץ' אם תצטרכו עוד פרטים,בכיף ;]. כל מקרה הבעיה היא כזאת,לא יצא לי אולי שנתיים באמת להשתמש במחשב לאחר שקניתי אותו .. עכשיו שיצא לי פה ושם לשחק בכמה משחקים אחרונים אני מקבל מסך שחור אחרי כמה שניות בכל משחק,עכשיו אני לא סובל בעיות חום לכן דאגתי למעבד ולמארז לפני שקניתי , בדקתי ת'חום של הלוח אם הוא עומד על 30-40 בכיף בפאנן אנטרטיקה . אבל המסך עכשיו אני רואה,בלי שאני מפעיל שום משחק עומד על 74 מעלות חום.. נראה לי גבוה מדי לא?.. כמו כן יש לי אחריות אצל סקיי פי סי,אבל סרט עכשיו לשלוח וזה באלגנים. [כמובן שאם זה הפתרון היחיד אז ... ] תודה רבה. בן

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. קניתי כרטיס מסך של GIGABYTE RADEON X1300 מודל GV-RX13128D-RH. לא פתחתי עדיין ולא יודע אם כדאי למכור אותו ולהוסיף עוד 200-250 ש"ח לכרטיס טוב יותר. אני רואה הרבה סרטים ולא GAMER רציני. מידי פעם משחק, האם כדאי להישאר עם הכרטיס או למכור ולשדרג??? ואם כן לאיזה כרטיס??? תודה רבה!!!!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by clapper,

card is 7900 GS - can get dell 19 inch flat for a cheaper price - without DVI - should I consider it

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  17. בבקשה אם תוכלו לענות לי זה יהיה מצויין, בתודה מראש peshtol רוצים להרוויח כסף מהמכשיר הסלולארי?! כנסו לאתר www/2060/smser/co/il ותוכלו להרוויח אלפי שקלים בחודש כל מה שצריך לעשות זה להירשם בעלות חד פעמית של שקל אחד, שגם הוא עובר כתרומה לעמותת וראייטי ישראל! אפילו פורסמה על השירות כתבה גדולה בעיתון "the marker" מבית "הארץ"

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by jorgito,

אם מישהו כאן יכול לעזור ולהגיד לי איפה אפשר להשיג מתאם 6 פין מ PCIE לMOLEX ? ומה המחירים (לא אמור לעלות יותר מ40 ש"ח...) עדיפות לאיזור חיפה\צפון בתודה מראש

19. Started by THE FOX,

יש הפרעות הנראות בזמן הצפייה הנה דוגמא: בזמן צפיה הן פחות מורגשות וכמעט שלא: ממה הם נובעות?... שמעתי הפרעות מגנטיות EMI עם חיבור אנטנה זה הופך ליותר גרוע בהרבה...אז כרגע ב RCA האם הכרטיס פגום? אני חושב שכן... :-\

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  20. פתחתי את הצינורות ובצעתי O.C ל X850XT האם ה AMD 3200 64bit שלי עכשיו יכול להיות צוואר הבקבוק שלי במע' ? ( 1GB זיכרון )

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by blue_wolf,

שלום , אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במחיר עד 1000 שח , אפיקAGP תודה...

22. Started by yotam.m,

יש לי במחשב FX5200 AGP X8 עכשיו רציתי להכניס כרטיס מסך אחר אמנם יותר חלש נכון אבל זה לא משנה כרגע איזשהו 3DFX משהו כזה לא משנה בכל מקרה הכרטיס עצמו לא ברור... עכשיו אני יסביר... בכרטיס שלי שנמצא במחשב ה FX יש לו שתי חריצים עליו ב3DFX יש חריץ אחד...אבל שאני מנסה להכניס אותו למחשב נדלקת מנורה אדומה(מודיעה שמשהו לא בסדר) ואי אפשר להפעיל את המחשב כמובן הבנתי שמשהו עם הכרטיס מסך לא טוב עכשיו השאלה אם זה נכנס וזה לא עובד והכרטיס עצמו AGP למה זה לא עובד? האם בין ה4X ל 8X יש הבדלים בתושבות? (שלא תחשבו שזהו כרטיס מסך PCI רגיל מכיוון שהחריץ שלו בדיוק הפוך מזה של הPCI הוא נכנס ללוח אבל לא עובד...) למישהו יש פיתרון או הסבר?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  23. צ'שמעו יש לי geforce 6200TC אני לא כל כך מרוצה מיממנו אז אמרתי אני יקנה geforce 7800GTX ורציתי לדעת אם הכרטיס משתלם וחזק מאוד? ואם יש איתו בעיות? D: אם תוכלו לספק לי כל מידע עליו אני ישמח מאוד תודה מי ראש

• 10 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by ns,

כמו נקודות אמור לקבל ati radeon 9800xt 256 ב 3dmark01?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  25. אז ככה ממה שהבנתי יש לי מחשב amd athlon xp 2600 1.9ghz ראם יש לי 3x256 ddr400 כרטיס מסך ati radeon 9200 128mb ספק 300וואט גנרי אני לא יודע איזה לוח אם יש לי .. המחשב ישן אז אני משער שהוא תומך agp ואני חושב להשקיע בכרטיס מסך חדש (evga 6800gt) השאלה שלי היא : איך אני יודע איזה לוח אם יש לי ? איך אני יודע אם הכרטיס מסך יפעל עם המשחשב שלי ? והאם הכרטיס מסך יצור לי צוואר בקבוק כלשהו במחשב ? תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים