עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אנשים... העפתי את הכרטיס החלוד שלי והבאתי במקומו ‎PowerColor X1950 XT 512MB‎ עם הקירור של AC אני מרוצה ממנו עד הסוף אבל הבעייה היחידה שמי שקניתי ממנו את הכרטיס לא הביא לי כבל מתאים כדי לחבר אותו לטלביזיה הכבל שהוא הביא לי עם 2 שורות של פינים ויציאה של הכרטיס יש 3 שורות. עכשיו הבנתי שיש בכרטיס הזה vivo שזה להקליט מהממיר של YES דברים או משהו בסגנון השאלה מאיפו אני מביא כבל ותוכנה.. כי אני משתמש הרבה בלחבר את המחשב לטלביזיה... בבקשה תתנו לי קישורים לכבל מתאים ולתוכנה שבעזרתה אני יכול להשתמש כדי להקליט אני פאן בוי של nvidia בגלל זה אני לא יודע כלום

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by De_Lu_xE,

יש לי הנסיך הפרסי שכידוע לא עובד בכרטיסי MX וזה מה שיש לי. איך אני מפעיל את התוכנה כדי שתעלה את המשחק? ניסיתי פעם אחת להפעיל את המשחק, אמרתי לתוכנה איזה קובץ להפעיל והיא הפעילה אותו אבל המשחק לא עלה. מה אני יכול לעשות כדי שהמשחק יפעל, מי שיודע להשתמש בתוכנה בבקשה שיעזור לי!!!

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by shlomibandit,

התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של nvidia 9.. ויש לו מלא באגים מלא בעיות , לא הסתדרתי איתו.. איזה דרייבר הכי מומלץ להתקין? 7800 gt

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  4. יש לי אפשרות לקבל את http://zap.co.il/model.asp?model_id=374816 איך איכות השמע של APEX? האם זמן הסוללה ארוך? 5 שעות +? אין לי אפשרות לקחת נגנים אחרים :-\ אז בבקשה להתמקד בנגן הזה . תודה עריכה: סליחה טעיתי בפורום,אנא לעביר.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. ברשותי מספר סרטים שהם מסוג HD. כל סרט הוא בסביבות ה-5 גיגה . אני מפעיל אותם במחשב ולא מצליח לראות את ההבדל... ריך שכרטיס המסך יתמוך ב-HD? או שאולי אלו בכלל לא סרטי HD? אני מקבל בשבוע הבא טלויזיית LCD ואני רוצה לראות בה את ההבדלים בין סרטים איכותיים לסרטי DIVX... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  6. יש כ.מסך אונבורד כשהרכבתי את הכרטיס החדש פשוט לא רואים כלום ניסיתי הכל בביוס

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  7. http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1409 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=768 האם יש שני דגמים למסך הזה? באתר הרשמי מופיע רק הדגם עם המעמד המלבני

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  8. Started by mc_elad,

יש לי 4870X2 ראיתי שפתחו דיון דומה לא מזמן אבל לגבי כרטיס אחר...השאלה האים התוכנות שהמליצו לו תקפות גם לגבי הכרטיס שלי? בבקשה תגיבו..

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  9. אני נוסע עם חברים וחשבתי עם כבר אני בגרמנייה אז למה לא לקנות משם מסך טוב.. מה אומרים?? כמה כבר יכול לעלות לי?? כי משעתי שבגרמנייה המחריים זולים מאד.. תודה

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  10. אני מתלבט בין GB ו-Asus. מה עדיף או שזה ממש לא משנה?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  11. לא מצאתי אותם חיפשתי בכל המקומות ... אני צריך את כל הדרייברים תצוגה CATALYST .. בקיצור חבילה שלהם . תודה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  12. לפני שבוע ככה התקנתי את 9.5 והשבוע ניסיתי לחבר את הטלוויזיה למחשב אחרי כמה נסיות היה מסך שחור לכמה שניות ואז המחשב הופעל מחדש היה ניתוק בדרייברים הקודמים שהיו לי פעם זה לא היה ככה רק ב9.5 אז ניכנסתי למצב בטוח הסרתי את הדרייבר והתקנתי 9.4 שהיה טוב בישבילי אני בא להפעיל סרט שוב נופל לא יודע מה לעשות. מעלות:57 פתחתי ראיתי שהכל מחובר טוב בפנים

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. Started by hj4ever,

קניתי את הכרטיס לפני יומיים ואני רוצה לדגום קלטות וידאו לתוך המחשב, רק שאני לא יודע איך... אני משתמש בWIN XP PRO. אשמח אם מישהו יוכל להעזור לי כאן או במסנג'ר/ICQ/טלפון (הכי עדיף), די בדחיפות כי ישלי פרוייקט לעשות בימים הקרובים תודה מראש!! ויבורך העוזר

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  14. ישר הורדתי התקנתי ולא נגעתי בSETTINGS של התוכנה אז הכל היה על רמת PERFOMENCE שאני לא יודע מה זה אומר... הציון שמשמאל זה הציון שלי אחרי הרצה בתוכנה על כל המבחנים של המעבד ושל הכרטיס מסך והציון שמימין זה ההשוואה לציון הכי טוב שנקלט באתר נראה לי.. איך הגיוני שהכרטיס מסך והמעבד בהפרשים כל כך עצומים? זה הציון הנורמאלי שאני אמור לקבל? או שיש לי טעות במשהו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, אני מחפש כבר הרבה זמן מסך חדש, 19" במחיר סביר........ והדבר הכי סביר שמצאתי היה המסך הזה [למרות שנורא רציתי LCD זה פשוט מעל לתקציב שלי כרגע]. איך הוא? יש המלצות טובות יותר למחיר? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by omri_ro,

הוא נותן לי את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  17. שלום אני רוצה לבנות מחשב לעריכת וידאו לחבר ואני רוצה להבין כמה דברים : 1. יש כבר כרטיס לעריכת וידאו די וי סטרום 2 ותוכנת אידיוס איזה כרטיס מסך מומלץ GF8500 או GF8600 או כרטיס אחר ? 2. חבר שלי מעוניין לשדרג את המחשב , יש טעם להשקיע במעבד Q9450 ולוח אם GIAGBYTE P43 DS3 ? 3. יש במחשב הקודם ספק כוח קולר מסטר TRUE POWER 350W זה יכול להספיק לרכיבים שתוארו לעיל ? תודה יעקב

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by Holography,

אני מחפש למחשב של אחותי כרטיס price\oc בתקן AGP ראיתי תוצאות אוברקלוק יפות מאוד לGeForce 6200 AGP @ 6600 GT http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52765 ורציתי לדעת מאיכן ניתן להזמין אחד תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  19. כיום הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא- התקציב שלי נע בין 450 ל550. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב יותר מהנוכחי שלי ויתן פוש למשחקים חדשים שיצאו,שאר המפרט שלי הוא AMD 3000 2 ג'יגה זכרון מהירות 3200. רק PCIE מצאתי את הדבר הבא- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10982 מה אתם אומרים? אשמח לעזרה,תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  20. קניתי ATI RADEON 9200se . 128DDR 8x. חדש ואיך שאני מפעיל CS / quake3 רק שהמשחק מתחיל להעלות (מחליף מסך) המחשב נתקע ועושה ריסט....הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI מהאתר בית. התקנתי, ועדין הבעיה קיימת...לא שינתי שום דבר בהגדרות. יש לי מחשב פנטיום 3 500, לוח אם של pc partner עם ציפסט של SIS 5600 עיינתי בחוברת של הלוח ומצויין שם: AGP slot 1x/2x אשמח לעזרתכם המקצועית

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by Anonymous1,

שלום, חברי הפורום. אני עובד עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 9500GT, על לוח אם Asus P5NSLI. ברצוני לשמוע Audio של המחשב, דרך הרמקולים של הטלויזיה. חיברתי לכטיס המסך את הפלאג השחור של שני פינים וכן ללוח את הפלאג השחור עם שלושת הפינים. מבחינת כיוון החיבור, חיברתי על פי ההסבר, שקיבלתי עם כרטיס המסך. העניין שלמרות החיבור, עדיין איני שומע ברמקולים של הטלויזהי. בכבל SPDIF הפנימי שחיברתי, יש גם פלאג לבן עבה, שאין בחוברת אזכור לגביו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by sarkise,

הבנתי על פי באנצ'ים שה3870X2 נופל לעומת האולטרה אך ורק בקרייסיס, שכן בכל שאר המשחקים הוא מתעלה עליו משמעותית (ה3870X2) האם זה משום שלאולטרה יש יותר זכרון ? (נאמר פה שקרייסיס צמא לזכרון גרפי..) ואם זה לא קשור, מה יכולה להיות הבעיה פה ?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. Started by kol209,

זGF75F זה מסך מצוין? המסך P75F היגע לארץ ?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  24. Started by Oranili,

קניתי כרטיס מסך AGP !!!! http://www.buyme.pl/images/vga_evga_7800gs_256mb_ddr3_256bit_dvi_dsub_agp.jpg 7800GS 256MB TV, DVI, AGP 1500 שקל !

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by oshric,

צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך מתקדם וטוב, עדיף של חברת sapphire כמובן חיבור pci-e אני צריך משהו חזק למשחקים... תביאו לי הצעה טובה כולל מחיר ואתר שאני יוכל להזמין.. דיי דחוף.. תודה לעזורים..

• 7 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים