כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה שווה להחליף את הכרטיס מסך שלי 8800GT בעד HD4850 חדש (מזמין לי מהחנות) ואני מביא לו עוד 300שקל שווה ?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך בסכום של עד 400 שח הציעו לי מספר כרטיסים: 1. 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 2.GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E 3.HD 4650 OC 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 4.HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E המחשב הוא מבוסס INTEL Daul Core e6300 עם מסך 19 אינטש הוא מיועד לעבודה משרדית ולמשחקים
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כרטיס עם כניסה ל-3 RCA - (audio-audio-video) שיכול להקליט לדוגמא מהממיר של יס... לחבר אודיו ווידאו ביחד מהכרטיס לממיר ועם תוכנה להקליט את שידורי הממיר איזה כרטיס אם בכלל יש יתאים לי? כמה הוא עולה בערך?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה אמורות להיות הטמפרטורות במנוחה ועבודה של 8800GTS? ייתכן טמפ' של 65-70 במנוחה?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב+מסך LCD, והתחילה תופעה מוזרה: מדליקים את המחשב, והמחשב נדלק ועולה בצורה תקינה, אבל המסך משנה את הנורה שלו מירוק(פעיל) לכתום(לא פעיל - כאילו הכבל לא מחובר, או כאילו המחשב על Sleep). המחשב עם לוח GigaByte, וכולל שתי יציאות וידאו onboard DVI ו-VGA. המסך מחובר למחשב בעזרת כבל ה-DVI. ניסיתי לנתק את הכבל ולחבר אותו בחזרה.. אולי הבעיה במגעים, אבל זה לא שינה כלום. כיוון שעם המסך הגיע גם כבל VGA, שמעולם לא היה בשימוש, ניתקתי את כבל ה-DVI, ובמקומו חיברתי את כבל ה-VGA, מהיציאה האנלוגית של המחשב, אל הכניסה האנלוגית של המסך. והמסך חזר לפעול. אז קודם כל זה אומר שהמסך לא דפוק.. זה כבר טוב עכשיו לשאלה שלי.. אומנם זה אומר שהמסך תקין, אבל עדיין יש 3 אפשרוי…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני נכנס לקונטרול פאנל חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי. לאן בדיוק אני אמור להגיע?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
עדש עכשו הוא די מספק אותי.. יענו יש לי 110 fps בקונטר אני מריץ פיפא 2008\יורו בלי תקיעות על אחלה איכות.. עכשו לאיזה כ.מסך מונידיה הוא משתווה? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
84.63_forceware_mobile_winxp2k_international_whql 93.71_forceware_winxp2k_english_whql
-
- 13 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך שונים על הלוח m, כרטיס אחד למשחקים וכרטיס אחד לעריכת וידאו? שאלה שניה האם הכרטיסים שיתמכו dx10 הם טובים לעריכת וידאו?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ישר הורדתי התקנתי ולא נגעתי בSETTINGS של התוכנה אז הכל היה על רמת PERFOMENCE שאני לא יודע מה זה אומר... הציון שמשמאל זה הציון שלי אחרי הרצה בתוכנה על כל המבחנים של המעבד ושל הכרטיס מסך והציון שמימין זה ההשוואה לציון הכי טוב שנקלט באתר נראה לי.. איך הגיוני שהכרטיס מסך והמעבד בהפרשים כל כך עצומים? זה הציון הנורמאלי שאני אמור לקבל? או שיש לי טעות במשהו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לכרטיס מסך באותו רמה של GV-N960G1-GAMING-2GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5372#sp. המארז שלי הינו Antec One Mid Tower Case http://www.antec.com/product.php?id=704923&fid=4&lan=us מבחינת המימדים הגודל כרטיס מסך גדול מדי לגודל המארז. אורך מארז 266ממ, אורך כרטיס מסך 298. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות מסך LCD ויש לי כ.מ 195XTX האם הוא מספיק חזק בשביל להחזיק מסך 24" ועדיין לשחק?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הקיץ המגעיל הגיע והטמפ' יחד איתו לא מאחרות לבוא... אבל זה לדעתי כבר מוגזם. יש לי 7800GT של GAINWARD עם סיילנסר מורכב עליו. שימו לב: לפני כ3 שבועות שרכשתי אותו (אפילו יותר) הוא היה 43 מעלות במנוחה. עכשיו סתם במקרה יצא לי לבדוק-הטמפ' היא 56 מעלות במנוחה !!!!!!!! זה נראה לכם הגיוני קפיצה של 13 מעלות ??? יש לציין שבדקתי בתוכנה שקיבלתי עם NVIDIA. אני מבריק פעם בשבוע את המחשב-אין שום גרגר אבק,הסיילנסר מבריק וכך גם הכרטיס מסך. אם זו הטמפ' במנוחה אני מפחד לבדוק מה הטמפ' במנוחה... מה אתם ממליצים לעשות נגד זה?
-
- 11 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי זול שתומך בHD ? הכוונה גם לתמיכת חומרה בקידוד, וגם אם יציאת HDTV הציאו לי את GeCube ATI Radeon HD3450 512MB , האם יש משהוא יותר זול?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ECS P4VMM השאלה שלי זה איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי ללוח כדי שאני אוכל לשחק בגי' טי אי ככה בחלקות כי המחשב שלי מריץ אותו אבל לא חלק נ.ב ניסיתי לשים כבר גיפה 5 ורדאון 9200 אבל המחשב לא עולה עם כרטיסים כאלה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם win xp pro וכרטיס מסך fx5200 מהדור החדש יותר עם יציאות vga dvi ו s-video. מסך מחשב של asus שמחובר בdvi לכרטיס מסך. רכשתי מסך lcd וחיברתי אותו ליציאת vga של הכרטיס. לאחר שעות וייסורים רבים של משחק בהגדרות (למה זה תמיד סרט??!!! ) הגעתי למצב שבשניהם רואים טוב במצב של שכפול(תצוגה זהה). בהגדרות המסך של הווינדוס הגדרתי את ה asus כצג ראשי. אבל כאשר מפעילים את מצלמת האינטרנט או אפילו סרטון וידאו שנשלח במייל(למשל youtube או אפילו סרטון mediaplayer) מסך הטלוויזיה(lcd) מחשיך. מסך המחשב ממשיך לעבוד כרגיל, פותח את המצלמה והסרטים ללא כל בעיה. כאשר אני סוגר את האפליקציה מסך הטלוויזיה חוזר להראות את המחשב כרגיל. מה הסיבה? מה הפתרון? תודה רבה ויום טו…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
חיברתי היום את המחשב הקודם שלי עם המסך הישן (LG 774FT) והוא מסרב להידלק (המסך). יש את האור האדום בכפתור הדלקה/כיבוי ולא משנה מה אני עושה הוא לא משתנה, חיברתי את המחשב למסך חדש (LCD) והוא עבד מצוין. נ.ב: המסך הישן עבד לפני שלושה חודשים, מוזר לי שפתאום הוא יפסיק ככה לעבוד ??? יש לכם הצעות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אוקצור יש לי xfx6800 רגיל הוא ללא אוברקלוק במנוחה הוא על 65 מעלות למשל שאני משחק NFSU2 קופץ לי ל74+- זה טוב בכלל ??? ד.א המעבד שלי amd athlon64 3000+ באוברקלוק ל2.3 והזיכרון שלי 512 של a-data המהרתי ל 230 אממ זה משפיע על המעלות של הכרטיס ? אני יודע אנערף...
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
כאילו...אני צריך שהמחשב והDVD ישתמש במסך של המחשב...השאלה זה האם יש איזה כבל/קופסאת מיתוג שאני בוחר לאיזה מכשיר אני יתן להשתמש במסך...(אני צריך רק של מסך...בלי עכבר ומקלדת..חשוב מאוד)... אז נסכם...כבר שהוא מתחבר לכבל של המסך..ומפצל אותו ל2 (כבל Y)...שאני בוחר איזה כניסה תוצג... תודה..
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מריץ יישומים כמו קרייסיס ו3D mark המחשב נכבה בצורה פתאמית (הבעיה החלה רק היום), אשמח אם תזהו את הבעיה ו\או תתנו פתרון, המפרט מופיע מימין.... אם יש שאלות אני אענה לכם. תודה רבה מראש ...
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכם. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך טוב אבל זול עד 600 ש"ח שיהיה לו יציאה לטלויזיה תודה רבה על עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בדקתי וממה שראיתי המועמדים על גבול ה400 הם ATI X1650PRO ו-GeForce 7600GS? ממה שראיתי הX1650PRO יותר חזק, אבל מה אתם אומרים? האם הוא תומך בsm3? (הX1650PRO) האם יש כרטיס יותר מומלץ עד 400? לינקים 7600GS (זה עם קירור פאסיבי, אני מאמין שאפשר למצוא גם אקטיבי בחנויות כמו IVORY): http://zap.co.il/model.asp?model_id=465267 X1650PRO http://zap.co.il/model.asp?model_id=578542 תודה רבה! עריכה: שמתי לב שיש גם את הHD 2600PRO בסביבות אותו מחיר, אולי 30 שקל יותר.. איך הוא ביחס לאחרים?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-