כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שוקל לקחת כרטיס מסך Bliss 8600GT 256MB GS-GLH HDMI DVI Gainward NVIDIA 8600 GT, 256MB DDR3, HDMI-DVI-VGA http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=139 1. למישהו יש נסיון איתו או עם החברה? אמין? 2. האם יתאים למארז HTPC שך ANTEC NSK2480? איך אני יכול למצוא מה המידות שלו ( גובה וכו'?) http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00280 תודה!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב עם לוח אם של אינטל G45 ומעבד E7500 למרות שיש אפשרות לחבר את הLCD ללוח אם (מגיע עם HDMI וDVI) ברצוני לקנות כרטיס מסך נפרד עם יציאות DVI וHDMI. הצורך הוא רק לצפיה בסרטים 1080P. התקציב הוא עד 300 שח אני רוצה כרטיס שקט (אני לא חושב שהמארז מספיק מאוורר לכרטיס פסיבי אבל אני לא מבין בזה מספיק) מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אנשים, אז ככה יש לי מחשב בין 4 שנים, אלו הנתונים שלו: מעבד: AMD Athlon 64Bit 3000 לוח אם:Epox 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S-ATA + LAN זכרון: PQI DDR 400MHz 3GB CL3 כרטיס מסך:ATI RADEON 9600XT 128Mb TV +DVI דיסק קשיח: WD 120Gb 7200rpm 8Mb S-ATA כמו שאתם רואים לא משהו מטורף, אני רוצה להחליף לו כרטיס מסך למשהו מתקדם יותר כדי שאני אוכל להריץ עליו גם משחקים. הכניסה במחשב שלי לכרטיס מסך היא AGP לא PCI-EX התקציב שלי הוא 700 ש"ח. אשמח גם אם תסבירו לי בבקשה מה הכוונה בצוואר בקבוק. חשבתי על הX1950 של ATI או ה- HD3850 גם של ATI. האם החלפת כרטיס המסך תאפשר לי להריץ משחקים ואילו משחקים. בברכה, אלדד כהן.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי אנשים קניתי אתמול HD2600XT במציאון של KSP (...), ואיך שחיברתי אותו למחשב (עוד לפני הדרייברים) הוא תקע את המערכת מספר פעמים ונאלצתי לרסטט. אחרי התקנת הדרייברים הבעיה עדיין חזרה, ובאופן מוזר יש לי גם פתאום בעיות אחרות כמו סיסמאות ויוזרים שנמחקו לי בICQ (מה הקשר?!). יש טעם להלחם בזה או להחזיר את הכרטיס? יש לי אחריות שבוע (מוצר מציאון) אולם אני כן מעוניין בכרטיס הזה. יכול להיות שהכרטיס פגום והם לא טרחו בכלל לבדוק אותו? שאלה תמימה, אבל אני מאמין במיקצועיות לפני שמוכיחים לי אחרת...
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש. אני צריך שיריץ משחקים כמו PES 9 COD5 ויחזיק לפחות שנה. הנה המפרט שלי: http://up74.siz.co.il/up1/dngivwzhwjen.jpg תקציב:500
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מבקש הצעה לכרטיס מסך: שימושים עיקריים: תכני HD, משחקים מגוונים חדשים אך שימוש עיקרי microsoft flight simulator X. רזולוצית עבודה עיקרית: 1680X1024 (מסך 22'') חשוב מאוד שהכרטיס לא יטפס לטמפרטורות מטורפות אני כמובן מתחבט בשאלה המיתולוגית ATI או NVIDIA. האם ב-FSX ברזולוציות הנ"ל יש יתרון ל-1G זכרון או שניתן להסתפק ב-512? (נטיית ליבי היא ללכת על 4870, השאלה האם יש צורך אמיתי ב-1G ברזולוציית העבודה שלי עם פילטרים מופעלים?) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קבלו מדריך ממש מפורט לכל אלה שמתעניינים או רוצים לנסות http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=91&pgno=0 בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מתי אתם (הכוונה לאתר) מתכוונים לפרסם ביקורת על כרטיס מסך HD2600XT. יש שמועות שהוא אמור להימכר החודש, אבל עדיין אין כרטיסים בחנויות לפחות לא את של כל החברות. אני באופן עקרוני מתעניין בכרטיס של GeCube דגם RADEON HD2600XT 256MB GDDR4. אשמח לקבל אינפורמציה ממי שיכול. תודה.
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
GAINWARD BLISS 7300GT PCX 256MB TV-DVI PCI-E קיבלתי אותו מתנה אתמול רציתי דעת אם הוא טוב ? ראיתי שאין עליו מאוורר האם כדי להדביק עליו מאוורר לבד? האם החברה הזאת טובה בכרטיסי מסך? ואם אפשר גם קישור לדריבר עדכני לכרטיס הזה תודה לעונים אבי
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
9600 pro fx5600 256mb אני רוצה שזה יריץ את כל המשחקים גם בעוד שנה ולא יתיישן ברגע. תודה(=
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המלצה למסך (נקרא 10 פעמים) zaroor Zone Newbie מחובר תגובות: 13 המלצה למסך « בתאריך: היום בשעה 21:35:21 » -------------------------------------------------------------------------------- ברצוני לקבל המלצה למסך LCD 17 עד סכום 1700 שח 8ms + אפשרות DVI ראיתי מספר סוגים כמו:LG-SAMSUNG-POLIVIWE מה הכי מומלץ poliviwe יותר זול ויש גם את עניין אחריות הפיקסלים שמחליפים מסך מ-3 שרופים ומעלה הדגמים samsung 730b LG 1750 HQ
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אז ככה יש לי Geforce 6600GT AGP*8 128 אני לא יודע מה יש לו הוא עבד מצוין עברה פחות משנה מאז שקניתי אותו הוא מהחברה XFX והוא בזמן האחרון מוציע ביצועים נוראים הוא עובד כמו גיפורס 4 מוציא FPS נמוך מאוד במשחקים שהוא אמור להוציא מעל 120 כשהוא עושה רק 40 בקושי תעזרו לי לסדר את הבעיה בבקשה
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
של זכרונות ושל הליבה. אני נכנס לתוכנה, יש איזה שגיאה כזאת שהוא לא יכול לקבל איזה מידע, ואז אני הולך לסמל של OVERCLOCK והמהירויות שם נעולות! מה אני צריך לעשות? לצרוב אולי BIOS לכרטיס? אם כן מאיפה אני מוריד אותו? הכרטיס של HERCULES 3D PROPHET סוג הצ'יפ: RADEON 9500 PRO יש לי CATALYST 3.1 ו DIRECTX 9.0 יכול להיות שבגלל זה הוא לא מזהה מהירות כרטיס? ואי אפשר לעשות OC?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שאלתי למה יש לי כזה ציון נמוך ב3DMARK05 בכרטיס 7900GT זה היה משהו כמו 6941 אכשיו הורדתי 3DMARK06 והציון הוא 4821 זה נמוך גם?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני המסכים שהזכרתי למעלה,המסך מיועד למשחקים וסרטים מה לדעתכם עדיף תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי שכשאני מנסה לשחק משחקים שהגרפיקה שלהם דיי גבוהה {Heroes V, Bloodrayne 2 } הוא נתקע ומראה לי הודעת ארור כזאת. יש לי כרטיס מסך די חזק.. Radeon X700Pro ולא נראה לי שהמשחקים צריכים לעשות לי בעיות{אני לא משחק על העדיפות הכי גבוהה אלה על האמצעית או קצת יותר חזקה מהאמצעית}. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון הבעיה. בתודה מראש שניר
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~SKY301~70~0.htm חשבתי על זה nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIeוGigabyte איך הוא ? מתאים?
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי כרטיס FX 5200 ,שלא עבר OC וכל פעם שאני משחק, אני משחק בערך 5 דק' בכל משחק! התמונה קופאת ואין מה לעשות אז במקרה הטוב אני יוצא לווינדוס או שבמקרה הפחות טוב יש את ההודעה הכחולה מעוותת שאפילו לא ניתן לקרוא ממנה כלום,עכשיו כזה קורה אני נוגע בכרטיס והוא רותח ,לוהט! אמרו לי לעדכן דרייברים-שמתי את הכי חדשים אבל הבעיה עדיין נמשכת. אין מצב שאני מחליף כ.מסך בגלל מצב כספי -אני קצר בכסף,מה לעשות? תודה רבה לעוזרים -אני לא יכול לשחק
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי HTPC ושאני מחבר אותו לTV לא רואים כמו שצריך אני יודע שאיכות התמונה של הTV לא טובה כמו מסך מחשב אבל הבעייה העיקרית היא הפונטים שאי אפשר לקרא ניסיתי להגדיל את הפונטים אבל זה לא כל-כך עוזר. כרטיס המסך הוא hercules kiro 4500 64 mb. יש לי את הדריברים האחרונים. האם יש לבעייה פיתרון? תודה לכולם מראש
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
שלום לכולם....אשמח לקבל את דעתכם... המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. כרטיס מסך : 9600TX אני מפעיל את המשחק והוא אומר לי הכרטיס אינו תומך בSHADER 3.0 . סביר להניח שצריך להחליף כרטיס מסך... השאלה איזה ? אשמח לקבל את דעתכם תודה רבה שלומי
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני שוקל רכישת מסך שטוח TFT כשאחד השימושים הוא בסימולטור FS2004. שמעתי דעות שמסכים אלה לא טובים למשחקים. אם מסתכלים במפרט, רואים שלמסך איכותי, למשל של LG , זמן תגובה של 25 מילישניות שזה אומר 40 הרץ שזה יותר מהנדרש לתמונה חלקה בסימולטור. אבקש לשמוע דעות והמלצות בנושא. שימו לב שאני מדבר על קצב עידכון ולא תדירות שהיא 75 הרץ אצל כולם. תודה... רמי
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים שבאחד מהם אני מצליח להריץ 3DMARK06/11/VANTAGE ובשני מבוסס AMD ברגע שאני מפעיל 3DMARK VANTAGE מופיע מסך כחול . המפרט שכן עובד הוא: E2160 1.8@2.7 MSI NEO2 P45 DDR2 800 PALIT 2GB EVGA GTS450 1GB 860/1900 FPS 550 +80 ויסטה אולטימט 32 ביט המפרט השני שאיתו אני לא מצליח להריץ: ATHLON II X 3 440 3.0GHZ@3.45GHZ MSI 785GTM E45 KINGSTON DDR2 800 2GB SPARKLE GT220 DDR3 1GB ENERMAX 405W …
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי חבר'ה. המחשב שלי כבר לא סוחב. 2 גיג'ה הרץ עם ג'י פורס 4. אז אמרתי לעצמי שאני אקנה עכשיו איזה ג'י פורס 6600 או משהו כזה..לא מטורף אבל יחזיק לי דיי הרבה זמן. זאת גם השקעה של 500 שח.. לא משהו רציני. אבל כל פעם שנאי מחפש אני רואה שהסטנדרט הוא כבר PCI EXPRESS. אני לא יודע אם שווה לי לקנות עכשיו AGP . אולי כבר שווה לי לקנות לוח אם שיתמוך ב PCI EXPRESS. אבל אז גם את הזיכרון אני אצטרך להחליף מ DDR ל איזה DDR 2 או משהו. בקיצור הבנתם את הבעיה שלי. אני צריך איזה שדרוג אבל משהו שאני אוכל עוד איזה שנה לקחת איתי למחשב חדש. הרי אין היגיון בלקנות כרטיס מסך שיחזיק כולה שנה.. עצות?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4 שנים. לפני כמה חודשים, נשרף לי הכרטיס מסך... ומאז המסך מחובר לכרטיס הבנוי על הלוח אם. רואים די חרא, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ לי משחקים כמו שצריך. הבעיה שאני די בטוח שאין לי PCI-E, יש AGP. אני רק לא יודע אם זה X4 או X8... איך אני בודק? אגב, המעבד זה פנטיום 4 2.4GHZ וג'יגה זיכרון פנימי. לוח אם אני לא יודע איזה דגם... אז אני צריך לדעת איזה סוג AGP, וגם המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המערכת שלי. תקציב: 600 שח. תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-