עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. למה באתר של NVIDIA מציגים משחקים לכל כרטיס , והמשחקים של ה 5200 הרבה הרבה יותר חדשים משל כל סדרת הטי איי? [אני מבין שהם רוצים למכור,והוא תומך DX9 למרות שאין משחק שם שמנצל את זה,אז למה הם לא מציגים משחקים יותר חדשים לסדרת הטיאייז?]

2. יש לי כרגע מסך LG FLATRON F900P .. ומאחר והוא ענקי אני מעוניין להחליף אותו במסך LCD 19" אינטש .. השאלות הן, האם כדאי לי בכלל להחליף את המסך ? הבעיה היחידה שמציקה לי זה שהוא יותר מדי גדול ואין לי מספיק מקום בחדר ובנוגע לLCD 19 אינטש, איזה כדאי לי לקנות ? אני מעוניין לקנות משהו באזור ה 2000 וראיתי שיש כמה דגמים במחירים הללו של SAMSUNG ושל BENQ ... מצאתי את המסך הזה בחיפוש בזאפ : http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=BENQ-19-FP91E&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=40 מה אתם אומרים עליו ?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  3. Started by nim901,

היום בבוקר קמתי נכנסתי לכמה אתרים אך שמתי לב שרואים חרא שימו לב לתמונות רואים עליהם קווים כחולים וזה קורה בכל דבר, סרטים, משחקים, אתרים, תמונות ואפילו על הסמיילים פה באתר מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by Norm4nde,

המטרה מישחקים...

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by lipa,

הכי יפה שראיתי זה של הקוף , יש עוד תודה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  6. לא כלכך ברור לי איך אני יכול משם הכרטיס לדעת מה יותר טוב? למשל באןוידיה ברור לי ש למשל 6800 יותר חזק מ6600 אבל מה למשל אומרות שתי האותיות שלאחר המספר (GS,GT, PRO וכו')? איך לעזעזל הולכות המשפחות בATI? האם 9XXX למשל יותר ישן מ X1300? יש מקרא איפשהוא?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by BigWheel,

הורדתי את הדריוור החדש של ניוודיה182.08 ויש לי את ההודעת שגיאה הבאה באמצע ההתקנה "The contents of this file cannot be unpacked. The executeable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again." הצילו

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  8. האם לא תיהיה בעית התקנה של הכרטיס בגלל המאורר של chipset ללוח dfi lan party ultra d nf-4 או בעיה אחרת כתוצאה מחומרה שיש החומרה שלי היא amd 3200+ 939 מארז Sunbeam Transformer

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  9. Started by roshi,

האם בעזרת הכרטיס NVIDIA GeForce 9600GT של ASUS יראו כמו שצריך מבחינת HD בטלוויזית LCD של טושיבה 42 אינץ HD READY? אודה לכם אם תוכלו לעזור לי אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  10. האם אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך שונים על הלוח m, כרטיס אחד למשחקים וכרטיס אחד לעריכת וידאו? שאלה שניה האם הכרטיסים שיתמכו dx10 הם טובים לעריכת וידאו?

11. Started by yaron@,

שלום לכם תאמרו לי בבקשה מהו הכרטיס מסך המועדף מרשימה זו : ואם תוכלו לעמוד על ההבדלים זה יהיה מעולה...(מבחינת ביצועים לא מבחינת מחיר ...). תודה. GAINWARD Nvidia 7600GS - GLH 256MB, DDR3, DVI, VO,PCI-E - detail Golden-Sample "Goes-Like-Hell Edition" GeForce 7600GS, 256MB DDR3, DVI, HDTV-Out, 128Bit, 1.4ns., Chip: 500+MHz GPU Clockspeed: 500+ MHz Memory Clockspeed: 1200+ MHz Pixels per clock (peak) : 12 Ramdac: 400 MHz Bus: PCI-Express Connectivity: Dvi + Vga + Video-Out *********************************************************************************************** GAINWARD nVidia 7300GT - GLH 256MB, GDDR3, DVI, VO, PCI-E - detail Golden-Sample "Goes-Like-Hell Editio…

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  12. אני לפני קנייה של Geforce 8800GTX ואני רוצה\צריך מסך שיגיע לרזולוציות גבוהות (2048x1536@80Hrz) כדי לנצל את הכרטיס מסך והמפרט על הצד הטוב ביותר. אני לא מעוניין במסך LCD אלא ב- CRT. מה דעתכם על ViewSonic G225fb ? אני מבקש את חוות דעתכם מנסיון או ביקורות מקצועיות או ידע כללי וכו'. האם יש בהם את הקווים המקבילים כמו במסכים של סוני? תודה HF

13. Started by RayZ,

הצביעו והשפיעו. איזה מסך לדעתכם יותר טוב מבין המסכים שבסקר? מכמה סיבות: נוחות,רלוצייה,צבעים,ואיכות

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by Spaik,

אני ראיתי שאפשר להפוך את ה 9800SE ל 9800פרו. זה נכון? זה קשה? אפשר מדריך איך לעשות את זה? אם לא אז אני בטוח שראיתי איזשהו כרטיס שאפשר להפוך אותו לכרטיס יותר טוב. איזה כרטיס זה? ואיך עושים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  15. המחשב הנוכחי שלי הוא Athlon 64 3000 + 1 gb ram + radeon 9600 pro. עד היום שיחקתי במשחקים על רזולוציה 1024*768 ללא פילטרים באיכות סבירה. אך, לצערי כיום גם הם התחילו לקרטע. אני שוקל לקנות כ.מסך x1950 pro AGP, והתהייה שלי היא איך הוא יעבוד בשילוב עם המחשב שלי? מרבית הביקורות שנעשות על כרטיס זה באינטרנט נעשות בשילוב מעבד מטורף (X6800 או משהו), עם מערכת חדישה. לכן, האם אני יכול להסיק מהם לגבי המערכת שלי? או שאצלי המעבד יכול להגביל את הכרטיס? כמו כן, האם לדעתכם כרטיס זה יוכל להריץ טוב משחקים ברזולוציה 1024*768 בשנה-שנה וחצי הקרובות? ד"א עד כמה משמעותי הפעל פילטרים במשחקים? עד עכשיו אני לא מפעיל אותם כי המחשב שלי חלש מדי.

16. Started by Gangster,

יש לי תקציב של 1500 שקל למסך מחשב LCD 17 תודה !

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by רוני15,

יש לי לוח אם ECS P4VMM השאלה שלי זה איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי ללוח כדי שאני אוכל לשחק בגי' טי אי ככה בחלקות כי המחשב שלי מריץ אותו אבל לא חלק נ.ב ניסיתי לשים כבר גיפה 5 ורדאון 9200 אבל המחשב לא עולה עם כרטיסים כאלה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  18. קניתי בעקבות ההמלצה את כרטיס המסך של ATI 6670 למחשב שלי על מנת להריץ BLUE RAYS ומשחקי 3D חיברתי כבל HDMI לכרטיס על מנת לשמוע גם AUDIO איכותי של DD וDTS דרכו - אך משום מה בWINDOWS אני רואה אפשרות רק ל2 רמקולים ולא עובר דרכו הSOUND הדיגטלי ב5.1 ערוצים ניסיתי גם את הDRIVER של REALTEK וגם את של ATI ובשניהים אותה בעיה

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by orjerby,

שלום. איך הכרטיס HD 4870 לעומת כרטיסים אחרים באותו תקציב? חסרונות/יתרונות? הוא שקט/רועש לעומתם? עד כמה? איך הכרטיס עם OC לעומת אחרים? זה נכון שבשביל רזולוציית FHD צריך 1024 זיכרון בכרטיס? תודה.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  20. שלום, כאשר אני מריץ יישומים כמו קרייסיס ו3D mark המחשב נכבה בצורה פתאמית (הבעיה החלה רק היום), אשמח אם תזהו את הבעיה ו\או תתנו פתרון, המפרט מופיע מימין.... אם יש שאלות אני אענה לכם. תודה רבה מראש ...

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. נראה שהחברה ב ATI עובדים במרץ רב על שיפורי ביצועים לדור החדש, הקטאליסט 7.10 שיוצא בימים הקרובים מציג ה מ ו ן שיפורי ביצועים: http://www.pcper.com/article.php?type=expert&aid=463

22. אהלן חשבתי לרכוש את המסך 17" LCD תוצרת פיליפס. האם מישהו התנסה איתו והאם אתם חושבים שהמסך הזה הוא טוב מספיק להרצה גם של משחקים? תודה

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by bullet,

שלום :] אני הולך לקנות מחשב חדש ולקחתי בתוך המפרט Sparkle 8800GTS 512MB ב1598 ש"ח עכשיו אני צריך התיעצות על החברה הזאת כי אני לא כל כך מכיר אותה ואני לא יודע איך הקירור שלה והביצועים לכן באתי לפה שתעזרו לי :] אז קודם כל אם יש לכם הצעות לכרטיס מהסוג הזה מחברה אחרת שיותר טובה בביצועים וקירור ופחות כסף אתם מוזמנים להציע.. עכשיו בגלל שאני לא מכיר טוב את החברה הזאת אני לא יודע אם כדאי לקנות קירור של זלמן לכרטיס הזה או להשאיר אותו ככה כאילו מבחינת הקירור אם הוא טוב.. השימושים שיהיו בעיקר לכרטיס הזה זה משחקים כבדים שיצאו וגם מה שכבר יצאו כמו cod4 ועוד.. וחשוב שלי הגראפיקה וביצועים אז תנו לי ככה בסיקור קצר על זה..

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by -CosmicFire-,

היי אחים שלי לא יודע אם זה מתאים לפה אבל בכל זאת יש לי Saphire 9800pro והתקנתי את הדרייברים של ATI 4.11 מהאתר פה אבל אם אני מנסה לפתוח את הקונטרול סנטר יש לי ארור ואין לי את התפריט הזה כשאני הולך לכפתור ימני בשולחן עבודה Properties>Settings>Advanced שמה אמורות להיות לי לשוניות של 3D DISAPLYS וכו' ואין לי אותם מישהו יודע אולי יש בעיה עם הדרייברים ולהחזיר את ה4.10 או משהו?! אני משתגע אי אפשר לראות סרטים בטלויזיה

25. Started by neogod,

מה אתם אומרים על הכרטיס xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E (לא ה- GT) ומה דעתכם על ה6600 הרגיל לא של XFX , ואיפה הוא עומד ביחס ל9600pro ן- 9600XT של RADEON והם אתם יכולים לתת לי בנצ'ים של ה6600 הרגיל ושל הGT תודה מראש !!!

• 0 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים