כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הלוח אם שלי תומך רק בAGPX4. האם ההבדלים בין כרטיס מסך שעובד בAGPX4 לכרטיס מסך שעובד AGPX8 הם גדולים? האם כדאי לי להחליף ללוח אם מתאים?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי 9500np והתקנתי softmod ויש לי ארטיפקטס... והכרטיס הוא הכרטיס הטוב power color 9500np 256bit והוא פותח הכל טוב אין ב 2d שום דבר הכל פועל טוב אבל במשחקים יש ... הנה תמונה רציתי לדעת אולי יש איזה משהו שיכול לסדר את זה...או שזה אבוד? יש הרבה מאוד גם ב 3dmark 2003 במיוחד ב nature דווקה ב 2001 לא היו וזה מאוד מוזר... זה מ sof 2
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום הכרטיס נועד למחשב חדש ביתי מעבד Q6600 לוח gb p35/ p43 זיכרון 4gb muskin הכרטיס מיועד לתוכנות ומשחקים לא כבדים [ מה הכי כדאי היום לקנות ב 400 שקלים ] ואולי עתיד יעבור שדרוג למשחקים [ אחרי הלימודים ] תודה
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום אני מעונין לרכוש כרטיס מסך איכותי למשחקים ובעיקר למשחקים כבדים ושאני יוכל לנצל אותו לתקופה ארוכה אני מיתלבט בין 6600 gt או ati x700xt 256m מי משניהם עדיף תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
אינטל, שרובנו מכירים אותה משוק המעבדים וגם משוק כרטיסי מסך המובנים מתכוונת להכנס לשוק כרטיסי מסך הלא מובנים בטווח של 300$ +- היא תציג כמובן גם טכנולוגיה דומה ל SLI,CF ואף תשלב אותה בלוחות אם שלה. כרטיסי המסך יגיעו בתחילת רבעון השני של 2008 http://www.digitimes.com/mobos/a20070606VL207.html
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 400 שקל, לכרטיס מסך חדש. הישן (גיפורס 7200) עשה את שלו והגיע הזמן לתת לו למות בכבוד. על מה הייתם ממליצים לי ללכת?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
השאלה מתיחסת להבדל מהותי אשר שויים את ה 180 ש"ח הבדל בניהם...
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות את ה Geforce 8800GT OC אבל לא היה במלאי. אני רק רוצה לדעת של איזה חברה הכי מומלץ לקנות את גירסאת ה OC ולמה. (להתיחס לאיכות וביצועים ביחס למחיר). תודה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה קניתי מחשב ואיני בטוח אם שמו את כרטיס המסך עם אפיק הזיכרון הנכון - ביקשתי בארכיטקטורת 128bit וייתכן כי שמו 64bit-כרטיס המסך ati radeon 9550 128mb מתוצרת גיגהבייט. האם ישנה אפשרות לבדוק זאת באמצעות תוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום חברים מעוניין להפוך את הפנטיום 4 (3 מגהרץ) שלי ל HTPC. כרגע אין לי כרטיס מסך (יש רק אונבורד). אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך כדי לתת קצת מרץ למחשב ולשפר ביצועיו בסרטים. ישמש אך ורק לסרטים ומוזיקה לא משחקים, הבעיות: יש לי חריץ AGP תקציב מאוד נמוך (מעדיף יד 2) יש כרטיס בתנאים הנ"ל שיריץ לי HD (לפחות 720P)? אודה מאוד על המלצות בנושא כי אין לי מושג
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 8800GT והוא רוצה לדעת איזה ליבה יש לו G80 או G92 איך אפשר לדעת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שניתי את ה 7600GT שלי,הכל טוב והתוצאה במארק התשפרה לכמו שהכרטיס אמרו לקבל. אבל משום מה במשחקים כמו סורס,TMN אני מקבל 50-60 FPS על הגדרות HIGH . מה זה יכול ליהות? זה בגלל המעבד? האם יש דרך לסדר את זה? AMD Athlon 3800+ 64BIT Gigabyte GA-M51GM-S2G Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540 3DMark05 : 6.4K תודה!
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הלוח תומך. הספק הוא CORSAIR VX450W הוא יספיק?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אנשים ישלי כרטיס מסך ATI 9200 רגיל לחלוטין עם יצאות של DVI / S-VIDEO / VGA וחיברתי את הטלווזיה שלי (21 אינץ, 50 הרץ) לS-VIDEO וצד שני RCA (בננה) ל21 פינים בטלווזיה ככה שה S-VIDEO מחובר למחשב - RCA ל21 פינים שמחובר לטלווזיה ואני רואה שחור לבן!!! כל הגדרה שאני משנה זה לא מזיז... בהתחלה היה לי את הכבל ה"מקורי" שקיבלתי עם הכרטיס מסך (מכסף) והוא עבד יופי אבל הוא היה קצר... אז קניתי אותו כבל רק 2 מטר ( מזהב) והוא מראה שחור לבן...החלפתי בחנות לאחר מאותו סוג...ועדין אם יש פתרון אשמח לעצה אלדר
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני יודע שזה נדוש להגיד את זה... אבל הכותרת אומרת הכל... המסכים הם: 1.CRT 19 inch - LG F900P + USB Hub - Flatron 235mhz Bandwidth 2. CRT 19 inch - Viewsonic G90F+B (Black) - 200mhz Bandwidth הראשון 200 שקל יותר מהשני... האם הוא שווה את זה? האם טכנולוגיית הFLATRON שווה את הכסף הזה? המטרה הא פשוט מסך טוב , עם עדיפות שיציג טוב משחקים , לא מפעיל אותו ברזולוציות ממש גבוהות.... תודה!
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם,הורדתי את הדמו Nalu מאתר NVIDIA ויש לי כרטיס מסך 6600TD 128MB (רציתי לראות את הציצים שלה זזים על המסך,חוץ מזה היא שווה ) וזה מה שרואים: (אמרתי לכם שהיא שווה ) אז בקיצור השיער שלה קצת מפוקסל,כאילו נראה לא חד,אלה קצת מטושטש,ולחבר שלי יש 6800GT ורואים אצלו מצויין (הכרטיס שלו הרבה יותר חזק משלי),אז בקיצור מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יצרנית השבבים הענקית מטאיוואן מיצבה את עצמה בתור הכתובת הבכירה לטכנולוגיות והמוצרים המתקדמים ביותר - וכעת היא מתכננת להעלות את המחירים בבת אחת ובאופן שכולנו נרגיש בכיס במוקדם או במאוחרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
- 1 follower
-
-
הנה לכם ביקורת על הכרטיס Radeon 9800NP של ספייר בביקורת בדקו איך הכרטיס בOC ואיך הביצועים שלו לעומת ה9700 פרו הביקורת היא מהאתר Rage3D http://www.rage3d.com/reviews/Sapphire/sapphire9800/
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וכבר ויתרתי על הX1900GT כי אם אני הולך על כרטיס באזור ה600-700 זה מאפשר לי לשים 2GB זיכרון שזה קצת יותר חשוב לי. יש לי בעיה כי אני גר בבאר שבע ואני רוצה לקנות מפנדה את ה7600GS EXTREME כי אין אותו בחנויות בב"ש. את המחשב השלם אני קונה מKSP ונותן להם את ה7600GS שקניתי כדי להרכיב, אבל אני מפחד שהכרטיס שלי יהיה פגום כי ממש לא בא לי להתעסק עם החזרה ושטויות כאלה ובעיקר שהחנות בקיסריה שזה 2 שעות נסיעה מכאן..אז מי מישהו פעם קנה את הכרטיס הזה.מהחנות הזאת והיו לו בעיות? אם אני אדע שזה עסק בעייתי לקנות מ-2 חנויות ועוד שחנות אחת בקיסריה אני אוסיף את ה300 שקל ויקנה 7600GT, אבל בכל זאת תמיד נחמד לחסוך
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת האם הכרטיס זה הכי משתלם במחיר שלו http://www.tms.co.il/product/11434 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=50&cat2=135&cat3=323 מאיפה אפשר להשיג את הכרטיס מסך הזה ובכמה הכי זול והכי מהר? הוא בכלל שווה את המחיר שלו ? (באיזור ה 3500 שקל) http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_4_735&products_id=4854
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך GeForce 7600GT לפני כמה חודשים... והיום התקנתי GTA SA... כשהפעלתי את המשחק, שיניתי את ההגדרות של הרזולוציה של המשחק ל1152X864 X32... אחרי שההגדרות שונו כשאני נכנס למשחק שוב המשחק עובד על 60 הרץ ו"מכווץ" קצת לאורך.... אני לא יודע איך להסביר את זה כלכך אבל כשהיה לי את הרדאון לפני הג'י פורס פשוט שיניתי בהגדרות של הכרטיס משהו בOPENGL... חיפשתי בהגדרות של הכרטיס (ג'י פורס) ולא מצאתי שם OPENGL (דרך אגב עידכנתי לו את הדרייבר להכי עדכני...). חבר שלי אמר לי שאני אמור לשנות את הסינכרון האנכי ל"מושבת" (במקום "בבקרת היישום") אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לשנות את זה ל"פועל" אבל זה גם לא עזר... בבקשה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות זה יעזור לי מאוד.... (דרך אג…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש סרטי 3d (האלה שלובשים בהם משקפיים) למחשב? ואם כן מאיפה אפשר להשיג?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
? ASUS V9520 VS 128MB זה או Leadtek ti4200 128ddr agp8x ? או שיש משהו טוב יותר עד760 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-